ohh ne güzel olmuş sana da değişiklik olmuştur cicilerinizi çok beğendimözellikle %33 bedava dalin harika
kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor bi fikriniz var mı ? benim ilk doğumumda yapılmadı o yüzden bilmiyorum ve yapılmadığı için de mahvolmuştum.. aniden sancım geldi ve dr da yoktu ebelerin elinde 10 saatte doğurdum ebeler söyledi çatın çok dar o yüzden zor oldu diye ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum bu dr eğer hala çatın darsa sezaryenle alıcam diyor ve sevgili kayın validem de ilkini doğurdun da ikincisini mi doğuramıycan demekki doğurabiliyosun diyosanki ne çektiğimi görmemiş gibi kendi kızına da aynı şeyi söyleyebilir miydi acabaaa çok gıcık olduumm daha önce doğum yapanlar nasıl yaptınız sezaryen mi yoksa normal mi daha zor
ay_she
Canım kardeşin ne güzel bir süpriz yapmış öylee.. Kuzucuğun sağlıkla kullansın bütün hedielerini.. Çok düşünceli bir kardeşin varmış.. MaşAllah barekAllah.. Rabbim cc muhabbetinizi arttırsın..
ayşecim maşallah kızın çok kısmetli inşallah ömrü boyunca hep böyle kısmetli olur canım güle güle kullansın inşallah tüm cicilerini misler gibi koksun prenses
benim yerime de aranıyor şu an biri.. görüşmeler devam ediyor.. benimki de dolmaz öle diyolarcanım sağol :)
yaa bende calısıyorum 15 aralıkda cıkıcam ınss şu an ıyı gıdıyo ama zor oluyo akşama doğru cidden yaa :)
bi de yerıme daha birini bulamadılar mecbur caşlısıyorum ee yeri kolay dolacak bi insan değilim tabııı onları da anlıyorumm hahaha
selam kızlar gece gece topige geldim,uyku gitti
beni merak edip mesaj yollayan arkadaşlara çok çok teşekkür edrim
dün akşam endişden,korkudan uyuyamadım bugünde mutlluluktan
şükürler olsun ogluşum çok iyimiş
korku ve endşemi anlatamam
rabbim hiç birimize yaşatmasın
kızlar inanın okadar korktumki
bişey oldu sandım ,sabahı sabah ettim
dua ettim öyle
ama rabbime bin şükür hiç bişey yokmuş
sabah erkenden kalktım dr gittik
ultrasona aldı hemen
beyefendi uyuyomuş
bebekler anne karnında hiç uyanmadan ve hareket etmeden 20 saat uyurmuş
oglum artık dönmüş kafası görünmüyo dedi dr
yigidin malı orta da hesabı totosunu açmış dönmüş bize hayret edrsiniz
dogum kanalına girmiş bebegim
suyu fazla dedi bu yüzdende haareket etmemiş olabilir dedi
kilosu 2551 gr mış
kilodan sıkışmış olabilir dedi
herşeyimiz çok güzel maşallah
5 haftamız kalmış 18 ocak gibi alırım dedi
eger sorun çıkarsa erkende alabilirim dedi
hayırlısı artık
nts ye baglandım herşeyim normal artık 15 günde gidicem nts için
allahım hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin
işte böle kızlar sabahı bekleyemedim şimdi haber vereyim dedim
gündüzde giremedim dr sonra anneme gittim oradanda akşam gezmesine gittik
şükürler olsun rabbbime iyiz ya
şu 5 haftam daha geçseydi inş.
bu pazar çok hızlıyız
halım koltuklarım sılındı balkonlar yıkandı ev süpürüldü viledalandı banyo tuvalette yarım yamalak :)yapıldı...
eşimi gaza getirdım yoksa ben koltuk halı silemezdim...
hftayada camlar var
onu da silerse kadın getirtmeme razı olcak :)
ben yaparım kadına gerek yok,sen sole dıodu daha 1halıda pes etti:)
ama onlar 5e kadar tum evı yapıo dıorum, onlar alışık dıyo:) vala 100lirayı cidden hak eden nadir meslek:)
selam herkese ..
dün aşırı yorgunluktan ve gezmeden sonra yüzde seksen alacaklarımı aldım çok şükr..
perdem beşiklerim hafta içinde gelecek..
bir iki şey kaldı onları yine soracağım
bebek telsizi ,biberon ısıtıcı ve göğüs pompası tercihleriniz neler ?
