2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay çok heyecanlandım canım ben..Hakkınızda hayırlısı oldun..Allah kolay doğumlar nasip etsin..bizi habersiz bırakma canım..öpüyorum seni

ayyy inanmıyorummm hadi sağlıkla gelsin inşallahhhhh

ay çok heyecanlı ya yarın doğmuş olucak inşallahh

İnş canım )inan dpktor yarın alcaz bebeği diyince basladım ağlamaya ama şuan iim çok şükür biraz sabahı sabah etcem sanırım dua et canım bol bol kızımda bende iyi olalım inş

bayıldım bayıldımm , çok şanslısınız sizi böyle sevenler düşünenler olduğu için, kardeşiniz çok düşünceliymiş. lolipop havluları çok beğendim, çok şekerr

oy maşallah canım ..desene senin ki kocaman delikanlı olmuş..bundan sonrası hakkında hayırlısı canım..herşeyin yolunda olmasına sevindim..bizim ocak bebekleri galiba aralık bebeği olacak..

herkes doğuruyorrr çok heyecanlanıyorum ben yaaa:18: betlkübra Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağına al bebeğini inşallah sen de bizi habersiz bırakma canım
Amin canım inş sağ salim alırım kızımı kucağıma bırakmam canım ablamı tembihledîm o size haber vericek

Allah sağ sağlim ikinizide kurtarsın canım.kaç kiloymuş bebek normal demi erken falan değil 36.hafta?Allah yardımcın olsun darısı bize inşallah

anammm hadi hayırlısıı yarın kuvuşucaksın kuzunaa.... sağlıklı sıhatli al inşallah kuzunu kucağına :))

Masallah canim güzel dogumlar diliyorum sana :) Allah kurtarsin bebisini kucagina hayirlisiyla al

Ayy aceleci prensese bakın hele :))))) CAnım inşallah hayırlısıyla alırsın meleğini kucağına. En doğru kararı vermişin canım. Dualarımız seninle inan. Rabbim yardımcınız olsunnn

canım yaa heyecanlandım okuyunca, ne güzel yarın bebişin kollarında. Ben de çok sabırsızlanıyorum artık. İnş sağlıklı sıhhatli sorunsuz bebeğini alırsın kucağına

oy maşallah canım ..desene senin ki kocaman delikanlı olmuş..bundan sonrası hakkında hayırlısı canım..herşeyin yolunda olmasına sevindim..bizim ocak bebekleri galiba aralık bebeği olacak..

Evet teyzesi az daha dursa damatligiyla cikacak ordan

Zaten cogumuz hemen hemen aralik annesi olacagiz sezeryanla günü belli olan aralik anneleri var baya hadi hayirlisi

Canım Allah yardımcın olsun.
hadi hayırlısıyla kurtul bebişini al kucağına inşallah.
Doktorun ne güzel ilgilenmiş. Kendini iyi hissetmelisin.
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...

cnm benim 4.ayımda olmuştu.ogün çarşıya kendime elbise almak için çıkmışstım ve malum bir kadın oalrak dükkan dükkan gezerken elbise uğruna bebeğimi unuttum.resmen hamile olduğumu unutup hızlı hızlı o dükkan senin bu dükkan benim dolaştım.eve gelince azıcık kasık ağrım ve azıcıkta peçeteye sildikçe kahverengi akıntı bulaşmıştı..bi arkadasım hamileliğin 9.ayına kadar kendi işi olduğu için çalışmak zorunda kaldı cnm.oda yorulunca kendini ara sıra böyle akıntısı oluyordu.9.ayına kadar ara sıra oldu onun böyle kahverengi akıntısı..pembemsi kan değilse korkma ama sen yinede doktoruna git cnm ne olur ne olmaz..sonuçta bizler burda benzer yaşadıklarımızı yazıyoruz..aynı olmayabilirde..geçmiş olsun cnm

tatlım 11 kilo aldım şuana kadar ama şükürler olsun ne ayaklarım büyüdü ne elim kolum şişti.hala yüzüğüm oluyor.hala 36 numara ayakkabı giyiyorum. aman ben dilimi ısırayım da çatlamıyorum derken bu ay öyle bi çatladım ki anlatamam.harita gibi oldu göbişim

ay cnm ben bayılıyorum bu almanların evine..sen almanyadaydın dimi yanlış hatırlamıyorum ben..ne güzel bakıımlı sokaklar..kışıda erken getirmişsiniz ,biz de daha yağmurlar yeni yağmaya başladı..bugün ve dün hele öyle bir güneş vardı incecik montla çıktım dışarı

İnş canım )inan dpktor yarın alcaz bebeği diyince basladım ağlamaya ama şuan iim çok şükür biraz sabahı sabah etcem sanırım dua et canım bol bol kızımda bende iyi olalım inş
cnm doğummu yapıcaksın kuzum yaa..ay noluyo bu ocak annelerine yaaa:18: varya üzülüyorum artık..yarın ne yaşıycamızı bilmiyoruz..Rabbim sağ salim kavustursun yavrunu sanada mühim değil artık erken doğmuş doğmamış napalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz cnm..uyumuycam deme uyumaya çalış doğum yapıcaksın yorulucaksın güzelim..bizleri haberdar et..öpüyorum seni

Son düzenleme:
Allah sağ sağlim ikinizide kurtarsın canım.kaç kiloymuş bebek normal demi erken falan değil 36.hafta?Allah yardımcın olsun darısı bize inşallah

Amin canım inş geçen hafta 2304 gr mdı canım doktorum haftasına göre iyi demişti inş ciğerleride iyidir kızımın küveze girmez gerçi doktorum girceğini sanmıyorum ama yinede bilemem dedi hayırlısı olsun :)

ay bebiş geliyo desenee.. Allah yardımcın olsun canım, inşaallah sağlıkla kucağına alırsın

dualarımız seninle

canım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz..herşey gönlünce olsun..hamişliğin son günün tadını çıkar..

Hehehe aynen canım hamişlikte son günüm resmen yarın annelikte ilk günüm anam heycan bastı inş herşey güzel olur

saol şekercim :) hayır mothercare bi şirketle anlaşmış onlar teslim edip kurdular.evet 70x140 yatak baya yatar kuzucuklar :) görüntüleride güzel kokmuyo bide havalandırmayada gerek kalmıyo

Canım ben de senin gibi pregestan kullandım 28. haftalarımda. Sonra bıraktım. Maşallah yavruşuna seninde, kilosunu yarın yazarım sana.

Ben de tuvalete gidiyorum yoruluyorum, dönerken bile yatakta bacaklarımın ağrısı artıyor hemen. Açılma ve rahim ağzıyla ilgili bir durum sanırım bu.

Durumlarımız aynı canm valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…