2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

inşaallah canım aminn

ben istanbuldayım da, acaba istanbuldan mı bahsediyorsun dedim çünkü burda pek güzel şeyler duymuyorum da devlet hastaneleri hakkında :44: duyduğum doğum hikayeleri

açıkçası beni çok ürküttü o yüzden eledim devlet hastanesini.. hakkımızda hayırlısı olsun..

kızlar 32 haftalık hamilelere yada karnıbuyumuş olan hamilere ağdanın bir zararı varmı ? Kasılmalara sebep oluyormuş sabhgdcem ama arkadaşım korkut tu beni

kızlar 32 haftalık hamilelere yada karnıbuyumuş olan hamilere ağdanın bir zararı varmı ? Kasılmalara sebep oluyormuş sabhgdcem ama arkadaşım korkut tu beni
Canım erken doğum riskin, yoğun kasılmaların falan yoksa hiçblr zararı yok. Glt oh mis gibi tertemiz ol, benim erken doğum riskim olduğundan ben jilet yapıyorum mecbur. Ağda gibi olmuyor malesef...

Canım erken doğum riskin, yoğun kasılmaların falan yoksa hiçblr zararı yok. Glt oh mis gibi tertemiz ol, benim erken doğum riskim olduğundan ben jilet yapıyorum mecbur. Ağda gibi olmuyor malesef...

canım erken doğum rìskm en son kontrOlümde yoktu bisonraki randvm bu salı kasılmadan ziyade ağrılı sertleşmelerim oluyor gtsem riskmi almış olurum.. Of bu annelik bôxle bisey herhalde herseyi detaylıca dusunmek zorunda kalıyorsun.

Canım balık hapımı kilo aldırıyormuş bebişe. Cok güzel bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim. Maşallah cnm bnm... Canım tedirglnliğini çok iyi anlıyorum. çunkü aynısı benimde başıma geldi. O gün oğluşumun tembellik yapası tutmuş sadece. Ama önemli haftalardayız ihmal etmemek gerek. Git için rahat etsin cnm bnm. Allah korusun bebeklerimizi ve bizleri....

Annelik böyle bir duygu işte cnm. Hepimiz öğreniyoruz işte. Ağdacın nasıl yapıyor bilmiyorum cnm ama, benimki az az sürüyordu. Böylece bütün cekmiyordu canım az acıyordu. Bence yaptır öyle. Birsey olacağını sanmıyorum.

iyi akşamlar kızlar
kızlar benim ogluş çok fazla hareket etmiyo neden acaba?
dr günümüz haftaya ,allahım bişey yoktur inş.
çok endişeliyim

sabah tan beri yiyorum yok hiç tepki yok
allahım bebegim sana emanet

hareketlerde belirgin bir değişiklik varsa ihmale gelmez. %90 bebek tembellik yapıyordur ama %10 rahatsız olma ihtimali de var. son aylara bebek hareketleri en önemli şey.

Canımm bende onun tarzında bi beşik aldım cidden içinin yatağı iyi değildi elimle haif bastırınca altındaki demirlere değiyordu bide benim beşiğim çok derindi bende içine yün doşek yaptırdım şimdi çok güzel oldu hem yumuşacık hemde süngere göre daha sağlıklı tavsiye ederim. Bende başta altına battaniye koymayı düşündüm ama beşik köşeli olmadığı için battaniye tam yerleşmiyordu köşelerden katlamak gerekiyo onda da ortası çukur kalıyordu .