İyi pazarlar kızlarr
bizim odamız bitti gibi ,perdelerimizde hafta içi gelicek onun dışında da oda süslemesi ve aksesuarları kaldı sadece
bakın bakalım nası olmuşş
Eki Görüntüle 566742 Eki Görüntüle 566743 Eki Görüntüle 566744 Eki Görüntüle 566745 Eki Görüntüle 566746 Eki Görüntüle 566747
kızlar bu da benim son halim normalde eklemeye çekinirim face e bile koymadım daha ama sizi çok seviyorum son halimi görün istedim
Eki Görüntüle 566799 Eki Görüntüle 566801
eşim çekti size yazarken
eşimin iş yeri yakın, saat 1de aradı bugün, 1 saat sonra bir arkadaşla öğle yemeğine gelicez diye. kolay molay ne varsa pişir dedi. 1.5 saat sonra gelin dedim 3 çeşit yemek yaptım. 1 kişi için bile canım çıktı, karnım kasım kasım kasıldı, hızlı hızlı yapınca.
eşim bir daha toplu misafir işini söylerse sadece yemekler benden misafirlere hizmet, yemek öncesi ve sonrası temizlik senden diyeceğim. yemekleri de 2 güne yayarak yavaş yavaş yaparım artık.
ama cidden anlamıyor eşim ne kadar yorulduğumu, bu eve yeni taşındık yavaş yavaş yapıyorum işleri. çok yoruldum diyorum hala suyunu çayını ayağına bekliyor. vücudumun beni taşıyamadığını anlamıyorsun, ben 8 aylık hamileyim diyorum. bütün hamileler böyle mi diyor.eğer tamamen elden ayaktan düşersem, ya da çok feci kasııyorum doğurucam galiba dersem de beni azarlıyor, niye yapıyorsun kendini yoruyorsun, bana söyle ben yaparım diye. hayır suyunu bile benden istiyorsun ondan sonra laf. dengesiz
Nerden anlatmaya başlıcam bilmiyorum. Dün eğer biraz ihmalkar olsaydım evde doğum yapıcaktım sanırım. Canlarım dün gece saat 12 gibi yattık. Saat 1,30a kadar nefes darlığndan uyuyamadım. Ellerimde, ayaklarımda, çenemde uyuşma başladı. Tansiyonum da düşünce artık korkmaya başladım ve eşimi uyandırdım. Biraz masaj yaptı. Baktık gecıcek gibi değil atladık her zamanki kontrollerimin yapıldığı hastaneye gittik. Bu arada kasılmalarım dvm ediyordu. Ordaki artık nasıl ifade edeceğimi bilemediğim kendlni bilmez doktor NSt ye soktu, halbuki daha sabah girmiştim ve elimde sonucum vardı. Doğum sancılarım çıktı yine bana diyor ki bunun sancıları var, hemen hastaneye götürün. Ama hiç kontrol etmedi, servisk uzunluğuna falan bakmadı. Söylene söylene ağrılar, nefes darlığı içinde devlet hastanesine gittik. Orda da kadın doğumcu yok. Saat olmuş sabahın 4ü, güzel ülkemde doğum yapıcak hastane yok yoğun bakım ünitesi olan. Sonra başka bir özel hastaneye gittik. Allahıma şükürler olsun hemen müdahele ettiler. Serumlar, dil altı. Rahim kısalmış, yumuşamış, bebeğin başı rahimde, elle bile açılabilir dedi. Bu arada çatı muayenimi oldum. çatım kesinlikle normal doğum için uygunmuş. Bu arada o masaya yatırıyorlar. 3 parmağını vajinaya sokuyorlar ve biraz cevresini kontrol ediyorlar içinde. Ben hiç rahatsız olmadım, belki de o an sadece bebeğimi düşündüğüm için. Suyumda çok şükür bırsey olmadığı için bekleticekler 1 hafta daha. Hastanede bebeğime ciğer geliştirici iğnesini yaptılar, tekrar serumlar, haplar, idrar tahlili. Sonra doktor taburcu etti. Eğer kasılmalarım 5 dakıkada bire duserse ya da azıcık suyum bıle hemen doktora gıdıcem. Bır saattır evımdeyım, banyo yaptım, yemek yedım yatıyorum sımdı. En fazla 1,5 hafta durdurabılırız dedı. Allahın hıkmetı rabbım onu korusun. Yalnız normal dogumda masaya yattıgımda, ben cok heyecanlandım. Carpıntım yukseldı. Ebe ve doktor cok rahat dogum yaparsın, ama bu heyecanla olmaz dedı. Dunden berı ne cektım, ne panık yaptım. Eger doktora gıtsemeysedım, sancılarım yuzunden acılmam olucaktı, gerısını dusunmek bıle ıstemıyorum. Mutlaka en ufak bırseyde bu aylarda normaldır demeyın, gıdın doktora. Artık kasılmalardan vucudun uyusmaya baslamıs benım. Acı esıgımde yuksek oldugu ıcın dayanayım deseydım, belkı de evde dogum olucaktı ve bana yakın olan hıcbır hastane prameture dogum dıye almıyacaktı bızı. dun geceden berı basıma gelenler bunlar ıste canlarım, cep telefonumdan yazıyorum yataktan kalkamadıgım ıcın. Aralarda bosluk koyamuyorum bu yuzden. Fazla mı uzun anlattım bılemedım, ama cok dertlesmeye ıhtıyacım vardı...
