ikeanın bir modelini arıyorum ama yok piyasada
Eki Görüntüle 568875 Eki Görüntüle 568877 Eki Görüntüle 568878 Eki Görüntüle 568879
hayirli günler
gece en son yazmistim, 9 gibi baslayan kasilmalarim iyice artti. sıklasinca hastaneye geldin. rahim inceligi yok denecek kadar inelmis. rahimagzina acik dedi doktor. simdi yine hastanedeyim...=( gözetim altindayim...ne olacak bilemiyorum
bu arada birşey sorucam size.
kimin fikriydi hatırlamıyorum.hani bebek odası perdesi olarak beyaz tül alıp,yukardan aşağıya kadar ponponlu aksesuarlar yapıp asmaktan bahsedilmişti bir ara.
benim o ponponları yamaya vaktim olmaz da:)netten falan alabileceğim bir yer varmıki?
bebiş erken gelince perde kaldı tabi.
nasılsınız canlar :)
beni soracak olursanız, evimdeyim bugün.. dün işte son günümdü..
işler de cok yoğundu gidişim şerefine herhalde..
dün çıkışıma yakın eşim geldi iş yerine, dedim benim mesaim bitmedi amaa
güldü bişey demedi
meğer bir organizasyon yapmışlar, kocaman bir pasta geldi, üzerinde resmim olan..
cok duygulandım, bütün arkadaşlarım etrafımdaydı, patronum kısa ama anlamlı bir konuşma yaptı.
ben de bir kaç kelime söyledim, sesim titremeye başlayınca kısa kestim
pastamızı kestik yedik, güldük konuştuk.. güzel bir ugurlama oldu, hepsini özleyeceğim gerçekten..
bugün erken kalkma derdi yoktu, uyuduk kocamla güzel güzel, sonra kahvaltımızı yaptık, onu işe uğurladım..
ben de evdeki işlerime koyuldum.. yemeğimi koydum ocağa...
akşamdan oğlumun battaniyelerini yıkamıştım, biraz önce de hastane çıkışını, tulumlarını ve çıtçıtlı bodylerini attım..
battaniyeleri yumuşacık oldu oğlumun, mis gibi de koktular.. dalan roxy kullandım.. tavsiye ederim kızlar henüz yıkamayan arkadaşlara..
.
Teyzelerim geldiler yatılı. Evim kalabalık, yatıyorum ya moral olsun diye. İnsanın böyle sevenleri olması ne güzel. Hemen yemekler, temizlik, ütü işlerine giriştiler. İnsanın akrabalarının canından can olması ne kadar önemli...
Allah eksik etmesin, kimseyi de yalnız bırakmasın...
benim tuzdan oluuyyor sanırım tuzsuz yiyemiyorum yemeklerisanırım ondan
masajda yaptır esine bana iyi geliyor
sor bakalım ne diycek
ben peynir yemedigim icin sütü iki bardak yogurt iki kase ve bir bardak maden suyu alıyorum doktor bir bardak süt yeterlidir azcıkta peynir dedi ama fazlasını alıyorum ben :)
hayirli günler
gece en son yazmistim, 9 gibi baslayan kasilmalarim iyice artti. sıklasinca hastaneye geldin. rahim inceligi yok denecek kadar inelmis. rahimagzina acik dedi doktor. simdi yine hastanedeyim...=( gözetim altindayim...ne olacak bilemiyorum
slm kuzumun teyzoşlarıdoktordan geldik biz oğluşumun sağlığı yerinde şükür.kilosu tam 2.000 gr, baştan ayağada 42 cm olmuş ama umarım doğuncada böyle uyur velet.gıcık etti yine babayla bizi.doktor ne yaptıysa sadece 2 tepik attı istifini bile bozmadı yaa..arada gözlerimizi açtık.korktum valaa sağa sola fır dönüyolar çapkın olcak galba çok net poz veremedik yine teyzeleri yaa..moralim bozuldu yine..söylendim gelirken dedim elalemin veletleri ne pozlar veriyo sen dön kıçını yat,çıkta çimdiklicem seni dedim
sarı akıntım vardı ama kaşıntısız..fitil verdi..geç döllenmeydi benim oğluş ama haftasını yakalamış.33.haftadayız..15 ocaktan ocak sonuna kadar bekleyebiliriz dedi doktorumuz kuzuşumurabbim hayırlı doğumlar versin hepimize inş.