Tamam aklmda kalsn kucuk kucuk aldırırım ama inşAllah birşey olmaz tşkler

Eger aralıkta dogum yaparsak özel hastanelerde 1 ocak yazdırabilirmiyiz acaba 3. 4 gun için bi yaş kaybetmeseler ya

canım benim kardeşim 27 aralik 1995 dogumlu ama kimliginde 01 ocak 1996 olarak geciyo. Onu bi sekilde halletmislerdi zorlanmadan ustelik. Ozel hastanedeydi dogumu. Bi arastirmak gerek hani kanunen bi degisiklik olmadiysa yapilabildigini biliyorum.

gelir kuzum ya niye gelmicekmiş kii:) takma kafana bende sütüm geldi doğurcammı acaba diye korkuyorum

Ya benim ablam oyle guzel emzirdi ki. Hic sorunsuz masallah. İnsallah bizde oyle oluruz :)

kızlar yanlız son rahat ayımız:18:nasılda geçti zaman.. oğluşum geliceği için mutluyum yüzünü,pamuk ellerini,saçlarının gözlerinin rengini ,mis kokusunu hatta pipuşkosunu bile merak ediyorum ama doğum telaşı sardı beni..gözüm kara rabbim nasip ederse çatır çatır doğurmayı istiyorum epudral yardımıyla tabiki 1 ay sonra yavaş yavaş sessiz evlerimizde bir caykıltı olacak gecemiz gündüzümüze gündüzümüz gecemize karışacak...o kokuyu duymak herşeye değer..yarın son kalan eksiklerimide alıcam ve biticek..emzirme atleti ve sütyeni alıcam..birde dayımız anneannemizden para yollamış yakışıklı yeğenime mevlüt takımı alsınlar diye.. çantamı yarı yarıya hazırladım bebişim eşyalarını koydum..buarada internetten gecelik almıştım biri güzel geldi biri göründüğü gibi gelmeyince geri yolladım yarın bi dükkanda gördüğüm geceliği alıcam..fotoları eklerim bi ara..onlarıda yıkayıp çantama koyup artık çantayıda portmantonun yanına koyayım diyorum ,hoş benim eşşeğin kafası dönmedi daha ama 32.haftaya yeni girdik oğluşum anasının yüzünü kara çıkarmaz inş. döner diye ümit ediyorum bu ocak veletleri sabırsız çıktılar ne olur ne olmaz tırsıyorum:18: içimde garip bi mutluluk...bebeğim kıpırdadıkça ağlamak istiyorum..az kaldı telaş yapıyorum..bu ayda çok çabuk geçicek.... buarada hepinizin minnoşlarını da merak ediyorum

Son düzenleme:
Günaydın bir haftasonu sabahın körü programından daha:)
haftaiçi iş. haftasonu ne oluyor acep bana
ömrüm boyu ben her haftasonu boyle kalkıp evı bekledim :)
oğlumda bana çekti heralde,kıpır kıpır, demıyokı daha sabah uyuyum biraz ...

birçok arkadaşım bebk doğsun gör , o zmana hıç uyuyamayacaksın diyor... Bakalım 55gun sonra görcez:)

bu arada ben dün ilk kez nst ye girdim
norveçli kadınların memlerini izledik, heralde türklerde yok ya da onların sütü başka:)yok nasıl süt sağılır nasıl bbeğe verilir utandım bakamadım vala iğrenç yaa,hrşeyın bı adabı var
kadın kadına izlesekte tamamen her yeri açıp emzirmeye ne gerek var,inek muamelesi yapmışlar kadınlara

neyse 2kişiydik,diğer arkadasta meslektaşımmış... 1kere sancılanmıs 2gun hastanede yatmış çıkmış
37.haftası ama yıne sancılandı,ay daha çantam hazırr değil doğuramam dıyo
dedım hastaneye bıl yatmışın nasıl hazırlamazsın?
bebğinkı hazırda kendımınkıne üşendim diyo
vala 30.haftada herşeyım hazır çantaya konmuş kapının arkasında dedım:)

neyse işte baya konuştuk,ondan oncekıde sankı basket topu yutmuştu:)
belı hala ıncecık... ebru şallı gıbı doğurcak aynı kıloya ıncek doğumhane çıkışı:)
nst işinde sıkılıyoruz demışlerdi ama ben baya tecrubeler edındım hamılelerle konuşmak çok zevklı aynı buraya yazmak gibii
sabah sabah çenem düştü hadi görüşürüzzz

Son düzenleme:
herkese selam...

