2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
senin kızına hiç belli olmaz Ayşecim..önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmaları evet..

aynen öyle..

evet canım kesinlikle :) hayırlı evlat olsunlar burç işi geyik yani maksat muhabbet olsun

kASILMALARI ÇOK YAKIN YAŞAYAN BİRİSİ olarak söyleyeyim. Karnın 2-3 yerden taş gibi oluyor, nefes darlığı başlıyor. Zor oturuyorsun.

katılıyorum destekliyorum

ohh ne iyi doktormuş senin adına çoks evindim canım Rabbim yardım ediyo bi yerden kapı açıyo işte :)

böyle devam eder inşallah...

demetcim çokmerak ettik seni yaa ama neyse ki şu an iyiymişsiniz ohh :)

dinlen yat uzan burdayız biz ama ara ara iyiyim fln yaz ok hadi bay :)

anım hepsi çok güzeller güle güle kullanın :)

Son düzenleme:
anamm kanama mı :18: çok geçmiş olsun, tekrarlanmasın inşallah.
evet her ay ayrı bir sorun ama her ayın da ayrı bir güzelliği var; o kadar ki bunca fizyolojik sorunun içinde bile ne zaman gelecek bebişim diye heyecan bile yapıyoruz, böylesine mucizevi bir şey işte
hareketleri güzel olduktan ve sen güzelce dinlendikten, kendini hiç strese sokmadıktan sonra inşallah bebişin güle oynaya gelecektir hepimizin ki öyle olsun Allahımmm

aaa ben onu bilmiyordum yaa daha doğrusu hiç sormadım ama yenidoğan ünitesi dediğin yoğun bakım ünitesi mi?? off nasıl olur yaa.
sen nerdesin ve ne kadar burada kalıcaksın? ege üniversitesinde doğum yapanların bir kısmı çok memnun bir kısmı hiç değil. ben de bilmiyorum bak canım şimdi kafam karıştı yaa...acaba bebişin sağlığı falan iyi olursa, doğumu da normal zamanında ve iyi şekilde olursa yenidoğan ünitesine gerek olmaz diye mi bir şey demiyorlar, hani bir durum olursa sevk ederiz gözüyle mi bakıyorlar acaba :26: hoff kime sorsam nasıl sorsam yaa hiç konuşmadık ki bu konuyu da dr.la....allah hayırlı güzel doğumlar versin hepimize :26:

maşallah bebişine de sana da en hayırlı zamanda olur inşallah doğumun canım takma sen, şans birazcık da bu işler
kızzz yoksa doktorunun sigorta şirketiyle gizli bir anlaşması mı varr

ayy ne güzel kayınvaliden varmış helal olsun yapıcak tabi ama yapmayabilir de. benimki de çok üzülüyor gelip bakamıyorum sana diye, biraz bilmiş ama sağ olsun çok candan. 66 yaşında ama turp gibi kadın, onca diz ve bel ağrısına ve zor yürümesine rağmen canım benim allah başımızdan eksik etmesin onları, saygıda kusur ettirmesin onlara
tabiki en önemli şey doktoruna güvenmesi insanın, tek bir soru işareti bile çok canını sıkıyor insanın. neyse inşallah sen atlattın o durumu :)
ya fiyatlar ne kadar uygunmuş öyle allah allaah burda şubesi yok mu o hastanenin acep nerdeydin ki sen bakamadım şimdi tabloya, hangi şehir hangi hastane?
benim serviks geçen hafta pazartesi yani 10 gün önce 26 mm idi, azalmamıştır di mi?? :26:

evet oğlaklar inatçı olur diye tırsıyorum ben de gerçi tek bir olumsuz özellikten de böyle önyargılı olmam şimid bana da saçma geldi yazarken kovalar çoook zeki olurlar ondan hevesleniyorum galiba kova olmasına

burdan biri kocan çıkıyormuş

aman erkekler uğraşırmı hiç bizim gibi böyle yazmaya

onlar düz mantıkya anlamazlar böyle işlerden ,buraya üye olacak da cak da cakkk
evet hayyyattaa uğraşmaz
dün akşam diyorum doğumdan sonra hemen k'ya yazıcam diye, hee tabi başka işin mi yoktu diyo,
ee sen yazarsın haber verirsin diyorum tabi tabi dedi sonra döndü tamam dedi
şaşırdım ben de. eşşek herif meğer " eşim doğurdu ama çok zor oldu, her yer kan revan içinde, hastaneler sandığınız gibi değil, çok çekti dünden beri sancılar ağrılar kanamalar falan off iğrenç bir ortam" diyip korkutacakmış sizi
ata demirer'in anlattığı o kötü haberci çocuk gibi oolum var yaaa diyecekmiş manyakk

Bu is stresi beni delirtecek.. Hicbir isim yetismiyo herkesten sonra cikiyorum ofisten biktim yaaa( herkesten nefret eder oldum bes karis suratla gidp geliyorum ise
canımm allah kolaylık versin..ne iş yapıyorsun ki ve neden hala izne ayrılmadın??son ayda bu kadar yorulman ve strese girmen iyi değil
Iyıgeceler tontiş göbüşlü annişler)B'nde Ocak annesıydım ama sezeryan doğumlar Aralık ayına terfi ettim nasılsınız ??
merhaba burda da çoğunluk aralıkta doğurucak zaten bu gidişle sen nasılsın kasılmaların açılman vs var mı??? hangi şehirde hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsun??
Dualariniz ve destekleriniz icin cok tesekkür ederim.

