slm arkadaslar size bi sorum olucak gobuslerinizde bi degisiklik hissediyormusunuz benim gobuk asagiya indi galiba once oturamiyordum batiyordu simdi baya rahatim bide camasirim islanmaya basladi acaba suyum mu geliyor
avukat teyzesi napsın anasıda merak ediyo yauwcnm evet sık kasılma iyi değil tabi benim günde toplam taş çatlasın 3 kez olur..den kendi kasılmalarımı kastetmek istedim yanlış olmasın
bizimkide bukadar verdi işte anca buzmana kadar pozu cnm yaa ve kendisiyle bu resimlerin alakası yokhareket ederken yakaladığı için doktor çocuğumun tipi başka çıkıyo ona üzülüyom
bayanlar benim kızım sürekli hareket eder dururdu ve kuvvetli hareket ederdi
dünden beri hem çok az hem de güçsüz hareket ediyor
evham yapmaya başladım, doktoru aradım ameliyattaymış
ebruli bişi sorucam cnm ya sezaryenle doğuranlar için ii bunlarda normal doğumda nasıl yapıcaz ne zaman gelecegi pek belli olmuyor bunlar ne kadar dayanıyor ve ne kadar önce sipariş vermemiz gerekiyor birde fiyatları nasıl büyük boyların ve küçük boyların
ayyy canım ne kadar güzel düşünmüş iş arkadaşların. Ev hanımlığına koyulmuşsun hemen ilk gündenBen de duydum dalanı ama ben dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını kullanıyorum, ondan da memnunum. Benim de cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor, kasılmayla birlikte sancılarım devam ediyor sanki biraz daha şiddetlendi ve değişti sancının şekli doğum yaklaştıkça kendimi çok değişik hissediyorum aslında ne hissettiğimi de tam olarak bilmiyorum sadece içimden ağlamak geliyor bir tuhafım yani
Canım ne güzel ya, çok şanslısın gerçekten insanın böyle çalışma arkadaşları olması çok iyi birşey. Şimdi mis gibi evde bebeğini beklersin inşallah. Bu dalan roxy nasıl kokuyor? Ben dalinin kokusundan mennun kalmadım, çok çabuk uçtu gitti üzerindeki koku.
Canım iyi yapmışşın doktorunu aramakla, bekle bakalım. Ama hareket ediyor sonuçta, çok şükür değil mi? Sıkma canını doktorunla konuş bakalım ne dicek..
cnm bunlar 1 ay dayanıyor merak etme poşetli olduğu için tazeliğini koruyor ebatları aynı herbirinin çok küçük değil yani 2 tl ye yapıyorum ne zaman istersen yaparım
birine daha sormustum dedi ama normal yaptıgımız bi kurabiye o kadar dayanmıyor bunlar nasıl dayanıyor merak ettim:26:
Oyyy inanamadım ya... Nasıl bir güzellik bu. Maşallah rabbim nazardan korusun Aslıcımslm kuzumun teyzoşlarıdoktordan geldik biz oğluşumun sağlığı yerinde şükür.kilosu tam 2.000 gr, baştan ayağada 42 cm olmuş ama umarım doğuncada böyle uyur velet.gıcık etti yine babayla bizi.doktor ne yaptıysa sadece 2 tepik attı istifini bile bozmadı yaa..arada gözlerimizi açtık.korktum valaa sağa sola fır dönüyolar çapkın olcak galba çok net poz veremedik yine teyzeleri yaa..moralim bozuldu yine..söylendim gelirken dedim elalemin veletleri ne pozlar veriyo sen dön kıçını yat,çıkta çimdiklicem seni dedim
sarı akıntım vardı ama kaşıntısız..fitil verdi..geç döllenmeydi benim oğluş ama haftasını yakalamış.33.haftadayız..15 ocaktan ocak sonuna kadar bekleyebiliriz dedi doktorumuz kuzuşumurabbim hayırlı doğumlar versin hepimize inş.
