2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar bu da benim son halim normalde eklemeye çekinirim face e bile koymadım daha ama sizi çok seviyorum son halimi görün istedim

Eki Görüntüle 566799 Eki Görüntüle 566801

eşim çekti size yazarken

oy canım ya ne tatlsıınzı siz öyle maşallahh

ikinci resımde hıc karnın yokmus gibi çıkmış eğildiğin için ehehe :)

canım baya zor zamanalr gecırmıssın bu arada ılk bas anlattıklarını ben de yasıyorum :S ama uzun sürmuyo gecıyo ck sukur

demekkı atlamamk lazım bu gibi durumları hakkında / hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah

desene 1,5 hafta sonra yanında olucak bebısın sağlıkla gelır ınsallah...

güle güle kullanın canım ellerine sağlık :) çok güzel olmuşş tacın :)

Günaydın kızlar :)

haftasonu bir rüzgar gibi geçti gitti :) cumartesi evdeydim öyle takıldım kafama göre :)

pazar günü de yeni evlenen arkadaşa ev ziyaretine gidicektik bütün kızlar orada toplanıcaktık kzıkareşimle beraber gittik

hediyeler süsler pasta çok güzel bi sofra amanınn bana sürpriz baby shower partisi organize etmiş kardeşim

arkadaşlarım da yardım etmişler ve katılımda bulunmuşalr sağolsunlar çok güzl cici hedıyeler aldım muhabbet ettık resım çekindik

çok güzeldi kızkardeşim bi sepet düzenlemiş şaştım kaldım tüm bebek kozmetik ihtiyaçları var içinde tırnak makasından şampuana

saç fırçasına kadar oyuncaga tokaya kadar hersey :) ve kendisi topalramış süslemiş diğer kzılar da bebişe bodyler bana gömlek

bebek bakım malzemeleri almsıalrdı gene :) gelenlere dagıtmak içinde kardeşim el havlularını lolipop gibi paketlemiş ehehe :)

onalrı dağıttık çok güzeldi :) sofranın fotosunu çekmemişiz unutmusuz pastamızı da unutuyoduk nerdeyse hatta biraz bozulduktan

sonra farkedip çektik :)

bunlarda sepetin içindekiler geri koyarken sığıştıramadım bi kısmı dışarda kaldı

kızlar bişi sorucam bilgisi olanlar yardımcı olabilrmi
benim maaşım ssk ya tam ödenmiyor elden alıyoruz bi kısmını
yani netimi brüt olarak ödüyorlar ssk ya dolayısıyla şimdi izne ayrılınca ssk dan alıcaz ya paramızı
zaten ssk da kesinti oluyor bi de düşük gösterildiği için düşük alıcam
elden aldığım kısma bişey yapılabilir mi?
yani işyerimin onu verme zorunluluğu var mı? yani maaşımın 1/3 ümü alamıcam gibi görünüyor.

canım şimdi bu doğum parasını direk ssk dan alıyosun yani ssk ya nasıl bildirilmişse o tutar uzerınden ptt aracılıgı ıle

ödeme yapılıyor maaşında az bildirildiğine göre normal maaşından daha az alıcaksın

aslında etik olarak elden verdıklerı kısmı da ödemeleri gerekir hakkına girmemeleri için doğru olan bu

ama çok fazla üçkağıtçı iş yeri var ödemeyedebilir ancak şikayet edebilirsin

hani yasal olrk hakkını ararsın aldığım maaştan daha azı resmi olrk bildirilmiş ve bu sebeple hakkım yendi diye

yasalar tamamen işçi çalışan yanlısı hele ki hamileysen fakat iş yeri yanarken seni de yakabilir

çalışan durumu biliyrodu ama bu zamana kadar ses etmedi vs diye sen de göz yumduğun için suçlu duruma düşebilirsin

GÜNAYDIN,
NASILSINIZ?
Hafta sonu biz kuzumu gormeye gittik esimle..cok tatlıydı ama mısıl mısıl uyuyordu o sebeple cok fazla bir resim çıkmadı:) ama olsun..kilosu 2200kg boyu 44cm doktor tombik bir kız olacak dedi 4 kg yakın dogarmıs:) ama ben acıkcası 3500 kg dogmasını isterim cunku normal dogumda 4 kg dogurmak nasıl olur korkuyorum biraz:)
bu arada bel agrım acayıp arttı geceler bana kabus artık yatamıyorum yatsamda tilki uykusu gibi 10 kere wc kalkıyorum
baya zor geciyor ee malum ise de devam ediyorum ki buda beni yoruyor..dua ediyorum hayırlısı ile su aralık geçsin diye...
doktor ocak 10 dan önce bekleme dedi 10 ile 15 arası bekliyor galiba...
birde benim bu ara istahım acıldı baya kilo alıcam gibi
neyse saglıklı olsunda...hepinize iyi haftalar diliyorum

canım bazı vücutlar çatlak çabuk oluyo durdugu yerde bile çatlıyo,benim vücud tipimmesela
ne kremler almıştım kakao yagı,portakal yagı,vazelin,nivea,sebamed,organik yaglar
hepsini kullandım neler sürüyodum her gün her an yag tarlası gibi sürsür
hiç bir faydası olmadı.

