jalejale her şey çok güzel güle güle giyinin sen de kuzucuğun da, odası kıyafetleri vs her şeyi çok güzel.
benim gibi oda bile yapmayan annişleri kıskandırıyorsunuz amaa...
günaydın kızlar,
bugün oğlumun 9.günü.hala hastanedeyiz ama eve gitme ihtimalimiz yüksek.tahlil sonuçlarını bekliyoruz.
9 gün olduğuna inanamıyorum.çok gario bir duygu.ama çok da güzel.Allah hepinize yaşatsın bu güzel hisleri.sağlıkla alın bebişleriniz kucağınıza.
oğlum 1750gr doğdu biliyosunuz.1850 gr olmuş teyzeleri.yavaş yavaş büyüyoruz.
beslenmemizde güm geçtikte düzeliyor.sarılık problemimiz devam ama doktorumuz artış olmazsa yada çok az olursa kendi atacak demektir diyor.
birde bizi bir an önce evimize göndermek istiyor.çünkü 2kg olmadan aşı yapamıyorlar.tutmuyormuş.bağışıklığı çok zayıf zaten aşısı da yok hastane enfeksiyonundan da kokuyor doktorumuz.
bu arada doktor ziyareyçi yasağı koydu bize.odaya kimseyi somayın kapıdan görsünler diyor.ama bazen en yakınlarınız bile bozuluyor söyleyince.
ama bebğimin sağlığı önemli benim için.anlayan insanda bozulmaz bu duruma.babası da bende sadece doyururken yada altını değiştirirken kucağımıza alıyoruz.çok minik ve enfeksiyona çok açık.biz bile korkuyoruz insanlar niye anlayışsız bu kadar bilmiyorum.
biraz geçmişi okudum.hazırlıklarınız son sürat devam gördüğüm kadarıyla.kolay gelsin kızlar.eve gideyim bende daha odasında kıyafetlerini falan yerleştiricem.
Allah tan bir çok eksiği tamamladık ben hastanedeyken.ama doğum ani oldu yine de.hala ufak tefek eksikler var.
bu arada 2 gün önce bende hastalandım kızlar.ateşim yükseldi.nasıl titriyorum.hastanede olmanın avantajı hemen doktora haber verdik.bu arada doğumumu yaptrıran ve beni hamileliğimin başından beri takip eden doktorum beni taburcu etmiş olmasına rağmen hergün uğradı odamıza.beni kontrol etti.oğlumu ziyaret etti.Allah razı olsun.ne muradı varsa versin.çok çok iyi bir doktor.hep güven verdi bana.
ateşim yükselince yine geldi(bıktı benden artık:)).süt ateşiymiş.oğlum mink olduğu için ememiyo beni çenesi yeterince kuvetli değil:)
sütünü 2 saatte bir sağman lazım ateşin 40 a kadar çıkabilir dedi.gerçekten öyleymiş.hiç duymamıştım.aylardır netten araştırmadık bişey bırakmadım ama bu gözüme çarpmadı hiç.dünden beri iyiyim.
sizinde aklınızda olsun şimdiden.
bizde durumlar şimdilik böyle.yine yazarım kızlar.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
bekliyorum canım
zaten ayse sende agrı oldu bende olmasa sasardım birebir aynı gidiyoruz ya belirtilerde
evet hatırlatcam ayse adamı yarın rehin almayı düsünüyorum sorcaklarımı unutuyorum diye liste yaptım her aklıma takılan soruyu sorabileyim diye :)
sanırım ev hanımlıgı yaramadı bana :) odayı bosaltıyorum yavas yavas dolapları filan sonra kızımın kıyafetlerini ütüleyip yerlestircem öyle yormadımda kendimi aslında bir rafı saatlerce dinlene dinlene bosaltıttım ama :)
ben isi abarttıp 3 doktorla birden yürüttügüm icin her haftaya bir doktor düsebiliyor :) yoksa her hafta aynı doktora gitmiyorum :)
onları görmek cok güzel dimi bizimki pek asık suratlı hic gülerken görmedik :)
Amin cnm benim inşallah beklicek ufak sıpam. Ama cidden ahdım var. Doğumdan sonra yanıma getirdikleri ilk an önce poposunu ısırıcam. Anana çok çektirdin, oh olsun sana diye
kızlar günaydın nasılsınız geçmiş okunamıcak kadar uzun gözüktü gözüme birde bakım vardı yine konuştukça konuşmuşuz biz dün drdan geldik doğum günümüz belli oldu 22 12 2012 sabah 08:30hepinize sağlıklı günler dilerim
günaydınn güzel annoşlar
günaydınlar
güneşli bir Ankara sabahından selamlar olsun
günaydın herkese ...
