2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ara ara yazılarınızı okuyorum ben.siz de tam bebeklerinizin kafalarıyla ilgili konuşuyormuşsunuz.sizlerinkinin aksine benimkinin kafası küçük.şuan 32+0 haftalık hamileyim.bugün doktora gittim.ultrasonda bdp si 74.9 30w+1d)çıktı.fl va ac si normal.kilosuda 1875 çıktı. ama bpd si yani baş çevresi 2 hafta geriden geliyor.benim durumumda olan var mı?eve gelince fark ettim sonuçları.devlet hastanesine gidiyorum.çok da konuşmuyor zaten doktor.korktum şimdi ben de(

rahim ağzı ne kadar olmuş canım kaç mm?

Benimde 34 haftamda 2500 civarıydı. Doktor banada normal dedi. 30 haftamda 1650 idi. normal yani tam doğum zamanı 3000-3500 arası olacaklar.hesaplamasını bu tarihlerde yapıyorlar tahmini ne kadar doğacaklarını.

korkulacak bişi olsaydı uyarırdı herhalde benimki de 6 gün geriden gösteriyo kızsa eğer ondandır belki kızlar minyon olur ama çok kafana takılıyorsa dr a bi sor veya nette o tür siteler varya dr a soruyosun onlardan birine yazabilirsin

canım çok geçmiş olsunn, Allah'a şükür ki farketmişsin ve gereken önlemi alıp hemen doktora koşmuşsun.. doktorların vurdumduymazlığına diyecek çok şey var ama

çok şükür ki şimdi iyisinizi ikiniz de.. az kalmış bebeğine kavuşmana bu güzelliği düşün ve dinlen bol.. herşey yolundadır inşaallah

canım telefonumun msj sesi çaldı ben de uzanıyodum kasılmam vardı ay dedim sonra bakarım hareket edemıycem

şimdi....sonra aklıma geldın dedim ki ayy milsa hastanede flnsa mesaj attıysa du bakim dedim maç skorlarıymış

Ayşecim sen de böyle bi kardeşe sahip olduğun için çok şanslısın değerini bil, hem onun, hem de arkadaşlarının!
Çok tatlı şeyler, güle güle kullanın.

sağol canım :) aa bilmez miyimmm :)

sabah cevap yazmıstımm

sağol canım :)

papatyacım onları baby shower da dagıtmak uzere hazırlamıs kardeşim bu ayrı 40 mevlüdü ayrı :)

Ayşecim ne güzel bir süpriz olmuş ellerine sağlık kardeşinin ve arkadaşlarının güle güle kullansın miniğin hepsini

sağol canım

ayy bırı alınsın gelmıcme gerı koşarak uzaklaşcam burdan eheueheu

sağol canım ıns kullanmakta nasib olur evett hepsi çok iyiler :)

Herkese Merhaba Arkadaşlar

Hepimiz için güzel bir hafta olsun inş...

Demin girmiştim bir sürü alıntı yapmış bişiyler yazmıştım ama acil çıkmam gerekti hepsi uçtu gitti:)

Aklımda kalanlardan özellikle Milsacım çok geçmiş olsun canım neler yaşamışsın öyle....Umarım 1.5 hafta deil 2.5 hafta bekler bebişin:)Hakkına hayırlısı olsun cnm inş sağlıkla dünyaya gelir kucağına da alırsın

Ayşecikkk hepside harika ya ne güzel düşünmüşler öyle sanki bana yapılmış gibi sevindirik oldum:) Valla bravo kardeşine de arkidaşlarına da tebrik ediyorumGüle güle kullanın canım...

Aslıcım sende güle güle kullan canım sende bebişinde.Çok güzeller bu arada tacın da süper olmuş cnm ellerine sağlıkk...

daha iyiyim canım :)) teşekkür ederim..

kısa süre kullanacaksan, yine park yatakların kücükleri vardı mothercarede hem de 150 tl falandı.. indirmdeymiş.. tekerlekli de oluyor onlar, odadan odaya taşıması kolay.. tekerleği olmasa bile cok rahat taşınabilirler..

hangi mothercareden aldığını öğrenebilirmiyim? ölçülerini biliyormusun? ayın sonuna kadar demişsin kasım ayı mı aralık ayı mı canım?

biz izmirde forum bornova mağzasından baktık canım, almadık henüz ama türkiye geneli stoklarında 24 adet vardı c.tesi günü.. en kısa sürede alacağız inşallah bitmeden.. aralık ayı sonuna kadar geçerli kampanya..

ben lasinoh sürüyorum ama tahin yağı da aklıma yattı.. onu da kullanırım. dediğin gibi üstelik kimyasal değil, hiç bir riski yok..
daha önce de duymuştum bunu, allah razı olsun canım. umarım cok fazla çatlayıp patlamayız.. cok zor cünkü..

