meraba hanımlar hepinize bebişlerinizle iyi bir hafta diliyorum.geçmişi okudum biraz misafir agırlamak konusunda konuşulmuş.bnde size kaılıyorum misafir ağırlamak istemiyorum artıkkk.kocişle kndime zorla yemek hazırlıyorum zaten bide misafir olunca ölüyorumm.dün ıspanak yıkamak dogramakla ugrştım inanın belim koptu heryerime agrılar girdi.siz siz olun dogumdan önce ıspanak almayın bnden size tavsiye..:)) Benim size bikaç sorum olcak 1.si yarın doktora gidcem şeker testi yaptırmadım daha açmı gitmek gerekiyor..2.sorum da yarın ilk defa nts ye gircem kaç dakika sürüyor.3.sorumda bu emikle biberon kaynatılcak ya nasıl olcak erimezmi kaç dkka kaynıcak...:)cvplarnz için için şimdien tşşrler hepinizi öptüm
amin canım, şu yanma cok kötü.. ama dikkatimi çekti, ayakta gecirdiğim günlerde yanma olmuyo bende, oturdukca bebeğin de etkisi ile sanırım daha cok sıkışıyor mide, asit yükseliyor.. hamileliğim cok zor gecmedi allaha şükür, bir tek bu yanma beni mahvetti.. sırf bu yüzden zaman cabuk geçsin hemen doğurayım istiyorum..
Merhaba canlar
nasılsınız bakalım? ben sinir oldum geçmişi okudum, alıntı yaptım.. herkese tek tek yorum yazarken bilgisayar kapandı iyi mi? o yüzden alıntı yapmıyorum kızlar..ara ara herkese yazmaya çalışırım..
bu haftasonu çok yoğun geçti benim adıma, çok yoruldum..hastane çantalarımız hazır, kızımın kıyafetleri ütülendi, yerleşti..tülümüz kaldı dikilecek ve birde yatak odasında kullanabileceğim bir beşik almak istiyorum..onuda bu hafta içinde halledeceğim inş..son alışverişlerimizi yaptık..evimizi temizledik..oturmaya gittik derken ben pert oldum..
son 12 iş günü ondan sonra izine ayrılıp kızımı bekleyeceğim inş..
koptum ,şişkolar derken hehehPPP
bgun eşim ya sen çok kilo almadın galiba dedi :)14 kilo almışım ,ama bacaklarım şişkin falan değil ,bi totom..
önden arkadan kamyon gibiyim maşallah ..
bugun meme ucu kremi aldık eşimle ,az öncede sürdüm ,benim göğüslerden süt falan gelmiyor ama yara olur dye yusuf yusuf..
geçen hafta hiç kilo alamamışım 74 tüm ,bu hafta tekrar dr gittiğimde aynı kilodaydım ama bebiş kilo almış ,zaten ben tartılıyorum tartılıyorum tık yok ,son haftayada bi bakıyorum 4 kilo almışım hehehe:)
hamileleiğimi 17-18 ile bitirsem çok mutlu olacağım :)
Kızlar selam
çantamı hazırlayacağım artık. En sade biçimde anne için neler gerekli. hazılryana varsa fikrini alabilir miyim ? ben normal doğum düşündüğüm için fazla kalmayacağım fazla eşyaya gerek yok diye düşünüyorum.
benim aklıma gelenler aşağıda ekleyeceğiniz bir şey varsa yardımınızı rica ederim :))
gecelik
pijama
lohusa sütyeni
kilot
orkid
hastaneden sonra giymek için kıyafet
fotoğraf makinesi
Kızlar selam
Bende mide yanmasından çok çektim. hatta rennie içmekten bıkmıştım. Doktor sonra sabah aç karnına pulset verdi. onu içiyorum düzeldi neyse. Yalnız akşamları yemek fazla yiyemiyorum. çünkü yatınca ağzıma geliyor resmen. nefesim kesilir gibi uyanıyorum. Çok beter bir şey(
selam canım.. ne güzel işleri bitirmişsin.. ellerine sağlık :))
beşik konusunda biz de kararsızdık, park yatak icime sinmiyodu bir türlü, mukavemetsiz geliyordu vs.. sonra mothercare de c.tesi günü farkettik bir yatak var.. 3,5 yaşa kadar da yatabiliyor, 3 kademeli.. kanserojen madde icermiyor vs.. resmi bulabilirsem yüklücem en son.
