selam kızlar gece gece topige geldim,uyku gitti
beni merak edip mesaj yollayan arkadaşlara çok çok teşekkür edrim
dün akşam endişden,korkudan uyuyamadım bugünde mutlluluktan
şükürler olsun ogluşum çok iyimiş
korku ve endşemi anlatamam
rabbim hiç birimize yaşatmasın
kızlar inanın okadar korktumki
bişey oldu sandım ,sabahı sabah ettim
dua ettim öyle
ama rabbime bin şükür hiç bişey yokmuş
sabah erkenden kalktım dr gittik
ultrasona aldı hemen
beyefendi uyuyomuş
bebekler anne karnında hiç uyanmadan ve hareket etmeden 20 saat uyurmuş
oglum artık dönmüş kafası görünmüyo dedi dr
yigidin malı orta da hesabı totosunu açmış dönmüş bize hayret edrsiniz
dogum kanalına girmiş bebegim
suyu fazla dedi bu yüzdende haareket etmemiş olabilir dedi
kilosu 2551 gr mış
kilodan sıkışmış olabilir dedi
herşeyimiz çok güzel maşallah
5 haftamız kalmış 18 ocak gibi alırım dedi
eger sorun çıkarsa erkende alabilirim dedi
hayırlısı artık
nts ye baglandım herşeyim normal artık 15 günde gidicem nts için
allahım hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin
işte böle kızlar sabahı bekleyemedim şimdi haber vereyim dedim
gündüzde giremedim dr sonra anneme gittim oradanda akşam gezmesine gittik
şükürler olsun rabbbime iyiz ya
şu 5 haftam daha geçseydi inş.
Bu sabahın da ilk yazısı benden(
Yine uyuyamadım ama pazartesi kesin uyanmak istemem:)
madamcocos iyiki geç oldu yazmayım dememişin,iyi haberlerine sevindim.
Bugün temizlik günüm,haftanın en müthiş günü(
kahvaltıdan sonra başlarız artık..İzne ayrılayım dip köşe temziletcemi hiç kadın çağırmadım daha ama artık mecbur ...eşim ben yaparım diyor da,onla olacak iş değil böyle emir vermiş gibi oluyo sürekli şimdi bunu yap şurayı çek burayı sil şu detrejanı koy nasıl deyim,haftasonu temizliğinde yardım ediyo hatta bıu aralar %60ı o yapıyo ama dip köşe temizlikte zor
Yatsakta şöyle iyi bir çiğnetsek öyle özledim ki çiğnetmeyiÇatır çutur ses çıkar benim sırtımdan.
MadamCocosh çok sevindim canım hadi gözünüz aydın
---
herkese günaydın kızlar
Hortladım sabah sabah uyuyamıyorum
Hayırlı,huzurlu,sakin,güzel,sağlıklı bir gün olsun inşallah...
canım benim çok ama çok sevindim zaten benim içime hiç kötü şeyler gelmedi güzel haberlerini bekliyorduk çok şükür aldık, bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok mutlu olduk
ben de yarın gideceğim nst falan çekilecek bakalım bence her şey iyi gibi arada ağrılarım var ve nst de çıkıyor zaten ama dayanacak kuzum ben biliyorum
kızlar ben hızımı alamadım bir de loğusa şerbeti takımı hazırladım ziyarete gelenlere ikram yaparız diye daha nazar boncuğu alıp silikonla bardaklara yapıştıracağım ama sabredemedim paylaşmak istedim sizlerle...
Eki Görüntüle 566640 Eki Görüntüle 566641
ame annem dediki hevesini kırmak istemem ama doktor enfeksiyona karşı sen ve bebek tehlike altındasınız, dikkatli olmak lazım kalabalıktan uzak dur dedi kızım belki doğumda kimsenin seni ziyaret etmesine izin vermezler... :26:
hiç böyle düşünmemiştim acayip moralim bozuldu ben o kadar hazırlık yapıyorum hakikaten dr bir de görüşü falan yasaklarsa ne olacak tüm hevesim kursağımda kalacak...
