2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ay hayırlısıyla gelse şu 15 Aralık' ta izine ayrılsak.. artık canım hiç çalışmak istemiyor..evimde oturmak istiyorum..iki gecedir uyku uyuyamıyorum..beni hepten yordu uykusuzluk..zar zor akşam ediyorum..Allah yardımcımız olsun..ha dayanayım dayanayım diyorum bakayım ne zamana kadar???

Yok canım baştan beri gayet normaldi tek bebek gibiydi kilo almaları.Geçen çarşamba biz 32+0 dık yani 31.haftanın bitimiydi.Yazdığım gibi bir bebeğim 1550 diğeri 1650 gr dı.Burdaki verilere görede aslında normal gibi.

anladım ..seninkiler baştan berimi böyleler ..
benimkiler gayet güzel gidiyor valla en son gittiğimde 30+0 dım iki haftada biri 250 diğeri 300 gram almıştı ,benimkiler baştan beri tek bebek gibi kilo alıyor ,hatta oğlan 10 gün önde gidiyor ,aslınddi a bebekler asıl kiloyu 30 dan sonra alıyor biliyormusun ,nette mesela şöyle bir ortalama hesaplama şekli var

30 .haftanın bitimi 1400 (benim için 30 kasım bu tarih )
31 .haftanın bitimi 1650
32 .haftanın bitimi 1780
33 .haftanın bitimi 2000
34 .haftanın bitimi 2200
35 .haftanın bitimi 2490
36 .haftanın bitimi 2700
37 .haftanın bitimi 2850
.....

yani önümüzdeki haftalarda bazı haftalar 250 bazı haftlar 200 gram alıyorlar ..

bence de gece birakma canim tamamla herseyini biz cok erken basladik azar azar tamamladik herkes cok erken dedi batil atil laflar da ettiler yani sira
tinmadik yarisindaydiik ben hastanelik oldum istedigimiz yatak burda kalkamamis gelecekti onu bekliyorduk bizim ki ben hastanedeyken baskente gidip almis gelmis hepsini tutusunca tabi
ne kalmistir ki seninde zaten tek tük biselerdir herseyi tamamdir onlarida hallette kurtul valla insanin üstünden cook büyük yük kalkiyor oda stres yapiyor ister istemez bakma.
bu gece benimde sancim vardi uyandim baktim kivraniyorum uykuda sanci cekip kivraniyomusum meger aboo dedim uykuda dogursam haberim olmaz

oy oy oy canım maşallah size..Allah muhabbetinizi arttırsın inş..evet insanın çok hoşuna gidiyor ilgi alaka..bence sen hiç kurcalama tadını çıkar..

aynen canım yaa yorulduk artık :)

bu cumartesı gelmıcem işe sonrakı hafatad son zatenn ayy ınsallahh amin canım :)

Canım benim üzme kendini ne olur.Üzüntü ve streste kasılmalara ve erken doğuma neden olabiliyor.Hiçkimse olmasada Rabbim in varlığı yeter.O seni görüyor,duyuyor,yanında ve yardımcın.Takma gerisi nasıl olsa sağlık olursa inşallah bir şekilde hal olurAynı şeyleri hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz.Bak bizlerde yanındayız.Bebişinde seninle tabiki...

Nasil sevindim anlatamam canim senin adina masallah size güclü ciktiniz rabbimin izniyle
Az kaldi artik 2 3 hafta daha dayanman yeterli artik üzülme rahat ol öptüm seni canim

aynen canım yaa yorulduk artık :)

bu cumartesı gelmıcem işe sonrakı hafatad son zatenn ayy ınsallahh amin canım :)

bu haftayı atlatsak gerisi gelir zaten..bir daha ki çabuk geçer..benim ayağım hiç çekmiyor..eşim çık izine diyor..bakalım 19 gün daha dayanırım herhalde diyorum..

