- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
niyeki.............................:44:
aa hiç haberimiz de olmamış bak geçmiş olsun canım inşallah tekrarlanmaz
ama şimdi benm de kaıslmalarım çok sık oluyor yaa tedirgin oldum bak :18:
kasılma olduğu anlarda derince nefes alıp yavaşça vermek gerekiyor geçene kadar,
bebek o sırada oksijensiz kalıyormuş çünkü az da olsa. ona bol bol oksijen gitsin diye nefes almak çok önemliymiş aklınızda bulunsun.
ama elle masajı çok önermiyorlar çünkü kontraksiyona yol açabiliyormuş yani kısa süreli kasılma,
zaten kasılma var bir de masaj yapınca artırabiliyor.
hayırlısıyla doğurucaz bakalım çok strese girmeyelim de en önemlisi o...
anammm korktum vallaaaa
eğer demin telefonla görüşmüş olmasaydım neredeyse inanacaktımm
karakter, yaradılış bambaşka bir şey tabi burç falan dinlemiyor ama genel özellikleri belli başlı şeyler tutuyor herkeste, ben de karar veremiyorum çok dikkate alsam mı almasam mı
Canım benim bir yakınım basurdan çok çekti.En son seneler önce 41 adet defne yaprağını kaynattı 1 bardağını içip kalanının buharına oturdu. Kaç sene oldu bir daha rahatsızlanmadı. Başka arkadaşlara da söylemiştim. Çok dua aldım :) Denemeni tavsiye ederim.
slm fıstıklar biz oğluşum karnımda evimize geldik uzun zamandır yoktuk çünkü oğluş 7aylık olunca gelmeye kalktı ve durdurulmak için yapılan ilaç ve ciğer gelişim iğnesi bendeki tüm hormonları ve şekeri uçurdu 2hafta hastanede yattık evimize kavuştuk şimdi evimizdeyiz şükür ikimizde iyiyiz sizi de çok özlemişiz şuan yemek için çıkacağım ama doğum yapanlar ve yapmak üzere olanlar varsa rabbim herkezinkini kucağına sağlıkla kavuştursun çok kötü günlerde yaşadım ama çok güzel doğumlarda gördüm tek sağlıkla kucağımıza gelsinler herşeye değerlerakşam doğum yapanları okurum inşallah gündüz gelen giden kafamn da kalk mıyor ama herkezide merak ettim minişlerinide
Milsacım çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına..oh oh maşallah Poyrazcık bekleyecek biraz daha..bebeklerimiz bir gün bile kalsa onlar için kardır..bak sana dedim herşeyde vardır bir hayır diye..ne kadar rahatlamışsındır şimdi..doktorun en ufak birşeyde müdahale edecektir canım..Allah gönlüne göre versin..
maş. milsa inş. böyle devam eder ..
bende de bi ara lekelenme olmuştu panik yapıp başka doktora gitmiştim ,doktorumu o kadar beğendimki değiştirmiştim hemen ,şimdiki benim de evime yakın ..
Her işte bir hayır vardır ,o gün ben de oraya gitmeseydim eski uyuz doktorumla devam edecektim belki ..
İnş. bi daha yaşamazsın en azından doktor konusunda için rahat etti en önemlisi de o zaten ..
canım benim dediğin gibi böyle karnım 2-3 yerden semsert oluyor sonra geçiyor ama öyle nefes darlığı zor oturamama filan olmuyor buda kasılmamıdır sence? bazen sertleştiğinde aynı anda bebişin kaydığınıda hissediyorum sertliğin olduğu yerde o zaman bebiş biyerini dayadı diye düşünüyorum ama eminde olamıyorum hiç
:26:
kilosu çok güzel maşallah cnm suyunda iyiymiş çok sevindim beklicek inş. biraz daha, iyikide değiştirmişsin doktoru gerçekten herşeyde bir hayır var hakkaten böylesi çok daha iyi olcak inş. senin için
MİLSACIM CNM UMARIM 38.HAFTAYA KADAR İDARE EDER BEBİŞKON..DİNLEN YEMEK BİLE YAPMA..YAT UZAN HEP..MAŞALLAH BEBEĞİNEDE CNM
ayy maşallah canım ne güzel miadına kadar bekleyecek galiba bebişin :13: kilosu falan da ço iyimiş maşallah
hakikaten iyi ki o doktora denk gelmişsin hele ki her zaman arayabilirsin beraber geçeriz demesi süper bi olay inşallah çok tuzluya mal olmaz bu ilgisigerçi değer bebişlerimize ya...
at artık sıkıntılarını, serviks bile 2 cm olmasına rağmen 2 hafta daha götürür demiş 37. haftayı beklemiş olacak yani daha ne olsun canım artık tadını çıkar hamileliğinin son haftalarının
Doktora guvenmek ne kadar onemli dimi canm. Sadece kendini degil gozun gbi baktigin yavrunuda emanet ediyosun ona. Her şerde bi hayir vardir derler. Bu kotu tecrubeyide bence doktorunu degistirmene vesile olsun diye yasadin. Allahim sen buyuksun iste :) hepimize yardim etsin.
