ayy cnm ortadaki kahverengi pembeliye bayıldımçok severim zaten kahverengi ve pembenin uyumunu.harikalar..iyigünlerde kullansın kızın inş.. linkini yazsana aldığın sitenin bende oğluşuma bişeyler bakayım
linkini bize de versene tatlım yada adını
sorma kayınvalide diyor ki bugün biz iki çocuk baktık peş peşe bir de yemek yaptık ev işi de yaptık üstelik bizim zamanımızda daha zordu bez yıkıyorduk biz, o kadar da abartmayın...
yardıma ihtiyacım var dersin akıl verirler eleştirirler, gerek yok hallederim dersin sen iyisin idare ediyorsun der aramazlar bile, böyle işte...
BTLKÜBRA canım çok sevindik sen de bebek de iyiymiş, maşallah darısı bizlerin başınaöpüyoruz seni kocaman...
canım her işte bir hayır vardır bak sen de son dakikada hem iyi bir dr hem de iyi bir ekibi olan bir hastane buldun maşallah...
bir de dr sana hangi kitapları verdi yazar mısın ben kitap sipariş veriyorum netten geliyor bakıyorum fos, bana kitap önerir misin
güzelim çok sağ ol iyiki yazmışsın bir çoğumuz ilk hamilelikten dolayı kasılmayı falan anlamıyor ya da önemsemiyoruz ama senin de değindiğin gibi kasılma önemli bebeğin hayatı ile ilgili Allah korusun, ben de dikkat etmeye anlamaya gayret gösteriyorum...
canım hoşgeldin hep seni konuştuk merak ettik burda iyiki güzel haberlerini verdin çok şükür iyisiniz
canım benim demek 9 gün oldu ha maşallah oğluşuna da sana da, canım seni iyi anlıyorum millete gelmeyin diyorsun bozuluyorlar düşün ben dün kv yi öpmedim diye 1 saat surat yaptı, ya dr öpüşmek şöyle dursun görüşmeyi yasaklamış ama alınıyorlar yaa ne anlayışsızlık
eşime söyledim sen sallama boşver bozulursa bozulsun dedi...
önemli olan bizim sağlığımız bebeklerin sağlığı milleti memnun edeceğiz diye biz mi perişan olalım
kendine de oğluşuna da iyi bak canım
canım çok geçmiş olsun uyardığın da iyi oldu ben çavdar ekmeği yiyordum ama posalı yemek zorunda değil miyiz öteki türlü de şeker fırlar anlamadım ben ne edeceğimi :44:
bayanlar benim kızım sürekli hareket eder dururdu ve kuvvetli hareket ederdi
dünden beri hem çok az hem de güçsüz hareket ediyor
evham yapmaya başladım, doktoru aradım ameliyattaymış
hastahane yatağı için nasıl ayarlama yaptın gayet güzel duryo senin hastahane süslmeiyo dimi odanı kendiniz süsliceksiniz
Kızlar Merhaba,
Pazartesi Günü Doktordaydım..
Kan Alındı Karaciğer Enzimlerime Bakıldı..
Sınırda Çıktı..
Cuma Günü Tekrar Bakılacak..
Aştım veya Sınırda İse Bebeğim Verilen Tarihten Önce Gelecek..
Bence Haftaya Haftaiçi Gelir Bu Kız..
Kızlarrr lohusa şerbeti takımlarımı diktim sonunda bakalım beğenicekmisiniz...
Eki Görüntüle 569739 Eki Görüntüle 569741
buda oğluşumun hastanede yatacağı yatağının kenarı için..haliyle sandalyeye geçirip göstermek zorundayım..ama kenarlarına çektiğim fırfırlar hem çok ince geldi hemde altındaki lastiği belli oluyor biraz..biraz daha kalın bi fırfır alıcam dikicem..ama göstermek istedim yinede..fikir vermek isteyen olursa seve seve kabul ederim
Eki Görüntüle 569735 Eki Görüntüle 569738
Kızlar Merhaba,
Pazartesi Günü Doktordaydım..
Kan Alındı Karaciğer Enzimlerime Bakıldı..
Sınırda Çıktı..
Cuma Günü Tekrar Bakılacak..
Aştım veya Sınırda İse Bebeğim Verilen Tarihten Önce Gelecek..
