2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
jalejale her şey çok güzel güle güle giyinin sen de kuzucuğun da, odası kıyafetleri vs her şeyi çok güzel.

benim gibi oda bile yapmayan annişleri kıskandırıyorsunuz amaa...

canım merak etm bizde oda yapmadık. babamla hatta işin içinden çıkamadık. bizim ev büyük biraz. şimdi bn genelde oturma odasındayım bebeişko benim yatak odamda olursa ağlasa bebk telsisizle duysak bile gidincy kadar çatlar çocuk. şimdi ahşaptan yatakmı alalım yoksa park yatakmı alalım sıkıntısı bastı. iki gündür bi karar vrirsek alıcaz. ama daha vremedik. bide dünde demiştim kimse bii yazmamış şu hastanede bebeişi annenin yanına getirdikleri onun içine yatak yastık süsülü püslü bişi yapalımmı yahu

canım benim birazcık daha sabır bebeiişkonunda ağırlığı düzne binmiş dün okudum doğduktan sonra biraz kilo kaybına uğruyorlarmış 10 gün sonra grçek kilosuna ulaşıyormuşki senin bebeişko 100 gramda fazlada bu gayt iyi gittiğini gösterir. allah sizi birbirinizden ayırmasın hayırla büyüt bebişini

bekliyorum canım

milsacım ne yaptın cnm nasılmış miniğin biraz gecmişe bakayım dedim ama daha fazla gidemedim duracak gibimi 2 cm falan yazmışsın benim 5 hafta önce 1 cm di maşallahımız var gelmedi daha prenses inşallah seninkide sıkar dişini gerçi 34 haftadan sonra ciğerleri falan tamamlanıyomus gelişimi heralde en azından tehlikeyi atlattık çok şükür şimdi nasıl büyümüş mü bebeğin

ohh ne güzel yaa her hafta hem kızını görüyosun hem başka doktora gösterip emin oluyorsun ben de istedim en azından 4d görebileceğim bir yere gideyim arada dedim eşim abartma istersen deyince sustum
güzel tabi görmeden durulmuyor bir zaman sonra
biz de gülerken görmedik hiç yahu :44: hep kendi halinde takıldığı için sanırım
bi gittik (iki-üç aylıktı o zaman) naısl kayıyor zıplıyor inanamadık yaa
sonraki sefer yan yatmış bir elini başının altına koymuş tv izler gibi duruyordu
en son da ağzını açıp kapatıyordu esniyor gibi ama o halde bile bir eli yumruk yapmış hazır duruyordu vurmaya :)) şekerleme yapıyor dedi doktorumuz ama değişmeyen şey her seferinde iki bacağını da düzgün bir şekilde yanyana uzatıp tekmeye hazır bekliyor
ah canım yaaa nasıl güzel bir duygu allahım sen nazarlardan sakla sağ salim kavuştur ve yaşat bizi ya rabbim...

Amin cnm benim inşallah beklicek ufak sıpam. Ama cidden ahdım var. Doğumdan sonra yanıma getirdikleri ilk an önce poposunu ısırıcam. Anana çok çektirdin, oh olsun sana diye

ısır kız..gerçekten oh olsun..

hadi hayırlısı olsun canım..senin için geri sayım başladı..

günaydınn güzel annoşlar

günaydın..

günaydınlar
güneşli bir Ankara sabahından selamlar olsun

selamlar canım

aldıklarını eklemeyi unutma sakın..

selam canım..yerim ben o minnoşu..sen lohusasın kendine dikkat et ve söylenenleri sakın takma..önemli olan bebeğin ve onun enfeksiyon kapmaması..kim ne derse desin..birşey olsa çekecek sensin..bir iki haftaya toparlar zaten bebişin kendini, ondan sonra kim görmek istiyorsa gelsin görsün..

geçmiş olsun canım..

geçmiş olsun canım,,dinlen güzelce..

merhaba özfer, mesajını aldım fakat ben ozelden msj atamıyrum. telefn numaranı yazarsan arayım senı. ?

burdan da yazabilirsin canım hem arkadaşlar da bilgi almış olurlar

yeni msj gönderdim bir süre beklemek gerekiyor yeni mesaj atabilmek için birazdan atarım numaramı ama sabırsızım da sen yaz yaz şimdi izmirde nerdesin ve çektiğin fotoğraflar illa ki vardır onları görebileceğim bir site veya hesap/blog vs var mı? bi de benim doğum tarihi belli değil, hastane kesin değil vs.
sen kaç kişiyi çekeceksin arşiv için?