Bu arada kızlar allah kimseye yaşatmasın ama şu kasılamalara deginmek istiyorum..Benmde geçen bebegin hareketlerinde azalma demiyim de güçsüzlük hissettim hastaneye gittim..Nst ye aldılar, Ben kasılmayı falan çok hissetmiyordum ama sancımlarım 80-100 vuruyordu ve bebegin kalp atışlarını zayıflatmış..Acilen başka bir hastaneye kaldırıldım ordada nstye baglandım bu sefer güçlü olarak kasılmayı hissetmye başladım karnım vajina yoluna dogru sepsert oluyordu sanki bebek kendini itiyordu tabi sancımda çok yüksekti..Hastaneye yatışım yapıldı sancılar durduruldu bebegin kalp atışlarıda düzeldi çok şükür..Ama bu kasılma bende 2 cm açılmaya yol açtı..
3 gün hastanede yattım şimdi eve çıktım ve o kasılmaların ne kadar önemli oldugunu anladım..Eger o gün hastaneye gitmeseydim ya erken dogum olurdu yada bebegin kalp atışları zayıladıgından yavrumu kaybedebilirdim..
Ayrıca bu tür kasılmalar oldugunda dk ka tutulmalı,ve bu kasılmalar bebegin oksijen durumunu azaltıyormuş..
Rabbim yavrumu korudu..Sizlerde böyle güçlü kasılmalar hissedersiniz aman deyim hafife almayın..
Çok şükür bizim ciger geliştirici ignelerimiz yapıldı riskimiz azaldı ama yine tetikdeyiz..
Babam bana canlı bomba diyor
Bi dogursaydık kızlar saglıkla uff..
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun.hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al inşallah.yeni okudum yazdıklarını yaşadıklarını çok üzüldüm.ve aynı zamanda panik oldum biliyorsun aynı doktor aynı hastane.burcu hanım mı gelmedi.birde gece nöbetinde hangi doktor vardı.
İnşallah bekler minnoş bebeğim daha. Sağol canım benim
Ayrıca canım 2,3 yerden oluyorsa kasılmadır. Ama kasılmaların sırasında bebeğinin kaydığını hissedebilirsin. Ben de hissediyordum. Ama yanılmıyorsam senin en son NST sonucun temiz çıkmıştı. Sancın çıkmamıştı değil mi?
evet cnm çıkmamıştı 32+2 de girdim en son hiçbişe yoktu şu an 34+5 teyim ama kasılmam var o zaman benim şu ara baya onlar kasılmaysa,randevumda perşembe günü :26: ağrım sızım öyle nefes darlığı vs yok ama sertleşme çok oluyor inş. yoktur bi sıkıntı
anamm bi an benim kociş konuştu sandımo da kova burcu ve ben de kova olsun istiyorum ama bu gidişle 26sını beklemez gibi geliyor..gerçi ben de iyice sabırsızlanmaya başladım hatta oğlak olmasına bile amaan acık da inatçı olsun ne var diyecek kadar özledim kızımıı
ahh ben de aynı durumdayım yaa Ayşenin de dediği gibi ilk haftalarla son haftalar hakikaten geçmiyormuş...
RABBİM gönlüne göre verir inş.burada 40 ı geçersen 41. haftadan önce mudahale yok, 41+4 de suni sancı veriyorlar, bu strese girmek istemiyorum. zamanına 1 hafta varken doğsun rahat ediyim. arkadaşımın bebeği suni sancıya 1 gün kala karnında öldü geçen ay
burdan biri kocan çıkıyormuşanammm korktum vallaaaa
eğer demin telefonla görüşmüş olmasaydım neredeyse inanacaktımm
karakter, yaradılış bambaşka bir şey tabi burç falan dinlemiyor ama genel özellikleri belli başlı şeyler tutuyor herkeste, ben de karar veremiyorum çok dikkate alsam mı almasam mı
cnm merak etmiştik seni bizde..iyi olmana sevindim cnmslm fıstıklar biz oğluşum karnımda evimize geldik uzun zamandır yoktuk çünkü oğluş 7aylık olunca gelmeye kalktı ve durdurulmak için yapılan ilaç ve ciğer gelişim iğnesi bendeki tüm hormonları ve şekeri uçurdu 2hafta hastanede yattık evimize kavuştuk şimdi evimizdeyiz şükür ikimizde iyiyiz sizi de çok özlemişiz şuan yemek için çıkacağım ama doğum yapanlar ve yapmak üzere olanlar varsa rabbim herkezinkini kucağına sağlıkla kavuştursun çok kötü günlerde yaşadım ama çok güzel doğumlarda gördüm tek sağlıkla kucağımıza gelsinler herşeye değerlerakşam doğum yapanları okurum inşallah gündüz gelen giden kafamn da kalk mıyor ama herkezide merak ettim minişlerinide
hayırlısı olsun tatlım hakkında ..bebeğin ve senin için en iyisi neyse o olsun..Iyıgeceler tontiş göbüşlü annişler)B'nde Ocak annesıydım ama sezeryan doğumlar Aralık ayına terfi ettim nasılsınız ??
Eki Görüntüle 567737 hem çatlak kremi hem önleyiciymiş adı cnm.umarım önler bizimkileriAma eşimde eskisi gibi mor değiller diyo bilmiom moral vermek içinmi diyo
Tatlım çok sağol ya. Her NTS ye girdiğimde yanımdaki kadınların göbüşlerine bakar oldum valla
Dünyanın kilosunu almışlar. Ama hiç çatlakları yok. Benim arkadan gebe oldğum belli değil, önde de ufak bir basket topu, göbüş maşallah karayolları haritası.
inşallah işe yarar...
kızlar günaydın nasılsınız geçmiş okunamıcak kadar uzun gözüktü gözüme birde bakım vardı yine konuştukça konuşmuşuz biz dün drdan geldik doğum günümüz belli oldu 22 12 2012 sabah 08:30hepinize sağlıklı günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?