kızlar yanlız son rahat ayımız:18:nasılda geçti zaman.. oğluşum geliceği için mutluyumyüzünü,pamuk ellerini,saçlarının gözlerinin rengini ,mis kokusunu hatta pipuşkosunu bile merak ediyorum ama doğum telaşı sardı beni..gözüm kara rabbim nasip ederse çatır çatır doğurmayı istiyorum epudral yardımıyla tabiki 1 ay sonra yavaş yavaş sessiz evlerimizde bir caykıltı olacak gecemiz gündüzümüze gündüzümüz gecemize karışacak...o kokuyu duymak herşeye değer..yarın son kalan eksiklerimide alıcam ve biticek..emzirme atleti ve sütyeni alıcam..birde dayımız anneannemizden para yollamış yakışıklı yeğenime mevlüt takımı alsınlar diye.. çantamı yarı yarıya hazırladım bebişim eşyalarını koydum..buarada internetten gecelik almıştım biri güzel geldi biri göründüğü gibi gelmeyince geri yolladım yarın bi dükkanda gördüğüm geceliği alıcam..fotoları eklerim bi ara..onlarıda yıkayıp çantama koyup artık çantayıda portmantonun yanına koyayım diyorum ,hoş benim eşşeğin kafası dönmedi daha ama 32.haftaya yeni girdik oğluşum anasının yüzünü kara çıkarmaz inş. döner diye ümit ediyorum bu ocak veletleri sabırsız çıktılar ne olur ne olmaz tırsıyorum:18: içimde garip bi mutluluk...bebeğim kıpırdadıkça ağlamak istiyorum ..az kaldı telaş yapıyorum..bu ayda çok çabuk geçicek.... buarada hepinizin minnoşlarını da merak ediyorum
herkese selam...
ben de sabahın köründe dikilen tayfadanım
akşam listemi çıkardım ,birazdan kardeşim gelecek ,kahvaltı yapıp yollara düşeceğiz elimizde listeyle
hava kapalı,ankara soğuk...
ama ne yapalım artık vakit geldi ,hayırlısıyla hepsini bir günde alıp bitirmeyi düşünüyorum inş.
gece bir rüya gördüm uyanınca keşke bitmese dedim öyle güzeldiki
bizim hamsiler yeni doğmuş ,emzireceğim ,eşim ikisini birden göğsüme koyuyor ,biri bi yanda biri bi yanda emiyorlar ,eşim göğsümü sıkıyor süt varmı diye ,maş. ikisinden de akıyor
YARABBİM hamsiler kıpkırmızılar öyle güzellerki pamuk gibi ,sanki gerçek gibi kokularını aldım emzirmeyi hissettim ,acayip güzeldi yaaa...
uyanmak istemedim valla
benimde aynı şeylerde hevesim var odasıyla uğraşmak gidip gelip birşeyler yapmak çamaşırlarını ütülemek katlamak :)) heyecanlandı benimki başladı hemen tepiklemeye :))
güle güle kullansın ayy minicikte yorganı olur kendi gibi :)
benimde kaynanam akşam aradı görümcemin 14 yaşında kızı var onun bebeklik kıyafetlerini çıkarmışlar durumu olmayanlara versin diye görümcem kaynanama vermiş görümcemin kızıda vermeyin kimseye ben onları dayımın kızına verecem demiş kaynanamda demişki kızım ona ananesi kimbilir neler almıştır bunları giydirmezlerki demiş bunu bana anlatıyor bende dedim niye giydirmeyim giydiririm ama arkadaşlarım sağolsunlar bir sürü kıyafet aldılar ihtiyacım yok sen onları ihtiyacı olana ver başka ne diyebilirdimki değilmi :))
kaynana kötülemem aslında laflarınıda takmam bunuda takmadım sadece sen anlatınca radaki farkı sunmak için en yakın zamanda geçen bir örneği verdim yanlış anlama canım
Kızlar yaprak teyzemizin ördüğü cicileri de paylaşayım :)
hım bende alayım o zaman bi tane beğendimde güvenemedim saol canımevet cnm aldım işte ben bunu kaliteli bence ben beğendim yumuşacık
selam kızlar
belim hala kötü yer etti o bir kere doğuma kadar gider böyle
dün yemekleri yapmıştım, yoğurt mayaladım bir de komposto kaynattım ama mutfak kalmıştı öyle sabah makineyi boşaltıp yeniden doldurdum, kuruyan çamaşırları katlayıp
kaldırdım bu kadaaar benim pilim ancak bu kadarına yetiyor
-çocuk olduktan sonra tedavi, ameliyat derken işlere yetişemem diye kadın alayım diyordum bizim kapıcının ablası göşüşmeye geldi, haftanın 3 günü gelip yemek ve temizlik
yapacak 1000 tl istiyor
kal geldi bana bir de demez mi yemek olayı fiyatı arttırır sade temizlik olsa daha ucuz olur diye
neyse vazgeçtim annemle kayınvalidenin ellerinden öper işler ama şöyle uygun fiyata bir yardımcı bulursam alırım anneme yazık bir ayağı ankara da aklı bende...
