2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
çok şükür halimize diyorum cnm bu kadar bekledi ya yeter ki sağlıklı olsunlar senin oğluşun un kilosu ne kadar çıktı ultrasonda şimdi

Canım 2 gün hastanede yattım doğuruyorum paniğinden kilosu aklıma gelmedi hiç desem inanır mısın?

Doktorlara da hiç sormadım. Yarın yine gidicem. Öğrenirim o zman. Senin minnoş ne kadar olmuş?

Merhaba arkadaşlar, benim de hafta sonum ve dün akşamım biraz yoğun geçti, hele dün akşam burada acayip rüzgar vardı, gecenin bir vakti uyandım, rüzgarın sesi ve çarpıntı uyutmadı, ben uyuyamayınca eşim de uyuyamadı, 2-3 saat beraber evin içinde dolaştık durduk en sonunda oturma odasında ikimiz de uyuyup kalmışız, ama ancak 1 saat uyuyabildik, işe gitme vakti geldi, yazık kocama bana eşlik edicem diye gözlerinin altı şiş şiş işe gitti. Neyse, alışması lazım herhalde di mi? ama bana da çok zor geldi işe gelmek, zaten Cuma öğleden sonra da izin alıp eve gelmiştim çünkü karnım taş gibi olmuştu ve nefes alamıyordum, hafta sonunda da zaman zaman tekrarladı, hatta bugün doktora gidecektim ama yarına randevu alabildim, ki dr.uma kalsa 2 hafta sonra gidecem ama ben onu dinlemeyeceğim. Baya bir uzattım galiba, herkese sıkıntısız bir gün dilerim…

mandalina01, canım ev hanımlığın hayırlı olsun, darısı diğer çalışanların başına

November82, canım odan çoook güzel olmuş, Allah nazarlardan saklasın…

zeynepfaz, canım çok güzel çıkmışsın, tulum çok yakışmış, Allah neşeni hiç bozmasın.

MadamCocosh, canım geçmiş olsun…

Milsa, Allahımmm ne kadar uzun bir gece olmuş sana, neyse şimdi iyi olmana çok sevindim, İnşallah en doğru zamanda Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bol bol dinlen, kafa hiç birşey takma canım, her şeyde bir hayır vardır…

asliirfan, cicilerin çok güzelmiş Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Bu arada dikkatimi alyansının hala parmağında olduğu çekti, ne güzel, ben sanırım 1-1,5 aydır takamıyorum 

ay_she, amanda aman o ne güzel bir baby shower olmuş, Allah içine sindirsin… hele o şeker şeklindeki havlulara bayıldım, kardeşinin ellerine sağlık… haa bi de o masanın üstünde duran minicik el var ya asıl onu yiyesim geldi benimmm 

aherdo, canım sana da geçmiş olsun… Bu arada beşiğin de hayırlı olsun, hediye çekini bu ayın sonuna kadar kullanmak gerekiyormuş, gerçi biliyorsundur da ben gene de hatırlatayım dedim.

orkide85, canım ya ne güzel her şey bitmiş, benimkiler hala yarım, bebek odası gelmeden hiçbirşey yapamıyorum, bebeğin kıyafetlerini bile yıkayamadım, koyacak yerim olmadığı için. ben de inşallah bu haftayla birlikte 2 hafta daha çalışıp izne ayrılacam, en azından o zamana kadar oda gelirse, bebiş de erken gelmeye kalkmazsa doğuma yetişir 

hoff kimse mesajlarımı görmüyor sanırım...

milsa rahim ağzı ne kdarmış kaç mm imiş söyledi mi doktorun?

Canım kusura bakma, yatarak yazıyorum yavaş yavaş okuyabiliyorum ancak.

Canım söyledi doktor ölçüsünü. Ama inan serumlardan sersem gibiydi unuttum şimdi. :26:

Ebe şöyle dedi ama, bebeğin başı elle muayene kesenin dışından dokunailiyormuş. Artık o kadar kısalmış. Yani 3 parmağın soktu ebe. Öyle muayene etti, söyledi cnm.

Canım 2 gün hastanede yattım doğuruyorum paniğinden kilosu aklıma gelmedi hiç desem inanır mısın?

Doktorlara da hiç sormadım. Yarın yine gidicem. Öğrenirim o zman. Senin minnoş ne kadar olmuş?

ben 4 tane nidilat 3 tane de progestan aldım hiç bi iş yapmadan da yattım hep ilk açılmam oldugunda 1200 dü miniğimin kilosu aklım çıktı doğacak diye şimdi 2200 olmusuz 2 gün önce baktık dr iyi dedi 2 oldugumuz için içim biraz daha rahat en azından ayın 15 ine kadar dursalar iyi.. benim kasılmalarım eskisi kadar olmuyor ama yürürken cok zorluk cekiyorum seninde öyle mi cnm ya sanki orası ayrılıcakmış gibi paytak paytak yürüyorum daha doğrusu yürümeye calışıyorum heleki yattıysam yada oturduysam kalktıgımda resmen tutuluyor:26:

sağ ol canım...benm de 26 mm çıktı geçen hafta da ondan soruyorum...

bitti Allah' a şükür..kafam rahatladı..evde ufak tefek işler kaldı onlarıda izine ayrılınca yaparım inş..yetişir yetişir sen merak etme..ama yavaş yavaş bebişin kıyafetlerini yıkamaya başla..ara ara ütülersin oda gelincede hemen yerleştirsin..çamaşır selesine koyarsın canım..ben öyle yaptım..daha az yorulmuş olursun..minik minik kıyafetleri ütülemesi o kadar zaman alıyor ki..ağır ağır yapınca yorulmamış olursun..o kadar yorulmuşum ki iş yerinde oturma oturamıyorum..

