2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm slm online görünce yazim dedim hemen naptın gittin mi doktora? inş. bir sorun yoktur yolunda dimi herşey..

selam kızlar gece gece topige geldim,uyku gitti
beni merak edip mesaj yollayan arkadaşlara çok çok teşekkür edrim
dün akşam endişden,korkudan uyuyamadım bugünde mutlluluktan
şükürler olsun ogluşum çok iyimiş
korku ve endşemi anlatamam
rabbim hiç birimize yaşatmasın
kızlar inanın okadar korktumki
bişey oldu sandım ,sabahı sabah ettim
dua ettim öyle
ama rabbime bin şükür hiç bişey yokmuş
sabah erkenden kalktım dr gittik
ultrasona aldı hemen
beyefendi uyuyomuş
bebekler anne karnında hiç uyanmadan ve hareket etmeden 20 saat uyurmuş
oglum artık dönmüş kafası görünmüyo dedi dr
yigidin malı orta da hesabı totosunu açmış dönmüş bize hayret edrsiniz
dogum kanalına girmiş bebegim
suyu fazla dedi bu yüzdende haareket etmemiş olabilir dedi
kilosu 2551 gr mış
kilodan sıkışmış olabilir dedi
herşeyimiz çok güzel maşallah
5 haftamız kalmış 18 ocak gibi alırım dedi
eger sorun çıkarsa erkende alabilirim dedi
hayırlısı artık
nts ye baglandım herşeyim normal artık 15 günde gidicem nts için
allahım hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin
işte böle kızlar sabahı bekleyemedim şimdi haber vereyim dedim
gündüzde giremedim dr sonra anneme gittim oradanda akşam gezmesine gittik
şükürler olsun rabbbime iyiz ya
şu 5 haftam daha geçseydi inş.

Son düzenleme:

cnm gözünaydın çok sevindimm, boşuna endişelendin annesi haklı olarak tabi kim olsa endişelenirdi.Neyseki şükür yolundaymış herşey Allah'ım sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inş

ah cnm aklımız sendeydi şükür iyi haberlerle geldin
dememkki sıpanın kafası döndüğü için hareketlerini anlamadın..şebek etti bunlar bizi haa maymun olduk,bu ocak bebeklerinin napıcağı belli değil,korkuyorum valla ben

Son düzenleme:
amin canım amin allah razı olsun
ama ben aklım gitti sorma
dr bekledigim yere kasıklarıma sancı girsinmi noluyo ya dedim heyecandan dogururdum sanırım beklerkende
hayırlısı ile dogsunlar inş.

çok teşekkür edirm canım son günlere girdik şükür de rabbim tamamına erdirsin inş.
ya sorma teyzesi dönmüş küçük bey dr kafasını göremedi zaten pipi ortada açmış yatıyo
aman iyi olsunda
şebeklerki hemde nasıl
sıpacıklar bi dogsunlar totolarına vuracaz inş

iyi geceler canlarım..ya bu sırt ağrılarını napıcaz yaa çok ağrıyor sırtlarım çokk

sabredicez biraz daha cnm yapacak pek bişe yok sanırsam benimde belimde ve sırtımda ağrı var aynı pozisyonda kalamıyorum fazla,bide ağırlaştım iice ya yerimden kalkamıyorum çok zorlanıyorum, oturduğum yere gömülüp kalıyorum kalkasımda gelmiyor,çok oturamıyorumda ama kalkmakta istiyorum iki arada bi derede kaldım napıcam bilmiyom

Bu sabahın da ilk yazısı benden(
Yine uyuyamadım ama pazartesi kesin uyanmak istemem:)
madamcocos iyiki geç oldu yazmayım dememişin,iyi haberlerine sevindim.
Bugün temizlik günüm,haftanın en müthiş günü(
kahvaltıdan sonra başlarız artık..İzne ayrılayım dip köşe temziletcemi hiç kadın çağırmadım daha ama artık mecbur ...eşim ben yaparım diyor da,onla olacak iş değil böyle emir vermiş gibi oluyo sürekli şimdi bunu yap şurayı çek burayı sil şu detrejanı koy nasıl deyim,haftasonu temizliğinde yardım ediyo hatta bıu aralar %60ı o yapıyo ama dip köşe temizlikte zor

iyi geceler canlarım..ya bu sırt ağrılarını napıcaz yaa çok ağrıyor sırtlarım çokk

Yatsakta şöyle iyi bir çiğnetsek öyle özledim ki çiğnetmeyi Çatır çutur ses çıkar benim sırtımdan.

