hepsi çok şirinn, güle güle kullansın bebişlerin canım
hakkında hayırlısı olsun canım.bu bebişler ocağı beklemiyorlar aceleci davranıyorlar.en doğru kararı vermişsin normal doğumu beklemene gerek yok ablandada böle bişe olduysa.allah yardımcın olsun.işallah sağlıkla alırsın bebeğini yarın.
aldıkların çok güzeller canım sağlıklı günlerde giysin bebişlerin işallah.
teşekkür ederim ikinize de
pijama olarak da şu ikisini aldım
biri bundaki nar çiçeği rengi Eki Görüntüle 567607
diğeri de linkteki
https://www.markasecal.com/product/12911/Erdem 8312 Bayan Pijama Takım
biri geldiğinde uzun olsun istedim oram buram çıkmasın istedim ,uzun olarak da bunları tercih ettim ..
bi de şunu almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 567608
Canım aldıkların çok güzeller.Güle güle sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah...
Slm kızlar eve yeni geldim nts sonucum iyi çıktı ama fün geceden ben çamaşırımda ıslaklık hissediyodum onu söledim birde gel dedi gittik annemle suyum gelmiş az az azalmış iice doktorumda ben riske atamam yarın yatışını yapıyorum dedi bide açılmam varmı bakalım dedi veee vajinal muayenemi olsum kızlarbir cm açıklık var ama rahim ağzın çok kalın dedi eger yok ben illa normaş istiyorum dersen sabah vercem dunni sancıyı ama açılma garantisi vermiyorum 12 saat sancıdan sonra yine sezeryana alabilirim zaten suyuda çok az dedi bende riske atmak istemedim zaten annemde ve anlamda açılma problemi oluyo ablamda bundan dolayı sezaryen olmuştu sonuca gelcek olursak kızlar yarın sezaryenle kızımı kucağıma alıcam inş hepinizden dua istiyorum bebeğimde bende sağlıkla atlatalım bebeğimin küveze girmesine gerek kalmasın dualarınızı eksik etmeyin inş
Slm kizlar bugun dr terminimiz vardi . Yarin 36. haftamiz bitiyor bebegim tam 3 kilo olmus boyu 49 cm masallah
Suyu iyi ama daha cok tüket dedi yinede huylandim sanirim az geldi..
Nst ye almiyorlarmis ters giden bisey olmadigi sürece burda zaten sancin gelirse durdurmayiz gereksiz dedi aslinda girmek isterdim ama neyse
Attan kontol etti fazla yumusama ver rahimde cok fazla kisalma varmis az bir yer kalmis yani hic ama hic canim yanmadi yumusama olmasindan kaynakli sanirim..
Acilmam ayni devam 40 haftayi dolduracagini sanmiyorum doldurursa sasiririm ama yinede kesin bisey söyleymem dedi en fazla 2 hafta dedi tahmnen kesin diyemem diyerek vurguladi yine..
Bebek gayet saglikli dedi ondan icim rahat cok sükür
Acayip kar var burda gelirken araba kayiyordu baya bir stres oldum aklim kocamda kaliyor simdi aksam nasil gelecek iyice tutacak kar :18: allah korusun...