bugün aşağıya doğru epey bir sancım var böyle sistit sancısı gibi olan varya ondan, hayırlısı ptesi doktora gideceğiz, sabır bebişler sabır hemen gelmeye kalkmayın
iyi akşamlar kızlar
kızlar benim ogluş çok fazla hareket etmiyo neden acaba?
dr günümüz haftaya ,allahım bişey yoktur inş.
çok endişeliyim
kızlar benim size bir sorum olacak..
daha öncede mevlüt için kavanozdan bebek şekerleri yapacağımı söylemiştim..hemen hemen herşey hazır gibi..Ayşe sağolsun etiketleride hazırladı..ama ben bu etiketleri nerde bastırabilirim? hiç bir fikrim yok..bana yardımcı olun lütfen...
sahraaa maşallahh oglunaa yaa.kocaman adam olmuş artık :))
dudagını büzmüş mü napmış
bu arada bende 20 aralık dogumluyum cnm.babam ve ben yay burcuyuz
yay burcu erkegi cok zor oluyor
babamdan biliyom.anneme kök söktürdü .bende babama cekmişim , eşimde benden cekiyor:))
Çok gizemliyimdirAy tontirikçim biliyorsun benim feysbuk mevzusunu bacım napim bilemedim
Dünde biz anneannemizle çıktık aldık bebişim kıyafetlerini birde ana kucağı aldım.
Göğüs pedi lohusa pijama takımı sabahlık, bebişimin şampuanı sabunu kulak çöpüfalan filan...
Ha birde anneanne bize kıyak geçti soktu kuyumcuya mini set aldı o biçim
E bize de şımarmak düştü napalım
Günaydın canikolarrdodehimini bacım dediğin gibi hafta içi uykuya hasret hafta sonu da erkenden hortlak gibi dolaşıyoz benim bebiş eğer yanılmıyosam geceleri pek hareket etmiyor ben yyarı uyanığım zaten ama hareket yok ben sabah uyanınca o da başlıyor tepiklemeye umarım doğduktan sonra da böyle olurr
ben geldim kızlar kontrolüm çok güzel geçti oğlum 2800 gr olmuş ben de hiç kilo almamışım gelişimi gayet güzel dr sezeryan için 38 buçuk haftada yaparız dedi yani yine 20 aralığa denk geliyor 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var arada olan adet sancısı gibi ağrılar için de normal dedi ...
Eki Görüntüle 565491
Meraba kızlar
doktordan yeni geldik
4teydı randevum ama 4te aklına gelmiş sekreterin nst ye gireceğim
4ten sonra tekrar nst odasına çıktım sıra bekledim
neyse nst de bişi çıkmadı
odasına gittik,boyu 44cm olmuş
kılosu 2021gr olmuş...
çalışabılır raporumu da aldım
3hafta sonraya çağırdı tekrar..
tontirik bu arada eğitim cd si ve hastane lıstesi veriolarmış ordakı bı hamıleden öğrendim ama doktora geçince istemeyı unuttum gidersen soyle,nst odasının alt katından isteyecekmişiz
İyi akşamlar kızlar ve minişleri...
