2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

günaydın canım inşallah biz de vakti geldiğinde yaşarız bu mutluluğu

yavruna maşallah annesi 100 gr da bişeydir demekki kilo alıyor inşallah sarılığı da atar

bi an önce....bence de insnaların anlayışla karşılaması lazım karşılamayanı siz de tınlamayın canım

el kadar bebek yazık 1-2 hafta geç görüversinler ne olucak

inşallah sıhhatli bir şekilde çıkarsınız hastaneden annesi kendine çok iyi bal lohusasın unutma :)

canım çok çok geçmiş olsun inan senin adına çok sevindim bebişlerimiz sağlıklı olsunda ne yapalım yatarız artık bol bol çok şükür poyraz efendi 2 hafta daha duracak inşallah RABBİM hayırlısıyla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bu arada doktorunun söyledikleri çok hoşuma gitti inşallah sonuna kadar böyle memnun kalırsın

canım çok geçmiş olsun artık bundan sonra çoğumuz gerçekten babanın söylediği gibi canlı bombayız :))

çok geçmiş olsun neyseki şimdilik bebeiş seninle inşallah sonuna kadr böyle devam eder bizi habersiz bırakma

Dualariniz ve destekleriniz icin cok tesekkür ederim.

Bu?aksamdan beri bir gariplik var bende. Kasilmalar basladi yine. Bi türlü uyuyamiyorum... Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin de.

geçmiş olsun canım bu ara bende öyleyim geceler geçmiyor valla

canım hayırlı olsun inşallah sağalim kucağına alırsın bebişini şimdiden beni bile heyecan bastı :)

çok güzelmiş cicileriniz güle güle kullanın inşallah hepsini

maşallah oğluşuna annesi toparlıycak inşallah sen hiç canını sıkma benim oğlumda zayıf doğmuştu hatta 3 günlükken birde sarılık olmuştu biraz daha zayıfladı ama sonra bir kilo aldı kollar bacaklar yumuk yumuk olmuştu canım merak etme sen zayıf bebek daha çabuk toparlıyor sen hiç canını sıkma sonra sütün çekilir ALLAH korusun şimdi onun sana çok ihtiyacı var annesi kafana kimseyi takma sadece bebeğine odaklan canım bak nasılda büyüycek paşa görürsün çok öpüyoruz seni bizi habersiz bırakma

canıııım maşallah oğluşunaa onun o ememeyen çenesini yerim ben yaa
kilosu da artıyormuş, sarılık da normal yenidoğanlar da hele ki erken doğanlarda, inşallah rahat atlatıcaktır güçlü oğlunn
san da çok geçmiş olsun inşallah çok yükselmez ateşin, oğluşuna lazımsın sen
boş ver anlayışsız insanları, sen kendin pimpiriklenmiyorsun ki doktor yasağı var daha ne olsun?
kaldı ki sen de titizlenebilirsin, yenidoğan bu sonuçta, anlamaları lazım ama nerdeee başlarına gelince anlarlar
inşallah evinize gidersiniz artık, hem daha rahat olur kafan hijyen açısından hem de kalan işlerini (fırsat bulabilirsen) bitirirsin, şimdi nasıl yüktür o sana
bi de ben en çok şeyi merak ediyorum, bebişimizle evimize ilk girişimizi...bak kızım burası senin evin diyerek atacağımız ilk adımı çok büyük bir heyecanla bekliyorum...
siz de mutlulukla sağlıkla gidersiniz inşallah evinize, ömür boyu bitmeyecek azalmayacak mutlulukla
hadi yine güzel haberlerini bekliyoruz, Allaha emanetsiniz

3 doktor var hepsine de iyi diyorlar, artık kanka olduk sürekli gelen hastalar ve gebelerle :)
<ma benim doktorum yani Gökhan Bey İzmirde çok tanınan iyi bir doktor, hastanenin kuruluşundan beri var, ama çok yoğun. gerçi sekreterinin salaklığından kaynaklanıyor bazen ulaşamamam falan ama ilgileniyor çok iyi hakikaten.
Gündüz bey de çok ilgili, önceden ona gidiyordum gökhan bey izindeydi ilk aylarımda. kendi cebini veriyor sekreterine bir msj atmamla tüm sonuçlarımı araştırıp beni bilgilendiriyor falan ama gelen gebelerin %80i gökhan beyin odasının önünde kuyrukta
Özlem hanımı bilmiyorum iyi olduğunu duydum sadece.
ama kuvöz vardır yaa olmaz olur mu koca hastane orası klinik değil ki :26:

off nasıl etsem de öğrensem yaa...

