canım çubuklarını çıkartıyorsun balkona yere ser suyu köpürt fırçayla yıka bizim kadın storlarıda zebrtayıda öyle yapıyor
ayy sende bendensin :)sana neden yat dedi dr canım ?
çok sorun yapma canım valla ya sağlıklı olsunda doğunca çok çabuk toparlayıp kilo alıyolarmış..kızlaar bugün doktora gittim. 33+4 üz bugün. bebeğimin kilosu 2050 grmışbiraz minyon olacak,haftasına göre kilosu az dedi doktorum. canım çok sıkıldı...bebğin kilo alması için neler yemem gerekiyor, pekmez falan içsem kilo alır mı sizce????????? çok üzgününm ya, moralim bozuk
:)) Canım erken doğum riskim var bebeğimin suyu az geçen hafta kalp atışarı zayıftı bizi korkuttu zilli kasılmalarımda var şuan kalbi ii ama doktorum kalkmıcaksın dedi sen neden yatıyodun canım
ah ah benimde erken gelmeye çalışıyo tosuncuk :) rahim ağzı uzunluğumda kısalma varmış.benimde kasılmalarım vardı.doktor sadece wc için kalkcaksın dedi.çalışıyodum izne ayrıldım.eksiklerim vardı daha tamamlamamıştımama neyse artık iyi olsun yavrucuklarda
Kızlar yaprak teyzemizin ördüğü cicileri de paylaşayım :)
ben sana yeni bi feys hesabı hediye edeyim olmazmı :))
cnm aldıklarını güle güle kullan ,anneannen cok bonkörmüşş.mini set dedigin kolye küpe bileklik mi?
canım benim aldıklarınızı güle güle kullan inşallah..
anneanne de ne güzel jest yapmış oyle.. ama aldığı şeyi ben anlamadım mini set nedir
sen işten cıktın cıkalı az giriyosun zaten biz de seni özledik canım..
ihmal ettin buraları.. daha sık bekliyoruz tamam mıı.
Aman dikkat et canım bizim ocak kuzuları baya erkenci çıktı:) tabi canım bebişlerimiz ii olsun yeter eksiklerde tamamlanır tatlım merak etme ben herşeyi hazırladım çantam hazır iki güne bi nts ye gidiyorum hayırlısı olsun durabildikleri kadr dursunlar :)
oyy güle güle giysin ayşenin kuzusu bunları inşallah çok güzeller:)
Canım benim oğlum olacakinşallah dediğin gibi olur..
Ay_she ciim bu arada yaprak teyzemizin yaptığı ciciler çok tatlıymış güle güle kullan
Canım benim ne güzel korkmaman. Ben izlediğimde korkmadım. Ama açıkçası içim bir tuhaf oldu. İnşallah hakkımızda neyse o olur. Ayyy bayıldım ya. Ne de güzel örmüş Yaprak. Ellerine, emeğine sağlık Yaprak. Ayşe senin de minnoşun güzel günlerde giysin, sıcacık olsun inşallah cnm benım.,
ayy maşallah yaprak süper olmuş hele patiklere bayıldımgüle güle kullan Ayşe...
ay_sheciğim güle güle giysin kızın cicilerini.maşallah çok güzeller.
yaprak teyzesinin ellerine sağlık çok güzel örmüş.
essira maşallah canım.çantalarınıda hazırlamışsın.annene babanada maşallah.allah razı olsun onlardan.bende sabırsızlıkla annemi bekliyorum o orda ben burda hazırlık yapıyorum.
Aman Allah'ım ne tatlı şeyler bunlar Ayşecim ya
Ellerine sağlık yaprakcımne kadar incesin...
aaa yay burcunu bilmezmiyim işte benim eşim yay burcuydu daha ne diyim
canım maşallah bebişine
sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah..
ya hep okuyorum 5 hafta daha calışacak arkadaşlar var..nasıl dayanacaksınız ?
benim şurda iki günüm kaldı sabahları kendimi öyle avutuyorum
allah calışmaya devam edecek arkadaşlara güc kuvvet versin..
ay cok güzeeeeeeeeeeellllllll :)) bayıldım valla.. güle güle kullan canım.. şu pembe rengi hiç sevmem ama bebişlere cok yakışıyor..
Çok begendim:):) Kendi yaptıgım olunca eklentide bi tuhaf oldum ya..Bu arada ayşecim azcık iliklerini denk getirememişim de acemiliğime ver cnm.Bu arada düğmeleri ve kurdalesini özellikle koyu seçtim biraz öne çıksın die.
