2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
niyeki.............................:44:

burada 40 ı geçersen 41. haftadan önce mudahale yok, 41+4 de suni sancı veriyorlar, bu strese girmek istemiyorum. zamanına 1 hafta varken doğsun rahat ediyim. arkadaşımın bebeği suni sancıya 1 gün kala karnında öldü geçen ay

Canımm ben okuyucularındanım topigin ondandırHepinizin ne yaptıklarını okuyup ögreniyorum ama cevap yazamıyorum
Evet nefes alıp vermek çok önemli sancı durumunda..
Ayrıca 32.haftadan itibaren herkese nst yapılmalı bence..Ben ege ro gün girmeseydim nstye doktor ultrosonla bakıp gönderseydi eger bebegimi kaybedebilirdim allah korusun..
Canım kasılmaların oldugu zaman dk ka tut eger sık oluyorsa lütfen git hastaneye çok riskli çünkü cnm..
Benm cumartesi kontrolüm var allahın izni ile sancı çıkmaz inşallah..
Bende bi 35. görsem şükredicemm vallahi

hamıleyken bu yöntemı uygulama arkadaşım... malum sıcak su, bebiş gelme heveslisi olabılır

hoşgeldin canım geçmiş olsun

Amin cnm benim inşallah beklicek ufak sıpam. Ama cidden ahdım var. Doğumdan sonra yanıma getirdikleri ilk an önce poposunu ısırıcam. Anana çok çektirdin, oh olsun sana diye

Ben de gerçekten öyle düşünüyorum. Herşeyde bir hayır vardır diye. Bazen yaşadığın bir musibet, daha büyük kötü tecrübelere engel oluyor, bizimki de öyle oldu. Allaha şükür şimdi iyi herşey... İnşallah da böyle devam eder cnm...

İnşallah bekler minnoş bebeğim daha. Sağol canım benim
Ayrıca canım 2,3 yerden oluyorsa kasılmadır. Ama kasılmaların sırasında bebeğinin kaydığını hissedebilirsin. Ben de hissediyordum. Ama yanılmıyorsam senin en son NST sonucun temiz çıkmıştı. Sancın çıkmamıştı değil mi?
MİLSACIM CNM UMARIM 38.HAFTAYA KADAR İDARE EDER BEBİŞKON..DİNLEN YEMEK BİLE YAPMA..YAT UZAN HEP..MAŞALLAH BEBEĞİNEDE CNM

Valla canım kayınvaldem karşımda oturuyor. Allah razı olsun telefon açıyorum geliyor kahvaltımı bile o hazırlıyor. Hiçbir iş yaptırmıyor. Hakkını yiyemem. 2 HAFTA SONRA 36. OLUCAZ. Tabii gönül ister 38. leri görelim. Ama 36 razıyım şu an da...

Canım hastanede doğum fiyatları komik rakamlar. nORMAL DOĞUM 350, SEZARYAN 700. EXtra doktor gece gelince parasını sormadım. En fazla 1000 TL olsun. İnan hiç gözeümde değil. Ben buldum ya doktorumu, Allalha şükür.

Senin serviks uzunluğun neydi cnm? Dün konuşmuştuk seninle, baktım geçmişe göriemedim bir türlü..

Aynen öyle cnm. Geçen gece yaşadıklarımızın hayrı buymuş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Tatlım okuyunca seni o kadar iyi anladım ki. Çok çok geçmiş olsun. Yaşadıklarına bir benzer şeyler ben yaşadım çünkü.

Annelik içgüdüsü hissediyoruirz sanırım farklı birşey olduğunda. En güzeli en ufak bir şüphede doktora gitmek. Allah bir daha yaşatmasın canım benim..

Canım ben sana şimdi özelden mesja atıcam durumu. Ordan konuşalım. Sayfalar dolmasın.

evet cnm çıkmamıştı 32+2 de girdim en son hiçbişe yoktu şu an 34+5 teyim ama kasılmam var o zaman benim şu ara baya onlar kasılmaysa,randevumda perşembe günü :26: ağrım sızım öyle nefes darlığı vs yok ama sertleşme çok oluyor inş. yoktur bi sıkıntı

Canım nefes teknikleri cidden çok önemli. Bak böye kasılmaların olduğunda. Yavlaş yavaş burnundan nefes al, ağzından ver. Ben hastanedeyken böyle başa çıktım. Kasılmaların da azalır, rahat edersin hem. Perşembe hayırlı haberlerle gel cnm. Ama ağrın, sızın olmamamsı çok iyi.

