2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

benim yüzüm normalde küçük ve zayıftır.hamilelikte yüzüm şiştiginde acayip güzel oluyomm:))
valla şuan bu şişkinlikten hiçç rahatsız degilim keşke hep bölee kalsa yüzüm.

ben bebegi bi dogurayımm hemen yüzüstü yayıla yayıla yatcam.kocam bazen öle yatıyor nasıl kıskanıyom hemen adamı soluna ceviriyom
kendim devamlı sola yatmaktan gına geldi,kafam yamuldu

geçen hafta bnm kızda öyleydi canm sonra kendiliginden düzeldi..bikaç gün çok az haraket etmişti.endişelenme bnce
teşekkür edrim canım ama inan aklımdan çıkmıyo sürekli elim karnımda tekme atacak diye bekliyorum ama yok
inş. bişey yoktur

aminnnnn canım inşallah baya erken kalkmışsın ne zorun var kendinle ben sizin yerinizde olsam öğlene kadar yatarım valla
hadi ordan öglene kadar yatarmışş mışş :))
sende de var bi cocukk nahh yatırır seni öglene kadarrr

ben grip ıoldum iyice burnum akıyor gece uyuyamadım ökrürükten hapşırmaktan nefes alamıyorum sürekli boğazım kuruyor öksürürken sanki tüm organlarım yer değiştiriyor
gecmiş olsun cnm.bol bol mandalina ye :))

iyi akşamlar kızlar
kızlar benim ogluş çok fazla hareket etmiyo neden acaba?
dr günümüz haftaya ,allahım bişey yoktur inş.
çok endişeliyim
cnm endişelenme geçen bende böyle endişelenmiştim ama o gün gezömeye gitmiştim sanırım çok hareket ettiğim için öle gelmişti bana.bak bugünde temizlik yaptım yine sabahtan beri 2 kez hissettim.dinlendiğim gün çok oynuyor benim oğlan günde 20 kezden fazla belki saymadım hiç.ama endişelenme..kendini yordunmu bugün?

oyy maşallah sana benziyor bu velet sana

cnm sağolasıın aminnn

sahraaa maşallahh oglunaa yaa.kocaman adam olmuş artık :))
dudagını büzmüş mü napmış
bu arada bende 20 aralık dogumluyum cnm.babam ve ben yay burcuyuz
yay burcu erkegi cok zor oluyor
babamdan biliyom.anneme kök söktürdü .bende babama cekmişim , eşimde benden cekiyor:))

evt canım dogrudu benim oglanda iş yaptıgımda gezme gezdiğimde hiç hareket etmez

ama iki gündür hiç bi iş yapmadım
çok korkuyorum bişey olduysa diye
bugün hiç hareket etmedi hiç

Ayşecim yapragın gönderdigi hediyeyi güle güle giysin cnm.resmini bekliyozz

bana süpriz yapmak isteyen arkadaşlar olursa adresim asliirfan da vardır ,ilgilenenlere duyrulurr

canım ona hamılelik gingivitisi denıyormuş
5.ayda benımde oldu doktora gıttim 3seans diş taşı temızledi
kızarıklar şişlikler 15gunde geçtı kanamada geçti
son 3ay tekrarlar ama hamılelıkten sonra geçer dedi
kanasada fırçala ve gargara yap dedi

Meraba kızlar
doktordan yeni geldik
4teydı randevum ama 4te aklına gelmiş sekreterin nst ye gireceğim
4ten sonra tekrar nst odasına çıktım sıra bekledim
neyse nst de bişi çıkmadı
odasına gittik,boyu 44cm olmuş
kılosu 2021gr olmuş...
çalışabılır raporumu da aldım
3hafta sonraya çağırdı tekrar..
tontirik bu arada eğitim cd si ve hastane lıstesi veriolarmış ordakı bı hamıleden öğrendim ama doktora geçince istemeyı unuttum gidersen soyle,nst odasının alt katından isteyecekmişiz

aynen bende senin gibiyim zaten tam vajinismus değildi inş bende kolay bi şekilde atlatırım canım teşekkür ederim:)

dodehimin maşallahhh oglunaa.
2 kiloyu geçmiş bizim oglanlar :)
şu cd işinden haberim yoktu sagolasınn cnm

senınkının boyunu kılosuunu yazmışmıydın?
baktım düne bulamadım
bu arada dönmüş benimnki,sanırım dün dödü yoksa dün sabah alttan tekme benzeri şeyler hissetmiştim şimdi ultrasonda en altta kafası var
bu arada elıf hanım yıne yoktu, hastane eskı sskları geçmiş,resmen kaos vardı

