2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ohh ne güzel olmuş sana da değişiklik olmuştur cicilerinizi çok beğendim özellikle %33 bedava dalin harika

eheueheu evet bebe yagının % 33 ü bedavaymış eheue

sağol canım :)

35 haftada yapılıyo diye bılıyorum ...normal doğuma engel bi durumun yoksa normal doğum daha

kolay bence :) sezeryande kesicekelr dikicekler falan filan amaannn

sağol canım aaminn :) düşüncelidir kardeşim amiinn

ayşecim maşallah kızın çok kısmetli inşallah ömrü boyunca hep böyle kısmetli olur canım güle güle kullansın inşallah tüm cicilerini misler gibi koksun prenses

amin inşallahhh :)

benim yerime de aranıyor şu an biri.. görüşmeler devam ediyor.. benimki de dolmaz öle diyolar

canım bebeğinin iyi olmasına cok sevindim.. gözün aydın.
hayırlısı ile gecer 5 hatfa da, baksana 30 haftalardayız artık.. zaman cabuk geciyor aslında..

oh ellerinize sağlak canım..güle güle kirletin evinizi. (aslında hiç kirlenmese ne iyi olur)
biz de yaptık dün temizlik.. daha doğrusu eşim yaptı ben toz aldım sadece, o süpürürken de ütümü yaptım az bişey vardı..
bitti gitti iyi oldu.. saolsun elimi sürdürmüyor hiç bir şeye ''sen otur, sen yat dinlen diyor'' allah razı olsun ondan..

kesen dolu olsun canım, aldıklarını da sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah..

canım bayıldım oğlunun odasına..herşey o kadar sade ki..tam benim hayalimdeki oda :)))))))
ellerinize sağlık, sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah..

kızlar bu da benim son halim normalde eklemeye çekinirim face e bile koymadım daha ama sizi çok seviyorum son halimi görün istedim

Eki Görüntüle 566799 Eki Görüntüle 566801

eşim çekti size yazarken

maşallah canım, gülen yüzüne.. bebeğine..
cok pozitif bir kadınsın sen, valla bayıldım gülüşüne..
allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu..
nazarlar değmesin size

canım toplu misafir falan artık bize göre şeyler değil.. kızlara katılıyorum , kendi yemeğimizi zor yapıyoruz evimizi bile yardımsız temizleyemiyoruz..
ben misafir kabul etmiyorum artık..
eşin cok anlayışsız davranıyor sana ne kötü üzüldüm gerçekten..
benimki kıyamaz hiç, temizlik yaptırmıyor bana son iki aydır.. zorla toz alıyorum..
mutfakta yarım saatten fazla zaman geçirsem hemen geliyor ya da sesleniyor napıyosun yeter artık diye..
gerçekten zor bir durum.. bence konuş eşinle..durumunu anlat, hamilelik hafife alınacak birşey değil..

kıyamam canım ya neler yaşamışsın.. rabbim korumuş ikinizi de.. hastanelerin durumu gerçekten cok kötü..
allah düşürmesin böyle hastanelere.. canım benim büyük tecrübe atlatmışsın gerçekten de.. normal doğuma yapabilecek durumda olmana cok sevindim ayrıca, çatın müsaitmiş.. allah sağlıkla, inşallah kolay doğum yapmayı, yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin..

benim de göbişim şişti bir tek:) memişler aynı duruyor.. kollar aynı bacaklar biraz kalınlaştı ama öncesinde ince olduğundan cok güzel oldu böylesi.. cizmem tam oluyor mesela artık gecen sene tam oturmuyordu bacağıma ordan anlıyorum :))
bir de yüzüm tombiş oldu, ama ben bu halini sevmiyorum, umarım eskisi gibi olur doğurduktan sonra..

bu arada ilk kez duyuyorum erken doğuma yol actığını.. öyle olsa dr um 1,5 önce vermezdi sanırım bana sürmeye başla diye..
ben sürüyorum. yani öyle saattlerce masaj falan yapmıyorum ki göğsüme..ikisine sürmem 1 dk sürmuyor bile..

bence kullanmaya başla canım.. bana dr um 1,5 ay önce verdi, çatlamasın diye sürmeye başla dedi..

canım benim hepsi de cok güzeller.. allah kullanmayı nasip etsin.

