Allah razı olsun canım... Hepimizin bebekleri sağlıklı uzun ömürlü, hayırlı evlat olsun inşallah..
Ankara Zübeyde Hanım Eğitim Araştırma hastanesinde yapmayı düşünüyorum... Mevla görelim neyler...
bu tuğsenin ürünleri kalitelimi kızlar var mı alan?
Canım erken doğum riskin, yoğun kasılmaların falan yoksa hiçblr zararı yok. Glt oh mis gibi tertemiz ol, benim erken doğum riskim olduğundan ben jilet yapıyorum mecbur. Ağda gibi olmuyor malesef...kızlar 32 haftalık hamilelere yada karnıbuyumuş olan hamilere ağdanın bir zararı varmı ? Kasılmalara sebep oluyormuş sabhgdcem ama arkadaşım korkut tu beni
cnm benim yaa korkma..yarın doktoruna git ve güzel haberlerle gel inş.sabah tan beri yiyorum yok hiç tepki yok
allahım bebegim sana emanet
Canım erken doğum riskin, yoğun kasılmaların falan yoksa hiçblr zararı yok. Glt oh mis gibi tertemiz ol, benim erken doğum riskim olduğundan ben jilet yapıyorum mecbur. Ağda gibi olmuyor malesef...
Canım balık hapımı kilo aldırıyormuş bebişe. Cok güzel bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim. Maşallah cnm bnm...İyi akşamlar kızlar ve minişleri...Akşam dr. randevum vardı muayene oldum. Oğluşumu gördüm ellerini ağzına götürüyo çok tatlı yaaa.. Bir de çalışabilir raporumu aldım. 5 hafta daha çalışacağım sonra yatışa geçiyorum :) Bebişim haftasına göre öndeymiş. Kilosu azcık fazla dedi balık yağı hapını kes dedi doktor :) Çok mutluyummmm :))
Canım tedirglnliğini çok iyi anlıyorum. çunkü aynısı benimde başıma geldi. O gün oğluşumun tembellik yapası tutmuş sadece. Ama önemli haftalardayız ihmal etmemek gerek. Git için rahat etsin cnm bnm. Allah korusun bebeklerimizi ve bizleri....teşekkür edrm kızlar beni rahatlatmaya çalışıyosunuz amaiki gündür hiç hissetmedimondan endişeliyim 2 gündür yoruldummu diye düşündüm hareket eder diye bekledim ama yok hiç sesihareket etmesede hıçkırık olurdu onunu hissederdim oda yokbirde 2 gündür felaket mide bulantım var çıkaracak gibiama ben duramıcam yarın dr gidicem
Annelik böyle bir duygu işte cnm. Hepimiz öğreniyoruz işte. Ağdacın nasıl yapıyor bilmiyorum cnm ama, benimki az az sürüyordu. Böylece bütün cekmiyordu canım az acıyordu. Bence yaptır öyle. Birsey olacağını sanmıyorum.canım erken doğum rìskm en son kontrOlümde yoktu bisonraki randvm bu salı kasılmadan ziyade ağrılı sertleşmelerim oluyor gtsem riskmi almış olurum.. Of bu annelik bôxle bisey herhalde herseyi detaylıca dusunmek zorunda kalıyorsun.
iyi akşamlar kızlar
kızlar benim ogluş çok fazla hareket etmiyo neden acaba?
dr günümüz haftaya ,allahım bişey yoktur inş.
çok endişeliyim
sabah tan beri yiyorum yok hiç tepki yok
allahım bebegim sana emanet
kızlar birşey soracağım size. ben bebişime ilk 5-6 ay kullanmak için saraylı beşikten aldım. içinden yatak çıktı ama o yatak çok kalitesiz. alta battaniye koymak yeterli olur dediler ama benim içime sinmedi hiç. deneyimli anneler bi fikir verseniz bana.
Tamam aklmda kalsn kucuk kucuk aldırırım ama inşAllah birşey olmaz tşklerAnnelik böyle bir duygu işte cnm. Hepimiz öğreniyoruz işte. Ağdacın nasıl yapıyor bilmiyorum cnm ama, benimki az az sürüyordu. Böylece bütün cekmiyordu canım az acıyordu. Bence yaptır öyle. Birsey olacağını sanmıyorum.
