İyi akşamlar kızlar ve minişleri...
Akşam dr. randevum vardı muayene oldum. Oğluşumu gördüm ellerini ağzına götürüyo çok tatlı yaaa.. Bir de çalışabilir raporumu aldım. 5 hafta daha çalışacağım sonra yatışa geçiyorum :) Bebişim haftasına göre öndeymiş. Kilosu azcık fazla dedi balık yağı hapını kes dedi doktor :) Çok mutluyummmm :))
Akşam dr. randevum vardı muayene oldum. Oğluşumu gördüm ellerini ağzına götürüyo çok tatlı yaaa.. Bir de çalışabilir raporumu aldım. 5 hafta daha çalışacağım sonra yatışa geçiyorum :) Bebişim haftasına göre öndeymiş. Kilosu azcık fazla dedi balık yağı hapını kes dedi doktor :) Çok mutluyummmm :))
sahra ,dodehimini,yingyang üçünüzün bebişlerine de maş.
RABBİM hiç bozmasın böyle devam etsin inş.
sahra ,dodehimini,yingyang üçünüzün bebişlerine de maş.
RABBİM hiç bozmasın böyle devam etsin inş.
bugun rapor alma gunuymuş:) bizde aldık geldık bakalım 5 hafta çalışabılırmıyım bılemıyorm:)
sağol canım iyi dileklerin için
kompedan aklımda bulunsun ..hayrlı olsun aldıklarınız.......valla öyle anlattınkii mağazaları şimdi nerde otrduğunu sormadan edemicemderkeeeen istanbulda otrduğunu öğrenmiş oldum şimdi söle bakalım nerde bu tedi mağazası hıh
hadi gözün aydınhoşçakalın ne kız gelmicenmi bidaha
pilin yine iyi maşşalllahın var iyi iş yapmışın...haftanın 3 günü için çok istyo .....bi çıkış yolu bulunur canım o güne bi gelde hayrlısı....bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah pazartesiii
çok hoşuna gidiyo insanın bebeğinin hareketleri tabi....bebekler sürekli hareket halinde oluncada hepsni herzaman duyamazmışız canımcım..hiç duymadıysan tamam endişe et ama gün içinde say hareketlerini ondan sonra zaten yapılcak doktora gdersin.
teşekkür edrm kızlar beni rahatlatmaya çalışıyosunuz amayaa sorma arkadaşım ben bebek de baktırmayacağım Allah ın izniyle ben annem kayınvalide bakarız bebeğime kadın temizlik için bu parayı istedi ne diyeceğimi bilemedim...
canım benimki de eskiye göre az hareket ediyor hele gündüz çok az akşamları da dönme şeklince bence bir şey yoktur
bebek bakımı yapanlar 1200-1500 istiyor canım sorma boşuna okumuşuz
bana 15 te 1 gelen kadın haftanın 4 günü bir eve gidiyor çocuk falan yok ama yatağına kadar yapıyor kadının 1500 maaş veriyormuş kadın 4 gün için
sorma yaa ben de kıskandım zaten hediyeleşme zamanını da kaçırmıştım maşallah Ayşe nin kızı şanslı hediyeler çifter çifter gitmiş, güle güle giysin prensesi Ayşe nin...
sahi nerde bastırılır bana da lazım kızlar, bu arada Ayşe nin hazırladığı etiketleri görmek isterim paylaşır mısın canım?
sorma ne güzel olur ama kabul etmezler herhalde, bugün abim telefonda diyorki "ben 22 aralık ta geleceğim inşallah doğurmuş olursun da görürüm" dedi ben "ağzını hayırlı aç dedim neden bebeğim 2012 kazıntısı olsun yeni yılla gelsin" dedim
o da demez mi "e geç yazdırırsınız" diye "sanki köyde doğuruyoruz" dedim ayol hastane saniyesine kadar yazıyor
çikolata yiyip sol tarafına uzandın mımesaj tekrarı.........................
November aldıklarını güle güle kullan, yazdıgın link acılmıyor cnm
sabah tan beri yiyorum yok hiç tepki yokçikolata yiyip sol tarafına uzandın mı
kompedan aklımda bulunsun ..hayrlı olsun aldıklarınız.......valla öyle anlattınkii mağazaları şimdi nerde otrduğunu sormadan edemicemderkeeeen istanbulda otrduğunu öğrenmiş oldum şimdi söle bakalım nerde bu tedi mağazası hıh
tedi mağazalar zinciri bim gibi her semtte var hemen hemen internetten tedi yaz çıkıyor
tesekkur ederim cnm,hadi ya şimdi açılıomu acaba?
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=163
sabah tan beri yiyorum yok hiç tepki yok
allahım bebegim sana emanet
evett acıldı cnm cok güzelmiş.güle güle giyytesekkur ederim cnm,hadi ya şimdi açılıomu acaba?
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=163
güle güle kullanın :) alan kişinind cebine bereket olsun
sanada aynı hisler oluyorsa kesin çıkacak :))
Şaşırtmak benim işimİçimden gelerek çok isteyerek ördüm cnm begenmene çooook sevindim...Kızının üzerinde gördükçe beni hatırla istedim hemde anı olsun sende die....Tekrar Güle Güle sağlıkla giysin inş...................
gecmis olsun tatlm. Ya aceleci bu ocak hamsileri ben diyorum iste :) kisttende bise cikmaz insallah canm ne guzel sen evham yapmiyosun masallah :)
herkese iyi akşamlar iyi tatiller işyerimden son yazışım bundan sonra ev hanımıyım :)
hoşçakalın
ben geldim kızlar kontrolüm çok güzel geçti oğlum 2800 gr olmuş ben de hiç kilo almamışım gelişimi gayet güzel dr sezeryan için 38 buçuk haftada yaparız dedi yani yine 20 aralığa denk geliyor 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var arada olan adet sancısı gibi ağrılar için de normal dedi ...
Eki Görüntüle 565491
kızlar benim size bir sorum olacak..
daha öncede mevlüt için kavanozdan bebek şekerleri yapacağımı söylemiştim..hemen hemen herşey hazır gibi..Ayşe sağolsun etiketleride hazırladı..ama ben bu etiketleri nerde bastırabilirim? hiç bir fikrim yok..bana yardımcı olun lütfen...
Ayşecim yapragın gönderdigi hediyeyi güle güle giysin cnm.resmini bekliyozz
bana süpriz yapmak isteyen arkadaşlar olursa adresim asliirfan da vardır ,ilgilenenlere duyrulurr
sabah tan beri yiyorum yok hiç tepki yok
allahım bebegim sana emanet
olabilir valla bizim zamanımızda 1 ayı buluyordu yerleşmek anlamadım gitti
sağolasın
aynen yaaavalla iice anasının gözü olmuş insanlar ..
ben de evime temizlikçi bulamıyorum ,yepyeni ev ,kırığı döküğü yok ,eşyam az ,işi kolay ,gıcır gıcır sil geç ,yok büyük evmiş yok bilmem ne bi sürü bahaneyle fiyat iki katı istiyorlar
zahmetli ev olsa anlarım da o kadar parayı verdikten sonra kardeşime yaptırırım parayı da kardeşime veririm hiç değilse para yabancıya gitmez
bu arada sen kaç yıllıksın merak ettim ,yeni mi başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?