2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Helal olsun calisan annelere nasil calistiniz sonuna kadar ben kendimi zor tasiyorum bir odadan diger odaya
Kocam vinc görevi görüyor zaten git calis gel yemek o bu brawo yani

Allah yıkadıkların cicileri hayırlısıyla giydirmek nasip etsin canım..

amin allah razı olsun canım

Insallah bebegini sag salim alir o mis cicileri güzelce gidirirsin annesi prensesine
Ah benimde dip köse temizleyenim olsa mecbur ben yapicam doguma gitmeden..
Anneciginin ellerine saglik..

inşallah hepimiz amin.....teşşekkür ederim canım..boşver okadarda önemli değil temizlik ya yavaş yavaş ağırdan yapabildiğin kADAR YAPARSIN

işteyken benim de hayalim evde oturmaktı
sonra bi risk atlattım evdeydim ama hareket kısıtlamam vardı ,evde olup gezip dolaşsam oh ne ala ,sonra bu diyet işi çıktı başıma istediğimi yiyip içemedim derken ev iice basmaya başladı ,artık bu saatten sonra zor zaten çalışman yorar seni ,dinlen tabi ,inş. zamanında gelir öyle düşünme ,ben 19 haftalıkken acile gittiğimde doktor bana erken doğum ,kasılmaların başlamış devam ederse rahim ağzı açılır doğurursun dediğinde dünyam başıma yıkıldı neye uğradığımı şaşırdım ama çok şükür tam 12 hafta geçti ,RABBİM isterse her şekilde oluyor içini ferah tut

Helal olsun calisan annelere nasil calistiniz sonuna kadar ben kendimi zor tasiyorum bir odadan diger odaya
Kocam vinc görevi görüyor zaten git calis gel yemek o bu brawo yani

çalıştık ve hala çalışmaktayız canım..haftaya izine ayrılacağım inş..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

diyorum ya evde olunca çalışmak isteyeceğim..ne yapalım canım az kaldı biraz daha sabır edeceğiz yavrularımız için..biz ne desek boş bebeklerimizin gelme saatleri belli..zaman doldu mu öyle bir gelecekler ki tek tek..

şunun şurasında haftaya ne kaldı az daha dayan canım.....izne ayrlıncada evde sıkılrsın

kızlar yaa bende nasıl bir uyku hali anlatamam,gece erken yatamıyorum tmm 3 gibi filan anca uyuyorum ama 11.30 a kadar filan uyuyorum sabah, tuvalet dışında da uyanmıyorum şükür şimdilik.Daha kalkalı 2 saat oldu yani ama nasıl uykum var anlatamam size gözlerim kapanıo o derece nie böle oldumki ben ya:26:

oh tertemız olmsutur evın canım :) inşallah bebekelrımızın sutudne görcemz zamanalrda olurr o giysileri :)

cidden zaman gecmıo artık yaa :s

bu haftayı atlatsak gerisi gelir zaten..bir daha ki çabuk geçer..benim ayağım hiç çekmiyor..eşim çık izine diyor..bakalım 19 gün daha dayanırım herhalde diyorum..

evet yaa ınsallah :) kız ne 19 günü 15 aralıka kaldı 11 ki haftasonuda ıcınde

evt canım çalıaşbilri raporumu aldım çalışıyorum doktorum sancıalrına bakarım duruma göre başlatırım ızın raporunu dedi...

ama 37 ye kadar calısabılıcenı sanmıyorum kasılmalara bakarsak en falza 35-36 dedı zaten bende 37 ye kdr calıscm demıom

36 da cıkıcam :) ben sancılardan korkmuyorum dişimie sıkıyorumda işte dun telaş yaptım cantam hazır değil die

cunku snacılar cok şiddetlıydı cidden de bunalr sinek sancısı eşim dr a gidelim dio yok yok bu ne kı bunla

doğurulmaz diyorum ehehehe

oy oy oy canım maşallah size..Allah muhabbetinizi arttırsın inş..evet insanın çok hoşuna gidiyor ilgi alaka..bence sen hiç kurcalama tadını çıkar..

