2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Yok canim ben isvicre deyim meloone almanyada..
Evet bakim harika o konuda özeniyorum keske bizim ülkemiz de bu kadar bakimli olsa öyle olmasina ragmen bayiliyorlar burdakiler türkiye ye hele istanbul deyince göylerinin ici parliyor hepsinin

Bende cok merak etmeye basladim meloone yi :18: dogurmus olsa yinede simdiye kadar yazmazmiydi ki bize :18: keske telini alsaydim benim ulasimim daha kolay olurdu ona

Acil lazım olabilecek olan yeni dogan grubundakilerin bazılarını yıkayıp ütüledim, bir tane de gecelik yıkadım ama çantamı hazırlamadım. Ve onları bile utuledikten sonra bir gün boyunca sırtım ve karnim ağrıdı. O yüzden kalanını utulemeye cesaretim yok, annem de belinden ameliyatli ve boynunda da fıtık olduğu icin ona da yaptırmamam, kayınvalidem desen yapayım bari kıymadım ne yapayım diye kocama ve kayınpederime kendini öve öve gelir işi bana yaptırır ki onu da yapma ihtimali bile yüzde yirmi, dolayısıyla bir arkadasım ütü yapan kadınların olduğunu söylemişti, izne ayrıldıktan sonra hepsini yıkayıp birini tutup yıkayacağım. Bana pahalıya mal olacak ama ne yapayım, yapamayacak olduktan ve yardım edebilecek kimse olmadıktan sonra başka çarem yok....

İnşallah hersey gönlünce olur canım...

yazını okuyunca ben şok oldum seni düşünemiyorum bile. Allahım saglikla bebeğini kucağına almayı nasip etsin, dualarım seninle ve bebeğinle olacak... Allah yardımcın olsun.....

Zaten çarpıntım var. Okuyunca nasıl heyecanlandım. Doğumun nasıl olduğu önemli değil, sen de bebekte iyi ol yeterki cnm. O kadar duygusalım ki, haberini alınca gözlerim doldu yne.

Rabbim seni de , bebeğini de kurtarsın inşallah.

Çok güzel haberlerni bekliyoruz cnm.

Ablan mutlaka haberdar etsin bizi...

Ayy aceleci prensese bakın hele :))))) CAnım inşallah hayırlısıyla alırsın meleğini kucağına. En doğru kararı vermişin canım. Dualarımız seninle inan. Rabbim yardımcınız olsunnn
Aynen öle canım kime çektiyse bu kız çok aceleci :)) amin canım inş ikimizde sağlılı sıhhatlı atlatırız yarını:))
canım yaa heyecanlandım okuyunca, ne güzel yarın bebişin kollarında. Ben de çok sabırsızlanıyorum artık. İnş sağlıklı sıhhatli sorunsuz bebeğini alırsın kucağına
Aminnnn canım amin inş sağlıla alırım kızımı kucağıma
Canım Allah yardımcın olsun.
hadi hayırlısıyla kurtul bebişini al kucağına inşallah.
Doktorun ne güzel ilgilenmiş. Kendini iyi hissetmelisin.
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Evet canım doktorum çok ilgili sağolsun inş yarını hayırlısyla kızımda bnde sağlıkla sıhhatle atlatalım inş :)

ayy seninle tahmini doğum tarhlerimz aynıydı kübra
hadi hayırlısı olsun, sağlıkla kavusursunuz inş

heyecan dorukta:26:

ayyy doğumlar başladıı:)
Rabbim yardımcın olsun,kolay doğumlar nasip etsin.sağlıkla doğsun bebeğin inşallah...

Canım maşallah yavruşuna. 3 kiloları da gördük, çok şükür..

Kar çok güzelmiş. Dikkatli gidin gelin yollarda. Sıcacık evde yağmasını izlemek güzelde, dışarıda yolllarda heleki bu gebe halimizle korkutur insanı Allah korusun..

biz yine doktordaydık simdi geldik kızım dönmüs hersey normali gösteriyormus artık ters durmuyormus pörtlek gözleri kocaman yanakları var poz veriyor bize :)

Evet canım sorma bizim kız daha fazla durmama dedi bakalım yarın hayırlısıyla doğum yapcam inş sağlıkla alıım kucağıma aslında doğru canım yatıp uyumam lazım dinlenmrm lazım inş sizlerde dua edin muhakkak haber vericem canım bende öptüm

demet35 ,meloone nerde bu arkadaşlar yaaa:44: merak ettim doğrusu

aynen bende çok merak etmeye başladım..kendilerine nasıl ulaşabiliriz acaba????

Hehehe aynen canım hamişlikte son günüm resmen yarın annelikte ilk günüm anam heycan bastı inş herşey güzel olur
Dualarım seninle canım..

öyle canım yapacak birşey yok..sende haklısın yapamadıktan sonra, yardımcı kimse yoksa en mantıklısı senin dediğin..kimsenin nazını kaprisini çekmeye değmez canım benim..Allah hakkımızda hayırlısını versin canım benim..

demet35 ,meloone nerde bu arkadaşlar yaaa:44: merak ettim doğrusu

aynen bende çok merak etmeye başladım..kendilerine nasıl ulaşabiliriz acaba????

Hehehe aynen canım hamişlikte son günüm resmen yarın annelikte ilk günüm anam heycan bastı inş herşey güzel olur
Dualarım seninle canım..

öyle canım yapacak birşey yok..sende haklısın yapamadıktan sonra, yardımcı kimse yoksa en mantıklısı senin dediğin..kimsenin nazını kaprisini çekmeye değmez canım benim..Allah hakkımızda hayırlısını versin canım benim..

Ay sorma canım doktor bana yarın doğurcan diyince başladım ağlamaya nası heycanlandım amin canım inş saol tatlım eksik etme duanı :))
Aynen canım bebeğimin sağlıgı önemlî benim için o yüzden illa normal demedim hayırlısı olsun inş hayırlısıyla alırım kucagıma kızımı
Tabi canım mutlaka haber vericek :))

biz yine doktordaydık simdi geldik kızım dönmüs hersey normali gösteriyormus artık ters durmuyormus pörtlek gözleri kocaman yanakları var poz veriyor bize :)

maş. mandiş darısı başımıza inş..

ben de miyomdan yana dertliyim ,acıyor biraz ,bebişler büyümeye başladı ,miyomumu bi o yana bi bu yana itekleyip duruyorlar

ay herkes bişey gösteriyor ben de bir iki aldıklarımdan göstereyim dur hele

aa hyarınmı geliyor yaramaz daynamadı biraz daha annesi bir an önce onu kokla istiyor desene sağlıkla kucağına al hayırlı ömrü olsun insallah

ayy seninle tahmini doğum tarhlerimz aynıydı kübra
hadi hayırlısı olsun, sağlıkla kavusursunuz inş

heyecan dorukta:26:
Evet canım ama benim cadı aceleci çıktı :)) amin canım inşş sağlıkla alırım kızımı kucagıma :)
ayyy doğumlar başladıı:)
Rabbim yardımcın olsun,kolay doğumlar nasip etsin.sağlıkla doğsun bebeğin inşallah...

Amin canım çok teşekkürederim :)))

ekle küpeli bakalım hamsilerin cicilerine

Canımmm benimmm. Sen Mustela'nın kremini paylaşmıştın. İnternette 3,4 çeşit var. Hangisidir bilemedim.

Senin aldığın kremin adını paylaşır mısın rica etsem cnm? Eşime sipariş vericem de, gelirken alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…