2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Günaydın fıstık anneler ben de artık ev hanımıyım dün itibariyle izne ayrıldım oohhh şu an kahvaltı yapıyom doktorum programını izliyom bi de nete takılıyom değmeyin keyfimeee Ama şunu da söyliim evim tam okulumun karşısında sabahtan beri pencereden bakıyorum benim yavrular ne yapıyo diye kısa bir süre sonra sıkılırım ben kurtluyum iştee rahat rahat otur işte dimiii

günaydın herkese dogum yapan arkadaslara hayırlı olsun..bizlerede sağlıkla kucaklarıma almayı nasıb etsın Allah.forumu süreklı takıp edıyorum yazmak cok kısmet olmasa....
aranızda izmirde dogum yapacak olan varmı??

Gunaydn guzel anneler :)
gece ne firtina vardi yaaa istanbulda. Gerci hala var ama gece surekli uyandirdi beni. Cok bunaldm hafiften camı araladm yatarken. Odanin havasi ferahladi ama sesten surekli uyandm durdum. Simdide sersem gbiyim haliyle. Ay birazcik daha kestiriyim bari :)

kızlar günaydın...bugün okula gidemedim ayıptır söylemesi kabız oldum. tuvalette ne kadar kaldım bilemiyorum, oyüzden okula da yetişemedim zaten ve sonuç hemoroidlerim azdı yine. canım çok acıyor, yan yatarak yazabiliyorum bunu. henüz doktora da gidemedik, doktorlar eylemdeymiiş bugün !!!!!!!! kayısı, zeytinyağı yesem içsemde değişmiyor. sizlerin aklına gelen bişeyler varsa söyleermisiniz ne iyi gelir acaba??????? koca bir yumruk gibi oldu ve canım çok yanıyor

sağol canım evet herseyı düşünmüşler sağolsunlar :) ablam değil eheh kızkardeşim :)

canım hayırlısı neyse o olsun inşallah yavrun 19 aralığa kadar dayanır bekler ki zaten ne kaldı ki şurda

15 güncük dimi ama dursun dursun söz dinlesin accık :) sağlıkla gelsin inşallah küçük bile doğsa hemen toparlayacağına

inanıyorum ben hersşey hayal edemeyeceğin kadar güzel olsun inşallahhh

Ayşecim hediyelerini güle güle kullan canım..ne güzel süpriz yapmış kardeşin ve arkadaşların sana .allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.

sağol canım inşallah sağlıkla kullanmak nasib olur amiinn :)

oo o zaman daha iyyimiş ama gene de miyom rahatszı eder tabii....sanıyorum sezeryan sırasıdna alıyoalr miyomu

öyle mi ? doğum sırasında alırlarsa bi taşla iki kuş vurmuş olursun :) amin canım inşallaahh :)

günaydın hanımlar yine erkenciyiz uyuyamadık :)

btl kübra acaba ne yaptı ne zaman haber alabiliriz acaba

günaydın canım betül yazmış ya 9 da hastaneye gidicem 11 gibi alırlarmış yazmış :)

heralde 12 1 e doğru biz de güzel ahberlerini alırız :) inşallah Allah yardımcısı olsun

Günaydın kızlar
Allah'ım doğum haberleri başlamış nasıl heyecanlandım ya
Dün doktora gideceğim demiştim ama gidemedim çünkü hastalandım...
Grip oldum :2:
Ne zormuş hamileyken grip...
Ee nasıl geçireceğiz ilaçsız biz bunu?
Deli kız aldıklarını güle güle kullan canım. Çok güzeller...
Kübracım ve zeynepfazcım Allah yardımcınız olsun canlarım. Ay burada olsanız sarılıp ağlayacağım valla neredeyse.
Ne güzel kaç aydır beraber büyüttük yavrularımızı ne güzel bir anım oldu hayatımda sizlere dair. Al yine ağlayacağım
Herşeye ağlıyorum. Çok garipleştim biliyor musunuz...
Doğum aklıma geliyor. Korkuyorum.
Doğumda bana birşey olursa yavrum ne olacak, eşim ne olacak diye düşünüyorum.
Eşim evlenirse çocuğuma kadın iyi davranacak mı falan. Neler neler
Eşime karşı acayip bir merhamet başladı içimde. Sanki hamile olan o