peynirli tostumu yedim çıkacağım birazdan ,istikamet annem ,bugün annemlerin orda pazar var ,hamsilere kirli sepeti ıvır zıvır bakacağım ..
hava güneşli ama yine de soğuk sanırım ...
bakalım akşama neler almış gelmiş olacağım
bu arada demet çok geçmiş olsun ...
görüşmek üzere çok kaynatmayın okumak zor oluyor:))
günaydın kızlar,
bugün oğlumun 9.günü.hala hastanedeyiz ama eve gitme ihtimalimiz yüksek.tahlil sonuçlarını bekliyoruz.
9 gün olduğuna inanamıyorum.çok gario bir duygu.ama çok da güzel.Allah hepinize yaşatsın bu güzel hisleri.sağlıkla alın bebişleriniz kucağınıza.
beslenmemizde güm geçtikte düzeliyor.sarılık problemimiz devam ama doktorumuz artış olmazsa yada çok az olursa kendi atacak demektir diyor.
birde bizi bir an önce evimize göndermek istiyor.çünkü 2kg olmadan aşı yapamıyorlar.tutmuyormuş.bağışıklığı çok zayıf zaten aşısı da yok hastane enfeksiyonundan da kokuyor doktorumuz.
bu arada doktor ziyareyçi yasağı koydu bize.odaya kimseyi somayın kapıdan görsünler diyor.ama bazen en yakınlarınız bile bozuluyor söyleyince.
ama bebğimin sağlığı önemli benim için.anlayan insanda bozulmaz bu duruma.babası da bende sadece doyururken yada altını değiştirirken kucağımıza alıyoruz.çok minik ve enfeksiyona çok açık.biz bile korkuyoruz insanlar niye anlayışsız bu kadar bilmiyorum.
biraz geçmişi okudum.hazırlıklarınız son sürat devam gördüğüm kadarıyla.kolay gelsin kızlar.eve gideyim bende daha odasında kıyafetlerini falan yerleştiricem.
Allah tan bir çok eksiği tamamladık ben hastanedeyken.ama doğum ani oldu yine de.hala ufak tefek eksikler var.
bu arada 2 gün önce bende hastalandım kızlar.ateşim yükseldi.nasıl titriyorum.hastanede olmanın avantajı hemen doktora haber verdik.bu arada doğumumu yaptrıran ve beni hamileliğimin başından beri takip eden doktorum beni taburcu etmiş olmasına rağmen hergün uğradı odamıza.beni kontrol etti.oğlumu ziyaret etti.Allah razı olsun.ne muradı varsa versin.çok çok iyi bir doktor.hep güven verdi bana.
ateşim yükselince yine geldi(bıktı benden artık:)).süt ateşiymiş.oğlum mink olduğu için ememiyo beni çenesi yeterince kuvetli değil:)
sütünü 2 saatte bir sağman lazım ateşin 40 a kadar çıkabilir dedi.gerçekten öyleymiş.hiç duymamıştım.aylardır netten araştırmadık bişey bırakmadım ama bu gözüme çarpmadı hiç.dünden beri iyiyim.
