2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ayy inşallah inşalah o zamnaalrın tadı da bi başka olur zor olsa da

Rüyan hayırlara cıksın canım ben de görmsutum benzer bi ruya ne gercekcı ama dımı :)

hadi iyi alışverişler size...

günaydın canlar nasılsınız aay nasıl uykum var anlatamam bu akşam misafilerimizi var pazartesiye kada annemle tamizlik ütü yemek hazırlığı yaptık akşam ikimizde yorulmuşuz bugün haşat bi şekilde geldik işe. bakalım.

bizim kapı süsü de tamamlandı annem yaptı. köpükten kalbi,n etrafına mavi hayal tüller geçirildi. aldınada nazarboncuklu mavi balonlar alındı 5 balondan çiçek şeklinde şiririlip bağlanacak. hastane kapımız için bunu yaptı. ev içinde yine uçuk mavi ve ekru hayal tül. büyük güller ve prtalarında balınlardan oluşan bişi tasarladı. resmini çekmek isterim ama ancak kapının üstüne yapılınca görülecek bişi bu. babamın hastane çantamız için yaptığı devrim ise savaş çıkacakmış gibi çantanın içine biskremler cubuk krakerler hanımeller koyması. ya aç kalırsammış. hehehehehehe.

dün doktor kontolümüzde vardı. bebişko 2200 gram olmuş. sağlıklı doğum pozisyonunda akciğerler iyi. plesanta yukarda. ama yüzünü göstermedi kerata. başka bir taraflarını doktor amcasına sunum yaptı ahlaksız. yahu ben bakamıyorum çocuk istismarına giriyormuş gibi kendi çocuğumdan utanıyorum iyimi. kız olsaydıda aynı şeyi hissedecektim. müge anlı seyretmekrten hassasiyetim arttı sanırım. doğum için konuştuk. her şey gayet normaldoğum için uygun amma velhasıl 34 yaşında olmam dolayısıyla son prüzü yaşamayalım dedi. çatı muayenesinde belli olur ama sen % 80 kendini normale şartla dedi. zaten normale şartladım benim için bi sıkıntı yok. acı eşiğim yüksek ve gerçekten bunu tatmak istiyorum.

çantamız kapı süsümüz temizliğimiz bebek çamaşırlarının ütülenmesi işi bitti bizde.
çantaya bu arada aşağıdakileri koyduk eksik bişi varsa aklınıza gelen söylerseniz çok sevinirim

lohusa takımı
pijama takımı 2 adet
kadın pedi, hasta bezi
terlik
4 adet çorap
4 adet iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atlati
havlu
gögüz pedi
temizleme jellerim,sabun,saç fırçası , saç düzleştirici,makyaj malzemeleri,el kremi,
kamera
fotoğraf makinası
bardak
peçete
parfüm
aburcuburlarım

bebeişlko içinde
2 adet hastane çıkışı
2 adet battaniye
bolca yeni doğan bezi
ıslak mendil
pişik kremi
3 adet zıbın
2 adet patikli pijama
ağız bezi 4 adet
çorap

canım aslında kayınvaliden haksızda değil. şimdi anneannesi neler yapmıştır kuzusuna. 14 sene önceki kıayfertlerle işi olmaz elbette. bence bunda bir yergi değil övgü var ben en azından öylke hissettim bide kızlar ben karma felsefesine inannırım. yani artık tekstil inanılmaz ucuz. 5 liraya 10liraya neler neler var. burdaki herkesin üç aşağı beş yukarı buna durumu çok çok müsait. çocuklarınıza yeni şeyler giydirin o gözlerini yeni açtığı hayata neden bi başkasının kaderiyle girsin ki. bunun yerine yeni olsun sıfır olsun onun ruhu yansısın. yenilik hayatı boyunca devam etsin ve bolluğu bereketi olsun. hayatta hep yeni adımlar atsın. bu adımlar hep kendine ait olsun. karması iyi olsun yani.

