2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

iyi akşamlar canım..iyiyiz çok şükür..ara ara kasılmalarımız var ama olacak bu saatten sonra o kadar..oh ne güzel mis gibi olmuştur evin..
bende son günlerde kızımın hareketlerini daha net gözlemliyorum..özelliklede ayaklarını..ay yerim ben onun ayaklarını..gerçekten her geçen gün yaklaşıyoruz kızlarımıza..Allahım ne kadar güzel duygu anne olmak..daha doğmadan böyle hissediyorken, kucağıma aldığımdaki duygularımı düşünemiyorum canım..
sen bu ay doktora gittin mi?

slm annişler ve kuzucukları
ay bunu yazmayı bile özlemişim canlarım hepinizden Allah razı olsun bende haber vermeyi istedim ama ilk hafta sürekli uyudum 2hafta kendimdeydim eşim ver şifreni adını yazayım dedi ama garip geldi haber veremedim şimdi evdeyiz rahatım ama ev boş kalmıyor buhafta böyle sürer sağolsun komşular kim uygunsa hizmetleri yapıyor ama ev hastane gibi olmuyor

biz ilk nst miz ve tıptaki ilk ult için gitmiştik nst de sıra yoktu ertesi gün sabah erkene kaldık ult çıktık orda kasıldık bende hep oluyordu ama ben bebek kendini dayıyor diye anlamıyordum megerse şu yalancı kasılmalarmış aşağıda doktora söyleyince geç muayene edicem dedi o elini itiyo ben itiyorum ay çok komik bi ilk muayeneydi 2cm açıklık olmuş kadın hemen doğumhaneye yolladı orda da nst ve elle muayene oda maceraydı ben kasıyorum kendimi doktor acıcak kasma diyor ve anlatılan öcü doktorlar yoktu çok iyiydi hepsi ve hemen yatırıldık
ciğer gelişimi için 2iğne bide dursun diye 1i mağnezyum 1i preparat diye geçiyor 2serum 3gün yoğun bakım buarada koca izin aldı geliyo ama bizi görüştürmüyolar getirdiklerini alıyolar ama onu
4gün normal servise alındım ama hala 2serum takılı ben 8 saydım ama raporda 12 serum geçiyor yemişiz sonrada şekeri düşürme çalışmaları ve diyet ay rabbim yıllarca bu diyete uymak zorunda olanları korusun sade süt ve yoğurt birazda üstüne yoğurt dökülecek yiyecekler ama aklıma vefat eden (allah rahmet eylesin)betül geldi bide devlette doğum yapmak zorunda olan biri vardı gerçekten belki şans belki de artık öyleler hemşirelerde doktorlarda çok iyiydi hele sabah gezen prof bana ilk gün evmi taşıdın dedi kalabalık bi gurup ağırladım dedim iyi halt ettin dedi bidaha ağırla diyor o açılma nedeniymiş şu günlerde yormayın sakın kendinizi ki ben bebişin eşyalarını bile yıkamamıştım yıkanmamaış giyen bebekte doluydu çünkü 26 hafta doğumlar bile vardı
pzt çıkarcaz dediler son dakika daha bekletiyolardı ama şimdi evdeyiz çıkınca hemen özele koştuk eşim teyzemizi arayıp hakkımda bilgi vermişti ben hastanede yine kğ olarak aldıklarımıda verdim 85e düştüm ama minişim kendine yine iyi bakmış kızlar biz doğunca pek miniş olmucaz benim tarafım hep uzun iri ben kısayım 163 ama aile sülale uzun benimki babaya benzesin derken bizim tarafa çekecek şimdi bile yumuk yumuk suratı
şuan 1hafta perhiz ve şeker ölçümü sürecek bide karaciğer enzimlerim ama haftaya yemek listem var normalde yemediğim herşey hastanede gözümde döndü

ay teyzanocum ve btkubra yanlış yazmış olabilirim hayırlı olsun minişleriniz evlerinize gitmek te nasip olsun

teyzanocum kimsyi takma o oyuncak bebek değil oynamalık bizim bi tanıdık bebek eve çıkınca bile eve gelenleri dezenfektanlı sabunla ve maske takmadan bebişin yanına almadı kim nederse desin bu bebişi bu aya kadar taşıyan sensin ona bişey olsa ençok üzülecek yine sensin ben hastanede prof takılıyordu çekeptan geçiyosun ogün içorganlarımı ult baktılar akşama kadar bebişin tepiklerini hissetmedim akşam tutturdum ya kalp atışını dinletin diye tekrar nst ye bağladılar sağolsunlar ama ya bişey olsaydı tüm bu sıkıntılara onlar sağlıklı olsun diye katlanıyoruz millet sevsin sıkıştırsın diye değil açıkla anlamayanıda hiç takma hem sen lohusasın ben bizimkiler aradıkça bak sinirlenir kızarsam benim artık şekerim var haklıyım ben diyodum

bende hangısını alıyım bilemedim
Kompedanda düz bir atlet var askı yerleri çıkıo, sütyenin askıları gibi yani
diğer yerlerde de korselı atlet gıbı biraz daha sıkı bir atlet var 25civarı
kararsızım hangısı işe yarar kaç tane lazım olur

canım eve çıktın diye bizde senın gıbı çok sevınmiştik ama tabı sağlığınız daha önemli,gelişmelri yaz Aallah kolaylık versin

slm arkadaslar size bi sorum olucak gobuslerinizde bi degisiklik hissediyormusunuz benim gobuk asagiya indi galiba once oturamiyordum batiyordu simdi baya rahatim bide camasirim islanmaya basladi acaba suyum mu geliyor

su konusu bende de şüphe var
her gu demeyım ama bazen sürekli oluyo,akıntım mı dsem suyum mu bılemıyorum ama burda da biçok kişi doğum yapınca acaba bende mi diyorum gerçi cuma baktı doktor suyun normal demişti sanırım doğum yaklaştıköa akıntı artıyor

canım benim çok geçmiş olsun..şimdi iyi olmana çok sevindim..kendine dikkat et, bol bol istirahat et..zamanını bekler umarım bebiş..