kızlar hepinize günaydın çok ama çok berbat bir gece geçirdim tarifi yok gecenin yarısı rahmime giren bir sancıyla uynadım anlık bir şeydi sonra nefes alamadığımı fark ettim dilim damağım kurumuştu resmen üstüne bide mide yanması sağa dönüyoum yok sola dönüyorum yok kaltım evin içinde dolanıyorum yok yine nefes alamıyorum bayılıcam sandım resmen karnımı biraz aşağıya bastırıyorum nefes almak için bir ara gerçekten çatlıycam sandım neyse bi talcid aldım tuvalete falan gittim yatağın içine oturdum yastıklarımı diktim 3-4 yastık koydum arkama oturur pozisyonda duruyorum yatağın içinde bir ara içm geçmiş uyumuşum sonra bizim kız başladı sabah kadar hiç durmadı fır döndü içimde ama ne hareket maşallah yavruma eşim bile dediki bu doğduktan sonra bizi uyutmıycak galiba ( yani kızlar bu gece doğru düzgün uyuyamadım inşallah böyle bişeyi tekrar yaşamam RABBİM sizlerede yaşatmasın inşallah çok fenaydı

kızlar sol kasıgım aksamdan beri fena halde agrıyor gece cıglık cıglıga uyandım masaj filan düzeldi ama sabahtan beri ara ara vuruyor ve cok siddetli agrıyor hareket edemiyorum yarın gitcem yine doktora ama cok korkuyorum bu kadar siddetli agırmamaıstı hic

kızlar herkese günaydın...ben 35. haftadayım dr izne ayırdı beni bu hafta. oğlum başını doğum kanalına yaslamış,bundan sonra mümkün olduğunca uzanalım ayakta kalmayalım dedi.bazen karnım çok acıyor sizde de oluyor mu?çok sertleşiyor. bi de göğüs ucu çatlakları için bi önlem aldınız mı?

kıyamam canım benim napalım böyle böyle atlatıcaz hem bunlar geceleri sık sık bebişimizin uyandırmasına antrenman oluyor iyi tarafından düşünelim maşallah bak hareketliymiş de ne güzel. acık daha sabret kızımın güzle teyzoşuuuu

benim de sağ tarafım öyle kasığımın biraz yukarısı bir haftadır. hayırdır inşallah telaş yapma sabret yarına kadar canım inşallah ciddi bir şey değildir ee gün yaklaştıkça şiddeti artıyor hem bebişin hareketlerinin hme de kasılmaların...

haklısın gün gectikce sona yaklastıkca siddeti artıyor ama iste bu kadar büyük sancı olmamıstı doktorda büyük sancın olursa gel bekleme diyince korktum
birde benim sol tarafta celtik dedikleri damarlarla ilgili problem vardı her ay ayrıntılıya giriyorum kızımda cok hareketlendi nerdeyse parmaklarını görecem dısarda :))

tzeyno rabbim şifalar versin inşallah.
bizde kan uyuşmazlığı var.sarılık olma ihtimali daha yüksek diyolar.sütüm gelmezse diye de çok korkuyorum doğrusu.
bi kurtulsaydık sağ sağlim hayırlısıyla.doğum korkutuyo beni...
midem çok fena bugün asit resmen ağzıma geliyor.renne aldım bi tane umarım zararı olmaz.
dün akşam benimde sol bacağımdan kasığıma doğru acaip bi ağrı girdi.tek taraflı oldu.ayaklarım halen şiş.
ellerim uyuşuk.geçecek inşallah.belki bu günleri özlerim bile:))
oda süsü bebek şekeri yapan marifetli bi arkadaşımız yok mu anlatsada bizde yapsak?

tzeyno insallah minnosun bir an once hastaneden cıkabilecek duruma gelir..yerim ben o minigi yaa

Son düzenleme:

bi de ben en çok şeyi merak ediyorum, bebişimizle evimize ilk girişimizi...bak kızım burası senin evin diyerek atacağımız ilk adımı çok büyük bir heyecanla bekliyorum...

ay deme öyle demee

canım başladı yaramazlar yaa benimde sağ kasıgıma giriyo öyle fena oluyo :26:

senın bi de çentık mı ne bişey vardı sanırım dimi aslıdna onla ilgili oldugunu sanmıyorum ama

yine de doktoruna gözükünce bi hatırlatsan iyi olur canım....yorma kendını dinlen bol bol

bebişler sıkıldı çıkış yolu arıyoalr kıyamam yaa :)

günaydın canım :) karnım benımd evaamlı acıyoo setleşiyo o sancı bılıosn kı aralıkalrı cok sık olursa

mutlaka not et ve doktoruna bildir bir de bol bol su iç eger dehidrasyondna kaynaklanıyorsa kasılmalar

su çok iyi gelıyor....göğüs uçlarım çatlamadı bi önlemde almadım

Son düzenleme:
günaydın evet canım normaldir hemen hemen hepimizde oluyor o karnın sertleşmesi acıması vs. benim bebişin kafası da çok aşağıda, çok ayakta kalmamaya ve yorulmamaya özen göstermemiz gerekiyor. göğüs ucu için tahin yağı iyi deniyor ben onu deniycem ama pek çok arkadaş çatlak kremi kullanıyorlar sen de öyle yapabilirsin. doğumdan önce birkaç günde bir sürmek doğum sonrası çatlakları da engelliyormuş çok rahat ediliyormuş...