bende de sadece göbüş var ama o da çok büyük değil ,yüzüm tombişleşti benim de eşim hep böyle kal sadece göbeğin insin yüzün çok güzelleşti diyor
yüzden kilo alıp veriyorum o yüzden çok zayıf olunca yüzüm çöküyor benim de eşim de istemyor hiç öyle
ben lansinoh aldım ama kullanmadım ,erken doğuma yol açabiliyormuş göğüs kremleri ,daha sonra kullanacağım ne olur ne olmaz
cnm ben mustela aldım ama daha kullanmadım.fakat mustelanınçatlak kremini ve göğüs ucu kremini alırken eczacı kadın göğüs kenarları için eşantiyon verdi 2 tüp..1 tüpü yeni bitti 2ye başladım hatta ay o kenarlarındaki kaşıntılar geçiverdi sağolsun kadın..pürüzsüz oldular bideumarım göğüs ucu kremide iyidir.kullanmaya başlıyımmıki bende artık göğüs ucu için olanı:44:
kızlar dün son eksiklerimizide aldık demiştim yorgunluktan resim koyamamıştım
HASTANE İÇİN ALDIĞIM GECELİKLER VE TACIM ;
Eki Görüntüle 567049 Eki Görüntüle 567050 Eki Görüntüle 567057
OĞLUŞUMUN KİRLİ SEPETİ VE MEVLÜT TAKIMI
Eki Görüntüle 567058 Eki Görüntüle 567056 Eki Görüntüle 567055
MEVLÜTTE GİYİCEĞİM PAPİLERİMVE KENDİM YAPTIĞIM MEVLÜT TAKICAĞIM TACIM ( EL EMEĞİ GÖZ NURU )
Eki Görüntüle 567054 Eki Görüntüle 567053 Eki Görüntüle 567052 Eki Görüntüle 567051
BU ARADA LOHUSA ŞERBETİ TAKIMLARIMI KENDİM YAPMAYA KARAR VERDİM,YAPINCA PAYLAŞIRIM CANLAR
günaydınlar hanımlar herkese güzel bir hafta diliyorum Rabbim istediğiniz tüm güzellikleri yaşatsın sizlere
günaydın kızlar hayırlı haftalar
hastalara gecmis olsun ,
erkenci bebislere azcık daha sabır edin yaramazlar
yeni ciciler hayırlı olsun güle güle kullanın
bugünden sonra evdeyim insallah alısmadım ev hanımlıgına sanki mesai var gibi sabahın köründe kalktım
Günaydın kızlar :)
haftasonu bir rüzgar gibi geçti gitti :) cumartesi evdeydim öyle takıldım kafama göre :)
pazar günü de yeni evlenen arkadaşa ev ziyaretine gidicektik bütün kızlar orada toplanıcaktık kzıkareşimle beraber gittik
hediyeler süsler pasta çok güzel bi sofra amanınn bana sürpriz baby shower partisi organize etmiş kardeşim
arkadaşlarım da yardım etmişler ve katılımda bulunmuşalr sağolsunlar çok güzl cici hedıyeler aldım muhabbet ettık resım çekindik
çok güzeldi kızkardeşim bi sepet düzenlemiş şaştım kaldım tüm bebek kozmetik ihtiyaçları var içinde tırnak makasından şampuana
saç fırçasına kadar oyuncaga tokaya kadar hersey :) ve kendisi topalramış süslemiş diğer kzılar da bebişe bodyler bana gömlek
bebek bakım malzemeleri almsıalrdı gene :) gelenlere dagıtmak içinde kardeşim el havlularını lolipop gibi paketlemiş ehehe :)
onalrı dağıttık çok güzeldi :) sofranın fotosunu çekmemişiz unutmusuz pastamızı da unutuyoduk nerdeyse hatta biraz bozulduktan
sonra farkedip çektik :)
bunlarda sepetin içindekiler geri koyarken sığıştıramadım bi kısmı dışarda kaldı
öncelikle hepinize iyi haftalar..
