2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm arkadaslar size bi sorum olucak gobuslerinizde bi degisiklik hissediyormusunuz benim gobuk asagiya indi galiba once oturamiyordum batiyordu simdi baya rahatim bide camasirim islanmaya basladi acaba suyum mu geliyor

ben bı değişiklik göremıyorum sadece cok hızlı büyyo sanki her gecen gun daha büyük gelıyo :)

bugun aslında üst taraf biraz düzleşmiş gibi geldi karnımın ama bilemıorm yaa :)

bence doktoruna söyle idrar da oalbilir su da belli olmaz

anlaştık :13:

Son düzenleme:
bayanlar benim kızım sürekli hareket eder dururdu ve kuvvetli hareket ederdi
dünden beri hem çok az hem de güçsüz hareket ediyor
evham yapmaya başladım, doktoru aradım ameliyattaymış

Canım iyi yapmışşın doktorunu aramakla, bekle bakalım. Ama hareket ediyor sonuçta, çok şükür değil mi? Sıkma canını doktorunla konuş bakalım ne dicek..

cnm bunlar 1 ay dayanıyor merak etme poşetli olduğu için tazeliğini koruyor ebatları aynı herbirinin çok küçük değil yani 2 tl ye yapıyorum ne zaman istersen yaparım

ya ben de tuhaf duygular içindeyim, ne hissettiğimi bilmiyorum, korku, heyecan, tedirginlik, merak, panik.. herşey birbirine girdi..
allahım herşey şöyle kendiliğinden olsa bitse..
yaklaşıyor artık doğum tabi daha yakınız herşeye o yüzden hissettiğin kasılmalar da farklı olur mutlaka..
hadi inşallah güzel haberler ile dönersin canım.. bi mesaj atıcam sana mesajlarına bak tamam mı :)))

evet canım, cok duygulandım ben de zaten.. ben zaten evi cok seven biri olduğumdan şu an öyle mutluyum ki.. allaha cok şükür..
hemen giriştim işlere zaten.. roxy nin kokusu cok güzel canım.. ben memnun kaldım, yumuşacık oldu kıyafetler.. ama paketin arkasındaki ölçüleri kullanmadım ben, az kirli çamaşırlar için 1,5 ölcek diyodu ama ben 1 ölçek kullandım..

Canım iyi yapmışşın doktorunu aramakla, bekle bakalım. Ama hareket ediyor sonuçta, çok şükür değil mi? Sıkma canını doktorunla konuş bakalım ne dicek..

ya ben internetten bikaç hikaye okudum da kalbim çarpıyo şuan çok korktum
bebeğim normalinden çok çok az hareket ediyo ve dünden beri böyle, ihmal mi ettim ben kötü mü yaptım
doktor da ameliyatta hala

canım endişe etme benim oğlum da çok hareketli ama aradabir az ve kuvvetsiz hareket ettiği oluyor. Bir de uyku arasındaki hareketlerin kuvvetsiz olduğunu düşünüyorum, ama tamamen benim kendi fikrim bu

cnm bunlar 1 ay dayanıyor merak etme poşetli olduğu için tazeliğini koruyor ebatları aynı herbirinin çok küçük değil yani 2 tl ye yapıyorum ne zaman istersen yaparım

birine daha sormustum dedi ama normal yaptıgımız bi kurabiye o kadar dayanmıyor bunlar nasıl dayanıyor merak ettim:26:

normal artik yeri iyice daraldi benim bebiste bir haftadir cok cansiz hareket ediyor bi sor dr ne diyecek burdada paylas canim

kısçeler yaa ben hala kızımın ismini bulamadım çocuk doğduğunda ünvan kazanıcak öle koyulcak artık masal ın yanına güzel anlamlı minik kızıma yakışacak bi isim istiyorum nolluuurrr fikir verin ne masal olsun mesela

Tatlım bak ikeadan ben de bunları aldım.

Küveti kesinlikle ikeadan almanı tavsiye ederim. Ben de aldım. Altında ve içinde kaydırmaz bantlar var ve fiyatı 15 TL mi neydi..

En baştaki yıldız gece lambası. Çok güzel bir aydınlatması var.
Odasına yatak istemiyordum ben, o yüzden şu koltuktan aldım. Kenarları daha ceviz rengi. Emzirirken ini falan rahat olur diye düşündülk. Rengini de kırmızı aldık. Çünkü biz de kırmızı, mavi ağırlıklı oda.

2 tane şu sepetlerden aldık. Oyuncak çok geldi bize hediye, onları yıkayıp yerleştiridk.

