2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
buarada nstye yani sancı mankinasına nezman giricem ben doktor beyyy dedim ara ara karnımda kasılmalar oluyo dedim.normal onlar rahim egzersiz yapıyo doğuma hazırlıyo kendini..bidahaki geldiğinde sokucam seni nstye dedi.35.haftada falan olucaz ozmanda..bakalım hayırlısı..kasılmalar normalmiş kızlar yaa kanama olmadığı müddetçe ve erken doğum riski olmadığı sürece normalmiş..

Son düzenleme:

cnm geçmiş olsun.sakın canını sıkma.olabilecek en iyi yerdesin.hastande olmanın verdiği huzursuzluğu çok iyi biliyorum ama evde daha tedirgin olurdun.

içini rahat tut.dualarımıız seninle.merakta bırakma bizi.

kızlar biz çıkamadık hastaneden.sarılığımız yine artmış biraz.neyse o iyi olsunda alıştık artık hastanelere nasıl olsa.

bu arada birşey sorucam size.

kimin fikriydi hatırlamıyorum.hani bebek odası perdesi olarak beyaz tül alıp,yukardan aşağıya kadar ponponlu aksesuarlar yapıp asmaktan bahsedilmişti bir ara.

benim o ponponları yamaya vaktim olmaz da:)netten falan alabileceğim bir yer varmıki?

bebiş erken gelince perde kaldı tabi.

canım benim fikrimdi..ben çok araştırdım ama internetten alabileceğimiz bir yer bulamadım malesef..etrafında bu konuda sana yardım edecek kimse yok mu? kardeşlerin falan..?

canım ne güzel düşünmüşler iş arkadaşların ve eşin afferim onara valla :)çok güzel oh izindesin artık

halledersin her bi işini :)

oh oh ne güzel valla insna çok ihtiyaç duyuyo böyle zamanlarda allah razı olsun hepsinden aminn :)

ben tuzu hıc kesmedım yanı zaten cok tuzlu yemıyordum kesme geregıde görmedım ama asitli yağlı şeyler ve

unlu mamulleri pek tuketmemey calısıyorum :) ben peynrıde yıyorum sütte içiyorum yoğurtta yıyorum valla

kesmıyo beni yaa nası bi kalsiyum açlığı ise nasıl canım istiyo hepsinden özellikle süt ve yoğurt öyle böyle değil

canımm hakkında hayırlısı olsun sanırım senın bebıs doğucak sağlıkla gelsın ınsallah içini ferah tut

herseyın hayırlısı kucuk değil ki kocaman olmuştur senle aynıyız nerdeyse sağlıkla gelir inş.. yavrun

maşallah maşallahh :) ay çocuk içerde nelerle baş ediyo uğraşıyo anası da kalkmış poz da poz

fotomodel mi sandın sen çocuu hıı seni seni böylede avukatlığını yaparım yani doğsun asılo seni çimdiricek ehueheue

canım evet normal ama çok sık olması normal değil en azındna benim doktorum öyle söyluyor gun ıcınde

bi kaç kez olmasını normal karşılıyoruz ama çok sıksa ve ağrılarda eşlik ediyorsa önemli onu söyliyimde

kasılma yasayan arkadaslar şeyapmasın önlemlerını alsınlar benım 1 saat içinde 6 kez , 6 ile 10 dk arasında gelen

sancıalrım olduğunu duyunca hönk olmuştu dr :) zaten nst de sancı da çıkmıştı çok olmasa da takip et sıklaşırsa

istirahat vericez demişti...

geçmiş olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

oy oy oy maşallah yakışıklıya annesi ne güzel çıkmış daha ne istiyon biz daha doğru dürüst hiç görmedik bebişi hep yüzünü kapatıyo hanımefendi bizde o bi okadar merak ediyoruz neyse cuma kontol var belki ozaman gösterir kendini bu arada oğluşunada maşallah çok şükür kilosu iyi boyuda maşallah iyi

Allah yardımcınız olsun canım..