Akşam dr. randevum vardı muayene oldum. Oğluşumu gördüm ellerini ağzına götürüyo çok tatlı yaaa.. Bir de çalışabilir raporumu aldım. 5 hafta daha çalışacağım sonra yatışa geçiyorum :) Bebişim haftasına göre öndeymiş. Kilosu azcık fazla dedi balık yağı hapını kes dedi doktor :) Çok mutluyummmm :))
teşekkür edrm kızlar beni rahatlatmaya çalışıyosunuz ama
iki gündür hiç hissetmedim
ondan endişeliyim
2 gündür yoruldummu diye düşündüm hareket eder diye bekledim ama yok hiç sesi
hareket etmesede hıçkırık olurdu onunu hissederdim oda yok
birde 2 gündür felaket mide bulantım var çıkaracak gibi
ama ben duramıcam yarın dr gidicem
Kızlarrrr herkeslere merhaba... Umarım bütün annişler ve bebişler iyidir. Biz de bugün oğluşumla kasılmalar eşliğinde yürüyüş yaptık. Bizim buranın cuma günü semt pazarı var. Ona gittim. Tanesi 5 milyondan oğluma bir sürü eşofman, alt, üst aldım. Hem de hepsi bilindik markaların eski sezon ürünleri. Biraz büyük aldım, yeterince bebek şeyleri oldu zaten. Rabbim onları da giydirmeyi nasip etsin inşallah... Kendim içinde çok güzel ciciler buldum. Ama bu göbüşle içine girmem imkansız... Artık doğum yapınca alırım bende :) Birazcık geçmişi okuyayım. :)
bu tuğsenin ürünleri kalitelimi kızlar var mı alan?
herkese selam...
akşam listemi çıkardım ,birazdan kardeşim gelecek ,kahvaltı yapıp yollara düşeceğiz elimizde listeyle
ama ne yapalım artık vakit geldi ,hayırlısıyla hepsini bir günde alıp bitirmeyi düşünüyorum inş.
bizim hamsiler yeni doğmuş ,emzireceğim ,eşim ikisini birden göğsüme koyuyor ,biri bi yanda biri bi yanda emiyorlar ,eşim göğsümü sıkıyor süt varmı diye ,maş. ikisinden de akıyor
YARABBİM hamsiler kıpkırmızılar öyle güzellerki pamuk gibi ,sanki gerçek gibi kokularını aldım emzirmeyi hissettim ,acayip güzeldi yaaa...
uyanmak istemedim valla
kızlarrr günaydınnnn :)))
artık yavaş yavaş sonlara yaklaşıyoruzz çok heyecanlıyım geçenlerde normal doğum videosu izledim hiçde korkmadım ama sezeryanı asla izleyemem :))
oğlumu görmeye 15 aralıkta gidicem ama çok özledim yaaaaaa artık kasılmalarda artmaya başladı Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasp etsin inşallahhh
Dünde biz anneannemizle çıktık aldık bebişim kıyafetlerini birde ana kucağı aldım.
Göğüs pedi lohusa pijama takımı sabahlık, bebişimin şampuanı sabunu kulak çöpüfalan filan...
Ha birde anneanne bize kıyak geçti soktu kuyumcuya mini set aldı o biçim
E bize de şımarmak düştü napalım
Böyle yaparsan her sene doğururum ben dicektim
Herkese günaydın kızlar...
Hortladım sabah sabah.
Gece uyurken elleri uyuşanlar parmak kaldırsın
Hem uyuşuyor hemde kütük gibi oluyor o kadar şişiyor ki anlatamam.
Kımızın kapı süsü çalışmalarına devam ediyorum. ( Bir tek eksiğimiz oydu sanki)
Öyle işte kızlar.
Sizde ne var ne yok.
