2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tunaydın arkadaşlar naber nasılsınız

Herkese keyifli mutlu güzel hafta sonları diliyorummmmm........

Kızlar yaprak teyzemizin ördüğü cicileri de paylaşayım :)

Çok begendim:):) Kendi yaptıgım olunca eklentide bi tuhaf oldum ya..Bu arada ayşecim azcık iliklerini denk getirememişim de acemiliğime ver cnm.Bu arada düğmeleri ve kurdalesini özellikle koyu seçtim biraz öne çıksın die.

Ohh Maşallah canım oğlunada, aldıklarınada ne güzel herşeyide hazırlamışsın eksiksiz.Babanın düşünceside güzelmiş yaa:)

cnm dayımız 31 yaşında.. 5 vakit namazında..oğlumda ona benzer inşallah ama evlendiremedik daha..pek sıcak bakmıyor evliliğe hovarda olsa neyse diycem ama kendi bilir görücü usülüde istemiyor,bekarlar içinde karta kaçtın artık evlen diyorum bende kısmet diyor.. benim annem ve abim çocuğumuza çok ilgililer tatlım ellerinden geleni yapmaya çalışıyolar..ama babannemiz vededemiz biraz ilgisizler..ahh rahmetli babam yaşıycaktıda görücektik ,neler yapmaya çalışırdı..annem sağolsun onu aratmıyor özeniyor hep alıyor..eşim beşiği annemin aldığını söyleyince utançlarına bebek arabası aldılar..biz babamızdan görmedik diyen bi kayınpederim var çokta tın...millete söylememiş bile hamile olduğumu ,millet duyup tebrik edincede eve gelip kızmış kayınvaldeme ne söylüyolar herkese diye utanmışmışşş.. kayınpederimi severdim ama artık sevmiyorum bu içimde bi kalp kırıntısı olarak kalıcak..Allahım konuyu nirelere getirdim

Son düzenleme:
Kızlar yaprak teyzemizin ördüğü cicileri de paylaşayım :)

ayy maşallah yaprak süper olmuş hele patiklere bayıldım güle güle kullan Ayşe...

istanbulda her şeyde olduğu gibi bu işler de pahalı halbuki memur maaşları her yerde aynı yaşam çok pahalı burada semtten semte bile çok fark ediyor

bende uygun bir aylıkçı bulamazsam öyle yapmayı planlıyorum yani haftalık gelecek bir gündelikçi de pekala işimi görür temizliğimi, ütümü yapsa çamaşırlarımı serse yeter yemek illaki yapılıyor önemli olan gerisi...

canım çok güzeller

bunlar da benimkiler :

nasıl olmuş?

hangi sitede basılıyor bana da söyler misin ama ben 40 ar tane yaptıracağım 2 farklı boyda basmazlar mı acaba

kızlar 32 haftalık hamilelere yada karnıbuyumuş olan hamilere ağdanın bir zararı varmı ? Kasılmalara sebep oluyormuş sabhgdcem ama arkadaşım korkut tu beni

Ben son ayıma girdim arkadaşım ve hala ağdamı yapıyorum.Zor oluyor ama son 1 ağdam kaldı:) Ben bi zararını görmedim duymadım.Ama erken doğum riski filan varsa Dr a danışmak gerekiyor....

Kolay gelsin cnm iyi alışverişler olsun...Bende buna benzer rüyalar gördüm hep.Çok gerçekçi oluyor uyandıgımda yanıma bakıyordum bebeğim nerde die o kadar etkileniyor insan....

Hayırlı güzel haberlerle dönersin inş cnm.