Bence Haftaya Haftaiçi Gelir Bu Kız..
slm annişler ve kuzucukları
ay bunu yazmayı bile özlemişim canlarım hepinizden Allah razı olsun bende haber vermeyi istedim ama ilk hafta sürekli uyudum 2hafta kendimdeydim eşim ver şifreni adını yazayım dedi ama garip geldi haber veremedim şimdi evdeyiz rahatım ama ev boş kalmıyor buhafta böyle sürer sağolsun komşular kim uygunsa hizmetleri yapıyor ama ev hastane gibi olmuyor
biz ilk nst miz ve tıptaki ilk ult için gitmiştik nst de sıra yoktu ertesi gün sabah erkene kaldık ult çıktık orda kasıldık bende hep oluyordu ama ben bebek kendini dayıyor diye anlamıyordum megerse şu yalancı kasılmalarmış aşağıda doktora söyleyince geç muayene edicem dedi o elini itiyo ben itiyorumay çok komik bi ilk muayeneydi 2cm açıklık olmuş kadın hemen doğumhaneye yolladı orda da nst ve elle muayene oda maceraydı ben kasıyorum kendimi doktor acıcak kasma diyor ve anlatılan öcü doktorlar yoktu çok iyiydi hepsi ve hemen yatırıldık
ciğer gelişimi için 2iğne bide dursun diye 1i mağnezyum 1i preparat diye geçiyor 2serum 3gün yoğun bakım buarada koca izin aldı geliyo ama bizi görüştürmüyolar getirdiklerini alıyolar ama onu
4gün normal servise alındım ama hala 2serum takılı ben 8 saydım ama raporda 12 serum geçiyor yemişiz sonrada şekeri düşürme çalışmaları ve diyet ay rabbim yıllarca bu diyete uymak zorunda olanları korusun sade süt ve yoğurt birazda üstüne yoğurt dökülecek yiyecekler ama aklıma vefat eden (allah rahmet eylesin)betül geldi bide devlette doğum yapmak zorunda olan biri vardı gerçekten belki şans belki de artık öyleler hemşirelerde doktorlarda çok iyiydi hele sabah gezen prof bana ilk gün evmi taşıdın dedi kalabalık bi gurup ağırladım dedim iyi halt ettin dedi bidaha ağırla diyor o açılma nedeniymiş şu günlerde yormayın sakın kendinizi ki ben bebişin eşyalarını bile yıkamamıştım yıkanmamaış giyen bebekte doluydu çünkü 26 hafta doğumlar bile vardı
pzt çıkarcaz dediler son dakika daha bekletiyolardı ama şimdi evdeyiz çıkınca hemen özele koştuk eşim teyzemizi arayıp hakkımda bilgi vermişti ben hastanede yine kğ olarak aldıklarımıda verdim 85e düştüm ama minişim kendine yine iyi bakmış kızlar biz doğunca pek miniş olmucaz benim tarafım hep uzun iri ben kısayım 163 ama aile sülale uzun benimki babaya benzesin derken bizim tarafa çekecek şimdi bile yumuk yumuk suratı
şuan 1hafta perhiz ve şeker ölçümü sürecek bide karaciğer enzimlerim ama haftaya yemek listem var normalde yemediğim herşey hastanede gözümde döndü
Kızlar benim hafif sancım var yani hafifin biraz üstünde sanki...
Ve evde yalnızım...
Evet evet hafifin üstünde
Ne yapacağım
Göbeğim çoooooooooookkk kaşınıyor.Geceleri uyutmuyor bu kaşıntı beni.Sizde de var mı aynı durum?Ne yapmam gerek,nasıl azalır acaba bu kaşıntı?
bebeğimin başı hala yukarda ve gelişimi 2 hafta ilerde acaba dönermi doktor iri bi bebek dönmeyebilir yani sezeryan olabilir dedi hayırlısı diyorum ama bilemiyorum işte hep aşağıdaydı başı son 1 aydır ne işi varsa yukarıya dönmüş gerişimdi tekrar dönermi merak ediyorum ??
bayanlar benim kızım sürekli hareket eder dururdu ve kuvvetli hareket ederdi
dünden beri hem çok az hem de güçsüz hareket ediyor
evham yapmaya başladım, doktoru aradım ameliyattaymış
slm arkadaslar size bi sorum olucak gobuslerinizde bi degisiklik hissediyormusunuz benim gobuk asagiya indi galiba once oturamiyordum batiyordu simdi baya rahatim bide camasirim islanmaya basladi acaba suyum mu geliyor
kızlar cmtesi kv ve kocam ikea ya gidecek, kv kendine koltuk örtüsü almak istiyor ben de küvet sipariş edeyim bari dedim, nette sadece bu var siz de bunu mu aldınız ikeadan alacağım diyen arkadaşlar vardı bana yardımcı olabilirlerse sevinirim
Eki Görüntüle 569184
bir de kova var mı orada onu sorayım, başka neler aldınız siz ikea dan mobilya dışında
hayirli günler
gece en son yazmistim, 9 gibi baslayan kasilmalarim iyice artti. sıklasinca hastaneye geldin. rahim inceligi yok denecek kadar inelmis. rahimagzina acik dedi doktor. simdi yine hastanedeyim...=( gözetim altindayim...ne olacak bilemiyorum
slm kuzumun teyzoşlarıdoktordan geldik biz oğluşumun sağlığı yerinde şükür.kilosu tam 2.000 gr, baştan ayağada 42 cm olmuş ama umarım doğuncada böyle uyur velet.gıcık etti yine babayla bizi.doktor ne yaptıysa sadece 2 tepik attı istifini bile bozmadı yaa..arada gözlerimizi açtık.korktum valaa sağa sola fır dönüyolar çapkın olcak galba çok net poz veremedik yine teyzeleri yaa..moralim bozuldu yine..söylendim gelirken dedim elalemin veletleri ne pozlar veriyo sen dön kıçını yat,çıkta çimdiklicem seni dedim
sarı akıntım vardı ama kaşıntısız..fitil verdi..geç döllenmeydi benim oğluş ama haftasını yakalamış.33.haftadayız..15 ocaktan ocak sonuna kadar bekleyebiliriz dedi doktorumuz kuzuşumurabbim hayırlı doğumlar versin hepimize inş.
