bakalım karar vermiş değilim..fikir verdiğin için teşekkür ederim:)))))))benim yatak odamdaki tül de öyle bence güzel duruyo.valla sen bilirsin canım yinede
Merhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyı
canım bu kişisel bişey biraz ben şahsen sade şeyleri seviyorum :) puantiyeli beyaz tül alıcam
tüm perdecilerde var şu ara zaten görmüşsündür belki senin kararın ama ben şahsen bebek odasına
daha az şatafatlı şeyler alınmalı diye düşünüyorum renklendirmeyı canlandırmayı da aksesuarların renkleriyle
oynayarak yapmak daha iyi olur...sakallı tüller shaggy halılar yerıne daha düz sade şeyler daha güzel olur diye düşnüyorum ben
Merhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyı
Canım söylediğln cok doğru aslında. Zaten her muayeneye para ödüyoruz. Bir de gece çağırınca extra para cidden gereksiz. Ama o an o bile önemsiz. Bebeğim ve ben söz konusuysa eğer. Ama işte başımıza gelenler. Senin doktorunu da takdir ettim, çok şanslısın.
Hayirli sabahlar herkese=)
uzun zamandir yazamiyordum ama cok sükür bugün nasip oldu. gecen hafta persembe 33+0 i doldurdum cok sükür. doktorum 33'ü görelim fazla sancin cikmazsa ve rahim agzi daha da incelme yapmadiysa eve gitme isini konusuruz demisti. iple o günü cektim. sabah 6:40 gibi odaya anons yapildi bir korktum ki anltamam. nst ye cagiriyorlarmis o saatte=S neyse kalktim gittim cok sukur ki sancim cikmadi simdi bir kontrolüm kalmisti. beklemeye basladim. dakikalar gecmek bilmedi. ögle vakti 14:00 gibi dr geldi visite ye, bana bakacak dr un sezeryan ameliyatinda olduğunu söyledi. bir iki saat sonra inersin dedi. saat 5 oldu tik yok. sordum tekrar hemsireye tmm birazdan cagiracaklar dedi. bekle bekle neyse ki kapim aralandi hemsire belirdi kapida, elinde dosyalarla. bir sevindim kalbim yerinden firlayacak. odaarkadasimin misafirleri vardi beni almaya geldi bakin fln dedim, toparlanmaya basladim o sirada hemsire demez mi yarina kaldi asagisi cok yogun, o an öyle yikildim ki...aradan birkac saat gecti ve hemsire tekrar geldi. sanirim üzülmeme dayanamadilar diye düsünürken oda arkadasimi günü degilken kontröle cagirdilar. o an öyle sinirlendim ki. sinirden kendimi nasil sıktım..evde herkes haber beklerken, ben gecen hervbir saniyeyi sayarken...
ertesi gün sabah sonunda indim ve dr rahim agzinin 0,9cm den 0.7cme indigini söyledi. ama ardindan fazla fark yok eve gidebilirsin dedi. belki on kez sormusumdur. öyle mutluydum ki. dile kolay on hafta. hastaneye giderken her yer yemyesildi ciktigimda etraftaki yapraklari dökulmüs agaclari görünce sok oldum. hele evime geldigimde kizimin odasinin kurulmus oldugunu görünce daha da dayanamadim. aglamayi bile özler mi insan ben özlemisim. simdi evimdeyim her an tetikteyim ama Olsun insanin evi gibisi yok. 11 hafta evel dogacak dedikleri kizim hala karnimda.
slm anneler bende ALLAH nasip edersi ocak annesi olucam sizlere sormak istedigim bisey var kasilmalari nasil anliyorsunuz benimde oluyor ama bebektir diyorum nasil ayirt ediyorsunuz
Merhabalar can annişler ve kuzucukları.. Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Ben yorgun bir savaşçı gibi hissediyorum kendimi.. Bu gece 1 saat uyku uyudum resmen..
Dün yemekli+yatılı misafirim vardı.. Temizlik yemek çay vs derken pertim çıkmış.
Gece heryerim ağrıdı, ağrıdan uyuyamadım. Magnezyum içtikten sonra rahatlamışım 1 saat uyumuşum.
Neyse bizden haberler böyle yaa kızlarr birde yazmayı unutmuşum..
Söylemesi ayıp ben basur olmuşum sanırım.. Kabızlık falanda çekmiyorum aslında. Neden olmuş olabilir ki..