Eki Görüntüle 567415 Eki Görüntüle 567416 Eki Görüntüle 567421
Yagmurlada karisik mi yagiyor ne yapiyorsa hepten kaygan her yer..:18:
kızlar bugün normal normal kontrole gittim aslında gece istanbulda gök yarıldı resmen nasıl yağmur fırtına hiç uyumadım biraz sancım vardı böyle bıçak saplanması ve her zamanki gibi sistit sancısına benzer olandan bir ara tuvalete kalktım ki sol elim sağ elimin 2 katı olmuş yumruk yapamıyorum sızlıyor neyse soluma yattım gene panik yapmadım, eşimi de uyandırmadım sabah da hafif bir kahvaltı yapıp gittim hastaneye önce muayene oldum uzun uzun baktı dr dedi ki "ben çocuğun 38. haftayı ve sonrasını bekleyeceğini sanmıyorum bence 4. kemoterapiyi alma" dedi. Nst ye gönderdi bu arada su iç idrara sıkış tekrar bakacağım dedi, nst de bebek az kıpırdadı sürekli kasılmam olmuş beni evirdiler çevirdiler rahat mısın diyorlar rahatım diyorum ama kasılıyormuşum ben kasılma olayını hala anlayamadığım için farkında değilim neyse yarım saat nst de kaldıktan sonra dr tekrar baktı ultrasonla dedi ki sana 2 ünite serum vereceğim ama acilde alma enfeksiyon kapma riski orada daha fazla evde taksın biri dedi, hastanede damar yolu açtılar serumları aldımsağ olsun komşum taktı serumları ve çok ilgilendi benle yedirdi yatırdı Allah razı olsun hem de kız benimle aynı haftalık hamile bir de 2.5 yaşında kızı var valla çok yük oldum bugün ona
neyse serum verince dr ben dedim ki onkoloğumu arayalım kızıyor sonra aradım ikisi konuştu jinekolog adama dedi ki "bu kız 33+5 günlük hamile ve şimdiden ağrıları var, nst de doğum kasılması çıkıyor suyu gelirse en fazla 24 saat tutabilirim daha fazlasını garanti edemem size" adam sordu şimdi çocuk doğarsa ne olur diye, jinekolog da "şimdi doğsa bile tek sorun ciğerlerinin gelişimi olur onun için de geliştirici iğne yaparız sorun çıkmaz bu haftalarda doğum yapan bir sürü hastamız var" dedi, adam da sanırım 4. kemodan vazgeçti ki jinekolog "ben 36. hafta doğum olacak şekilde plan yapıyorum o zaman" diye kapattılar. Ama haftaya da gideceğim nst çekilecek alttan muayene edecek yine son kararı haftaya verecek tekrar konuşacaklar
pelviks uzunluğu sınırda şu an ama haftaya kısalır dedi suyu iyiymiş bakalım...
jinekolog beni gönderirken kasılman sancın olursa hemen nst ye gel dedi, yatıp dinlenilecek, serumların kasılmaları azaltması lazım dedi
6 saat serum yedim ama hala kasılmam var galiba karnım kaskatı arada sancı da vuruyor düzenli değil ama oluyor işte akşam bir de ayaklarım şişmesin mi ama bir dakikada davul oldular resmen nasıl acıdılar sonra düzeldi ama şişip inmesi ne alameti bilemiyorum...
Kızlar ya kasılma nasıl oluyor karnım her sertleşince kasılmış mı oluyorum öyle mi not alayım, 5 dk da 1 olursa gitmem lazımmış
anlayacağınız benim oğlum da 19 aralık a kadar dayanması lazım hele hele bir hafta içinde doğarsa ki Allah korusun son kemodan beri 2 hafta geçtiği için hayati tehlikesi mevcut olur, en az 1 hafta beklemesi lazım 19 aralık a kadar beklerse çok iyi olacak tabi keşke daha çok kalsa ama zor görünüyor
görünen o ki 4. kemo hayal oldu, doğum için de oğlum ne kadar sabrederse, dua edin bize kızlar bizim durumumuzda olan tüm arkadaşlara dua edin lütfen...
Canim sakinim cok sukur icim cok rahat tabi yarin hastanede nolur bilmiyorum en gec 9 da hastanede olcam 11 gibide aliriz dedi hayirlisiyla saglikla sihhatle ikimizde iyi oluruz ins canim :)))ayy inanmıyorum geldikmi sonlara artıkben bile nasıl heyecanlandım seni düşünemiyorum ama maşallah yine sakinsin cnm ,hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini kaçta yatıosun hastaneye kaç gibi doğmuş olur minnoş bilelim? dua edicem cnm kolay bir doğum olsun
Cok tesekkurederim canim gercekten dualariniza ihtiyacim var :))ahh canm ya hepimizi çok heycanlandırdın sen.saglıkla bebeğini kucagna alırsın inşallah allah kolaylık versin dualarmz seninle..
Ayy ins canim ya kuveze girmez bebisim valla iice aceleci bi kiz sagligi ii olsunda canim toparlar kendini ins :))ayyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaaa
canım okadar heyecen yaptımi ben şimdi
rabbim hayırlısı ile kucagına alırsın inş.küveze falanda gerek kalmaz
canı nekadar tezmiş bu kızın ya
rabbim ömür versin ,dualarım seninle canım
Tesekkurederim canim amin inss :)))Hayırlı olsun canım :)) Bebiş bayağı bir erkenci davrandı.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
Canım Allahım sağlıkla,kolaylıkla kucağına aldırsın bebeğini.Dualarım sizinle.Sakin ol herşey çok güzel olacak.Allahım yar ve yardımcın olsun.