ayy benm eşim de dün diyor ki hani ya o kadar canın yanıyor sert vuruyor diyorsun ama o internetteki fotoğraftaki gibi elini ayağını göremiyoruz?? delii dedim o son haftalarda belllki olur
ama git tabi canım, hele ki damarlarda sorun varsa karnın çok zorlanmadan görsün dr.. bi de sancı da çok şiddetli olunca ah keşke benim de her hafta kontrolüm olsaaa (hastaneyi bu kadar seven biri olur mu yaa ama napiyim kızımı merak ediyorum..)

Sizce ikeanın bu dolabını nerden bulabilirim..mağazada satışı yok çok tuhafEki Görüntüle 568903

Canm yok diyolarsa malesef yapcak bise yok ama ben illa bunu istiyorum takim yapcam dersen, cok standart bi model. Nerede oturuyosun bilmiyorum ama artik gosterilen modeli calisan "modern marangozlar" var :) seninkide cok ucuk bi model olmadigindan rahat calisirlar. Tek sorun rengini aldigin takima tuturabilirler mi? Onu bilemiyorum. Yani illa bu modeli istiyorum dersen boyle biyer arastirabilirsin.

ah ya bu insanlar neden boyle dusuncesiz oluyolar. Ben gittigim bebek mevlutlerinde bile bebege dokunmaktan cekiniyorum uzaktan seviyorum ki bin turlu yerden gecipte geliyoruz ama millete bakiyorum oooohh sapur supur yarabbi sükür. Kaldi ki senin yavrunun dahada ozel bi durumu var. Senin soylemeden aslinda onlarin bunu dusunmesi gerekir ya neyse sen hic kafana takma. Ay ne guzel kavustun evladina. Ufak ufakta toparlamaya baslamis masallah.
Bu arada soyledigin sey sut sitmasi canm ben ablamda taniklik etmistim. Bebegi nezle olmustu yavrucagin burnu tikali diye ememeyince ablamda birikmisti sut. Cok zor bi gece gecirmisti. Aklimizda bulundurmakta fayda var tabi ama engel olamayiz buna sanirim. Sicak suyla goguse hafif masaj falan yaparak bosaltin sutu falan yaziyodu biyerlerde, detayli arastirmak lazim

Zor geceler artik bizi bekliyo. Bulanti gecti rahatladim dedim sirt bel agrim basladi, onlar gecmedi tabi ama o agrilarla yasamaya alistim tam derken kasik agrilari kasilmalar sismeler yuruyememeler eklendi uykuyu bu formülden cikarirsak; eşittir annelik İnsan ekonomist olunca hesap kitap isleriyle kafayi yer boyle

Dikkat et canm kendine kasilmalarsan bahsediyosun herhalde. Ben daha cok net hissedemedigim icin bilemiyorum :) benimki sadece gerginlikten aciyo sanki derim yanmis gbi :44:Gerginlikten sanirim. Bu arada haftaya randevum var gogus ucu kremini sorcam daha baslamadm. Tahinin yagini cok oneriyolar yumusacik yapiyomus.

demet35 çok geçmiş olsun inş sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alırsın ve tzeyno sen de biran önce toparlarsın inş bebişine de maşallah tekrardan

Son düzenleme:
ay deme öyle demee

ehehh ayşam senin çeşmeler de açıkta bekliyormuş hee

ben bu aralar o anı çok düşünüyorum napiyim...
kızım kucağımızda eşim ben ve kızım evimize ilk adımımızı atacağımız anları düşünüyorum...oof of çok sabırsızlanıyorum yaa

zaten ayse sende agrı oldu bende olmasa sasardım birebir aynı gidiyoruz ya belirtilerde
evet hatırlatcam ayse adamı yarın rehin almayı düsünüyorum sorcaklarımı unutuyorum diye liste yaptım her aklıma takılan soruyu sorabileyim diye :)
sanırım ev hanımlıgı yaramadı bana :) odayı bosaltıyorum yavas yavas dolapları filan sonra kızımın kıyafetlerini ütüleyip yerlestircem öyle yormadımda kendimi aslında bir rafı saatlerce dinlene dinlene bosaltıttım ama :)

ben isi abarttıp 3 doktorla birden yürüttügüm icin her haftaya bir doktor düsebiliyor :) yoksa her hafta aynı doktora gitmiyorum :)
onları görmek cok güzel dimi bizimki pek asık suratlı hic gülerken görmedik :)

günaydın cnm hayırlı olsun uykusuz geceler geliyo yani bol bol uyu sezaryeni sen mi tercih ettin yoksa zorunlu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…