Birde nasıl kurtulacağım bundan.. Kanamıyo ama acımaya başladı.
neden acaba hamilelikten olabilirmikibanada bu sabah karabasanmıdır nedir ondan geldi yav dua da kar etmedi vallaentresan şeyler oldu çok kortum :18:
Slm cankuşlar
halılarımızı yıkamaya verdik bugün bi yandan lohusa şerbet takımlarımı dikmeye çalışıyorum güzel oluyolar yauwbitince eklerim resimlerini..birde bebeğimin hastanede yatıcağı yatağı için de tül den güzel bişey yapmaya çalışıcam becericem evelAllah elimden bi uçan bide kaçan kurtulur öpüyorum sizi çok..anneannemize oturmaya gidicez oğluşumla bugün..korkmayın bir arka sokağımda oturuyor,gezerken doğurmıycam inş.
buarada hastane çantam herşeyim hazır..dün anneannmiz bize yeni salon örtü takımıyla hastanede örtelim diye maviş maviş çizgili nevresim takımı almışah bu anneler... kaynanamda sandığındaki sararmış lizöü bana kakalamaya kalksın özençççsizzzz
Merhaba, Kasılmalar göbek deliği ve çevresinde sanki birşey toplanıyormuş gibi olup aniden sertleşmesi gibi oluyor benim. 30-40 saniye karın sert kalıp sonra yumşuyor, hareketin sınırlanıyor. ama bazılarının kasılmaları nst de çıkmasına rağmen hissetmediğini de duydum.
KIZLAR MERHABA,
Bugun ıs yerı cok yogundu isler baya yoruldumaksam altı olsada evime gitsem diye bakıyorum yarın için yıllık iznimi aldım 1 gün gelmeyecegim ise...
bu arada bir arkadas dogum yapmıs hayırlı ugurlu olsun darısı basımıza olur insallah vaktitli dogsun bebeklerimiz...
birde burç konusunu düsünen varmı bebeklerimiz oglak burcu olacak gibi ama oglak burcu bebegi biraz planlıymıs birde baya hırslı ve azımlı olurmus.Ablamdan biliyorum oglak ve ben ablamı cok sevsemde bu kadar planlı olması beni cok yoruyor.Biraz hayatı oldugu gibi yasamak lazım diye düsünüyorum. zaten büyük konustum cocugum glak olsun istemiyorum dedim bak basıma geldi:)içinizde oglak olan varmı nasıl bir burç.. bu arada tüm oglakların affına sıgınarak yazıyorum bu msj
ben bebegim kova olsun isterdim ya dahi burcu kova:) gerçi bu yorumuma tepki alabilirim sakın yanlıs anlamayın isin fıstık yesili tarafı bu benim anlattıgım iyi insan olsun burç falan hikaye
Hayirli sabahlar herkese=)
uzun zamandir yazamiyordum ama cok sükür bugün nasip oldu. gecen hafta persembe 33+0 i doldurdum cok sükür. doktorum 33'ü görelim fazla sancin cikmazsa ve rahim agzi daha da incelme yapmadiysa eve gitme isini konusuruz demisti. iple o günü cektim. sabah 6:40 gibi odaya anons yapildi bir korktum ki anltamam. nst ye cagiriyorlarmis o saatte=S neyse kalktim gittim cok sukur ki sancim cikmadi simdi bir kontrolüm kalmisti. beklemeye basladim. dakikalar gecmek bilmedi. ögle vakti 14:00 gibi dr geldi visite ye, bana bakacak dr un sezeryan ameliyatinda olduğunu söyledi. bir iki saat sonra inersin dedi. saat 5 oldu tik yok. sordum tekrar hemsireye tmm birazdan cagiracaklar dedi. bekle bekle neyse ki kapim aralandi hemsire belirdi kapida, elinde dosyalarla. bir sevindim kalbim yerinden firlayacak. odaarkadasimin misafirleri vardi beni almaya geldi bakin fln dedim, toparlanmaya basladim o sirada hemsire demez mi yarina kaldi asagisi cok yogun, o an öyle yikildim ki...aradan birkac saat gecti ve hemsire tekrar geldi. sanirim üzülmeme dayanamadilar diye düsünürken oda arkadasimi günü degilken kontröle cagirdilar. o an öyle sinirlendim ki. sinirden kendimi nasil sıktım..evde herkes haber beklerken, ben gecen hervbir saniyeyi sayarken...
ertesi gün sabah sonunda indim ve dr rahim agzinin 0,9cm den 0.7cme indigini söyledi. ama ardindan fazla fark yok eve gidebilirsin dedi. belki on kez sormusumdur. öyle mutluydum ki. dile kolay on hafta. hastaneye giderken her yer yemyesildi ciktigimda etraftaki yapraklari dökulmüs agaclari görünce sok oldum. hele evime geldigimde kizimin odasinin kurulmus oldugunu görünce daha da dayanamadim. aglamayi bile özler mi insan ben özlemisim. simdi evimdeyim her an tetikteyim ama Olsun insanin evi gibisi yok. 11 hafta evel dogacak dedikleri kizim hala karnimda.
merhaba canım benim..neee dedin sen????yemekli ve yatılı misafir mi????canım nasıl yetiştin maşallah sana..tabiki yorulursun..Allah yardımcın olsun
selam kızlar geceleri yanıyorum ateşler basıyo evde yazlık kısa kollu pijamayla duruyorum.
