- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
izine ayrılayım iki gün sonra bende işi özleyeceğim biliyorum..ama gerçekten artık canım çalışmak istemiyor..evimde yatıp uzanmak istiyorum..gerçi son bir kaç eksiğim kaldı..yarın onları halledeyim..izine ayrıldıktan sonra çarşı işim olmasın istiyorum..hayırlısı bakalım..amin inş canım..ama ben kızım adına garanti veremem, bana yılbaşına kadar gelir gibi hissediyorum..
Allah yıkadıkların cicileri hayırlısıyla giydirmek nasip etsin canım..
Insallah bebegini sag salim alir o mis cicileri güzelce gidirirsin annesi prensesine
Ah benimde dip köse temizleyenim olsa mecbur ben yapicam doguma gitmeden..
Anneciginin ellerine saglik..
izine ayrılayım iki gün sonra bende işi özleyeceğim biliyorum..ama gerçekten artık canım çalışmak istemiyor..evimde yatıp uzanmak istiyorum..gerçi son bir kaç eksiğim kaldı..yarın onları halledeyim..izine ayrıldıktan sonra çarşı işim olmasın istiyorum..hayırlısı bakalım..amin inş canım..ama ben kızım adına garanti veremem, bana yılbaşına kadar gelir gibi hissediyorum..
Helal olsun calisan annelere nasil calistiniz sonuna kadar ben kendimi zor tasiyorum bir odadan diger odaya
Kocam vinc görevi görüyor zatengit calis gel yemek o bu brawo yani
işteyken benim de hayalim evde oturmaktı
sonra bi risk atlattım evdeydim ama hareket kısıtlamam vardı ,evde olup gezip dolaşsam oh ne ala ,sonra bu diyet işi çıktı başıma istediğimi yiyip içemedim derken ev iice basmaya başladı ,artık bu saatten sonra zor zaten çalışman yorar seni ,dinlen tabi ,inş. zamanında gelir öyle düşünme ,ben 19 haftalıkken acile gittiğimde doktor bana erken doğum ,kasılmaların başlamış devam ederse rahim ağzı açılır doğurursun dediğinde dünyam başıma yıkıldı neye uğradığımı şaşırdım ama çok şükür tam 12 hafta geçti ,RABBİM isterse her şekilde oluyor içini ferah tut
çalıştık ve hala çalışmaktayız canım..haftaya izine ayrılacağım inş..Allah hakkımızda hayırlısını versin..
.biz ne desek boş bebeklerimizin gelme saatleri belli..zaman doldu mu öyle bir gelecekler ki tek tek..
şunun şurasında haftaya ne kaldı az daha dayan canım.....izne ayrlıncada evde sıkılrsın
bizde dün anneannemiz geldi camlarımı falan sildi [/COLOR][/B]yerleri sildi süpürdü gerçi temizdi yerler ben yavaş yavaş yapyrum ama dip bucak temizledi sağolsun...bebeğimin çamaşrlarını yıkadık dün ayyy çok tatlı benim kızımın cicileri bebeğim giymiş gibi salon bebeğim kokuyo sanki.....böyle bişey yok vallahi yok ....dün akşamda 2-3 tane balıkla bi kaşık yoğrt yedim die ağladım çok korkyrum ben bişi olcak die neyseki bu psikolojik sorunu çözödük .kıyafetler hala kurumadı dışarda hava kötü kurucak gibi de değil ayyy bu koku hiç gitmesin evden missss missss .....bi an önce ütülemekde istyrum...artık zaman hiç geçmemeye başladı
bu haftayı atlatsak gerisi gelir zaten..bir daha ki çabuk geçer..benim ayağım hiç çekmiyor..eşim çık izine diyor..bakalım 19 gün daha dayanırım herhalde diyorum..
ayşecim artık zaman daraldı bide sen halen çalışıorsun izinde almadın galiba. o üzden bebeişkolar geliyoozzzzz sinyalleri verior bu yalancı kasılmalar doğuma hazırlıkmış. bende çok panik apıuorum bazen karnım taş kesiyor gidip masaj yağı alıp dairesel masajlar yapıorum korkuorum inanki allahtan annem başımda panieme bunlar sineek sancıları diyor.allahım şu son zamanlarıda hayorlısıyla atlatalım hepberaber
oy oy oy canım maşallah size..Allah muhabbetinizi arttırsın inş..evet insanın çok hoşuna gidiyor ilgi alaka..bence sen hiç kurcalama tadını çıkar..
