- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
ay cnm ben bayılıyorum bu almanların evine..sen almanyadaydın dimiyanlış hatırlamıyorum ben..ne güzel bakıımlı sokaklar..kışıda erken getirmişsiniz ,biz de daha yağmurlar yeni yağmaya başladı..bugün ve dün hele öyle bir güneş vardı incecik montla çıktım dışarı
bitti Allah' a şükür..kafam rahatladı..evde ufak tefek işler kaldı onlarıda izine ayrılınca yaparım inş..yetişir yetişir sen merak etme..ama yavaş yavaş bebişin kıyafetlerini yıkamaya başla..ara ara ütülersin oda gelincede hemen yerleştirsin..çamaşır selesine koyarsın canım..ben öyle yaptım..daha az yorulmuş olursun..minik minik kıyafetleri ütülemesi o kadar zaman alıyor ki..ağır ağır yapınca yorulmamış olursun..o kadar yorulmuşum ki iş yerinde oturma oturamıyorum..
saol canım.. teşekkürler.. beşiği henüz almadık ama heralde bu hafta içi hallederiz..babaannemiz siz beğenin ben alıcam demişti, yatağını da hediye ceki ile hemen alıcaz, onu da amca alacak :)))))) yani hediye cekinin üstünü tamamlar.. yatak da 279 tl imiş.. dış yüzeyi yıkanabiliyormuş.. bir de kusup boğulma tehlikesine karşı delikli yüzeyi varmış yatağın vs.. vs.. anlattı satış danışmanı.. hoşumuza gitti onu alıcaz nasipse..
Slm kızlar eve yeni geldim nts sonucum iyi çıktı ama fün geceden ben çamaşırımda ıslaklık hissediyodum onu söledim birde gel dedi gittik annemle suyum gelmiş az az azalmış iice doktorumda ben riske atamam yarın yatışını yapıyorum dedi bide açılmam varmı bakalım dedi veee vajinal muayenemi olsum kızlarbir cm açıklık var ama rahim ağzın çok kalın dedi eger yok ben illa normaş istiyorum dersen sabah vercem dunni sancıyı ama açılma garantisi vermiyorum 12 saat sancıdan sonra yine sezeryana alabilirim zaten suyuda çok az dedi bende riske atmak istemedim zaten annemde ve anlamda açılma problemi oluyo ablamda bundan dolayı sezaryen olmuştu sonuca gelcek olursak kızlar yarın sezaryenle kızımı kucağıma alıcam inş hepinizden dua istiyorum bebeğimde bende sağlıkla atlatalım bebeğimin küveze girmesine gerek kalmasın dualarınızı eksik etmeyin inş
Slm kızlar eve yeni geldim nts sonucum iyi çıktı ama fün geceden ben çamaşırımda ıslaklık hissediyodum onu söledim birde gel dedi gittik annemle suyum gelmiş az az azalmış iice doktorumda ben riske atamam yarın yatışını yapıyorum dedi bide açılmam varmı bakalım dedi veee vajinal muayenemi olsum kızlarbir cm açıklık var ama rahim ağzın çok kalın dedi eger yok ben illa normaş istiyorum dersen sabah vercem dunni sancıyı ama açılma garantisi vermiyorum 12 saat sancıdan sonra yine sezeryana alabilirim zaten suyuda çok az dedi bende riske atmak istemedim zaten annemde ve anlamda açılma problemi oluyo ablamda bundan dolayı sezaryen olmuştu sonuca gelcek olursak kızlar yarın sezaryenle kızımı kucağıma alıcam inş hepinizden dua istiyorum bebeğimde bende sağlıkla atlatalım bebeğimin küveze girmesine gerek kalmasın dualarınızı eksik etmeyin inş
Aynen öle canım kime çektiyse bu kız çok aceleci :)) amin canım inş ikimizde sağlılı sıhhatlı atlatırız yarını:))Ayy aceleci prensese bakın hele :))))) CAnım inşallah hayırlısıyla alırsın meleğini kucağına. En doğru kararı vermişin canım. Dualarımız seninle inan. Rabbim yardımcınız olsunnn
Aminnnn canım amin inş sağlıla alırım kızımı kucağımacanım yaa heyecanlandım okuyunca, ne güzel yarın bebişin kollarında. Ben de çok sabırsızlanıyorum artık. İnş sağlıklı sıhhatli sorunsuz bebeğini alırsın kucağına
Canım Allah yardımcın olsun.
hadi hayırlısıyla kurtul bebişini al kucağına inşallah.
Doktorun ne güzel ilgilenmiş. Kendini iyi hissetmelisin.
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Slm kizlar bugun dr terminimiz vardi . Yarin 36. haftamiz bitiyor bebegim tam 3 kilo olmus boyu 49 cm masallah
Suyu iyi ama daha cok tüket dedi yinede huylandim sanirim az geldi..