Birde kızlar ben hamiş külodu almıştım ama siyah renkli.
Birde günlük ped kullanıyorum. Kullanmasam külot yetiştiremem sürekli değiştirmem lazım namaz kıldığım için.
Peki sorum şu. Amniyon suyu sızıntısı olsa nasıl anlayacağım? Yanlış mı yapıyorum sizce?

ALlah'ım sen cümle darda olanın yardımcısı ol Rabbim... Korktuklarımızdan emin eyle (Amin)
Hepimize hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyorum. Allah'a emanet olun...

Canım evde tektim,adamın birisi elinde kocaman bir silahla eve giriyor ve kafama dayıyor silahı beni öldürecekti.Daha sonra ben kaçıyorum üst katlara doğru koşuyorum apartman arasında oda beni takip ediyor.Eşimi aradım beni kurtar diye.

hayırdır ne gördün canım merak ettim şimdi

Günaydın kızlar hava nası birden soğudu sabah dondum :)

dün annem de kızkardeşim de bu haftasonu alışverişi tamamlayalım dediler ben de

haftaya çıkalım rahatcana yaparız izindeyken dedim iyi sen bilirsin dediler kapadık..neysee bu gece

öyle sancım oldu öyle sancım oldu ki uyyamadım sabah annemı arayıp anne bu hafta alışverişe çıkalım dedim mi dedim

yani bayadır kasılmam oluyodu adet sancısı gibi sancıda eşlik ediyodu ama yavaş yavaş başlıyodu geçiyodu

bu gece aniden yani şiddetli şekilde kasılmalarım olunca dedim ne oluur ne olmaaz hatta dk aralıgını bileyim diye

telefonuma ulaşmaya çalıştım yatakta dönemedim o derece karnım kasılmıştı fenaydı yani Allah yardımcımız olsun

sabah gene vardı işe geç geldim 1 saat kadar şimdi hafifledi biraz perşembe kontrolumuz var böyle iştee :)

dogalguzellik! yiğit emir efe çok hoş olmuş gerçekten!Adıyla yaşasın inşallah.

İpekçim, kuru incir ye, üzerine bol bu ve soda iç. Benim de çok zor oluyo artık tuvalete çıkmam, öyle yapınca çıkabiliyorum rahat.

Ayşecim, aman aman dikkat et kendine. Neyse perşembe söylersin bakalım doktoruna.
Erken gelmesin de bebişin. Zamanında gelsin inşallah!

evet canım yaa aralık 1 dedi hava cozuttu annen dediğinde çıksaydınız ya pazar günü hava ne güzeldi, sen ne diye bugünün işini yarına bırakıyorsun Benim de kasılmayla birlikte gelen sancılarım oluyor bazen hafif bazen biraz fazla vajinama da giriyor o sancı bi tuhaf oluyor oralarım hayırlısıyla zamanında bir doğursaydık

Günaydın canım ablası haber verecekmiş ben de merakla bekliyorum:18:

insallah saglıkla alır bebisini kucagına
ev hanımlıgına 2 gündür alısamadım ben bakalım ne zaman alıscaz :)

gecmisin hepsini okuyamıyorum aysecim göz gezdiriyorum sadece o yüzden cogunu atlıyorum yazılanların
insallah güzel haberleri gelir merakla bekliyorum keske telefon numarasını alsaydık aklıma gelmedi hic

pekmeze dayandım bende gribim ama pek gecirdigi yok öksürük cok kötü gecmis olsun

aman cadı kız acele etme az daha dur bakalaım .:)
aysecim kasılmalar artar demisti doktor ama sıklıgına yogunluguna göre kanama olursa filan hemen gel belli olmaz demisti
bence korkulcak birsey degildir normal kasılmalardır ama sen yinede doktora gİİtmeyi ihmal etme bu cadıların ne yapacagı belli degil :)
kendini yorma hareketlerine dikkat et yürüyüs yaparken dinlene dinlene biraz yürüyüp nbiraz oturarak dinlenmelisin biliyorsundur ama yinede hatırlatayım :)

