2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

senin kızına hiç belli olmaz Ayşecim..önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmaları evet..

ula bırakın burcu murcu

burçlamı oluyor herşey bu kadar takılmayın ,hayırlı evlat olsun da yemişim burcunu

aynen öyle..

Canım mrb.. Normalde yazılanları hep okuyanlardanım ama sennle aynı sorunu bende yaşadım yardımcı olayım dedim..
1 ay önce bende de basur oldu çok berbat durumdaydım ourup kalkamıyordum(bu arada ilk önce yavaş yavaş başlıyor sonra şiddetleniyor agrısı o yüzden hafife alma aman diyim)

Gece agrıdan duramayınca eczaneye gittik bana gyno progynovo diye bi merhem verdi hiç bi işime yaramadı..
Ondan sonra bi yerden okudum çörekotu yagının çok iyi geldigini duydum aldım ve günlük 2 -3 damla oraya damlattım şükür 2 günde geçti doktoruma sordum zararı yok canım..
Geçmiş olsun ..

kızlar bende artık dogmasını istiyorum
tabii vakti saati gelince saglıcakla kucagımıza alalımda önemli deyil
ama böle yavaş yavaş dogumlar oldukça bende heves ediyorum

Son düzenleme:
betülkübra gözünaydın ,ALLLAH analı babalı büyütsün inş.
ay 40.haftayı gören olmayacak mı RABBİM yardım et :18:

ben büyük ihtimal göremem de sizler inş. görürsünüz

aynen canım ya gün geçtikçe sabırsızlanıyorum..gelse de kokusunu içime çeksem artık..

betülkübra gözünaydın ,ALLLAH analı babalı büyütsün inş.
ay 40.haftayı gören olmayacak mı RABBİM yardım et :18:

ben büyük ihtimal göremem de sizler inş. görürsünüz

40 ı görmek istemiyorumm 39 da doğurmak istiyorum

Merhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyı

Ayyyyyy ne guzel yaaa bende hemen vakti gelsinde dogurayim istiyorum. Tabi ne zaman hayirlisiysa ozaman olsun da sona yaklastikca iyice sabirsizlanmaya basladm. Zamanda hic gecmiyo mu ne anlamadm ki :)

betul kubracim gozun aydin :) allah anali babali buyutsun insallah. Hayirli saglikli mutlu huzurlu bi evlat olsun insallah :) darisi hepimizin basina artik kizlaaaar

slm anneler bende ALLAH nasip edersi ocak annesi olucam sizlere sormak istedigim bisey var kasilmalari nasil anliyorsunuz benimde oluyor ama bebektir diyorum nasil ayirt ediyorsunuz

kASILMALARI ÇOK YAKIN YAŞAYAN BİRİSİ olarak söyleyeyim. Karnın 2-3 yerden taş gibi oluyor, nefes darlığı başlıyor. Zor oturuyorsun.

İPek geçmiş olsun canım bende aynı sıkıntıyı yaşadım hemde çok kötüsünü
Canım 1 ay önce oldu bendede gece eczaneye gittik eşimle gyno progynovo diye bi krem verdi ,doktoruma danışıp kullandım ama hiç bi işe yaramadım sonra araştıdım..
Çörek otu yagı aldım canım günde 2-3 damla sürekli oraya sürdüm..2 günde geçti çok şükür rabbime..Sende kullan canım gebelikte zararı yok rahat olabilirsin..Geçmiş olsun tekrar..

sağol canım.gittim doktora. krem, şurup ve fitil verdi...ben daha doğal yollardan geçmesini istiyorum. diğer kızlarda söylediler fikirlerini, sağolsunlar:) senin dediğini de yapacağım. sağol valla. bi daha yaşatmasın allah sana da.gerçekten çok can yakıcı

ikinizede çok geçmiş olsun:)))))

BTLKÜBRA canım bebeğine kavuşmuşşun. Çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Bugün doktora gittik. Bebeğim 2550 olmuş. Suyum çok iyimiş. Katıksız yatmaya devam.

34+1deyim. Rahim uzunluğum 2ymiş bu arada. 2 hafta bizi idare edermiş. Açılmam çok azmış. Suyum iyi olduğu için şu an beklicek yavrum inşallah. NST de çok şükür sancılarım azalmış.

Doktorum mükemmel bir doktor. İyiki değiştirmişim. Hastanemide öyle. Bir de geçen gün yaşadıklarımdan bir hayır çıkardım kendime.

Şu anki doktorum bizim evimize yakın oturuyor. Gece acil bir durumda beni ara, hemen beraber geçeriz dedi. Kendimi o kadar güvende hissettim ki. Gebelik beslenme doğum hemen bir sürü kitap verdi, bunları oku mutlaka dedi. Hafta da 2 gün görüşücez.

Şu an içim çok rahat. Geçen gün yaşadıklarımın üzüntüsnü, stresini hala atamadım. Ama içim rahatladı gerçekten.