bende senin gibiydim hep böle kalıcak zannettim ,aman allahım
kurumuş toprak çatlarya aynen öle her her tarafım çatlamış
ve hiç geçmicek zannediyodum
çok afedersiniz eşimin karşına çıkamam bir daha :78:
25 kilo almıştım ,kollarım,baldırlarımın arka kısmı ,göbek zaten o biçim tamamen çatlamıştı ve bir parmak kadr açıktı
geçmez zannettim
ama bir baktım bir kaç ay sonra toplanmaya başladı
kollarım ve baldırlarım tamamen geçti.göbek eski halini almasada o parmak kadar açıklıklar girmiş
birde kıpkırmızı oluyolar onlar kendi rengini almaya başladı
yani canım geçiyo takama kafana
ben de çok takardım
bunları yazıyorum moralini bozmak için deyil sadece ikinci bebegim oldugu ve rahat oldugum için seni rahatlatmak için yazıyorum.
tahin yagına gelince uclarına sürdügümüz için bir üzerine gögüs pedi koyuyoruz emiyo
okadar yapış yapış olmuyo
ben çok rahatlamıştım özelliklede bebek emmeye başlayınca hiç acı hissetmedim
tavsiya ediyorum deneyin

çok güzel olmuş iyi günlerde kullan herşey çok güzel olmuş

günaydın arkadaşlar.tip 1 diyabetli anne adayları varsa özelden mesaj atabilirmi.konuşmak istediğim bazı şeyler var...

bende hastane çantamı hazırladım sayılır:))ama henüz terlik almadım ve nasıl alsam karar veremedim doğrusu ayaklarım çok şiş çünkü.doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum.
şunu farkettim ki hamur işi yiyince elim yüzüm ayaklarım iyice şişiyor.
oda süsü yapan varmı aranızda.ben kendim yapmak istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum.

benim vücutta aynı öyle, durup dururken çatlar ergenlikten kalma çatlaklarım var. bi göbekte yoktu o da oldu şimdi.

Merhabalar canlarr...
Görüşmeyeli sizler ve kuzucuklarınız iyisinizdir inşAllah..
Haftasonu hiç giremedim nete. Geçmişte birikmiştir baya..
Birazdan geçmişe de bakmaya çalışacağım..
Kendinize kocamann iyi bakın canlar..

benim vücutta aynı öyle, durup dururken çatlar ergenlikten kalma çatlaklarım var. bi göbekte yoktu o da oldu şimdi.
bak sana komik bi olayımızı anlatayım
kızıma hamileyim duşa gireyim dedim
birde benim kızımda 7 ay karnım hiç çıkmadı 7 ay sonra hoooop bi çıktı docaman
bonyada takıntılıyım ya alt kısmı hiç görmüyorum üst kısımda bakıyorum pırıl pırıl ay dede gibi bembeyaz oh oh maşallah hiç çatlamamış diyorum kendi kendime
banyoda ayna vardı şu alt kısma bakayım ne var ne yok dedim
gözüm kollarıma takıldı abbowwww koluma bi baktı kendimden korktum yemin edrim
sonra göbegime bir baktın abowwwwww nasıl bir çıglık attımsa eşim koşarak geldi yanıma
''ne oldu neoldu ''''diye
bendeki ifadeye bak
''''KARNIM ÇATLADIIIIIIIIIIII'''
EŞİM NE NERDE HANİ DİYO
şaşkınlıktan yerde bebe arıyomuş,karnım çatladı deyince göbegim patladı bebek için çıktı zannetmiş o telaşla
gülermisin aglarmısın
tabi sonra biz bakakerken baldırlarımıda fark ettik
ama takma kafana geçiçektir

ayyy ne güzel süpriz yapmışlar ayşecim yaa bayıldım valla..
iyigünlerde kaullansın fıstık kızın inş.

ayyy ne güzel süpriz yapmışlar ayşecim yaa bayıldım valla..
iyigünlerde kaullansın fıstık kızın inş.

evet canım ya sağolsunlar :) teşekkürler inşallaahhh yavrukusum gelsınde bi

beni hiç nst ye almadılar.13 ocak sat tarihi.şu an 34+1 deyim ama hiç nst ye girmedim.

canım 35 den sonra alıyoalr genelde ama çok kaıslman varsa riskli gebelıkse erken doğum tehlıkesı varsa

fln erken alıoalr yani haftaya alırlar bence senı de

eheueheu bu erkekler alem yaa

içini ferah tut.ne güzel bak allahın izniyne çok rahat bir doğum yapacaksın onu anladın.hastanelerin durumu içler acısı malesef bizim ülkemizde ya paran olacak ya makamlı tanışın olacak yada cazgır olacaksın.bebişin 1 hafta bile dursa beklerse ona yarar.bende ilk doğumumu erken yaptım ikizlere hemde dahada erken korkma bebişinde sende sağlıkla çıkacaksınız gününüz geldiğinde hastaneden.sen doğum sonrasını düşün stresten uzaklaş ki sütün bol olsun bebişte emsin emsin güçlensin.çok geçmiş olsun ............