MadamCocosh çok sevindim canım hadi gözünüz aydın

---

herkese günaydın kızlar
Hortladım sabah sabah uyuyamıyorum
Hayırlı,huzurlu,sakin,güzel,sağlıklı bir gün olsun inşallah...

canım benim çok ama çok sevindim zaten benim içime hiç kötü şeyler gelmedi güzel haberlerini bekliyorduk çok şükür aldık, bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok mutlu olduk

ben de yarın gideceğim nst falan çekilecek bakalım bence her şey iyi gibi arada ağrılarım var ve nst de çıkıyor zaten ama dayanacak kuzum ben biliyorum

kızlar ben hızımı alamadım bir de loğusa şerbeti takımı hazırladım ziyarete gelenlere ikram yaparız diye daha nazar boncuğu alıp silikonla bardaklara yapıştıracağım ama sabredemedim paylaşmak istedim sizlerle...

ame annem dediki hevesini kırmak istemem ama doktor enfeksiyona karşı sen ve bebek tehlike altındasınız, dikkatli olmak lazım kalabalıktan uzak dur dedi kızım belki doğumda kimsenin seni ziyaret etmesine izin vermezler... :26:
hiç böyle düşünmemiştim acayip moralim bozuldu ben o kadar hazırlık yapıyorum hakikaten dr bir de görüşü falan yasaklarsa ne olacak tüm hevesim kursağımda kalacak...

Herkese gunaydin
Dun yemekte misafirim vardi. Sabah 11den aksam 7ye kadar hic oturmadim. Esim de calisiyodu tek basima mutfakta belime ve kalcama giren kramplarla ciglik ata ata yemek yaptim. Hele bi de makineye sigmayan tencere tava plastik kap kacagi ykamak..Hersey guzel oldu neyse ki..Ama suan felcli gibi yatiyorum. Ben hayatimda hic bu kadar yorulmamistim.. Vucudumda agrimayan tek bir nokta yok.. Resmen hastalandim. Misafirler geldiginde artik yuruyemiyodum. Kocam geldiginde neredeyse girtlaklicaktim sinirden. Yatarken bir minoset icip yattim biraz kesilsin agrilarim diye..Neyse misafir olayi benim icin bitmistir doguma kadar..yasakladim

bencede artik yasakla canim erken dogum sebebi cok yorulmak. ben evin normal yemegini zor yapiyorum.
o bile o kadr zor geliyorki/
kizi yollucam yarin krese azcik rahat edicem bu hafta insallah.

Gunaydın, iki hafta önce doktora gıttığimde normal dogum 3 ocak dedi doktor daha önceden 11 ocak demişti. Yarın tekrar randevum var. Doktorum çok iyi her gittigimde çok guzel şeyler söyluyor bende hiçbişi sormuyorum.gecen gittigimde boyunu sormayı bile unuttum. 36. Haftada oluyorum neler sormam lazım. Ne sorayım?

ne güzel sen en azından o kadar yapıyorsun ben 1 aydır yatıyorum ondan bi ay önce de belimin agrısından süpürge bile zor acıyodum..

kızlar ben bir aydır nidilat kullanıyordum dr artık keselim dedi içmiyorum ama aldıgım duyumlara göre bıraktıgı zaman bi kaç günde doguranlar oluyomuş dr a söyledim ama yok sancın gelmez dedi ama endişeliyim. bu konu hakkında fikriniz varmı

cnm evet annen haklı senin ve bebeğinin sağlığı için ziyareti yasaklayabilir doktorun tatlım..nekadar kalabalık okadar senin sağlığın için tehdit demek..üzülme tatlım sen sağlığına kavuş gerisi önemli değil..üzülme cnm

Son düzenleme:
bu pazar çok hızlıyız
halım koltuklarım sılındı balkonlar yıkandı ev süpürüldü viledalandı banyo tuvalette yarım yamalak :)yapıldı...
eşimi gaza getirdım yoksa ben koltuk halı silemezdim...
hftayada camlar var
onu da silerse kadın getirtmeme razı olcak :)
ben yaparım kadına gerek yok,sen sole dıodu daha 1halıda pes etti:)
ama onlar 5e kadar tum evı yapıo dıorum, onlar alışık dıyo:) vala 100lirayı cidden hak eden nadir meslek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…