teşekkür edrim kızlar çok şükür iyiz birdaha yaşatmasın rabbimoh cok sukur aklım sendeydı canım cok sevındım :)
teşekkür edrim canım amin inş hiç birimize yaşatmasınMadam cocosh çok sevindim oğluşunun iyi olmasına Allah bi daha yaşatmasın bu korkuyu bide canım 5 hafta diyosun ama 5 hafta sonra ben doğurucam yani 5 ocakta senin 7 hafta olmiyimi
canım benim çok ama çok sevindim zaten benim içime hiç kötü şeyler gelmedi güzel haberlerini bekliyorduk çok şükür aldık, bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok mutlu olduk
ben de yarın gideceğim nst falan çekilecek bakalım bence her şey iyi gibi arada ağrılarım var ve nst de çıkıyor zaten ama dayanacak kuzum ben biliyorum
kızlar ben hızımı alamadım bir de loğusa şerbeti takımı hazırladım ziyarete gelenlere ikram yaparız diye daha nazar boncuğu alıp silikonla bardaklara yapıştıracağım ama sabredemedim paylaşmak istedim sizlerle...
ame annem dediki hevesini kırmak istemem ama doktor enfeksiyona karşı sen ve bebek tehlike altındasınız, dikkatli olmak lazım kalabalıktan uzak dur dedi kızım belki doğumda kimsenin seni ziyaret etmesine izin vermezler... :26:
hiç böyle düşünmemiştim acayip moralim bozuldu ben o kadar hazırlık yapıyorum hakikaten dr bir de görüşü falan yasaklarsa ne olacak tüm hevesim kursağımda kalacak...
selam herkese ..
dün aşırı yorgunluktan ve gezmeden sonra yüzde seksen alacaklarımı aldım çok şükr..
perdem beşiklerim hafta içinde gelecek..
bir iki şey kaldı onları yine soracağım
bebek telsizi ,biberon ısıtıcı ve göğüs pompası tercihleriniz neler ?
Herkese gunaydin
Dun yemekte misafirim vardi. Sabah 11den aksam 7ye kadar hic oturmadim. Esim de calisiyodu tek basima mutfakta belime ve kalcama giren kramplarla ciglik ata ata yemek yaptim. Hele bi de makineye sigmayan tencere tava plastik kap kacagi ykamak..Hersey guzel oldu neyse ki..Ama suan felcli gibi yatiyorum. Ben hayatimda hic bu kadar yorulmamistim.. Vucudumda agrimayan tek bir nokta yok.. Resmen hastalandim. Misafirler geldiginde artik yuruyemiyodum. Kocam geldiginde neredeyse girtlaklicaktim sinirden. Yatarken bir minoset icip yattim biraz kesilsin agrilarim diye..Neyse misafir olayi benim icin bitmistir doguma kadar..yasakladim
Eşim de arkadaşlarını davet etmek istiyor, 10 kişilik bir grup. Bilmiyorum. Yemekleri 1 gün önceden yapmaya başlarım herhalde
Eşim de arkadaşlarını davet etmek istiyor, 10 kişilik bir grup. Bilmiyorum. Yemekleri 1 gün önceden yapmaya başlarım herhalde
Goya ben de bir gun onceden hazirlik yaptim. Tum malzemelerimi aldim, soslarimi yaptim, zaten ev temizlenmistidip kose ama sonuc degismedi. Bu saat oldi hala kotuyum.. Bence yardim edecek biri yoksa sakkin kalkisma.. Ayakta durmak insani mahfediyo. Ama yine de sen bilirsin.. Canina yazik yaa bu erkekler ne dusuncesiz 8 aylik hamile kadinin evine yemekli misafir mi gelir
Herkese gunaydin
Dun yemekte misafirim vardi. Sabah 11den aksam 7ye kadar hic oturmadim. Esim de calisiyodu tek basima mutfakta belime ve kalcama giren kramplarla ciglik ata ata yemek yaptim. Hele bi de makineye sigmayan tencere tava plastik kap kacagi ykamak..Hersey guzel oldu neyse ki..Ama suan felcli gibi yatiyorum. Ben hayatimda hic bu kadar yorulmamistim.. Vucudumda agrimayan tek bir nokta yok.. Resmen hastalandim. Misafirler geldiginde artik yuruyemiyodum. Kocam geldiginde neredeyse girtlaklicaktim sinirden. Yatarken bir minoset icip yattim biraz kesilsin agrilarim diye..Neyse misafir olayi benim icin bitmistir doguma kadar..yasakladim
cnm evet annen haklı senin ve bebeğinin sağlığı için ziyareti yasaklayabilir doktorun tatlım..nekadar kalabalık okadar senin sağlığın için tehdit demek..üzülme tatlım sen sağlığına kavuş gerisi önemli değil..üzülme cnm
Canım zeynepfazcım lohusa şerbet takımın bu haliyle bile muhteşem görünüyor,çok beğendim,fikrini ben de kızım için uygulayabilirim:))) bu arada doktorun senin ve bebeğin için en iyisini düşünür unutma.Annenler de odanın dışında dağıtırlar lohusa şerbetini ne olacak?siz daha kıymetlisiniz unutma.
