3 doktor var hepsine de iyi diyorlar, artık kanka olduk sürekli gelen hastalar ve gebelerle :)
<ma benim doktorum yani Gökhan Bey İzmirde çok tanınan iyi bir doktor, hastanenin kuruluşundan beri var, ama çok yoğun. gerçi sekreterinin salaklığından kaynaklanıyor bazen ulaşamamam falan ama ilgileniyor çok iyi hakikaten.
Gündüz bey de çok ilgili, önceden ona gidiyordum gökhan bey izindeydi ilk aylarımda. kendi cebini veriyor sekreterine bir msj atmamla tüm sonuçlarımı araştırıp beni bilgilendiriyor falan ama gelen gebelerin %80i gökhan beyin odasının önünde kuyrukta
Özlem hanımı bilmiyorum iyi olduğunu duydum sadece.
ama kuvöz vardır yaa olmaz olur mu koca hastane orası klinik değil ki :26:
off nasıl etsem de öğrensem yaa...
çiğli evka-5 teyim ben canım. kontrolüm bu değil sonraki pazartesi günü, yani daha en az 13 gün var.
canım ya ne kadar dolmuşsun böyle üzülme ne olur varya bundan sonra canın nasıl istiyorsa öyle davran yok o kırılacakmış üzülecekmiş takma yeri gelidiğinde kocana yeri geldiğinde k.v ağzının payını ver susma sen sustukça sindiriyorlar seni bende zamanında çok sustum bir sırtıa semer vurmadıkları kalmıştı ama şimdi öyle değil istemediğim bir şeyi eşim dahi yaptıramaz bana kusur bakmasın kimse benden bir tane var başka yok ve benim için çocuklarım daha önemli şuanda başkalarının ne dediği ne yaptığı değil sen moralini yüksek tut ve sadece bebeğini düşün canım allah nasip ederse 2 hafta sonra kollarında olacak yakışıklı prensin canım benim sadece onu düşün ve rahtla stres yapma onunla konuş bak nasıl iyi geliyor nasıl sakinliyorsun ağlamak istiyorsanda ağla bua rahatlatır seni canım
Canım benim aynı durumda olmasakta seni o kadar iyi anlıyorum ki,benim 6 aydan beri erken doğum riskim var ve geçen haftalarda kanamam oldu ve doktorum hastaneye aldı,yanımda halam vardı,kayınvalidem beni o durumda bırakıp gezmeye gitti,kendi annem desen gelemedi,benim daha öncede bebeği alınmıştı hastaneden çıkınca kayınvalidem ve görümcelerim bi beş dakka uğrayıp,'sakınan göze çöp batar'deyip yine gezmeye gittileer,bide benim eşim k.v min en kıymetlisi düşün:26:İnan geçen hafta oturdum ağladım bunlar nasıl insan diyeBenim şu an yatmam lazım ama kayınvalidem bir gün geldi ondad buz gibi yemeği koydu önümüze her şeyi eşime yaptırdı,bebeğin odasına bile merak edip girmedi ( İşte insana en çok yalnız olduğunu hissetmek koyuyor,ama olsun kendileri bilirler,sen hiç moralini bozma,bebeğini düşün,ben aranıza daha yeni katıldım ama sizler burada bir aile gibi olmuşsunuz o bile yeter,bide unutma hepimiz duaları seninle
Eki Görüntüle 568999 Eki Görüntüle 569000 Eki Görüntüle 569001
Kızlar bunları yeni aldımm internette bi bayandan fiyatlarıda çok uygunn güzel modelleride çok güzelll isteyen varsa yardımcı olayımm..Çok şık modeller varrr bilginiz olsun
bızde evka 2 de :) telefonla sormayı denicem ben olmazsa beklemekten baska care yok zaten..acaba ben gıtsem benım hastam degılsın dıye kabul etmemezlık ederler mı??oyle gerı cevıren doktorlar varmıs..