Eki Görüntüle 569225 Eki Görüntüle 569228
ya ben internetten bikaç hikaye okudum da kalbim çarpıyo şuan çok korktum
bebeğim normalinden çok çok az hareket ediyo ve dünden beri böyle, ihmal mi ettim ben kötü mü yaptım
doktor da ameliyatta hala
çok şanslısın..benim yanımda bi tek eşim var şu anda ağlayıp duruyorum..her şey yarıyamalak ben yatıyorum.Allahtan hafta sonu kardeşim gelip bebeğin kıyafetlerini filan ütülüyecek yerleştirecek ama böyle hiçbişey yapamıyo olmak çok canımı sıkıyo
ah canım yaa stres yapma demek saçma ama ne kadar iyi olursan o kadar kolay atlatırsın. haber ver fırsat buldukça dualarım seninlehayirli günler
gece en son yazmistim, 9 gibi baslayan kasilmalarim iyice artti. sıklasinca hastaneye geldin. rahim inceligi yok denecek kadar inelmis. rahimagzina acik dedi doktor. simdi yine hastanedeyim...=( gözetim altindayim...ne olacak bilemiyorum
ya ben de tuhaf duygular içindeyim, ne hissettiğimi bilmiyorum, korku, heyecan, tedirginlik, merak, panik.. herşey birbirine girdi..
allahım herşey şöyle kendiliğinden olsa bitse..
yaklaşıyor artık doğum tabi daha yakınız herşeye o yüzden hissettiğin kasılmalar da farklı olur mutlaka..
hadi inşallah güzel haberler ile dönersin canım.. bi mesaj atıcam sana mesajlarına bak tamam mı :)))
evet canım, cok duygulandım ben de zaten.. ben zaten evi cok seven biri olduğumdan şu an öyle mutluyum ki.. allaha cok şükür..
hemen giriştim işlere zaten.. roxy nin kokusu cok güzel canım.. ben memnun kaldım, yumuşacık oldu kıyafetler.. ama paketin arkasındaki ölçüleri kullanmadım ben, az kirli çamaşırlar için 1,5 ölcek diyodu ama ben 1 ölçek kullandım..
hayirli günler
gece en son yazmistim, 9 gibi baslayan kasilmalarim iyice artti. sıklasinca hastaneye geldin. rahim inceligi yok denecek kadar inelmis. rahimagzina acik dedi doktor. simdi yine hastanedeyim...=( gözetim altindayim...ne olacak bilemiyorum
slm kuzumun teyzoşlarıdoktordan geldik biz oğluşumun sağlığı yerinde şükür.kilosu tam 2.000 gr, baştan ayağada 42 cm olmuş ama umarım doğuncada böyle uyur velet.gıcık etti yine babayla bizi.doktor ne yaptıysa sadece 2 tepik attı istifini bile bozmadı yaa..arada gözlerimizi açtık.korktum valaa sağa sola fır dönüyolar çapkın olcak galba çok net poz veremedik yine teyzeleri yaa..moralim bozuldu yine..söylendim gelirken dedim elalemin veletleri ne pozlar veriyo sen dön kıçını yat,çıkta çimdiklicem seni dedim
sarı akıntım vardı ama kaşıntısız..fitil verdi..geç döllenmeydi benim oğluş ama haftasını yakalamış.33.haftadayız..15 ocaktan ocak sonuna kadar bekleyebiliriz dedi doktorumuz kuzuşumurabbim hayırlı doğumlar versin hepimize inş.
Eki Görüntüle 569225 Eki Görüntüle 569228
Selam kızlar.
Demetabla iyi olmana çok sevindim
tzeyno sana da selam canım. Allah yardımcınız olsun.
Ben hala çok hastayım gribim:2:
Yarın doktora gideceğiz inşallah bakacağım kızıma...
Hepinize hayırlı günler diliyorum.