Eger aralıkta dogum yaparsak özel hastanelerde 1 ocak yazdırabilirmiyiz acaba 3. 4 gun için bi yaş kaybetmeseler ya
gelir kuzum ya niye gelmicekmiş kii:) takma kafana bende sütüm geldi doğurcammı acaba diye korkuyorum
oyyy canım aynen ben de çok merak içindeyim hayatım nasıl değişecek çok merak ediorumkızlar yanlız son rahat ayımız:18:nasılda geçti zaman.. oğluşum geliceği için mutluyumyüzünü,pamuk ellerini,saçlarının gözlerinin rengini ,mis kokusunu hatta pipuşkosunu bile merak ediyorum ama doğum telaşı sardı beni..gözüm kara rabbim nasip ederse çatır çatır doğurmayı istiyorum epudral yardımıyla tabiki 1 ay sonra yavaş yavaş sessiz evlerimizde bir caykıltı olacak gecemiz gündüzümüze gündüzümüz gecemize karışacak...o kokuyu duymak herşeye değer..yarın son kalan eksiklerimide alıcam ve biticek..emzirme atleti ve sütyeni alıcam..birde dayımız anneannemizden para yollamış yakışıklı yeğenime mevlüt takımı alsınlar diye.. çantamı yarı yarıya hazırladım bebişim eşyalarını koydum..buarada internetten gecelik almıştım biri güzel geldi biri göründüğü gibi gelmeyince geri yolladım yarın bi dükkanda gördüğüm geceliği alıcam..fotoları eklerim bi ara..onlarıda yıkayıp çantama koyup artık çantayıda portmantonun yanına koyayım diyorum ,hoş benim eşşeğin kafası dönmedi daha ama 32.haftaya yeni girdik oğluşum anasının yüzünü kara çıkarmaz inş. döner diye ümit ediyorum bu ocak veletleri sabırsız çıktılar ne olur ne olmaz tırsıyorum:18: içimde garip bi mutluluk...bebeğim kıpırdadıkça ağlamak istiyorum ..az kaldı telaş yapıyorum..bu ayda çok çabuk geçicek.... buarada hepinizin minnoşlarını da merak ediyorum
ben de seni merak ediyorumm orkidemm :))) erken dogum yaparsam senden bilcem bakçatlattın insanı hee.
karnıbahar tarifinide seni gördükten sonra denicem
ahaaa bi gizemli daha geldii.feslegenimm gızzz sen nezaman göstercen kendini :)
as canım..
hmmm anladım canım..bir eşime sorayım benim bildiğim yok..maliyet ne olur asağı yukarı.. 100 adet bastırmak istiyorum
evt canım dogrudu benim oglanda iş yaptıgımda gezme gezdiğimde hiç hareket etmez
ama iki gündür hiç bi iş yapmadım
çok korkuyorum bişey olduysa diye
bugün hiç hareket etmedi hiç
Ayşecim yapragın gönderdigi hediyeyi güle güle giysin cnm.resmini bekliyozz
bana süpriz yapmak isteyen arkadaşlar olursa adresim asliirfan da vardır ,ilgilenenlere duyrulurr
herkese selam...
ben de sabahın köründe dikilen tayfadanım
akşam listemi çıkardım ,birazdan kardeşim gelecek ,kahvaltı yapıp yollara düşeceğiz elimizde listeyle
hava kapalı,ankara soğuk...
ama ne yapalım artık vakit geldi ,hayırlısıyla hepsini bir günde alıp bitirmeyi düşünüyorum inş.
gece bir rüya gördüm uyanınca keşke bitmese dedim öyle güzeldiki
bizim hamsiler yeni doğmuş ,emzireceğim ,eşim ikisini birden göğsüme koyuyor ,biri bi yanda biri bi yanda emiyorlar ,eşim göğsümü sıkıyor süt varmı diye ,maş. ikisinden de akıyor
YARABBİM hamsiler kıpkırmızılar öyle güzellerki pamuk gibi ,sanki gerçek gibi kokularını aldım emzirmeyi hissettim ,acayip güzeldi yaaa...
uyanmak istemedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?