saglıkla bı kucaklarımıza alaydık bebeklerımızi...dogum tarıhlerımızde bı gun var sada olursak karsılarız artık :) özelden cvb yazamıyorum 100 mesaj olmadıgı ıcın
ohh ne güzel yaa her hafta hem kızını görüyosun hem başka doktora gösterip emin oluyorsun ben de istedim en azından 4d görebileceğim bir yere gideyim arada dedim eşim abartma istersen deyince sustum
güzel tabi görmeden durulmuyor bir zaman sonra
biz de gülerken görmedik hiç yahu :44: hep kendi halinde takıldığı için sanırım
bi gittik (iki-üç aylıktı o zaman) naısl kayıyor zıplıyor inanamadık yaa
sonraki sefer yan yatmış bir elini başının altına koymuş tv izler gibi duruyordu
en son da ağzını açıp kapatıyordu esniyor gibi ama o halde bile bir eli yumruk yapmış hazır duruyordu vurmaya :)) şekerleme yapıyor dedi doktorumuzama değişmeyen şey her seferinde iki bacağını da düzgün bir şekilde yanyana uzatıp tekmeye hazır bekliyor
ah canım yaaa nasıl güzel bir duygu allahım sen nazarlardan sakla sağ salim kavuştur ve yaşat bizi ya rabbim...
ısır kız..gerçekten oh olsun..
hadi hayırlısı olsun canım..senin için geri sayım başladı..
günaydın..
selamlar canım
aldıklarını eklemeyi unutma sakın..
selam canım..yerim ben o minnoşu..sen lohusasın kendine dikkat et ve söylenenleri sakın takma..önemli olan bebeğin ve onun enfeksiyon kapmaması..kim ne derse desin..birşey olsa çekecek sensin..bir iki haftaya toparlar zaten bebişin kendini, ondan sonra kim görmek istiyorsa gelsin görsün..
geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun canım,,dinlen güzelce..
ya sorma hamileliğin başından beri öyleyim gene bu son zamanalrda duruldum biraz :)
daha sakin karşılıyorum :) hele o ilk kucagıma alıcağım anı (inşallah) fln düşündükçe Allah ım kalbim nasıl hızla çarpıyo
eşim elini karnıma koyyo kızım dalgalandırdıkça eşimin heyecandna kalbi nasıl atıyo gecen gun o bebeği yıkadıkalrı
bi video vardıya hani onu görmüş izliodu gözleri doldu onu öyle görünce hele hiç dayanamıyorum karı koca sulugözüz
eheueheu evet canım ya özellikler kasıkları çok zorluyoalr sanki.....şu ara biliyo musun günden güne değişiyorum
yani dün yaşadığım bi sancı bugun baska bi boyut kazanıyo ya şiddetlenıyo ya baska bişey ekleniyo :) bugun mesela
sanki çatı kemıgklerım ayrılıyomus gibi garip bi agrı hıssedıyorum...evvelden karnım kasıldıkça sadce karnım agrıyodu
şimdi alt taraf tamamen iptal oluyo
canım yavas yavas da yapsan iş yoruyo inanır mısın dün akşam sadece bulaşık makinaısnı yerleştirdim 10 dk bile
sürmedi nasıl sırtıma agrı girdi uzanayım diye ıcerı gecıyorum o an bi de sancı aman Allahım hep işlerim yarım kalıyo :S
bu haftasonu çamaşır yıkıycam ütü yapıcam nasıl gözümde büyyo bilemezsin :) benım de kontrolum yarın
bisüredir baş ağrısı yasıyorum ben kaıslmalardan dolayı agrısı basıam vuruyo diye dusunuyordum bas dönmesıde eklenıo
dun akşam acaba tansıyonummu cıkıo dedim ölçtürdüm eczanede yükselmemişti tansıyonum normalde
10-11 de seyrediyo gebelıkte normal hayatta ise daha düşük oluyo dün akşam 12 çıktı eczacı normal dedi ama dr a sölicem gene de
tansıyon önemli senın baş ağrın fln var mı ya benı baş ağrısı mahvedıyo diyebılırım bi de baş dönmesi uyku baısyo fln :S
Sağolasın canım.. Hemen eşime söyleyeyim gelirken alsın. annemde bu sıkıntıdan çok çekti. Ondan korkuyorum ilerler diye. Sana da geçmiş olsun canım.
Canımm herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.. MaşAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Doktorndan ve hastanenden memnun kalmana çok sevindim canım.. Herşey sonuna kadar güzel gitsin inşAllah canımm..
