2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım benim çok geçmiş olsun. Benimde kasılmalarım var bahsetmiştim. Bol bol dinlen lütfen. Hiiiç kalkm yataktan. 17 aralığa kadar falan beklerse çok daha iyi olur tabi. Brn kendim için de öle söylüyorum en azıından 17 aralığa kadar beklsin oğluşum.

oyy canım benim geçmiş olsun türkiyede para yedirmezsen kimse seninle ilgilenmiyor ne yazıkki neyse ki sonuç iyi olmuş 1,5 hafta sonra anne olacaksın artık bunu düşün tatlım güzel haberlerini bekliyoruz

evet bende bi kaç tane kitap okudum ve okuduklarımdan bi pedagog dışında diğerleri çocuğun ayrı odada yatması gerektiğini söylüyor..ben ilk 2 3 ay anakucağında yanımda daha sonra odasında yatırmayı planlıyorum

Çok geçmiş olsun, takip ettiğim kadarıyla senin erken doğum riskin vardı uzun zamandır. Doktorun acil durumlar için telefonunu vermedi mi? Sen riskli bir hastasın çünkü, hem kontrollerinin olduğu hastanede en azından doktoru aramalıydı. Bu halde seni gezdirmişler, allahtan doğum olmamış. Bol bol dinlenumarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

cnm benim çok geçmiş olsun ,kuzumm belliki erken gelcek seninki Allah'tan dediğin gibi bilinçlisin hemen gitmişsin hastaneyede o dediğin ihtimal olmamış Allah korusun,hastane doktorunu neden aramadıki hakkaten,ben özellikle sordum onu doktoruma gece acil bir durum olsa nasıl oluyor die gelirsin hemen beni ararlar burdan zaten dedi onu konuşsana bi doktorunla cnm yaşama bidaha o durumda bide bunun stresini,dinlen çok dikkat et cnm kendine öpüyorum

Canım çok geçmiş olsun, inşallah bebişin biraz daha bekler, hem doğsada bu haftadan sonra sağlıklı olacağını düşünüyorum.Anne olmak işte böyle, korku, endişe, fedakarlık... inşallah herşey güzel olur...

zeynepfaz, maşallah sana ve bebişine
ne kadar güleryüzlü temiz bir insansın. Rabbim seni de bebeğini de sağlıktan ayırmasın

ayy ne kadar strest yaşamışsın
doktoruna ulaşamadın gece galiba?
dua edelim de en azından 36. haftayı tamamlasın. Ciğerleri 34-35 haftalar arasında gelişimini tamamlıyor zaten
sabırsız bebiş sağlıkla gelsin aramıza

Son düzenleme:
koptum ,şişkolar derken heheh PPP
bgun eşim ya sen çok kilo almadın galiba dedi :)14 kilo almışım ,ama bacaklarım şişkin falan değil ,bi totom..
önden arkadan kamyon gibiyim maşallah ..
bugun meme ucu kremi aldık eşimle ,az öncede sürdüm ,benim göğüslerden süt falan gelmiyor ama yara olur dye yusuf yusuf..

geçen hafta hiç kilo alamamışım 74 tüm ,bu hafta tekrar dr gittiğimde aynı kilodaydım ama bebiş kilo almış ,zaten ben tartılıyorum tartılıyorum tık yok ,son haftayada bi bakıyorum 4 kilo almışım hehehe:)
hamileleiğimi 17-18 ile bitirsem çok mutlu olacağım :)

ben de 11 kilo aldım, ama sadece göbeğim var bir de kollarım şişti, zayıf bir yüzüm vardı yanaklarım şişti o kadar
yani 11 kiloyu nereye aldım bilmiyorum :)))

memiş ucu kremi olarak ne kullanıyosunuz? Ben almadım ya

şimdi netten ona bakıyorddum ,1 ay öncesinden başlayın diyor ,ben lansinoh aldım ,e bebekte 10 ml 21 tlydi ...
(minnacık zaten yarısı boş oluyor bunların )
mother care de indirim vardı lansinoh 40 ml 23 tl ye falan aldım ..
ama lanomast ıda öneriyorlar ,ben hiç duymadığım için lansinoh almıştım ama ,ihmal etme derim ben ...

kanayanlar ,çatlayan arkadaşlarım olunca ,o acıyı yaşamak istemem doğrusu...

Son düzenleme:

bende de sadece göbüş var ama o da çok büyük değil ,yüzüm tombişleşti benim de eşim hep böyle kal sadece göbeğin insin yüzün çok güzelleşti diyor
yüzden kilo alıp veriyorum o yüzden çok zayıf olunca yüzüm çöküyor benim de eşim de istemyor hiç öyle

ben lansinoh aldım ama kullanmadım ,erken doğuma yol açabiliyormuş göğüs kremleri ,daha sonra kullanacağım ne olur ne olmaz

ben çatlak kremi kullanıyorum ama göğüslerime kullanmadığım için (unutuyorum )üzerleri biraz çatlamış ,ama şimdi dikkatlice bi baktımki (nette bu aylarda göğüs uçları çatlayanlar oluyor diyor) beni göğüs uçları hafif çatlamış yani yara olmaya müsait...
göbişte çatlak yok ,bu göğüslerde hemde uçlarda nasıl oluyor anlamadım şimdiden ...

gece gece canım acaip makarna çekti, bi kocam olsada kalksa makarna yapsa bana dedim kalktı walla
hayatta anlamaz mutfak işinden yada bu zamana kadar beni kandırdı görcez bakalım nası yapıcak,inşallah batırmaz çok mutfağı ilk defa kocamın elinden bişe yicem gözüm açık gitmez artık

Canim neler yasamissin kiyamam su hastaneleri anlamiyorum ya acil bi hastasin sonucta bebegin önemli hemen ilgilenmeleri lazim ama iste umursuzlar neyseki bebisin ve iyisiniz cok sukur kuzunca 1-2 hafta daha dayansin sonra saglikla kucagina alirsin tatlim ins

gögüs uclarımız süt doldugu için çatlıyor canım daha bebek emmeye başlayınca daha çok çatlıcak
dr krem falan veriyo ama bende hiç biri işe yaramamıştı
tek çaresi var ve her zaman kullandım hiç zararıda yok
yedigimiz tahin varya onun üzerine yag birikiyo o yagı alıp sürünce anam pamuk gibi oluyo ne çatlak ne acı bebek emmeye başlayınca da yumuşacık oluyo hiç acı çekmiyosunuz
dogumumuza az kaldı artık 2-3 günde bir sürün üzerini gögüs pedi ile kapatın
sonra açın silin tekrar sürün
tavsiye edrim ben yapıyorum şuan
karın çatlaklarınada acı ama gerçek hiçbir çaresi yok
dünyanın yagını sürdüm ilkde çatlayınca çatlıyo yapacak bişi yok
ama iyi haberimde var bebek dogunca o çatlaklar 1 yıl içinde toplanıyo
süreyi uzun tutdum çünkü belli olmuyo benimki 3 ayda toplanmıştı eltiminki 9 ayda toplandı
eski göbiş gibi olmasada çirkin görünümü gidiyo

canım çok geçmiş olsun
bu ocak bebeleri analarını oynatacaklar anlaşılan bi dogsunlar bak onların totolarını nasıl ıssırıyoz
Canım inş bebişin 2 hafta daha durur sen yeterki strese girme canım sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…