Eger aralıkta dogum yaparsak özel hastanelerde 1 ocak yazdırabilirmiyiz acaba 3. 4 gun için bi yaş kaybetmeseler ya

Bu tarih olayını ne zamandır bende düşünüyorum aslında.Dr uma söylesem belki ocak yazabilir ama ben bunu yapmakta da kararsızım.İlerde büyüdüğünde kimlikteki ayrı gerçek d.tarihi ayrı ne biliym çok hoş bi durum olmaz die düşünüyorum:44::44:

merhabalar annişler bu sene erken doğum yapan çok neden acaba sanki bende erken doğuracakmışım gibi bir his var içimde...

canım sana da güzel bir hafta sonu diliyorum

yeleğe biz topik olarak ba-yıl-dıkkk.. maşallah sana
ellerine sağlık.. kızın çok şanslı, çeşit çeşit, renk renk giyecek..

kızalr güzel hafta sonları diliyorum..dün akşam burnum kanadı akşam birden,hamilelikte olan şeylermiş bunlar,bu sabahta sanırım oyüzden baş ağrısıyla uyandım..ağrı kesici içtim hemen geçer inş..şimdi kocişle en sevdiğim şeyi yapmaya gidiyoruz..alışveriş zamanı başlasınn

Allah abine gönlüne göre bir eş nasip etsin canım..bence bu saatten sonra hayırlısı ile doğum yapmak..gerisini boşver..üzümün sapı armutun çöpü hiç ilgilenmiyorum..kim ne kadar ilgi gösterirse o kadarınıda benden görür..hiç kafaya takıp düşünmem bile..

bunlar da benimkiler :

Eki Görüntüle 565849

nasıl olmuş?

hangi sitede basılıyor bana da söyler misin ama ben 40 ar tane yaptıracağım 2 farklı boyda basmazlar mı acaba

Özel Sticker Baskı Merkezi : Özel Gün Sticker
Özel Gün Sticker | Printix Size Özel Reklam ve Promosyon Ürünleri
Özel Gün Baskıları

burdan baskı için fiyat araştırabilirsin..

benim görümcemde 27 Aralık doğumlu nufüsta 1 Ocak yazıyor..gerçekten hoş olmuyor..biz ne zaman doğarsa o zaman yazdıracağız inş..

çok geçmiş olsun canım..benim 2 aydır hemen hemen hergün burnum kanıyor..korkulacak bnişey yok hamilelikte normal..

Güzel anneler ve minnoşları.... umarım herkes iyidir,şöyle bir geçmişe göz attım ama hepsini okuyamadım.herkes son hazırlıklarını yapmaya başlamış,bir telaş sarmış anneleri:18:
kızlar benim etrafımdaki hamilelerde hep zamanından erken doğuruyorlar,ben şimdiye kadar rahattım ama onları görünce tutuştum daha bebişimin odası yeni geldi havalandırıyoruz şimdi.kıyafeetlerini falan yıkama aşamasına geçmedim 2 hafta sonra falan yapayım diyorum,çokmu geç olur sizce? çantamda hazır değil... izne ayrılınca yaparım diye düşünüyordum ama şimdi geç olurmu diye düşünmeye başladım.ooyyyy hayırlısı bakalım
bu arada dün doğum yapacağım hastanenin gebelik eğitim semineri vardı ona katıldım baya yararlı oldu,kadın doğum doktoru,çocuk doktoru,fizyoterapist,bebek hemşiresi falan girdi,güzel bilgiler verdiler.biraz yoruldum ama iyiki gitmişim dedim.
hepinizi çok öpüyoruz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Merhaba güzel anneler! Haftasonu olunca hemen tenhalaşmış forum!
Benim de yapmam gereken ödevlerim var, yüksek lisansım için. Öncesinde size bir yazayım dedim.
Bugün eşimle temizlik yaptık! Valla çok güzel bişey ya tertemiz oturmak!
Bebiş gelince napcaz bakalım?!
Akşama yemeğe çıkıcaz eşimin ailesiyle. Sağolsunlar beni oyalamaya çalışıyolar bu son zamanlarda. Ne güzelmiş yahu bu hamilelik!
Hiç görmediğim ilgiyi gördüm valla herkeslerden. Dün parfümeride bile öncelik verdiler. Yok artık dedim!

