Canım maşallah yavruşuna. 3 kiloları da gördük, çok şükür..
Kar çok güzelmiş. Dikkatli gidin gelin yollarda. Sıcacık evde yağmasını izlemek güzelde, dışarıda yolllarda heleki bu gebe halimizle korkutur insanı Allah korusun..
aldığım hastane çıkışlarım
hem alt açma hem kundak battaniye olarak kullanılan alt açma setim,yatırırken hem uyku tulumu gibi kullanılıyor hem de normalde alt açma olarak
beşikleri bunlar ,5-6 aya kadar bunlarda yatırıp sonra mama sandalyesi olarak kullanacağım ,park yatağı ondan sonra alacağım inş.
odalarının lambası ,bu da hem pembe hem mavi melekli ve kurdelalı olacak ,özel sipariş ettim
elimde resmi olanlar şimdlik bunlar
aldığım hastane çıkışlarım Eki Görüntüle 567432 Eki Görüntüle 567435
hem alt açma hem kundak battaniye olarak kullanılan alt açma setim,yatırırken hem uyku tulumu gibi kullanılıyor hem de normalde alt açma olarak
Eki Görüntüle 567430 Eki Görüntüle 567431
beşikleri bunlar ,5-6 aya kadar bunlarda yatırıp sonra mama sandalyesi olarak kullanacağım ,park yatağı ondan sonra alacağım inş.
Eki Görüntüle 567433 Eki Görüntüle 567436
odalarının lambası ,bu da hem pembe hem mavi melekli ve kurdelalı olacak ,özel sipariş ettim
Eki Görüntüle 567434
ay anam ne tatlı şeyler bunlar ya..hastane çıkışları çok güzell canım..hele lambaya bittim..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım..
hepsi cok sik cok güzel canim güle güle kullanin insallah :)
Slm kızlar eve yeni geldim nts sonucum iyi çıktı ama fün geceden ben çamaşırımda ıslaklık hissediyodum onu söledim birde gel dedi gittik annemle suyum gelmiş az az azalmış iice doktorumda ben riske atamam yarın yatışını yapıyorum dedi bide açılmam varmı bakalım dedi veee vajinal muayenemi olsum kızlarbir cm açıklık var ama rahim ağzın çok kalın dedi eger yok ben illa normaş istiyorum dersen sabah vercem dunni sancıyı ama açılma garantisi vermiyorum 12 saat sancıdan sonra yine sezeryana alabilirim zaten suyuda çok az dedi bende riske atmak istemedim zaten annemde ve anlamda açılma problemi oluyo ablamda bundan dolayı sezaryen olmuştu sonuca gelcek olursak kızlar yarın sezaryenle kızımı kucağıma alıcam inş hepinizden dua istiyorum bebeğimde bende sağlıkla atlatalım bebeğimin küveze girmesine gerek kalmasın dualarınızı eksik etmeyin inş
teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim
amin cümlemize inş.
Slm kızlar eve yeni geldim nts sonucum iyi çıktı ama fün geceden ben çamaşırımda ıslaklık hissediyodum onu söledim birde gel dedi gittik annemle suyum gelmiş az az azalmış iice doktorumda ben riske atamam yarın yatışını yapıyorum dedi bide açılmam varmı bakalım dedi veee vajinal muayenemi olsum kızlarbir cm açıklık var ama rahim ağzın çok kalın dedi eger yok ben illa normaş istiyorum dersen sabah vercem dunni sancıyı ama açılma garantisi vermiyorum 12 saat sancıdan sonra yine sezeryana alabilirim zaten suyuda çok az dedi bende riske atmak istemedim zaten annemde ve anlamda açılma problemi oluyo ablamda bundan dolayı sezaryen olmuştu sonuca gelcek olursak kızlar yarın sezaryenle kızımı kucağıma alıcam inş hepinizden dua istiyorum bebeğimde bende sağlıkla atlatalım bebeğimin küveze girmesine gerek kalmasın dualarınızı eksik etmeyin inş
Canım senin sleper modeli benimkiyle aynı, ama seninkinin bu kadar yükseliyor olması çok iyi. Mama sandalyesi ile ilgili konuşmuştuk hatırlarsan. Çok güzel olur bunlardan ileride mama sandalyesi.
Sen bunların içine pamuktan birşey yaptıracak mısın cnm peki? O içindeki elyaftan yatak sence az olur mu?
Ben bunun içinde yatırıken, kundağın içine koyucam bebeğimi. Bir de üstüne kalın battaniye örtücem. Evim zaten merkesi sistem sıcak oluyor. Ama altına da pamuktan birşey yaptırayım mı bilemedim.
aherdo tesekkürler
btlkübra insallah saglıkla kucagına alırsın güzel haberlerini bekliyoruz dualarımızdasın yarın
küpeli cok tatlılar güzel günlerde giysin hamsiler
benimki sleeperlara göre yüksek ,baktım mama sandalyesiyle aynı boyda sayılır çok az bi fark var
nasılsa ilerde mama sandalyesi de alınacak ikisini bir arada alıp ayrı para vermektense tek para verip çok amaçlı kullanmak istedim
kullananlar çok memnun ,hem beşik ,hem sallama aparatı rahat bir ürün diyorlar ,uzaktan kumandalı olması da avantaj ,kendi kendilerine uyuyorlarmış içinde ,inş. bizim de işimize yarar ..