Bu?aksamdan beri bir gariplik var bende. Kasilmalar basladi yine. Bi türlü uyuyamiyorum... Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin de.
canım yalancı kasılmalardır inşallah, stres yapıp germe iyice kendini, dua et, müzik dinle ve eşine sarıl uyumaya çalış. çok uzun sürerse dk tutmayı unutma...
Allah yardımcımız olacaktır...

günaydın canımm hadi bakalım 2 haftan kalmış hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallaah

Bu arada Demet35 geçmiş olsun, inşallah tekrarlanmaz...

günaydın herkese ...

peynirli tostumu yedim çıkacağım birazdan ,istikamet annem ,bugün annemlerin orda pazar var ,hamsilere kirli sepeti ıvır zıvır bakacağım ..

hava güneşli ama yine de soğuk sanırım ...

bakalım akşama neler almış gelmiş olacağım

bu arada demet çok geçmiş olsun ...

görüşmek üzere çok kaynatmayın okumak zor oluyor:))

jalejale her şey çok güzel güle güle giyinin sen de kuzucuğun da, odası kıyafetleri vs her şeyi çok güzel.

benim gibi oda bile yapmayan annişleri kıskandırıyorsunuz amaa...

Sizce ikeanın bu dolabını nerden bulabilirim..mağazada satışı yok çok tuhafEki Görüntüle 568903

canım mağazaya sorduysan ve yok diyorlarsa diğer şubelerde de yoksa bulman zor...

biz evlenirken adığımız kitaplıklardan ki 2008 yılıydı bak 4 yıl oldu hala aynısından bi daha gelmedi

gelir demediler zaten ama biz gelir belki diyorduk teşhirde kalanlar vardı kabul ederseniz indirimli olrk

bunalrı verelim demişlerdi temizlerdi Allah tan :) o zaman almıştık ama bi ürün bitince gelmeyebiliyor yani

netten bakıp bulamadıysan nette hepsi olmuyo ama arayıp sor veya mağazaya git yardımcı olurlar ayrıca çok güzel

dolaplar var bunun benzeri de varmutlaka istediğin gibi bişey bulursun :)

Son düzenleme:

Sagoll canımmm allah kimseye yaşatmasınn zzaten zor geçiyor hamileligin son ayları birde erken dogum tehlikesi olunca dahada zorlaşıyor..
Sanada geçmiş olsun canımmm

günaydın kızlar,

bugün oğlumun 9.günü.hala hastanedeyiz ama eve gitme ihtimalimiz yüksek.tahlil sonuçlarını bekliyoruz.

9 gün olduğuna inanamıyorum.çok gario bir duygu.ama çok da güzel.Allah hepinize yaşatsın bu güzel hisleri.sağlıkla alın bebişleriniz kucağınıza.

oğlum 1750gr doğdu biliyosunuz.1850 gr olmuş teyzeleri.yavaş yavaş büyüyoruz.

beslenmemizde güm geçtikte düzeliyor.sarılık problemimiz devam ama doktorumuz artış olmazsa yada çok az olursa kendi atacak demektir diyor.

birde bizi bir an önce evimize göndermek istiyor.çünkü 2kg olmadan aşı yapamıyorlar.tutmuyormuş.bağışıklığı çok zayıf zaten aşısı da yok hastane enfeksiyonundan da kokuyor doktorumuz.

bu arada doktor ziyareyçi yasağı koydu bize.odaya kimseyi somayın kapıdan görsünler diyor.ama bazen en yakınlarınız bile bozuluyor söyleyince.

ama bebğimin sağlığı önemli benim için.anlayan insanda bozulmaz bu duruma.babası da bende sadece doyururken yada altını değiştirirken kucağımıza alıyoruz.çok minik ve enfeksiyona çok açık.biz bile korkuyoruz insanlar niye anlayışsız bu kadar bilmiyorum.

biraz geçmişi okudum.hazırlıklarınız son sürat devam gördüğüm kadarıyla.kolay gelsin kızlar.eve gideyim bende daha odasında kıyafetlerini falan yerleştiricem.
Allah tan bir çok eksiği tamamladık ben hastanedeyken.ama doğum ani oldu yine de.hala ufak tefek eksikler var.

bu arada 2 gün önce bende hastalandım kızlar.ateşim yükseldi.nasıl titriyorum.hastanede olmanın avantajı hemen doktora haber verdik.bu arada doğumumu yaptrıran ve beni hamileliğimin başından beri takip eden doktorum beni taburcu etmiş olmasına rağmen hergün uğradı odamıza.beni kontrol etti.oğlumu ziyaret etti.Allah razı olsun.ne muradı varsa versin.çok çok iyi bir doktor.hep güven verdi bana.

ateşim yükselince yine geldi(bıktı benden artık:)).süt ateşiymiş.oğlum mink olduğu için ememiyo beni çenesi yeterince kuvetli değil:)

sütünü 2 saatte bir sağman lazım ateşin 40 a kadar çıkabilir dedi.gerçekten öyleymiş.hiç duymamıştım.aylardır netten araştırmadık bişey bırakmadım ama bu gözüme çarpmadı hiç.dünden beri iyiyim.

sizinde aklınızda olsun şimdiden.

bizde durumlar şimdilik böyle.yine yazarım kızlar.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

Geçmiş olsun canım,bu süt ateşini söylediğin iyi oldu hiç bilmiyordum ben.Sen insanlara aldırma şu an bebğinin sağlığı her şeyden önemli,bırak darılsınlar.Bak annesi hemen büyümüş oğlun,merak etme sen en kısa zamanda Allah ın izni ile toparlar kendini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…