güzel haberlerle dolu, iyi bir hafta geciririz inşallah..
nasılsınız, bebişler nasıl???
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
psikolojik olarak yani..
mide yanmam geceden beri devam ediyor..
geceyarısı uykudan uyandım gecmek bilmedi, gavisconu da içmek istemedim, salonda kalmıştı zaten akşamdan kalkıp almaya üşendim
oğlum da hiç durmadı, acayip hareketler yaptı.. ayağıydı sanırım, sağ tarafımdan cıkarmak için çok uğraştı ama başaramadı allahtan
eşim akşamdan tost hazırladı sabah yaptım ama cok geldi, şiştim, süt ve yumurtayı da yiyincee allahım ölüyorum sandım.. şişkinlik bir yandan, mide yanması öbür yandan.. ya cok fenayım bugün.. sebebini bilmediğim bir sıkıntı var içimde..
bu yanma beni öldürecek derken olan oldu işte, bir koşu kustum geldimallahım ne iğrenç bişey bu ya.. resmen asit ağzımdan ayrı burnumdan ayrı çıktı.. rahatladım biraz ama, o an cok kötüydü..
psikolojik olarak yani..
geceyarısı uykudan uyandım gecmek bilmedi, gavisconu da içmek istemedim, salonda kalmıştı zaten akşamdan kalkıp almaya üşendim
oğlum da hiç durmadı, acayip hareketler yaptı.. ayağıydı sanırım, sağ tarafımdan cıkarmak için çok uğraştı ama başaramadı allahtan
eşim akşamdan tost hazırladı sabah yaptım ama cok geldi, şiştim, süt ve yumurtayı da yiyincee allahım ölüyorum sandım.. şişkinlik bir yandan, mide yanması öbür yandan.. ya cok fenayım bugün.. sebebini bilmediğim bir sıkıntı var içimde..
bu yanma beni öldürecek derken olan oldu işte, bir koşu kustum geldimallahım ne iğrenç bişey bu ya.. resmen asit ağzımdan ayrı burnumdan ayrı çıktı.. rahatladım biraz ama, o an cok kötüydü..
meraba hanımlar hepinize bebişlerinizle iyi bir hafta diliyorum.geçmişi okudum biraz misafir agırlamak konusunda konuşulmuş.bnde size kaılıyorum misafir ağırlamak istemiyorum artıkkk.kocişle kndime zorla yemek hazırlıyorum zaten bide misafir olunca ölüyorumm.dün ıspanak yıkamak dogramakla ugrştım inanın belim koptu heryerime agrılar girdi.siz siz olun dogumdan önce ıspanak almayın bnden size tavsiye..:)) Benim size bikaç sorum olcak 1.si yarın doktora gidcem şeker testi yaptırmadım daha açmı gitmek gerekiyor..2.sorum da yarın ilk defa nts ye gircem kaç dakika sürüyor.3.sorumda bu emikle biberon kaynatılcak ya nasıl olcak erimezmi kaç dkka kaynıcak...:)cvplarnz için için şimdien tşşrler hepinizi öptüm
hazır asiti atmışken tekrar oluşmadan kuru bişeyler yiyip gaviscon içersen rahat edersin
geçmiş olsun cnm.aynı durumlar bndede war.ne güzel yiyorum iştahımız açık zaten snrada yediğme pişman oluyorumgaviskon gerçektn iyi geliyor yatmadan önce iç bnce bazen bnde üşeniyorum.bu aralar bndede mide bulantısı war.. genelde şikayetler aynı allahım hepimize yardım etsin.
çok komikmiş ya hahahahah göbek patladı diye düşünmek
aynısı oldu bana da, 7 ay bitene kadar çatlak yok karnım hafif hafif büyüyor. kimse inanmıyor 7 aylık hamile olduğuma, 8. ayda karnım bir anda pörtledi. ama diyorum maşalllah hiç çatlağım yok, elime aldım ufak bir ayna sonra karşılaştım minik minik çatlaklarla, eşime gösterdim hemen neredeyse ağlayacaktım.
