2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
benim yatak odamdaki tül de öyle bence güzel duruyo.valla sen bilirsin canım yinede
bakalım karar vermiş değilim..fikir verdiğin için teşekkür ederim:)))))))

Merhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyı

oh çok şükür..darısı başımıza inş..

bende sadelikten yanayım..ama dümdüz tülde istemiyorum ne yapsam bilemedim valla..tül konusunda ben her zaman çok kararsızım..bakalım umarım içime sinecek birşey bulurum..

Merhabalar can annişler ve kuzucukları.. Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Ben yorgun bir savaşçı gibi hissediyorum kendimi.. Bu gece 1 saat uyku uyudum resmen..
Dün yemekli+yatılı misafirim vardı.. Temizlik yemek çay vs derken pertim çıkmış.
Gece heryerim ağrıdı, ağrıdan uyuyamadım. Magnezyum içtikten sonra rahatlamışım 1 saat uyumuşum.
Neyse bizden haberler böyle yaa kızlarr birde yazmayı unutmuşum..
Söylemesi ayıp ben basur olmuşum sanırım.. Kabızlık falanda çekmiyorum aslında. Neden olmuş olabilir ki..
Birde nasıl kurtulacağım bundan.. Kanamıyo ama acımaya başladı.

Merhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyı

tabiki canım söz konusu bebeğimiz ve biz olunca para göze gelmiyor ama doktorlar işte hamileliğimiizn başından itibaren biz bebeğimzi ve kendimizi onlara emanet ediyoruz onların umrunda değil.ben kaç tane doktor değiştirdim bu yüzden.3.hamileliğimde bulabildim ancak.

hadi gözün aydın canım evine kavuşmuşsun.işallah sağlılkla kucağına alırsın bebeğini.ne güze kızının odasıda kurulmuş.sen kendini yorma dinlen .evde olmanın keyfini çıkar.

gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah.işallah küveze falan koymaya gerek yoktur bebişi.darısı başımıza işallah.

esramtirak canım alıntılardan gördüm yazını.. Gözün aydın canım.. Evine kavuşmuşsun..
Evdesin diye ayaklanma sakın canım.. Yavrucuğun bunca zaman dayandı daha da dayanacak annesi..
Rabbim cc sağlıkla, vaktinde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşAllah..

slm anneler bende ALLAH nasip edersi ocak annesi olucam sizlere sormak istedigim bisey var kasilmalari nasil anliyorsunuz benimde oluyor ama bebektir diyorum nasil ayirt ediyorsunuz

Merhaba, Kasılmalar göbek deliği ve çevresinde sanki birşey toplanıyormuş gibi olup aniden sertleşmesi gibi oluyor benim. 30-40 saniye karın sert kalıp sonra yumşuyor, hareketin sınırlanıyor. ama bazılarının kasılmaları nst de çıkmasına rağmen hissetmediğini de duydum.

merhaba canım benim..neee dedin sen????yemekli ve yatılı misafir mi????canım nasıl yetiştin maşallah sana..tabiki yorulursun..Allah yardımcın olsun

neden acaba hamilelikten olabilirmiki banada bu sabah karabasanmıdır nedir ondan geldi yav dua da kar etmedi vallaentresan şeyler oldu çok kortum :18:

uyudum uyandım bile walla
hi hi delii dimi hamileliktendir yaa ama ilk aylarda tmm da son ay ne bilim olurmu bu kadar uyku bilemedim:26:
o karabasan olayıda kötü cnm yaa bi ara konuştunuz yine burda hiç girmedim walla muhabbete korkuyom ben öle şeylerden çok:18:önceden banada olmuştu şu konuşamama kitlenme olayı ama şükür hamile kaldığımdan beri hiç olmadı sen duanı et yinede cnm faydası olur inşallah olmaz bidaha

hhhehhehh marifetli kadınsın vesslam. hayırlı olsun yaptıklarında aldıklarında . bende siz danışacaktım şimdi bu hastanye nvresim takımı koyalımmı kendimiz için. bide geçen gün biririsnde gördüm bbeği koydukları hastanenin yatağı varya küvet gibi annnin yanına getiriyorlar ona böyle beyaz dantelli bişi yapmıştı kadın. 1 gece 2 gündüz kalacakmışız hastande normaldde sezaryandede. alalımmı böyle bişi yada yapalımmı. benim bu konuda hazırlığım yok. sizler ne yaptınız