bizde ordan aldık beşiğimizi geldi çok beğendim bende.ama bize çok az hediye çeki verdiler senin hesaplı oluyomuş baya güle güle kullanın canım

güle güle kullanın canım, kendiniz monte ettiniz di mi, öyle dediler bize..
hem işimiz bitince de söküp kilerde saklayabiliriz diye düşündük biz.. 3,5 yaşa kadar kullanılması da güzel.
belki ikinci gelir o da kullanır kim bilir

canım benim bak her şerde bir hayır vardır diye boşa dememişler.. evet panik oldun, korktun doğuruyorum eyvah diye ama dr unu da hastaneni de değiştirmene sebep olacak kadar iyi tanıdın bu aşamada..bunlar önemli şeyler. dr una ulaşamamışsın bu büyük panik sebebi bir kere.. üstelik hastane de seni tatmin etmemiş.

sonradan gittiğin hastane çalışanlarına ben inanamadım şahsen.. bu kadar duyarlı hemşireler, dr lar.. valla bravo dedirtiyor insana.
kötü bir tecrübe yaşadın ama şimdi için rahat, doğumuna güzel güzel gidebilirsin, çünkü neyle karşılaşacağını biliyorsun, güler yüz-tatlı dil.. üstelik normal doğuma elverişli olduğun da söylenmiş.. valla cok mutlu oldum senin adına canım..

maşallah ,bu haftadan itibaren 300 gr alsa haftada 1800 gr almış olur ...3800 kilo bi bebek normal doğum için ideal :)
bilir kişi gibi oldum ,normal olucaksan iri diye teşal yapma bence ..maşallahı var ...

lm kzlar nasılsınız? bugün internetten hamile külodu korse vb.seyler aldım çok uygun işinize yarar ekliyorum

BAYAN

Son düzenleme:

hiç korkma normal doğum yapıcaksan ,ne güzel işte ...
zaten bu aylardan itibaren daha çok kilo alır
,az zamanın kalmış ,evham yapsan ne olur dr değiştirezsin vsvsv ...
bi tanıdığım 2600 bebeiş doğurdu ,bize minik geldi ,1 ayda anne sütü ile kapadı arayı ,kaldı ki bundan sonra yemeklerine dikkat et ,neten hamilelikte bebeğe kilo yapan besinler diye yaz ,çıkar karşına ,bol bol mercimek yemeği,yumurta (günde 1 adt abartma ),bulgur vsvs ptoini bol besinlerden ye ...direk bebeğe kilo :)ama senin daha zamanın var ...

Son düzenleme:

ya bende bi minik vardı el havlusu ....katlıım dedim ,bildiğin mısır püskülü gibi oldu :)))neyse ben uygun bulursam 10-20 adet alırım :))kaynanam hariç herkeze vericem :)gerekirse (düğünlerde olurya ,arabalara bağlarlar ,bende hastanede milletin kapısına bırakırım PPP

k.validem yandaki odada komada :)))))off hiç gülesim yoktu ,bu espri iyi geldi

Senınde ne zormuş cnm.

canım benim herşeyde vardır bir hayır..böylelikle doktorunun ve hastanenin gerçek yüzünü görmüş oldun..bu yaşadığın olay seni belkide başına gelecek kötülüklerden korudu canım..gönlün rahat bir şekilde Poyrazını bekle..herşey gönlünce olsun canım..
ay bende çok güldüm canım sen o kadar hazırlık yap herşeyi hazırla ondan sonra panikten evde unut..ay bakalım daha neler yaşayacağız panikten..

park yataklardan eşim hoşlanmıyor canım..bambu tarzı birşeyler düşünüyoruz..ben küçük portatif sepetli birşey düşünüyorum..kayınvalidem üst katta oturuyor hani sepeti alıp çıkabileceğim birşey istiyorum canım..bakalım hayırlısı

Senınde ne zormuş cnm. Kaç haftadır neler çekiyormuşşunuz.

Ciğer geliştirici iğnem de yapıldı. İnşallah bundan sonra hepimiz için hayırlısı olur canım. Sana da çok geçmiş olsun...

Senınde ne zormuş cnm.

şimdi daha rahatım cnm sürekli istirahatteyim zaten ilk bi hafta düşünmekten çıldırıcaktım ya olursa diye çok stres yaptım ama 1 aydır beklediğine göre durucak heralde diyorum gerci 2 gündür de ilacımı kesti dr o ilacı bırakınca sancısı başlayanlar oluyomuş dr a sordum olmaz dedi ama yine de tedirgin oluyo insan

Senınde ne zormuş cnm. Kaç haftadır neler çekiyormuşşunuz.

Ciğer geliştirici iğnem de yapıldı. İnşallah bundan sonra hepimiz için hayırlısı olur canım. Sana da çok geçmiş olsun...

çok şükür halimize diyorum cnm bu kadar bekledi ya yeter ki sağlıklı olsunlar senin oğluşun un kilosu ne kadar çıktı ultrasonda şimdi

ilaca başlamadılar mı ben 1 ay nidilat kullandım yeni bıraktım o rahatlatıyordu kasılmaları

Canım 10 gündür nidilat kullanıyorum. Demekki dozaj işe yaramadı. Şimd günde 4 tane içiyorum. Ama çarpıntı yapıyormuş çok. Normalmiş.

Sen kaç tane kullandım cnm benim?

hoff kimse mesajlarımı görmüyor sanırım...

milsa rahim ağzı ne kdarmış kaç mm imiş söyledi mi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…