Nst ye almiyorlarmis ters giden bisey olmadigi sürece burda zaten sancin gelirse durdurmayiz gereksiz dedi aslinda girmek isterdim ama neyse
Attan kontol etti fazla yumusama ver rahimde cok fazla kisalma varmis az bir yer kalmis yani hic ama hic canim yanmadi yumusama olmasindan kaynakli sanirim..
Acilmam ayni devam 40 haftayi dolduracagini sanmiyorum doldurursa sasiririm ama yinede kesin bisey söyleymem dedi en fazla 2 hafta dedi tahmnen kesin diyemem diyerek vurguladi yine..
Bebek gayet saglikli dedi ondan icim rahat cok sükür
Acayip kar var burda gelirken araba kayiyordu baya bir stres oldum aklim kocamda kaliyor simdi aksam nasil gelecek iyice tutacak kar :18: allah korusun...
Eki Görüntüle 567415 Eki Görüntüle 567416 Eki Görüntüle 567421
Yagmurlada karisik mi yagiyor ne yapiyorsa hepten kaygan her yer..:18:
Evet canım sorma bizim kız daha fazla durmama dedi bakalım yarın hayırlısıyla doğum yapcam inş sağlıkla alıım kucağıma aslında doğru canım yatıp uyumam lazım dinlenmrm lazım inş sizlerde dua edin muhakkak haber vericem canım bende öptümcnm benim 4.ayımda olmuştu.ogün çarşıya kendime elbise almak için çıkmışstım ve malum bir kadın oalrak dükkan dükkan gezerken elbise uğruna bebeğimi unuttum.resmen hamile olduğumu unutup hızlı hızlı o dükkan senin bu dükkan benim dolaştım.eve gelince azıcık kasık ağrım ve azıcıkta peçeteye sildikçe kahverengi akıntı bulaşmıştı..bi arkadasım hamileliğin 9.ayına kadar kendi işi olduğu için çalışmak zorunda kaldı cnm.oda yorulunca kendini ara sıra böyle akıntısı oluyordu.9.ayına kadar ara sıra oldu onun böyle kahverengi akıntısı..pembemsi kan değilse korkma ama sen yinede doktoruna git cnm ne olur ne olmaz..sonuçta bizler burda benzer yaşadıklarımızı yazıyoruz..aynı olmayabilirde..geçmiş olsun cnm
tatlım 11 kilo aldım şuana kadar ama şükürler olsun ne ayaklarım büyüdü ne elim kolum şişti.hala yüzüğüm oluyor.hala 36 numara ayakkabı giyiyorum.aman ben dilimi ısırayım da çatlamıyorum derken bu ay öyle bi çatladım ki anlatamam.harita gibi oldu göbişim
ay cnm ben bayılıyorum bu almanların evine..sen almanyadaydın dimiyanlış hatırlamıyorum ben..ne güzel bakıımlı sokaklar..kışıda erken getirmişsiniz ,biz de daha yağmurlar yeni yağmaya başladı..bugün ve dün hele öyle bir güneş vardı incecik montla çıktım dışarı
cnm doğummu yapıcaksın kuzum yaa..ay noluyo bu ocak annelerine yaaa:18: varya üzülüyorum artık..yarın ne yaşıycamızı bilmiyoruz..Rabbim sağ salim kavustursun yavrunu sanada mühim değil artık erken doğmuş doğmamış napalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz cnm..uyumuycam deme uyumaya çalış doğum yapıcaksın yorulucaksın güzelim..bizleri haberdar et..öpüyorum seni
demet35 ,meloone nerde bu arkadaşlar yaaa:44: merak ettim doğrusu
Dualarım seninle canım..Hehehe aynen canım hamişlikte son günüm resmen yarın annelikte ilk günüm anam heycan bastı inş herşey güzel olur
Acil lazım olabilecek olan yeni dogan grubundakilerin bazılarını yıkayıp ütüledim, bir tane de gecelik yıkadım ama çantamı hazırlamadım. Ve onları bile utuledikten sonra bir gün boyunca sırtım ve karnim ağrıdı. O yüzden kalanını utulemeye cesaretim yok, annem de belinden ameliyatli ve boynunda da fıtık olduğu icin ona da yaptırmamam, kayınvalidem desen yapayım bari kıymadım ne yapayım diye kocama ve kayınpederime kendini öve öve gelir işi bana yaptırır ki onu da yapma ihtimali bile yüzde yirmi, dolayısıyla bir arkadasım ütü yapan kadınların olduğunu söylemişti, izne ayrıldıktan sonra hepsini yıkayıp birini tutup yıkayacağım. Bana pahalıya mal olacak ama ne yapayım, yapamayacak olduktan ve yardım edebilecek kimse olmadıktan sonra başka çarem yok....
