2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

geçmiş olsun canım. çok yakında kavuşacaksın bebeğine sağlıcakla inşallah

tahin yağı çok yapış yapış olmuyor mu? denemek istiyorum bunu.

gebeliğin 3. ayından beri göbeğimi özel yağla yağladığım halde çatır çatır çatladım. nasıl moralim bozuk anlatamam. bekliyordum çatlak ama bu kadar derin ve geniş olmazlar diye tahmin ediyordum

oyy cnm benim yaa maşallah göbişinede sanada

cnm ben mustela aldım ama daha kullanmadım.fakat mustelanınçatlak kremini ve göğüs ucu kremini alırken eczacı kadın göğüs kenarları için eşantiyon verdi 2 tüp..1 tüpü yeni bitti 2ye başladım hatta ay o kenarlarındaki kaşıntılar geçiverdi sağolsun kadın..pürüzsüz oldular bide umarım göğüs ucu kremide iyidir.kullanmaya başlıyımmıki bende artık göğüs ucu için olanı:44:

Son düzenleme:

ben mi yanlış anladım yoksa 1.5 hafta içinde doğuruyormusun??

kızlar dün son eksiklerimizide aldık demiştim yorgunluktan resim koyamamıştım

HASTANE İÇİN ALDIĞIM GECELİKLER VE TACIM ;

OĞLUŞUMUN KİRLİ SEPETİ VE MEVLÜT TAKIMI

MEVLÜTTE GİYİCEĞİM PAPİLERİM VE KENDİM YAPTIĞIM MEVLÜT TAKICAĞIM TACIM ( EL EMEĞİ GÖZ NURU )

BU ARADA LOHUSA ŞERBETİ TAKIMLARIMI KENDİM YAPMAYA KARAR VERDİM,YAPINCA PAYLAŞIRIM CANLAR

Son düzenleme:

MİLSACIMM cnm çok geçmiş olsun tatlım..hakkkınızda hayırlısı olsun cnm..hepimiz 1 gün sonra ne yaşıycamızı bilmiyoruz işte..bu ocak bebekleri sabırsız çıktı zaten.hepimiz tedirgin ve panik içindeyiz :44: Allah yardımcınız olsun tatlım çook kolay bir doğumun olsun inş. dualarımız bebeğin ve seninle cnm..

hepsi çok güzel cnm güle güle kullanın

kızlar melone hala yok gelmedi çok merak ettim bende, nası yapsakta haber alsak aklıma bişede gelmio,
Tontirik sende msn vardı orda bazı kişisel bilgilerini paylaşmış olabilirmi acaba profil bilgilerinde tlf filan:26: sanmam ama bir karıştırsana yinede vardır belki bişiler

Aynen canim bende cok merak ettim melone yi bide demet ablayi ida bayadir yok topikte ins iyilerdir .. Canim bu arada benim islaklik sanki altima kaciriyomusum gibi :26: bekliyorum bakalim bidaha olcakmi diye ins olmaz uykumda gelmedi dahaiyice paranoyak oldum ben hayirlisiyla zamaninda dogum yapsaydik

evet cnm inş. iyilerdir
takip et bakalım olmaz umarım bidaha belkide kaçırmışsındır bende zor tutuyorum artık birden gelio çünkü.
inş. zamanında yapıcaz tatlım

Canım benim neler yaşamışsın öyle ya...
Sakin olmaya çalış olur mu? Dua et bol bol Rabbim'e...
Allah yardımcımız olsun canım benim...

---

Zeynepfaz bebişinle sen çok güzel görünüyorsunuz maşallah
Allah'ım kucaklarımıza sapasağlam almayı nasip etsin...

---

Reputable
ben kendi evimin yemeğini zor yapıyorum. Allah yardımcın olsun...

---

Aslı
Güle güle kullanın canım aldıklarınızı çok güzeller...

---

Evet melone ve demet ablaya ulaşabilen biri varsa bize de haber versin kızlar...