Allah'a emanet olun...
nasılsınız canlar :)
beni soracak olursanız, evimdeyim bugün.. dün işte son günümdü..
işler de cok yoğundu gidişim şerefine herhalde..
dün çıkışıma yakın eşim geldi iş yerine, dedim benim mesaim bitmedi amaa
güldü bişey demedi
meğer bir organizasyon yapmışlar, kocaman bir pasta geldi, üzerinde resmim olan..
cok duygulandım, bütün arkadaşlarım etrafımdaydı, patronum kısa ama anlamlı bir konuşma yaptı.
ben de bir kaç kelime söyledim, sesim titremeye başlayınca kısa kestim
pastamızı kestik yedik, güldük konuştuk.. güzel bir ugurlama oldu, hepsini özleyeceğim gerçekten..
bugün erken kalkma derdi yoktu, uyuduk kocamla güzel güzel, sonra kahvaltımızı yaptık, onu işe uğurladım..
ben de evdeki işlerime koyuldum.. yemeğimi koydum ocağa...
akşamdan oğlumun battaniyelerini yıkamıştım, biraz önce de hastane çıkışını, tulumlarını ve çıtçıtlı bodylerini attım..
battaniyeleri yumuşacık oldu oğlumun, mis gibi de koktular.. dalan roxy kullandım.. tavsiye ederim kızlar henüz yıkamayan arkadaşlara..
dün foruma bakmaya calıştım ara ara, btlkubra doğum yapmış ablasının mesajını gördüm.
allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı hepimizin başına..
sizde ne var ne yok bakalım?? herşey yolunda di mi??
gecmişe biraz bakayım ben.. hadi görüşürüz kızlar..
aherdo oyy ne güzel olmuş yaa en sevdiğim şey, hiç yaşamadım öyle bir sürpriz hep hayal etsem de...
ne güzel bu haftalara kadar çalıştın, harika bir şekilde işe ara verdin, şimdi rahatça bebişinin işlerini yapıyorsun, şöyle bir uzaktan bak kendine vallahi çok şanslısın maşallah...hayırlısıyla bebişin de eve teşrif edince her şey daha güzel olacak telaş yapma :)
zeynepfaz canım bende de o küvetten var, o yeterli olur elbette.
ama küvet filesi, kova ve maşrapa almadım ben de unuttum kaldı :26: bi de kirli sepeti de şart değil mi :44:
yaa nolur ağlama bak ben de ağlarım zaten hazırım...bana benziyorsun sen de, iş yapmadığın zaman öyle büyük bir yük oluyor ki hele bir de yalnızsan ve hava da kötüyse :) ağla ağla için çıkar kaç kere yaşadım bilmiyorum ama lütfen bebeğinin bundan çoook etkilendiğini hatırla ve sakinleş, müzik dinle, bırak kalsın işler şu an durumun müsait değil olacak o kadar canım benim az kaldı sabret bebiş gelince inşallah yeniden doğacağız
ah canım yaa stres yapma demek saçma ama ne kadar iyi olursan o kadar kolay atlatırsın. haber ver fırsat buldukça dualarım seninle
şekerli bir şeyler yiyip içip soluna yat veya sırt üstü(ama çok uzun kalma bu pozisyonda) uzan birazcık bekle canım buna rağmen hala oynamıyorsa ya da güçsüzleşmişse belki kordon dolanmış olabilir o da normalmiş doktor söylemişti, zaten aramışsın doktorunu inşallah bir sorun yoktur, kendini sıkma gerilme ki kasılman olmasın yoksa nefes alışı da zorlaşır bebişinin :26:
Canım ne güzel ya, çok şanslısın gerçekten insanın böyle çalışma arkadaşları olması çok iyi birşey. Şimdi mis gibi evde bebeğini beklersin inşallah. Bu dalan roxy nasıl kokuyor? Ben dalinin kokusundan mennun kalmadım, çok çabuk uçtu gitti üzerindeki koku.
Amin canım benim, Allah eksikliklerini göstermesinler..
Valla öyle, çok zor yalnızlık
Canım haklısın, sıkma tatlı canını. Bu günlerde geçiçek inşallah. Bebeklerimizi kucklarımıza alınca unutucaz hepsini. Bak kızkardeşin var ne güzel bak...
Canım senin hastanede olman şu an en güvenlisi. Hakkında hayırlısı olsun, bence gözetim altında olki acil bir durumda müdahele edilebilsin. Rabbim yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?