vallahi bravo az daha okusaymşımda temizlikçi olsaymışım yahu. erzurumda daha önce bahetmiştim tam bi kabustu temizlik olayı. anteptede annemle ben yapıyoruz şimdi ama bi kadınımız var her hafta başı gelit yaklaşık 6 senedir. sabah sekizden akşam saat 7 ye kadar 70 lira alır bizim ev 260 metrekare her yeri temizler bide güzel bi doılma yapar ocağın üstüne koyar gider.yıllardır bize yetiyor. bide mesela bi hafta kapıları duvarları siler, diğer hafta cam siler başka bi hafta genel temizlik yapar bazen ütü yapar dolaplar çekmeceler her daim düzgündür. annemde zaman zaman toz alır çamaşır yıkar öyle bi süpürge tutar. böyle bişi bulursanız hayat kolaylaşır valla.

iyi akşamlar kızlar
kızlar benim ogluş çok fazla hareket etmiyo neden acaba?
dr günümüz haftaya ,allahım bişey yoktur inş.
çok endişeliyim

tatlım endişelenme uyuyordur belki.

bi printer senin işini görür yada bi matbaaya verebilrisin düğün davetiyesi hazıorlayanlara mesela

aaa yay burcunu bilmezmiyim işte benim eşim yay burcuydu daha ne diyim

ben sana yeni bi feys hesabı hediye edeyim olmazmı :))
cnm aldıklarını güle güle kullan ,anneannen cok bonkörmüşş.mini set dedigin kolye küpe bileklik mi?

cnm kızım aynen öleydi.gece mışıl mışıl karnımda uyurdu sabahta ben uyandıgımda uyanırdı.
doguncada aynen öle oldu.bana hiç sıkıntı vermedi.inş senin kızında öle olur.

sahracım maşallah oğlun ne tatlı, biraz kaşları catmış mı ne :))))))
kilosu yerinde, annesininki de yerinde
allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah..

canım maşallah bebişine
sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah..

ya hep okuyorum 5 hafta daha calışacak arkadaşlar var..nasıl dayanacaksınız ?
benim şurda iki günüm kaldı sabahları kendimi öyle avutuyorum
allah calışmaya devam edecek arkadaşlara güc kuvvet versin..

ay yerim o miniş elleri ben.. emmelere mi başlamış kuzucuk..benim yeğenim de doğduğunda iki eli birden ağzındaydı cuk cuk sesler geliyodu ac doğdu heralde yavrum :))))))

canım valla maşallah kilosu da iyi ne güzel..kes balık yağını da tosuncuk olmasın seninki:))
çıkmaz valla ordan :)))))))

sen dr a git bence, bu endişe ile durulmaz yani..strese giriyosun o da zarar bebeğe de sana da..
bizleri de haberdar et canım, bekliyoruz.herşey yolundadır diye umuyorum.. cok uyuyorlar bu haftalarda seninki de uykucu muhtemelen..

aldıklarını güle güle kullan canım.. ne kadar da ucuzmuş ya ne güzel.. ben de istiyorum carşı pazar gezmek..
burda bi sosyete pazarı var bizim her çarşamba bostanlıda izmirliler biliir.. ben de gitmek istiyorum bakalım nasılsa bağlayan bişey yok artık.. eşim götürür getirir arabayla.

bu tuğsenin ürünleri kalitelimi kızlar var mı alan?

kesinlikte tavsiye ediyorum cok güzel bir marka.. ben sabahlığını kullanıyorum soba gibi valla :)))))))))))))))

böyle rüyadan uyanmak ister mi insan.. ama en güzeli rüyanın gercek olacağını bilmek :))))))))
inşallah hayırlısı ile kucaklayacağız bebişlerimizi, emzirip koklayacağız allahım... sen nasip et (amin)
alışveriş için de bol şans canım, en güzelini en hesaplısını alırsınız inşallah.. fazla yorma kendini ama, bugün olmassa başka bir gün
tamamlarsın nasılsa..

