Slm kızlar eve yeni geldim nts sonucum iyi çıktı ama fün geceden ben çamaşırımda ıslaklık hissediyodum onu söledim birde gel dedi gittik annemle suyum gelmiş az az azalmış iice doktorumda ben riske atamam yarın yatışını yapıyorum dedi bide açılmam varmı bakalım dedi veee vajinal muayenemi olsum kızlarbir cm açıklık var ama rahim ağzın çok kalın dedi eger yok ben illa normaş istiyorum dersen sabah vercem dunni sancıyı ama açılma garantisi vermiyorum 12 saat sancıdan sonra yine sezeryana alabilirim zaten suyuda çok az dedi bende riske atmak istemedim zaten annemde ve anlamda açılma problemi oluyo ablamda bundan dolayı sezaryen olmuştu sonuca gelcek olursak kızlar yarın sezaryenle kızımı kucağıma alıcam inş hepinizden dua istiyorum bebeğimde bende sağlıkla atlatalım bebeğimin küveze girmesine gerek kalmasın dualarınızı eksik etmeyin inş
aldığım hastane çıkışlarım Eki Görüntüle 567432 Eki Görüntüle 567435
hem alt açma hem kundak battaniye olarak kullanılan alt açma setim,yatırırken hem uyku tulumu gibi kullanılıyor hem de normalde alt açma olarak
Eki Görüntüle 567430 Eki Görüntüle 567431
beşikleri bunlar ,5-6 aya kadar bunlarda yatırıp sonra mama sandalyesi olarak kullanacağım ,park yatağı ondan sonra alacağım inş.
Eki Görüntüle 567433 Eki Görüntüle 567436
odalarının lambası ,bu da hem pembe hem mavi melekli ve kurdelalı olacak ,özel sipariş ettim
Eki Görüntüle 567434
elimde resmi olanlar şimdlik bunlar
bak sana komik bi olayımızı anlatayım
kızıma hamileyim duşa gireyim dedim
birde benim kızımda 7 ay karnım hiç çıkmadı 7 ay sonra hoooop bi çıktı docaman
bonyada takıntılıyım ya alt kısmı hiç görmüyorum üst kısımda bakıyorum pırıl pırıl ay dede gibi bembeyaz oh oh maşallah hiç çatlamamış diyorum kendi kendime
banyoda ayna vardı şu alt kısma bakayım ne var ne yok dedim
gözüm kollarıma takıldı abbowwwwkoluma bi baktı kendimden korktum yemin edrim
sonra göbegime bir baktın abowwwwww nasıl bir çıglık attımsa eşim koşarak geldi yanıma
''ne oldu neoldu ''''diye
bendeki ifadeye bak
''''KARNIM ÇATLADIIIIIIIIIIII '''
EŞİM NE NERDE HANİ DİYO
şaşkınlıktan yerde bebe arıyomuş,karnım çatladı deyince göbegim patladı bebek için çıktı zannetmiş o telaşla
gülermisin aglarmısın
tabi sonra biz bakakerken baldırlarımıda fark ettik
ama takma kafana geçiçektir
canım sivilce olabilir miherhangi bir kaşıntı yok.. zaten kaşınacak yer değilde bu vajinayla makat arasındaki bölge varya oraya doğru olan kısım açılıyormuş gibi sanki.. acı yok ama silince kan geliyor... birşeymu oluyor diye merak ediyorum... endişeleniyorm
Slm kızlar eve yeni geldim nts sonucum iyi çıktı ama fün geceden ben çamaşırımda ıslaklık hissediyodum onu söledim birde gel dedi gittik annemle suyum gelmiş az az azalmış iice doktorumda ben riske atamam yarın yatışını yapıyorum dedi bide açılmam varmı bakalım dedi veee vajinal muayenemi olsum kızlarbir cm açıklık var ama rahim ağzın çok kalın dedi eger yok ben illa normaş istiyorum dersen sabah vercem dunni sancıyı ama açılma garantisi vermiyorum 12 saat sancıdan sonra yine sezeryana alabilirim zaten suyuda çok az dedi bende riske atmak istemedim zaten annemde ve anlamda açılma problemi oluyo ablamda bundan dolayı sezaryen olmuştu sonuca gelcek olursak kızlar yarın sezaryenle kızımı kucağıma alıcam inş hepinizden dua istiyorum bebeğimde bende sağlıkla atlatalım bebeğimin küveze girmesine gerek kalmasın dualarınızı eksik etmeyin inş
Slm kizlar bugun dr terminimiz vardi . Yarin 36. haftamiz bitiyor bebegim tam 3 kilo olmus boyu 49 cm masallah
Suyu iyi ama daha cok tüket dedi yinede huylandim sanirim az geldi..