günaydınlar hanımlar herkese güzel bir hafta diliyorum Rabbim istediğiniz tüm güzellikleri yaşatsın sizlere

öğlen oldu gerci tünaydın diyeyim ben:) sana da iyi haftalar canım, aminnn :))

ne güzel evde olmanın tadını çıkar işte.. benim de son iki günüm, ama bugün cok kötüyüm ((

ayy maşallah hepsi de cook güzeller canım.. hediyelerini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah..
arkadaşlarına bayıldım valla, ne güzel düşünmüşler..
kardeşine de bravo, güzel organizasyon yapmış.. bu dönemde böylesine ilgiye ihtiyacımız var di mi, cok iyi geliyor gerçekten..

öncelikle hepinize iyi haftalar..
güzel haberlerle dolu, iyi bir hafta geciririz inşallah..

nasılsınız, bebişler nasıl???

ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
psikolojik olarak yani..
mide yanmam geceden beri devam ediyor..
geceyarısı uykudan uyandım gecmek bilmedi, gavisconu da içmek istemedim, salonda kalmıştı zaten akşamdan kalkıp almaya üşendim
oğlum da hiç durmadı, acayip hareketler yaptı.. ayağıydı sanırım, sağ tarafımdan cıkarmak için çok uğraştı ama başaramadı allahtan
eşim akşamdan tost hazırladı sabah yaptım ama cok geldi, şiştim, süt ve yumurtayı da yiyincee allahım ölüyorum sandım.. şişkinlik bir yandan, mide yanması öbür yandan.. ya cok fenayım bugün.. sebebini bilmediğim bir sıkıntı var içimde..
bu yanma beni öldürecek derken olan oldu işte, bir koşu kustum geldim allahım ne iğrenç bişey bu ya.. resmen asit ağzımdan ayrı burnumdan ayrı çıktı.. rahatladım biraz ama, o an cok kötüydü..

meraba hanımlar hepinize bebişlerinizle iyi bir hafta diliyorum.geçmişi okudum biraz misafir agırlamak konusunda konuşulmuş.bnde size kaılıyorum misafir ağırlamak istemiyorum artıkkk.kocişle kndime zorla yemek hazırlıyorum zaten bide misafir olunca ölüyorumm.dün ıspanak yıkamak dogramakla ugrştım inanın belim koptu heryerime agrılar girdi.siz siz olun dogumdan önce ıspanak almayın bnden size tavsiye..:)) Benim size bikaç sorum olcak 1.si yarın doktora gidcem şeker testi yaptırmadım daha açmı gitmek gerekiyor..2.sorum da yarın ilk defa nts ye gircem kaç dakika sürüyor.3.sorumda bu emikle biberon kaynatılcak ya nasıl olcak erimezmi kaç dkka kaynıcak...:)cvplarnz için için şimdien tşşrler hepinizi öptüm

geçmiş olsun cnm.aynı durumlar bndede war.ne güzel yiyorum iştahımız açık zaten snrada yediğme pişman oluyorum gaviskon gerçektn iyi geliyor yatmadan önce iç bnce bazen bnde üşeniyorum.bu aralar bndede mide bulantısı war.. genelde şikayetler aynı allahım hepimize yardım etsin.

hazır asiti atmışken tekrar oluşmadan kuru bişeyler yiyip gaviscon içersen rahat edersin

şeker testi için neden bu kadar geç kaldın ki? evet aç gidiceksin nst 20 dk sürüyor yok onlar erimez merak etme dayanıklılar ısıya

arkadaşlar ya bi haftadır geceleri uyuyamıyorum dön dön yoruluyorum artık..dönmekten belim agrıyor.burnum tıkanıyor nefes alamıyorum.allahtan akşamları fazla su içmiyorum 1 veya 2 defa vc ye gidiyorum..gece olsn istemiorum artk

hazır asiti atmışken tekrar oluşmadan kuru bişeyler yiyip gaviscon içersen rahat edersin

çizi vardı biraz ondan yedim, üstüne yarım muz.. ama gaviscon evde kalmış.. ((
yanmaya devam yani.. su içtikçe daha da yanıyor, su içmem lazım içemiyorum deliricem wallaa

