2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Ya öyle dakikalı değil canım ya. Sürekli var sadece artıyor azalıyor...
Belimden girdi sancı. Aynı adet sancısına benziyor.
Kızımda hareketli.

canım hastaneni arayıp dr un cebini isteyebilirsin.geçenlerde benim de böyle olmuştu.karnımın alt kısmında sancı oldu bir de adet sancısı gibi kasılma oldu.doğuruyorum diye korkmuştum.ertesi gün dr a gittim.idrar yolu enf. çıktı.geçmezse dr git bence en geç yarın.geçmiş olsun

Arayamam canım ya cebi yok bende...
Çokta sakinim işin garibi
Olmazsa kendim sıcak su birde çarşaf hazırlıyım
Ay kafayı yedim herhalde. Sancı + grip derken

Benim de geçen gün başıma geldi hastaneyi aradım, nöbetçi doktor, 1 litre suyu ara vermeden iç, soluna yat dinlen, geçmezse gel dedi. Hakikaten saatlerce boşuna ağrı çekmişim hemen geçti, bi dene istersen.

kızlar oğluma odasındaki yatağından başka bu beşiği aldım....(laf aramızda sırf kaynanama inat!)çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum aslında.siz ne dersiniz?

İş daha da ciddiye binerse öyle yapayım canım. Yarında zaten doktora gidecektim.

Benim de geçen gün başıma geldi hastaneyi aradım, nöbetçi doktor, 1 litre suyu ara vermeden iç, soluna yat dinlen, geçmezse gel dedi. Hakikaten saatlerce boşuna ağrı çekmişim hemen geçti, bi dene istersen.

Deniyorum birazdan canım. 1 lt su içmede ne var geçecekse eğer.

Çok sağolun kızlar. Suyumu içip yatayım. Zaten başımda ağrıyor gripten. Ay bu gece nasıl geçecek. Dertler gece azıyor valla...

merhaba burda da çoğunluk aralıkta doğurucak zaten bu gidişle sen nasılsın kasılmaların açılman vs var mı??? hangi şehirde hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsun??

Evet dıger topıkte de Kasım'da doğurdu herkes)uyum tatlım cok Saol son son ıdare edıyorum işte ama ılk hamılelıgım old ıçin pek sıkıntım yok kocaelidenım CNm ızmıtte Acıbadem Kocaeli hastanesınde yapıcam doğumumu inş)

cnm nerden ve ne kadara aldın bunu cok güzelmiş kullanış olarak diyosan en fazla 6 ay sonra sarkmaya başlıyorlar derinliği de fazla olmadıgı için yatıramıyosun ilkinde 5 aylığa kadar yatırabilmiştim şimdi bunu bile bile yine alasım var

kızlar yardım edin :18:yarın bebek deterjanı alayımda kıyafetlerini yıkayayım diyorum çok geç kaldım ne alayım ne önerirsiniz ??:44::44::44::44::44:

_kazu'cum_ korkma benimkide hala dönmedi ve 1 hafta ileriden gidiyor..son haftalar bile dönebilir dedi doktorum
_fesleğencim_ dikkat et kendine cnm tedirgin olma..doktorunun numarasınıda ara hastaneyi al cnm..
_ezgicim_ ben dalin sıvı deterjan aldım gayet memnun kaldım.mis gibi kokuyor kuzumun eşyalarıda.tavsiye ederim ama karar senin tabii

Son düzenleme:

benimkide bunun beyazı kullanış olarak yani 5-6 ay işte bunu bile bille aldık çünkü başak hiçbir beşiği yakıştramadım yavrucuğuma

Kızlarrr lohusa şerbeti takımlarımı diktim sonunda bakalım beğenicekmisiniz...

buda oğluşumun hastanede yatacağı yatağının kenarı için..haliyle sandalyeye geçirip göstermek zorundayım..ama kenarlarına çektiğim fırfırlar hem çok ince geldi hemde altındaki lastiği belli oluyor biraz..biraz daha kalın bi fırfır alıcam dikicem..ama göstermek istedim yinede..fikir vermek isteyen olursa seve seve kabul ederim

Eklentiler

• $DSC00678.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…