bizde durumlar şimdilik böyle.yine yazarım kızlar.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
kızlar hepinize günaydın çok ama çok berbat bir gece geçirdim tarifi yok gecenin yarısı rahmime giren bir sancıyla uynadım anlık bir şeydi sonra nefes alamadığımı fark ettim dilim damağım kurumuştu resmen üstüne bide mide yanması sağa dönüyoum yok sola dönüyorum yok kaltım evin içinde dolanıyorum yok yine nefes alamıyorum bayılıcam sandım resmen karnımı biraz aşağıya bastırıyorum nefes almak için bir ara gerçekten çatlıycam sandım neyse bi talcid aldım tuvalete falan gittim yatağın içine oturdum yastıklarımı diktim 3-4 yastık koydum arkama oturur pozisyonda duruyorum yatağın içinde bir ara içm geçmiş uyumuşum sonra bizim kız başladı sabah kadar hiç durmadı fır döndü içimde ama ne hareket maşallah yavruma eşim bile dediki bu doğduktan sonra bizi uyutmıycak galiba( yani kızlar bu gece doğru düzgün uyuyamadım inşallah böyle bişeyi tekrar yaşamam RABBİM sizlerede yaşatmasın inşallah çok fenaydı
kızlar sol kasıgım aksamdan beri fena halde agrıyor gece cıglık cıglıga uyandım masaj filan düzeldi ama sabahtan beri ara ara vuruyor ve cok siddetli agrıyor hareket edemiyorum yarın gitcem yine doktora ama cok korkuyorum bu kadar siddetli agırmamaıstı hic
merhaba özfer, mesajını aldım fakat ben ozelden msj atamıyrum. telefn numaranı yazarsan arayım senı. ?
canım merak etm bizde oda yapmadık. babamla hatta işin içinden çıkamadık. bizim ev büyük biraz. şimdi bn genelde oturma odasındayım bebeişko benim yatak odamda olursa ağlasa bebk telsisizle duysak bile gidincy kadar çatlar çocuk. şimdi ahşaptan yatakmı alalım yoksa park yatakmı alalım sıkıntısı bastı. iki gündür bi karar vrirsek alıcaz. ama daha vremedik. bide dünde demiştim kimse bii yazmamış şu hastanede bebeişi annenin yanına getirdikleri onun içine yatak yastık süsülü püslü bişi yapalımmı yahui
ehehh ayşam senin çeşmeler de açıkta bekliyormuş hee
ben bu aralar o anı çok düşünüyorum napiyim...
kızım kucağımızda eşim ben ve kızım evimize ilk adımımızı atacağımız anları düşünüyorum...oof of çok sabırsızlanıyorum yaa
zaten ayse sende agrı oldu bende olmasa sasardım birebir aynı gidiyoruz ya belirtilerde
evet hatırlatcam ayse adamı yarın rehin almayı düsünüyorum sorcaklarımı unutuyorum diye liste yaptım her aklıma takılan soruyu sorabileyim diye :)
sanırım ev hanımlıgı yaramadı bana :) odayı bosaltıyorum yavas yavas dolapları filan sonra kızımın kıyafetlerini ütüleyip yerlestircem öyle yormadımda kendimi aslında bir rafı saatlerce dinlene dinlene bosaltıttım ama :)
canım merak etm bizde oda yapmadık. babamla hatta işin içinden çıkamadık. bizim ev büyük biraz. şimdi bn genelde oturma odasındayım bebeişko benim yatak odamda olursa ağlasa bebk telsisizle duysak bile gidincy kadar çatlar çocuk. şimdi ahşaptan yatakmı alalım yoksa park yatakmı alalım sıkıntısı bastı. iki gündür bi karar vrirsek alıcaz. ama daha vremedik. bide dünde demiştim kimse bii yazmamış şu hastanede bebeişi annenin yanına getirdikleri onun içine yatak yastık süsülü püslü bişi yapalımmı yahu
Canım mrb.. Normalde yazılanları hep okuyanlardanım ama sennle aynı sorunu bende yaşadım yardımcı olayım dedim..