Merhaba canlar

nasılsınız bakalım? ben sinir oldum geçmişi okudum, alıntı yaptım.. herkese tek tek yorum yazarken bilgisayar kapandı iyi mi? o yüzden alıntı yapmıyorum kızlar..ara ara herkese yazmaya çalışırım..
bu haftasonu çok yoğun geçti benim adıma, çok yoruldum..hastane çantalarımız hazır, kızımın kıyafetleri ütülendi, yerleşti..tülümüz kaldı dikilecek ve birde yatak odasında kullanabileceğim bir beşik almak istiyorum..onuda bu hafta içinde halledeceğim inş..son alışverişlerimizi yaptık..evimizi temizledik..oturmaya gittik derken ben pert oldum..
son 12 iş günü ondan sonra izine ayrılıp kızımı bekleyeceğim inş..

amin canım, şu yanma cok kötü.. ama dikkatimi çekti, ayakta gecirdiğim günlerde yanma olmuyo bende, oturdukca bebeğin de etkisi ile sanırım daha cok sıkışıyor mide, asit yükseliyor.. hamileliğim cok zor gecmedi allaha şükür, bir tek bu yanma beni mahvetti.. sırf bu yüzden zaman cabuk geçsin hemen doğurayım istiyorum..

Aynen benimde öyle oldu canım. bende sevinirken hiç çatlağım yok diye. esşim farketti bana dedi ki damarların belli oluyor diye. bir de baktım. harita gibi çatlaklar bende ağlayacaktım. Geçmeyecekmiş bu çatlaklar sadece rengi değişeceği için az görünecekmiş.

benim 36. haftadan sonra kontrol etmişlerdi
sezeryanle dogum yaptım ben ama sana sadece şunu söyleyim normalin öncesi sezeryanını sonrası agrı oluyo ama artık onada agrı pompası takılıyomuş sezeryan sonrası hiç agrı sancı olmuyomuş

teşekkür edrim canım evt çok şükür
bu son zamanlar gerçekten çabuk geçiyo bilmiyorumda bana öle oluyo

teşekkür edrim canım

çizi vardı biraz ondan yedim, üstüne yarım muz.. ama gaviscon evde kalmış.. ((
yanmaya devam yani.. su içtikçe daha da yanıyor, su içmem lazım içemiyorum deliricem wallaa

canım çizi falan yeme daha çok yakar mideni
benim de bazı geceler oluyor da zor dayanıyorum, ben zaten hala ara ara mide bulantısı yaşıyorum
üstüne bir de yanma eklenince ağlayasım geliyo. Allah kolaylık versin

maden suyu bana yarıyor, sen denedin mi?

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım..evet ya mide yanmaları çok kötü..ben malesef istifra etmeden kurtulamıyorum mide yanmalarından..az kaldı canım biraz daha sabır edeceğiz..

kızlar 33 haftalık hamileyim herhangi bi kanamam filan olmadı şimdiye dek.. ancak bir iki gündür vajinam yırtılmış gibi iğne ucu kadar kan görüyorum.. ama bu kan içerde değil dışarda. afedersiniz sanki ayrılıyormuş gibi. ama ağrı filan da hissetmiyorum. çamaşıra geçecek kadar değil ama silince belli oluyor. benim durumumda olan başka hamişler varsa bana yardımcı olabilir mi?

Ayşecim ne güzel bir süpriz olmuş ellerine sağlık kardeşinin ve arkadaşlarının güle güle kullansın miniğin hepsini

canım iyiyiz biz şükür çok ağırlaştım hareket etmekte zorlanıyorum onun dışında bir sıkıntı yok şükür. Sizin kadar mide yanmasıda yaşamıyorum anlatıyorsunuz üzülüyorum bu kadar şiddetli olmasına,oluyor bendede ama hafif süt içince azalıyor geçiyor sonra,Allah yardımcın olsun cnm inş. azalırda rahat edersin biraz

merhabalar herkese bugün kontrolümüz vardı.sabah önce nst ye girdim sonucu alıp dr a gösterdim.sonuçlar fena değil dedi ama vajinal muayene yaptı kısalma devam etmiş maalesef 23,5 mm olmuş rahim ağzı uzunluğu..dr iğne ve nidilat verdi.nidilatı kullanıp tekrar nst ye gir dedi nstde yavrucumun kalp atışları çok hızlandı bu yüzden nidilata
devam etme dedi..haftada bir iğne olcam.2200 gr olmuş bebeğim maşallah.bebek iyi herşey yolunda dedi bebek konusunda..İnşallah en hayırlı zamanda doğsun Rabbim..