kızlar bugün normal normal kontrole gittim aslında gece istanbulda gök yarıldı resmen nasıl yağmur fırtına hiç uyumadım biraz sancım vardı böyle bıçak saplanması ve her zamanki gibi sistit sancısına benzer olandan bir ara tuvalete kalktım ki sol elim sağ elimin 2 katı olmuş yumruk yapamıyorum sızlıyor neyse soluma yattım gene panik yapmadım, eşimi de uyandırmadım sabah da hafif bir kahvaltı yapıp gittim hastaneye önce muayene oldum uzun uzun baktı dr dedi ki "ben çocuğun 38. haftayı ve sonrasını bekleyeceğini sanmıyorum bence 4. kemoterapiyi alma" dedi. Nst ye gönderdi bu arada su iç idrara sıkış tekrar bakacağım dedi, nst de bebek az kıpırdadı sürekli kasılmam olmuş beni evirdiler çevirdiler rahat mısın diyorlar rahatım diyorum ama kasılıyormuşum ben kasılma olayını hala anlayamadığım için farkında değilim neyse yarım saat nst de kaldıktan sonra dr tekrar baktı ultrasonla dedi ki sana 2 ünite serum vereceğim ama acilde alma enfeksiyon kapma riski orada daha fazla evde taksın biri dedi, hastanede damar yolu açtılar serumları aldımsağ olsun komşum taktı serumları ve çok ilgilendi benle yedirdi yatırdı Allah razı olsun hem de kız benimle aynı haftalık hamile bir de 2.5 yaşında kızı var valla çok yük oldum bugün ona
neyse serum verince dr ben dedim ki onkoloğumu arayalım kızıyor sonra aradım ikisi konuştu jinekolog adama dedi ki "bu kız 33+5 günlük hamile ve şimdiden ağrıları var, nst de doğum kasılması çıkıyor suyu gelirse en fazla 24 saat tutabilirim daha fazlasını garanti edemem size" adam sordu şimdi çocuk doğarsa ne olur diye, jinekolog da "şimdi doğsa bile tek sorun ciğerlerinin gelişimi olur onun için de geliştirici iğne yaparız sorun çıkmaz bu haftalarda doğum yapan bir sürü hastamız var" dedi, adam da sanırım 4. kemodan vazgeçti ki jinekolog "ben 36. hafta doğum olacak şekilde plan yapıyorum o zaman" diye kapattılar. Ama haftaya da gideceğim nst çekilecek alttan muayene edecek yine son kararı haftaya verecek tekrar konuşacaklar
jinekolog beni gönderirken kasılman sancın olursa hemen nst ye gel dedi, yatıp dinlenilecek, serumların kasılmaları azaltması lazım dedi
6 saat serum yedim ama hala kasılmam var galiba karnım kaskatı arada sancı da vuruyor düzenli değil ama oluyor işte akşam bir de ayaklarım şişmesin mi ama bir dakikada davul oldular resmen nasıl acıdılar sonra düzeldi ama şişip inmesi ne alameti bilemiyorum...
Kızlar ya kasılma nasıl oluyor karnım her sertleşince kasılmış mı oluyorum öyle mi not alayım, 5 dk da 1 olursa gitmem lazımmış
anlayacağınız benim oğlum da 19 aralık a kadar dayanması lazım hele hele bir hafta içinde doğarsa ki Allah korusun son kemodan beri 2 hafta geçtiği için hayati tehlikesi mevcut olur, en az 1 hafta beklemesi lazım 19 aralık a kadar beklerse çok iyi olacak tabi keşke daha çok kalsa ama zor görünüyor
görünen o ki 4. kemo hayal oldu, doğum için de oğlum ne kadar sabrederse, dua edin bize kızlar bizim durumumuzda olan tüm arkadaşlara dua edin lütfen...
Amin canim cok sagolCanım Allahım sağlıkla,kolaylıkla kucağına aldırsın bebeğini.Dualarım sizinle.Sakin ol herşey çok güzel olacak.Allahım yar ve yardımcın olsun.