1 ay önce bende de basur oldu çok berbat durumdaydım ourup kalkamıyordum(bu arada ilk önce yavaş yavaş başlıyor sonra şiddetleniyor agrısı o yüzden hafife alma aman diyim)
Gece agrıdan duramayınca eczaneye gittik bana gyno progynovo diye bi merhem verdi hiç bi işime yaramadı..
Ondan sonra bi yerden okudum çörekotu yagının çok iyi geldigini duydum aldım ve günlük 2 -3 damla oraya damlattım şükür 2 günde geçti doktoruma sordum zararı yok canım..
Geçmiş olsun ..
BTLKÜBRA canım bebeğine kavuşmuşşun. Çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Bugün doktora gittik. Bebeğim 2550 olmuş.Suyum çok iyimiş. Katıksız yatmaya devam.
34+1deyim. Rahim uzunluğum 2ymiş bu arada. 2 hafta bizi idare edermiş. Açılmam çok azmış. Suyum iyi olduğu için şu an beklicek yavrum inşallah. NST de çok şükür sancılarım azalmış.
Doktorum mükemmel bir doktor. İyiki değiştirmişim. Hastanemide öyle. Bir de geçen gün yaşadıklarımdan bir hayır çıkardım kendime.
Şu anki doktorum bizim evimize yakın oturuyor. Gece acil bir durumda beni ara, hemen beraber geçeriz dedi. Kendimi o kadar güvende hissettim ki. Gebelik beslenme doğum hemen bir sürü kitap verdi, bunları oku mutlaka dedi. Hafta da 2 gün görüşücez.
Şu an içim çok rahat. Geçen gün yaşadıklarımın üzüntüsnü, stresini hala atamadım. Ama içim rahatladı gerçekten.
Bundan sonra Allah'ıma emanetiz....
kız allah iyiliğini versin maşallah ne güç varmış sende deyazık değil mi beline göbeğine ağrı olmuyor mu misafir gittikten sonra?
ayrıca gelen misafiri de anlayamıyorum yani karnı burnunda kadına hem de yatılı gidilir mi...bence artık finito demelisin misafir olayına
kabızlık için sabahları aç karna ve yatarken 2şer 3er tane kuru kayısı ye ama koyu renkli olanlardan, bir de çatlaklara karşı zeytinyapı sür her gün rektuma çok iyi geliyor..
Bu arada kızlar allah kimseye yaşatmasın ama şu kasılamalara deginmek istiyorum..Benmde geçen bebegin hareketlerinde azalma demiyim de güçsüzlük hissettim hastaneye gittim..Nst ye aldılar, Ben kasılmayı falan çok hissetmiyordum ama sancımlarım 80-100 vuruyordu ve bebegin kalp atışlarını zayıflatmış..Acilen başka bir hastaneye kaldırıldım ordada nstye baglandım bu sefer güçlü olarak kasılmayı hissetmye başladım karnım vajina yoluna dogru sepsert oluyordu sanki bebek kendini itiyordu tabi sancımda çok yüksekti..Hastaneye yatışım yapıldı sancılar durduruldu bebegin kalp atışlarıda düzeldi çok şükür..Ama bu kasılma bende 2 cm açılmaya yol açtı..
3 gün hastanede yattım şimdi eve çıktım ve o kasılmaların ne kadar önemli oldugunu anladım..Eger o gün hastaneye gitmeseydim ya erken dogum olurdu yada bebegin kalp atışları zayıladıgından yavrumu kaybedebilirdim..
Ayrıca bu tür kasılmalar oldugunda dk ka tutulmalı,ve bu kasılmalar bebegin oksijen durumunu azaltıyormuş..
Rabbim yavrumu korudu..Sizlerde böyle güçlü kasılmalar hissedersiniz aman deyim hafife almayın..
Çok şükür bizim ciger geliştirici ignelerimiz yapıldı riskimiz azaldı ama yine tetikdeyiz..