Nst ye almiyorlarmis ters giden bisey olmadigi sürece burda zaten sancin gelirse durdurmayiz gereksiz dedi aslinda girmek isterdim ama neyse
Attan kontol etti fazla yumusama ver rahimde cok fazla kisalma varmis az bir yer kalmis yani hic ama hic canim yanmadi yumusama olmasindan kaynakli sanirim..
Acilmam ayni devam 40 haftayi dolduracagini sanmiyorum doldurursa sasiririm ama yinede kesin bisey söyleymem dedi en fazla 2 hafta dedi tahmnen kesin diyemem diyerek vurguladi yine..
Bebek gayet saglikli dedi ondan icim rahat cok sükür
Acayip kar var burda gelirken araba kayiyordu baya bir stres oldum aklim kocamda kaliyor simdi aksam nasil gelecek iyice tutacak kar :18: allah korusun...
Eki Görüntüle 567415 Eki Görüntüle 567416 Eki Görüntüle 567421
maaşallah annesi ne yedin ne içtin de bu kadar yaradı:)
çok güzel kilosu:)
Hakkında hayırlısı olsun,eşin içinde aklına kotu getirme,erkekler alışık zor şartlara,sürer gelir her şartta
Kendine stres yapacak şeyler bulma bebişin düşün
Yagmurlada karisik mi yagiyor ne yapiyorsa hepten kaygan her yer..:18:
hem alt açma hem kundak battaniye olarak kullanılan alt açma setim,yatırırken hem uyku tulumu gibi kullanılıyor hem de normalde alt açma olarak
beşikleri bunlar ,5-6 aya kadar bunlarda yatırıp sonra mama sandalyesi olarak kullanacağım ,park yatağı ondan sonra alacağım inş.
odalarının lambası ,bu da hem pembe hem mavi melekli ve kurdelalı olacak ,özel sipariş ettim
Eki Görüntüle 567434
Nerden anlatmaya başlıcam bilmiyorum. Dün eğer biraz ihmalkar olsaydım evde doğum yapıcaktım sanırım. Canlarım dün gece saat 12 gibi yattık. Saat 1,30a kadar nefes darlığndan uyuyamadım. Ellerimde, ayaklarımda, çenemde uyuşma başladı. Tansiyonum da düşünce artık korkmaya başladım ve eşimi uyandırdım. Biraz masaj yaptı. Baktık gecıcek gibi değil atladık her zamanki kontrollerimin yapıldığı hastaneye gittik. Bu arada kasılmalarım dvm ediyordu. Ordaki artık nasıl ifade edeceğimi bilemediğim kendlni bilmez doktor NSt ye soktu, halbuki daha sabah girmiştim ve elimde sonucum vardı. Doğum sancılarım çıktı yine bana diyor ki bunun sancıları var, hemen hastaneye götürün. Ama hiç kontrol etmedi, servisk uzunluğuna falan bakmadı. Söylene söylene ağrılar, nefes darlığı içinde devlet hastanesine gittik. Orda da kadın doğumcu yok. Saat olmuş sabahın 4ü, güzel ülkemde doğum yapıcak hastane yok yoğun bakım ünitesi olan. Sonra başka bir özel hastaneye gittik. Allahıma şükürler olsun hemen müdahele ettiler. Serumlar, dil altı. Rahim kısalmış, yumuşamış, bebeğin başı rahimde, elle bile açılabilir dedi. Bu arada çatı muayenimi oldum. çatım kesinlikle normal doğum için uygunmuş. Bu arada o masaya yatırıyorlar. 