Canım bnde 35+2 yim ama kilosu 2400,burdaki arkadaşların bebişlerinin kilosunu duyunca bende üzülüyorum ama doktorum normal kilosu diyo
çok sorun yapma canım valla ya sağlıklı olsunda doğunca çok çabuk toparlayıp kilo alıyolarmış..
sağlıklı olmaları daha önemli aslında. ama ben başkalrını vereceği tepkiden dolayı üzülüyorum, şimdi kendini bilmeyen biçok insan doğura doğura bu kadar mı doğuruyosun dicekler. kullaklırımı tıkayacağım bende
sağlıkla kucağımıza laırız inş bebişlerimizi
Kimin haddine ya böyle birşey söylemek. Sana böyle şeyler söyleyebilecek terbiyesizler varsa çevrende bence haddini bildir böyle bir durumda. Cidden çok ayıp çünkü. Sanki annenin elinde bir durum bu. Sakın canım lohusalık döneminde böyle şeyler söyleyenlere kafayı takma. Bak benim de erken doğum riskim var. Habire sancılarım artıyor. Açılmam olsa doğurucam heralde. En son 1 hafta önce kontrole gittiğimde yavrum 2080 küsürdü, doğarsa küçük olucak. Rabbim sağlığını eksik etmesin evlatlarımızın önemli olan bu...sağlıklı olmaları daha önemli aslında. ama ben başkalrını vereceği tepkiden dolayı üzülüyorum, şimdi kendini bilmeyen biçok insan doğura doğura bu kadar mı doğuruyosun dicekler. kullaklırımı tıkayacağım bende sağlıkla kucağımıza laırız inş bebişlerimizi
Slm kızlar ben 31haftalık prensesime hamişim dünden beri sırtım çok ağrıyo sizler ne alemdesiniz
kızlaar bugün doktora gittim. 33+4 üz bugün. bebeğimin kilosu 2050 grmışbiraz minyon olacak,haftasına göre kilosu az dedi doktorum. canım çok sıkıldı...bebğin kilo alması için neler yemem gerekiyor, pekmez falan içsem kilo alır mı sizce????????? çok üzgününm ya, moralim bozuk
Ahhh tatlım 26. haftalarda 1 ay yatmış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Üzme kendini. Arkadaşlarını çağır kafan dağılır cnm bnm. Surda az kaldı bebişlerimize kavuşmaya...Slm kızlar nasılsınız ay bugün ne sıkıcı bi gün oldu benim için dokor yat dediği için evden çıkmıyorum tv dede bişey yok kitap okudum biraz uyudum ama kaç gündür evdeyim çatlıcam artık akşam kocişe sölicem beni dışarı çıkarsınmadamcocosh tan haber yok dimi inş kötü bişey yoktur teli olsa arıcam ama maleaef yok aslında birbirimîzin telefonları olsa ne güzel olur :)) benden bı kadar kızlar hepinizi öptüm kendinize ve bebişlere ii bakın öptüm :))
Canımm çok beğendim. Keçeden mi bunlar?bu yaptırmayı düşündüğüm bebek magnetleri.kızlar nasıl sizce ? (ekleyebildimmi bilemiyorum tabi)
Canımmm ayşe zaten açıklamış. Düz çizgiler ne güzel. Keşke ben de görsem. Maşallah. O seslerde bildiğin gibi bebek hareket edince çıkıyor. Bir de şöyle ilginç bir durum var. Ben NSTye bağlandığım bir gün ebeye bir olaydan kızdım. Eşimi almadı densiz. İnanır mısın o an kalp atışları yükseldi bebeğimin. O kadar üzüldüm ki gözlerimle görünce. Doktora sordum, o da boşuna hamilelere stres yasak demiyoruz dedi. Gerçekten üzmemek gerek kendimizi de, bebişlerimizi de...canım nst de uzamn oldum demişsinben dun ılk kez gırdımçizgıler düz denecek kadardıekrandada bı tarafta 100lü bi taraftada 25civarı sayılar gördüm tabı biişi anlamadımarada da boyle boguk bir ses duydum yanımdakı kadın hareket edınce ole oluyor dedi sonra dıkkat ettım karnımda kıpırdayınca makıneden ole ses çıkıobu 25li benım sancı sevıyem mı kı dedım cunku bı arkadas 150civarında doğum sancısı oluyormuş
Özel Sticker Baskı Merkezi : Özel Gün Sticker
Özel Gün Sticker | Printix Size Özel Reklam ve Promosyon Ürünleri
Özel Gün Baskıları
burdan baskı için fiyat araştırabilirsin..
