2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım çubuklarını çıkartıyorsun balkona yere ser suyu köpürt fırçayla yıka bizim kadın storlarıda zebrtayıda öyle yapıyor

ama benim balkonda yok ya bizim ev yüksek baya fransız balkon heryer ama balkon yok..mecburen içerde temizlicek şu aspirin diye bişey varmış ondan aldırdım silsin artık onla olduğu kadar

ayy sende bendensin :)sana neden yat dedi dr canım ?

:)) Canım erken doğum riskim var bebeğimin suyu az geçen hafta kalp atışarı zayıftı bizi korkuttu zilli kasılmalarımda var şuan kalbi ii ama doktorum kalkmıcaksın dedi sen neden yatıyodun canım

çok sorun yapma canım valla ya sağlıklı olsunda doğunca çok çabuk toparlayıp kilo alıyolarmış..

:)) Canım erken doğum riskim var bebeğimin suyu az geçen hafta kalp atışarı zayıftı bizi korkuttu zilli kasılmalarımda var şuan kalbi ii ama doktorum kalkmıcaksın dedi sen neden yatıyodun canım

ah ah benimde erken gelmeye çalışıyo tosuncuk :) rahim ağzı uzunluğumda kısalma varmış.benimde kasılmalarım vardı.doktor sadece wc için kalkcaksın dedi.çalışıyodum izne ayrıldım.eksiklerim vardı daha tamamlamamıştım ama neyse artık iyi olsun yavrucuklarda

Aman dikkat et canım bizim ocak kuzuları baya erkenci çıktı:) tabi canım bebişlerimiz ii olsun yeter eksiklerde tamamlanır tatlım merak etme ben herşeyi hazırladım çantam hazır iki güne bi nts ye gidiyorum hayırlısı olsun durabildikleri kadr dursunlar :)

Kızlar yaprak teyzemizin ördüğü cicileri de paylaşayım :)

Aman Allah'ım ne tatlı şeyler bunlar Ayşecim ya
Ellerine sağlık yaprakcım ne kadar incesin...

ben sana yeni bi feys hesabı hediye edeyim olmazmı :))
cnm aldıklarını güle güle kullan ,anneannen cok bonkörmüşş.mini set dedigin kolye küpe bileklik mi?

Ahaha feys hesabı hediyesi o da iyiymiş
Anneannem değil kız, annem aldı :) Mini set, kolye ucu küpe yüzük canım :)

Teşekkür ederim aherdocum çok sağol daha iyileri sizin olsun inşallah
Ay evet daha sık gelmeye çalışacağım tatlım.

valla aynen :) bencede 2013 ocak bebeği olsunlar mümkünse :) hayırlısı tabi zamanı ve mekanı en iyi bilen O'dur..Rabbim ne zaman nasip ederse artık

güzel dilekleriniz için tesekkurler kızalr daha güzelleri sizin olsuun :) :) :)

oyy güle güle giysin ayşenin kuzusu bunları inşallah çok güzeller:)

Canım benim oğlum olacak inşallah dediğin gibi olur..
Ay_she ciim bu arada yaprak teyzemizin yaptığı ciciler çok tatlıymış güle güle kullan

ayy maşallah yaprak süper olmuş hele patiklere bayıldım güle güle kullan Ayşe...

Aman Allah'ım ne tatlı şeyler bunlar Ayşecim ya
Ellerine sağlık yaprakcım ne kadar incesin...

aaa yay burcunu bilmezmiyim işte benim eşim yay burcuydu daha ne diyim

ben yay burcuyum kendımden çok memnunum ehi ehi

erkeklerini bilemiyorum ama

canım sağol :)

yaa bende calısıyorum 15 aralıkda cıkıcam ınss şu an ıyı gıdıyo ama zor oluyo akşama doğru cidden yaa :)

bi de yerıme daha birini bulamadılar mecbur caşlısıyorum ee yeri kolay dolacak bi insan değilim tabııı onları da anlıyorumm hahaha

canımm gayet de denk gelmıs bence :)

ayrıca kontrast harıkaa olmuş zaten aynı renk olsa kapatırdı :) en güzel şekilde yapmısın bence :)

canım nst de uzamn oldum demişsin
ben dun ılk kez gırdım
çizgıler düz denecek kadardı
ekrandada bı tarafta 100lü bi taraftada 25civarı sayılar gördüm tabı biişi anlamadım
arada da boyle boguk bir ses duydum yanımdakı kadın hareket edınce ole oluyor dedi sonra dıkkat ettım karnımda kıpırdayınca makıneden ole ses çıkıo
bu 25li benım sancı sevıyem mı kı dedım cunku bı arkadas 150civarında doğum sancısı oluyormuş

canım milsaya sormussun ama evt 25 senın sancın :) o yuzlu şeyde bebegının kalp atısı :)

benım 30 hafta idi sanırırm 15 civaroıydı sancı bu hafta 25 uzerıdneydı ama çok yuskek sayılmıo

Slm kızlar ben 31haftalık prensesime hamişim dünden beri sırtım çok ağrıyo sizler ne alemdesiniz

canım kılo artışın çok mu, oyuzden olabılıyor ya da yatış şeklınden
ben çok yorulunca belımde oluyor ne tarafa yatarsam yatıyım sankı kemıklerım batıyor gıbı...

Yaprak ellerine sağlık, ben ılk aylarda iyiki örmüşüm şimdi 2sıra ör deseler örecek halim yok:)
ama keşke beyaz bır set örseymişi dıyorum çunku hastane çıkışları hep renkli,üstune ne gıydırsem dıye bakınca pek takım yapamadım
Allahtan babannem 2tane örgü örmüş, biri beyazmış:)

canım milsaya sormussun ama evt 25 senın sancın :) o yuzlu şeyde bebegının kalp atısı :)

benım 30 hafta idi sanırırm 15 civaroıydı sancı bu hafta 25 uzerıdneydı ama çok yuskek sayılmıo

sağol canım,öğrendiğim iyi oldu:)
benim çizgı dümdüzdü nerdeyse:) şimdilik nıyetı yok heralde

bende yün yatak yaptırayım o zaman anneme. hakkaten battaniye yeterli olmaz, üşümesin kuzucuklar:)

Canım bnde 35+2 yim ama kilosu 2400,burdaki arkadaşların bebişlerinin kilosunu duyunca bende üzülüyorum ama doktorum normal kilosu diyo

çok geçmiş olsun canım..benim 2 aydır hemen hemen hergün burnum kanıyor..korkulacak bnişey yok hamilelikte normal..
amin cnmm.aynen dediğin gibi kaale bile almıyorum artık ben eşimin tarafını.. evet cnm burun kanaması normalmiş..öpüyorum seni
aslıcım gecmiş olsun..

sağol cnm teşekkür ederim

kızlar ben geldimm eşimle buggün romantik aşıklar gibi yağmurda sırılsıklam olduk Allahtan şemsiyemiz vardı yanımızda bir yağmura yakalandıkki sormayın..bugün alışverişler yaptık..artık resimleri yarın koyarım yoruldum yauww öptm hepinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…