2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Teyzelerim geldiler yatılı. Evim kalabalık, yatıyorum ya moral olsun diye. İnsanın böyle sevenleri olması ne güzel. Hemen yemekler, temizlik, ütü işlerine giriştiler. İnsanın akrabalarının canından can olması ne kadar önemli...
Allah eksik etmesin, kimseyi de yalnız bırakmasın...

nasılsınız canlar :)
beni soracak olursanız, evimdeyim bugün.. dün işte son günümdü..
işler de cok yoğundu gidişim şerefine herhalde..
dün çıkışıma yakın eşim geldi iş yerine, dedim benim mesaim bitmedi amaa
güldü bişey demedi
meğer bir organizasyon yapmışlar, kocaman bir pasta geldi, üzerinde resmim olan..
cok duygulandım, bütün arkadaşlarım etrafımdaydı, patronum kısa ama anlamlı bir konuşma yaptı.
ben de bir kaç kelime söyledim, sesim titremeye başlayınca kısa kestim
pastamızı kestik yedik, güldük konuştuk.. güzel bir ugurlama oldu, hepsini özleyeceğim gerçekten..
bugün erken kalkma derdi yoktu, uyuduk kocamla güzel güzel, sonra kahvaltımızı yaptık, onu işe uğurladım..
ben de evdeki işlerime koyuldum.. yemeğimi koydum ocağa...
akşamdan oğlumun battaniyelerini yıkamıştım, biraz önce de hastane çıkışını, tulumlarını ve çıtçıtlı bodylerini attım..
battaniyeleri yumuşacık oldu oğlumun, mis gibi de koktular.. dalan roxy kullandım.. tavsiye ederim kızlar henüz yıkamayan arkadaşlara..

dün foruma bakmaya calıştım ara ara, btlkubra doğum yapmış ablasının mesajını gördüm.
allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı hepimizin başına..

sizde ne var ne yok bakalım?? herşey yolunda di mi??
gecmişe biraz bakayım ben.. hadi görüşürüz kızlar..

gözün aydın canım, ne mutlu sana.. moral olmuştur gerçekten..
allah sevdiklerimizden ayırmasın, eksikliklerini göstermesin inşallah..

aminn canımmmm kimse yanlız kalmasın bu hayatta :)

selam taze annecikler bebişleriniz için hoş geldik bebek kurabiyeleri ve özel günler için kurabiyeler yapıyorum ilgilenenler olursa mesaj atabilirler.facebook adresimi verebilirim.hayırlı doğumlar

merhabalar ben hoşgeldin bebek kurabiyesi yaptırmak istiyorum facebook adresinizi alabilirsem sevinirim

gecmis olsun cavdarı bilmiyordum geneldede cavdar ekmegi yerim

benim tuzdan oluuyyor sanırım tuzsuz yiyemiyorum yemeklerisanırım ondan
masajda yaptır esine bana iyi geliyor
sor bakalım ne diycek
ben peynir yemedigim icin sütü iki bardak yogurt iki kase ve bir bardak maden suyu alıyorum doktor bir bardak süt yeterlidir azcıkta peynir dedi ama fazlasını alıyorum ben :)

ay ben neler çektim o odayı boşaltırken..ne kadar çok ıvır zıvır varmışş..boşalttıktan sonra birde o eşyalara yer bulmak var..

evet ya en zor is o hic biryere sıgdırılamayan kullanılmayan tam ıvır zıvırlarla dolu

benim tuzdan oluuyyor sanırım tuzsuz yiyemiyorum yemeklerisanırım ondan
masajda yaptır esine bana iyi geliyor
sor bakalım ne diycek
ben peynir yemedigim icin sütü iki bardak yogurt iki kase ve bir bardak maden suyu alıyorum doktor bir bardak süt yeterlidir azcıkta peynir dedi ama fazlasını alıyorum ben :)

ay ben neler çektim o odayı boşaltırken..ne kadar çok ıvır zıvır varmışş..boşalttıktan sonra birde o eşyalara yer bulmak var..

evet ya en zor is o hic biryere sıgdırılamayan kullanılmayan tam ıvır zıvırlarla dolu

çok şanslısın..benim yanımda bi tek eşim var şu anda ağlayıp duruyorum..her şey yarıyamalak ben yatıyorum.Allahtan hafta sonu kardeşim gelip bebeğin kıyafetlerini filan ütülüyecek yerleştirecek ama böyle hiçbişey yapamıyo olmak çok canımı sıkıyo

Selam kızlar.
Demetabla iyi olmana çok sevindim
tzeyno sana da selam canım. Allah yardımcınız olsun.