3 parmağını vajinaya sokuyorlar ve biraz cevresini kontrol ediyorlar içinde. Ben hiç rahatsız olmadım, belki de o an sadece bebeğimi düşündüğüm için. Suyumda çok şükür bırsey olmadığı için bekleticekler 1 hafta daha. Hastanede bebeğime ciğer geliştirici iğnesini yaptılar, tekrar serumlar, haplar, idrar tahlili. Sonra doktor taburcu etti. Eğer kasılmalarım 5 dakıkada bire duserse ya da azıcık suyum bıle hemen doktora gıdıcem. Bır saattır evımdeyım, banyo yaptım, yemek yedım yatıyorum sımdı. En fazla 1,5 hafta durdurabılırız dedı. Allahın hıkmetı rabbım onu korusun. Yalnız normal dogumda masaya yattıgımda, ben cok heyecanlandım. Carpıntım yukseldı. Ebe ve doktor cok rahat dogum yaparsın, ama bu heyecanla olmaz dedı. Dunden berı ne cektım, ne panık yaptım. Eger doktora gıtsemeysedım, sancılarım yuzunden acılmam olucaktı, gerısını dusunmek bıle ıstemıyorum. Mutlaka en ufak bırseyde bu aylarda normaldır demeyın, gıdın doktora. Artık kasılmalardan vucudun uyusmaya baslamıs benım. Acı esıgımde yuksek oldugu ıcın dayanayım deseydım, belkı de evde dogum olucaktı ve bana yakın olan hıcbır hastane prameture dogum dıye almıyacaktı bızı. dun geceden berı basıma gelenler bunlar ıste canlarım, cep telefonumdan yazıyorum yataktan kalkamadıgım ıcın. Aralarda bosluk koyamuyorum bu yuzden. Fazla mı uzun anlattım bılemedım, ama cok dertlesmeye ıhtıyacım vardı...
Canım benım rabbim bi avazda kurtarsın işallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. İşallah bebişin kilosu iyidirde küveze girmeden bebişini verirler kucağınaAy sorma canım doktor bana yarın doğurcan diyince başladım ağlamaya nası heycanlandım amin canım inş saol tatlım eksik etme duanı :))
Aynen canım bebeğimin sağlıgı önemlî benim için o yüzden illa normal demedim hayırlısı olsun inş hayırlısıyla alırım kucagıma kızımı
Tabi canım mutlaka haber vericek :))
Canım bence azra sade halıyle daha güzel ben azranur u pek sevmedimslm kızlar azra ismi nasıl sızce azra tek basına mı guzel yoksa azranur mu guzel yardımcı olurmusunz ...
Canım benım rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin işallah. O gülen yüzün hiç solmasın. Dualarım seninle.kızlar bugün normal normal kontrole gittim aslında gece istanbulda gök yarıldı resmen nasıl yağmur fırtına hiç uyumadım biraz sancım vardı böyle bıçak saplanması ve her zamanki gibi sistit sancısına benzer olandan bir ara tuvalete kalktım ki sol elim sağ elimin 2 katı olmuş yumruk yapamıyorum sızlıyor neyse soluma yattım gene panik yapmadım, eşimi de uyandırmadım sabah da hafif bir kahvaltı yapıp gittim hastaneye önce muayene oldum uzun uzun baktı dr dedi ki "ben çocuğun 38. haftayı ve sonrasını bekleyeceğini sanmıyorum bence 4. kemoterapiyi alma" dedi. Nst ye gönderdi bu arada su iç idrara sıkış tekrar bakacağım dedi, nst de bebek az kıpırdadı sürekli kasılmam olmuş beni evirdiler çevirdiler rahat mısın diyorlar rahatım diyorum ama kasılıyormuşum ben kasılma olayını hala anlayamadığım için farkında değilim neyse yarım saat nst de kaldıktan sonra dr tekrar baktı ultrasonla dedi ki sana 2 ünite serum vereceğim ama acilde alma enfeksiyon kapma riski orada daha fazla evde taksın biri dedi, hastanede damar yolu açtılar serumları aldımsağ olsun komşum taktı serumları ve çok ilgilendi benle yedirdi yatırdı Allah razı olsun hem de kız benimle aynı haftalık hamile bir de 2.5 yaşında kızı var valla çok yük oldum bugün ona