Babam bana canlı bomba diyor
Bi dogursaydık kızlar saglıkla uff..
slm fıstıklar biz oğluşum karnımda evimize geldik uzun zamandır yoktuk çünkü oğluş 7aylık olunca gelmeye kalktı ve durdurulmak için yapılan ilaç ve ciğer gelişim iğnesi bendeki tüm hormonları ve şekeri uçurdu 2hafta hastanede yattık evimize kavuştuk şimdi evimizdeyiz şükür ikimizde iyiyiz sizi de çok özlemişiz şuan yemek için çıkacağım ama doğum yapanlar ve yapmak üzere olanlar varsa rabbim herkezinkini kucağına sağlıkla kavuştursun çok kötü günlerde yaşadım ama çok güzel doğumlarda gördüm tek sağlıkla kucağımıza gelsinler herşeye değerlerakşam doğum yapanları okurum inşallah gündüz gelen giden kafamn da kalk mıyor ama herkezide merak ettim minişlerinide
Canım benim bir yakınım basurdan çok çekti.En son seneler önce 41 adet defne yaprağını kaynattı 1 bardağını içip kalanının buharına oturdu. Kaç sene oldu bir daha rahatsızlanmadı. Başka arkadaşlara da söylemiştim. Çok dua aldım :) Denemeni tavsiye ederim.
Bu sabah doktora gittik eşimle.nst falan doktor dedi. ben seni izine çıkarıcam dedi. raporu yazdı.bebek aralık 2012 de gelecek dedi. aslında 8 ocak görünüyordu. hatta dedim 2 ocak bile olmaz mı dedim olmaz dedi. artık ne gördü bilemem.ki nst de aslında sancılar falan normalmiş. ama dinlen dedi. bu arada kilosu 2700 olmuş.17 aralıkta tekrar çağırdı bakalım ne olacak. hayırlısı artık. Aslında bende özel sağlık sigortası var şirketin verdiği her ocak ayında yenileniyor.keşke ocak olsa ama ne yapalım artık :) kısmet.
Kızlar, aranızdan biri sıcak basıyo demişti. Aynen! Gece saçım başım ter içinde uyanıyorum. Bugün Ankarada kar yağıyodu, ben iş yerinde pencere açıp oturdum!
Menapoz çok zor bişey olmalı cidden. Neyseki buranın karında kışında iyi oluyo. Zaten şurda 6 hafta kaldı. 6 hafta sıcacık geçsin benim için nolcak sanki.
Doğumdan sonra üşüme geliyomuş zaten di mi?!
meryemimgeliyor! Canım kuru incir+kayısı ye, üzerine bol su ya da soda iç. Bana iyi geliyo. Dene derim.
Iyıgeceler tontiş göbüşlü annişler)B'nde Ocak annesıydım ama sezeryan doğumlar Aralık ayına terfi ettim nasılsınız ??
Dualariniz ve destekleriniz icin cok tesekkür ederim.
Bu?aksamdan beri bir gariplik var bende. Kasilmalar basladi yine. Bi türlü uyuyamiyorum... Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin de.