ay canım benim ben de heyecanlanmaya başladım..biran önce bitirmek istiyorum işlerimi.. özellikle de hastane cantamı tamamlamak..
her an herşey olabilir cünkü..hazırlıksız yakalanmaktan cok korkuyorum.. hemen hemen başlıycam yıkama ütüleme işlemlerine..
daha bebek bakım cantası almadım kendim için gecelik vs hiç bişey almadım.. eksik cok gibi geliyor. paniğe kapılıyorum uykularım bile kaçıyor yaa.. bi tamamlasam da rahata ersem artık..

sağlıkla doğururuz inşallah hepimiz canım.. (amin)

canım benim aldıklarınızı güle güle kullan inşallah..
anneanne de ne güzel jest yapmış oyle.. ama aldığı şeyi ben anlamadım mini set nedir
sen işten cıktın cıkalı az giriyosun zaten biz de seni özledik canım..
ihmal ettin buraları.. daha sık bekliyoruz tamam mıı.

Kızlar yaprak teyzemizin ördüğü cicileri de paylaşayım :)

ay cok güzeeeeeeeeeeellllllll :)) bayıldım valla.. güle güle kullan canım.. şu pembe rengi hiç sevmem ama bebişlere cok yakışıyor..

bebeğine maşallah canım.. umarım istediğin şekilde normal doğum yaparsın.. hepimizin dileği o, şöyle çatır çatır doğurmak
ne güzel doğum icin herşey hazır, sen de hazırsın.. allahım inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..(amin)

ayy o dayılar yokmu cok işe yarıyorlar :)) abinmi oluyor? yaşı kac
benim abim kızım dogdugunda 4 tane küçük altın ve ekstra para vermişti
erkek kardeşim desen kredi kartını verdi , hangi oto koltugunu istiyorsan al ,parası önemli degil yigenime limit yok dediii
annem a dan z ye herşeyini almıştı kızımın.
ilk cocukta böle hevesli olunuyor alınıyor.
2.cocuk bu konuda cok şanssız maalesef. onunla ilgilenen yok şuan ,varsa yoksa kızımm ilgi odagı.
babam sormuyor bile yaa.kızıma hamileyken prenses nasıl napıyor ,saglıgı nasıl filan derdi

herkesin cücüsünü bende cok merak ediyorummm
dogduklarında feyste resimlerini paylaşıcaz inşallahhh
feysleri olmayanlar avuclarına tuz döküp yalasınlar

cnm kızım aynen öleydi.gece mışıl mışıl karnımda uyurdu sabahta ben uyandıgımda uyanırdı.
doguncada aynen öle oldu.bana hiç sıkıntı vermedi.inş senin kızında öle olur.
Canım benim oğlum olacak inşallah dediğin gibi olur..
Ay_she ciim bu arada yaprak teyzemizin yaptığı ciciler çok tatlıymış güle güle kullan

essiracımm ohhh herşeyini tamamlamışsın ne güzell.
annnen ve babana hayran kaldım :) Allah uzun hayırrı ömürler versin ikisinede inş.

kızlar ya benim salon perdelerim zebra perde yarın kadın gelcek onları temizliyecek ama nasıl temizlenir fikri olan varmı.neyle nasıl temizleyebiliriz ?

Canım benim oğlum olacak inşallah dediğin gibi olur..
Ay_she ciim bu arada yaprak teyzemizin yaptığı ciciler çok tatlıymış güle güle kullan

ay pardon cnm ,benim kızdan bahsedince seninkinede kız yazmışım :))
erkek bebekelrin uslu olanını ben hiç görmedim ama inşallah bizimkiler öle olur.

kızlar ya benim salon perdelerim zebra perde yarın kadın gelcek onları temizliyecek ama nasıl temizlenir fikri olan varmı.neyle nasıl temizleyebiliriz ?