1-2 hafta içinde o minik çatlaklar, marmara fay hattına döndü
artık yağ da süresim yok, nasılsa bir işe yaramıyor.
benim 36. haftadan sonra kontrol etmişlerdikızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor bi fikriniz var mı ? benim ilk doğumumda yapılmadı o yüzden bilmiyorum ve yapılmadığı için de mahvolmuştum.. aniden sancım geldi ve dr da yoktu ebelerin elinde 10 saatte doğurdum ebeler söyledi çatın çok dar o yüzden zor oldu diye ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum bu dr eğer hala çatın darsa sezaryenle alıcam diyor ve sevgili kayın validem de ilkini doğurdun da ikincisini mi doğuramıycan demekki doğurabiliyosun diyosanki ne çektiğimi görmemiş gibi kendi kızına da aynı şeyi söyleyebilir miydi acabaaa çok gıcık olduumm daha önce doğum yapanlar nasıl yaptınız sezaryen mi yoksa normal mi daha zor
teşekkür edrim canım evt çok şükürbenim yerime de aranıyor şu an biri.. görüşmeler devam ediyor.. benimki de dolmaz öle diyolar
canım bebeğinin iyi olmasına cok sevindim.. gözün aydın.
hayırlısı ile gecer 5 hatfa da, baksana 30 haftalardayız artık.. zaman cabuk geciyor aslında..
..
MadamCocosh
Canım ya koptum resmen okurkenEşinin yerde bebek aramasına.. Eee çığlığı duyunca paniklemiştir adam..
Bu arda bebişin gayet iyimiş çok sevindim canım.. Rabbim cc ikinize de sağlık sıhhat versin..

İyi pazarlar kızlarr
bizim odamız bitti gibi ,perdelerimizde hafta içi gelicek onun dışında da oda süslemesi ve aksesuarları kaldı sadece
bakın bakalım nası olmuşş
Eki Görüntüle 566742 Eki Görüntüle 566743 Eki Görüntüle 566744 Eki Görüntüle 566745 Eki Görüntüle 566746 Eki Görüntüle 566747
çizi vardı biraz ondan yedim, üstüne yarım muz.. ama gaviscon evde kalmış..((
yanmaya devam yani.. su içtikçe daha da yanıyor, su içmem lazım içemiyorum deliricem wallaa
amin canım, şu yanma cok kötü.. ama dikkatimi çekti, ayakta gecirdiğim günlerde yanma olmuyo bende, oturdukca bebeğin de etkisi ile sanırım daha cok sıkışıyor mide, asit yükseliyor.. hamileliğim cok zor gecmedi allaha şükür, bir tek bu yanma beni mahvetti.. sırf bu yüzden zaman cabuk geçsin hemen doğurayım istiyorum..
Günaydın kızlar :)
haftasonu bir rüzgar gibi geçti gitti :) cumartesi evdeydim öyle takıldım kafama göre :)
pazar günü de yeni evlenen arkadaşa ev ziyaretine gidicektik bütün kızlar orada toplanıcaktık kzıkareşimle beraber gittik
hediyeler süsler pasta çok güzel bi sofra amanınn bana sürpriz baby shower partisi organize etmiş kardeşim
arkadaşlarım da yardım etmişler ve katılımda bulunmuşalr sağolsunlar çok güzl cici hedıyeler aldım muhabbet ettık resım çekindik
çok güzeldi kızkardeşim bi sepet düzenlemiş şaştım kaldım tüm bebek kozmetik ihtiyaçları var içinde tırnak makasından şampuana
saç fırçasına kadar oyuncaga tokaya kadar hersey :) ve kendisi topalramış süslemiş diğer kzılar da bebişe bodyler bana gömlek
bebek bakım malzemeleri almsıalrdı gene :) gelenlere dagıtmak içinde kardeşim el havlularını lolipop gibi paketlemiş ehehe :)
onalrı dağıttık çok güzeldi :) sofranın fotosunu çekmemişiz unutmusuz pastamızı da unutuyoduk nerdeyse hatta biraz bozulduktan
sonra farkedip çektik :)
psikolojik olarak yani..