kızlar günaydın nasılsınız geçmiş okunamıcak kadar uzun gözüktü gözüme birde bakım vardı yine konuştukça konuşmuşuz biz dün drdan geldik doğum günümüz belli oldu 22 12 2012 sabah 08:30hepinize sağlıklı günler dilerim
Eki Görüntüle 568833 Eki Görüntüle 568848 Eki Görüntüle 568849 Eki Görüntüle 568850 Eki Görüntüle 568851 Eki Görüntüle 568852 Eki Görüntüle 568853 Eki Görüntüle 568854 Eki Görüntüle 568855 Eki Görüntüle 568856 Eki Görüntüle 568857 Eki Görüntüle 568858 Eki Görüntüle 568847 Eki Görüntüle 568846 Eki Görüntüle 568845 Eki Görüntüle 568834 Eki Görüntüle 568835 Eki Görüntüle 568836 Eki Görüntüle 568837 Eki Görüntüle 568838 Eki Görüntüle 568839 Eki Görüntüle 568840 Eki Görüntüle 568841 Eki Görüntüle 568842 Eki Görüntüle 568843 Eki Görüntüle 568844 Eki Görüntüle 568860
ikeanın bir modelini arıyorum ama yok piyasada
Eki Görüntüle 568875 Eki Görüntüle 568877 Eki Görüntüle 568878 Eki Görüntüle 568879
günaydın kızlar,
kızlar hepinize günaydın çok ama çok berbat bir gece geçirdim tarifi yok gecenin yarısı rahmime giren bir sancıyla uynadım anlık bir şeydi sonra nefes alamadığımı fark ettim dilim damağım kurumuştu resmen üstüne bide mide yanması sağa dönüyoum yok sola dönüyorum yok kaltım evin içinde dolanıyorum yok yine nefes alamıyorum bayılıcam sandım resmen karnımı biraz aşağıya bastırıyorum nefes almak için bir ara gerçekten çatlıycam sandım neyse bi talcid aldım tuvalete falan gittim yatağın içine oturdum yastıklarımı diktim 3-4 yastık koydum arkama oturur pozisyonda duruyorum yatağın içinde bir ara içm geçmiş uyumuşum sonra bizim kız başladı sabah kadar hiç durmadı fır döndü içimde ama ne hareket maşallah yavruma eşim bile dediki bu doğduktan sonra bizi uyutmıycak galiba( yani kızlar bu gece doğru düzgün uyuyamadım inşallah böyle bişeyi tekrar yaşamam RABBİM sizlerede yaşatmasın inşallah çok fenaydı
kızlar sol kasıgım aksamdan beri fena halde agrıyor gece cıglık cıglıga uyandım masaj filan düzeldi ama sabahtan beri ara ara vuruyor ve cok siddetli agrıyor hareket edemiyorum yarın gitcem yine doktora ama cok korkuyorum bu kadar siddetli agırmamaıstı hic
kızlar herkese günaydın...ben 35. haftadayım dr izne ayırdı beni bu hafta. oğlum başını doğum kanalına yaslamış,bundan sonra mümkün olduğunca uzanalım ayakta kalmayalım dedi.bazen karnım çok acıyor sizde de oluyor mu?çok sertleşiyor. bi de göğüs ucu çatlakları için bi önlem aldınız mı?
canım çok çok geçmiş olsun inan senin adına çok sevindim bebişlerimiz sağlıklı olsunda ne yapalım yatarız artık bol bol çok şükür poyraz efendi 2 hafta daha duracak inşallah RABBİM hayırlısıyla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bu arada doktorunun söyledikleri çok hoşuma gitti inşallah sonuna kadar böyle memnun kalırsın
canım çok geçmiş olsun artık bundan sonra çoğumuz gerçekten babanın söylediği gibi canlı bombayız :))
çok geçmiş olsun neyseki şimdilik bebeiş seninle inşallah sonuna kadr böyle devam eder bizi habersiz bırakma
geçmiş olsun canım bu ara bende öyleyim geceler geçmiyor valla
canım hayırlı olsun inşallah sağalim kucağına alırsın bebişini şimdiden beni bile heyecan bastı :)
çok güzelmiş cicileriniz güle güle kullanın inşallah hepsini
Sağolasın canım.. Hemen eşime söyleyeyim gelirken alsın. annemde bu sıkıntıdan çok çekti. Ondan korkuyorum ilerler diye. Sana da geçmiş olsun canım.
Canımm herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.. MaşAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Doktorndan ve hastanenden memnun kalmana çok sevindim canım.. Herşey sonuna kadar güzel gitsin inşAllah canımm..
Tavsiyeler için sağol canım.. Sorma ya artık eşime dedim zaten doğumdan önceki misafir jübilemizi yapmış olalım diye.
Çok geçmiş olsun canım.. Zorlu bir dönem atlatmışsın. Rabbim cc birdaha yaşatmasın inşAllah.. Rabbim cc sağlıkla yavrularımıza kavuştursun..
Hiç haberimiz olmadı ya.. Çok geçmiş olsunn.. Rabbim cc sana da yavruna da sağlık sıhhat versin. Bebişler zamanını beklesin, vaktinde ve sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşAllah..