Tavsiyeler için sağol canım.. Sorma ya artık eşime dedim zaten doğumdan önceki misafir jübilemizi yapmış olalım diye.
Çok geçmiş olsun canım.. Zorlu bir dönem atlatmışsın. Rabbim cc birdaha yaşatmasın inşAllah.. Rabbim cc sağlıkla yavrularımıza kavuştursun..
Hiç haberimiz olmadı ya.. Çok geçmiş olsunn.. Rabbim cc sana da yavruna da sağlık sıhhat versin. Bebişler zamanını beklesin, vaktinde ve sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşAllah..
Tavsiyeler için çok sağol canım.. Hamilelik döneminde sıkıntı olur mu acaba? Ama çok işe yarayan birşeye benziyor hemen annemi arayıp söyleyeceğim.. İnşAllah iyi gelir.
MaşAllah kuzucuk büyümüş.. Rabbim cc sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım..
Tavsiyeler için teşekkürler canım.. Bu sıcak basması bende de bol miktarda var canım ya... İncecik giyinsem de afakanlar basıyor bana da..
Bizimde çoğumuz aralık ayına terfi edeceğiz gibi gözüküyor canım ama Ocak annelerinde kalmaya devam.. :)
Aman canım inşAllah bir sıkıntı olmaz.. Rabbim cc sana da kuzucuğuna da sağlık sıhhat versin canım..
Amanın tarih belli olmuş.. Rabbim cc sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım..
Hepsini çok ama çok beğendim canım.. Rabbim cc güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Hepsi birbirinden güzel..
Oyy yesinler kuzucuğumuz büyüyor gün geçtikçe.. Rabbim cc sağlık sıhhat versin. Sen başkalarının dediklerini takma kafana canım yaa.. Şuan bebişinin sağlığı herşeyden önemli..
Geçmiş olsun canım.. Geceler artık kabus gibi canım.. Ağrılar, sıkıntılar gece olunca ayyuka çıkıyor resmen.. Ama az kaldı geçecek sıkıntılarımız inşAllah..
Geçmiş olsun canım. Magnezyum ve kalsiyum kullanıyor musun canım.. Ben onları içince biraz olsun rahatlıyorum.
Oluyor canım olmaz mı.. Bazen o kadar sıkıntım oluyor ki doğuracağım sanıyorum. Göğüs ucu çatlakları için tecrübeli annelerden cevap bekleyelim..
Insallah canım. Mucadeleci yavrularımız bekler.. 1 haftada 500 gr almış yarum, 2551 gr olmuş maşallah. En önemlisi suyum çok iyimiş. O yüzden kendisi gelicem diyene kadar, bekleyebilir. Tabi servisk uzunluğu çok önemli. Tuvalet dışında kalkmıyorum. Doktora göre banyo bile az yapıcam sıcak su açmasın diye. ne yapayım allahtan yaz degıl. Sen de cok dıkkat et kendine... HEp yat, dinlen...milsacım ne yaptın cnm nasılmış miniğin biraz gecmişe bakayım dedim ama daha fazla gidemedimduracak gibimi 2 cm falan yazmışsın benim 5 hafta önce 1 cm di maşallahımız var gelmedi daha prenses inşallah seninkide sıkar dişini gerçi 34 haftadan sonra ciğerleri falan tamamlanıyomus gelişimi heralde en azından tehlikeyi atlattık çok şükür şimdi nasıl büyümüş mü bebeğin
3 doktor var hepsine de iyi diyorlar, artık kanka olduk sürekli gelen hastalar ve gebelerle :)
<ma benim doktorum yani gökhan bey izmirde çok tanınan iyi bir doktor, hastanenin kuruluşundan beri var, ama çok yoğun. Gerçi sekreterinin salaklığından kaynaklanıyor bazen ulaşamamam falan ama ilgileniyor çok iyi hakikaten.
Gündüz bey de çok ilgili, önceden ona gidiyordum gökhan bey izindeydi ilk aylarımda. Kendi cebini veriyor sekreterine bir msj atmamla tüm sonuçlarımı araştırıp beni bilgilendiriyor falan ama gelen gebelerin %80i gökhan beyin odasının önünde kuyrukta
özlem hanımı bilmiyorum iyi olduğunu duydum sadece.