neyse serum verince dr ben dedim ki onkoloğumu arayalım kızıyor sonra aradım ikisi konuştu jinekolog adama dedi ki "bu kız 33+5 günlük hamile ve şimdiden ağrıları var, nst de doğum kasılması çıkıyor suyu gelirse en fazla 24 saat tutabilirim daha fazlasını garanti edemem size" adam sordu şimdi çocuk doğarsa ne olur diye, jinekolog da "şimdi doğsa bile tek sorun ciğerlerinin gelişimi olur onun için de geliştirici iğne yaparız sorun çıkmaz bu haftalarda doğum yapan bir sürü hastamız var" dedi, adam da sanırım 4. kemodan vazgeçti ki jinekolog "ben 36. hafta doğum olacak şekilde plan yapıyorum o zaman" diye kapattılar. Ama haftaya da gideceğim nst çekilecek alttan muayene edecek yine son kararı haftaya verecek tekrar konuşacaklar
pelviks uzunluğu sınırda şu an ama haftaya kısalır dedi suyu iyiymiş bakalım...
jinekolog beni gönderirken kasılman sancın olursa hemen nst ye gel dedi, yatıp dinlenilecek, serumların kasılmaları azaltması lazım dedi
6 saat serum yedim ama hala kasılmam var galiba karnım kaskatı arada sancı da vuruyor düzenli değil ama oluyor işte akşam bir de ayaklarım şişmesin mi ama bir dakikada davul oldular resmen nasıl acıdılar sonra düzeldi ama şişip inmesi ne alameti bilemiyorum...
Kızlar ya kasılma nasıl oluyor karnım her sertleşince kasılmış mı oluyorum öyle mi not alayım, 5 dk da 1 olursa gitmem lazımmış
anlayacağınız benim oğlum da 19 aralık a kadar dayanması lazım hele hele bir hafta içinde doğarsa ki Allah korusun son kemodan beri 2 hafta geçtiği için hayati tehlikesi mevcut olur, en az 1 hafta beklemesi lazım 19 aralık a kadar beklerse çok iyi olacak tabi keşke daha çok kalsa ama zor görünüyor
görünen o ki 4. kemo hayal oldu, doğum için de oğlum ne kadar sabrederse, dua edin bize kızlar bizim durumumuzda olan tüm arkadaşlara dua edin lütfen...
kızlar bugün normal normal kontrole gittim aslında gece istanbulda gök yarıldı resmen nasıl yağmur fırtına hiç uyumadım biraz sancım vardı böyle bıçak saplanması ve her zamanki gibi sistit sancısına benzer olandan bir ara tuvalete kalktım ki sol elim sağ elimin 2 katı olmuş yumruk yapamıyorum sızlıyor neyse soluma yattım gene panik yapmadım, eşimi de uyandırmadım sabah da hafif bir kahvaltı yapıp gittim hastaneye önce muayene oldum uzun uzun baktı dr dedi ki "ben çocuğun 38. haftayı ve sonrasını bekleyeceğini sanmıyorum bence 4. kemoterapiyi alma" dedi. Nst ye gönderdi bu arada su iç idrara sıkış tekrar bakacağım dedi, nst de bebek az kıpırdadı sürekli kasılmam olmuş beni evirdiler çevirdiler rahat mısın diyorlar rahatım diyorum ama kasılıyormuşum ben kasılma olayını hala anlayamadığım için farkında değilim neyse yarım saat nst de kaldıktan sonra dr tekrar baktı ultrasonla dedi ki sana 2 ünite serum vereceğim ama acilde alma enfeksiyon kapma riski orada daha fazla evde taksın biri dedi, hastanede damar yolu açtılar serumları aldımsağ olsun komşum taktı serumları ve çok ilgilendi benle yedirdi yatırdı Allah razı olsun hem de kız benimle aynı haftalık hamile bir de 2.5 yaşında kızı var valla çok yük oldum bugün ona