kompedan aklımda bulunsun ..hayrlı olsun aldıklarınız.......valla öyle anlattınkii mağazaları şimdi nerde otrduğunu sormadan edemicem derkeeeen istanbulda otrduğunu öğrenmiş oldum şimdi söle bakalım nerde bu tedi mağazası hıh

herkese iyi akşamlar iyi tatiller işyerimden son yazışım bundan sonra ev hanımıyım :)
hoşçakalın

hadi gözün aydın hoşçakalın ne kız gelmicenmi bidaha

pilin yine iyi maşşalllahın var iyi iş yapmışın...haftanın 3 günü için çok istyo .....bi çıkış yolu bulunur canım o güne bi gelde hayrlısı....bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah pazartesiii

iyi akşamlar kızlar
çok endişeliyim
çok hoşuna gidiyo insanın bebeğinin hareketleri tabi....bebekler sürekli hareket halinde oluncada hepsni herzaman duyamazmışız canımcım..hiç duymadıysan tamam endişe et ama gün içinde say hareketlerini ondan sonra zaten yapılcak doktora gdersin.

aboo 3 gün için 1000 tl mi

ikiz bebeklere o fiyata bakıyorlar çüşş yani

yaa sorma arkadaşım ben bebek de baktırmayacağım Allah ın izniyle ben annem kayınvalide bakarız bebeğime kadın temizlik için bu parayı istedi ne diyeceğimi bilemedim...

iyi akşamlar kızlar
çok endişeliyim

canım benimki de eskiye göre az hareket ediyor hele gündüz çok az akşamları da dönme şeklince bence bir şey yoktur

iyiymiş,kızlar meslek değiştiriyorum.4 yıl çocuk gelişimi okudum.26 öğrencim var 1700 maaş alıyorum.kadın benden çok kazanıyor.diplomalı bakıcı olmaya karar verdim.

bebek bakımı yapanlar 1200-1500 istiyor canım sorma boşuna okumuşuz

bana 15 te 1 gelen kadın haftanın 4 günü bir eve gidiyor çocuk falan yok ama yatağına kadar yapıyor kadının 1500 maaş veriyormuş kadın 4 gün için

aaa kıskandırdın ama bizii.biizm başımız kelmii.bari resmini gösterseydin bizede :)
şaka bi tarafa emegine saglık cnm cok incesinn

sorma yaa ben de kıskandım zaten hediyeleşme zamanını da kaçırmıştım maşallah Ayşe nin kızı şanslı hediyeler çifter çifter gitmiş, güle güle giysin prensesi Ayşe nin...

sahi nerde bastırılır bana da lazım kızlar, bu arada Ayşe nin hazırladığı etiketleri görmek isterim paylaşır mısın canım?

Eger aralıkta dogum yaparsak özel hastanelerde 1 ocak yazdırabilirmiyiz acaba 3. 4 gun için bi yaş kaybetmeseler ya

sorma ne güzel olur ama kabul etmezler herhalde, bugün abim telefonda diyorki "ben 22 aralık ta geleceğim inşallah doğurmuş olursun da görürüm" dedi ben "ağzını hayırlı aç dedim neden bebeğim 2012 kazıntısı olsun yeni yılla gelsin" dedim
o da demez mi "e geç yazdırırsınız" diye "sanki köyde doğuruyoruz" dedim ayol hastane saniyesine kadar yazıyor

valla pes doğrusu maaşın yarısını istiyorlar yani desene yuh

gelir kuzum ya niye gelmicekmiş kii:) takma kafana bende sütüm geldi doğurcammı acaba diye korkuyorum

İyi akşamlar kızlar ve minişleri...

Akşam dr. randevum vardı muayene oldum. Oğluşumu gördüm ellerini ağzına götürüyo çok tatlı yaaa.. Bir de çalışabilir raporumu aldım. 5 hafta daha çalışacağım sonra yatışa geçiyorum :) Bebişim haftasına göre öndeymiş. Kilosu azcık fazla dedi balık yağı hapını kes dedi doktor :) Çok mutluyummmm :))

Ayşecim yapragın gönderdigi hediyeyi güle güle giysin cnm.resmini bekliyozz

bana süpriz yapmak isteyen arkadaşlar olursa adresim asliirfan da vardır ,ilgilenenlere duyrulurr

ayy tontirik bu harikaydıı yaaaaaaaa süpersin kuzummm:):):):)

Ohh ohh Maşallah ya kurban olurum bunları yaratan Allaha ben...2800 gr 3 kğ olmuş sayolır Maşallah cnm iyi bakmışsın oğluşuna...Hayırlısıyla kucağınada alırsın inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…