Ya kizlar bu emzirme sutyenleri ne komik bise yaa gulmekten deneyemedim Tam ortasi aciliyo falan kendimi bi ben mi garip hissettim onun icinde anlamadm sanki havalandirmak icin pencereyi acmis gbi oldum Giymemle gulerek cikarmam bir oldu Tabi giycez artik elimiz mahkum

o aslında senin zevkine kalmış birşey..oturma odanız müsait ise ikiside olur canım..eğer sabit oturma odasında kalacaksa ahşap olur ama odadan odaya taşırım diyorsan park yatak daha kullanışlı..sen bilirsin yinede..
hastanedeki bebek yatağını süsleyebilirsin neden olmasın..hele ki sizin gelinlik atölyesinde ne tüller, kumaşlar vardır süsleme için..

ya sorma hamileliğin başından beri öyleyim gene bu son zamanalrda duruldum biraz :)

daha sakin karşılıyorum :) hele o ilk kucagıma alıcağım anı (inşallah) fln düşündükçe Allah ım kalbim nasıl hızla çarpıyo

eşim elini karnıma koyyo kızım dalgalandırdıkça eşimin heyecandna kalbi nasıl atıyo gecen gun o bebeği yıkadıkalrı

bi video vardıya hani onu görmüş izliodu gözleri doldu onu öyle görünce hele hiç dayanamıyorum karı koca sulugözüz

eheueheu evet canım ya özellikler kasıkları çok zorluyoalr sanki.....şu ara biliyo musun günden güne değişiyorum
yani dün yaşadığım bi sancı bugun baska bi boyut kazanıyo ya şiddetlenıyo ya baska bişey ekleniyo :) bugun mesela
sanki çatı kemıgklerım ayrılıyomus gibi garip bi agrı hıssedıyorum...evvelden karnım kasıldıkça sadce karnım agrıyodu
şimdi alt taraf tamamen iptal oluyo

canım yavas yavas da yapsan iş yoruyo inanır mısın dün akşam sadece bulaşık makinaısnı yerleştirdim 10 dk bile
sürmedi nasıl sırtıma agrı girdi uzanayım diye ıcerı gecıyorum o an bi de sancı aman Allahım hep işlerim yarım kalıyo :S
bu haftasonu çamaşır yıkıycam ütü yapıcam nasıl gözümde büyyo bilemezsin :) benım de kontrolum yarın

bisüredir baş ağrısı yasıyorum ben kaıslmalardan dolayı agrısı basıam vuruyo diye dusunuyordum bas dönmesıde eklenıo
dun akşam acaba tansıyonummu cıkıo dedim ölçtürdüm eczanede yükselmemişti tansıyonum normalde
10-11 de seyrediyo gebelıkte normal hayatta ise daha düşük oluyo dün akşam 12 çıktı eczacı normal dedi ama dr a sölicem gene de
tansıyon önemli senın baş ağrın fln var mı ya benı baş ağrısı mahvedıyo diyebılırım bi de baş dönmesi uyku baısyo fln :S

sen antepte misin hala? yani oda falan dedin, orda mı kalacaksınız?
oturma odasında bir beşik olur küçük ya da anakucağı, olmaz mı? hep yanında yakınında olur işte ne güzel.
odaya da ahşap yataklar çok güzel park yatack da 3 yaşa kadar kullanılıyor ikisi de iyi yani :)

ben yazdım yatak yastık tül falan yapmak istiyorum ama eşimin de yorumlarıyla çok mu abartmış olurum diye düşünmekteyim çünkü kapı süsüne bebek şekerine bile ne gerek var diyor...

anaamm şu an resmen diyaframıma kadar geldi toplandı kızım yaa yamuldu şişti karnım ve taşş gibi ay yoksa yine mi ters dönecek yaa off korkunç ya resmen göbek deliğimin üst kısmına toplandı kaldı, göbeğim ve aşağısı içine çöktü korkunç yaa

Sağolasın canım.. Hemen eşime söyleyeyim gelirken alsın. annemde bu sıkıntıdan çok çekti. Ondan korkuyorum ilerler diye. Sana da geçmiş olsun canım.

Canımm herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.. MaşAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Doktorndan ve hastanenden memnun kalmana çok sevindim canım.. Herşey sonuna kadar güzel gitsin inşAllah canımm..

Tavsiyeler için sağol canım.. Sorma ya artık eşime dedim zaten doğumdan önceki misafir jübilemizi yapmış olalım diye.

Çok geçmiş olsun canım.. Zorlu bir dönem atlatmışsın. Rabbim cc birdaha yaşatmasın inşAllah.. Rabbim cc sağlıkla yavrularımıza kavuştursun..

Hiç haberimiz olmadı ya.. Çok geçmiş olsunn.. Rabbim cc sana da yavruna da sağlık sıhhat versin. Bebişler zamanını beklesin, vaktinde ve sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşAllah..