ALLAH razı olsun canım benim cümlemizin inşallah. yok yok ben saf ayağına yatarım biraz daha :))

aynen öyleyim canim gece uyuyamiyorum ama bazen oluyor ki ben aksama kadar uyuyuorum
dr demir eksikligi dedi ilac kullaniyorum ve uyku surubu verdi artik bebekler yoruyo haliyle büyüdü onlarda

cnm yiğit emiri beğendim bende

Benim çatlaklar göbekten başka her yerde diz kapAklarımın yanlar resmen kocakarı gibi şiş ve çatlak bide göbek yanlarındaki simitlerin varya sağlı sollu dörder fay hattı modunda
sorma cnm yaa çıtırlığın çıtı kalmadı artık biz bizden geçtik uğurlar ola eski fiziklere

oh oh maşallah yat dinlen bol bol cnm

ay cnm kabız deme bana .1 aydır iiyiym şükür..doğal kayısı olan gün kurusu sayesinde..kuruyemişçilerde vardır..doğal kayısı kahverengimsi rengi var..sabah 2 akşam 2 hüplet ardından su iç..düzeltiyor adamı..onun sayesinde yıkılmadım ayaktayım dikkat et hemoroid olma cnm aman
cnm hayırlısı olsun senin ve bebeğin hakkında ..telaş yapma tatlım:26:

kızlar tontirik yok sanki bir kaç gündür..bana yoksa öyle geldi???haberi olan varmı?
cnm bende farkettim bikaç gün daha girmezse ararız yine bende var numarası nasıl olsa

ayşecim senin bebeğin kilosu ne kadar cnm

Slm cankuşlar
halılarımızı yıkamaya verdik bugün bi yandan lohusa şerbet takımlarımı dikmeye çalışıyorum güzel oluyolar yauw bitince eklerim resimlerini..birde bebeğimin hastanede yatıcağı yatağı için de tül den güzel bişey yapmaya çalışıcam becericem evelAllah elimden bi uçan bide kaçan kurtulur öpüyorum sizi çok..anneannemize oturmaya gidicez oğluşumla bugün..korkmayın bir arka sokağımda oturuyor,gezerken doğurmıycam inş.
buarada hastane çantam herşeyim hazır..dün anneannmiz bize yeni salon örtü takımıyla hastanede örtelim diye maviş maviş çizgili nevresim takımı almış ah bu anneler... kaynanamda sandığındaki sararmış lizöü bana kakalamaya kalksın özençççsizzzz

Son düzenleme:

neden acaba hamilelikten olabilirmiki banada bu sabah karabasanmıdır nedir ondan geldi yav dua da kar etmedi vallaentresan şeyler oldu çok kortum :18:

oh tertemız olmsutur evın canım :) inşallah bebekelrımızın sutudne görcemz zamanalrda olurr o giysileri :)

cidden zaman gecmıo artık yaa :s
D
ay alahım inşallah ayşecim inşallahh bana kuaförüm derdi de inanmazdım 7 ay lıkken zaman geçmez derdi bende bu ana kadar nasıl geçti geçer diodum görürsün demişti doğrymuş

bebeğimin hastanede yatıcağı yatağı için de tül den güzel bişey yapmaya çalışıcam becericem evelAllah elimden bi uçan bide kaçan kurtulur
aslıcım bu tül nasıl bişey ya bende bakyrum bebeğin hastahane yatağı için tülde aradığım tülü bulamadım perdecilerde bi gelinlikçiye bakıcam bide olmadı eminönüne gidicem birazda süs püs bişiler bakarım ama ne zaman gidicem orasıda meçhul...beceririsin kız insan isteyince bide hevesli olunca oooooo

cnm bende farkettim bikaç gün daha girmezse ararız yine bende var numarası nasıl olsa

ok canım..

slm canım..ohh mis gibi olur inş evin canım..hadi bakalım bitir de görelim marifetlerini..annenin aldıklarını güle güle kullan canım..kaynananın verdiklerine bişey diyemicem..

slm anneler bende ALLAH nasip edersi ocak annesi olucam sizlere sormak istedigim bisey var kasilmalari nasil anliyorsunuz benimde oluyor ama bebektir diyorum nasil ayirt ediyorsunuz

slm anneler bende ALLAH nasip edersi ocak annesi olucam sizlere sormak istedigim bisey var kasilmalari nasil anliyorsunuz benimde oluyor ama bebektir diyorum nasil ayirt ediyorsunuz

mrb canım, sancıda karın tamemen sertleşiyomuş canım tecrübeli anneler daha ayrıntılı bilgi verirler sana aslında bunu bizde çok ayrt edemyruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…