2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
november82 oğluşunun odası çık güzel olmuş canım..güle güle kullan iyi günlerde..özellikle halısını çok beğendim..

asliirfan aldıklarını güle güle kullan canım iyi günlerde..tacın harika olmuş, ellerine sağlık..

zeynepfaz bizde seni çok seviyoruz canım..maşallah sana:))))))

madamcocosh senden ve bebeğinden iyi haberler aldığımıza sevindim canım..

Btlkubra Ailen haklı canım bu saatten sonra araba kullanmak senin için zararlı canım..dikkat et kendine

Milsacım çok zor bir gece geçirmişsin..geçmiş olsun canım..güzelce istirahat et..galiba POyraz bebek erkenden katılacak aramıza..

Ayşecim hediyelerini güle güle kullan canım..ne güzel sürpriz olmuş sana..

cnm çok geç kalmışsınız ama şeker yüklemesi için, 23-24 haftalarda yapılıyor yükleme,sen o aralar Hakan Erdem'e gidiyordun zannedersem neden yaptırmamışki acep:26:

Kızlar selam

Bende mide yanmasından çok çektim. hatta rennie içmekten bıkmıştım. Doktor sonra sabah aç karnına pulset verdi. onu içiyorum düzeldi neyse. Yalnız akşamları yemek fazla yiyemiyorum. çünkü yatınca ağzıma geliyor resmen. nefesim kesilir gibi uyanıyorum. Çok beter bir şey (

selam canım.. ne güzel işleri bitirmişsin.. ellerine sağlık :))

beşik konusunda biz de kararsızdık, park yatak icime sinmiyodu bir türlü, mukavemetsiz geliyordu vs.. sonra mothercare de c.tesi günü farkettik bir yatak var.. 3,5 yaşa kadar da yatabiliyor, 3 kademeli.. kanserojen madde icermiyor vs.. resmi bulabilirsem yüklücem en son.
üstelik bu ay sonuna kadar geçerli her 150 tl alışverişte 50 tl hediye çeki kampanyası var.. beşik 379,00 tl.. 100 tl hediye ceki kazanıyosun, biz de beşiği alıp hediye cekini yatağını alırken kullanmayı düşünüyoruz.. cok hoşumuza gitti bizim, çam ağacından yapılmış beşik, beyaz ve ahşap renk seçenekleri vardı..

papatya buradamısın bu mesajı okuyorsan lütfen mesaj kutun dolmus mesajlarından birkacını sil mesaj atamıom canım

Kızlar selam

çantamı hazırlayacağım artık. En sade biçimde anne için neler gerekli. hazılryana varsa fikrini alabilir miyim ? ben normal doğum düşündüğüm için fazla kalmayacağım fazla eşyaya gerek yok diye düşünüyorum.

benim aklıma gelenler aşağıda ekleyeceğiniz bir şey varsa yardımınızı rica ederim :))

gecelik
pijama
lohusa sütyeni
kilot
orkid
hastaneden sonra giymek için kıyafet
fotoğraf makinesi

milsa:Öncelikle gece yarısı hastaneye giden arkadaşım çok geçmiş olsun diyorum (
aslı irfan bebeğin ciçişşşerine ,ne bayıldım
madamcocoş yazfğın helva için çok teşekkürler ederim ,umarım unutmam ,aklımın bi kenarında dururda,ihtiyacım olduğunda memişlere süreriz ..
ay-she el havlularına bayıldım bacım ya ..onları mevlüt için mi hazırrladın ,şeker di,çikolataydı birde havlu çok fazla olmaz mı ?ama gül şeklinde katlamana bayıldım ya..
çok güzel olmuş vallahi ,şaştım kaldım ,nerden biliyorsunuz böyle şeyleri ya..bu ne maharet anacım yaa....