Ben o hissetmeyenlerdenim sanirim. Gerci daha nst ye falanda girmedim ama bebek mi gaz mi kasilma mi hic ayirt edemiyorum Bazen evet bebek diyorum. Bazende yediklerim dokunuyo gaz gbi oluyo 1-2 saat gergin kaliyo bu da kasilma olamaz dmi. Yani bi anormallik yok acaba kasilmiyomuyum ben daha bilemedm

al bendende o kadar kızkardeşim kova benim yditpde burslu diş hekimliğinde okuyor. öyle oraya girmk içinde dli gibi drs çalışmadı yani. tanıdığım bütün kovalar karizma ve dahilik seviyesinde zkaları var. benim doğum haftası 21 ocak görünüyor dayanabilirsem oğlan kova olur. dayanamazsak erkn gelmek isterse oğlak olur hayırlısı olsun bakalım

canım ya gözerim doldu okurken...çok sevındım evıne dönmene...

merhaba canım benim..neee dedin sen????yemekli ve yatılı misafir mi????canım nasıl yetiştin maşallah sana..tabiki yorulursun..Allah yardımcın olsun

Ben misafir varken kendimi kaybediyorum canım ya.. Ondan daha da yoruldum.
Ama ben koşturmaktan bitik durumdayım. Bugün öğleden sonra yolcu ettim ve oturduğum yerden kalkamıyorum resmen.

canım bizde kendimiz yaptık. mavi hayal tül strofordan kalp. çiçkçilerde satılıyor.bide 5 tane nazar boncuklu mavi balon. şimdi hayal tüllerden kalbin etrafına sarıyosun içine bebeişkonun ismini yazıyorsun hazır harflrle. kalbin altoınada nazarboncuklu mavi balonların dört tansini şişiriyosun yonca gibi birbirin bağlıyorsun 5. balonu bunlardan daha az şişirip göbeklerine bağlıyorsun çiçek givi duruyor. bizim kapı süsümüz bu annişko yaptı.

kız odası kokoş olur ama bebek bu tüylerden halının tüyünden etkilenebilir. sade olanı tercih et bence

allah esirgesin maşallah maşallh. iksininde sağlıı yerindeyse soreun yok. bebiş kaç kilo doğdu kjübra nasıl

..............................................

Son düzenleme:

canım bizde kendimiz yaptık. mavi hayal tül strofordan kalp. çiçkçilerde satılıyor.bide 5 tane nazar boncuklu mavi balon. şimdi hayal tüllerden kalbin etrafına sarıyosun içine bebeişkonun ismini yazıyorsun hazır harflrle. kalbin altoınada nazarboncuklu mavi balonların dört tansini şişiriyosun yonca gibi birbirin bağlıyorsun 5. balonu bunlardan daha az şişirip göbeklerine bağlıyorsun çiçek givi duruyor. bizim kapı süsümüz bu annişko yaptı.

kız odası kokoş olur ama bebek bu tüylerden halının tüyünden etkilenebilir. sade olanı tercih et bence

allah esirgesin maşallah maşallh. iksininde sağlıı yerindeyse soreun yok. bebiş kaç kilo doğdu kjübra nasıl

afferin kız kardeşine valla :)

kovaların zekasına ben de hayranım enteresan bişey ama gördüğüm tüm kova burçları aynı

ben bebişimin yay olmasını isterdim o da 21 aralık a kdr doğdu doğdu doğmadı oğlak olacak ehehe

sağlıklı hayırlı olsunlarda farketmiyor tabii :)

Benim esim oglak iki kardesim oglak kuzenim oglak cok samimi bi arkadasim oglak ehehe oglaklar sarmis dort bir yanimi Bende tam sınırdayım 20 ocaktan sonrasi kova dimi:) oglaklar cok kaliteli oluyo yaa ama aslinda ben burc ozelliklerini tam bilmiyorum sadece insanliklarini yorumluyorum :)

Ben misafir varken kendimi kaybediyorum canım ya.. Ondan daha da yoruldum.
Ama ben koşturmaktan bitik durumdayım. Bugün öğleden sonra yolcu ettim ve oturduğum yerden kalkamıyorum resmen.

canım ya bende senin gibiyim..özellikle mutfağa girdiğim zaman kendimi kaybediyorum ama ne yaparsın sonunda kaldığım yerden kıpırdayamıyorum..az kaldı canım yakında kurtuluruz inş..

kız odası kokoş olur ama bebek bu tüylerden halının tüyünden etkilenebilir. sade olanı tercih et bencel

öyle çok tüylü bir tül değil azıcık parıldıyor..en iyisi yanıma birisini alıp gitmek..tek karar veremicem ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…