Eki Görüntüle 569225 Eki Görüntüle 569228
buarada nstye yani sancı mankinasına nezman giricem ben doktor beyyy dedimara ara karnımda kasılmalar oluyo dedim.normal onlar rahim egzersiz yapıyo doğuma hazırlıyo kendini..bidahaki geldiğinde sokucam seni nstye dedi.35.haftada falan olucaz ozmanda..bakalım hayırlısı..kasılmalar normalmiş kızlar yaa kanama olmadığı müddetçe ve erken doğum riski olmadığı sürece normalmiş..
hayirli günler
gece en son yazmistim, 9 gibi baslayan kasilmalarim iyice artti. Sıklasinca hastaneye geldin. Rahim inceligi yok denecek kadar inelmis. Rahimagzina acik dedi doktor. Simdi yine hastanedeyim...=( gözetim altindayim...ne olacak bilemiyorum
slm kuzumun teyzoşlarıDoktordan geldik biz Oğluşumun sağlığı yerinde şükür.kilosu tam 2.000 gr, baştan ayağada 42 cm olmuş Ama umarım doğuncada böyle uyur velet.gıcık etti yine babayla bizi.doktor ne yaptıysa sadece 2 tepik attı istifini bile bozmadı yaa..arada gözlerimizi açtık.korktum valaa sağa sola fır dönüyolar çapkın olcak galba çok net poz veremedik yine teyzeleri yaa..moralim bozuldu yine..söylendim gelirken dedim elalemin veletleri ne pozlar veriyo sen dön kıçını yat,çıkta çimdiklicem seni dedim
Sarı akıntım vardı ama kaşıntısız..fitil verdi..geç döllenmeydi benim oğluş ama haftasını yakalamış.33.haftadayız..15 ocaktan ocak sonuna kadar bekleyebiliriz dedi doktorumuz kuzuşumuRabbim hayırlı doğumlar versin hepimize inş.
Eki Görüntüle 569225 Eki Görüntüle 569228
hayirli günler
avukat teyzesi napsın anasıda merak ediyo yauwcanım ne güzel düşünmüşler iş arkadaşların ve eşin afferim onara valla :)çok güzel oh izindesin artık
halledersin her bi işini :)
oh oh ne güzel valla insna çok ihtiyaç duyuyo böyle zamanlarda allah razı olsun hepsinden aminn :)
ben tuzu hıc kesmedım yanı zaten cok tuzlu yemıyordum kesme geregıde görmedım ama asitli yağlı şeyler ve
unlu mamulleri pek tuketmemey calısıyorum :) ben peynrıde yıyorum sütte içiyorum yoğurtta yıyorum valla
kesmıyo beni yaa nası bi kalsiyum açlığı ise nasıl canım istiyo hepsinden özellikle süt ve yoğurt öyle böyle değil
canımm hakkında hayırlısı olsun sanırım senın bebıs doğucak sağlıkla gelsın ınsallah içini ferah tut
herseyın hayırlısı kucuk değil ki kocaman olmuştur senle aynıyız nerdeyse sağlıkla gelir inş.. yavrun
maşallah maşallahh :) ay çocuk içerde nelerle baş ediyo uğraşıyo anası da kalkmış poz da poz
fotomodel mi sandın sen çocuu hıı seni seniböylede avukatlığını yaparım yani doğsun asılo seni çimdiricek ehueheue
canım evet normal ama çok sık olması normal değil en azındna benim doktorum öyle söyluyor gun ıcınde
bi kaç kez olmasını normal karşılıyoruz ama çok sıksa ve ağrılarda eşlik ediyorsa önemli onu söyliyimde
kasılma yasayan arkadaslar şeyapmasınönlemlerını alsınlar benım 1 saat içinde 6 kez , 6 ile 10 dk arasında gelen
sancıalrım olduğunu duyunca hönk olmuştu dr :) zaten nst de sancı da çıkmıştı çok olmasa da takip et sıklaşırsa
istirahat vericez demişti...
bizimkide bukadar verdi işte anca buzmana kadar pozu cnm yaa ve kendisiyle bu resimlerin alakası yokgeçmiş olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
oy oy oy maşallah yakışıklıya annesi ne güzel çıkmış daha ne istiyon biz daha doğru dürüst hiç görmedik bebişi hep yüzünü kapatıyo hanımefendi bizde o bi okadar merak ediyoruz neyse cuma kontol var belki ozaman gösterir kendini bu arada oğluşunada maşallah çok şükür kilosu iyi boyuda maşallah iyi
merhaba arkadaşlar.. nasılsınz? sizin kadar sık yazamıyorum ama hep okuyorum bilginize :)
bu arada şu kurabiyelerin güzelliğine bi bakın.. paylaşmak istedim sizinle..
