senin kızına hiç belli olmaz Ayşecim..önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmaları evet..
aynen öyle..
kASILMALARI ÇOK YAKIN YAŞAYAN BİRİSİ olarak söyleyeyim. Karnın 2-3 yerden taş gibi oluyor, nefes darlığı başlıyor. Zor oturuyorsun.
BTLKÜBRA canım bebeğine kavuşmuşşun. Çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Bugün doktora gittik. Bebeğim 2550 olmuş.Suyum çok iyimiş. Katıksız yatmaya devam.
34+1deyim. Rahim uzunluğum 2ymiş bu arada. 2 hafta bizi idare edermiş. Açılmam çok azmış. Suyum iyi olduğu için şu an beklicek yavrum inşallah. NST de çok şükür sancılarım azalmış.
Doktorum mükemmel bir doktor. İyiki değiştirmişi. Hastanemide öyle. Bir de geçen gün yaşadıklarımdan bir hayır çıkardım kendime.
Şu anki doktorum bizim evimize yakın oturuyor. Gece acil bir durumda beni ara, hemen beraber geçeriz dedi. Kendimi o kadar güvende hissettim ki. Gebelik beslenme doğum hemen bir sürü kitap verdi, bunları oku mutlaka dedi. Hafta da 2 gün görüşücez.
Şu an içim çok rahat. Geçen gün yaşadıklarımın üzüntüsnü, stresini hala atamadım. Ama içim rahatladı gerçekten.
Bundan sonra Allah'ıma emanetiz....
slm fıstıklar biz oğluşum karnımda evimize geldik uzun zamandır yoktuk çünkü oğluş 7aylık olunca gelmeye kalktı ve durdurulmak için yapılan ilaç ve ciğer gelişim iğnesi bendeki tüm hormonları ve şekeri uçurdu 2hafta hastanede yattık evimize kavuştuk şimdi evimizdeyiz şükür ikimizde iyiyiz sizi de çok özlemişiz şuan yemek için çıkacağım ama doğum yapanlar ve yapmak üzere olanlar varsa rabbim herkezinkini kucağına sağlıkla kavuştursun çok kötü günlerde yaşadım ama çok güzel doğumlarda gördüm tek sağlıkla kucağımıza gelsinler herşeye değerlerakşam doğum yapanları okurum inşallah gündüz gelen giden kafamn da kalk mıyor ama herkezide merak ettim minişlerinide
Eki Görüntüle 568833 Eki Görüntüle 568848 Eki Görüntüle 568849 Eki Görüntüle 568850 Eki Görüntüle 568851 Eki Görüntüle 568852 Eki Görüntüle 568853 Eki Görüntüle 568854 Eki Görüntüle 568855 Eki Görüntüle 568856 Eki Görüntüle 568857 Eki Görüntüle 568858 Eki Görüntüle 568847 Eki Görüntüle 568846 Eki Görüntüle 568845 Eki Görüntüle 568834 Eki Görüntüle 568835 Eki Görüntüle 568836 Eki Görüntüle 568837 Eki Görüntüle 568838 Eki Görüntüle 568839 Eki Görüntüle 568840 Eki Görüntüle 568841 Eki Görüntüle 568842 Eki Görüntüle 568843 Eki Görüntüle 568844 Eki Görüntüle 568860
ikeanın bir modelini arıyorum ama yok piyasada
Eki Görüntüle 568875 Eki Görüntüle 568877 Eki Görüntüle 568878 Eki Görüntüle 568879
anamm kanama mı :18: çok geçmiş olsun, tekrarlanmasın inşallah.Anneler merhaba..
Zaman azalıyor .. merak ettim sin aylarda neler yasiyorsunuz. soyle bir baktimda kasilmalar filan:))
her ayin kendine ozel durumlari var demek.