benim eşim baştan beri öyledir yani her zaman öyle ,gece on kere kalkar öper ama hamilelikte iice abarttı bazen bunalıyorum
düş yakamdan artık diyorum
hormonlardan daralıyorum galiba
ben de 2,5 aydır evdeyim bazen işi özlüyorum
amin inş. hepsi zamanında doğarlar ..
patates kızartması yaptım kendime aslında yasak ama çok canım çekti bugün kıyak geçtim kendime :18:
canım ya maşallah işte daha ne istiyosun bırak sevsin adamcağız bebekler olduktan sonrada benimle ilgilenmiyosun dersin demedi deme :))
kızlar yaa bende nasıl bir uyku hali anlatamam,gece erken yatamıyorum tmm 3 gibi filan anca uyuyorum ama 11.30 a kadar filan uyuyorum sabah, tuvalet dışında da uyanmıyorum şükür şimdilik.Daha kalkalı 2 saat oldu yani ama nasıl uykum var anlatamam size gözlerim kapanıo o derece nie böle oldumki ben ya:26:
cnm yiğit emiri beğendim bendekızlar doğuma az kaldı ama hala isme karar veremiyorum soyadımız efe sizce;
yiğit emir efe mi
yasir emir efe mi
yiğit emir kafamda netleşmişti fakat yasir in deanlamını beğendim Hz. Muhammed'in yanında ilk şehit olan sahabenin ismi
kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz
sorma cnm yaa çıtırlığın çıtı kalmadı artık biz bizden geçtik uğurlar ola eski fiziklereBenim çatlaklar göbekten başka her yerde diz kapAklarımın yanlar resmen kocakarı gibi şiş ve çatlak bide göbek yanlarındaki simitlerin varya sağlı sollu dörder fay hattı modunda
oh oh maşallah yat dinlen bol bol cnmGünaydın fıstık annelerben de artık ev hanımıyım dün itibariyle izne ayrıldım oohhh şu an kahvaltı yapıyom doktorum programını izliyom bi de nete takılıyom değmeyin keyfimeee Ama şunu da söyliim evim tam okulumun karşısında sabahtan beri pencereden bakıyorum benim yavrular ne yapıyo diye kısa bir süre sonra sıkılırım ben kurtluyum iştee rahat rahat otur işte dimiii
kızlar günaydın...bugün okula gidemedimayıptır söylemesi kabız oldum. tuvalette ne kadar kaldım bilemiyorum, oyüzden okula da yetişemedim zaten ve sonuç hemoroidlerim azdı yine. canım çok acıyor, yan yatarak yazabiliyorum bunu. henüz doktora da gidemedik, doktorlar eylemdeymiiş bugün !!!!!!!! kayısı, zeytinyağı yesem içsemde değişmiyor. sizlerin aklına gelen bişeyler varsa söyleermisiniz ne iyi gelir acaba??????? koca bir yumruk gibi oldu ve canım çok yanıyor
cnm hayırlısı olsun senin ve bebeğin hakkında ..telaş yapma tatlım:26:Hayirli sabahlar herkese=)
uzun zamandir yazamiyordum ama cok sükür bugün nasip oldu. gecen hafta persembe 33+0 i doldurdum cok sükür. doktorum 33'ü görelim fazla sancin cikmazsa ve rahim agzi daha da incelme yapmadiysa eve gitme isini konusuruz demisti. iple o günü cektim. sabah 6:40 gibi odaya anons yapildi bir korktum ki anltamam. nst ye cagiriyorlarmis o saatte=S neyse kalktim gittim cok sukur ki sancim cikmadi simdi bir kontrolüm kalmisti. beklemeye basladim. dakikalar gecmek bilmedi. ögle vakti 14:00 gibi dr geldi visite ye, bana bakacak dr un sezeryan ameliyatinda olduğunu söyledi. bir iki saat sonra inersin dedi. saat 5 oldu tik yok. sordum tekrar hemsireye tmm birazdan cagiracaklar dedi. bekle bekle neyse ki kapim aralandi hemsire belirdi kapida, elinde dosyalarla. bir sevindim kalbim yerinden firlayacak. odaarkadasimin misafirleri vardi beni almaya geldi bakin fln dedim, toparlanmaya basladim o sirada hemsire demez mi yarina kaldi asagisi cok yogun, o an öyle yikildim ki...aradan birkac saat gecti ve hemsire tekrar geldi. sanirim üzülmeme dayanamadilar diye düsünürken oda arkadasimi günü degilken kontröle cagirdilar. o an öyle sinirlendim ki. sinirden kendimi nasil sıktım..evde herkes haber beklerken, ben gecen hervbir saniyeyi sayarken...
