çok şükür halimize diyorum cnm bu kadar bekledi ya yeter ki sağlıklı olsunlar senin oğluşun un kilosu ne kadar çıktı ultrasonda şimdi
hoff kimse mesajlarımı görmüyor sanırım...
milsa rahim ağzı ne kdarmış kaç mm imiş söyledi mi doktorun?
Canım 2 gün hastanede yattım doğuruyorum paniğinden kilosu aklıma gelmedi hiç desem inanır mısın?
Doktorlara da hiç sormadım. Yarın yine gidicem. Öğrenirim o zman. Senin minnoş ne kadar olmuş?
Canım kusura bakma, yatarak yazıyorum yavaş yavaş okuyabiliyorum ancak.
Canım söyledi doktor ölçüsünü. Ama inan serumlardan sersem gibiydi unuttum şimdi. :26:
Ebe şöyle dedi ama, bebeğin başı elle muayene kesenin dışından dokunailiyormuş. Artık o kadar kısalmış. Yani 3 parmağın soktu ebe. Öyle muayene etti, söyledi cnm.
orkide85, canım ya ne güzel her şey bitmiş, benimkiler hala yarım, bebek odası gelmeden hiçbirşey yapamıyorum, bebeğin kıyafetlerini bile yıkayamadım, koyacak yerim olmadığı için. ben de inşallah bu haftayla birlikte 2 hafta daha çalışıp izne ayrılacam, en azından o zamana kadar oda gelirse, bebiş de erken gelmeye kalkmazsa doğuma yetişir 
aherdo, canım sana da geçmiş olsun Bu arada beşiğin de hayırlı olsun, hediye çekini bu ayın sonuna kadar kullanmak gerekiyormuş, gerçi biliyorsundur da ben gene de hatırlatayım dedim.
Günaydın kızlar :)
haftasonu bir rüzgar gibi geçti gitti :) cumartesi evdeydim öyle takıldım kafama göre :)
pazar günü de yeni evlenen arkadaşa ev ziyaretine gidicektik bütün kızlar orada toplanıcaktık kzıkareşimle beraber gittik
hediyeler süsler pasta çok güzel bi sofra amanınn bana sürpriz baby shower partisi organize etmiş kardeşim
arkadaşlarım da yardım etmişler ve katılımda bulunmuşalr sağolsunlar çok güzl cici hedıyeler aldım muhabbet ettık resım çekindik
çok güzeldi kızkardeşim bi sepet düzenlemiş şaştım kaldım tüm bebek kozmetik ihtiyaçları var içinde tırnak makasından şampuana
saç fırçasına kadar oyuncaga tokaya kadar hersey :) ve kendisi topalramış süslemiş diğer kzılar da bebişe bodyler bana gömlek
bebek bakım malzemeleri almsıalrdı gene :) gelenlere dagıtmak içinde kardeşim el havlularını lolipop gibi paketlemiş ehehe :)
onalrı dağıttık çok güzeldi :) sofranın fotosunu çekmemişiz unutmusuz pastamızı da unutuyoduk nerdeyse hatta biraz bozulduktan
sonra farkedip çektik :)
bunlarda sepetin içindekiler geri koyarken sığıştıramadım bi kısmı dışarda kaldı
kızlar dün son eksiklerimizide aldık demiştim yorgunluktan resim koyamamıştım
HASTANE İÇİN ALDIĞIM GECELİKLER VE TACIM ;
Eki Görüntüle 567049 Eki Görüntüle 567050 Eki Görüntüle 567057
OĞLUŞUMUN KİRLİ SEPETİ VE MEVLÜT TAKIMI
Eki Görüntüle 567058 Eki Görüntüle 567056 Eki Görüntüle 567055
MEVLÜTTE GİYİCEĞİM PAPİLERİMVE KENDİM YAPTIĞIM MEVLÜT TAKICAĞIM TACIM ( EL EMEĞİ GÖZ NURU )
Eki Görüntüle 567054 Eki Görüntüle 567053 Eki Görüntüle 567052 Eki Görüntüle 567051
BU ARADA LOHUSA ŞERBETİ TAKIMLARIMI KENDİM YAPMAYA KARAR VERDİM,YAPINCA PAYLAŞIRIM CANLAR
arkadaşlar ya bi haftadır geceleri uyuyamıyorum dön dön yoruluyorum artık..dönmekten belim agrıyor.burnum tıkanıyor nefes alamıyorum.allahtan akşamları fazla su içmiyorum 1 veya 2 defa vc ye gidiyorum..gece olsn istemiorum artk
Güzel anneler ve bebişleri merhaba.Ben faranjit oldum,boğazım çok acıyor.Hapşuruyorum da sürekli.Offfffff nerden kaptım şifayı bilmem.