Ben kanamali olarak hastaneye yattim iki.gun kaldim. 2 ayda evde yattim. bulanti kusma kanama bitti derken mide tanmasi baslafi. oda bitecek kailmalar baslayacak, Hareketler takip edilecek :)
İnsallah hayirlisiyla kolay dogumla kucaginiza / miza almak nadip etsin Rabbim.
ozfer ben izmire ailemin yanına gelıcem dogum için sada hastanesını annemde soyledı bizimkilerde çiğlide oturuyor.yenı dogan unıtesı yok galıba o bıraz aklıma takıldı..benım oturdugum yerdekı doktorum ege unıversıtesını tavsıye ettı off cok zor bı karar
Bu sabah doktora gittik eşimle.nst falan doktor dedi. ben seni izine çıkarıcam dedi. raporu yazdı.bebek aralık 2012 de gelecek dedi. aslında 8 ocak görünüyordu. hatta dedim 2 ocak bile olmaz mı dedim olmaz dedi. artık ne gördü bilemem.ki nst de aslında sancılar falan normalmiş. ama dinlen dedi. bu arada kilosu 2700 olmuş.17 aralıkta tekrar çağırdı bakalım ne olacak. hayırlısı artık. Aslında bende özel sağlık sigortası var şirketin verdiği her ocak ayında yenileniyor.keşke ocak olsa ama ne yapalım artık :) kısmet.
Valla canım kayınvaldem karşımda oturuyor. Allah razı olsun telefon açıyorum geliyor kahvaltımı bile o hazırlıyor. Hiçbir iş yaptırmıyor. Hakkını yiyemem. 2 HAFTA SONRA 36. OLUCAZ. Tabii gönül ister 38. leri görelim. Ama 36 razıyım şu an da...
Canım hastanede doğum fiyatları komik rakamlar. nORMAL DOĞUM 350, SEZARYAN 700. EXtra doktor gece gelince parasını sormadım. En fazla 1000 TL olsun. İnan hiç gözeümde değil. Ben buldum ya doktorumu, Allalha şükür.
Senin serviks uzunluğun neydi cnm? Dün konuşmuştuk seninle, baktım geçmişe göriemedim bir türlü..
canım bende oğlak burcuyum ve çok inatçıyım....beneim bebeğimde oğlak olsun istyrum ama benim gibi inatçı olmasın kova nasıldır hiçbir bilgim yok çünkü hiç tanıdığım kova burcu yok etrafımda hayrlısı neyse o oluversin ya....
evet hayyyattaa uğraşmazburdan biri kocan çıkıyormuş
aman erkekler uğraşırmı hiç bizim gibi böyle yazmaya
onlar düz mantıkya anlamazlar böyle işlerden ,buraya üye olacak da cak da cakkk
canımm allah kolaylık versin..ne iş yapıyorsun ki ve neden hala izne ayrılmadın??son ayda bu kadar yorulman ve strese girmen iyi değilBu is stresi beni delirtecek.. Hicbir isim yetismiyo herkesten sonra cikiyorum ofisten biktim yaaa( herkesten nefret eder oldum bes karis suratla gidp geliyorum ise
merhabaIyıgeceler tontiş göbüşlü annişler)B'nde Ocak annesıydım ama sezeryan doğumlar Aralık ayına terfi ettim nasılsınız ??
canım yalancı kasılmalardır inşallah, stres yapıp germe iyice kendini, dua et, müzik dinle ve eşine sarıl uyumaya çalış. çok uzun sürerse dk tutmayı unutma...Dualariniz ve destekleriniz icin cok tesekkür ederim.