13 iş günüm kaldı izne ayrılmaya.bi desırtım çok ağrıyo sol tarafım özellikle çok fena...
doğum egzersizleriyle ilgili bi eğitim var hafta sonu ona gideceğim kısmet olursa.
kapı süsünü kendim yapmak istiyorum acaba yapmasını bilen arkadaşlar varsa tarif edebilir mi???
bi de şu kaynana mevzuusu var; kaynanam hiç bişey yapmadığı gibi bebeğime annemede diyo ki bi sürü şey örüyosun ne gerek var hemen büyüyecek!!!!sinir oluyorummm
Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum, bana fikir verirmisiniz? 1 saat evvel molada gittim kızımın odasına tül baktım ama malesef yine karar veremeden döndüm iş yerine..iki seçenek var beğendiğim..bir tane dümdüz beyaz tül, diğeride kendineden sakallı hafif parıltılı beyaz tül..hangini diktirsem acaba?
selam kızlar geceleri yanıyorum ateşler basıyo evde yazlık kısa kollu pijamayla duruyorum.
13 iş günüm kaldı izne ayrılmaya.bi desırtım çok ağrıyo sol tarafım özellikle çok fena...
doğum egzersizleriyle ilgili bi eğitim var hafta sonu ona gideceğim kısmet olursa.
kapı süsünü kendim yapmak istiyorum acaba yapmasını bilen arkadaşlar varsa tarif edebilir mi???
bi de şu kaynana mevzuusu var; kaynanam hiç bişey yapmadığı gibi bebeğime annemede diyo ki bi sürü şey örüyosun ne gerek var hemen büyüyecek!!!!sinir oluyorummm
Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum, bana fikir verirmisiniz? 1 saat evvel molada gittim kızımın odasına tül baktım ama malesef yine karar veremeden döndüm iş yerine..iki seçenek var beğendiğim..bir tane dümdüz beyaz tül, diğeride kendineden sakallı hafif parıltılı beyaz tül..hangini diktirsem acaba?
al bendende o kadar kızkardeşim kova benim yditpde burslu diş hekimliğinde okuyor. öyle oraya girmk içinde dli gibi drs çalışmadı yani. tanıdığım bütün kovalar karizma ve dahilik seviyesinde zkaları var. benim doğum haftası 21 ocak görünüyor dayanabilirsem oğlan kova olur. dayanamazsak erkn gelmek isterse oğlak olur hayırlısı olsun bakalım
KIZLAR MERHABA,
Bugun ıs yerı cok yogundu isler baya yoruldumaksam altı olsada evime gitsem diye bakıyorum yarın için yıllık iznimi aldım 1 gün gelmeyecegim ise...
bu arada bir arkadas dogum yapmıs hayırlı ugurlu olsun darısı basımıza olur insallah vaktitli dogsun bebeklerimiz...
birde burç konusunu düsünen varmı bebeklerimiz oglak burcu olacak gibi ama oglak burcu bebegi biraz planlıymıs birde baya hırslı ve azımlı olurmus.Ablamdan biliyorum oglak ve ben ablamı cok sevsemde bu kadar planlı olması beni cok yoruyor.Biraz hayatı oldugu gibi yasamak lazım diye düsünüyorum. zaten büyük konustum cocugum glak olsun istemiyorum dedim bak basıma geldi:)içinizde oglak olan varmı nasıl bir burç.. bu arada tüm oglakların affına sıgınarak yazıyorum bu msj
ben bebegim kova olsun isterdim ya dahi burcu kova:) gerçi bu yorumuma tepki alabilirim sakın yanlıs anlamayın isin fıstık yesili tarafı bu benim anlattıgım iyi insan olsun burç falan hikaye
Ben misafir varken kendimi kaybediyorum canım ya.. Ondan daha da yoruldum.
Ama ben koşturmaktan bitik durumdayım. Bugün öğleden sonra yolcu ettim ve oturduğum yerden kalkamıyorum resmen.
kız odası kokoş olur ama bebek bu tüylerden halının tüyünden etkilenebilir. sade olanı tercih et bencel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?