Herkese güzel haftasonu olsun güzel anneler... Biz sabahtan yine NST'ye girdik. Valla bıktım şu NST'ye verilen paralardan. :) Gün aşırı gidiyorum, her gittiğimde 15 TL veriyorum. Tek güzel yanı oğluşumun kalp sesini duyuyorum. Artık uzman oldum NST konusunda. Hatta eşim bile anlamaya başladı. Baktı diyor ki "Düzenli kasılmaların var, her 5 dk da bir oluyor." önce inanmadım. Sonra baktım kağıda cidden her 5 dk da 100 yapmış sancılar. Doktorumuzda bunlar doğum kasılması gibi olmuş dedl. USg İle baktı açılmam yok. Elle bakmayayım açmayalım dedl. Salı yine açılma var mı diye kontrol edicek, tekrar NST. Biz de şimdi eşimle İKEA'ya gidiyoruz, son olarak küveti falan bir kaç şey kaldı, onu da alalım. Ondan sonra bu hafta içinde pedikürümü yaptırırım. İşler biter, oğluşumda 2 hafta beklerse valla mis olur. Benden haberler bunlar kızlar. Bir de 2 gündür bebişin hareketlerini hissetmeyen bir arkadaş vardı. O doktora gidecektl. Ne oldu merak ettlm.
canım nst de uzamn oldum demişsin
ben dun ılk kez gırdım
çizgıler düz denecek kadardı
ekrandada bı tarafta 100lü bi taraftada 25civarı sayılar gördüm tabı biişi anlamadım
arada da boyle boguk bir ses duydum yanımdakı kadın hareket edınce ole oluyor dedi sonra dıkkat ettım karnımda kıpırdayınca makıneden ole ses çıkıo
bu 25li benım sancı sevıyem mı kı dedım cunku bı arkadas 150civarında doğum sancısı oluyormuş
Slm kızlar ben 31haftalık prensesime hamişim dünden beri sırtım çok ağrıyo sizler ne alemdesiniz
canım milsaya sormussun ama evt 25 senın sancın :) o yuzlu şeyde bebegının kalp atısı :)
benım 30 hafta idi sanırırm 15 civaroıydı sancı bu hafta 25 uzerıdneydı ama çok yuskek sayılmıo
Canımm bende onun tarzında bi beşik aldım cidden içinin yatağı iyi değildi elimle haif bastırınca altındaki demirlere değiyordu bide benim beşiğim çok derindi bende içine yün doşek yaptırdım şimdi çok güzel oldu hem yumuşacık hemde süngere göre daha sağlıklı tavsiye ederim. Bende başta altına battaniye koymayı düşündüm ama beşik köşeli olmadığı için battaniye tam yerleşmiyordu köşelerden katlamak gerekiyo onda da ortası çukur kalıyordu .
kızlaar bugün doktora gittim. 33+4 üz bugün. bebeğimin kilosu 2050 grmışbiraz minyon olacak,haftasına göre kilosu az dedi doktorum. canım çok sıkıldı...bebğin kilo alması için neler yemem gerekiyor, pekmez falan içsem kilo alır mı sizce????????? çok üzgününm ya, moralim bozuk
Allah abine gönlüne göre bir eş nasip etsin canım..bence bu saatten sonra hayırlısı ile doğum yapmak..gerisini boşver..üzümün sapı armutun çöpü hiç ilgilenmiyorum..kim ne kadar ilgi gösterirse o kadarınıda benden görür..hiç kafaya takıp düşünmem bile..
Özel Sticker Baskı Merkezi : Özel Gün Sticker
Özel Gün Sticker | Printix Size Özel Reklam ve Promosyon Ürünleri
Özel Gün Baskıları
burdan baskı için fiyat araştırabilirsin..
benim görümcemde 27 Aralık doğumlu nufüsta 1 Ocak yazıyor..gerçekten hoş olmuyor..biz ne zaman doğarsa o zaman yazdıracağız inş..
amin cnmm.aynen dediğin gibi kaale bile almıyorum artık ben eşimin tarafını.. evet cnm burun kanaması normalmiş..öpüyorum seniçok geçmiş olsun canım..benim 2 aydır hemen hemen hergün burnum kanıyor..korkulacak bnişey yok hamilelikte normal..
aslıcım gecmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?