Saol canim ins saglikla kucagima aliyim iice koklucam kuzumu:))ay_she ;canım çok tatlı hediyeleriniz ablanda sen gibi çok becerikli ,ayrıntılara çok özenmiş... gule gule kullanın
annaaa
bibebiş daha gelioooo
ayyy bizim içinde içine çeke çeke kokla kuzunu:) Allah sağlık sıhhat versin ikinizede
Cok saol canim benim dualariniza ihtiyacim var gercekten hayirlisiyla kucagima aliyim kizimi :))canım benim çok ama çok iyi anlıyorum sabahtan beri seninkine yakın şeyler yaşadım ve acayip mutsuzum, inşallah ikimizin oğluşu da biraz daha sabreder de sağlıcakla alırız onları kucağımıza...
ayy canım benim dualarımız seninle inşallah kolay bir doğum olur bebeğin de sağlıklı gelir dünyaya canım sakın heyecan yapma manevi desteğimizle hep yanınızdayız, senin ve kızının...
Amin canim ins tabi teyzesi paylascam sizinle hemen :))seninle neredeyse aynı gün hamile kalmışık, senin kızın benim oğlumdan 1 ay büyük mü olacak şimdi
şaka bir yana sağlıkla al bebişini kucağına inşallah. bizimle de hikayeni fotolarını paylaş en kısa zamanda. Allah kolaylıklar versin
zeynepfaz, sana da Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sana da şifalar versin.
Aynen ole canim bbegimi riske atamazdim hayirlisi olsun yarin ikimizde saglikli sihhatli oluruz ins :))hakkında hayırlısı olsun canım.bu bebişler ocağı beklemiyorlar aceleci davranıyorlar.en doğru kararı vermişsin normal doğumu beklemene gerek yok ablandada böle bişe olduysa.allah yardımcın olsun.işallah sağlıkla alırsın bebeğini yarın.
aldıkların çok güzeller canım sağlıklı günlerde giysin bebişlerin işallah.
betülkübra sen yarın doğumamı gidiyorsun kaçırdım ben orayı
RABBİM yardımcın olsun
canımmm benimmm. Sen mustela'nın kremini paylaşmıştın. Internette 3,4 çeşit var. Hangisidir bilemedim.
Senin aldığın kremin adını paylaşır mısın rica etsem cnm? Eşime sipariş vericem de, gelirken alsın.
kızlar doğuma az kaldı ama hala isme karar veremiyorum soyadımız efe sizce;
yiğit emir efe mi
yasir emir efe mi
yiğit emir kafamda netleşmişti fakat yasir in deanlamını beğendim Hz. Muhammed'in yanında ilk şehit olan sahabenin ismi
kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz
Canım benim dualarımız seninle sağlıkla sıhhatle hayırlı doğumlar geçirmeni diliyorumSlm kızlar eve yeni geldim nts sonucum iyi çıktı ama fün geceden ben çamaşırımda ıslaklık hissediyodum onu söledim birde gel dedi gittik annemle suyum gelmiş az az azalmış iice doktorumda ben riske atamam yarın yatışını yapıyorum dedi bide açılmam varmı bakalım dedi veee vajinal muayenemi olsum kızlarbir cm açıklık var ama rahim ağzın çok kalın dedi eger yok ben illa normaş istiyorum dersen sabah vercem dunni sancıyı ama açılma garantisi vermiyorum 12 saat sancıdan sonra yine sezeryana alabilirim zaten suyuda çok az dedi bende riske atmak istemedim zaten annemde ve anlamda açılma problemi oluyo ablamda bundan dolayı sezaryen olmuştu sonuca gelcek olursak kızlar yarın sezaryenle kızımı kucağıma alıcam inş hepinizden dua istiyorum beçbeğimde bende sağlıkla atlatalım bebeğimin küveze girmesine gerek kalmasın dualarınızı eksik etmeyin inş
Slm kizlar bugun dr terminimiz vardi . Yarin 36. haftamiz bitiyor bebegim tam 3 kilo olmus boyu 49 cm masallah
Suyu iyi ama daha cok tüket dedi yinede huylandim sanirim az geldi..
Nst ye almiyorlarmis ters giden bisey olmadigi sürece burda zaten sancin gelirse durdurmayiz gereksiz dedi aslinda girmek isterdim ama neyse
Attan kontol etti fazla yumusama ver rahimde cok fazla kisalma varmis az bir yer kalmis yani hic ama hic canim yanmadi yumusama olmasindan kaynakli sanirim..
Acilmam ayni devam 40 haftayi dolduracagini sanmiyorum doldurursa sasiririm ama yinede kesin bisey söyleymem dedi en fazla 2 hafta dedi tahmnen kesin diyemem diyerek vurguladi yine..
Bebek gayet saglikli dedi ondan icim rahat cok sükür
Acayip kar var burda gelirken araba kayiyordu baya bir stres oldum aklim kocamda kaliyor simdi aksam nasil gelecek iyice tutacak kar :18: allah korusun...