cicişlerini alanlar hayırlı olsun biz daha odamızı bile hazırlamadık ama oğluş izin verirse başlıcaz bakalım daha 2ay var diye rahattık şimdi normal doğum 4ocak ama bu yaramaz yılbaşından önce gelir diyor babası hepimize 34 ü görüp nasip etsin rabbim tabi 36 daha iyide

özfer ve evka 2ye gelen arkadaş mavişehire girerken kordon var 20 tl. gidip bebişlerinizi 3boyutlu yada 4boyutlu görebilirsiniz yumuk yumuklarımızı

bide biz kasılmayı anlamıyoruz oğluşta artık hep dayıyo biyerlerini doktor dışarda eşime eşiniz ağrıyı anlayamıyor işimiz zor demiş ki bence o biyerlerini dayıyo şişiyorum ama onlar kasılıyosun ağrı işte diyor inşallah nişan ve suyum düzgün anlaşılır gelirde bebişi evde doğurmak zorunda kalmam
bide tam hastaneye yattığım gün nasıl emzirilir ve anne sütü konusunda ders almıştım sezaryanda zorda gelse 2saatte bir uykudan uyandırıp emzirecekmişiz ne zorluklar yaşanıyor o bebişlerin ağlaması miniciklerden topuk kanı alınıyor hele sarılık olmaması için emzirmek muhakkak şart ama gelmeyincede gelmiyor ben süt pompasımıydı almayı düşünmüyodum ama şuan liste başılarımızdan şeker ölçümü düzeldi diye vermediler ama başta idrar iltihapına sonra yüksek tansiyona ve enson şekere dikkat edin bunlar hem bebişe hem anneye çok zararlı ve erken doğum ihtimalini arttıran şeyler

bide bol bol mağnezyum ve kalsiyum ben düzenli almıyodum bebişte iyiydi ama benim depolar boşalmış sağolsunlar yüklediler

bayanlar benim kızım sürekli hareket eder dururdu ve kuvvetli hareket ederdi
dünden beri hem çok az hem de güçsüz hareket ediyor
evham yapmaya başladım, doktoru aradım ameliyattaymış

canım önemi bişi olduğunu sanmıyorum,telaşlanma geçen yıne bır arkadasa olmuştu doktor bakınca sıkışmış bır kenara demişti
yerleri daraldı dıye bazısının hareketi aşırı hissediliyor cunku çok buyuduler, bazısıda sıkışıyo bazı gunler çok hareket etmıyor...panık yapma bence[/COLOR
]

canım baya zor gunler geçirmişsin.Bu bebişiler doğunca bılecek mi ki kıymetimizi hele de senın gıbı zorluklar yaşayan annelerin değeri neyle ölçülebilir ki

bebeğimin başı hala yukarda ve gelişimi 2 hafta ilerde acaba dönermi doktor iri bi bebek dönmeyebilir yani sezeryan olabilir dedi hayırlısı diyorum ama bilemiyorum işte hep aşağıdaydı başı son 1 aydır ne işi varsa yukarıya dönmüş geri şimdi tekrar dönermi merak ediyorum ??

bende dün çilek baktım yatakla birlikde 290 dedi ,sen uyguna almıssın, istanbuldayım ewet bi bakayım bakalım:)

benimde öyleydi cnm gecen hafta döndü kilosu 2200 ken seninki ne kadar iri bilmiyorum ama bende artık dönmez diye düşünürken döndü

ay sorma ya o ayakları yiyesim geliyo sol tarafımda elime geliyo hep ayakları elimin altında oynatım duruyo onları bambaşka bi heyecan o hareketleri

masal deniz koyacak olan arkadaşlar var, bence çok yakışıyor iki isim :)
kız kaç kez söylicemm 26 mm idi 10 gün önce. şimdi bilmiyorum :26: artar mıymış ki??
özfer ve evka 2ye gelen arkadaş mavişehire girerken kordon var 20 tl. gidip bebişlerinizi 3boyutlu yada 4boyutlu görebilirsiniz yumuk yumuklarımızı

biliyorum gittim oraya daha önce, iyiydi ama çok aman aman ilgili değildi övüldüğü kadar, doktor gülcan mıydı neydi adı da ama 1 kez gittim sonra eşim gerek yok kendi dr.umuza gidiyoruz zaten falan dedi. şansıma o gidişimde de kızım yüzünü yumruk yaptığı elleriyle kapatmıştı...

Artık yatarak baktığım için laptopa arada kaçırıyorum yazılanları cnm. İdare ediceksiniz

Artmazmış gittikçe azalırmış, ama yatarak ve sürekli dinlenerek kısalma yavaşlatılabilirmiş. Aklında bulunsun cnm.

Göbeğim çoooooooooookkk kaşınıyor.Geceleri uyutmuyor bu kaşıntı beni.Sizde de var mı aynı durum?Ne yapmam gerek,nasıl azalır acaba bu kaşıntı?

bu durumun geçene kadar dedi tabi canım benim gibi ağrınız varsa böle yapın canlarım benim yüüzümden size bişey olmasıınnnn

Kızlar benim hafif sancım var yani hafifin biraz üstünde sanki...
Ve evde yalnızım...
Evet evet hafifin üstünde
Ne yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…