2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
aldığım hastane çıkışlarım Eki Görüntüle 567432 Eki Görüntüle 567435

hem alt açma hem kundak battaniye olarak kullanılan alt açma setim,yatırırken hem uyku tulumu gibi kullanılıyor hem de normalde alt açma olarak
Eki Görüntüle 567430 Eki Görüntüle 567431

beşikleri bunlar ,5-6 aya kadar bunlarda yatırıp sonra mama sandalyesi olarak kullanacağım ,park yatağı ondan sonra alacağım inş.
Eki Görüntüle 567433 Eki Görüntüle 567436

odalarının lambası ,bu da hem pembe hem mavi melekli ve kurdelalı olacak ,özel sipariş ettim
Eki Görüntüle 567434
elimde resmi olanlar şimdlik bunlar

Cok sükür canim

Evet cok güzel cokta severim ama korktum bugun git gide cogalacak tutacak subat marti düsünemiyorum esksi 18 20 dereceye düsüyoruz esim icin üzülüyorum korkuyorum :18:

ay anam ne tatlı şeyler bunlar ya..hastane çıkışları çok güzell canım..hele lambaya bittim..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım..

hepsi cok sik cok güzel canim güle güle kullanin insallah :)

ayy inanmıyorum geldikmi sonlara artık ben bile nasıl heyecanlandım seni düşünemiyorum ama maşallah yine sakinsin cnm ,hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini kaçta yatıosun hastaneye kaç gibi doğmuş olur minnoş bilelim? dua edicem cnm kolay bir doğum olsun

teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim
amin cümlemize inş.

Canım senin sleper modeli benimkiyle aynı, ama seninkinin bu kadar yükseliyor olması çok iyi. Mama sandalyesi ile ilgili konuşmuştuk hatırlarsan. Çok güzel olur bunlardan ileride mama sandalyesi.

Sen bunların içine pamuktan birşey yaptıracak mısın cnm peki? O içindeki elyaftan yatak sence az olur mu?

Ben bunun içinde yatırıken, kundağın içine koyucam bebeğimi. Bir de üstüne kalın battaniye örtücem. Evim zaten merkesi sistem sıcak oluyor. Ama altına da pamuktan birşey yaptırayım mı bilemedim.

ahh canm ya hepimizi çok heycanlandırdın sen.saglıkla bebeğini kucagna alırsın inşallah allah kolaylık versin dualarmz seninle..

aherdo tesekkürler

btlkübra insallah saglıkla kucagına alırsın güzel haberlerini bekliyoruz dualarımızdasın yarın

küpeli cok tatlılar güzel günlerde giysin hamsiler

benimki sleeperlara göre yüksek ,baktım mama sandalyesiyle aynı boyda sayılır çok az bi fark var

nasılsa ilerde mama sandalyesi de alınacak ikisini bir arada alıp ayrı para vermektense tek para verip çok amaçlı kullanmak istedim

kullananlar çok memnun ,hem beşik ,hem sallama aparatı rahat bir ürün diyorlar ,uzaktan kumandalı olması da avantaj ,kendi kendilerine uyuyorlarmış içinde ,inş. bizim de işimize yarar ..

ben de burda resimde gösterdiğim alt açmaları kullanacağım ,uyku tulumu yerine de kullanıyorlar ,içine sokuyorsun bebeği ,üzerine de kalın battaniye örterim diyorum

zaten evim sıcak ,yeni ev ,yalıtımı çift kat ,o yüzden yeterli olur dye düşünüyorum

kirlenirse de hemen atarım yıkarım kurutma makinem de var kuruturum hemen diyorum

aherdo tesekkürler

btlkübra insallah saglıkla kucagına alırsın güzel haberlerini bekliyoruz dualarımızdasın yarın

küpeli cok tatlılar güzel günlerde giysin hamsiler

sağolasın mandiş

Ne acelesi var bu bebeklerin ya erken erken geliyolar artik ay ismi degilde dogum ne zaman diye soranlara onumuzdeki ay demek daha hosmus

milsa,
geçmiş olsun canım ,şimdi okudum.umarım sancın gelmez bebişin biraz daha sabreder.iyi düşün iyi olsun,bu ocak bebkleri niye bu kadar sabırsız ılle 2012diyecekler :)

Canım ben Dalinle yıkadım bir kez. Tertemiz oldu. Üzerindeki malzeme hemen kuruyan bir malzeme zaten. açaok ksliteli. Narinde yıkadım. Hiçbirşeyde olmadı.
Sen de benim gibi düşünüyorsun yatırmada. Bence işimize yarıcak. Kendinden sallanabilir olması ve nınnili olması çok güzel. İşimize yarar diye bence kesin. Hele seninkiler ikiz, kumandası senin işini daha da kolaylaştırır...

ayyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaaa
canım okadar heyecen yaptımi ben şimdi
rabbim hayırlısı ile kucagına alırsın inş.küveze falanda gerek kalmaz
canı nekadar tezmiş bu kızın ya
rabbim ömür versin ,dualarım seninle canım

delikız1982 cicilerinize bayıldım güle güle kullanın canım eşime diyorum şimdi biz bitane bebişe nasıl yetişicez diye düşünürken kk da bi arkadaş ikiz bebek bekliyor Allah yardımcısı olsun diye...

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine,bol bol dinlen artık

bayıldım bayıldımm , çok şanslısınız sizi böyle sevenler düşünenler olduğu için, kardeşiniz çok düşünceliymiş. lolipop havluları çok beğendim, çok şekerr

evet mirandacım bunu inkar edemem :) daha güzel sürprizler size yapılsın diyerek noktalayım

Evet teyzesi az daha dursa damatligiyla cikacak ordan

Zaten cogumuz hemen hemen aralik annesi olacagiz sezeryanla günü belli olan aralik anneleri var baya hadi hayirlisi

damatlığı çekip gelini de bulup öyle çıkarmış eheueheu

ay yavrular yaa ama annesi o miyomun orda ne işi var orası bebelerin mekanı itekelrler tabiisi

ekle şekerim senin başın kel mi

oh oh çifter çifter çok ciciler güle güle kullanın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…