ben de burda resimde gösterdiğim alt açmaları kullanacağım ,uyku tulumu yerine de kullanıyorlar ,içine sokuyorsun bebeği ,üzerine de kalın battaniye örterim diyorum
zaten evim sıcak ,yeni ev ,yalıtımı çift kat ,o yüzden yeterli olur dye düşünüyorum
kirlenirse de hemen atarım yıkarım kurutma makinem de var kuruturum hemen diyorum
sağolasın mandiş
ayyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaaaSlm kızlar eve yeni geldim nts sonucum iyi çıktı ama fün geceden ben çamaşırımda ıslaklık hissediyodum onu söledim birde gel dedi gittik annemle suyum gelmiş az az azalmış iice doktorumda ben riske atamam yarın yatışını yapıyorum dedi bide açılmam varmı bakalım dedi veee vajinal muayenemi olsum kızlarbir cm açıklık var ama rahim ağzın çok kalın dedi eger yok ben illa normaş istiyorum dersen sabah vercem dunni sancıyı ama açılma garantisi vermiyorum 12 saat sancıdan sonra yine sezeryana alabilirim zaten suyuda çok az dedi bende riske atmak istemedim zaten annemde ve anlamda açılma problemi oluyo ablamda bundan dolayı sezaryen olmuştu sonuca gelcek olursak kızlar yarın sezaryenle kızımı kucağıma alıcam inş hepinizden dua istiyorum bebeğimde bende sağlıkla atlatalım bebeğimin küveze girmesine gerek kalmasın dualarınızı eksik etmeyin inş
Nerden anlatmaya başlıcam bilmiyorum. Dün eğer biraz ihmalkar olsaydım evde doğum yapıcaktım sanırım. Canlarım dün gece saat 12 gibi yattık. Saat 1,30a kadar nefes darlığndan uyuyamadım. Ellerimde, ayaklarımda, çenemde uyuşma başladı. Tansiyonum da düşünce artık korkmaya başladım ve eşimi uyandırdım. Biraz masaj yaptı. Baktık gecıcek gibi değil atladık her zamanki kontrollerimin yapıldığı hastaneye gittik. Bu arada kasılmalarım dvm ediyordu. Ordaki artık nasıl ifade edeceğimi bilemediğim kendlni bilmez doktor NSt ye soktu, halbuki daha sabah girmiştim ve elimde sonucum vardı. Doğum sancılarım çıktı yine bana diyor ki bunun sancıları var, hemen hastaneye götürün. Ama hiç kontrol etmedi, servisk uzunluğuna falan bakmadı. Söylene söylene ağrılar, nefes darlığı içinde devlet hastanesine gittik. Orda da kadın doğumcu yok. Saat olmuş sabahın 4ü, güzel ülkemde doğum yapıcak hastane yok yoğun bakım ünitesi olan. Sonra başka bir özel hastaneye gittik. Allahıma şükürler olsun hemen müdahele ettiler. Serumlar, dil altı. Rahim kısalmış, yumuşamış, bebeğin başı rahimde, elle bile açılabilir dedi. Bu arada çatı muayenimi oldum. çatım kesinlikle normal doğum için uygunmuş. Bu arada o masaya yatırıyorlar. 3 parmağını vajinaya sokuyorlar ve biraz cevresini kontrol ediyorlar içinde. Ben hiç rahatsız olmadım, belki de o an sadece bebeğimi düşündüğüm için. Suyumda çok şükür bırsey olmadığı için bekleticekler 1 hafta daha. Hastanede bebeğime ciğer geliştirici iğnesini yaptılar, tekrar serumlar, haplar, idrar tahlili. Sonra doktor taburcu etti. Eğer kasılmalarım 5 dakıkada bire duserse ya da azıcık suyum bıle hemen doktora gıdıcem. Bır saattır evımdeyım, banyo yaptım, yemek yedım yatıyorum sımdı. En fazla 1,5 hafta durdurabılırız dedı. Allahın hıkmetı rabbım onu korusun. Yalnız normal dogumda masaya yattıgımda, ben cok heyecanlandım. Carpıntım yukseldı. Ebe ve doktor cok rahat dogum yaparsın, ama bu heyecanla olmaz dedı. Dunden berı ne cektım, ne panık yaptım. Eger doktora gıtsemeysedım, sancılarım yuzunden acılmam olucaktı, gerısını dusunmek bıle ıstemıyorum. Mutlaka en ufak bırseyde bu aylarda normaldır demeyın, gıdın doktora. Artık kasılmalardan vucudun uyusmaya baslamıs benım. Acı esıgımde yuksek oldugu ıcın dayanayım deseydım, belkı de evde dogum olucaktı ve bana yakın olan hıcbır hastane prameture dogum dıye almıyacaktı bızı. dun geceden berı basıma gelenler bunlar ıste canlarım, cep telefonumdan yazıyorum yataktan kalkamadıgım ıcın. Aralarda bosluk koyamuyorum bu yuzden. Fazla mı uzun anlattım bılemedım, ama cok dertlesmeye ıhtıyacım vardı...
bayıldım bayıldımm, çok şanslısınız sizi böyle sevenler düşünenler olduğu için, kardeşiniz çok düşünceliymiş. lolipop havluları çok beğendim, çok şekerr
Evet teyzesi az daha dursa damatligiyla cikacak ordan
Zaten cogumuz hemen hemen aralik annesi olacagiz sezeryanla günü belli olan aralik anneleri var baya hadi hayirlisi
maş. mandiş darısı başımıza inş..
ben de miyomdan yana dertliyim ,acıyor biraz ,bebişler büyümeye başladı ,miyomumu bi o yana bi bu yana itekleyip duruyorlar
ay herkes bişey gösteriyor ben de bir iki aldıklarımdan göstereyim dur hele
aldığım hastane çıkışlarım Eki Görüntüle 567432 Eki Görüntüle 567435
Eki Görüntüle 567430 Eki Görüntüle 567431
Eki Görüntüle 567433 Eki Görüntüle 567436
Eki Görüntüle 567434
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?