meraba herkese........şöyle bi geçmişe bakındım zor olsada

zeynepfaz çok tatlısın.güzel ve güzleryüzlü bi hatunsun maşallah

btlkübra kendisine çok sevindim naptı acaba doğum oldumu
bebek nasıl kendi nasıl merak ediyrum kendisini umarım sağlıkla doğum yapar yapmadıysada tüm enerji ve dualarımı gönderdim kendisine

bizde dün anneannemiz geldi camlarımı falan sildi
yerleri sildi süpürdü gerçi temizdi yerler ben yavaş yavaş yapyrum ama dip bucak temizledi sağolsun...bebeğimin çamaşrlarını yıkadık dün ayyy çok tatlı benim kızımın cicileri bebeğim giymiş gibi salon bebeğim kokuyo sanki.....böyle bişey yok vallahi yok ....dün akşamda 2-3 tane balıkla bi kaşık yoğrt yedim die ağladım çok korkyrum ben bişi olcak die neyseki bu psikolojik sorunu çözödük .kıyafetler hala kurumadı dışarda hava kötü kurucak gibi de değil ayyy bu koku hiç gitmesin evden missss missss .....bi an önce ütülemekde istyrum...artık zaman hiç geçmemeye başladı

Nasil sevindim anlatamam canim senin adina masallah size güclü ciktiniz rabbimin izniyle
Az kaldi artik 2 3 hafta daha dayanman yeterli artik üzülme rahat ol öptüm seni canim

meraba herkese........şöyle bi geçmişe bakındım zor olsada

zeynepfaz çok tatlısın.güzel ve güzleryüzlü bi hatunsun maşallah

btlkübra kendisine çok sevindim naptı acaba doğum oldumu
bebek nasıl kendi nasıl merak ediyrum kendisini umarım sağlıkla doğum yapar yapmadıysada tüm enerji ve dualarımı gönderdim kendisine

bizde dün anneannemiz geldi camlarımı falan sildi
yerleri sildi süpürdü gerçi temizdi yerler ben yavaş yavaş yapyrum ama dip bucak temizledi sağolsun...bebeğimin çamaşrlarını yıkadık dün ayyy çok tatlı benim kızımın cicileri bebeğim giymiş gibi salon bebeğim kokuyo sanki.....böyle bişey yok vallahi yok ....dün akşamda 2-3 tane balıkla bi kaşık yoğrt yedim die ağladım çok korkyrum ben bişi olcak die neyseki bu psikolojik sorunu çözödük .kıyafetler hala kurumadı dışarda hava kötü kurucak gibi de değil ayyy bu koku hiç gitmesin evden missss missss .....bi an önce ütülemekde istyrum...artık zaman hiç geçmemeye başladı

selam taze annecikler bebişleriniz için hoş geldik bebek kurabiyeleri ve özel günler için kurabiyeler yapıyorum ilgilenenler olursa mesaj atabilirler.facebook adresimi verebilirim.hayırlı doğumlar

Günaydin canim tesekkür ederiz teyzesi
dombili baykusum diyorum ben ona l
insallah amin hepimiz sag salim alalim..
Amin bütün gurbetcilerin..

Allah yıkadıkların cicileri hayırlısıyla giydirmek nasip etsin canım..

ayşecim artık zaman daraldı bide sen halen çalışıorsun izinde almadın galiba. o üzden bebeişkolar geliyoozzzzz sinyalleri verior bu yalancı kasılmalar doğuma hazırlıkmış. bende çok panik apıuorum bazen karnım taş kesiyor gidip masaj yağı alıp dairesel masajlar yapıorum korkuorum inanki allahtan annem başımda panieme bunlar sineek sancıları diyor.allahım şu son zamanlarıda hayorlısıyla atlatalım hepberaber

tatlım ben 1 lohusa pijama takımı aldım onun haricindede iki tane pijama ve üstlerinene tşört aldım. gecelik olayına girmedim. hem giymekten nefret ediorum hemde doğumhaneye giderken hastane kendi elbisesini giydiriyor. çıkıncada zaten kanam çok olacağı için pijama bana uygun geldi

ya şu doğum hikaelerinden bende sıkıldım şöyle amnda aman ağız tadıyla doğum yaptım pek keyifliydi dien yok bi kişi var oda annem benimi rahatlatmaya çalışıyor bilemedim ama. allah gücünü veriri diyorum ben sen negatifleri kafana takma tatlım

