2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
hepsi çok şirinn, güle güle kullansın bebişlerin canım

teşekkür ederim ikinize de

pijama olarak da şu ikisini aldım

biri bundaki nar çiçeği rengi Eki Görüntüle 567607

diğeri de linkteki

https://www.markasecal.com/product/12911/Erdem 8312 Bayan Pijama Takım

biri geldiğinde uzun olsun istedim oram buram çıkmasın istedim ,uzun olarak da bunları tercih ettim ..

bi de şunu almayı düşünüyorum

Eki Görüntüle 567608

Canım aldıkların çok güzeller.Güle güle sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah...

Canım aldıkların çok güzeller.Güle güle sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah...

teşekkür ederim bu arada mesajını daha yeni gördüm biliyormusun ,seni merak ettiğim için profiline gördüm orda yazmışsın

senin bebişler kaçar kilo şuanda ,maş. iilermiş ama en son sanırm
ben 4-5 gün annemde kaldım eşim göreve gitti ondan yoktum burda

Son düzenleyen: Moderatör:

Anaaaaaaaammmmmmmmm Doğuruyomusun yani Ay cok heyecanlandm canm benim. İnsallah küveze girmesine gerek kalmaz. İkinizde sagsalim evinize donersiniz. Ay cok sevindim yaa bebisinin kokusunu icine cekebilceksin yarin hayirlisiyla insallah. Allah kolaylik versin tatlim :)

ooyy oy oyyy masallah kilosuna boyuna :)

Canm benim hakkinda hayirlisi olsun insallah. En hayirli en uygun vakitte gelsin insallah Allahm yardimcn olsun İnanirmisin ayni seyi ben sorcaktm sen tam ustune geldin Vee soruyorum hemen

KIZLAAAAAAAAAAAAAARRRRRR !!!! Bise sorcam :) ya kasilma dediginiz nasil oluyo, bebisin hareketleriyle nasil ayirt edebiliosunuz yani doktorum bana dediki bazen bebek dayanir sertlik olur onun disinda genel bi sertlik gibi olur kasilma dedi iste biseyler anlatti ama anlamadm ki Ya bide benim midem biraz problemli, gebelikten oncede gaz varmis gbi siser kaskati kesilirdi. Simdi yine oluyo ama ben ayirt edemiyorum ki, bebek mi yapiyo midem mi yoksa kasilma mi?? Ayirt edici net bi belirti yokmu yaa

Canim sakinim cok sukur icim cok rahat tabi yarin hastanede nolur bilmiyorum en gec 9 da hastanede olcam 11 gibide aliriz dedi hayirlisiyla saglikla sihhatle ikimizde iyi oluruz ins canim :)))
ahh canm ya hepimizi çok heycanlandırdın sen.saglıkla bebeğini kucagna alırsın inşallah allah kolaylık versin dualarmz seninle..
Cok tesekkurederim canim gercekten dualariniza ihtiyacim var :))
Ayy ins canim ya kuveze girmez bebisim valla iice aceleci bi kiz sagligi ii olsunda canim toparlar kendini ins :))
Hayırlı olsun canım :)) Bebiş bayağı bir erkenci davrandı.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
Tesekkurederim canim amin inss :)))
Canım Allahım sağlıkla,kolaylıkla kucağına aldırsın bebeğini.Dualarım sizinle.Sakin ol herşey çok güzel olacak.Allahım yar ve yardımcın olsun.

Amin canim cok saol dualarinda eksik etme ins :))

Canimmm Allah senin de bebeğinin de yardımcısı olsun, hakkında herseyin hayırlısını nasip etsin. Moralini sakın bozma, o gülen yüzünü sakın asma her karanlığın bir aydınlığı vardır derler, senin ki de bence bebeğinin doğumluya birlikte gelecektir belki de, olumlu düşünmeye çalış hepimizin duaları seninle....

canım benim her şey iyi olacak inşallah dua edicem sana benim babamda kemoterapi alıyo 8 aydır.seni tam olarak olmasada anlayabildiğimi düşünüyorum..biz ablamlarla her perşembe günü kalkıp gece dua ediyoruz babama..sanki o an kainat duruyo ve sen Rabbinle başbaşasın ondan şifa istiyosun sadece O'ndan yardım diliyosun seni yaradandan merhametlilerin en merhametlisinden..