Bundan sonra Allah'ıma emanetiz....

maş. milsa inş. böyle devam eder ..
bende de bi ara lekelenme olmuştu panik yapıp başka doktora gitmiştim ,doktorumu o kadar beğendimki değiştirmiştim hemen ,şimdiki benim de evime yakın ..
Her işte bir hayır vardır ,o gün ben de oraya gitmeseydim eski uyuz doktorumla devam edecektim belki ..
İnş. bi daha yaşamazsın en azından doktor konusunda için rahat etti en önemlisi de o zaten ..

slm anne adayları. hayırlı dogumlar dılıyrm..ben dogum ve bebek fotografcısıyım..arsıv toplamak ıccın ucretsz fotograf cekımı yapıyorum ocak ayında ızmrde dogum yapaca anneler telnummaralrını msj atarlarsa yardmcı olabılırım ısteyen olursa..iyi doğumlar..)

Milsacım çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına..oh oh maşallah Poyrazcık bekleyecek biraz daha..bebeklerimiz bir gün bile kalsa onlar için kardır..bak sana dedim herşeyde vardır bir hayır diye..ne kadar rahatlamışsındır şimdi..doktorun en ufak birşeyde müdahale edecektir canım..Allah gönlüne göre versin..

ayy bi ben donuyorum galiba :) kan değerlerim düşük çıkmıştı ondan galiba...
şu kapı süsünü nasıl yapıyorsunuz ah bir tarif eden detaylı anlatan hatta aşama aşama fotoğraflarla paylaşan olsa ne güzel olur çok şey istedim galibammm
kaynanayı takma sen heveslendiğin gibi yaşamaya bak her şeyi, varsın ilerde o haklı çıksın ama yaşamadım yapamadım dememiş ol...

ben sakallı perdeleri hiç sevmezdim hele ki moda olduğunu duyunca asla almam dedim ama sakalları kısaysa ve kendinden parıltılıysa çok şahane duruyor ve korktuğun kadar da abartılı durmuyor canım çünkü birden fazla detay olan perdelerde renk de çok önemli, beyaz olunca o kadar göze batmıyor aksine kendinden ışıltılı duruyor sakalları belli bile olmuyor

Merhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyı
ayyy gözününz aydın darısı hayırlısıyla başımıza inşallah kuvöze gerek kalmamıştır, kilosu sağlığı nasıl güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Ben misafir varken kendimi kaybediyorum canım ya.. Ondan daha da yoruldum.
Ama ben koşturmaktan bitik durumdayım. Bugün öğleden sonra yolcu ettim ve oturduğum yerden kalkamıyorum resmen.
kız allah iyiliğini versin maşallah ne güç varmış sende de yazık değil mi beline göbeğine ağrı olmuyor mu misafir gittikten sonra?
ayrıca gelen misafiri de anlayamıyorum yani karnı burnunda kadına hem de yatılı gidilir mi...bence artık finito demelisin misafir olayına
kabızlık için sabahları aç karna ve yatarken 2şer 3er tane kuru kayısı ye ama koyu renkli olanlardan, bir de çatlaklara karşı zeytinyapı sür her gün rektuma çok iyi geliyor...
ben de hevesleniyorum ama abartmış olur muyum diye emin olamıyorum hele ki eşim bebek şekeriyle kapı süsüne bile ne gerek var diyorken...
bu arada sen antepte miisn esra??

ula bırakın burcu murcu

burçlamı oluyor herşey bu kadar takılmayın ,hayırlı evlat olsun da yemişim burcunu
anamm bi an benim kociş konuştu sandım o da kova burcu ve ben de kova olsun istiyorum ama bu gidişle 26sını beklemez gibi geliyor..gerçi ben de iyice sabırsızlanmaya başladım hatta oğlak olmasına bile amaan acık da inatçı olsun ne var diyecek kadar özledim kızımıı

ahh ben de aynı durumdayım yaa Ayşenin de dediği gibi ilk haftalarla son haftalar hakikaten geçmiyormuş...

kASILMALARI ÇOK YAKIN YAŞAYAN BİRİSİ olarak söyleyeyim. Karnın 2-3 yerden taş gibi oluyor, nefes darlığı başlıyor. Zor oturuyorsun.

canım benim dediğin gibi böyle karnım 2-3 yerden semsert oluyor sonra geçiyor ama öyle nefes darlığı zor oturamama filan olmuyor buda kasılmamıdır sence? bazen sertleştiğinde aynı anda bebişin kaydığınıda hissediyorum sertliğin olduğu yerde o zaman bebiş biyerini dayadı diye düşünüyorum ama eminde olamıyorum hiç
:26:

kilosu çok güzel maşallah cnm suyunda iyiymiş çok sevindim beklicek inş. biraz daha, iyikide değiştirmişsin doktoru gerçekten herşeyde bir hayır var hakkaten böylesi çok daha iyi olcak inş. senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…