tatlım tül bildiğimiz kapı süsü için takılan tüllerden.bi arkadasım ondan yapmıştı.ama organzedende yapanlar var..cnm ben kumaşçıdan aldım tülü.mavi aldım bide böyle mavi fırfır aldım tuhafiyeden bide misina ipler var yaptığın işi daha estetik göstermek için..yapınca paylaşıcam.artık ufak bi yan sehpam var ona geçirirm göstermelikte görürsünüzneden acaba hamilelikten olabilirmikibanada bu sabah karabasanmıdır nedir ondan geldi yav dua da kar etmedi vallaentresan şeyler oldu çok kortum :18:
ay alahım inşallah ayşecim inşallahh bana kuaförüm derdi de inanmazdım 7 ay lıkken zaman geçmez derdi bende bu ana kadar nasıl geçti geçer diodum görürsün demiştidoğrymuş
aslıcım bu tül nasıl bişey ya bende bakyrum bebeğin hastahane yatağı için tülde aradığım tülü bulamadım perdecilerde bi gelinlikçiye bakıcam bide olmadı eminönüne gidicem birazda süs püs bişiler bakarım ama ne zaman gidicem orasıda meçhul...beceririsin kız insan isteyince bide hevesli olunca oooooo
cnm pırıltılı olan olsun gerçi biraz yıkamadagüçlük çekersin ütülemede falan belki ama düz tül alma annesi kız bebiş ooo süslü olsun odasıArkadaşlar size bir soru sormak istiyorum, bana fikir verirmisiniz? 1 saat evvel molada gittim kızımın odasına tül baktım ama malesef yine karar veremeden döndüm iş yerine..iki seçenek var beğendiğim..bir tane dümdüz beyaz tül, diğeride kendineden sakallı hafif parıltılı beyaz tül..hangini diktirsem acaba?
cnm gözünaydın.rabbim sana ve bebişine sağlık versin cnmMerhaba kıZlar ben. Betul kubranın ablasıyım .cok sukur dogumdan cıktı bebıste kendıde ıyı
valla bende pek önemsemem burçları aslında ama bazı şeylerde tutuyor yauw
KIZLAR MERHABA,
Bugun ıs yerı cok yogundu isler baya yoruldumaksam altı olsada evime gitsem diye bakıyorum yarın için yıllık iznimi aldım 1 gün gelmeyecegim ise...
bu arada bir arkadas dogum yapmıs hayırlı ugurlu olsun darısı basımıza olur insallah vaktitli dogsun bebeklerimiz...
birde burç konusunu düsünen varmı bebeklerimiz oglak burcu olacak gibi ama oglak burcu bebegi biraz planlıymıs birde baya hırslı ve azımlı olurmus.Ablamdan biliyorum oglak ve ben ablamı cok sevsemde bu kadar planlı olması beni cok yoruyor.Biraz hayatı oldugu gibi yasamak lazım diye düsünüyorum. zaten büyük konustum cocugum glak olsun istemiyorum dedim bak basıma geldi:)içinizde oglak olan varmı nasıl bir burç.. bu arada tüm oglakların affına sıgınarak yazıyorum bu msj
ben bebegim kova olsun isterdim ya dahi burcu kova:) gerçi bu yorumuma tepki alabilirim sakın yanlıs anlamayın isin fıstık yesili tarafı bu benim anlattıgım iyi insan olsun burç falan hikaye
hhhehhehh marifetli kadınsın vesslam. hayırlı olsun yaptıklarında aldıklarında . bende siz danışacaktım şimdi bu hastanye nvresim takımı koyalımmı kendimiz için. bide geçen gün biririsnde gördüm bbeği koydukları hastanenin yatağı varya küvet gibi annnin yanına getiriyorlar ona böyle beyaz dantelli bişi yapmıştı kadın. 1 gece 2 gündüz kalacakmışız hastande normaldde sezaryandede. alalımmı böyle bişi yada yapalımmı. benim bu konuda hazırlığım yok. sizler ne yaptınız
cnm özendim bende eğer bende normal doğum yaparsam 1 gece yatıcam..ama o bebek yatağına yapıcam bende süs..yapınca paylaşırım bak.meleğineli sitesinin facebook adresinde örnekleri var bitane cnm.ayrıca internete bebek odası süsleme yazınca görsellerde çıkıyo bebek odaları..nevresime gelince biz hastanemize odaları görmeye gidince ben beğenmedim açıkcası nevresimleri
Son düzenleme: