- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
canim dakika tut. 5 dk ya duserse ciddiye alinmaliKızlar benim hafif sancım var yani hafifin biraz üstünde sanki...
Ve evde yalnızım...
Evet evet hafifin üstünde
Ne yapacağım
canim dakika tut. 5 dk ya duserse ciddiye alinmali
Ya öyle dakikalı değil canım ya. Sürekli var sadece artıyor azalıyor...
Belimden girdi sancı. Aynı adet sancısına benziyor.
Kızımda hareketli.
Arayamam canım ya cebi yok bende...
Çokta sakinim işin garibi
Olmazsa kendim sıcak su birde çarşaf hazırlıyım
Ay kafayı yedim herhalde. Sancı + grip derken
canım hastaneni arayıp dr un cebini isteyebilirsin.geçenlerde benim de böyle olmuştu.karnımın alt kısmında sancı oldu bir de adet sancısı gibi kasılma oldu.doğuruyorum diye korkmuştum.ertesi gün dr a gittim.idrar yolu enf. çıktı.geçmezse dr git bence en geç yarın.geçmiş olsun
Benim de geçen gün başıma geldi hastaneyi aradım, nöbetçi doktor, 1 litre suyu ara vermeden iç, soluna yat dinlen, geçmezse gel dedi. Hakikaten saatlerce boşuna ağrı çekmişim hemen geçti, bi dene istersen.
Su nasil bi etki yaratiyo ki cok ilginc ilk defa duydum.Benim de geçen gün başıma geldi hastaneyi aradım, nöbetçi doktor, 1 litre suyu ara vermeden iç, soluna yat dinlen, geçmezse gel dedi. Hakikaten saatlerce boşuna ağrı çekmişim hemen geçti, bi dene istersen.
Su nasil bi etki yaratiyo ki cok ilginc ilk defa duydum
Su serum etkisi yapıomuş canım, doktor bana buraya gelsen de serum vericem ağrının geçmesi için gelmeden bunu dene demişti. Mantığını bilmiyorum ama zaten hamileliğimin başından beri ne şikayetim olsa doktorum bol su iç diyor, ne suymuş maşallh
Su nasil bi etki yaratiyo ki cok ilginc ilk defa duydum
Su serum etkisi yapıomuş canım, doktor bana buraya gelsen de serum vericem ağrının geçmesi için gelmeden bunu dene demişti. Mantığını bilmiyorum ama zaten hamileliğimin başından beri ne şikayetim olsa doktorum bol su iç diyor, ne suymuş maşallh
Ahaha hakkaten ne suymus yani :) neyse serumdan bin kat iyidir tabikide :) suya devam ozaman araliksiz
Eki Görüntüle 569689
kızlar oğluma odasındaki yatağından başka bu beşiği aldım....(laf aramızda sırf kaynanama inat!)çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum aslında.siz ne dersiniz?
kızlar yardım edin :18:yarın bebek deterjanı alayımda kıyafetlerini yıkayayım diyorum çok geç kaldım ne alayım ne önerirsiniz ??:44::44::44::44::44:
Eki Görüntüle 569689
kızlar oğluma odasındaki yatağından başka bu beşiği aldım....(laf aramızda sırf kaynanama inat!)çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum aslında.siz ne dersiniz?
öffff site acayip ağır ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?