2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

çiğli evka-5 teyim ben canım. kontrolüm bu değil sonraki pazartesi günü, yani daha en az 13 gün var.

bızde evka 2 de :) telefonla sormayı denicem ben olmazsa beklemekten baska care yok zaten..acaba ben gıtsem benım hastam degılsın dıye kabul etmemezlık ederler mı??oyle gerı cevıren doktorlar varmıs..
saglıkla bı kucaklarımıza alaydık bebeklerımızi...dogum tarıhlerımızde bı gun var sada olursak karsılarız artık :) özelden cvb yazamıyorum 100 mesaj olmadıgı ıcın

Son düzenleme:

canım yaa laf sayıyorum ben rahatlıyorum ama karşındaki anlamıyor adam olmuyor sonra soğukluk giriyor yine ben pişman oluyorum söz söylemeyeyim diyorum yapılanlar canımı sıkıyor, en iyisi takmamak ama şu lafın çok doğru benden bir tane daha yok ben olabildiğince kendimi sonra çocuğumu düşünürüm bu yolda bana destek olan da olmayan da keyfi bilir ona göre de karşılığını alır, kkeşke içimi şişirmesem boşverebilsem.
annemle konuştum biraz o da dediki kimseye suç bulma suç senin eşinde dedi ne diyeceğimi bilemedim, kapattık telefonu artık söylenmeyeceğim sonra ucu dönüp dolaşıp beni buluyor.

senin yaşadıkların da çok kötü canım valla Allah bu insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın, nedir bu itiş kakış güzel güzel geçinsek herkes birbirine saygı sevgi gösterse ihtiyacı olduğunda yardım etmek sevaptır enayilik değil neden insanlar birbirinden yardım elini esirger ki anlamıyorum...

doğum için gelirsem diye mi diyosun? hayır canım neden geri çevirsinler :)
ayrıca şu andan itibaren de gidebilirsin, gökhan beye bir görün istersen o iyi yönlendirir. çok tecrübeli ve işinde çok iyi bir doktor. en üst seviyede yani :) benim görümcemin arkadaşı, tüm aile ona gitmiş hala da gidiyorlar onda yaptırmayacaksan bile fikirlerini alman çok önemli bence.çok profesyonel çünkü.

ayy ne güzel olur beraber gitsek doğuma kızzzz

ayyy balım benim sekerlemesini yesinler onun :9 tekmeyede hazırlar her daim :)
Amin cümlemizee sag salim kucagımıza almayı nasip etsin
ben abartmak zorunda kaldım doktor isini mecburiyetten yani :)

yok canım odayı bosaltıyorum hala ama dinlene dinlene ne cok esya tıkmısız cul caput her elimize geleni oraya tıkmısız simdi bosaltması bitmek bilmedi :))

kızlar bebek bakım ünitesi böyle değil mi?? bunlar küvez değil mi yaa???

AZT sen de bakkk

bu da diğer bir foto

Eklentiler

• $sada hast..webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

evet haklısın her gecen gün artıyor sikayetler
mesela gecen hafta elllerim uyusuyordu geceleri simdi uyusmalasından hareket ettireemiyorum
bulasık makinasını dolduramıyorum ben arada oturmam gerekiyor yoksa dedigin gibi alt tarafa öyle bir baskı yapıyorki oturmadan yapılmıyor malesef
sis basladımı sende bende hafiften basladı sismeler aksamları daha cok sisiyorum garip sekilde :)
doktor bana celtikten dolayı demisti ama genel olarakta 32. haftadan sonra tansiyonu sürekli kontrol etmek gerekiyormus bu haftdan sonra cıkıyormus genelde tansiyon
bas agrısı evet var ama dönemesi yok simdilik eger sende varsa kesin bir kac gün icinde bendede olur :) bas agrısına masaj iyi geliyor ılık dus da

magnezyum alıyorum sadece birde kan ilacım var kalsiyum hapı almıyorum ama bardak bardak süt iciyorum