Ama kuvöz vardır yaa olmaz olur mu koca hastane orası klinik değil ki :26:
Off nasıl etsem de öğrensem yaa...
şimdi hastaneyle gorustum kuvezımız var ama tam anlamıyla yogun bakım unıtemız acılmadı eger dogum 36 haftadan once olacaksa hastnemıze kabul etmıyoruz..ama son 4 haftada olursa burda kuveze koyuyoruz dedı.doktorlarımız gerekelı bı durum olursa egeünı. Tepecık yada cocuk hast sevk edıyor dedı.. ıcımız rahat olabılır galıba :)
[sıze=3]kızlar bebek bakım ünitesi böyle değil mi?? Bunlar küvez değil mi yaa???[/sıze]
azt sen de bakkk
Eki Görüntüle 569031
bu da diğer bir foto
kızz ben de dün şu geçen gün okuduğum doğum hikayesi var ya dikkat ağlatıcı olabilironu okuttum, önceki gün saçmalama iyice abarttın bu kadar kaptırma kendini diyordu okusak ne olucak doğuma hazır mı olucaz diyordu dün okudu ben yemek hazırlarken, çok duygulandım dedi dalga mı geçiyosun dedim hayır hayır dedi arabada hastaneye giderkenki kısmında, kadın ameliyata gireceği anda vedalaşırkenki kısmında ve bekleme kısmında çok duygulandım gözlerim doldu dedi inanamadım
evet haklısın her gecen gün artıyor sikayetler
mesela gecen hafta elllerim uyusuyordu geceleri simdi uyusmalasından hareket ettireemiyorum
bulasık makinasını dolduramıyorum ben arada oturmam gerekiyor yoksa dedigin gibi alt tarafa öyle bir baskı yapıyorki oturmadan yapılmıyor malesef
sis basladımı sende bende hafiften basladı sismeler aksamları daha cok sisiyorum garip sekilde :)
doktor bana celtikten dolayı demisti ama genel olarakta 32. haftadan sonra tansiyonu sürekli kontrol etmek gerekiyormus bu haftdan sonra cıkıyormus genelde tansiyon
bas agrısı evet var ama dönemesi yok simdilik eger sende varsa kesin bir kac gün icinde bendede olur :) bas agrısına masaj iyi geliyor ılık dus da
şimdi hastaneyle gorustum kuvezımız var ama tam anlamıyla yogun bakım unıtemız acılmadı eger dogum 36 haftadan once olacaksa hastnemıze kabul etmıyoruz..ama son 4 haftada olursa burda kuveze koyuyoruz dedı.doktorlarımız gerekelı bı durum olursa egeünı. Tepecık yada cocuk hast sevk edıyor dedı.. ıcımız rahat olabılır galıba :)
ah zeynepcim çok iyi anlıyorum ama takdir edilesi duruşun, güçlülüğün sana yeter; elbette insan bir süre sonra çook yoruluyor ve destek istiyor ama ben, insanın annesinin bile kendinden daha çok düşünmeyeceğini öğrendim o yüzden artık gelene gelme demiyorum gelmeyene de neden gelmedin demiyorum. evet çok sinir bozucu bir şey öyle bakarım ederim deyip sonra aa senin sesin iyi geliyor bir şeyin yok diyip bahane eder gibi gelmemek destek olacağına sinir ederek köstek olmak kolayına geliyor insanların.
cahiller gibi sesi iyiyse bir şeyi yoktur diyorlar inanamıyorum hadi baban neyse de kadınların bunu anlaması lazım mesela kayınvalidenin aaamaaan boş ver allah aşkına gelirse gelir oğlu için torunu için yapacak tabi gelmezse de yardımcı falan alırsın annene de kıyamam çok yüklenilmiş ama ne yapıcaksın işte hastayım desen yatsan naza çekiyor biz böyle miydik hamileyken derler, ayakta kalsan dirayet göstersen aman bunun bi rahatsızlığı yok deyip halini bile sormazlar. hayrılısıyla bebişlerimiz gelse de bizi o büyülü kokularıyla mest edip uzaklaştırsa, kurtarsalar bu durumlardan...
Bugün doktora gittik. Bebeğim 2550 olmuş.Suyum çok iyimiş. Katıksız yatmaya devam.
