2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Canım bnde 35+2 yim ama kilosu 2400,burdaki arkadaşların bebişlerinin kilosunu duyunca bende üzülüyorum ama doktorum normal kilosu diyo

sağlıklı olmaları daha önemli aslında. ama ben başkalrını vereceği tepkiden dolayı üzülüyorum, şimdi kendini bilmeyen biçok insan doğura doğura bu kadar mı doğuruyosun dicekler. kullaklırımı tıkayacağım bende
sağlıkla kucağımıza laırız inş bebişlerimizi

çok sorun yapma canım valla ya sağlıklı olsunda doğunca çok çabuk toparlayıp kilo alıyolarmış..

inşallah güzelim. bende netten baktım genelde dediğin gibi zayıf bebekler doğduktan sonra çabuk toplanıyprmuş... tombik bebek doğurmak daha sağlıklı olacağı anlamına gelmiyo. önemli olan da sağlıklı olmaları:)

Yok artık yaaaaaaaaa! Hani herşeyi söyleyeni duydum da "doğura doğura bu kadarını mı dogurdun" diyeni asla...Buda mı sölenir ya.Allahım ne insanlar var beee...Sen takma hiç tabiki sağlığı önemli.Hem tombiş doğup sonra fazla kilo almayan bebeklerde var yada zayıf doğup daha tombiş olan bebekelr..Yeterki sağlıklı olsun ayıpsız kusursuz olsun.....

doğunca gerçeği solememek gerek heralde
çok tombık olursada solememk lazım bu seferde nazar değiyor
millet bir alem ya,ille yorum yapcaklar
ben her memlekete gittiğimde sen kılo mu aldın derler yoo zayıfladım hatta derim
diğer bayram sen zayıflamışın derler:)
konuşcak şey arıyolar işte...

Bizde bugun doktora gittik,ilk kez adamakıllı kızımın yüzünü gördük sonunda dönmüş.Kaç gündür debeleniyordu meğer dönmeye çalışıyormuş.Doktor normal doğum mu istiyorsun diyince birden tırstım ama evet dedım eğer olursa tabi.Yapabilirmiyim ondan da emin değilim ya.Ocağın 17sine kadar bekle o zaman dedi.Üf daha çok var ya.

Kimin haddine ya böyle birşey söylemek. Sana böyle şeyler söyleyebilecek terbiyesizler varsa çevrende bence haddini bildir böyle bir durumda. Cidden çok ayıp çünkü. Sanki annenin elinde bir durum bu. Sakın canım lohusalık döneminde böyle şeyler söyleyenlere kafayı takma. Bak benim de erken doğum riskim var. Habire sancılarım artıyor. Açılmam olsa doğurucam heralde. En son 1 hafta önce kontrole gittiğimde yavrum 2080 küsürdü, doğarsa küçük olucak. Rabbim sağlığını eksik etmesin evlatlarımızın önemli olan bu...

Slm kızlar ben 31haftalık prensesime hamişim dünden beri sırtım çok ağrıyo sizler ne alemdesiniz

geçmiş olsun.o haftalarda benimde sırt ağrım çok oldu.göğsümün altındada agrı vardı sonra sırtıma vuruyordu.bebek büyüdükçe organlara baskı yapıyormuş.sonra geçti o ağrılar

Hiç sıkma canını son haftalarda açığı kapatır bebekler. hem önemli olan bebeğin kilosu değil sağlıklı olması bende bunu tecrübe ederek öğrendim. İlk kızım 38+2 de doğdu 3 kg en az beklerken 2350 doğdu. Ama ne emmede sorun yaşadı nede gelişimi yavaş oldu, sarılık bile olmadı :) 14- 15 kg almıştım buna rağmen az yedin bebek kilo almadı yorumu bile aldım. Ama dinlenmek iyi geliyor bebeklere fırsat buldukça dinlen bence bu gebelikte bende öyle yapıyorum.