İnş canım )inan dpktor yarın alcaz bebeği diyince basladım ağlamaya ama şuan iim çok şükür biraz sabahı sabah etcem sanırım dua et canım bol bol kızımda bende iyi olalım inş
canım sana hayırlı doğumlar diliyorum inş sağ salim kızını kucağına alırsın dualarımız seninle...
zeynepcim hakkında hayırlısı neyse o olsun Rabbim seni yalnız bırakmaz bebeğini sağ salim kucağına alırsın dualarımız seninle sen içini ferah tut...
canım çok geçmiş olsun aklına kötü şeyler niye getiriyorsun da hem kendini hem bebişini üzüyorsun herzaman için olumlu düşün Allahın izniyle hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız...

Hayirli sabahlar herkese=)

uzun zamandir yazamiyordum ama cok sükür bugün nasip oldu. gecen hafta persembe 33+0 i doldurdum cok sükür. doktorum 33'ü görelim fazla sancin cikmazsa ve rahim agzi daha da incelme yapmadiysa eve gitme isini konusuruz demisti. iple o günü cektim. sabah 6:40 gibi odaya anons yapildi bir korktum ki anltamam. nst ye cagiriyorlarmis o saatte=S neyse kalktim gittim cok sukur ki sancim cikmadi simdi bir kontrolüm kalmisti. beklemeye basladim. dakikalar gecmek bilmedi. ögle vakti 14:00 gibi dr geldi visite ye, bana bakacak dr un sezeryan ameliyatinda olduğunu söyledi. bir iki saat sonra inersin dedi. saat 5 oldu tik yok. sordum tekrar hemsireye tmm birazdan cagiracaklar dedi. bekle bekle neyse ki kapim aralandi hemsire belirdi kapida, elinde dosyalarla. bir sevindim kalbim yerinden firlayacak. odaarkadasimin misafirleri vardi beni almaya geldi bakin fln dedim, toparlanmaya basladim o sirada hemsire demez mi yarina kaldi asagisi cok yogun, o an öyle yikildim ki...aradan birkac saat gecti ve hemsire tekrar geldi. sanirim üzülmeme dayanamadilar diye düsünürken oda arkadasimi günü degilken kontröle cagirdilar. o an öyle sinirlendim ki. sinirden kendimi nasil sıktım..evde herkes haber beklerken, ben gecen hervbir saniyeyi sayarken...
ertesi gün sabah sonunda indim ve dr rahim agzinin 0,9cm den 0.7cme indigini söyledi. ama ardindan fazla fark yok eve gidebilirsin dedi. belki on kez sormusumdur. öyle mutluydum ki. dile kolay on hafta. hastaneye giderken her yer yemyesildi ciktigimda etraftaki yapraklari dökulmüs agaclari görünce sok oldum. hele evime geldigimde kizimin odasinin kurulmus oldugunu görünce daha da dayanamadim. aglamayi bile özler mi insan ben özlemisim. simdi evimdeyim her an tetikteyim ama Olsun insanin evi gibisi yok. 11 hafta evel dogacak dedikleri kizim hala karnimda.