ertesi gün sabah sonunda indim ve dr rahim agzinin 0,9cm den 0.7cme indigini söyledi. ama ardindan fazla fark yok eve gidebilirsin dedi. belki on kez sormusumdur. öyle mutluydum ki. dile kolay on hafta. hastaneye giderken her yer yemyesildi ciktigimda etraftaki yapraklari dökulmüs agaclari görünce sok oldum. hele evime geldigimde kizimin odasinin kurulmus oldugunu görünce daha da dayanamadim. aglamayi bile özler mi insan ben özlemisim. simdi evimdeyim her an tetikteyim ama Olsun insanin evi gibisi yok. 11 hafta evel dogacak dedikleri kizim hala karnimda.
cnm bende farkettim bikaç gün daha girmezse ararız yine bende var numarası nasıl olsakızlar tontirik yok sanki bir kaç gündür..bana yoksa öyle geldi???haberi olan varmı?
evet yaa ınsallah :) kız ne 19 günü 15 aralıka kaldı 11 ki haftasonuda ıcınde
oh tertemız olmsutur evın canım :) inşallah bebekelrımızın sutudne görcemz zamanalrda olurr o giysileri :)
cidden zaman gecmıo artık yaa :s
evet yaa ınsallah :) kız ne 19 günü 15 aralıka kaldı 11 ki haftasonuda ıcınde
evt canım çalıaşbilri raporumu aldım çalışıyorum doktorum sancıalrına bakarım duruma göre başlatırım ızın raporunu dedi...
ama 37 ye kadar calısabılıcenı sanmıyorum kasılmalara bakarsak en falza 35-36 dedı zaten bende 37 ye kdr calıscm demıom
36 da cıkıcam :) ben sancılardan korkmuyorum dişimie sıkıyorumda işte dun telaş yaptım cantam hazır değil die
cunku snacılar cok şiddetlıydı cidden de bunalr sinek sancısıeşim dr a gidelim dio yok yok bu ne kı bunla
doğurulmaz diyorum ehehehe
kızlar yaa bende nasıl bir uyku hali anlatamam,gece erken yatamıyorum tmm 3 gibi filan anca uyuyorum ama 11.30 a kadar filan uyuyorum sabah, tuvalet dışında da uyanmıyorum şükür şimdilik.Daha kalkalı 2 saat oldu yani ama nasıl uykum var anlatamam size gözlerim kapanıo o derece nie böle oldumki ben ya:26:
ay alahım inşallah ayşecim inşallahh bana kuaförüm derdi de inanmazdım 7 ay lıkken zaman geçmez derdi bende bu ana kadar nasıl geçti geçer diodum görürsün demiştioh tertemız olmsutur evın canım :) inşallah bebekelrımızın sutudne görcemz zamanalrda olurr o giysileri :)
cidden zaman gecmıo artık yaa :s
D
aslıcım bu tül nasıl bişey ya bende bakyrum bebeğin hastahane yatağı için tülde aradığım tülü bulamadım perdecilerde bi gelinlikçiye bakıcam bide olmadı eminönüne gidicem birazda süs püs bişiler bakarım ama ne zaman gidicem orasıda meçhul...beceririsin kız insan isteyince bide hevesli olunca oooooobebeğimin hastanede yatıcağı yatağı için de tül den güzel bişey yapmaya çalışıcam becericem evelAllah elimden bi uçan bide kaçan kurtulur
cnm bende farkettim bikaç gün daha girmezse ararız yine bende var numarası nasıl olsa
Slm cankuşlar
halılarımızı yıkamaya verdik bugün bi yandan lohusa şerbet takımlarımı dikmeye çalışıyorum güzel oluyolar yauwbitince eklerim resimlerini..birde bebeğimin hastanede yatıcağı yatağı için de tül den güzel bişey yapmaya çalışıcam becericem evelAllah elimden bi uçan bide kaçan kurtulur öpüyorum sizi çok..anneannemize oturmaya gidicez oğluşumla bugün..korkmayın bir arka sokağımda oturuyor,gezerken doğurmıycam inş.
buarada hastane çantam herşeyim hazır..dün anneannmiz bize yeni salon örtü takımıyla hastanede örtelim diye maviş maviş çizgili nevresim takımı almışah bu anneler... kaynanamda sandığındaki sararmış lizöü bana kakalamaya kalksın özençççsizzzz
slm anneler bende ALLAH nasip edersi ocak annesi olucam sizlere sormak istedigim bisey var kasilmalari nasil anliyorsunuz benimde oluyor ama bebektir diyorum nasil ayirt ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?