üzme canını herkes kendi ayıbından mesuldür. biz neler atlattık allah büyük elbette görüyor bunları sen bebeişkona odaklan tatlım inanki gerisi fasa fiso

Insallah bebegini sag salim alir o mis cicileri güzelce gidirirsin annesi prensesine
Ah benimde dip köse temizleyenim olsa mecbur ben yapicam doguma gitmeden..
Anneciginin ellerine saglik..

ah zeynepcim çok iyi anlıyorum ama takdir edilesi duruşun, güçlülüğün sana yeter; elbette insan bir süre sonra çook yoruluyor ve destek istiyor ama ben, insanın annesinin bile kendinden daha çok düşünmeyeceğini öğrendim o yüzden artık gelene gelme demiyorum gelmeyene de neden gelmedin demiyorum. evet çok sinir bozucu bir şey öyle bakarım ederim deyip sonra aa senin sesin iyi geliyor bir şeyin yok diyip bahane eder gibi gelmemek destek olacağına sinir ederek köstek olmak kolayına geliyor insanların.
cahiller gibi sesi iyiyse bir şeyi yoktur diyorlar inanamıyorum hadi baban neyse de kadınların bunu anlaması lazım mesela kayınvalidenin aaamaaan boş ver allah aşkına gelirse gelir oğlu için torunu için yapacak tabi gelmezse de yardımcı falan alırsın annene de kıyamam çok yüklenilmiş ama ne yapıcaksın işte hastayım desen yatsan naza çekiyor biz böyle miydik hamileyken derler, ayakta kalsan dirayet göstersen aman bunun bi rahatsızlığı yok deyip halini bile sormazlar. hayrılısıyla bebişlerimiz gelse de bizi o büyülü kokularıyla mest edip uzaklaştırsa, kurtarsalar bu durumlardan...

benm cadım annesi kurban olsun(ay inanmıyorum üç ay öncesine kadar kızım bile diyemiyordum şimdi kırk yıllık anneler gibi hitap ediyorum kuzumaa) öyle bir dürtüyor ki zaten çok huyluyumdur bir de soluma yatınca yan taraflarımı dürtüp nasıl gıdıklıyor ben zıplıyorum ama canım yanmıyor kızım gıdıklama diye diye gül gül bitiyorum sadece :)) ama sağıma yattığımda sanki bir sıkışma gibi bir şey oluyor anlayamıyorum tam ve gülmüyorum ağlıycak gibi oluyorum acıdan :) ayakta çok durunca da aynı nokta acıyor orda bir şey var ama ne acep...

mandalina01 alıntı yapmışım ama yazmamışım sana
biz yine doktordaydık simdi geldik kızım dönmüs hersey normali gösteriyormus artık ters durmuyormus pörtlek gözleri kocaman yanakları var poz veriyor bize :)

maşallah kim bilir ne güzel gözlü olacak cimcimen :) benm annem de rüyasında görmüş bu gece, kocaman siyah gözleri vardı saçları iki kulak yapmıştın çok güzel bir kızdı diyor :)) bahtları güzel olsun inşallah...
ne güzel her şeyi normalmiş hep böyle gitsin inşallahhh.............

Son düzenleme:
ben de 2,5 aydır evdeyim bazen işi özlüyorum
amin inş. hepsi zamanında doğarlar ..

patates kızartması yaptım kendime aslında yasak ama çok canım çekti bugün kıyak geçtim kendime :18:

izine ayrılayım iki gün sonra bende işi özleyeceğim biliyorum..ama gerçekten artık canım çalışmak istemiyor..evimde yatıp uzanmak istiyorum..gerçi son bir kaç eksiğim kaldı..yarın onları halledeyim..izine ayrıldıktan sonra çarşı işim olmasın istiyorum..hayırlısı bakalım..amin inş canım..ama ben kızım adına garanti veremem, bana yılbaşına kadar gelir gibi hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…