selam kızlar nasılsınız ? hemn bizden haberleri özet geçiyorum :) önceki gece anamdan emmdiğim süt burnumdan geldi karnım oldu bir taş ne tarafa dönsem ağrıdan kıvranıorum ağlaya ağlaya uyuyorumm sabahı ettim sabahtan doktoru aradım bu arada hala yataktayım o sıra ...kasılmaya benzemio ama gel bakalım dedi tabi benim hazırlanmam (çorabımı bile zor giyom artık ) 12yi buldu taksiye atladım doktoruma gittim tabi ağrıdan kıvranıorum taksicide abla bugun doğurmazsın dimi dio bana yaa dedim sus ağzından yel alsın karnıma bastırdı falan miden bu senin dedi ben hala ısrar ediyorum yok midem değil mide yer değiştirirmi benim her tarafım ağrıyo neyse dün ne yedin dedi 2 mandalina yedim yattım dedim afferin sana dedi posalı seyler mercimek çorbası bile mideyi yoarar sen kesin mide spazmı geçiriyosun... dedi az ye dedi şunu ye bunu yeme falan ama benim ağrı dinmio tansiyonumu ölçtü 14 9 bebeğe baktı hafta geç olmasına rağmen 1800 olmus boyunu sormak aklıma gelmedi çatı muyanesine aldı beni hiç açılma yok dedi sen olur de ben normal doğururum dedim 122 ile falan doğuracak büyük ihtimalle 118 olmusum çünkü gerçekten mi dio bana dedim saka yapar gibi bi haliimmi var neyse nst ye yolladı kızım patır patır oynuyo hiç kasılma yok 18lerde seyredio içimiz rahatladı tabii 2 hafta daha doğurma ondan sonra küveze de girmez doğursan da dedi 33 haftadayım bu arada ağrılarım daha bu saat geçti bu arada allah kimseye vermesin KIZLAR YAĞLI VE POSALI YİYECEKLERDEN KAÇININ BİDE ÇAVDAR EKMEKLERİDE ZOR TÜKETİLİOMUS MİDEDE HABERİNİZ OLSUN hepinizi öpüyorum vallahi yoruldum yazarken :)

Insallah canım. Mucadeleci yavrularımız bekler.. 1 haftada 500 gr almış yarum, 2551 gr olmuş maşallah. En önemlisi suyum çok iyimiş. O yüzden kendisi gelicem diyene kadar, bekleyebilir. Tabi servisk uzunluğu çok önemli. Tuvalet dışında kalkmıyorum. Doktora göre banyo bile az yapıcam sıcak su açmasın diye. ne yapayım allahtan yaz degıl. Sen de cok dıkkat et kendine... HEp yat, dinlen...

[sıze=3]kızlar bebek bakım ünitesi böyle değil mi?? Bunlar küvez değil mi yaa???[/sıze]

azt sen de bakkk

Eki Görüntüle 569031

bu da diğer bir foto
şimdi hastaneyle gorustum kuvezımız var ama tam anlamıyla yogun bakım unıtemız acılmadı eger dogum 36 haftadan once olacaksa hastnemıze kabul etmıyoruz..ama son 4 haftada olursa burda kuveze koyuyoruz dedı.doktorlarımız gerekelı bı durum olursa egeünı. Tepecık yada cocuk hast sevk edıyor dedı.. ıcımız rahat olabılır galıba :)

benım ödemim yok yedıkelrıem göre oluyor veya olmuyor afedersın gecen akşam canım kebap türü şeyler

çekti aldık yedik ellerim şişti ama çorbamı yoğurdumu yesem şişlik fln olmuyo :) yani çok şükür ödem şikayetim yok

evt tansıyon da önemlı hele bu haftalarda çok önemli ara ara ölçtürmek lazım baş ağrısı ve vucut gergınlıgım ıcın

kaıslıyorum ya hep duş alıyorum bende vücudum rahatlıo ama baş ağrım gecmıyo du bakam dr a gidince sölicem

nedne oluomus acaba :) bu arada ben de magnezyumumu ıcıyorum ve bi de bardak bardak süt ve su naısl canım

çekıyo anlatmam devamlı süt içesim var gaz yapar diye de korka korka içiorm :)

ayy sağ ol canım yaaa ben arayamadım ama sen halletmişin.

36. haftadan sonra da ne kuvözü ya gerek kalmaz ki zaten..inşallah yani :)

içimiz rahat olsun mu bilemedim şimdi 36. haftanın ortasında olursa noolcek

sorma kayınvalide diyor ki bugün biz iki çocuk baktık peş peşe bir de yemek yaptık ev işi de yaptık üstelik bizim zamanımızda daha zordu bez yıkıyorduk biz, o kadar da abartmayın...
yardıma ihtiyacım var dersin akıl verirler eleştirirler, gerek yok hallederim dersin sen iyisin idare ediyorsun der aramazlar bile, böyle işte...