Eki Görüntüle 567415 Eki Görüntüle 567416 Eki Görüntüle 567421
Yagmurlada karisik mi yagiyor ne yapiyorsa hepten kaygan her yer..:18:
Doğumlar yaklaştı paniklerimiz başladı vallaCanım kusura bakma, yatarak yazıyorum yavaş yavaş okuyabiliyorum ancak.
Canım söyledi doktor ölçüsünü. Ama inan serumlardan sersem gibiydi unuttum şimdi. :26:
Ebe şöyle dedi ama, bebeğin başı elle muayene kesenin dışından dokunailiyormuş. Artık o kadar kısalmış. Yani 3 parmağın soktu ebe. Öyle muayene etti, söyledi cnm.
.Yazan, geçmiş olsun diyen, dua eden herkesten Allah razı olsun.
Alıntı yapıp, sayfaları doldurmayayım diye tek tek alıntı yapmadım. Herkesin güzel dileklerini okudum. Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
Gece doktoru aramadın mı diye soran arkadaşlarım. Ne yazık ki ulaşamadık ve halbuki gece doktorun hastaneye gelmesi durumunda 400 TL gibi bir fark ödüyorsunuz. Ona rağmen hanımefendiye ulaşamadık. Ve cidden hastaneyede, doktora da güvenimi kaybettim. En zor anımda ne hastanemden, ne de doktorumdan fayda göremedim.
Bu saatten sonra doktor ve hastane değiştirdim. Yenibosnada İstanbul Hospital a gidicem artık ve inanılmaz ilgililer. Üstelik yetişkin ve bebek için yoğun bakım üniteleri mevcut. Hepsi öyle güzel ilgilendiler ki, ebeler doktorlar saat başı yanımdalardı. Ben doğumhanedeyken doğumu başlamış bir hasta geldi ve ebe yanıma gelip, sen şimdi onu görüp, sesini duyup panik yapma sakin ol canım diye gelip bir de beni teselli etmeye çalıştılar.
Ben gece o kadar perişandım ki, hastabakıcılar NST için 2 saatte 1 doğumhaneye çıkartırken, saçlarımı okşuyorlardı.
Allah hepsinden bin kere razı olsun.
He bir de güler miyiz, ağlar mıyız bilmiyorum. Biz şu an gülüyoruz eşimle bu duruma. Biliyorsunuz ki ben hastane çantalarımı hazırlamıştım. Herşeyim hazırdı. En son 2 gün önce hastabezimi de koymuştum çantama ve evden çıkarken o panikle çantalarımı almayı unuttukAyşe'nin telefon numarası var bende. Kızı arayıp "durumum bu, dua edin canım, kızlara haber ver lütfen" bile diyemedim.
Panik insana neler yaptırıyor....
Canım kitap okumayı ve ılık ballı süt içmeyi dene gerçekten işe yarıyor bendede vararkadaşlar ya bi haftadır geceleri uyuyamıyorum dön dön yoruluyorum artık..dönmekten belim agrıyor.burnum tıkanıyor nefes alamıyorum.allahtan akşamları fazla su içmiyorum 1 veya 2 defa vc ye gidiyorum..gece olsn istemiorum artk
tatlım benim geç gördüm kusura bakma .mustela çatlak kremi 200 ml'lik benimki.üzerinde ''mustela maternite 9 moıs'' yazıyo.zaten çatlak kremi derse verirler.bu doğum öncesi olan sanırım..çünkü kadın doğum sonrasındada bunu kullanıcaksın deyip farklı bİ ürün gösterdi.pes etmek yok krem bitene kadar kullanıcazbi ümit işte ...
teşekkür ederimbu arada mesajını daha yeni gördüm biliyormusun ,seni merak ettiğim için profiline gördüm orda yazmışsın
senin bebişler kaçar kilo şuanda ,maş. iilermiş ama en son sanırm
ben 4-5 gün annemde kaldım eşim göreve gitti ondan yoktum burda
Gece rüya gördüm ve çok korktum.Eşimi uyandırdım,ondan sonrada dön dön uyuyamadım.Sabahta aynı durum söz konusu 7'den beri uyumaya çalışıyorum ama ne fayda.Bu uykuları doğumdan sonra arayacaz aslında ama elimize geçmeyecek...
Btlkubra canım hayırlısıyla sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin Allah.İnşallah her şey yolunda gider.Hayırlı haberlerini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?