Bu?aksamdan beri bir gariplik var bende. Kasilmalar basladi yine. Bi türlü uyuyamiyorum... Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin de.
günaydın canımm hadi bakalım 2 haftan kalmış hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallaahkızlar günaydın nasılsınız geçmiş okunamıcak kadar uzun gözüktü gözüme birde bakım vardı yine konuştukça konuşmuşuz biz dün drdan geldik doğum günümüz belli oldu 22 12 2012 sabah 08:30hepinize sağlıklı günler dilerim
Sizce ikeanın bu dolabını nerden bulabilirim..mağazada satışı yok çok tuhafEki Görüntüle 568903
Sizce ikeanın bu dolabını nerden bulabilirim..mağazada satışı yok çok tuhafEki Görüntüle 568903
tamam yaaa küstüm gidiyorum :)))şöyle alışverişe çıkıyorum demeyin arkadaşlar çıkan var çıkamayan var Aaa :)
tamam yaaa küstüm gidiyorum :)))
Amin cnm benim inşallah beklicek ufak sıpam. Ama cidden ahdım var. Doğumdan sonra yanıma getirdikleri ilk an önce poposunu ısırıcam. Anana çok çektirdin, oh olsun sana diye
Ben de gerçekten öyle düşünüyorum. Herşeyde bir hayır vardır diye. Bazen yaşadığın bir musibet, daha büyük kötü tecrübelere engel oluyor, bizimki de öyle oldu. Allaha şükür şimdi iyi herşey...İnşallah da böyle devam eder cnm...
İnşallah bekler minnoş bebeğim daha. Sağol canım benim
Ayrıca canım 2,3 yerden oluyorsa kasılmadır. Ama kasılmaların sırasında bebeğinin kaydığını hissedebilirsin. Ben de hissediyordum. Ama yanılmıyorsam senin en son NST sonucun temiz çıkmıştı. Sancın çıkmamıştı değil mi?
Valla canım kayınvaldem karşımda oturuyor. Allah razı olsun telefon açıyorum geliyor kahvaltımı bile o hazırlıyor. Hiçbir iş yaptırmıyor. Hakkını yiyemem. 2 HAFTA SONRA 36. OLUCAZ. Tabii gönül ister 38. leri görelim. Ama 36 razıyım şu an da...
Canım hastanede doğum fiyatları komik rakamlar. nORMAL DOĞUM 350, SEZARYAN 700. EXtra doktor gece gelince parasını sormadım. En fazla 1000 TL olsun. İnan hiç gözeümde değil. Ben buldum ya doktorumu, Allalha şükür.
Senin serviks uzunluğun neydi cnm? Dün konuşmuştuk seninle, baktım geçmişe göriemedim bir türlü..
Aynen öyle cnm. Geçen gece yaşadıklarımızın hayrı buymuş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Tatlım okuyunca seni o kadar iyi anladım ki. Çok çok geçmiş olsun. Yaşadıklarına bir benzer şeyler ben yaşadım çünkü.
Annelik içgüdüsü hissediyoruirz sanırım farklı birşey olduğunda. En güzeli en ufak bir şüphede doktora gitmek. Allah bir daha yaşatmasın canım benim..
Canım ben sana şimdi özelden mesja atıcam durumu. Ordan konuşalım. Sayfalar dolmasın.
günaydın kızlar,
bugün oğlumun 9.günü.hala hastanedeyiz ama eve gitme ihtimalimiz yüksek.tahlil sonuçlarını bekliyoruz.
9 gün olduğuna inanamıyorum.çok gario bir duygu.ama çok da güzel.Allah hepinize yaşatsın bu güzel hisleri.sağlıkla alın bebişleriniz kucağınıza.
oğlum 1750gr doğdu biliyosunuz.1850 gr olmuş teyzeleri.yavaş yavaş büyüyoruz.
beslenmemizde güm geçtikte düzeliyor.sarılık problemimiz devam ama doktorumuz artış olmazsa yada çok az olursa kendi atacak demektir diyor.
birde bizi bir an önce evimize göndermek istiyor.çünkü 2kg olmadan aşı yapamıyorlar.tutmuyormuş.bağışıklığı çok zayıf zaten aşısı da yok hastane enfeksiyonundan da kokuyor doktorumuz.