Ozfer
nefes ve ıkınma tekniklerini ben netten bulmuştum ve kendim evde uygulamıştım
dogum dan önce ve dogum esnasında aynılarını uyguladım bebegimi cok güzel ittirdim ,yırtıgımda olmadı ıkınma teknigi sayesindee
yani buunun için kursa gitme gerek yok cnm
canımm geçmiş olsun :26:Nerden anlatmaya başlıcam bilmiyorum. Dün eğer biraz ihmalkar olsaydım evde doğum yapıcaktım sanırım.
...
dun geceden berı basıma gelenler bunlar ıste canlarım, cep telefonumdan yazıyorum yataktan kalkamadıgım ıcın. Aralarda bosluk koyamuyorum bu yuzden. Fazla mı uzun anlattım bılemedım, ama cok dertlesmeye ıhtıyacım vardı...
gögüs uclarımız süt doldugu için çatlıyor canım daha bebek emmeye başlayınca daha çok çatlıcak
dr krem falan veriyo ama bende hiç biri işe yaramamıştı
tek çaresi var ve her zaman kullandım hiç zararıda yok
yedigimiz tahin varya onun üzerine yag birikiyo o yagı alıp sürünce anam pamuk gibi oluyo ne çatlak ne acı bebek emmeye başlayınca da yumuşacık oluyo hiç acı çekmiyosunuz
dogumumuza az kaldı artık 2-3 günde bir sürün üzerini gögüs pedi ile kapatın
sonra açın silin tekrar sürün
tavsiye edrim ben yapıyorum şuan
karın çatlaklarınada acı ama gerçek hiçbir çaresi yok
dünyanın yagını sürdüm ilkde çatlayınca çatlıyo yapacak bişi yok
ama iyi haberimde var bebek dogunca o çatlaklar 1 yıl içinde toplanıyo
süreyi uzun tutdum çünkü belli olmuyo benimki 3 ayda toplanmıştı eltiminki 9 ayda toplandı
eski göbiş gibi olmasadaçirkin görünümü gidiyo
kızzz panikleme her seferinde doğum mu başliycak diye, kasılmalarını arttırırsın bak çok heyecanlanırsanMerhaba ben hortladım yine
Midem bulanıyor ve uyuyamıyorum + adet sancısı gibi sancıyla uyandım.
Her seferinde diyorum aha bu sefer doğuruyorum diye ama geçiyor
Bugün doktora gitmeyi düşünüyorum bakıyım kızım ne alemde.
Hadi hepinize mutlu, hayırlı, sağlıklı, huzurlu günler kızlar
ne güzel işte demek ki hiçbir sıkıntın yokbeni hiç nst ye almadılar.13 ocak sat tarihi.şu an 34+1 deyim ama hiç nst ye girmedim.
37. haftada yapılıyor çatı muayenesi.kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor bi fikriniz var mı ? benim ilk doğumumda yapılmadı o yüzden bilmiyorum ve yapılmadığı için de mahvolmuştum.. aniden sancım geldi ve dr da yoktu ebelerin elinde 10 saatte doğurdum ebeler söyledi çatın çok dar o yüzden zor oldu diye ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum bu dr eğer hala çatın darsa sezaryenle alıcam diyor ve sevgili kayın validem de ilkini doğurdun da ikincisini mi doğuramıycan demekki doğurabiliyosun diyosanki ne çektiğimi görmemiş gibi kendi kızına da aynı şeyi söyleyebilir miydi acabaaa çok gıcık olduumm daha önce doğum yapanlar nasıl yaptınız sezaryen mi yoksa normal mi daha zor
psikolojik olarak yani..
meraba hanımlar hepinize bebişlerinizle iyi bir hafta diliyorum.geçmişi okudum biraz misafir agırlamak konusunda konuşulmuş.bnde size kaılıyorum misafir ağırlamak istemiyorum artıkkk.kocişle kndime zorla yemek hazırlıyorum zaten bide misafir olunca ölüyorumm.dün ıspanak yıkamak dogramakla ugrştım inanın belim koptu heryerime agrılar girdi.siz siz olun dogumdan önce ıspanak almayın bnden size tavsiye..:)) Benim size bikaç sorum olcak 1.si yarın doktora gidcem şeker testi yaptırmadım daha açmı gitmek gerekiyor..2.sorum da yarın ilk defa nts ye gircem kaç dakika sürüyor.3.sorumda bu emikle biberon kaynatılcak ya nasıl olcak erimezmi kaç dkka kaynıcak...:)cvplarnz için için şimdien tşşrler hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?