Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar, sağlıklı günler....
Sabah kalktığımda iki gündür yüzüm çok şişiyor, doktora gittim tansiyon normal, idrarda protein yok, normalmiş bu şişlikler.. off aynaya bakmaktan nefret etmeye başladım. Hayırlısıyla bitseydi hamilelik. Eski günlerimi özledim, kızlar sizde özledinin mi eski halinizi... Şöyle koştura koştura yürümek, bir çırpıda yataktan kalkmak... neyse bebişim için herşeye değer...
teşekkür edrim canım ama inan aklımdan çıkmıyo sürekli elim karnımda tekme atacak diye bekliyorum ama yokgeçen hafta bnm kızda öyleydi canm sonra kendiliginden düzeldi..bikaç gün çok az haraket etmişti.endişelenme bnce
hadi ordan öglene kadar yatarmışş mışş :))aminnnnn canım inşallah baya erken kalkmışsın ne zorun var kendinle ben sizin yerinizde olsam öğlene kadar yatarım valla
gecmiş olsun cnm.bol bol mandalina ye :))ben grip ıoldum iyice burnum akıyor gece uyuyamadım ökrürükten hapşırmaktan nefes alamıyorum sürekli boğazım kuruyor öksürürken sanki tüm organlarım yer değiştiriyor
cnm endişelenme geçen bende böyle endişelenmiştim ama o gün gezömeye gitmiştim sanırım çok hareket ettiğim için öle gelmişti bana.bak bugünde temizlik yaptım yine sabahtan beri 2 kez hissettim.dinlendiğim gün çok oynuyor benim oğlan günde 20 kezden fazla belki saymadım hiç.ama endişelenme..kendini yordunmu bugün?iyi akşamlar kızlar
kızlar benim ogluş çok fazla hareket etmiyo neden acaba?
dr günümüz haftaya ,allahım bişey yoktur inş.
çok endişeliyim
oyy maşallah sana benziyor bu velet sanaben geldim kızlar kontrolüm çok güzel geçti oğlum 2800 gr olmuş ben de hiç kilo almamışım gelişimi gayet güzel dr sezeryan için 38 buçuk haftada yaparız dedi yani yine 20 aralığa denk geliyor 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var arada olan adet sancısı gibi ağrılar için de normal dedi ...
Eki Görüntüle 565491
cnm sağolasıın aminnnKuran okumuşsun Allah kabul etsin cnm
temizlikte yapmışsın eline saglık
mamalar yemişsin afiyet olsun :)
aaa kıskandırdın ama bizii.biizm başımız kelmii.bari resmini gösterseydin bizede :)
şaka bi tarafa emegine saglık cnm cok incesinn
evt canım dogrudu benim oglanda iş yaptıgımda gezme gezdiğimde hiç hareket etmezcnm endişelenme geçen bende böyle endişelenmiştim ama o gün gezömeye gitmiştim sanırım çok hareket ettiğim için öle gelmişti bana.bak bugünde temizlik yaptım yine sabahtan beri 2 kez hissettim.dinlendiğim gün çok oynuyor benim oğlan günde 20 kezden fazla belki saymadım hiç.ama endişelenme..kendini yordunmu bugün?
oyy maşallah sana benziyor bu velet sana
cnm sağolasıın aminnn
kızlar benim diş etim şişti ve kanıyo birşey yerken.sizdede varmı?doktorada gidemeyiz şimdi.off ya.çok moralim bozuluyo.
bende kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama yerleştirmedim henüz.sizce hastane çantasına biberon konmalı mı?
bu arada bacaklarım kasıklarımda çok fena ağrıyo sanki yürürken kızım düşecekmiş gibi hissediyorum.
ben tam vajinusmus degildim fakat zor oluyordu acı cekiyordum yani.
normal dogum yaptım şuan cinsel hayatımda sorun yok hamd olsun.
bi tek catı muayenesinde kendimi kastıgım için zorlandım onun haricinde sıkıntı cekmedim.
darısı sana olsun inş
dodehimin maşallahhh oglunaa.
2 kiloyu geçmiş bizim oglanlar :)
şu cd işinden haberim yoktu sagolasınn cnm
kompedan aklımda bulunsun ..hayrlı olsun aldıklarınız.......valla öyle anlattınkii mağazaları şimdi nerde otrduğunu sormadan edemicemkızlar biz oğluşumla bitirdik alışveriş işlerini.sadece bıcıbıcı mal.biberon emzik bide yatak kaldı.onlarıda babamızla alalım hem ablayla abide seçecekmiş.....
emzirme atletini kompedandan aldım.çok güzel internet satışlara göre hesaplı geldi bana 10 tl.
tedi mağazasına gidebilecekler bebek kıyafetleride bizlere pijamalarda çok uygun ve güzel.polar sabahlık çok sevimlive yumuşacık 30tl pijamalar 15-20 tl.bebek battaniyesi polar ama peluş gibi hem kalın hemde koccaaaaman 13tl.3lü takımlar %100 pamuk 12tl ikili
takımlar 10tl biz biraz geç gittik herşeyi almıştık ama battaniyeye dayanamadım.
bebek şekerlerinide seçtik doğumdan sonra telefonla sipariş vereceğiz.
park yatakta beğendik ama abimizde görsün bakalım kardeşinin yatağını abisi seçecekmiş....krafttan viskoleks yatağıyla 280tl.
taşıma ve oto koltuğuda beğendik.biz çıkmayız babamızı abive ablamızı yollar aldırırız artık.havalar iyice soğuyacakmış zatenn bende zor yürüyorum artık iyi oldu bugün bitti.gerçi istanbul bugün yağmurluydu ama ıslanmadık....