Özlüyorum ben sizleri yahu
Bu arada 5 Aralıkta randevum var kızımla inşallah, heyecanla bekliyorum.
günaydın canlar nasılsınız aay nasıl uykum var anlatamam bu akşam misafilerimizi var pazartesiye kada annemle tamizlik ütü yemek hazırlığı yaptık akşam ikimizde yorulmuşuz bugün haşat bi şekilde geldik işe. bakalım.
bizim kapı süsü de tamamlandı annem yaptı. köpükten kalbi,n etrafına mavi hayal tüller geçirildi. aldınada nazarboncuklu mavi balonlar alındı 5 balondan çiçek şeklinde şiririlip bağlanacak. hastane kapımız için bunu yaptı. ev içinde yine uçuk mavi ve ekru hayal tül. büyük güller ve prtalarında balınlardan oluşan bişi tasarladı. resmini çekmek isterim ama ancak kapının üstüne yapılınca görülecek bişi bu. babamın hastane çantamız için yaptığı devrim ise savaş çıkacakmış gibi çantanın içine biskremler cubuk krakerler hanımeller koyması. ya aç kalırsammış. hehehehehehe.
dün doktor kontolümüzde vardı. bebişko 2200 gram olmuş. sağlıklı doğum pozisyonunda akciğerler iyi. plesanta yukarda. ama yüzünü göstermedi kerata. başka bir taraflarını doktor amcasına sunum yaptı ahlaksız. yahu ben bakamıyorum çocuk istismarına giriyormuş gibi kendi çocuğumdan utanıyorum iyimi. kız olsaydıda aynı şeyi hissedecektim. müge anlı seyretmekrten hassasiyetim arttı sanırım. doğum için konuştuk. her şey gayet normaldoğum için uygun amma velhasıl 34 yaşında olmam dolayısıyla son prüzü yaşamayalım dedi. çatı muayenesinde belli olur ama sen % 80 kendini normale şartla dedi. zaten normale şartladım benim için bi sıkıntı yok. acı eşiğim yüksek ve gerçekten bunu tatmak istiyorum.
çantamız kapı süsümüz temizliğimiz bebek çamaşırlarının ütülenmesi işi bitti bizde.
çantaya bu arada aşağıdakileri koyduk eksik bişi varsa aklınıza gelen söylerseniz çok sevinirim
lohusa takımı
pijama takımı 2 adet
kadın pedi, hasta bezi
terlik
4 adet çorap
4 adet iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atlati
havlu
gögüz pedi
temizleme jellerim,sabun,saç fırçası , saç düzleştirici,makyaj malzemeleri,el kremi,
kamera
fotoğraf makinası
bardak
peçete
parfüm
aburcuburlarım
bebeişlko içinde
2 adet hastane çıkışı
2 adet battaniye
bolca yeni doğan bezi
ıslak mendil
pişik kremi
3 adet zıbın
2 adet patikli pijama
ağız bezi 4 adet
çorap
kızlar yanlız son rahat ayımız:18:nasılda geçti zaman.. oğluşum geliceği için mutluyumyüzünü,pamuk ellerini,saçlarının gözlerinin rengini ,mis kokusunu hatta pipuşkosunu bile merak ediyorum ama doğum telaşı sardı beni..gözüm kara rabbim nasip ederse çatır çatır doğurmayı istiyorum epudral yardımıyla tabiki 1 ay sonra yavaş yavaş sessiz evlerimizde bir caykıltı olacak gecemiz gündüzümüze gündüzümüz gecemize karışacak...o kokuyu duymak herşeye değer..yarın son kalan eksiklerimide alıcam ve biticek..emzirme atleti ve sütyeni alıcam..birde dayımız anneannemizden para yollamış yakışıklı yeğenime mevlüt takımı alsınlar diye.. çantamı yarı yarıya hazırladım bebişim eşyalarını koydum..buarada internetten gecelik almıştım biri güzel geldi biri göründüğü gibi gelmeyince geri yolladım yarın bi dükkanda gördüğüm geceliği alıcam..fotoları eklerim bi ara..onlarıda yıkayıp çantama koyup artık çantayıda portmantonun yanına koyayım diyorum ,hoş benim eşşeğin kafası dönmedi daha ama 32.haftaya yeni girdik oğluşum anasının yüzünü kara çıkarmaz inş. döner diye ümit ediyorum bu ocak veletleri sabırsız çıktılar ne olur ne olmaz tırsıyorum:18: içimde garip bi mutluluk...bebeğim kıpırdadıkça ağlamak istiyorum ..az kaldı telaş yapıyorum..bu ayda çok çabuk geçicek.... buarada hepinizin minnoşlarını da merak ediyorum
Canım benim oğlum olacakcnm kızım aynen öleydi.gece mışıl mışıl karnımda uyurdu sabahta ben uyandıgımda uyanırdı.
doguncada aynen öle oldu.bana hiç sıkıntı vermedi.inş senin kızında öle olur.