demet35 ,meloone nerde bu arkadaşlar yaaa:44: merak ettim doğrusu
Dualarım seninle canım..Hehehe aynen canım hamişlikte son günüm resmen yarın annelikte ilk günüm anam heycan bastı inş herşey güzel olur
Acil lazım olabilecek olan yeni dogan grubundakilerin bazılarını yıkayıp ütüledim, bir tane de gecelik yıkadım ama çantamı hazırlamadım. Ve onları bile utuledikten sonra bir gün boyunca sırtım ve karnim ağrıdı. O yüzden kalanını utulemeye cesaretim yok, annem de belinden ameliyatli ve boynunda da fıtık olduğu icin ona da yaptırmamam, kayınvalidem desen yapayım bari kıymadım ne yapayım diye kocama ve kayınpederime kendini öve öve gelir işi bana yaptırır ki onu da yapma ihtimali bile yüzde yirmi, dolayısıyla bir arkadasım ütü yapan kadınların olduğunu söylemişti, izne ayrıldıktan sonra hepsini yıkayıp birini tutup yıkayacağım. Bana pahalıya mal olacak ama ne yapayım, yapamayacak olduktan ve yardım edebilecek kimse olmadıktan sonra başka çarem yok....
Ay sorma canım doktor bana yarın doğurcan diyince başladım ağlamaya nası heycanlandım amin canım inş saol tatlım eksik etme duanı :))Acil lazım olabilecek olan yeni dogan grubundakilerin bazılarını yıkayıp ütüledim, bir tane de gecelik yıkadım ama çantamı hazırlamadım. Ve onları bile utuledikten sonra bir gün boyunca sırtım ve karnim ağrıdı. O yüzden kalanını utulemeye cesaretim yok, annem de belinden ameliyatli ve boynunda da fıtık olduğu icin ona da yaptırmamam, kayınvalidem desen yapayım bari kıymadım ne yapayım diye kocama ve kayınpederime kendini öve öve gelir işi bana yaptırır ki onu da yapma ihtimali bile yüzde yirmi, dolayısıyla bir arkadasım ütü yapan kadınların olduğunu söylemişti, izne ayrıldıktan sonra hepsini yıkayıp birini tutup yıkayacağım. Bana pahalıya mal olacak ama ne yapayım, yapamayacak olduktan ve yardım edebilecek kimse olmadıktan sonra başka çarem yok....
İnşallah hersey gönlünce olur canım...
yazını okuyunca ben şok oldum seni düşünemiyorum bile. Allahım saglikla bebeğini kucağına almayı nasip etsin, dualarım seninle ve bebeğinle olacak... Allah yardımcın olsun.....
Aynen canım bebeğimin sağlıgı önemlî benim için o yüzden illa normal demedim hayırlısı olsun inş hayırlısıyla alırım kucagıma kızımıZaten çarpıntım var. Okuyunca nasıl heyecanlandım. Doğumun nasıl olduğu önemli değil, sen de bebekte iyi ol yeterki cnm. O kadar duygusalım ki, haberini alınca gözlerim doldu yne.
Rabbim seni de , bebeğini de kurtarsın inşallah.
Çok güzel haberlerni bekliyoruz cnm.
Ablan mutlaka haberdar etsin bizi...
biz yine doktordaydık simdi geldik kızım dönmüs hersey normali gösteriyormus artık ters durmuyormus pörtlek gözleri kocaman yanakları var poz veriyor bize :)
Ay sorma canım doktor bana yarın doğurcan diyince başladım ağlamaya nası heycanlandım amin canım inş saol tatlım eksik etme duanı :))
Aynen canım bebeğimin sağlıgı önemlî benim için o yüzden illa normal demedim hayırlısı olsun inş hayırlısıyla alırım kucagıma kızımı
Tabi canım mutlaka haber vericek :))
Evet canım ama benim cadı aceleci çıktı :)) amin canım inşş sağlıkla alırım kızımı kucagıma :)ayy seninle tahmini doğum tarhlerimz aynıydı kübra
hadi hayırlısı olsun, sağlıkla kavusursunuz inş
heyecan dorukta:26:
ayyy doğumlar başladıı:)
Rabbim yardımcın olsun,kolay doğumlar nasip etsin.sağlıkla doğsun bebeğin inşallah...
maş. mandiş darısı başımıza inş..
ben de miyomdan yana dertliyim ,acıyor biraz ,bebişler büyümeye başladı ,miyomumu bi o yana bi bu yana itekleyip duruyorlar
ay herkes bişey gösteriyor ben de bir iki aldıklarımdan göstereyim dur hele
biz yine doktordaydık simdi geldik kızım dönmüs hersey normali gösteriyormus artık ters durmuyormus pörtlek gözleri kocaman yanakları var poz veriyor bize :)
selam herkese
aa hyarınmı geliyor yaramaz daynamadı biraz daha annesi bir an önce onu kokla istiyor desene sağlıkla kucağına al hayırlı ömrü olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?