Milsa geçmiş olsun cnm.Senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Ay-she baby shower'ın çok güzel görünüyor.çok şanslısın:)
Geçmişi bitiremedim o yüzden rahatsızlanan ya da güzel zamanlarını aktaran arkadaşlar varsa kusura bakmasın.
Herkese Merhaba Arkadaşlar
Hepimiz için güzel bir hafta olsun inş...
Ayşecikkk hepside harika ya ne güzel düşünmüşler öyle sanki bana yapılmış gibi sevindirik oldum:) Valla bravo kardeşine de arkidaşlarına da tebrik ediyorumGüle güle kullanın canım...
Aslıcım sende güle güle kullan canım sende bebişinde.Çok güzeller bu arada tacın da süper olmuş cnm ellerine sağlıkk...
ay ne cici seyler bunlar böylegüle güle kullanin canim..
Merhaba arkadaşlar, benim de hafta sonum ve dün akşamım biraz yoğun geçti, hele dün akşam burada acayip rüzgar vardı, gecenin bir vakti uyandım, rüzgarın sesi ve çarpıntı uyutmadı, ben uyuyamayınca eşim de uyuyamadı, 2-3 saat beraber evin içinde dolaştık durduk en sonunda oturma odasında ikimiz de uyuyup kalmışız, ama ancak 1 saat uyuyabildik, işe gitme vakti geldi, yazık kocama bana eşlik edicem diye gözlerinin altı şiş şiş işe gitti. Neyse, alışması lazım herhalde di mi? ama bana da çok zor geldi işe gelmek, zaten Cuma öğleden sonra da izin alıp eve gelmiştim çünkü karnım taş gibi olmuştu ve nefes alamıyordum, hafta sonunda da zaman zaman tekrarladı, hatta bugün doktora gidecektim ama yarına randevu alabildim, ki dr.uma kalsa 2 hafta sonra gidecem ama ben onu dinlemeyeceğim. Baya bir uzattım galiba, herkese sıkıntısız bir gün dilerim
ay_she, amanda aman o ne güzel bir baby shower olmuş, Allah içine sindirsin hele o şeker şeklindeki havlulara bayıldım, kardeşinin ellerine sağlık haa bi de o masanın üstünde duran minicik el var ya asıl onu yiyesim geldi benimmm 
Güzel anneler ve bebişleri merhaba.Ben faranjit oldum,boğazım çok acıyor.Hapşuruyorum da sürekli.Offfffff nerden kaptım şifayı bilmem.
Milsa geçmiş olsun cnm.Senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Geçmişi bitiremedim o yüzden rahatsızlanan ya da güzel zamanlarını aktaran arkadaşlar varsa kusura bakmasın.
Slm kızlar eve yeni geldim nts sonucum iyi çıktı ama fün geceden ben çamaşırımda ıslaklık hissediyodum onu söledim birde gel dedi gittik annemle suyum gelmiş az az azalmış iice doktorumda ben riske atamam yarın yatışını yapıyorum dedi bide açılmam varmı bakalım dedi veee vajinal muayenemi olsum kızlarbir cm açıklık var ama rahim ağzın çok kalın dedi eger yok ben illa normaş istiyorum dersen sabah vercem dunni sancıyı ama açılma garantisi vermiyorum 12 saat sancıdan sonra yine sezeryana alabilirim zaten suyuda çok az dedi bende riske atmak istemedim zaten annemde ve anlamda açılma problemi oluyo ablamda bundan dolayı sezaryen olmuştu sonuca gelcek olursak kızlar yarın sezaryenle kızımı kucağıma alıcam inş hepinizden dua istiyorum bebeğimde bende sağlıkla atlatalım bebeğimin küveze girmesine gerek kalmasın dualarınızı eksik etmeyin inş
Slm kızlar eve yeni geldim nts sonucum iyi çıktı ama fün geceden ben çamaşırımda ıslaklık hissediyodum onu söledim birde gel dedi gittik annemle suyum gelmiş az az azalmış iice doktorumda ben riske atamam yarın yatışını yapıyorum dedi bide açılmam varmı bakalım dedi veee vajinal muayenemi olsum kızlarbir cm açıklık var ama rahim ağzın çok kalın dedi eger yok ben illa normaş istiyorum dersen sabah vercem dunni sancıyı ama açılma garantisi vermiyorum 12 saat sancıdan sonra yine sezeryana alabilirim zaten suyuda çok az dedi bende riske atmak istemedim zaten annemde ve anlamda açılma problemi oluyo ablamda bundan dolayı sezaryen olmuştu sonuca gelcek olursak kızlar yarın sezaryenle kızımı kucağıma alıcam inş hepinizden dua istiyorum bebeğimde bende sağlıkla atlatalım bebeğimin küveze girmesine gerek kalmasın dualarınızı eksik etmeyin inş
ay çok heyecanlandım canım ben..Hakkınızda hayırlısı oldun..Allah kolay doğumlar nasip etsin..bizi habersiz bırakma canım..öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?