34+1deyim. Rahim uzunluğum 2ymiş bu arada. 2 hafta bizi idare edermiş. Açılmam çok azmış. Suyum iyi olduğu için şu an beklicek yavrum inşallah. NST de çok şükür sancılarım azalmış.
Doktorum mükemmel bir doktor. İyiki değiştirmişim. Hastanemide öyle. Bir de geçen gün yaşadıklarımdan bir hayır çıkardım kendime.
Şu anki doktorum bizim evimize yakın oturuyor. Gece acil bir durumda beni ara, hemen beraber geçeriz dedi. Kendimi o kadar güvende hissettim ki. Gebelik beslenme doğum hemen bir sürü kitap verdi, bunları oku mutlaka dedi. Hafta da 2 gün görüşücez.
Şu an içim çok rahat. Geçen gün yaşadıklarımın üzüntüsnü, stresini hala atamadım. Ama içim rahatladı gerçekten.
Bundan sonra Allah'ıma emanetiz....
Bu arada kızlar allah kimseye yaşatmasın ama şu kasılamalara deginmek istiyorum..Benmde geçen bebegin hareketlerinde azalma demiyim de güçsüzlük hissettim hastaneye gittim..Nst ye aldılar, Ben kasılmayı falan çok hissetmiyordum ama sancımlarım 80-100 vuruyordu ve bebegin kalp atışlarını zayıflatmış..Acilen başka bir hastaneye kaldırıldım ordada nstye baglandım bu sefer güçlü olarak kasılmayı hissetmye başladım karnım vajina yoluna dogru sepsert oluyordu sanki bebek kendini itiyordu tabi sancımda çok yüksekti..Hastaneye yatışım yapıldı sancılar durduruldu bebegin kalp atışlarıda düzeldi çok şükür..Ama bu kasılma bende 2 cm açılmaya yol açtı..
3 gün hastanede yattım şimdi eve çıktım ve o kasılmaların ne kadar önemli oldugunu anladım..Eger o gün hastaneye gitmeseydim ya erken dogum olurdu yada bebegin kalp atışları zayıladıgından yavrumu kaybedebilirdim..
Ayrıca bu tür kasılmalar oldugunda dk ka tutulmalı,ve bu kasılmalar bebegin oksijen durumunu azaltıyormuş..
Rabbim yavrumu korudu..Sizlerde böyle güçlü kasılmalar hissedersiniz aman deyim hafife almayın..
Çok şükür bizim ciger geliştirici ignelerimiz yapıldı riskimiz azaldı ama yine tetikdeyiz..
Babam bana canlı bomba diyor
Bi dogursaydık kızlar saglıkla uff..
slm fıstıklar biz oğluşum karnımda evimize geldik uzun zamandır yoktuk çünkü oğluş 7aylık olunca gelmeye kalktı ve durdurulmak için yapılan ilaç ve ciğer gelişim iğnesi bendeki tüm hormonları ve şekeri uçurdu 2hafta hastanede yattık evimize kavuştuk şimdi evimizdeyiz şükür ikimizde iyiyiz sizi de çok özlemişiz şuan yemek için çıkacağım ama doğum yapanlar ve yapmak üzere olanlar varsa rabbim herkezinkini kucağına sağlıkla kavuştursun çok kötü günlerde yaşadım ama çok güzel doğumlarda gördüm tek sağlıkla kucağımıza gelsinler herşeye değerlerakşam doğum yapanları okurum inşallah gündüz gelen giden kafamn da kalk mıyor ama herkezide merak ettim minişlerinide
günaydın kızlar,
bugün oğlumun 9.günü.hala hastanedeyiz ama eve gitme ihtimalimiz yüksek.tahlil sonuçlarını bekliyoruz.