ben de sabahın köründe dikilen tayfadanım

akşam listemi çıkardım ,birazdan kardeşim gelecek ,kahvaltı yapıp yollara düşeceğiz elimizde listeyle

hava kapalı,ankara soğuk...

ama ne yapalım artık vakit geldi ,hayırlısıyla hepsini bir günde alıp bitirmeyi düşünüyorum inş.

gece bir rüya gördüm uyanınca keşke bitmese dedim öyle güzeldiki

bizim hamsiler yeni doğmuş ,emzireceğim ,eşim ikisini birden göğsüme koyuyor ,biri bi yanda biri bi yanda emiyorlar ,eşim göğsümü sıkıyor süt varmı diye ,maş. ikisinden de akıyor

YARABBİM hamsiler kıpkırmızılar öyle güzellerki pamuk gibi ,sanki gerçek gibi kokularını aldım emzirmeyi hissettim ,acayip güzeldi yaaa...

uyanmak istemedim valla

oyyy canım aynen ben de çok merak içindeyim hayatım nasıl değişecek çok merak ediorum içimde hep bi kıpırtı var az kaldı hadi bakalım..

Günaydın canikolarr dodehimini bacım dediğin gibi hafta içi uykuya hasret hafta sonu da erkenden hortlak gibi dolaşıyoz benim bebiş eğer yanılmıyosam geceleri pek hareket etmiyor ben yyarı uyanığım zaten ama hareket yok ben sabah uyanınca o da başlıyor tepiklemeye umarım doğduktan sonra da böyle olurr

kızlarrr günaydınnnn :)))
artık yavaş yavaş sonlara yaklaşıyoruzz çok heyecanlıyım geçenlerde normal doğum videosu izledim hiçde korkmadım ama sezeryanı asla izleyemem :))
oğlumu görmeye 15 aralıkta gidicem ama çok özledim yaaaaaa artık kasılmalarda artmaya başladı Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasp etsin inşallahhh

Çok gizemliyimdir Ay tontirikçim biliyorsun benim feysbuk mevzusunu bacım napim bilemedim

as canım..

hmmm anladım canım..bir eşime sorayım benim bildiğim yok..maliyet ne olur asağı yukarı.. 100 adet bastırmak istiyorum

Matbaa da 100 adet basmazlar tatlım çok fazla olan şeyleri basıyorlar ( yaşadığım yerde böyle ) Maliyeti en fazla 10 TL falan olmalı... Çok değil yani

evt canım dogrudu benim oglanda iş yaptıgımda gezme gezdiğimde hiç hareket etmez

ama iki gündür hiç bi iş yapmadım
çok korkuyorum bişey olduysa diye
bugün hiç hareket etmedi hiç

Canım bizi de haberdar et gelişmelerden...

Ayşecim yapragın gönderdigi hediyeyi güle güle giysin cnm.resmini bekliyozz

bana süpriz yapmak isteyen arkadaşlar olursa adresim asliirfan da vardır ,ilgilenenlere duyrulurr

Bende onu arıyordum Ay kopardın beni sabah sabah

Rüyan hayra çıksın tatlım çok güzelmiş.
Dünde biz anneannemizle çıktık aldık bebişim kıyafetlerini birde ana kucağı aldım.
Göğüs pedi lohusa pijama takımı sabahlık, bebişimin şampuanı sabunu kulak çöpü falan filan...
Ha birde anneanne bize kıyak geçti soktu kuyumcuya mini set aldı o biçim
E bize de şımarmak düştü napalım
Böyle yaparsan her sene doğururum ben dicektim

Herkese günaydın kızlar...
Hortladım sabah sabah.
Gece uyurken elleri uyuşanlar parmak kaldırsın
Hem uyuşuyor hemde kütük gibi oluyor o kadar şişiyor ki anlatamam.
Kımızın kapı süsü çalışmalarına devam ediyorum. ( Bir tek eksiğimiz oydu sanki )
Öyle işte kızlar.
Sizde ne var ne yok.
Özlüyorum ben sizleri yahu
Bu arada 5 Aralıkta randevum var kızımla inşallah, heyecanla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…