BTLKÜBRA canım çok sevindik sen de bebek de iyiymiş, maşallah darısı bizlerin başına öpüyoruz seni kocaman...

canım her işte bir hayır vardır bak sen de son dakikada hem iyi bir dr hem de iyi bir ekibi olan bir hastane buldun maşallah...

bir de dr sana hangi kitapları verdi yazar mısın ben kitap sipariş veriyorum netten geliyor bakıyorum fos, bana kitap önerir misin

güzelim çok sağ ol iyiki yazmışsın bir çoğumuz ilk hamilelikten dolayı kasılmayı falan anlamıyor ya da önemsemiyoruz ama senin de değindiğin gibi kasılma önemli bebeğin hayatı ile ilgili Allah korusun, ben de dikkat etmeye anlamaya gayret gösteriyorum...

canım hoşgeldin hep seni konuştuk merak ettik burda iyiki güzel haberlerini verdin çok şükür iyisiniz

canım benim demek 9 gün oldu ha maşallah oğluşuna da sana da, canım seni iyi anlıyorum millete gelmeyin diyorsun bozuluyorlar düşün ben dün kv yi öpmedim diye 1 saat surat yaptı, ya dr öpüşmek şöyle dursun görüşmeyi yasaklamış ama alınıyorlar yaa ne anlayışsızlık
eşime söyledim sen sallama boşver bozulursa bozulsun dedi...

önemli olan bizim sağlığımız bebeklerin sağlığı milleti memnun edeceğiz diye biz mi perişan olalım

kendine de oğluşuna da iyi bak canım

canım çok geçmiş olsun uyardığın da iyi oldu ben çavdar ekmeği yiyordum ama posalı yemek zorunda değil miyiz öteki türlü de şeker fırlar anlamadım ben ne edeceğimi :44:

yok canım odayı bosaltıyorum hala ama dinlene dinlene ne cok esya tıkmısız cul caput her elimize geleni oraya tıkmısız simdi bosaltması bitmek bilmedi :))

ay ben neler çektim o odayı boşaltırken..ne kadar çok ıvır zıvır varmışş..boşalttıktan sonra birde o eşyalara yer bulmak var..

Ah Zeynepcim yaa insanlar böyle işte dedim ya iyi olsan tınlamazlar kötü olsan çemkirirler
allah kimseye muhtaç etmesin ama bir yaren de versin tabi :)

Aradığın o beşik bayrampaşa ikeada var canım. ben en son 2 hafta önce gittim. vardı canım, haberin olsun.

ayy sağ ol canım yaaa ben arayamadım ama sen halletmişin.

36. haftadan sonra da ne kuvözü ya gerek kalmaz ki zaten..inşallah yani :)

içimiz rahat olsun mu bilemedim şimdi 36. haftanın ortasında olursa noolcek

:) İnşallah gerek kalmaz konustugum bayan cok yumusaktı gayet sabırla cevapladı sorulamı bı anda kanım kaynadı hastaneye :):):)
sız ne guzel bebeklerınız ayrıntılı gormussunuz benım oldugum yerde oyle renklı ultrason falan yok inşallah gelır gelmez ilk işim ultrasona gırmek olacak

Mücadeleci, savaşçı bebekler bu ocak ayı bebekleri.

Sen hiç sıkma canını, Rabbimin izniyle hepsi iyi olucaklar inşallah...

ya aynen ya herkes arkadan bakınca hamile değilsin diyor şu ana kadar 8 kilo aldım ama çatlak karında hat safhada bu saatten sonrada yarayacak bi krem yoktur heralde

Canım mustelanın bir kremi varmış. Aslıirfan söyledi. Ona da eczanesi önermiş. Ben de aldım, deneyelim bakalım. Belli olmaz inşallah işe yarar..

ben de (sada hastanesi için konuşuyorum) sadece 1 kez o da ayrıntılı ultrasonda renkli gördüm, o da ekstra ücretli zaten :)

iyi kibar herkes ebeler falan da çok iyi aşağıda doğumhanedeki herkes çok iyi ama ne bileyim ya yoğun bakım olmaması falan düşündürmeye başladı beni açıkçası...sen ne zaman geliyorsun, beraber gidelim kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…