2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tatlım tül bildiğimiz kapı süsü için takılan tüllerden.bi arkadasım ondan yapmıştı.ama organzedende yapanlar var..cnm ben kumaşçıdan aldım tülü.mavi aldım bide böyle mavi fırfır aldım tuhafiyeden bide misina ipler var yaptığın işi daha estetik göstermek için..yapınca paylaşıcam.artık ufak bi yan sehpam var ona geçirirm göstermelikte görürsünüz ona daha başlamadım şimdi şerbet takımlarımı yapıyorum..
cnm pırıltılı olan olsun gerçi biraz yıkamadagüçlük çekersin ütülemede falan belki ama düz tül alma annesi kız bebiş ooo süslü olsun odası

Merhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyı
cnm gözünaydın.rabbim sana ve bebişine sağlık versin cnmumarım iyisinizdir...

valla bende pek önemsemem burçları aslında ama bazı şeylerde tutuyor yauw başak ve kova burcu erkekleri birbirine çok benziyorlar.titiz,karı gibi herşeyden haberleri olan kıl insanlar oluyolar..sanırım benimkide kova olucak ocağın sonuna doğru doğurucağım için... hayırlısı olsun eğitimde şart tabi,senin eğitiminle çocuk kişilik kazanıcak sonuçta

cnm özendim bende eğer bende normal doğum yaparsam 1 gece yatıcam..ama o bebek yatağına yapıcam bende süs..yapınca paylaşırım bak.meleğineli sitesinin facebook adresinde örnekleri var bitane cnm.ayrıca internete bebek odası süsleme yazınca görsellerde çıkıyo bebek odaları..nevresime gelince biz hastanemize odaları görmeye gidince ben beğenmedim açıkcası nevresimleri kılım yaa :) daha doğrusu insan ömründe hergün doğurmuyor yaa beğenmediğimi anneme bahsetmiştim oda ben alırım sen meral etme dedi..gerçi doğumdan sonra geri vericem napıcam tek kişilk nevresim takımını .abim kullanır daha sonra

Son düzenleme:
MİLSACIM CNM UMARIM 38.HAFTAYA KADAR İDARE EDER BEBİŞKON..DİNLEN YEMEK BİLE YAPMA..YAT UZAN HEP..MAŞALLAH BEBEĞİNEDE CNM

Evet canımm çok zor umarım en kısa sürede atlatırsın sende..Ben diyorum aman hasta olayım grip olayım ateşim çıksın karnım agrısın ama popom agrımasın

ikinizede çok geçmiş olsun:)))))

Sagol canımmm :)

ayy maşallah canım ne güzel miadına kadar bekleyecek galiba bebişin :13: kilosu falan da ço iyimiş maşallah
hakikaten iyi ki o doktora denk gelmişsin hele ki her zaman arayabilirsin beraber geçeriz demesi süper bi olay inşallah çok tuzluya mal olmaz bu ilgisi gerçi değer bebişlerimize ya...
at artık sıkıntılarını, serviks bile 2 cm olmasına rağmen 2 hafta daha götürür demiş 37. haftayı beklemiş olacak yani daha ne olsun canım artık tadını çıkar hamileliğinin son haftalarının

Doktora guvenmek ne kadar onemli dimi canm. Sadece kendini degil gozun gbi baktigin yavrunuda emanet ediyosun ona. Her şerde bi hayir vardir derler. Bu kotu tecrubeyide bence doktorunu degistirmene vesile olsun diye yasadin. Allahim sen buyuksun iste :) hepimize yardim etsin.

Bu arada kızlar allah kimseye yaşatmasın ama şu kasılamalara deginmek istiyorum..Benmde geçen bebegin hareketlerinde azalma demiyim de güçsüzlük hissettim hastaneye gittim..Nst ye aldılar, Ben kasılmayı falan çok hissetmiyordum ama sancımlarım 80-100 vuruyordu ve bebegin kalp atışlarını zayıflatmış..Acilen başka bir hastaneye kaldırıldım ordada nstye baglandım bu sefer güçlü olarak kasılmayı hissetmye başladım karnım vajina yoluna dogru sepsert oluyordu sanki bebek kendini itiyordu tabi sancımda çok yüksekti..Hastaneye yatışım yapıldı sancılar durduruldu bebegin kalp atışlarıda düzeldi çok şükür..Ama bu kasılma bende 2 cm açılmaya yol açtı..