Erken doğum yapmam inşallah diyorum ben de. En azından ocağa girelim de öyle gelsinler yahu!
Benim bu gece fena kramplarım oldu. Magnezyum almıyodum, Allahın sopası yok tabi. Bugün hemen içicem valla, çok kötüydü!
Hepinize güzel haftasonları kızlar.

kızlar ya benim salon perdelerim zebra perde yarın kadın gelcek onları temizliyecek ama nasıl temizlenir fikri olan varmı.neyle nasıl temizleyebiliriz ?

canım çubuklarını çıkartıyorsun balkona yere ser suyu köpürt fırçayla yıka bizim kadın storlarıda zebrtayıda öyle yapıyor

canım yaa doğum bu sağı solu belli olmaz bsaktım bende etraftaki herkes doğurmaya başladı en iyisimi elzem olan şeyleri hazırlayıp daha sonra ani bi durumda paniklememek

essiracımm ohhh herşeyini tamamlamışsın ne güzell.
annnen ve babana hayran kaldım :) Allah uzun hayırrı ömürler versin ikisinede inş.

allah başımızdan eksik etmesin onları

erken doğum riski olduğu içinmi giritosunki canım nstye.ben şuana kadar hiç girmedim.benimde kasılmalarım ağrım arttı.doktor 5dakikada bir gelirse ozamn doğuruyosun demek dedi.işallah bebeğin zamanını bekler.

kızlaar bugün doktora gittim. 33+4 üz bugün. bebeğimin kilosu 2050 grmış biraz minyon olacak,haftasına göre kilosu az dedi doktorum. canım çok sıkıldı...bebğin kilo alması için neler yemem gerekiyor, pekmez falan içsem kilo alır mı sizce????????? çok üzgününm ya, moralim bozuk

merhaba arkadaşlar

maşallah herkes hazırlıklarını bitirmek üzere .ben daha çamaşır yıkama ütüleme aşamasındayım.çantamıda hazırlamadım.haftaiçi en son eksiklerimi aldım.artık alışveriş faslımız bitti halı dışında.odamız geldi kokusunun gitmesini bekliyoruz.koku gidene kadar çamaşırlarıda hazır olur.bir taraftanda ev temizliğini bitirmeye çalışıyorum.2 hafta sonrada annem gelecek işallah.o gelene kadar doğum falan olmasın diye dua ediyoru.

çarşamba günü kontrole gittim.bebeğim 2700 gr.suyum iyiymiş ama bebeğim hala ters durumda dönmemiş.ayaklar aşağıda başı tam göğsümün ortasına denk geliyor.ben 84 kilo olmuşum biraz fırça yedim .bir anda kilo almaya başladım diye.12 araıkta randevum ve bebeğin hareketlerini saymamı söyledi kesinlikle ihmal etme dedi.

ay_sheciğim güle güle giysin kızın cicilerini.maşallah çok güzeller.

yaprak teyzesinin ellerine sağlık çok güzel örmüş.

essira maşallah canım.çantalarınıda hazırlamışsın.annene babanada maşallah.allah razı olsun onlardan.bende sabırsızlıkla annemi bekliyorum o orda ben burda hazırlık yapıyorum.

Slm kızlar nasılsınız ay bugün ne sıkıcı bi gün oldu benim için dokor yat dediği için evden çıkmıyorum tv dede bişey yok kitap okudum biraz uyudum ama kaç gündür evdeyim çatlıcam artık akşam kocişe sölicem beni dışarı çıkarsın madamcocosh tan haber yok dimi inş kötü bişey yoktur teli olsa arıcam ama maleaef yok aslında birbirimîzin telefonları olsa ne güzel olur :)) benden bı kadar kızlar hepinizi öptüm kendinize ve bebişlere ii bakın öptüm :))

ayy sende bendensin :)sana neden yat dedi dr canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…