ayşecim senin bebeğin kilosu ne kadar cnm
neden acaba hamilelikten olabilirmikibanada bu sabah karabasanmıdır nedir ondan geldi yav dua da kar etmedi vallaentresan şeyler oldu çok kortum :18:
ay alahım inşallah ayşecim inşallahh bana kuaförüm derdi de inanmazdım 7 ay lıkken zaman geçmez derdi bende bu ana kadar nasıl geçti geçer diodum görürsün demiştidoğrymuş
aslıcım bu tül nasıl bişey ya bende bakyrum bebeğin hastahane yatağı için tülde aradığım tülü bulamadım perdecilerde bi gelinlikçiye bakıcam bide olmadı eminönüne gidicem birazda süs püs bişiler bakarım ama ne zaman gidicem orasıda meçhul...beceririsin kız insan isteyince bide hevesli olunca oooooo
Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum, bana fikir verirmisiniz? 1 saat evvel molada gittim kızımın odasına tül baktım ama malesef yine karar veremeden döndüm iş yerine..iki seçenek var beğendiğim..bir tane dümdüz beyaz tül, diğeride kendineden sakallı hafif parıltılı beyaz tül..hangini diktirsem acaba?
kendinden sakallı hafif parıltılı beyaz tül :) kız dediğin kokoşlu olur annesi :)
selam kızlar geceleri yanıyorum ateşler basıyo evde yazlık kısa kollu pijamayla duruyorum.
13 iş günüm kaldı izne ayrılmaya.bi desırtım çok ağrıyo sol tarafım özellikle çok fena...
doğum egzersizleriyle ilgili bi eğitim var hafta sonu ona gideceğim kısmet olursa.
kapı süsünü kendim yapmak istiyorum acaba yapmasını bilen arkadaşlar varsa tarif edebilir mi???
bi de şu kaynana mevzuusu var; kaynanam hiç bişey yapmadığı gibi bebeğime annemede diyo ki bi sürü şey örüyosun ne gerek var hemen büyüyecek!!!!sinir oluyorummm
valla doğru diyonsorma canım bi ilk haftalar bi de son haftaalr geçmiyo yaa :)
bu arada tül arıyomuşsun eminönnünde sultanhamam da bulabilirsin heer çeşit var
ama dikkat et bak şimdi yağmr yağdı oralar hep yokuştur kayıp düşme düz yerlerden git...
hangi semttesin bilmiyorum ama kadirhasta da party malzemeleri bebek odası süsleme tül benzeri satan bi
dükkan var oraya da bakabilirisn...hobiland var bahçelievlerde oraya bakabilirisn orda da var :)
aslında bende onu beğendim ama çok mu fazla olur dedim bebek odası için..diğeri sade ben kendim süslemesini yaparım diyordum..ama ya süsleme çirkin olursa, dümdüz beyaz tülü ne yapayım ben sonra..kararsızım..
Merhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyi.
Soruyu sormakta geciktim sanırım.Şükür Allaha sağsalim kavuştular.Hayırlı uğurlu olsun.Hoşgeldin minnoş ailemize:)
Merhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyi.
Soruyu sormakta geciktim sanırım.Şükür Allaha sağsalim kavuştular.Hayırlı uğurlu olsun.Hoşgeldin minnoş ailemize:)
ayyy çok sevindim bebiş geldi yani rabbim analı babalı büyütsün..:))
Merhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyı
Merhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyı
ateş basması normal bi durum bende beklyrum ne zaman sıcak basıcak die hatta bu soğuk havalrda iti olur die düşündüm kötü bi düşüncemi bilmyrumyani canım hormanlardan kaynaklanan bi durum..stresten ve üzüntüden uzak durmaya çalış daha çok yanmaman için
valla doğru diyon
ay evet ayşe ya ben k.çekmecedeyim ama eminönüne gitsem daha iyi olur heralde hamileliğimde de hiç alışveriş için gitmedim süslemek için bişeylerde bakarım diyrum. sultanhamam hımmm tamam .....dediğin yerlerde vaktim olursa bakıcam aklımda olsun çok sağol
Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum, bana fikir verirmisiniz? 1 saat evvel molada gittim kızımın odasına tül baktım ama malesef yine karar veremeden döndüm iş yerine..iki seçenek var beğendiğim..bir tane dümdüz beyaz tül, diğeride kendineden sakallı hafif parıltılı beyaz tül..hangini diktirsem acaba?
oh çok şükür :)
anladım canım git bence de çok çeşit varda işte bugun gıdeceksen yagmur soğuk fenadır oralar :)
çok yokuş var kayarım diyehava bozmadan gittim ben eheheh
daha az şatafatlı şeyler alınmalı diye düşünüyorum renklendirmeyı canlandırmayı da aksesuarların renkleriyle
oynayarak yapmak daha iyi olur...sakallı tüller shaggy halılar yerıne daha düz sade şeyler daha güzel olur diye düşnüyorum ben
çok şükür canım allah analı babalı büyütsün meraktan çatlıcaktım ayyy rahatladımMerhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?