herkese iyi akşamlar iyi tatiller işyerimden son yazışım bundan sonra ev hanımıyım :)
hoşçakalın
selam kızlar
belim hala kötü yer etti o bir kere doğuma kadar gider böyle
dün yemekleri yapmıştım, yoğurt mayaladım bir de komposto kaynattım ama mutfak kalmıştı öyle sabah makineyi boşaltıp yeniden doldurdum, kuruyan çamaşırları katlayıp
kaldırdım bu kadaaar benim pilim ancak bu kadarına yetiyor
-çocuk olduktan sonra tedavi, ameliyat derken işlere yetişemem diye kadın alayım diyordum bizim kapıcının ablası göşüşmeye geldi, haftanın 3 günü gelip yemek ve temizlik
yapacak 1000 tl istiyor
kal geldi bana bir de demez mi yemek olayı fiyatı arttırır sade temizlik olsa daha ucuz olur diye
neyse vazgeçtim annemle kayınvalidenin ellerinden öper işler ama şöyle uygun fiyata bir yardımcı bulursam alırım anneme yazık bir ayağı ankara da aklı bende...
bugün aşağıya doğru epey bir sancım var böyle sistit sancısı gibi olan varya ondan, hayırlısı ptesi doktora gideceğiz, sabır bebişler sabır hemen gelmeye kalkmayın
çok hoşuna gidiyo insanın bebeğinin hareketleri tabi....bebekler sürekli hareket halinde oluncada hepsni herzaman duyamazmışız canımcım..hiç duymadıysan tamam endişe et ama gün içinde say hareketlerini ondan sonra zaten yapılcak doktora gdersin.iyi akşamlar kızlar
çok endişeliyim
aboo 3 gün için 1000 tl mi
ikiz bebeklere o fiyata bakıyorlar çüşş yani
iyi akşamlar kızlar
çok endişeliyim
iyiymiş,kızlar meslek değiştiriyorum.4 yıl çocuk gelişimi okudum.26 öğrencim var 1700 maaş alıyorum.kadın benden çok kazanıyor.diplomalı bakıcı olmaya karar verdim.
aynen yaaavalla iice anasının gözü olmuş insanlar ..
ben de evime temizlikçi bulamıyorum ,yepyeni ev ,kırığı döküğü yok ,eşyam az ,işi kolay ,gıcır gıcır sil geç ,yok büyük evmiş yok bilmem ne bi sürü bahaneyle fiyat iki katı istiyorlar
zahmetli ev olsa anlarım da o kadar parayı verdikten sonra kardeşime yaptırırım parayı da kardeşime veririm hiç değilse para yabancıya gitmez
bu arada sen kaç yıllıksın merak ettim ,yeni mi başladın
aaa kıskandırdın ama bizii.biizm başımız kelmii.bari resmini gösterseydin bizede :)
şaka bi tarafa emegine saglık cnm cok incesinn
kızlar benim size bir sorum olacak..
daha öncede mevlüt için kavanozdan bebek şekerleri yapacağımı söylemiştim..hemen hemen herşey hazır gibi..Ayşe sağolsun etiketleride hazırladı..ama ben bu etiketleri nerde bastırabilirim? hiç bir fikrim yok..bana yardımcı olun lütfen...
Eger aralıkta dogum yaparsak özel hastanelerde 1 ocak yazdırabilirmiyiz acaba 3. 4 gun için bi yaş kaybetmeseler ya
yaa sorma arkadaşım ben bebek de baktırmayacağım Allah ın izniyle ben annem kayınvalide bakarız bebeğime kadın temizlik için bu parayı istedi ne diyeceğimi bilemedim...
bebek bakımı yapanlar 1200-1500 istiyor canım sorma boşuna okumuşuz
bana 15 te 1 gelen kadın haftanın 4 günü bir eve gidiyor çocuk falan yok ama yatağına kadar yapıyor kadının 1500 maaş veriyormuş kadın 4 gün için
benimde annemler gelcek yarın aynen evin dağınıklıgı elimden öpüyo. Annemden mi cekincem yani yabanci degiller ama olsun ben yapmadan edemiyorum. Yaparsam pert olcam biliyorum, aksam yemege kayinvalideme gitcez. Dönünce yapip bayilirim artik yataga. Smdi yaparsam orda ayaga kalkamam :)
gecmis olsun tatlm. Ya aceleci bu ocak hamsileri ben diyorum iste :) kisttende bise cikmaz insallah canm ne guzel sen evham yapmiyosun masallah :)
hayirli cumalar canm..
gecmis olsun canm balli süt falan ic yumusasin bogazin. Toparlarsn insallah en kisa sürede.
bende hic tık yok ya herkesten gelmeye mi baslamis :s kafaya takcak bise bulamadm ya smdi oturur bunu dusunurum, benim sütümmü gelmicek acabaya halbuki goguslerimde acaip buyume ve sizlama mevcut.
Hayirli cumalar canmm nekadar az kalmis senin. Cok heyecanlandm senin adina :))
Bende beyaz akinti var cook fazla. Gunde dort bes kez camasir degistiriyorum. En ufan islaklik hissine katlanamiyorum
Ayşecim yapragın gönderdigi hediyeyi güle güle giysin cnm.resmini bekliyozz
bana süpriz yapmak isteyen arkadaşlar olursa adresim asliirfan da vardır ,ilgilenenlere duyrulurr
ben geldim kızlar kontrolüm çok güzel geçti oğlum 2800 gr olmuş ben de hiç kilo almamışım gelişimi gayet güzel dr sezeryan için 38 buçuk haftada yaparız dedi yani yine 20 aralığa denk geliyor 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var arada olan adet sancısı gibi ağrılar için de normal dedi ...
Eki Görüntüle 565491
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?