Tavsiyeler için çok sağol canım.. Hamilelik döneminde sıkıntı olur mu acaba? Ama çok işe yarayan birşeye benziyor hemen annemi arayıp söyleyeceğim.. İnşAllah iyi gelir.
MaşAllah kuzucuk büyümüş.. Rabbim cc sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım..
Tavsiyeler için teşekkürler canım.. Bu sıcak basması bende de bol miktarda var canım ya... İncecik giyinsem de afakanlar basıyor bana da..
Bizimde çoğumuz aralık ayına terfi edeceğiz gibi gözüküyor canım ama Ocak annelerinde kalmaya devam.. :)
Aman canım inşAllah bir sıkıntı olmaz.. Rabbim cc sana da kuzucuğuna da sağlık sıhhat versin canım..
Amanın tarih belli olmuş.. Rabbim cc sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım..
Hepsini çok ama çok beğendim canım.. Rabbim cc güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Hepsi birbirinden güzel..
Oyy yesinler kuzucuğumuz büyüyor gün geçtikçe.. Rabbim cc sağlık sıhhat versin. Sen başkalarının dediklerini takma kafana canım yaa.. Şuan bebişinin sağlığı herşeyden önemli..
Geçmiş olsun canım.. Geceler artık kabus gibi canım.. Ağrılar, sıkıntılar gece olunca ayyuka çıkıyor resmen.. Ama az kaldı geçecek sıkıntılarımız inşAllah..
Geçmiş olsun canım. Magnezyum ve kalsiyum kullanıyor musun canım.. Ben onları içince biraz olsun rahatlıyorum.
Oluyor canım olmaz mı.. Bazen o kadar sıkıntım oluyor ki doğuracağım sanıyorum. Göğüs ucu çatlakları için tecrübeli annelerden cevap bekleyelim..
ya sorma hamileliğin başından beri öyleyim gene bu son zamanalrda duruldum biraz :)
daha sakin karşılıyorum :) hele o ilk kucagıma alıcağım anı (inşallah) fln düşündükçe Allah ım kalbim nasıl hızla çarpıyo
eşim elini karnıma koyyo kızım dalgalandırdıkça eşimin heyecandna kalbi nasıl atıyo gecen gun o bebeği yıkadıkalrı
bi video vardıya hani onu görmüş izliodu gözleri doldu onu öyle görünce hele hiç dayanamıyorum karı koca sulugözüz
Eki Görüntüle 568999 Eki Görüntüle 569000 Eki Görüntüle 569001
Kızlar bunları yeni aldımm internette bi bayandan fiyatlarıda çok uygunn güzel modelleride çok güzelll isteyen varsa yardımcı olayımm..Çok şık modeller varrr bilginiz olsun
3 doktor var hepsine de iyi diyorlar, artık kanka olduk sürekli gelen hastalar ve gebelerle :)
<ma benim doktorum yani Gökhan Bey İzmirde çok tanınan iyi bir doktor, hastanenin kuruluşundan beri var, ama çok yoğun. gerçi sekreterinin salaklığından kaynaklanıyor bazen ulaşamamam falan ama ilgileniyor çok iyi hakikaten.
Gündüz bey de çok ilgili, önceden ona gidiyordum gökhan bey izindeydi ilk aylarımda. kendi cebini veriyor sekreterine bir msj atmamla tüm sonuçlarımı araştırıp beni bilgilendiriyor falan ama gelen gebelerin %80i gökhan beyin odasının önünde kuyrukta
Özlem hanımı bilmiyorum iyi olduğunu duydum sadece.
ama kuvöz vardır yaa olmaz olur mu koca hastane orası klinik değil ki :26:
off nasıl etsem de öğrensem yaa...
kontrolun yok mu yakın zamanda gıttıgınde sorarsın..bende ogrenırsem haber verırım sana belkıde vardır ınternet sıtelerıne yazmamıslardır..siz nerde oturuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?