aherdo, canım sana da geçmiş olsun… Bu arada beşiğin de hayırlı olsun, hediye çekini bu ayın sonuna kadar kullanmak gerekiyormuş, gerçi biliyorsundur da ben gene de hatırlatayım dedim.

saol canım.. teşekkürler.. beşiği henüz almadık ama heralde bu hafta içi hallederiz..babaannemiz siz beğenin ben alıcam demişti, yatağını da hediye ceki ile hemen alıcaz, onu da amca alacak :)))))) yani hediye cekinin üstünü tamamlar.. yatak da 279 tl imiş.. dış yüzeyi yıkanabiliyormuş.. bir de kusup boğulma tehlikesine karşı delikli yüzeyi varmış yatağın vs.. vs.. anlattı satış danışmanı.. hoşumuza gitti onu alıcaz nasipse..

ay ne cici seyler bunlar böyle güle güle kullanin canim..

hepsi cok güzel canim sen ve bebisin güle güle saglikli günlerde giyin..

bende uykusuzluk yasiyorum canim bugun dr kontrolum vardi ve bana damla verdi dr söyle belki bisey verlr bunun icin..

Güzel anneler ve bebişleri merhaba.Ben faranjit oldum,boğazım çok acıyor.Hapşuruyorum da sürekli.Offfffff nerden kaptım şifayı bilmem.
Milsa geçmiş olsun cnm.Senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Ay-she baby shower'ın çok güzel görünüyor.çok şanslısın:)

Geçmişi bitiremedim o yüzden rahatsızlanan ya da güzel zamanlarını aktaran arkadaşlar varsa kusura bakmasın.

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine..bol bol ilik içecekler tüket

merhaba canımmm :) ınsallah kızcem gelsın de eskitiriz hepsını :)

ay ne cici seyler bunlar böyle güle güle kullanin canim..

tesekkur ederim :)

ah canım ya çarpıntı cok kötü oluyo ben zun bi süre cektım sonr a gectı sımdıde bebıs ıksıtırıo ondna oluo

çarpıntı ama az kaldı neysekı :) karnın kasılması sancı bılıosn rahım kasıo kendısını gun ıcınde kaç kez oluyo

say ve doktoruna da söyle mutlaka....sağol canım ben de cok mutlu oldum :)

ayy evet yegenım elifin eli pastaya ulaşmaya calsııyodu da

sağol tatlım :) daha güzelleri senin olsunnn

gecmiş olsun canım.. dikkat et kendine, dinlen bol bol.. ilaç alamıycaksın büyük ihtimalle, c vitamini almaya calış..

Slm kızlar eve yeni geldim nts sonucum iyi çıktı ama fün geceden ben çamaşırımda ıslaklık hissediyodum onu söledim birde gel dedi gittik annemle suyum gelmiş az az azalmış iice doktorumda ben riske atamam yarın yatışını yapıyorum dedi bide açılmam varmı bakalım dedi veee vajinal muayenemi olsum kızlar bir cm açıklık var ama rahim ağzın çok kalın dedi eger yok ben illa normaş istiyorum dersen sabah vercem dunni sancıyı ama açılma garantisi vermiyorum 12 saat sancıdan sonra yine sezeryana alabilirim zaten suyuda çok az dedi bende riske atmak istemedim zaten annemde ve anlamda açılma problemi oluyo ablamda bundan dolayı sezaryen olmuştu sonuca gelcek olursak kızlar yarın sezaryenle kızımı kucağıma alıcam inş hepinizden dua istiyorum bebeğimde bende sağlıkla atlatalım bebeğimin küveze girmesine gerek kalmasın dualarınızı eksik etmeyin inş

ay çok heyecanlandım canım ben..Hakkınızda hayırlısı oldun..Allah kolay doğumlar nasip etsin..bizi habersiz bırakma canım..öpüyorum seni

ayyy inanmıyorummm hadi sağlıkla gelsin inşallahhhhh

ay çok heyecanlı ya yarın doğmuş olucak inşallahh

Slm kizlar bugun dr terminimiz vardi . Yarin 36. haftamiz bitiyor bebegim tam 3 kilo olmus boyu 49 cm masallah
Suyu iyi ama daha cok tüket dedi yinede huylandim sanirim az geldi..
Nst ye almiyorlarmis ters giden bisey olmadigi sürece burda zaten sancin gelirse durdurmayiz gereksiz dedi aslinda girmek isterdim ama neyse
Attan kontol etti fazla yumusama ver rahimde cok fazla kisalma varmis az bir yer kalmis yani hic ama hic canim yanmadi yumusama olmasindan kaynakli sanirim..
Acilmam ayni devam 40 haftayi dolduracagini sanmiyorum doldurursa sasiririm ama yinede kesin bisey söyleymem dedi en fazla 2 hafta dedi tahmnen kesin diyemem diyerek vurguladi yine..
Bebek gayet saglikli dedi ondan icim rahat cok sükür

Acayip kar var burda gelirken araba kayiyordu baya bir stres oldum aklim kocamda kaliyor simdi aksam nasil gelecek iyice tutacak kar :18: allah korusun...

Yagmurlada karisik mi yagiyor ne yapiyorsa hepten kaygan her yer..:18:

ay çok heyecanlandım canım ben..Hakkınızda hayırlısı oldun..Allah kolay doğumlar nasip etsin..bizi habersiz bırakma canım..öpüyorum seni

Amin canım benim çok teşekkürederim dualarını eksik etme inş ablamı tembihledim kendi hesabından girip size haber vercek

herkes doğuruyorrr çok heyecanlanıyorum ben yaaa:18: betlkübra Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağına al bebeğini inşallah sen de bizi habersiz bırakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…