9 gün olduğuna inanamıyorum.çok gario bir duygu.ama çok da güzel.Allah hepinize yaşatsın bu güzel hisleri.sağlıkla alın bebişleriniz kucağınıza.
oğlum 1750gr doğdu biliyosunuz.1850 gr olmuş teyzeleri.yavaş yavaş büyüyoruz.
beslenmemizde güm geçtikte düzeliyor.sarılık problemimiz devam ama doktorumuz artış olmazsa yada çok az olursa kendi atacak demektir diyor.
birde bizi bir an önce evimize göndermek istiyor.çünkü 2kg olmadan aşı yapamıyorlar.tutmuyormuş.bağışıklığı çok zayıf zaten aşısı da yok hastane enfeksiyonundan da kokuyor doktorumuz.
bu arada doktor ziyareyçi yasağı koydu bize.odaya kimseyi somayın kapıdan görsünler diyor.ama bazen en yakınlarınız bile bozuluyor söyleyince.
ama bebğimin sağlığı önemli benim için.anlayan insanda bozulmaz bu duruma.babası da bende sadece doyururken yada altını değiştirirken kucağımıza alıyoruz.çok minik ve enfeksiyona çok açık.biz bile korkuyoruz insanlar niye anlayışsız bu kadar bilmiyorum.
biraz geçmişi okudum.hazırlıklarınız son sürat devam gördüğüm kadarıyla.kolay gelsin kızlar.eve gideyim bende daha odasında kıyafetlerini falan yerleştiricem.
Allah tan bir çok eksiği tamamladık ben hastanedeyken.ama doğum ani oldu yine de.hala ufak tefek eksikler var.
bu arada 2 gün önce bende hastalandım kızlar.ateşim yükseldi.nasıl titriyorum.hastanede olmanın avantajı hemen doktora haber verdik.bu arada doğumumu yaptrıran ve beni hamileliğimin başından beri takip eden doktorum beni taburcu etmiş olmasına rağmen hergün uğradı odamıza.beni kontrol etti.oğlumu ziyaret etti.Allah razı olsun.ne muradı varsa versin.çok çok iyi bir doktor.hep güven verdi bana.
ateşim yükselince yine geldi(bıktı benden artık:)).süt ateşiymiş.oğlum mink olduğu için ememiyo beni çenesi yeterince kuvetli değil:)
sütünü 2 saatte bir sağman lazım ateşin 40 a kadar çıkabilir dedi.gerçekten öyleymiş.hiç duymamıştım.aylardır netten araştırmadık bişey bırakmadım ama bu gözüme çarpmadı hiç.dünden beri iyiyim.
sizinde aklınızda olsun şimdiden.
bizde durumlar şimdilik böyle.yine yazarım kızlar.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
selam kızlar nasılsınız ? hemn bizden haberleri özet geçiyorum :) önceki gece anamdan emmdiğim süt burnumdan geldi karnım oldu bir taş ne tarafa dönsem ağrıdan kıvranıorum ağlaya ağlaya uyuyorumm sabahı ettim sabahtan doktoru aradım bu arada hala yataktayım o sıra ...kasılmaya benzemio ama gel bakalım dedi tabi benim hazırlanmam (çorabımı bile zor giyom artık ) 12yi buldu taksiye atladım doktoruma gittim tabi ağrıdan kıvranıorum taksicide abla bugun doğurmazsın dimi dio bana yaa dedim sus ağzından yel alsın karnıma bastırdı falan miden bu senin dedi ben hala ısrar ediyorum yok midem değil mide yer değiştirirmi benim her tarafım ağrıyo neyse dün ne yedin dedi 2 mandalina yedim yattım dedim afferin sana dedi posalı seyler mercimek çorbası bile mideyi yoarar sen kesin mide spazmı geçiriyosun... dedi az ye dedi şunu ye bunu yeme falan ama benim ağrı dinmio tansiyonumu ölçtü 14 9 bebeğe baktı hafta geç olmasına rağmen 1800 olmus boyunu sormak aklıma gelmedi çatı muyanesine aldı beni hiç açılma yok dedi sen olur de ben normal doğururum dedim 122 ile falan doğuracak büyük ihtimalle 118 olmusum çünkü gerçekten mi dio bana dedim saka yapar gibi bi haliimmi var neyse nst ye yolladı kızım patır patır oynuyo hiç kasılma yok 18lerde seyredio içimiz rahatladı tabii 2 hafta daha doğurma ondan sonra küveze de girmez doğursan da dedi 33 haftadayım bu arada ağrılarım daha bu saat geçti bu arada allah kimseye vermesin KIZLAR YAĞLI VE POSALI YİYECEKLERDEN KAÇININ BİDE ÇAVDAR EKMEKLERİDE ZOR TÜKETİLİOMUS MİDEDE HABERİNİZ OLSUN hepinizi öpüyorum vallahi yoruldum yazarken :)
yok canım odayı bosaltıyorum hala ama dinlene dinlene ne cok esya tıkmısız cul caput her elimize geleni oraya tıkmısız simdi bosaltması bitmek bilmedi :))
ayy sağ ol canım yaaa ben arayamadım ama sen halletmişin.