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE BOL BOL IHLAMUR İÇİ İYİ GELİR BİRDE VİCKS KULLAN RAHATLATIR SENİ

CANIM ÇOK SEVİNİDİM İNŞALAH PRENSESİNİ HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALIRSIN GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ İKİNİZİNDE

GÜNYDIN CANIM MAŞALLAH OĞLUŞUNA BU GİDİŞLE TOMBİK OLACAK GALİBA BOYUDA İYİ NE GÜZEL UZAMIŞ İNŞALLAH SAĞA SALİM BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN BEBİŞİNİ CANIM BU ARADA RESİMLER MÜTHİŞ AMA RABBİM DIŞARIDA OLANLARIN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH

CANIM HEPSİNİ GÜLE GÜLE KULLANIN İNŞALLAH BEBEİŞLERİN SAĞLICAKLA DOĞUP SAĞLICAKLA BÜYÜSÜNLER

Ne acelesi var bu bebeklerin ya erken erken geliyolar artik ay ismi degilde dogum ne zaman diye soranlara onumuzdeki ay demek daha hosmus

SORMA YA GERÇEKTEN ÇOK ACELECİ BİZİM BEBİŞLER ŞİMDİDEN 3 KİŞİ DOĞURDU 2 KİŞİDE ( BENİM BİLDİĞİM ) EVET BENİMDE ÖNÜMÜZDEKİ AY DEMEK ÇOK HOŞUMA GİDİYO

zeynepcim sen ne kadar çok üzülürsen okadar çok kasılırsın biliyorum yaşadıkların kolay değil ama sen oğlun için dayanmak zorundasın canım tüm arkadaşlarımızında dediği gibi o annesi gibi çok güçlü bir savaşçı hepimiz seni çok seviyoruz ve her zaman dua ediyoruz senin ve oğluşun için ALLAHın izni ile ikinizde bu savaştan galip çıkacaksınız canım.

bu arada kasılmaları sormuşsun evet canım karnın sertleşince bu bebeğin kendini kastığı anlamına gelir sende bu kasılmaları sayabilirsin canım kendine yakışıklı oğluna çok dikkat et öpüyorum seni

canım ya bende aynı yım bu ara resmen damara bağladım olayı hatta geçen gün eşime dedimki olurda bana birşey olursa sen evlenebilirsin ama çocuklarıma ya anneannesi yada babaannesi baksın sakın başka bir kadını anne diye getime çocuklarımın başına hakkımı helal etmem dedim oda hemen saçmalama aşkım filan demeye başladı. ama ben söylediklerimde çok ciddiydim.

aynen ayşecim bizde sabah oğluşumla donduk resmen ne kaar minibüs bekledik hatırlamıyorum uyuşmaya başlamıştım ama ALLAH tan oğlumu baya bi kalın giydirdim ellerinide sıkı tuttum üşümesin diye. keşke hafta sonu gitseymişsin alışverişe canım ya bak şimdi sancılandın inşallah sancıların geçerde bu hafta halledersin hepsini sen yinede dikkat et bu sancılara samayı unutma

Günaydın kızlar

Anammmm topiği açtım ve eklentilerden Btlkbra yı duydum ayy ne heyacan bastı yine beni anlatamam.Ne güzel kızını bugün görecek yaaaAllahım ne güzel bi mutluluk olacak inş hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelir kuzusu ve kolay bir doğum geçirir inşşş....Darısıda bizim bıdıklara olsunn....

Geçmiş olsun ipekcim.Bende yaşamıştım kabızlığı ve hemoroid olmaya yaklaşmıştı az az.Dr um kremler verdi onlar sayesinde şuan gayet iyiyim çok şükür.Ama onun dışında sabah akşam ılık suya 10 dak.oturmamı söylemişti bununda faydası oldu..Bilgi vereyim dedim cnm...

Evt ya birden nasıl soğudu hava kış birden geldi valla...Hele bu lodos ayyy pencereleri delip girecekti sanki gece o ne biçim sesti öyle halada devam ediyor......Allah dışarda olan çalışan işe gidip gelen kişilere yardım etsin...
Bencede cnm sen bu hafta eksiklerini tamamla her ihtimale karşı...Sonuçta artık ayımıza girdik sayılır heran herşey olaiblir:) Allahım sağlıkla kucağımıza aldırır inş....

Allah yardımcınız olsun canm oğluşununda seninde...Sağlıkla en güzel zamanda kucağına alırsın inş.....Dularımız seninlee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…