Canım benim oğlum olacakinşallah dediğin gibi olur..
Ay_she ciim bu arada yaprak teyzemizin yaptığı ciciler çok tatlıymış güle güle kullan
kızlar ya benim salon perdelerim zebra perde yarın kadın gelcek onları temizliyecek ama nasıl temizlenir fikri olan varmı.neyle nasıl temizleyebiliriz ?
evet ama öylede zor olur perdeler büyük ve banyoda duşa kabin olmaz yaniperdeyi cıkarıp duşta yıkansa olmaz mı ki.ben olsam öle yapardım galiba.
silmekle baş olmaz cünkü
sahi nerde bastırılır bana da lazım kızlar, bu arada Ayşe nin hazırladığı etiketleri görmek isterim paylaşır mısın canım?
Kızlarrrr herkeslere merhaba... Umarım bütün annişler ve bebişler iyidir. Biz de bugün oğluşumla kasılmalar eşliğinde yürüyüş yaptık. Bizim buranın cuma günü semt pazarı var. Ona gittim. Tanesi 5 milyondan oğluma bir sürü eşofman, alt, üst aldım. Hem de hepsi bilindik markaların eski sezon ürünleri. Biraz büyük aldım, yeterince bebek şeyleri oldu zaten. Rabbim onları da giydirmeyi nasip etsin inşallah... Kendim içinde çok güzel ciciler buldum. Ama bu göbüşle içine girmem imkansız... Artık doğum yapınca alırım bende :) Birazcık geçmişi okuyayım. :)
canım matbaalarda fln bastırabılırısn bı de daha once bı arkadas özalıtcıde bastırabılırısn dmeıstı bana hımm bi de eger a4 şeklınde etıket aldıysan
ınternet kafede vs yazdırabılırısın renklı yazıcıda
herkese selam...
uyanmak istemedim valla
kızlarrr günaydınnnn :)))
artık yavaş yavaş sonlara yaklaşıyoruzz çok heyecanlıyım geçenlerde normal doğum videosu izledim hiçde korkmadım ama sezeryanı asla izleyemem :))
oğlumu görmeye 15 aralıkta gidicem ama çok özledim yaaaaaa artık kasılmalarda artmaya başladı Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasp etsin inşallahhh
ok internette 100 tanesi 25tl' ye basıyorlar..ben daha uyguna halledersem tabi ki daha iyi olur..Matbaa da 100 adet basmazlar tatlım çok fazla olan şeyleri basıyorlar ( yaşadığım yerde böyle ) Maliyeti en fazla 10 TL falan olmalı... Çok değil yani
bi printer senin işini görür yada bi matbaaya verebilrisin düğün davetiyesi hazıorlayanlara mesela
Canım benim ne güzel korkmaman. Ben izlediğimde korkmadım. Ama açıkçası içim bir tuhaf oldu. İnşallah hakkımızda neyse o olur.kızlarrr günaydınnnn :)))artık yavaş yavaş sonlara yaklaşıyoruzz çok heyecanlıyım geçenlerde normal doğum videosu izledim hiçde korkmadım ama sezeryanı asla izleyemem :))oğlumu görmeye 15 aralıkta gidicem ama çok özledim yaaaaaa artık kasılmalarda artmaya başladı Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasp etsin inşallahhh
Ayyy bayıldım ya. Ne de güzel örmüş Yaprak. Ellerine, emeğine sağlık Yaprak. Ayşe senin de minnoşun güzel günlerde giysin, sıcacık olsun inşallah cnm benım.,Kızlar yaprak teyzemizin ördüğü cicileri de paylaşayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?