bu arada doktor ziyareyçi yasağı koydu bize.odaya kimseyi somayın kapıdan görsünler diyor.ama bazen en yakınlarınız bile bozuluyor söyleyince.
ama bebğimin sağlığı önemli benim için.anlayan insanda bozulmaz bu duruma.babası da bende sadece doyururken yada altını değiştirirken kucağımıza alıyoruz.çok minik ve enfeksiyona çok açık.biz bile korkuyoruz insanlar niye anlayışsız bu kadar bilmiyorum.
biraz geçmişi okudum.hazırlıklarınız son sürat devam gördüğüm kadarıyla.kolay gelsin kızlar.eve gideyim bende daha odasında kıyafetlerini falan yerleştiricem.
Allah tan bir çok eksiği tamamladık ben hastanedeyken.ama doğum ani oldu yine de.hala ufak tefek eksikler var.
bu arada 2 gün önce bende hastalandım kızlar.ateşim yükseldi.nasıl titriyorum.hastanede olmanın avantajı hemen doktora haber verdik.bu arada doğumumu yaptrıran ve beni hamileliğimin başından beri takip eden doktorum beni taburcu etmiş olmasına rağmen hergün uğradı odamıza.beni kontrol etti.oğlumu ziyaret etti.Allah razı olsun.ne muradı varsa versin.çok çok iyi bir doktor.hep güven verdi bana.
ateşim yükselince yine geldi(bıktı benden artık:)).süt ateşiymiş.oğlum mink olduğu için ememiyo beni çenesi yeterince kuvetli değil:)
sütünü 2 saatte bir sağman lazım ateşin 40 a kadar çıkabilir dedi.gerçekten öyleymiş.hiç duymamıştım.aylardır netten araştırmadık bişey bırakmadım ama bu gözüme çarpmadı hiç.dünden beri iyiyim.
sizinde aklınızda olsun şimdiden.
bizde durumlar şimdilik böyle.yine yazarım kızlar.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
anamm kanama mı :18: çok geçmiş olsun, tekrarlanmasın inşallah.
evet her ay ayrı bir sorun ama her ayın da ayrı bir güzelliği var; o kadar ki bunca fizyolojik sorunun içinde bile ne zaman gelecek bebişim diye heyecan bile yapıyoruz, böylesine mucizevi bir şey işte
hareketleri güzel olduktan ve sen güzelce dinlendikten, kendini hiç strese sokmadıktan sonra inşallah bebişin güle oynaya gelecektir hepimizin ki öyle olsun Allahımmm
aaa ben onu bilmiyordum yaa daha doğrusu hiç sormadım ama yenidoğan ünitesi dediğin yoğun bakım ünitesi mi?? off nasıl olur yaa.
sen nerdesin ve ne kadar burada kalıcaksın? ege üniversitesinde doğum yapanların bir kısmı çok memnun bir kısmı hiç değil. ben de bilmiyorum bak canım şimdi kafam karıştı yaa...acaba bebişin sağlığı falan iyi olursa, doğumu da normal zamanında ve iyi şekilde olursa yenidoğan ünitesine gerek olmaz diye mi bir şey demiyorlar, hani bir durum olursa sevk ederiz gözüyle mi bakıyorlar acaba :26: hoff kime sorsam nasıl sorsam yaa hiç konuşmadık ki bu konuyu da dr.la....allah hayırlı güzel doğumlar versin hepimize :26:
BEN ŞEHİR DIŞINDAN GELICEM KISMETSE 3 AYA YAKIN KALICAM..KUVEZ FALAN OLUYOR YENIDOGAN UNITESINDE. TELEFONDA BILGI VERMEZLER DIYE BEN HIC ARAMADIM INTERNET SITESINDEN BAKTIM SADECE YOGUN BAKIM UNITESI YAZIYORDU..YOKSA YAKINLIK BAKIMINDAN COK IYI.DOKTORLARI NASIL ORANIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?