canım tamam işte kursa gitmeden internetten bulup yapayım dedim ama pek kayda değer bir şey bulamadım,
o yüzden sordum işte var mı videosu olan ya da link istiyorum diye

canımm geçmiş olsun :26:
bir daha bu kadar sıkıntı yaratmadan hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah, en hayırlı zamnında doğacaktır, stres yapmamaya çalış. dinlenmene bak sadece; zaten bebişinin kilo vs durumu da iyi değil mi?
kocaman öpüyorum seni de bebişini de, artık doğum haftaları geldi sayılır, başlıyoruz doğumlara tek tek, en sağlıklı ve hayırlı şekilde ve en uygun zamanında gelsin kuzucuklar...

öncelikle sana da çok geçmiş olsun canım benim, inşallah bir daha sıkıntı sorun çıkmaz.. (bu topiğe bir de dua etme smiley'si yapılsa ne güzel olurmuş!)
çatlaklarla ilgili söylediklerin için de çok sağ ol ayy vallahi moral verdin...
bu arada ben hiç aklımdan dahi geçirmedim göğüs kremini ama sütüm gelip duruyor, ped koyuyorum bazen, çatlak var mı bilmiyorum yani canım hiç yanmıyor ama kullansam doğum sornasında da rahat mı ederim ki? yani kullanmaya başlamak mı lazım :44:
hee bu arada tahinin üstündeki yağ dediğin de tahinin kendisi de susam yağı değil mi zaten, susam yağı da alıp sürebiliriz öyleyse?

kızzz panikleme her seferinde doğum mu başliycak diye, kasılmalarını arttırırsın bak çok heyecanlanırsan
hadi gülerek git gülerek gel inşallah

beni hiç nst ye almadılar.13 ocak sat tarihi.şu an 34+1 deyim ama hiç nst ye girmedim.
ne güzel işte demek ki hiçbir sıkıntın yok kasılman yani karnında sertleşme vs olursa söylersin dr.una hemen, sonra başlarsınız muhtemelen nstye de...
37. haftada yapılıyor çatı muayenesi.
normal ya da sezaryen olması değil bebişinin sağlıkla gelmesi önemli. lütfen k.valideni falan tınlama, dr.un ne derse, sizin için uygun olan hangi şekilse öyle doğurursun. stres yapmaaa...
ayrıca dr.una bir dahaki gidişinde sor çatı yapılmayacak mı önceden böyle böyle olmuştu vs diye de anlat istersen.

o sıkıntılar bende de çok oluyor ve havaların da çok etkisi var...zaten mide yanması bile tek başına depresyon sebebi aslında!
çıkarırken 2. kez aynı yolu tahriş etmiştir asit, inşallah briaz rahatlamışsındır ama şimdi yani çıkardıktan sonra.
ekmek ye birkaç lokma ve gavisconu da içmeye çalış canım hemşehriiim suratını da asmayasın hee bebişini düşün ve biraz müzik dinle mesela...

şu misafir olayı hakikaten de çok can sıkıcı, düşüncesi bile delirtiyor beni!
ben de kendimize yemek yaparken ya da mutfağı toplarken bile mahvoluyorum hemen bel ağrıları kasık sancıları falan.
hatta eşime yaptırıyorum artık sık sık, sağ olsun yapıyor o da güzel güzel o yorgun haliyle bile
1-sağlık ocağına mı gidiceksin?söylemediler mi açlık şekeri mi tokluk şekeri mi olduğunu?
ben biraz atıştırıp gitmiştim, ama önemsemiyorlar açlığı.zaten 1 saat hiçbir şey yemeden içmeden bekliyorsun şeker yüklemesi yapıldıktan sonra.
2-10 ila 30 dk arasında değişiyor, başındaki ebeye, karnındaki bebeğe ve hekimin isteğine göre değişiyor
3-sterilizatör kullansak da olmuyor mu? ben öyle yapıcam...

bu arada ZEYNEPFAZ çok tatlısın yaa :) evinin düzeni ve temizliği de dikkatimden kaçmadı maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…