üstelik bu ay sonuna kadar geçerli her 150 tl alışverişte 50 tl hediye çeki kampanyası var.. beşik 379,00 tl.. 100 tl hediye ceki kazanıyosun, biz de beşiği alıp hediye cekini yatağını alırken kullanmayı düşünüyoruz.. cok hoşumuza gitti bizim, çam ağacından yapılmış beşik, beyaz ve ahşap renk seçenekleri vardı..
Eki Görüntüle 567300
Kızlar selam
çantamı hazırlayacağım artık. En sade biçimde anne için neler gerekli. hazılryana varsa fikrini alabilir miyim ? ben normal doğum düşündüğüm için fazla kalmayacağım fazla eşyaya gerek yok diye düşünüyorum.
benim aklıma gelenler aşağıda ekleyeceğiniz bir şey varsa yardımınızı rica ederim :))
gecelik
pijama
lohusa sütyeni
kilot
orkid
hastaneden sonra giymek için kıyafet
fotoğraf makinesi
selam canım.. ne güzel işleri bitirmişsin.. ellerine sağlık :))
beşik konusunda biz de kararsızdık, park yatak icime sinmiyodu bir türlü, mukavemetsiz geliyordu vs.. sonra mothercare de c.tesi günü farkettik bir yatak var.. 3,5 yaşa kadar da yatabiliyor, 3 kademeli.. kanserojen madde icermiyor vs.. resmi bulabilirsem yüklücem en son.
üstelik bu ay sonuna kadar geçerli her 150 tl alışverişte 50 tl hediye çeki kampanyası var.. beşik 379,00 tl.. 100 tl hediye ceki kazanıyosun, biz de beşiği alıp hediye cekini yatağını alırken kullanmayı düşünüyoruz.. cok hoşumuza gitti bizim, çam ağacından yapılmış beşik, beyaz ve ahşap renk seçenekleri vardı..
Eki Görüntüle 567300
teşekkür edrim canım
öncelikle sana da çok geçmiş olsun canım benim, inşallah bir daha sıkıntı sorun çıkmaz.. (bu topiğe bir de dua etme smiley'si yapılsa ne güzel olurmuş!)
çatlaklarla ilgili söylediklerin için de çok sağ ol ayy vallahi moral verdin...
bu arada ben hiç aklımdan dahi geçirmedim göğüs kremini ama sütüm gelip duruyor, ped koyuyorum bazen, çatlak var mı bilmiyorum yani canım hiç yanmıyor ama kullansam doğum sornasında da rahat mı ederim ki? yani kullanmaya başlamak mı lazım :44:
hee bu arada tahinin üstündeki yağ dediğin de tahinin kendisi de susam yağı değil mi zaten, susam yağı da alıp sürebiliriz öyleyse?
teşekkür edrim canım
işte şimdi acı yokda yarın bebek emmeye başlayınca canımız çok acıyo çatlıyo falan çektigi için sütü
ama 2-3 günde bir sürerseniz doguma kadar dogumdan sonrada hergün sürersiniz bi sıkıntımız olmaz inş.
susam yagı kullanılabilirmi bilmiyorum
ama bu tahin üstüne çıkan yagı hem dogal
ilaç deyil bebek emerkende agzına ilaçmı gidecek acılıkmı gidecek diye düşünmüyoruz
ben mi yanlış anladım yoksa 1.5 hafta içinde doğuruyormusun??
kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor bi fikriniz var mı ? benim ilk doğumumda yapılmadı o yüzden bilmiyorum ve yapılmadığı için de mahvolmuştum.. aniden sancım geldi ve dr da yoktu ebelerin elinde 10 saatte doğurdum ebeler söyledi çatın çok dar o yüzden zor oldu diye ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum bu dr eğer hala çatın darsa sezaryenle alıcam diyor ve sevgili kayın validem de ilkini doğurdun da ikincisini mi doğuramıycan demekki doğurabiliyosun diyosanki ne çektiğimi görmemiş gibi kendi kızına da aynı şeyi söyleyebilir miydi acabaaa çok gıcık olduumm daha önce doğum yapanlar nasıl yaptınız sezaryen mi yoksa normal mi daha zor
kızlar 33 haftalık hamileyim herhangi bi kanamam filan olmadı şimdiye dek.. ancak bir iki gündür vajinam yırtılmış gibi iğne ucu kadar kan görüyorum.. ama bu kan içerde değil dışarda. afedersiniz sanki ayrılıyormuş gibi. ama ağrı filan da hissetmiyorum. çamaşıra geçecek kadar değil ama silince belli oluyor. benim durumumda olan başka hamişler varsa bana yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?