2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

mutluyum mutlusun mutluyuzzzz

bugun rapor alma gunuymuş:) bizde aldık geldık bakalım 5 hafta çalışabılırmıyım bılemıyorm:)

sahra ,dodehimini,yingyang üçünüzün bebişlerine de maş.
RABBİM hiç bozmasın böyle devam etsin inş.

sağol canım iyi dileklerin için

bugun rapor alma gunuymuş:) bizde aldık geldık bakalım 5 hafta çalışabılırmıyım bılemıyorm:)

sağol canım iyi dileklerin için

Oğluşum 2 aydır baş aşağı duruyo.. Böyle devam ederse normal doğum olacak büyük ihtimal. İnşallah dönmez çüklü oğlum :))

herkese merhaba.1 haftadır okuyodum ama yazamıyodum cepten zor oluyo diye.2 haftadır evdeyim,dinlenirim diyodum ama hergün dışarda işim oluyo e bide 3 çocuk,fazla dinlenemiyorum.doğum sancısı gibi sancım çok fazla.nst ye göre herşey normal.sizlerde ne var ne yok...

teşekkür edrm kızlar beni rahatlatmaya çalışıyosunuz ama
iki gündür hiç hissetmedim
ondan endişeliyim
2 gündür yoruldummu diye düşündüm hareket eder diye bekledim ama yok hiç sesi
hareket etmesede hıçkırık olurdu onunu hissederdim oda yok
birde 2 gündür felaket mide bulantım var çıkaracak gibi
ama ben duramıcam yarın dr gidicem

Kızlarrrr herkeslere merhaba... Umarım bütün annişler ve bebişler iyidir. Biz de bugün oğluşumla kasılmalar eşliğinde yürüyüş yaptık. Bizim buranın cuma günü semt pazarı var. Ona gittim. Tanesi 5 milyondan oğluma bir sürü eşofman, alt, üst aldım. Hem de hepsi bilindik markaların eski sezon ürünleri. Biraz büyük aldım, yeterince bebek şeyleri oldu zaten. Rabbim onları da giydirmeyi nasip etsin inşallah... Kendim içinde çok güzel ciciler buldum. Ama bu göbüşle içine girmem imkansız... Artık doğum yapınca alırım bende :) Birazcık geçmişi okuyayım. :)

madamcocosh; canım çok takmamya kendini rahatlatmaya çalış,yarında ihmel etme herhangı yakın bıyere gıt bı baktır bakalım
dönüyorlarya bu haftalarda belkı donerken bıyerlere sıkışmıştır malum 4dönüyorlar içerde nereyi bulurlarsa orada top gibi kalıolar bazen

kızlar birşey soracağım size. ben bebişime ilk 5-6 ay kullanmak için saraylı beşikten aldım. içinden yatak çıktı ama o yatak çok kalitesiz. alta battaniye koymak yeterli olur dediler ama benim içime sinmedi hiç. deneyimli anneler bi fikir verseniz bana.

güle güle kullanın :) alan kişinind cebine bereket olsun

sanada aynı hisler oluyorsa kesin çıkacak :))

sağol canım elleriyle örmüş ya hiç dayanamam :)

canım inan çok şaşırttın yani tam sürpriz oldu tekrar teşekkürler inşallah kızım gelsin

giydiri giydiriverırım ipi de çok güzelmiş yumuşacıkk :)

gecmis olsun tatlm. Ya aceleci bu ocak hamsileri ben diyorum iste :) kisttende bise cikmaz insallah canm ne guzel sen evham yapmiyosun masallah :)

sağol canım yok yaa evham yapmıyorum benim bebeğim iyi keyfi yerinde maşallahh sağlıkla da gelıcek ınsallahh doktorlarım

çok dikkatlı ıncelıolar ve en ufak ıhtımalı dahı atlamıyorlar herseyın bi çözümü var nasılsa Rabbim hayırla sağlıkla yollasın inşallah hepimizinkini :)

herkese iyi akşamlar iyi tatiller işyerimden son yazışım bundan sonra ev hanımıyım :)
hoşçakalın

iyi akşamalr canım ohhh hadı hayırlısı artık :)

oyy surataa bak yaa maşallah çok net gozukmuşşş yavrum benım yaaa :)

canım matbaalarda fln bastırabılırısn bı de daha once bı arkadas özalıtcıde bastırabılırısn dmeıstı bana hımm bi de eger a4 şeklınde etıket aldıysan

ınternet kafede vs yazdırabılırısın renklı yazıcıda

Ayşecim yapragın gönderdigi hediyeyi güle güle giysin cnm.resmini bekliyozz

bana süpriz yapmak isteyen arkadaşlar olursa adresim asliirfan da vardır ,ilgilenenlere duyrulurr

sağol canım :) ınsallahhh

ay benım tel guzel çekmıo kocamda mesaıde gelsın eklıcem gelmedı daha aşkusum :)

eheueheu koptum yaa

maşallah oğluluna ayy emme egzersizi mi yapıyomuş ufaklıkkk annesiii Rabbım sağlıkla kavustursun ınsallah :)

sabah tan beri yiyorum yok hiç tepki yok
allahım bebegim sana emanet

canım hıc mı hareket yok ne zmndır yok doktorum 3 saat boyunca hıc hareket etmezse veya gun ıcınde 10 adetten daha az harejet ederse

gel demişti bence bıse yoktur evham yapma ama aklında bulunsun bebıs uyyodur yorulmustur belkımm :)

5.yılımı çalışıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…