3 gün hastanede yattım şimdi eve çıktım ve o kasılmaların ne kadar önemli oldugunu anladım..Eger o gün hastaneye gitmeseydim ya erken dogum olurdu yada bebegin kalp atışları zayıladıgından yavrumu kaybedebilirdim..
Ayrıca bu tür kasılmalar oldugunda dk ka tutulmalı,ve bu kasılmalar bebegin oksijen durumunu azaltıyormuş..
Rabbim yavrumu korudu..Sizlerde böyle güçlü kasılmalar hissedersiniz aman deyim hafife almayın..
Çok şükür bizim ciger geliştirici ignelerimiz yapıldı riskimiz azaldı ama yine tetikdeyiz..
Babam bana canlı bomba diyor

Bi dogursaydık kızlar saglıkla uff..

Son düzenleme:

canım fikir verdiğin için teşekkür ederim..bakayım yarın son gideceğim tülcüye ve son kararımı vereceğim..
kapı süsü olarak ahşap harfler aldım ,ben kızımın adını yazacağım onlarla kapıya..

cnm pırıltılı olan olsun gerçi biraz yıkamadagüçlük çekersin ütülemede falan belki ama düz tül alma annesi kız bebiş ooo süslü olsun odası

bakalım canım yarın son kararımı vereceğim..kalın bir tül ütü istemeyenlerden..

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun.hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al inşallah.yeni okudum yazdıklarını yaşadıklarını çok üzüldüm.ve aynı zamanda panik oldum biliyorsun aynı doktor aynı hastane.burcu hanım mı gelmedi.birde gece nöbetinde hangi doktor vardı.

slm fıstıklar biz oğluşum karnımda evimize geldik uzun zamandır yoktuk çünkü oğluş 7aylık olunca gelmeye kalktı ve durdurulmak için yapılan ilaç ve ciğer gelişim iğnesi bendeki tüm hormonları ve şekeri uçurdu 2hafta hastanede yattık evimize kavuştuk şimdi evimizdeyiz şükür ikimizde iyiyiz sizi de çok özlemişiz şuan yemek için çıkacağım ama doğum yapanlar ve yapmak üzere olanlar varsa rabbim herkezinkini kucağına sağlıkla kavuştursun çok kötü günlerde yaşadım ama çok güzel doğumlarda gördüm tek sağlıkla kucağımıza gelsinler herşeye değerler akşam doğum yapanları okurum inşallah gündüz gelen giden kafamn da kalk mıyor ama herkezide merak ettim minişlerinide

Ayy hoşgeldin bizde çok merak ettik seni hergün konusu oldu burda tlf filan olmayıncada ulaşamadı kimse tahmin ettik bu tarz bir durum yaşadığını çok çok geçmiş olsun, şimdi iyisiniz dimi ne dedi doktorlar sancınmı olduki nasıl gittin hastaneye ilk sevindim ama şimdi iyi olmanıza inş. bekler bebiş.
Btkübra arkadaşımız doğum yaptı bugün iyiler şükür, yaklaştı hepimizin artık doğumlar çok az kaldı:18:

merhaba canikom çok geçmiş olsun..seni çok merak ettik biz..bol bol istirahat et dikkat et kendine..

olabilir belki gizliden seni izliyorumdur buradan

geç içeri hanım kırmayayım bacaklarını

yaaa ne burcu da ne kovası ne maşrapası

hayırlı ,sağlıklı evlat olsun da ne farkeder sanki tüm kovalar aynı mı oluyor ,hem bu burç murç işleri herkese uymuyor eğlence olsun diye uğraşıyoruz bunlarla yoksaaa

ben de başak burcuyum biçok özelliğini yansıtırım ama kova ve yaya benzeyen huylarım da var ne olacak şimdi

sakın yükselenin farklıdır demeyin yükselenim de başak

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyı

Çok sevindim yaaa...Yaşasınnn bi bebiş daha geldi....Gözün aydın betülcüm Allah analı babalı büyütsün...Bahtı açık ömrü uzunnn olsun inş cnm....