avukat teyzesi napsın anasıda merak ediyo yauw cnm evet sık kasılma iyi değil tabi benim günde toplam taş çatlasın 3 kez olur..den kendi kasılmalarımı kastetmek istedim yanlış olmasın

bizimkide bukadar verdi işte anca buzmana kadar pozu cnm yaa ve kendisiyle bu resimlerin alakası yok hareket ederken yakaladığı için doktor çocuğumun tipi başka çıkıyo ona üzülüyom

Son düzenleme:

evet cnm suya cok girme zaten dikkat et biraz uzun kalınca rahatsız ediyo ben şimdi şimdi daha rahat giriyorum ama bundan bir ay önce kasılmalarım baslıuodu suda hemen 4 günde bir falan giriyorum hergün girmeye alışığım kokuştuğumu falan hissediyorum bazen ama idare edicez artık bebişine de maşallah günleri yakın olduğu gibi kiloları da öyle yakın gidiyo yavrularımızın bizimkide 5 gün önce 2200 dü şimdi 2500 olmuştur rahimim ilk açılma yaptığında kilosu gerilemeye başlamıştı ama topladı çok şükür kendini bi doğsun ısırıcam onu diyorum totosunu oğlumda yapma anne cok küçük daha benim kadar olunca yaparsın diyo hiç kıyamıyoruz kardeşimize haklı çocuk aylarca kız kardeş istedi şimdi toz kondurmuyo Allah iyiki bana bi kız kardeş verdi deyip duruyo yavrum

ayyy canım ne kadar güzel düşünmüş iş arkadaşların. Ev hanımlığına koyulmuşsun hemen ilk günden Ben de duydum dalanı ama ben dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını kullanıyorum, ondan da memnunum. Benim de cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor, kasılmayla birlikte sancılarım devam ediyor sanki biraz daha şiddetlendi ve değişti sancının şekli doğum yaklaştıkça kendimi çok değişik hissediyorum aslında ne hissettiğimi de tam olarak bilmiyorum sadece içimden ağlamak geliyor bir tuhafım yani

slm arkadaslar size bi sorum olucak gobuslerinizde bi degisiklik hissediyormusunuz benim gobuk asagiya indi galiba once oturamiyordum batiyordu simdi baya rahatim bide camasirim islanmaya basladi acaba suyum mu geliyor

Canım ne güzel ya, çok şanslısın gerçekten insanın böyle çalışma arkadaşları olması çok iyi birşey. Şimdi mis gibi evde bebeğini beklersin inşallah. Bu dalan roxy nasıl kokuyor? Ben dalinin kokusundan mennun kalmadım, çok çabuk uçtu gitti üzerindeki koku.

gözün aydın canım, ne mutlu sana.. moral olmuştur gerçekten..
allah sevdiklerimizden ayırmasın, eksikliklerini göstermesin inşallah..

Amin canım benim, Allah eksikliklerini göstermesinler..

aminn canımmmm kimse yanlız kalmasın bu hayatta :)

Valla öyle, çok zor yalnızlık

Canım haklısın, sıkma tatlı canını. Bu günlerde geçiçek inşallah. Bebeklerimizi kucklarımıza alınca unutucaz hepsini. Bak kızkardeşin var ne güzel bak...

Canım senin hastanede olman şu an en güvenlisi. Hakkında hayırlısı olsun, bence gözetim altında olki acil bir durumda müdahele edilebilsin. Rabbim yardımcın olsun..

çilek mobilyadan yatağı da dahil 220 tlye aldım hanım efendiciğim.. eğer istanbuldaysan benzerini bambu rengi kozyatağı demstockda mothercare ürünlerinde gördüm..130tl gibi bir fiyata.. ama onun içinde yatağı yok.. çilek mobilyada visco yatakda veriyorlar

bayanlar benim kızım sürekli hareket eder dururdu ve kuvvetli hareket ederdi
dünden beri hem çok az hem de güçsüz hareket ediyor
evham yapmaya başladım, doktoru aradım ameliyattaymış

slm arkadaslar size bi sorum olucak gobuslerinizde bi degisiklik hissediyormusunuz benim gobuk asagiya indi galiba once oturamiyordum batiyordu simdi baya rahatim bide camasirim islanmaya basladi acaba suyum mu geliyor

Canım doktoruna telefon aç derim. Islaklık terleme mi, su mu, akıntı mı anlayamabiliriz. Bir sor istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…