neyse serum verince dr ben dedim ki onkoloğumu arayalım kızıyor sonra aradım ikisi konuştu jinekolog adama dedi ki "bu kız 33+5 günlük hamile ve şimdiden ağrıları var, nst de doğum kasılması çıkıyor suyu gelirse en fazla 24 saat tutabilirim daha fazlasını garanti edemem size" adam sordu şimdi çocuk doğarsa ne olur diye, jinekolog da "şimdi doğsa bile tek sorun ciğerlerinin gelişimi olur onun için de geliştirici iğne yaparız sorun çıkmaz bu haftalarda doğum yapan bir sürü hastamız var" dedi, adam da sanırım 4. kemodan vazgeçti ki jinekolog "ben 36. hafta doğum olacak şekilde plan yapıyorum o zaman" diye kapattılar. Ama haftaya da gideceğim nst çekilecek alttan muayene edecek yine son kararı haftaya verecek tekrar konuşacaklar
jinekolog beni gönderirken kasılman sancın olursa hemen nst ye gel dedi, yatıp dinlenilecek, serumların kasılmaları azaltması lazım dedi
6 saat serum yedim ama hala kasılmam var galiba karnım kaskatı arada sancı da vuruyor düzenli değil ama oluyor işte akşam bir de ayaklarım şişmesin mi ama bir dakikada davul oldular resmen nasıl acıdılar sonra düzeldi ama şişip inmesi ne alameti bilemiyorum...
Kızlar ya kasılma nasıl oluyor karnım her sertleşince kasılmış mı oluyorum öyle mi not alayım, 5 dk da 1 olursa gitmem lazımmış
anlayacağınız benim oğlum da 19 aralık a kadar dayanması lazım hele hele bir hafta içinde doğarsa ki Allah korusun son kemodan beri 2 hafta geçtiği için hayati tehlikesi mevcut olur, en az 1 hafta beklemesi lazım 19 aralık a kadar beklerse çok iyi olacak tabi keşke daha çok kalsa ama zor görünüyor
görünen o ki 4. kemo hayal oldu, doğum için de oğlum ne kadar sabrederse, dua edin bize kızlar bizim durumumuzda olan tüm arkadaşlara dua edin lütfen...
kızlar ben meloneyi çok merakediyorum:26:
tatlım okudum yazdıklarını. Rabbım korusun senı, oğlun annesi kadar mucadeleci ve güçlü. Ben buna inanıyorm çok. Sımdı kemoya gore bebegının ne kadar daha ıcerıde durması gerekıyor?canım benim çok ama çok iyi anlıyorum sabahtan beri seninkine yakın şeyler yaşadım ve acayip mutsuzum, inşallah ikimizin oğluşu da biraz daha sabreder de sağlıcakla alırız onları kucağımıza... Canımmm sana yazamadım bir türlü. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Rabbim bir daha yasatmasın. Minnoşunda bir daha bu kadar uyumasın :)ayy canım benim dualarımız seninle inşallah kolay bir doğum olur bebeğin de sağlıklı gelir dünyaya canım sakın heyecan yapma manevi desteğimizle hep yanınızdayız, senin ve kızının...
Eki Görüntüle 567434
sorma ayşe ALLAHtan rahim dışında da miyom hamsilere zarar vermiyoray yavrular yaa ama annesi o miyomun orda ne işi var orası bebelerin mekanı itekelrler tabiisi
ekle şekerim senin başın kel mi
oh oh çifter çifter çok ciciler güle güle kullanın inşallah :)
sağolasın fombhepsi çok güzel iyi günlerde kullanın :)
sağolasıncanım çok ttalılar gule gule mutlu günlerde kullanın
isim düşündünüz mü merak ettim
sağolasındelikiz1982! Çok güzelmiş canım aldıkların.Çok beğendim. Güle güle kullanın. Hastane çıkışların ne marka? Çok beğendim ben onları!
.
valla daha beşikler gelmedi perşeme gelecek inş. o yüzden yıkamadım henüz..Canım ben Dalinle yıkadım bir kez. Tertemiz oldu. Üzerindeki malzeme hemen kuruyan bir malzeme zaten. açaok ksliteli. Narinde yıkadım. Hiçbirşeyde olmadı.