Ben hala çok hastayım gribim:2:
Yarın doktora gideceğiz inşallah bakacağım kızıma...
Hepinize hayırlı günler diliyorum.
Allah'a emanet olun...

canım ne güzel bir uğurlama olmuş gerçekten de çok şanslısın iş arkadaşların patronun çok zarif insanlarmış valla..
seni böyle uğurlamaları çok büyük incelik

merhaba aranızda sezeryan olacak varmı korkularınız ne safhada...

benim sezeryan galiba hatta umarım diyeyim çünkü ben normal doğum fikrine alışamıyorum, geriliyorum, lafını bile ettirmiyorum kadın olmak zor ya ve sanırım ben kadınlığımla pek barışık değilim...

kızlar cmtesi kv ve kocam ikea ya gidecek, kv kendine koltuk örtüsü almak istiyor ben de küvet sipariş edeyim bari dedim, nette sadece bu var siz de bunu mu aldınız ikeadan alacağım diyen arkadaşlar vardı bana yardımcı olabilirlerse sevinirim

bir de kova var mı orada onu sorayım, başka neler aldınız siz ikea dan mobilya dışında

ne mutlu sana gözün aydın canım..insanın sevdiklerinin yanında olması ne kadar güzel..ne varsa insanın canında var..

selam canım biz iyiyiz şükür..son iş günlerimizi geçirmeye çalışıyoruz artık az kaldı 15 Aralıkta gelir elbet..senin adına çok sevindim..çok güzel bir uğurlama olmuş..ev hanımlığın hayırlı olsun canım..işlerinde kolay gelsin..

selam canım çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin..seni özlüyorum çokkk..

ben küvet almadım ikeadan bilgi veremem o konuda..yatak harici aldıklarım:
...

ben peynir çok severim bu ara süt içemyrum aklıma bile gelmiyo soğuk süt içmek istyrum da zararlıymış galiba

canım nie ağlıyosun...allah başka derrt vermesin allahtan kızkardeşin var üzülme nolur

hayirli günler
gece en son yazmistim, 9 gibi baslayan kasilmalarim iyice artti. sıklasinca hastaneye geldin. rahim inceligi yok denecek kadar inelmis. rahimagzina acik dedi doktor. simdi yine hastanedeyim...=( gözetim altindayim...ne olacak bilemiyorum

canım geçmiş olsun..Allah kolaylık versin..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

slm kuzumun teyzoşları doktordan geldik biz oğluşumun sağlığı yerinde şükür.kilosu tam 2.000 gr, baştan ayağada 42 cm olmuş ama umarım doğuncada böyle uyur velet.gıcık etti yine babayla bizi.doktor ne yaptıysa sadece 2 tepik attı istifini bile bozmadı yaa..arada gözlerimizi açtık.korktum valaa sağa sola fır dönüyolar çapkın olcak galba çok net poz veremedik yine teyzeleri yaa..moralim bozuldu yine..söylendim gelirken dedim elalemin veletleri ne pozlar veriyo sen dön kıçını yat,çıkta çimdiklicem seni dedim
sarı akıntım vardı ama kaşıntısız..fitil verdi..geç döllenmeydi benim oğluş ama haftasını yakalamış.33.haftadayız..15 ocaktan ocak sonuna kadar bekleyebiliriz dedi doktorumuz kuzuşumu rabbim hayırlı doğumlar versin hepimize inş.

Son düzenleme:

oy maşallah subhanallah..yerim ben onun minik burnunu..ne tatlı şey o öyle..inş doğunca da böyle uyur canım ya..hadi bakalım Allah hakkında hayırlısını versin..

çok geçmiş olsun canım Rabbim hakkında hayırlısını versin

maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…