Bir de en sondaki oyun halısını aldık. Oğluşum arabalarını vın vın yapar oynar diye

birine daha sormustum dedi ama normal yaptıgımız bi kurabiye o kadar dayanmıyor bunlar nasıl dayanıyor merak ettim:26:

bildiğimiz kurabiye malzemeleriyl yapıyorum yengemin 6 ay oldu tazeliğini kaybetmiş olabilir ama hala şekli aynı kurabiyeler kapalı kaldığı sürece bayatlamıyo içinde yumurta olmadığı için uzun süre duruyor

Oyyy inanamadım ya... Nasıl bir güzellik bu. Maşallah rabbim nazardan korusun Aslıcım

Ay doğsun bunlar da ısıralım ağızlarını, burunlarını...

ya ben internetten bikaç hikaye okudum da kalbim çarpıyo şuan çok korktum
bebeğim normalinden çok çok az hareket ediyo ve dünden beri böyle, ihmal mi ettim ben kötü mü yaptım
doktor da ameliyatta hala

Canım interneti sakın yorumlama. Neler neler yazıyor orda. Boşver sen interneti. Kendini de, minnoşunu da huzursuz etme.

Yakın mı doktorun? ya da başka bir hastaneye git baktır ultrasonla bebeişine, için rahatlasın canım benim...

aherdo oyy ne güzel olmuş yaa en sevdiğim şey, hiç yaşamadım öyle bir sürpriz hep hayal etsem de...
ne güzel bu haftalara kadar çalıştın, harika bir şekilde işe ara verdin, şimdi rahatça bebişinin işlerini yapıyorsun, şöyle bir uzaktan bak kendine vallahi çok şanslısın maşallah...hayırlısıyla bebişin de eve teşrif edince her şey daha güzel olacak telaş yapma :)

zeynepfaz canım bende de o küvetten var, o yeterli olur elbette.
ama küvet filesi, kova ve maşrapa almadım ben de unuttum kaldı :26: bi de kirli sepeti de şart değil mi :44:

yaa nolur ağlama bak ben de ağlarım zaten hazırım...bana benziyorsun sen de, iş yapmadığın zaman öyle büyük bir yük oluyor ki hele bir de yalnızsan ve hava da kötüyse :) ağla ağla için çıkar kaç kere yaşadım bilmiyorum ama lütfen bebeğinin bundan çoook etkilendiğini hatırla ve sakinleş, müzik dinle, bırak kalsın işler şu an durumun müsait değil olacak o kadar canım benim az kaldı sabret bebiş gelince inşallah yeniden doğacağız

ah canım yaa stres yapma demek saçma ama ne kadar iyi olursan o kadar kolay atlatırsın. haber ver fırsat buldukça dualarım seninle

şekerli bir şeyler yiyip içip soluna yat veya sırt üstü(ama çok uzun kalma bu pozisyonda) uzan birazcık bekle canım buna rağmen hala oynamıyorsa ya da güçsüzleşmişse belki kordon dolanmış olabilir o da normalmiş doktor söylemişti, zaten aramışsın doktorunu inşallah bir sorun yoktur, kendini sıkma gerilme ki kasılman olmasın yoksa nefes alışı da zorlaşır bebişinin :26:

tatlım bekliyorum ama gelmedi mesaj :26:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
Ben bugün birazcık temizlik yaptım çamaşırlar filan ve balkon yıkama vardı.Kaç gündür rüzgardan yağmurdan el atamamıştım.Allahtan hava müsade etti bugün çamaşırada balkon yıkamayada rahatladım biraz,daha sonra sağlık ocağına rutin kontrol için gittim.Ordan çıktım biraz yürüyüş yaptım iyi geldi..Geldikten sonra oturdum kızımın hareketlerini izliyordum anammm bi baktım dirsekmiydi yumrukmuydu neydi karnımın bi tarafından diğer tarafına hızlıca küçük top gibi bişiy geçti nasıl korktum anlatamam kendi kızımdan tırstım yani:) Neyse işte bugünde böle geçti gitti her gün biraz daha yaklaşıyorum miniğimeeee.....

Canım ya geçmiş olsun iyi yapmışsın hemen hast.gitmekle.Hakkına hayırlısı olsun üzme kendini....

Maşallah canım oğluşuna Bide net poz vermedi diyosun uyurkenki en net uyku hali fotosunu vermiş sonuçta annesine daha napsın..Sen yinede çimdikleme oğlanı:)

Geçmiş olsun feslegencim Allah bian önce şifa versin grip zordur çok şükür bu sene beni bulmadı genelde her sene yakalanırdım ağır gribe sanırım yediğim limon, mandalina fayda etti

Ay ne güzel düşünmüşler ya...Brova valla ne güzel bi sürpriz....

Gözünaydın cnm bu arada evindesin artıkkk ohhh rahatlamışsındır...Tadını çıkar bari bol bol..Bende roxy aldım ama henüz başlamadım böle güzel şeyler duyunca hemen yıkayasım geliyor ama az kaldıı:)

ayyy inşallah canım benim ya :) yok sende ağlama bebeklerimiz için ağlamıyalım.inşallah hayırlısıyla doğsunlarda bi her şey yoluna girecek

inşallah canım..

tatlım senin rahim uzunluğun kaçtı? benimkisi 2miş. 2 hafta götürür dedi doktor en fazl.. hiç kalmıyacağım tabiki..

öğrendim doktorumdan, o gün sen de söylemiştin. ama baktım geçmişe göremedim bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…