2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

oh cok sukur aklım sendeydı canım cok sevındım :)

oh cok sukur aklım sendeydı canım cok sevındım :)
teşekkür edrim kızlar çok şükür iyiz birdaha yaşatmasın rabbim
saglıkla kucagımıza alalım inş.

Madam cocosh çok sevindim oğluşunun iyi olmasına Allah bi daha yaşatmasın bu korkuyu bide canım 5 hafta diyosun ama 5 hafta sonra ben doğurucam yani 5 ocakta senin 7 hafta olmiyimi

Madam cocosh çok sevindim oğluşunun iyi olmasına Allah bi daha yaşatmasın bu korkuyu bide canım 5 hafta diyosun ama 5 hafta sonra ben doğurucam yani 5 ocakta senin 7 hafta olmiyimi
teşekkür edrim canım amin inş hiç birimize yaşatmasın
benim ikinci bebegim oldugu için birde sezeryanım dr dogum tarihi olarak 18 ocak dedi eger bi sorun (agrı sancı olursa)dahada erken alabbilirim dedi:18::26:
alttaki imza alanınıda degiştirmedim

selam herkese ..

dün aşırı yorgunluktan ve gezmeden sonra yüzde seksen alacaklarımı aldım çok şükr..
perdem beşiklerim hafta içinde gelecek..
bir iki şey kaldı onları yine soracağım

bebek telsizi ,biberon ısıtıcı ve göğüs pompası tercihleriniz neler ?

Canım zeynepfazcım lohusa şerbet takımın bu haliyle bile muhteşem görünüyor,çok beğendim,fikrini ben de kızım için uygulayabilirim:))) bu arada doktorun senin ve bebeğin için en iyisini düşünür unutma.Annenler de odanın dışında dağıtırlar lohusa şerbetini ne olacak?siz daha kıymetlisiniz unutma.

cnm çok güzel olmuşlar ellerine sağlık. Eğer ki doktorun öyle olmasını isterse sizin sağlığınız herşeyden önemli unutma.Misafirin yine gelir tebrik ederler annenlerde başka bir odada ağırlar yine yaparsınız ikramınızı hiç canını sıkma bunun için.

Ben bebek telsizi olarak Weewell Wma440 Dijital Bebek Telsizi aldım.Eşimle denedik.Çekiş gücü çok iyi hiç cızırtı yok.Anne - bebek telsizi arasında konuşma sağlanabiliyor.İki taraflı yani.Anne mutfaktan bebeğin telsizine müzik dinletebilir,konuşabilir... araştırarak almıştık,iyiki de almışız.

İyi pazarlar kızlarr
bizim odamız bitti gibi ,perdelerimizde hafta içi gelicek onun dışında da oda süslemesi ve aksesuarları kaldı sadece
bakın bakalım nası olmuşş

Eşim de arkadaşlarını davet etmek istiyor, 10 kişilik bir grup. Bilmiyorum . Yemekleri 1 gün önceden yapmaya başlarım herhalde

Eşim de arkadaşlarını davet etmek istiyor, 10 kişilik bir grup. Bilmiyorum . Yemekleri 1 gün önceden yapmaya başlarım herhalde

Goya ben de bir gun onceden hazirlik yaptim. Tum malzemelerimi aldim, soslarimi yaptim, zaten ev temizlenmistidip kose ama sonuc degismedi. Bu saat oldi hala kotuyum.. Bence yardim edecek biri yoksa sakkin kalkisma.. Ayakta durmak insani mahfediyo. Ama yine de sen bilirsin.. Canina yazik yaa bu erkekler ne dusuncesiz 8 aylik hamile kadinin evine yemekli misafir mi gelir

Canım eşin neden şimdi çağırmak istiyo bilmem 36. Haftadasın artık iyica ağırlaştın benım günüm vardı yarın onu bile annem alıcak gerçi benim evde bile olsaydı bişeyler yapıp getirecekti ama ona bile cesaret edemedim inanki kalbim sıkışıyo bi kaç gündür. Ben en son eşimin akadaşlarını 6. Ayda fılan almıştım onda bile eşime çok kızmışlardı ne gerek vardı hamile kadını yordun bunca yemekle uğraştı diye. Misafir olunca ne kadar birileri işini yapsada ortada dolanman bile yoruyo insanı

Selam güzellikler...
Güzel, keyifli, bolca dinlenebileceğiniz pazarlar olsun...
Bir şey sorucam ne zamandır, unutuyorum:
Sezaryen meraklısı doktorlarımızı unutarak normal doğum yapma ihtimalimizi düşünecek olursak, doğuma hazırlık kursu konusunda ne düşünüyorsunuz? Nefes egzersizlerinden ibaret diyorlar ama, video falan var mı internetten takip edebileceğimiz?