Ahhh tatlım 26. haftalarda 1 ay yatmış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Üzme kendini. Arkadaşlarını çağır kafan dağılır cnm bnm. Surda az kaldı bebişlerimize kavuşmaya...
bu yaptırmayı düşündüğüm bebek magnetleri.kızlar nasıl sizce ? (ekleyebildimmi bilemiyorum tabi)
Canımm çok beğendim. Keçeden mi bunlar? Canımmm ayşe zaten açıklamış. Düz çizgiler ne güzel. Keşke ben de görsem. Maşallah. O seslerde bildiğin gibi bebek hareket edince çıkıyor. Bir de şöyle ilginç bir durum var. Ben NSTye bağlandığım bir gün ebeye bir olaydan kızdım. Eşimi almadı densiz. İnanır mısın o an kalp atışları yükseldi bebeğimin. O kadar üzüldüm ki gözlerimle görünce. Doktora sordum, o da boşuna hamilelere stres yasak demiyoruz dedi. Gerçekten üzmemek gerek kendimizi de, bebişlerimizi de...

ayy ne güzel siteler bulmuşsun sen cnm ya sağol ben bir bakayım

senin dr da pek boş boğazmış ne demek kilosu az bence çok da az değil hem öyle pekmez falan yüklenip de şekerini fırlatman daha mı iyi iri bebek doğurmak iyi değil ki tatlım ben de bebek 4 kilo falan olur diye korkuyorum açıkçası, sen milleti dinleme hiç de minyon olmaz hemen toparlar merak etme sen ve şekere yüklenme derim

hay ağzını öpeyim derler ya o hesap kız 3. kemodan sonra nerdeyse 2 hafta olacak hiç dışarı çıkmadım bugün eşim işe gitti yine yanlız kaldım bir de hava öyle kapalıydı ki iyice içim sıkıldı valla

dediğiin gibi ayıpsız kusursuz olması önemli. yediklerime ne kadar dikkat etsem de özellikle kaynanam ve akrabaları "sen yemiyosundur bişey" diyolar (uzaktayızda sadece telde görüşüyoz.) bugün de kilosunu söyledim, daha okadarcık mı dediler. sanki kendisi 4kilonun üzerinde doğurmuş oğlunu!!!!!!!!1

sağ salim doğsun kuzucuklarımız.allah sana da şifa versin canım...elalem işte ne diyeceğini bilemiyor, bizler de ruh halimiz dolayısıyla biraz fazla etkileniyoruz herlade. ama takmıcam kafama, bebeğimi üzemem hiç!!!

öğretmen olduğum ve hala çalıştığım için sürekli aayaktayım. eve gelince de yemekti toplamaydı derken dinlenemiyom doğru düzgün. tavsiyeni dikkate alıcam, çok teşekkürler...

çok yazamıyorum ama arada okuyorum sizleri ;
benim tansiyon çıktı inmedı bü sefer ; 14-10 15-11 falan oldu.
tahlilller yapıldı idrarda protein olmasından korktular yoktu şükür.
tansiyon ilacı başladık alfamet günde 3 tane ondan içiyorum. sürekli dinleniyorum . uyku ve halsizlik var...

öğretmen olduğum ve hala çalıştığım için sürekli aayaktayım. eve gelince de yemekti toplamaydı derken dinlenemiyom doğru düzgün. tavsiyeni dikkate alıcam, çok teşekkürler...

Seni çok iyi anlıyorum bende öğretmenim ilk bebekte 37. haftaya kadar çalıştım hatta bıraksalar daha da devam edecektim :) Bu bebekte mecburen erken kasılmalar, sancılar yüzünden 32. haftada izine ayrılmak zorunda kaldım. Şuan evde çok sıkılıyorum , çalışmakta motive edici oluyor. Bu bebek nasıl doğacak bende çok merak ediyorum :)

selam kızlar yazamadım ama takip etmeye çalışıyoırum 4 aralıkta kontrolümüz var ararlık sonuda bebiş geliyor hazırlıkları hızlandırdım son gaz devam eksik hiç bitiyir meloonnerdesin nasılsın bir sorun yoktur işallah seni göremiyorum

protein agırlıklı beslen cnm.kırmızı et ,tavuk ,balık ,yogurt ,süt ,yeşil mercimek ,bulgur v.s gibi
birde balık yagı kullanmıyorsan ondan kullanmaya başla.

evet keçeymiş bende çok beğendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…