perdeyi cıkarıp duşta yıkansa olmaz mı ki.ben olsam öle yapardım galiba.
silmekle baş olmaz cünkü

sahi nerde bastırılır bana da lazım kızlar, bu arada Ayşe nin hazırladığı etiketleri görmek isterim paylaşır mısın canım?

valla bir kaç tane matbaaya sorduk yuvarlak kavanoz için olduğu için biz uğraşmayız dedi..başkada ben bilemedim fikir alayım dedim o yüzden..Eki Görüntüle 565818 ..bunlar Ayşe teyzemizin bizim için düzenlediği etiketler canım..

aldıklarınızı güle güle giyin canım..zaten bebekler şanslı ne görsek onlara alıyoruz..bende senin gibi doğumdan sonraki halimi kestiremediğim için kendime bişeyler almıyorum..

canım matbaaya sorduk yapmayız yuvarlak dedi..ama internet cafe iyi fikir ben eşime sordurayım..internette bu işi yapanlar var ama ben uygun olsun istiyorum..

aynen öyle canım kaldı son 1 ay..sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorum..evet belki alışma devresi zor olacak bizim için ama olsun yeterki kuzum yanımda olsun..zaman yaklaştıkça bende heyecan artıyor biran evvel hazırlıkları tamamlayıp beklemek istiyorum..işleri tamamlamadan doğuracam diye korkuyorum..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

selam canım inş rüyalarımız yakında gerçek olacak..

selam canım..maşallah sana doğumdan korkmuyorum ama video izlemek istemem..
amin canım inş..bambuyu ne yaptın bu arada?

Matbaa da 100 adet basmazlar tatlım çok fazla olan şeyleri basıyorlar ( yaşadığım yerde böyle ) Maliyeti en fazla 10 TL falan olmalı... Çok değil yani
ok internette 100 tanesi 25tl' ye basıyorlar..ben daha uyguna halledersem tabi ki daha iyi olur..

çok güzel olmuşş..güle güle kullan canım benim..yaprak ellerine sağlık..

bi printer senin işini görür yada bi matbaaya verebilrisin düğün davetiyesi hazıorlayanlara mesela

sağol canım..sorun çıktı almak değil zaten..ben yuvarlak istediğimden zorlanıyorum, kavanoz kapağı için..

Canım benim ne güzel korkmaman. Ben izlediğimde korkmadım. Ama açıkçası içim bir tuhaf oldu. İnşallah hakkımızda neyse o olur.
Ayyy bayıldım ya. Ne de güzel örmüş Yaprak. Ellerine, emeğine sağlık Yaprak. Ayşe senin de minnoşun güzel günlerde giysin, sıcacık olsun inşallah cnm benım.,

Herkese güzel haftasonu olsun güzel anneler... Biz sabahtan yine NST'ye girdik. Valla bıktım şu NST'ye verilen paralardan. :) Gün aşırı gidiyorum, her gittiğimde 15 TL veriyorum. Tek güzel yanı oğluşumun kalp sesini duyuyorum. Artık uzman oldum NST konusunda. Hatta eşim bile anlamaya başladı. Baktı diyor ki "Düzenli kasılmaların var, her 5 dk da bir oluyor." önce inanmadım. Sonra baktım kağıda cidden her 5 dk da 100 yapmış sancılar. Doktorumuzda bunlar doğum kasılması gibi olmuş dedl. USg İle baktı açılmam yok. Elle bakmayayım açmayalım dedl. Salı yine açılma var mı diye kontrol edicek, tekrar NST. Biz de şimdi eşimle İKEA'ya gidiyoruz, son olarak küveti falan bir kaç şey kaldı, onu da alalım. Ondan sonra bu hafta içinde pedikürümü yaptırırım. İşler biter, oğluşumda 2 hafta beklerse valla mis olur. Benden haberler bunlar kızlar. Bir de 2 gündür bebişin hareketlerini hissetmeyen bir arkadaş vardı. O doktora gidecektl. Ne oldu merak ettlm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…