Sen de benim gibi düşünüyorsun yatırmada. Bence işimize yarıcak. Kendinden sallanabilir olması ve nınnili olması çok güzel. İşimize yarar diye bence kesin. Hele seninkiler ikiz, kumandası senin işini daha da kolaylaştırır...
delikız1982 cicilerinize bayıldım güle güle kullanın canımeşime diyorum şimdi biz bitane bebişe nasıl yetişicez diye düşünürken kk da bi arkadaş ikiz bebek bekliyor Allah yardımcısı olsun diye...
kızlar bugün normal normal kontrole gittim aslında gece istanbulda gök yarıldı resmen nasıl yağmur fırtına hiç uyumadım biraz sancım vardı böyle bıçak saplanması ve her zamanki gibi sistit sancısına benzer olandan bir ara tuvalete kalktım ki sol elim sağ elimin 2 katı olmuş yumruk yapamıyorum sızlıyor neyse soluma yattım gene panik yapmadım, eşimi de uyandırmadım sabah da hafif bir kahvaltı yapıp gittim hastaneye önce muayene oldum uzun uzun baktı dr dedi ki "ben çocuğun 38. haftayı ve sonrasını bekleyeceğini sanmıyorum bence 4. kemoterapiyi alma" dedi. Nst ye gönderdi bu arada su iç idrara sıkış tekrar bakacağım dedi, nst de bebek az kıpırdadı sürekli kasılmam olmuş beni evirdiler çevirdiler rahat mısın diyorlar rahatım diyorum ama kasılıyormuşum ben kasılma olayını hala anlayamadığım için farkında değilim neyse yarım saat nst de kaldıktan sonra dr tekrar baktı ultrasonla dedi ki sana 2 ünite serum vereceğim ama acilde alma enfeksiyon kapma riski orada daha fazla evde taksın biri dedi, hastanede damar yolu açtılar serumları aldımsağ olsun komşum taktı serumları ve çok ilgilendi benle yedirdi yatırdı Allah razı olsun hem de kız benimle aynı haftalık hamile bir de 2.5 yaşında kızı var valla çok yük oldum bugün ona
Eki Görüntüle 567434
Canım söylediğln cok doğru aslında. Zaten her muayeneye para ödüyoruz. Bir de gece çağırınca extra para cidden gereksiz. Ama o an o bile önemsiz. Bebeğim ve ben söz konusuysa eğer. Ama işte başımıza gelenler. Senin doktorunu da takdir ettim, çok şanslısın.november82 oğlunun odası çok güzel olmuş canım.soft yumuşak renkler.güle güle kullanın sağlıklı günlerde büyüüsn oğlun.asliirfan aldıklarını güle güle kullan canım .herşeyin çok güzel özellikle tacın harika olmuş, ellerine sağlık..zeynepfaz maşallah canım sana ve bebeğine.allahım gülümsemeyi yüzünden hiç eksik etmesin.bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah.madamcocosh senden ve bebeğinden iyi haberler gelmiş çok sevindim.işallah allahım bidaha yaşatmaz.onlar içerde keyiflerindeler ama dışarda bizi korkutuyorlar.Milsacım çok zor bir gece geçirmişsin..geçmiş olsun canım..güzelce istirahat et.allahım yardımcın olsun.işallah oğlunu sağlıkla kucağına alırsın hayırlı zamanında.dediğin gibi doktor çok önemli.benim doktorum gittiğimde eğer herhangi bişe olursa direk hastaneye gel nöbetçi doktorla uğraşma dedi.2.kata doğumhaneye çık ebeler sana yardımcı olacak banada haber verirler zaten dedi.cebinide vermişti ne zaman olursa olsun ara diye.fark konusuda hiç bahsedilmedi.zaten her gitmeye para alıyor .onun hastasıısın sonuçta.işallah bu hastanenden sonuna kadar memnun kalırsın.Ayşecim hediyelerini güle güle kullan canım..ne güzel süpriz yapmış kardeşin ve arkadaşların sana .allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?