---

Merhaba ben hortladım yine
Midem bulanıyor ve uyuyamıyorum + adet sancısı gibi sancıyla uyandım.
Her seferinde diyorum aha bu sefer doğuruyorum diye ama geçiyor
Bugün doktora gitmeyi düşünüyorum bakıyım kızım ne alemde.
Hadi hepinize mutlu, hayırlı, sağlıklı, huzurlu günler kızlar

sabah sabah ben de hortladım fesleğen :))

aslınd eminönüne gittiğimide orda da bir dükkanda kampanyası vardı ama gerek duymamıştım almaya
ben bilmiyordum emzirme döneminde böyle bir sorunun yaşandıgı

ewt ya benim de yüzüm inmesin böyle kalsın istiyorum
zayıflarsam vücudumdan değil direkt yüzümden gider benim hep
hiç hoşlaşmam bu durumdan. Bir kilo versem insanlar "ayy ne kadar zayıflamışsıııınn" der hemen ben de sinir olurum

eczaneye gittiğimde bakıcam artık ya mustela alırım ya da lansinoh
o kaşıntılar beni bezdirdi zaten, sanki yara varmış gibi kaşınıyor uçları ve etrafı
çatlak oluşacak diye kaşınıyor galiba diyordum ama çatlak falan da yok çok şükür

benim göğüs uçlarım kapkara oldu bi de ya
emzirme bitene kadar böyle mi kalcak onu merak ediyorum

Günaydın kızlar benim bu uykusuzluk nolcak bilmiyorum gece 2 de yattım 7 de uyandım tabi uyudugum süre içinde 30 kere uyandım yer değiştirdim nese az kaldı dayancaz sonrada bizîm cadı uyutur inş bugün nts var inş güzel geçer hepinizi öptüm kendinize iyi bakın kızlar

cnm bende aynı şikayetlerle uyanıyorum hep akşamda hafif adet sancı gibi adetim oldu ama dün çok gezdik eşimle ondan sanırım:44: bide benim terlemelerim var yaa..menapoza girmiş gibiyim anlamadım,boyun ve göğüs kısmımda ter ile uyanıyorum..ev sıcak geliyor sanırım bilemedim:44: öptüm seni
tatlım hepimizin memişler maymun memesi gibi kahverengi korkma sanırım doğumdan sonra yavaş yavaş düzeliyo rengi..ama sen bi krem al kullan memelerinin kenarları içinde eşantiyon versinler söyle..iste yani..mustelanın ucu için olanı 35 tlye aldım ben..daha kullanmadım ama kullanmaya başlarım bende 1 haftaya kadar..kenarları için olan kaşıntılarımı kesti şükür sabah akşam sürüyorum valla

Son düzenleme:
Hepimiz için sağlıklı,hayırlı,güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum.Benim haftaya bugün kontrolüm var inşallah bebişlerim göbeğimde sağ salim giderim kontrolüme Allah ın izniyle.Amin...

Milsa canım Allah ım yardımcın olsun,inşallah zamanında sağlıkla alırsın bebişini kucağına...

Zeynepfaz cığım maşallah sana ve bebişine.Yüzünden gülümseme,hayatından sağlık ve mutluluk hiç eksik olmasın...

Delikız sana daha önce yazmıştım ama arada bir kopukluk oldu,sen bir ara girmedin.Hatta merak ettik seni ve bebişleri...

Çok beğendim tatlım yaa güle güle giyin inşallah tacın da harika olmuş hamarat seniiiii
Ben de çok merak ediyom ya tontirik en son ona msn den msj atmıştı ama cevap gelmemişti

Uykusuzluk artık yaşam tarzımız oldu canım doğumdan sonra da emzirirken uyumayız hortlak anneler umarım nst sonuçların iyi çıkar rahat ol

canım geçmiş olsun Rabbim hakkında hayırlısını versin
şekerim hepsi çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın inş
canım bebişin de sen de çok iyisiniz maşallah
geçmiş olsun canım maşallah size hep güzel haberler alırsın inş

günaydınlar hanımlar herkese güzel bir hafta diliyorum Rabbim istediğiniz tüm güzellikleri yaşatsın sizlere

günaydın kızlar hayırlı haftalar

hastalara gecmis olsun ,

erkenci bebislere azcık daha sabır edin yaramazlar

yeni ciciler hayırlı olsun güle güle kullanın

bugünden sonra evdeyim insallah alısmadım ev hanımlıgına sanki mesai var gibi sabahın köründe kalktım

Canim benim cok gecmis olsun :18: 34 den sonra prameture sayilmiyor ki zaten korkma herseyde bir hayir vardir hayirlisyla al bebegini kucagina insallah 1 hafta hic bisey yapmadan yat dinlen cok öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…