ohh ne güzel olmuş sana da değişiklik olmuştur cicilerinizi çok beğendim özellikle %33 bedava dalin harika

kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor bi fikriniz var mı ? benim ilk doğumumda yapılmadı o yüzden bilmiyorum ve yapılmadığı için de mahvolmuştum.. aniden sancım geldi ve dr da yoktu ebelerin elinde 10 saatte doğurdum ebeler söyledi çatın çok dar o yüzden zor oldu diye ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum bu dr eğer hala çatın darsa sezaryenle alıcam diyor ve sevgili kayın validem de ilkini doğurdun da ikincisini mi doğuramıycan demekki doğurabiliyosun diyo sanki ne çektiğimi görmemiş gibi kendi kızına da aynı şeyi söyleyebilir miydi acabaaa çok gıcık olduumm daha önce doğum yapanlar nasıl yaptınız sezaryen mi yoksa normal mi daha zor

yatu
canım ben 36. haftama girdim. Henüz bende nts ye girmedim.

MadamCocosh
Canım ya koptum resmen okurken Eşinin yerde bebek aramasına.. Eee çığlığı duyunca paniklemiştir adam..
Bu arda bebişin gayet iyimiş çok sevindim canım.. Rabbim cc ikinize de sağlık sıhhat versin..

mandalina01
Ohh ev hanımlığına terfi etmişsin canım.. Hadi hayırlı olsun.. Bol bol dinlen, tadını çıkar canım..

feslegenim
Canım bende aynı şekilde sıkıntılı ağrılı geçen her gece doğuracağım galiba diyorum ama geçiyor. Doktordan hayırlı haberlerle sön inşAllah canım.

ay_she
Canım kardeşin ne güzel bir süpriz yapmış öylee.. Kuzucuğun sağlıkla kullansın bütün hedielerini.. Çok düşünceli bir kardeşin varmış.. MaşAllah barekAllah.. Rabbim cc muhabbetinizi arttırsın..

Tili
MaşAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Çok şükür sıkıntı da yokmuş. Rabbim cc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Kiloları da takma kafana şunun şurasında ne kadar kaldı doğuma..

Btlkubra
Sağlıklı uyku hemen hemen hiçbirimizde kalmadı canım. Eşim geçen diyo lazımlık alayım sana yorulma wc ye kadar. 40 kere wc ye gidip geliyorum gece boyunca..
Nts ye girecekmişsin bugün, hayırlı haberlerle dön inşAllah canım..

bejne
Canım bende toplamda 4 kilo aldım ama son zamanlarda kendimi daha ağırlaşmış hissediyorum. O kadar göbeğim olmamasına rağmen göbeğimi nereye koysamda uyusam diyorum. :) Hepimizde aynı sıkıntılar canım..

asliirfan
Canım aldıklarının resmini paylaşmışsın.. Hepsini çok beğendim canım.. Güle güle, sağlıkla kullanmak nasip olsun inşAllah canım..

Milsa

Canım çok geçmiş olsun.. Zorlu bir gece geçirmişsin canım benim.. Rabbim cc evladına da sana da sağlık sıhhat versin.. Hayırlısıyla, vaktinde, sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşAllah canım..

November82
Canım kuzucuğunun odasına bayıldım.. Çok güzel olmuş.. Dün gece birara açmıştım sayfayı o zaman eşime de gösterdim.. Çok beğendi eşim de.. Yavrucuğun sağlıkla büyüsün yuvasında canım..

zeynepfaz
Canımm maşAllah seni görmek ne kadar güzel.. Göbüşünde sende süper gözüküyorsunuz canım.. Rabbim cc yüzüneki gülümsemeyi hiç ama hiç eksik etmesin canım.. Bizde seni çok seviyoruz canımm..

çok komikmiş ya hahahahah göbek patladı diye düşünmek

aynısı oldu bana da, 7 ay bitene kadar çatlak yok karnım hafif hafif büyüyor. kimse inanmıyor 7 aylık hamile olduğuma, 8. ayda karnım bir anda pörtledi. ama diyorum maşalllah hiç çatlağım yok, elime aldım ufak bir ayna sonra karşılaştım minik minik çatlaklarla, eşime gösterdim hemen neredeyse ağlayacaktım.

1-2 hafta içinde o minik çatlaklar, marmara fay hattına döndü

artık yağ da süresim yok, nasılsa bir işe yaramıyor.

canım RABBİM güle güle giymeyi ve giydirmeyi nasip etsin inşallah bu arada taçarına bayıldım çok şekerler hele el yapımı olan süper

ayşecim maşallah kızın çok kısmetli inşallah ömrü boyunca hep böyle kısmetli olur canım güle güle kullansın inşallah tüm cicilerini misler gibi koksun prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…