Canım vajinal kaşıntın var mı? Benim bir ara genital bölgemin dudak kısmında kaşıntım vardı. Kaşımaktan tahriş olmuştu ve senin dediğin gibi kanama olmuştu. Sonra geçti, durdu. Dışarıdan olduğuna eminsin ama değil mi?
KullANDIĞIM ilaçlarla 1,5 hafta daha bekler dedi. Rahim çok yumuşamış çünkü cnm. Yine de rabbimin bileceği için. Aralık 15e kadar beklese, başka hiçbir isteğim yok.
Kızlarrr, bugun doktora gıttım 3 ocak anlamıstım 13 ocakmış dogum.34 bitmiş 35 e girmişim bebegin kilo 2500 boy 46 cm suyu bol. Ama doktor maşşallah demesine ragmen kafama takıldı. Kafası maşşallah iri dedi. Ben nasıl yani dedim. Dediki standartlar içinde iri dedi yinede kafama takılldı kilosu boyu nasıl? Hepinizi öpüyorum.
beni hiç nst ye almadılar.13 ocak sat tarihi.şu an 34+1 deyim ama hiç nst ye girmedim.
cnm senin neden sezaryen yaptılar seninde mi çatın dardıbenim 36. haftadan sonra kontrol etmişlerdi
sezeryanle dogum yaptım ben ama sana sadece şunu söyleyim normalin öncesi sezeryanını sonrası agrı oluyo ama artık onada agrı pompası takılıyomuş sezeryan sonrası hiç agrı sancı olmuyomuş
teşekkür edrim canım evt çok şükür
bu son zamanlar gerçekten çabuk geçiyo bilmiyorumda bana öle oluyo
teşekkür edrim canım
ayy Allah kolaylık verdi benimde ilk bebişin kafası büyüktü zor doğduKızlarrr, bugun doktora gıttım 3 ocak anlamıstım 13 ocakmış dogum.34 bitmiş 35 e girmişim bebegin kilo 2500 boy 46 cm suyu bol. Ama doktor maşşallah demesine ragmen kafama takıldı. Kafası maşşallah iri dedi. Ben nasıl yani dedim. Dediki standartlar içinde iri dedi yinede kafama takılldı kilosu boyu nasıl? Hepinizi öpüyorum.
selam canım.. ne güzel işleri bitirmişsin.. ellerine sağlık :))
beşik konusunda biz de kararsızdık, park yatak icime sinmiyodu bir türlü, mukavemetsiz geliyordu vs.. sonra mothercare de c.tesi günü farkettik bir yatak var.. 3,5 yaşa kadar da yatabiliyor, 3 kademeli.. kanserojen madde icermiyor vs.. resmi bulabilirsem yüklücem en son.
üstelik bu ay sonuna kadar geçerli her 150 tl alışverişte 50 tl hediye çeki kampanyası var.. beşik 379,00 tl.. 100 tl hediye ceki kazanıyosun, biz de beşiği alıp hediye cekini yatağını alırken kullanmayı düşünüyoruz.. cok hoşumuza gitti bizim, çam ağacından yapılmış beşik, beyaz ve ahşap renk seçenekleri vardı..
Eki Görüntüle 567300
canım hazırla tabi artık yaa :)Kızlar selam
çantamı hazırlayacağım artık. En sade biçimde anne için neler gerekli. hazılryana varsa fikrini alabilir miyim ? ben normal doğum düşündüğüm için fazla kalmayacağım fazla eşyaya gerek yok diye düşünüyorum.
benim aklıma gelenler aşağıda ekleyeceğiniz bir şey varsa yardımınızı rica ederim :))
gecelik
pijama
lohusa sütyeni
kilot
orkid
hastaneden sonra giymek için kıyafet
fotoğraf makinesi
herhangi bir kaşıntı yok.. zaten kaşınacak yer değilde bu vajinayla makat arasındaki bölge varya oraya doğru olan kısım açılıyormuş gibi sanki.. acı yok ama silince kan geliyor... birşeymu oluyor diye merak ediyorum... endişeleniyorm
ayy Allah kolaylık verdi benimde ilk bebişin kafası büyüktü zor doğdu
KullANDIĞIM ilaçlarla 1,5 hafta daha bekler dedi. Rahim çok yumuşamış çünkü cnm. Yine de rabbimin bileceği için. Aralık 15e kadar beklese, başka hiçbir isteğim yok.