Bu arada geçmişi pek okuyamadıom ama, Nisa ismini istieyen arkadaşlar var biri de ikizimolsunistiyorum; canım Nisa kadın demek biliyorsun değil mi?

Madamcocosh gözün aydın cnm cok sevindim bebeginin iyi olmaısna.maşallah kilosuda cok güzel.iyi bakmışsın ogluna :)

November oglunun odası çoookkkkk güzel olmuş cnm begendimm, Allah saglıkla yatırmayı nasip etsin

Aslıcım sanada gecmiş olsun benimde cok feci sırt bel agrım var
özellikle bulaşıkları akıtmak ve makinaya yerleştirmek çilee benim için

dodehimini elinize saglık güle güle kiletin cnm.bende birazdan eşime mutfak dolap ve fayanslarını sildircem.

Ozfer
nefes ve ıkınma tekniklerini ben netten bulmuştum ve kendim evde uygulamıştım
dogum dan önce ve dogum esnasında aynılarını uyguladım bebegimi cok güzel ittirdim ,yırtıgımda olmadı ıkınma teknigi sayesindee
yani buunun için kursa gitme gerek yok cnm

Son düzenleme:

Canım bence de yardım edecek kimsen yoksa hiç kabul etme derim. Artık son haftalarımızdayız ve ağırlaştık iyice. Ben bu sabah eşim kaç aydır haftasonları da çalışıyor bir tek bugün evde diye özendim sabah kahvaltısı hazırladım. O olsun bu olsun börek sarayım falan derken nasıl totişi nasıl koltuğa koyduğumu anlamadım. Belim hala daha ağrıyor. SEn bir de 10 kişi ağırlamaktan bahsediyorsun. CAnına yazık valla eşin de anlayacaktır durumunu, sonradan kelak olmandansa gelmeyiversin arkadaşları canım ya da çok istiyorsa dışarıda buluşsun aaaaaaaaaa..

Karısının karnı burnunda o misafir ağırlayacak, sanki kendileri yapıyolar işleri. Gelenler yardım etse bile ortada dolanmak bile yoruyor insanı malum.

benim de yarın arkadaşım gelecek ben de çok bir şey yapmayacağım ama gene bir kaç bir şey hazırlarım... sabah da doktor kontrolümüz var öyle işte, inşallah çok yorulmam

öyle tabi de ne bileyim hiç düşünmemiştim adam diyor ki "enfeksiyon..., koruyamayız..., ben harala gürele hazırlık yapıyorum misafir için ne düşüncesizlik

sağol canım öyle tabii önemli olan bebeğim, beğenmene çok sevindim yuvarlak tüllerden kurdele geçirip bağladık takıp çıkarması kolay olsun diye her seferinde yıkanacaklar ya... sen de yapabilirsin rewsimde pek gözükmüyor ama sürahinin de tülü var aynı mantıkla bağlanıyor üzerine bebeği de sıcak silikonla yapıştırdık aynı şekilde bardaklara nazar boncuğu da takacağız, öyle işte

sağol tatlım ne yapalım biz de dışarda falan ikram yaparız ben kimseyi göremeyeceğim herhalde çok yakınları maskeyle sokarlar belki bir de kolonyalarız milleti odaya almadan

kızlar bu da benim son halim normalde eklemeye çekinirim face e bile koymadım daha ama sizi çok seviyorum son halimi görün istedim

eşim çekti size yazarken

çok kısa zamnda bıttı temızlık dedim ama sankı hepsini ben yaptım uyuyup kaldım

canım çok çok çok şirin olmuş:) çok beğendim gule gule huzurlu sağlıklı gunlerde kullanın inşallah

eşine de ki:
hazır şeyler isteyelim dışardan temızlığıde bırlıkte yaparız onlar gelmeden
kabul edıyorsa çagır
kızlar yapıyoruz işlerimizi birr şekılde ama sonrası malum yatıp kalıoruz
bıde aman mıllet endişelenmesin diye onların yanında sesini çıkaramayıp sancın ağrında olsa işe devam etcen
öbur gun çekeceğin agrılardan kımsenın haberi olmayacak

zeynepcim çok tatlı çıkmışın
bizi yakın gormen çok hoşuma gitti

Hep aklımdaydın cnm ya hadi gözün aydın.Çok şükür iyi haberlerle döndün..Allahım kimseye yaşatmasın böle korkuları....

Ellerine sağlık cnm Çok güzel olmuş herşeyide.Allahım sağlıklı güzel günlerde kullanmayı da nasip etsin...

Bizde seni çok seviyoruzzzzzzzz.... Harika görünüosun cnm Maşallah

Canım senin yaramaz bizi baya korkuttu ama çok şükür herşey yolundaymış annesi bunlar iice yaramazlaştı panik atak yapcaklar bizi )) Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…