Ben de nefes darlığı çok yapıyordu, kendimden geçiyordm.

canım bende oğlak burcuyum ve çok inatçıyım....beneim bebeğimde oğlak olsun istyrum ama benim gibi inatçı olmasın kova nasıldır hiçbir bilgim yok çünkü hiç tanıdığım kova burcu yok etrafımda hayrlısı neyse o oluversin ya....

RABBİM gönlüne göre verir inş.
ayyy tüh üzüldüm şimdi yaa,ALLAHIM korusun yarabbi
burdan biri kocan çıkıyormuş

aman erkekler uğraşırmı hiç bizim gibi böyle yazmaya

onlar düz mantıkya anlamazlar böyle işlerden ,buraya üye olacak da cak da cakkk

Kızlar, aranızdan biri sıcak basıyo demişti. Aynen! Gece saçım başım ter içinde uyanıyorum. Bugün Ankarada kar yağıyodu, ben iş yerinde pencere açıp oturdum!
Menapoz çok zor bişey olmalı cidden. Neyseki buranın karında kışında iyi oluyo. Zaten şurda 6 hafta kaldı. 6 hafta sıcacık geçsin benim için nolcak sanki.
Doğumdan sonra üşüme geliyomuş zaten di mi?!

Tili! Ben kime çocuğum olcak desem, Allah kolaylık versin, çok inatçı oluyolar diyolar. Bi de benim kociş de koç! Allaaah yandım aralarında.
İkincisini nasipse yengeç yapcam, azcık ailemize duygusallık gelsin yaf!

meryemimgeliyor! Canım kuru incir+kayısı ye, üzerine bol su ya da soda iç. Bana iyi geliyo. Dene derim.

Demet35! Seni merak etmiştik demetçim. İyi olduğuna çok sevindim. Umarım bizim doğumlarımız güzel olur.

Bu is stresi beni delirtecek.. Hicbir isim yetismiyo herkesten sonra cikiyorum ofisten biktim yaaa( herkesten nefret eder oldum bes karis suratla gidp geliyorum ise

Iyıgeceler tontiş göbüşlü annişler)B'nde Ocak annesıydım ama sezeryan doğumlar Aralık ayına terfi ettim nasılsınız ??

cnm merak etmiştik seni bizde..iyi olmana sevindim cnm

Iyıgeceler tontiş göbüşlü annişler)B'nde Ocak annesıydım ama sezeryan doğumlar Aralık ayına terfi ettim nasılsınız ??
hayırlısı olsun tatlım hakkında ..bebeğin ve senin için en iyisi neyse o olsun..

Eki Görüntüle 567737 hem çatlak kremi hem önleyiciymiş adı cnm.umarım önler bizimkileri Ama eşimde eskisi gibi mor değiller diyo bilmiom moral vermek içinmi diyo

Tatlım çok sağol ya. Her NTS ye girdiğimde yanımdaki kadınların göbüşlerine bakar oldum valla

Dünyanın kilosunu almışlar. Ama hiç çatlakları yok. Benim arkadan gebe oldğum belli değil, önde de ufak bir basket topu, göbüş maşallah karayolları haritası.

inşallah işe yarar...

Dualariniz ve destekleriniz icin cok tesekkür ederim.

Bu?aksamdan beri bir gariplik var bende. Kasilmalar basladi yine. Bi türlü uyuyamiyorum... Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin de.

ya aynen ya herkes arkadan bakınca hamile değilsin diyor şu ana kadar 8 kilo aldım ama çatlak karında hat safhada bu saatten sonrada yarayacak bi krem yoktur heralde

kızlar günaydın nasılsınız geçmiş okunamıcak kadar uzun gözüktü gözüme birde bakım vardı yine konuştukça konuşmuşuz biz dün drdan geldik doğum günümüz belli oldu 22 12 2012 sabah 08:30 hepinize sağlıklı günler dilerim

Canm benim allahim tamamina erdirsin insallah. Sen smdi ne heyecanlisindir :) ben bile heyecanlaniyorum doguranlari okudukca :) hayirli olsun tatlm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…