herhangi bir kaşıntı yok.. zaten kaşınacak yer değilde bu vajinayla makat arasındaki bölge varya oraya doğru olan kısım açılıyormuş gibi sanki.. acı yok ama silince kan geliyor... birşeymu oluyor diye merak ediyorum... endişeleniyorm
Sonradan normale dönuyor dimi ?
benim 36. haftadan sonra kontrol etmişlerdi
sezeryanle dogum yaptım ben ama sana sadece şunu söyleyim normalin öncesi sezeryanını sonrası agrı oluyo ama artık onada agrı pompası takılıyomuş sezeryan sonrası hiç agrı sancı olmuyomuş
teşekkür edrim canım evt çok şükür
bu son zamanlar gerçekten çabuk geçiyo bilmiyorumda bana öle oluyo
teşekkür edrim canım
milsacım ne oldu açılman falanmı var yeni gördüm yazdığını
Yazan, geçmiş olsun diyen, dua eden herkesten Allah razı olsun.
Alıntı yapıp, sayfaları doldurmayayım diye tek tek alıntı yapmadım. Herkesin güzel dileklerini okudum. Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
Gece doktoru aramadın mı diye soran arkadaşlarım. Ne yazık ki ulaşamadık ve halbuki gece doktorun hastaneye gelmesi durumunda 400 TL gibi bir fark ödüyorsunuz. Ona rağmen hanımefendiye ulaşamadık. Ve cidden hastaneyede, doktora da güvenimi kaybettim. En zor anımda ne hastanemden, ne de doktorumdan fayda göremedim.
Bu saatten sonra doktor ve hastane değiştirdim. Yenibosnada İstanbul Hospital a gidicem artık ve inanılmaz ilgililer. Üstelik yetişkin ve bebek için yoğun bakım üniteleri mevcut. Hepsi öyle güzel ilgilendiler ki, ebeler doktorlar saat başı yanımdalardı. Ben doğumhanedeyken doğumu başlamış bir hasta geldi ve ebe yanıma gelip, sen şimdi onu görüp, sesini duyup panik yapma sakin ol canım diye gelip bir de beni teselli etmeye çalıştılar.
Ben gece o kadar perişandım ki, hastabakıcılar NST için 2 saatte 1 doğumhaneye çıkartırken, saçlarımı okşuyorlardı.
Allah hepsinden bin kere razı olsun.
He bir de güler miyiz, ağlar mıyız bilmiyorum. Biz şu an gülüyoruz eşimle bu duruma. Biliyorsunuz ki ben hastane çantalarımı hazırlamıştım. Herşeyim hazırdı. En son 2 gün önce hastabezimi de koymuştum çantama ve evden çıkarken o panikle çantalarımı almayı unuttukAyşe'nin telefon numarası var bende. Kızı arayıp "durumum bu, dua edin canım, kızlara haber ver lütfen" bile diyemedim.
Panik insana neler yaptırıyor....
Kızlar selam
çantamı hazırlayacağım artık. En sade biçimde anne için neler gerekli. hazılryana varsa fikrini alabilir miyim ? ben normal doğum düşündüğüm için fazla kalmayacağım fazla eşyaya gerek yok diye düşünüyorum.
benim aklıma gelenler aşağıda ekleyeceğiniz bir şey varsa yardımınızı rica ederim :))
gecelik
pijama
lohusa sütyeni
kilot
orkid
hastaneden sonra giymek için kıyafet
fotoğraf makinesi
Canım cumartesi gecesi ve pazar günü hastanelerdeydik. Kasılmalarım vardı, ilaçlar, iğneler, serumlar kasılmaları durdurmaya çalıştılar. Dün akşam taburcu oldum. Rahim ağzım kısalmış ve çok yumuşamış. Çok az açılmam var, ama suyum iyi olduğu için eve gönderdiler. 1,5 hafta daha bekler dediler en fazla. Rahim kısalmış ve çok yumuşadığı için. Yine de rabbim bilir. Durumlar bu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?