36. haftadan sonra da ne kuvözü ya gerek kalmaz ki zaten..inşallah yani :)
içimiz rahat olsun mu bilemedim şimdi 36. haftanın ortasında olursa noolcek
günaydın kızlar,
bugün oğlumun 9.günü.hala hastanedeyiz ama eve gitme ihtimalimiz yüksek.tahlil sonuçlarını bekliyoruz.
9 gün olduğuna inanamıyorum.çok gario bir duygu.ama çok da güzel.Allah hepinize yaşatsın bu güzel hisleri.sağlıkla alın bebişleriniz kucağınıza.
oğlum 1750gr doğdu biliyosunuz.1850 gr olmuş teyzeleri.yavaş yavaş büyüyoruz.
beslenmemizde güm geçtikte düzeliyor.sarılık problemimiz devam ama doktorumuz artış olmazsa yada çok az olursa kendi atacak demektir diyor.
birde bizi bir an önce evimize göndermek istiyor.çünkü 2kg olmadan aşı yapamıyorlar.tutmuyormuş.bağışıklığı çok zayıf zaten aşısı da yok hastane enfeksiyonundan da kokuyor doktorumuz.
bu arada doktor ziyareyçi yasağı koydu bize.odaya kimseyi somayın kapıdan görsünler diyor.ama bazen en yakınlarınız bile bozuluyor söyleyince.
ama bebğimin sağlığı önemli benim için.anlayan insanda bozulmaz bu duruma.babası da bende sadece doyururken yada altını değiştirirken kucağımıza alıyoruz.çok minik ve enfeksiyona çok açık.biz bile korkuyoruz insanlar niye anlayışsız bu kadar bilmiyorum.
biraz geçmişi okudum.hazırlıklarınız son sürat devam gördüğüm kadarıyla.kolay gelsin kızlar.eve gideyim bende daha odasında kıyafetlerini falan yerleştiricem.
Allah tan bir çok eksiği tamamladık ben hastanedeyken.ama doğum ani oldu yine de.hala ufak tefek eksikler var.
bu arada 2 gün önce bende hastalandım kızlar.ateşim yükseldi.nasıl titriyorum.hastanede olmanın avantajı hemen doktora haber verdik.bu arada doğumumu yaptrıran ve beni hamileliğimin başından beri takip eden doktorum beni taburcu etmiş olmasına rağmen hergün uğradı odamıza.beni kontrol etti.oğlumu ziyaret etti.Allah razı olsun.ne muradı varsa versin.çok çok iyi bir doktor.hep güven verdi bana.
ateşim yükselince yine geldi(bıktı benden artık:)).süt ateşiymiş.oğlum mink olduğu için ememiyo beni çenesi yeterince kuvetli değil:)
sütünü 2 saatte bir sağman lazım ateşin 40 a kadar çıkabilir dedi.gerçekten öyleymiş.hiç duymamıştım.aylardır netten araştırmadık bişey bırakmadım ama bu gözüme çarpmadı hiç.dünden beri iyiyim.
sizinde aklınızda olsun şimdiden.
bizde durumlar şimdilik böyle.yine yazarım kızlar.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
ya aynen ya herkes arkadan bakınca hamile değilsin diyor şu ana kadar 8 kilo aldım ama çatlak karında hat safhada bu saatten sonrada yarayacak bi krem yoktur heralde
:) İnşallah gerek kalmaz konustugum bayan cok yumusaktı gayet sabırla cevapladı sorulamı bı anda kanım kaynadı hastaneye :):):)
sız ne guzel bebeklerınız ayrıntılı gormussunuz benım oldugum yerde oyle renklı ultrason falan yokinşallah gelır gelmez ilk işim ultrasona gırmek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?