kızlaar bugün doktora gittim. 33+4 üz bugün. bebeğimin kilosu 2050 grmışbiraz minyon olacak,haftasına göre kilosu az dedi doktorum. canım çok sıkıldı...bebğin kilo alması için neler yemem gerekiyor, pekmez falan içsem kilo alır mı sizce????????? çok üzgününm ya, moralim bozuk
Slm kızlar nasılsınız ay bugün ne sıkıcı bi gün oldu benim için dokor yat dediği için evden çıkmıyorum tv dede bişey yok kitap okudum biraz uyudum ama kaç gündür evdeyim çatlıcam artık akşam kocişe sölicem beni dışarı çıkarsınmadamcocosh tan haber yok dimi inş kötü bişey yoktur teli olsa arıcam ama maleaef yok aslında birbirimîzin telefonları olsa ne güzel olur :)) benden bı kadar kızlar hepinizi öptüm kendinize ve bebişlere ii bakın öptüm :))
Yok artık yaaaaaaaaa! Hani herşeyi söyleyeni duydum da "doğura doğura bu kadarını mı dogurdun" diyeni asla...Buda mı sölenir ya.Allahım ne insanlar var beee...Sen takma hiç tabiki sağlığı önemli.Hem tombiş doğup sonra fazla kilo almayan bebeklerde var yada zayıf doğup daha tombiş olan bebekelr..Yeterki sağlıklı olsun ayıpsız kusursuz olsun.....
Kimin haddine ya böyle birşey söylemek. Sana böyle şeyler söyleyebilecek terbiyesizler varsa çevrende bence haddini bildir böyle bir durumda. Cidden çok ayıp çünkü. Sanki annenin elinde bir durum bu. Sakın canım lohusalık döneminde böyle şeyler söyleyenlere kafayı takma. Bak benim de erken doğum riskim var. Habire sancılarım artıyor. Açılmam olsa doğurucam heralde. En son 1 hafta önce kontrole gittiğimde yavrum 2080 küsürdü, doğarsa küçük olucak. Rabbim sağlığını eksik etmesin evlatlarımızın önemli olan bu...
Hiç sıkma canını son haftalarda açığı kapatır bebekler. hem önemli olan bebeğin kilosu değil sağlıklı olması bende bunu tecrübe ederek öğrendim. İlk kızım 38+2 de doğdu 3 kg en az beklerken 2350 doğdu. Ama ne emmede sorun yaşadı nede gelişimi yavaş oldu, sarılık bile olmadı :) 14- 15 kg almıştım buna rağmen az yedin bebek kilo almadı yorumu bile aldım. Ama dinlenmek iyi geliyor bebeklere fırsat buldukça dinlen bence bu gebelikte bende öyle yapıyorum.
öğretmen olduğum ve hala çalıştığım için sürekli aayaktayım. eve gelince de yemekti toplamaydı derken dinlenemiyom doğru düzgün. tavsiyeni dikkate alıcam, çok teşekkürler...
Ahhh tatlım 26. haftalarda 1 ay yatmış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Üzme kendini. Arkadaşlarını çağır kafan dağılır cnm bnm. Surda az kaldı bebişlerimize kavuşmaya...Canımm çok beğendim. Keçeden mi bunlar?Canımmm ayşe zaten açıklamış. Düz çizgiler ne güzel. Keşke ben de görsem. Maşallah. O seslerde bildiğin gibi bebek hareket edince çıkıyor. Bir de şöyle ilginç bir durum var. Ben NSTye bağlandığım bir gün ebeye bir olaydan kızdım. Eşimi almadı densiz. İnanır mısın o an kalp atışları yükseldi bebeğimin. O kadar üzüldüm ki gözlerimle görünce. Doktora sordum, o da boşuna hamilelere stres yasak demiyoruz dedi. Gerçekten üzmemek gerek kendimizi de, bebişlerimizi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?