Slm demet abla.Seni merak etmiştik evt...Çok geçmiş olsun yaa..Neyseki herşey yolundaymış çok şükür evine de gelmişsin...İnş sakin sakin biraz daha bekler annesi....

Herkese merhaba.betulkubra gözün Aydın.allah amalı babalı büyütsün darısı başımıza.benimde yalancı sancılarım çok.yarın yine kontrolüm var.sezeryan olacak inşallah 1ocağı bekler.umarım herkes iyidir.fazla giremiyorum ama hepinizi çok merak ediyorum.herkesi öptüm

aynen canım ya gün geçtikçe sabırsızlanıyorum..gelse de kokusunu içime çeksem artık..

rabbim hayırlısı ile kucagımıza almayı nasip etsin de
vakti saaatini biliyordur rabbim
işte bizde sabırsız anneler böle oluyo
kızlar bişey diyimmi ikinci kez anne olucam inş.
birkere evlad tadını alıyosunuzya ikinci daha farklı bi heyecan oluyo

aa hiç haberimiz de olmamış bak geçmiş olsun canım inşallah tekrarlanmaz
ama şimdi benm de kaıslmalarım çok sık oluyor yaa tedirgin oldum bak :18:
kasılma olduğu anlarda derince nefes alıp yavaşça vermek gerekiyor geçene kadar,
bebek o sırada oksijensiz kalıyormuş çünkü az da olsa. ona bol bol oksijen gitsin diye nefes almak çok önemliymiş aklınızda bulunsun.
ama elle masajı çok önermiyorlar çünkü kontraksiyona yol açabiliyormuş yani kısa süreli kasılma,
zaten kasılma var bir de masaj yapınca artırabiliyor.
hayırlısıyla doğurucaz bakalım çok strese girmeyelim de en önemlisi o...

anammm korktum vallaaaa
eğer demin telefonla görüşmüş olmasaydım neredeyse inanacaktımm

karakter, yaradılış bambaşka bir şey tabi burç falan dinlemiyor ama genel özellikleri belli başlı şeyler tutuyor herkeste, ben de karar veremiyorum çok dikkate alsam mı almasam mı

Anneler merhaba..

Zaman azalıyor .. merak ettim sin aylarda neler yasiyorsunuz. soyle bir baktimda kasilmalar filan:))
her ayin kendine ozel durumlari var demek.

Ben kanamali olarak hastaneye yattim iki.gun kaldim. 2 ayda evde yattim. bulanti kusma kanama bitti derken mide tanmasi baslafi. oda bitecek kailmalar baslayacak, Hareketler takip edilecek :)

İnsallah hayirlisiyla kolay dogumla kucaginiza / miza almak nadip etsin Rabbim.

Canım benim bir yakınım basurdan çok çekti.En son seneler önce 41 adet defne yaprağını kaynattı 1 bardağını içip kalanının buharına oturdu. Kaç sene oldu bir daha rahatsızlanmadı. Başka arkadaşlara da söylemiştim. Çok dua aldım :) Denemeni tavsiye ederim.

Bu sabah doktora gittik eşimle.nst falan doktor dedi. ben seni izine çıkarıcam dedi. raporu yazdı.bebek aralık 2012 de gelecek dedi. aslında 8 ocak görünüyordu. hatta dedim 2 ocak bile olmaz mı dedim olmaz dedi. artık ne gördü bilemem.ki nst de aslında sancılar falan normalmiş. ama dinlen dedi. bu arada kilosu 2700 olmuş.17 aralıkta tekrar çağırdı bakalım ne olacak. hayırlısı artık. Aslında bende özel sağlık sigortası var şirketin verdiği her ocak ayında yenileniyor.keşke ocak olsa ama ne yapalım artık :) kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…