Tavsiyeler için çok sağol canım.. Hamilelik döneminde sıkıntı olur mu acaba? Ama çok işe yarayan birşeye benziyor hemen annemi arayıp söyleyeceğim.. İnşAllah iyi gelir.

MaşAllah kuzucuk büyümüş.. Rabbim cc sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım..

Tavsiyeler için teşekkürler canım.. Bu sıcak basması bende de bol miktarda var canım ya... İncecik giyinsem de afakanlar basıyor bana da..

Iyıgeceler tontiş göbüşlü annişler)B'nde Ocak annesıydım ama sezeryan doğumlar Aralık ayına terfi ettim nasılsınız ??

Bizimde çoğumuz aralık ayına terfi edeceğiz gibi gözüküyor canım ama Ocak annelerinde kalmaya devam.. :)

Dualariniz ve destekleriniz icin cok tesekkür ederim.

Bu?aksamdan beri bir gariplik var bende. Kasilmalar basladi yine. Bi türlü uyuyamiyorum... Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin de.

Aman canım inşAllah bir sıkıntı olmaz.. Rabbim cc sana da kuzucuğuna da sağlık sıhhat versin canım..

Amanın tarih belli olmuş.. Rabbim cc sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım..

Hepsini çok ama çok beğendim canım.. Rabbim cc güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Hepsi birbirinden güzel..

Oyy yesinler kuzucuğumuz büyüyor gün geçtikçe.. Rabbim cc sağlık sıhhat versin. Sen başkalarının dediklerini takma kafana canım yaa.. Şuan bebişinin sağlığı herşeyden önemli..

Geçmiş olsun canım.. Geceler artık kabus gibi canım.. Ağrılar, sıkıntılar gece olunca ayyuka çıkıyor resmen.. Ama az kaldı geçecek sıkıntılarımız inşAllah..

Geçmiş olsun canım. Magnezyum ve kalsiyum kullanıyor musun canım.. Ben onları içince biraz olsun rahatlıyorum.

Oluyor canım olmaz mı.. Bazen o kadar sıkıntım oluyor ki doğuracağım sanıyorum. Göğüs ucu çatlakları için tecrübeli annelerden cevap bekleyelim..

Sagol tatlımmmHepimiz birer bombayız sıra sıra patlıycaz

Canımmm sanada geçmiş olsunn basur çok zor bi durumm..
Çok şükür şimdi iyiyim canım allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasınnn

kızz ben de dün şu geçen gün okuduğum doğum hikayesi var ya dikkat ağlatıcı olabilir onu okuttum, önceki gün saçmalama iyice abarttın bu kadar kaptırma kendini diyordu okusak ne olucak doğuma hazır mı olucaz diyordu dün okudu ben yemek hazırlarken, çok duygulandım dedi dalga mı geçiyosun dedim hayır hayır dedi arabada hastaneye giderkenki kısmında, kadın ameliyata gireceği anda vedalaşırkenki kısmında ve bekleme kısmında çok duygulandım gözlerim doldu dedi inanamadım

Kızlar bunları yeni aldımm internette bi bayandan fiyatlarıda çok uygunn güzel modelleride çok güzelll isteyen varsa yardımcı olayımm..Çok şık modeller varrr bilginiz olsun

Son düzenleme:

ayy cnm ortadaki kahverengi pembeliye bayıldım çok severim zaten kahverengi ve pembenin uyumunu.harikalar..iyigünlerde kullansın kızın inş.. linkini yazsana aldığın sitenin bende oğluşuma bişeyler bakayım

canlarım bugün doktor amcamıza oğluşumuzu görmeye gidicez eşimle ilk çıkmaya başladığımız heyecanları yaşıyorum kuzumu görmeye gidiceğim gün ,inanılmaz bi duygu bu yaaa 2:30da randevum var..inşallah sıpam net pozlar verir bu sefer

tontirik ve melooone nerde yaaa :44: Tontiriği arıycam ama çekiniyorumda belki yine bilgisayarında bi problem vardır..fakat 4 gündür de girmiyo sanırım :44:

Son düzenleme:

kontrolun yok mu yakın zamanda gıttıgınde sorarsın..bende ogrenırsem haber verırım sana belkıde vardır ınternet sıtelerıne yazmamıslardır..siz nerde oturuyorsunuz

kontrolun yok mu yakın zamanda gıttıgınde sorarsın..bende ogrenırsem haber verırım sana belkıde vardır ınternet sıtelerıne yazmamıslardır..siz nerde oturuyorsunuz

çiğli evka-5 teyim ben canım. kontrolüm bu değil sonraki pazartesi günü, yani daha en az 13 gün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…