ben o havludan 10 tanecik alsamda ,kafama gre gelenlere versem nasıl olur :))))
ben o küçük poşetleri bile nerden alınıyor bilmmiyorum ,elalem alıp ,sarıp birde tahta şeye geçirmişte haberim yok yaw

ben pazardan bu gidişimde 10 tane alsam ,yine gittiğimde 10 tane :)))20 tane yeterde artar bile :)tanesi 2 tlden olsa ,offf hesap yapmaktan kafam şeyetti

diş macunu-taralk -terlik-atlet--ıslak mendil -havlu-göğüs kremi yada kalkanı

pulcet, panto, pandev, protinum hepsi muadil yani aynı içerikli olan sadece markası yani firması farklı olan ilaçlar.
her doktor vermiyor hele ki aile hekimleri falan nasıl kullanırsın yazık değil mi o bebeğe gibi aptalca panikleten şeyler söylüyorlar ama bunlar kadın doğumcu gözetiminde rahatlıkla kullanılabilen mucize gibi de iyi gelen ilaçlar. deneyimli dr.lar rahatça kullan diyor çünkü yıllardır binlerce gebede kullanıyorlar sonuçta..
ben de 2-3 aydır kullanıyorum ve inanılmaz rahatım. içmediğim günün ertesi günü aynı yanmalarla mahvoluyorum.

sağol canım ya..işler bitti ama bende bittim resmen..resimdeki beşik güzel canım bende beğendim..ben kızıma oda hazırladım, odasında beşiği var..ben sepet tarzı birşey istiyorum gündüz oturma odasına gece yatak odasına alabileceğim tarz..
sizin için karlı alışveriş olur canım..yatak bedavaya gelmiş olur..

merhaba canım

sabahlık, terlik,havlu koydum ben ne olur diye, yelek, çorap...

hangi mothercareden aldığını öğrenebilirmiyim? ölçülerini biliyormusun? ayın sonuna kadar demişsin kasım ayı mı aralık ayı mı canım?

teşekkür edrim canım
işte şimdi acı yokda yarın bebek emmeye başlayınca canımız çok acıyo çatlıyo falan çektigi için sütü
ama 2-3 günde bir sürerseniz doguma kadar dogumdan sonrada hergün sürersiniz bi sıkıntımız olmaz inş.
susam yagı kullanılabilirmi bilmiyorum
ama bu tahin üstüne çıkan yagı hem dogal
ilaç deyil bebek emerkende agzına ilaçmı gidecek acılıkmı gidecek diye düşünmüyoruz

Son düzenleme:

anladım sağ ol canım :)
susam yağıyla tahinin üstündeki yağ aynı olmalı, hafif olduğu için üste çıkıyor yoksa tahinin kendi yağı olduğu için ve tahin de susam yağının diğer adı olduğu için dedim ben. ikisi de aynı şey yani ama fiyat farkı var işte :) neyse bi deneyelim du bakam

Canım ben 34. haftamı bitirdim. Cumartesi günü erken doğum sebebi nedeniyle gittiğim hastanede yaptı ebeler çatı muayenemi. Vajinam ve çatım çok açılmış, ve rahatlıkla normal doğum yapabilirmişim.

kızlar bişi sorucam bilgisi olanlar yardımcı olabilrmi
benim maaşım ssk ya tam ödenmiyor elden alıyoruz bi kısmını
yani netimi brüt olarak ödüyorlar ssk ya dolayısıyla şimdi izne ayrılınca ssk dan alıcaz ya paramızı
zaten ssk da kesinti oluyor bi de düşük gösterildiği için düşük alıcam
elden aldığım kısma bişey yapılabilir mi?
yani işyerimin onu verme zorunluluğu var mı? yani maaşımın 1/3 ümü alamıcam gibi görünüyor.

eylülcüm mesajını aldım sanada yazdım ancak yollanmadı.çünkü 100 den fazla yazımın olması gerekiyormuş.nasıl iletişim kurabiliriz canım?

Canım vajinal kaşıntın var mı? Benim bir ara genital bölgemin dudak kısmında kaşıntım vardı. Kaşımaktan tahriş olmuştu ve senin dediğin gibi kanama olmuştu. Sonra geçti, durdu. Dışarıdan olduğuna eminsin ama değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…