Canım Allahım sağlıkla,kolaylıkla kucağına aldırsın bebeğini.Dualarım sizinle.Sakin ol herşey çok güzel olacak.Allahım yar ve yardımcın olsun.
Amin canim cok sagol )
Saol canim ins saglikla kucagima aliyim iice koklucam kuzumu:))
Cok saol canim benim dualariniza ihtiyacim var gercekten hayirlisiyla kucagima aliyim kizimi :))
Amin canim ins tabi teyzesi paylascam sizinle hemen :))
Aynen ole canim bbegimi riske atamazdim hayirlisi olsun yarin ikimizde saglikli sihhatli oluruz ins :))
betülkübra sen yarın doğumamı gidiyorsun kaçırdım ben orayı

RABBİM yardımcın olsun

Evet canim benim kiz dayanamadi suyu azalmis iice yarin sabah sezaryene gircem ins dua et sende :))

tatlım benim geç gördüm kusura bakma .mustela çatlak kremi 200 ml'lik benimki.üzerinde ''mustela maternite 9 moıs'' yazıyo.zaten çatlak kremi derse verirler.bu doğum öncesi olan sanırım..çünkü kadın doğum sonrasındada bunu kullanıcaksın deyip farklı bİ ürün gösterdi.pes etmek yok krem bitene kadar kullanıcaz bi ümit işte ...

Son düzenleme:
hem çatlak kremi hem önleyiciymiş adı cnm.umarım önler bizimkileri Ama eşimde eskisi gibi mor değiller diyo bilmiom moral vermek içinmi diyo

kızlar doğuma az kaldı ama hala isme karar veremiyorum soyadımız efe sizce;

yiğit emir efe mi
yasir emir efe mi

yiğit emir kafamda netleşmişti fakat yasir in deanlamını beğendim Hz. Muhammed'in yanında ilk şehit olan sahabenin ismi
kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz

Yiğit Emir Efe benim kulağıma daha hoş geldi cnm

Canım benim dualarımız seninle sağlıkla sıhhatle hayırlı doğumlar geçirmeni diliyorum

Tatlım nerde oturuyorsun öz zara harika

Doğumlar yaklaştı paniklerimiz başladı valla

.
O nasıl. Bi ücret ya Antep'te sanko da 60 lira ve on dakikada geliyorlar

Canım kitap okumayı ve ılık ballı süt içmeyi dene gerçekten işe yarıyor bendede var

Geçmiş oku oku bitmedi ama herkese artık sabır diliyorum doğumlar yaklaştı sorunlar panikler son hazırlıklar derken yorulduk valla esas doğum sonrası maraton ağlamadan bi dinleyebilseydik süper olacaktı

Yeni ciciler alan herkese hayırlı olsun diyorum güle güle kullanın
Erkenden bebişkosu gelecek arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun anneyi seven evlâtlarımız demekki hemen görüşmek istemişler yaramazlar
Zeynepfaz arkadaşım çok güzel ve enerjik görünüyorsun bebişin annesiyle gurur duyacak

Melone yi bende çok merak ettim tel yokum acaba arasak

Benim çatlaklar göbekten başka her yerde diz kapAklarımın yanlar resmen kocakarı gibi şiş ve çatlak bide göbek yanlarındaki simitlerin varya sağlı sollu dörder fay hattı modunda

Evet canım,en son geçen çarşamba birisi 1550 gr,diğeri 1650 gr dı.10 günde sadece 100 gr almış birisi,diğeri 200 gr.Ama dr um söylemişti 30.haftadan sonra tek bebek gibi kilo almaya devam etmezler diye.Neticede de öyle oldu.Ama sağlıklı olsunlarda,sağ salim kucağımıza alalım da inşallah vakti zamanı gelince,nasıl olsa bebekler çabuk toparlanıyor büyüyorlar maşallah...

Gece rüya gördüm ve çok korktum.Eşimi uyandırdım,ondan sonrada dön dön uyuyamadım.Sabahta aynı durum söz konusu 7'den beri uyumaya çalışıyorum ama ne fayda.Bu uykuları doğumdan sonra arayacaz aslında ama elimize geçmeyecek...

Btlkubra canım hayırlısıyla sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin Allah.İnşallah her şey yolunda gider.Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

hayırdır ne gördün canım merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…