cnm çok güzel olmuşlar ellerine sağlık. Eğer ki doktorun öyle olmasını isterse sizin sağlığınız herşeyden önemli unutma.Misafirin yine gelir tebrik ederler annenlerde başka bir odada ağırlar yine yaparsınız ikramınızı hiç canını sıkma bunun için.
canım çok çok çok şirin olmuş:) çok beğendim gule gule huzurlu sağlıklı gunlerde kullanın inşallahİyi pazarlar kızlarr
bizim odamız bitti gibi ,perdelerimizde hafta içi gelicek onun dışında da oda süslemesi ve aksesuarları kaldı sadece
bakın bakalım nası olmuşş
Eki Görüntüle 566742 Eki Görüntüle 566743 Eki Görüntüle 566744 Eki Görüntüle 566745 Eki Görüntüle 566746 Eki Görüntüle 566747
selam kızlar gece gece topige geldim,uyku gitti
dua ettim öyle
ultrasona aldı hemen
beyefendi uyuyomuş
kilosu 2551 gr mış
hayırlısı artık
İyi pazarlar kızlarr
bizim odamız bitti gibi ,perdelerimizde hafta içi gelicek onun dışında da oda süslemesi ve aksesuarları kaldı sadece
bakın bakalım nası olmuşş
Eki Görüntüle 566742 Eki Görüntüle 566743 Eki Görüntüle 566744 Eki Görüntüle 566745 Eki Görüntüle 566746 Eki Görüntüle 566747
benim de yarın arkadaşım gelecek ben de çok bir şey yapmayacağım ama gene bir kaç bir şey hazırlarım... sabah da doktor kontrolümüz var öyle işte, inşallah çok yorulmam
öyle tabi de ne bileyim hiç düşünmemiştim adam diyor ki "enfeksiyon..., koruyamayız..., ben harala gürele hazırlık yapıyorum misafir için ne düşüncesizlik
sağol canım öyle tabii önemli olan bebeğim, beğenmene çok sevindim yuvarlak tüllerden kurdele geçirip bağladık takıp çıkarması kolay olsun diye her seferinde yıkanacaklar ya... sen de yapabilirsin rewsimde pek gözükmüyor ama sürahinin de tülü var aynı mantıkla bağlanıyor üzerine bebeği de sıcak silikonla yapıştırdık aynı şekilde bardaklara nazar boncuğu da takacağız, öyle işte
sağol tatlım ne yapalım biz de dışarda falan ikram yaparız ben kimseyi göremeyeceğim herhalde çok yakınları maskeyle sokarlar belki bir de kolonyalarız milleti odaya almadan
kızlar bu da benim son halim normalde eklemeye çekinirim face e bile koymadım daha ama sizi çok seviyorum son halimi görün istedim
Eki Görüntüle 566799 Eki Görüntüle 566801
eşim çekti size yazarken
Canım senin yaramaz bizi baya korkuttu ama çok şükür herşey yolundaymış annesi bunlar iice yaramazlaştı panik atak yapcaklar biziselam kızlar gece gece topige geldim,uyku gitti
dua ettim öyle
ultrasona aldı hemen
beyefendi uyuyomuş
kilosu 2551 gr mış
hayırlısı artık
çok kısa zamnda bıttı temızlık dedim ama sankı hepsini ben yaptım uyuyup kaldım
canım çok çok çok şirin olmuş:) çok beğendim gule gule huzurlu sağlıklı gunlerde kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?