ÇOCUK/BEBEK/DOĞUM GÜNÜ KURABİYELERİ | Facebook
Insallah canım. Mucadeleci yavrularımız bekler.. 1 haftada 500 gr almış yarum, 2551 gr olmuş maşallah. En önemlisi suyum çok iyimiş. O yüzden kendisi gelicem diyene kadar, bekleyebilir. Tabi servisk uzunluğu çok önemli. Tuvalet dışında kalkmıyorum. Doktora göre banyo bile az yapıcam sıcak su açmasın diye. ne yapayım allahtan yaz degıl. Sen de cok dıkkat et kendine... HEp yat, dinlen...
güldü bişey demedi
meğer bir organizasyon yapmışlar, kocaman bir pasta geldi, üzerinde resmim olan..
cok duygulandım, bütün arkadaşlarım etrafımdaydı, patronum kısa ama anlamlı bir konuşma yaptı.
pastamızı kestik yedik, güldük konuştuk.. güzel bir ugurlama oldu, hepsini özleyeceğim gerçekten..
bugün erken kalkma derdi yoktu, uyuduk kocamla güzel güzel, sonra kahvaltımızı yaptık, onu işe uğurladım..
akşamdan oğlumun battaniyelerini yıkamıştım, biraz önce de hastane çıkışını, tulumlarını ve çıtçıtlı bodylerini attım..
battaniyeleri yumuşacık oldu oğlumun, mis gibi de koktular.. dalan roxy kullandım.. tavsiye ederim kızlar henüz yıkamayan arkadaşlara..
dün foruma bakmaya calıştım ara ara, btlkubra doğum yapmış ablasının mesajını gördüm.
allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı hepimizin başına..
sizde ne var ne yok bakalım?? herşey yolunda di mi??
gecmişe biraz bakayım ben.. hadi görüşürüz kızlar..
Eki Görüntüle 569342 Eki Görüntüle 569343 Eki Görüntüle 569344
bunlarda benim yaptığım kurabiyeler isterseniz sipariş verebilirsiniz
ben küvet almadım ikeadan bilgi veremem o konuda..yatak harici aldıklarım:
Eki Görüntüle 569219 Eki Görüntüle 569220 Eki Görüntüle 569221 ...
bu kırmızı kutuyu ne için aldın canım oyuncaklar için falan mı?
güldü bişey demedi
dün foruma bakmaya calıştım ara ara, btlkubra doğum yapmış ablasının mesajını gördüm.
allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı hepimizin başına..
sizde ne var ne yok bakalım?? herşey yolunda di mi??
gecmişe biraz bakayım ben.. hadi görüşürüz kızlar..
gözün aydın canım, ne mutlu sana.. moral olmuştur gerçekten..
allah sevdiklerimizden ayırmasın, eksikliklerini göstermesin inşallah..
aminn canımmmm kimse yanlız kalmasın bu hayatta :)
çok şanslısın..benim yanımda bi tek eşim var şu anda ağlayıp duruyorum..her şey yarıyamalak ben yatıyorum.Allahtan hafta sonu kardeşim gelip bebeğin kıyafetlerini filan ütülüyecek yerleştirecek ama böyle hiçbişey yapamıyo olmak çok canımı sıkıyo
hayirli günler
canım bende odama küçük sepet gibi düşünüyorum da, şu başdaki küçük olan beşik hangi markanın, biraz uygun arıyorum ben çünkü büyük beşiğim var onu pahalıya aldık bu hesaplı olsun istiyorum
slm arkadaslar size bi sorum olucak gobuslerinizde bi degisiklik hissediyormusunuz benim gobuk asagiya indi galiba once oturamiyordum batiyordu simdi baya rahatim bide camasirim islanmaya basladi acaba suyum mu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?