Eki Görüntüle 569225 Eki Görüntüle 569228
Selam kızlar,
Ben doğurmadım onu haber veriyim dedim
Hadi görüşürüz
slm annişler ve kuzucukları
ay bunu yazmayı bile özlemişim canlarım hepinizden Allah razı olsun bende haber vermeyi istedim ama ilk hafta sürekli uyudum 2hafta kendimdeydim eşim ver şifreni adını yazayım dedi ama garip geldi haber veremedim şimdi evdeyiz rahatım ama ev boş kalmıyor buhafta böyle sürer sağolsun komşular kim uygunsa hizmetleri yapıyor ama ev hastane gibi olmuyor
biz ilk nst miz ve tıptaki ilk ult için gitmiştik nst de sıra yoktu ertesi gün sabah erkene kaldık ult çıktık orda kasıldık bende hep oluyordu ama ben bebek kendini dayıyor diye anlamıyordum megerse şu yalancı kasılmalarmış aşağıda doktora söyleyince geç muayene edicem dedi o elini itiyo ben itiyorumay çok komik bi ilk muayeneydi 2cm açıklık olmuş kadın hemen doğumhaneye yolladı orda da nst ve elle muayene oda maceraydı ben kasıyorum kendimi doktor acıcak kasma diyor ve anlatılan öcü doktorlar yoktu çok iyiydi hepsi ve hemen yatırıldık
ciğer gelişimi için 2iğne bide dursun diye 1i mağnezyum 1i preparat diye geçiyor 2serum 3gün yoğun bakım buarada koca izin aldı geliyo ama bizi görüştürmüyolar getirdiklerini alıyolar ama onu
4gün normal servise alındım ama hala 2serum takılı ben 8 saydım ama raporda 12 serum geçiyor yemişiz sonrada şekeri düşürme çalışmaları ve diyet ay rabbim yıllarca bu diyete uymak zorunda olanları korusun sade süt ve yoğurt birazda üstüne yoğurt dökülecek yiyecekler ama aklıma vefat eden (allah rahmet eylesin)betül geldi bide devlette doğum yapmak zorunda olan biri vardı gerçekten belki şans belki de artık öyleler hemşirelerde doktorlarda çok iyiydi hele sabah gezen prof bana ilk gün evmi taşıdın dedi kalabalık bi gurup ağırladım dedim iyi halt ettin dedi bidaha ağırla diyor o açılma nedeniymiş şu günlerde yormayın sakın kendinizi ki ben bebişin eşyalarını bile yıkamamıştım yıkanmamaış giyen bebekte doluydu çünkü 26 hafta doğumlar bile vardı
pzt çıkarcaz dediler son dakika daha bekletiyolardı ama şimdi evdeyiz çıkınca hemen özele koştuk eşim teyzemizi arayıp hakkımda bilgi vermişti ben hastanede yine kğ olarak aldıklarımıda verdim 85e düştüm ama minişim kendine yine iyi bakmış kızlar biz doğunca pek miniş olmucaz benim tarafım hep uzun iri ben kısayım 163 ama aile sülale uzun benimki babaya benzesin derken bizim tarafa çekecek şimdi bile yumuk yumuk suratı
şuan 1hafta perhiz ve şeker ölçümü sürecek bide karaciğer enzimlerim ama haftaya yemek listem var normalde yemediğim herşey hastanede gözümde döndü
kızlar yardım edin :18:yarın bebek deterjanı alayımda kıyafetlerini yıkayayım diyorum çok geç kaldım ne alayım ne önerirsiniz ??:44::44::44::44::44:
Kızlarrr lohusa şerbeti takımlarımı diktim sonunda bakalım beğenicekmisiniz...
Eki Görüntüle 569739 Eki Görüntüle 569741
aslıcım çok güzel olmuş şerbet takımların ellerine sağlık RABBİM ağız tadıyla içmeyi nasip etsin canım
buda oğluşumun hastanede yatacağı yatağının kenarı için..haliyle sandalyeye geçirip göstermek zorundayım..ama kenarlarına çektiğim fırfırlar hem çok ince geldi hemde altındaki lastiği belli oluyor biraz..biraz daha kalın bi fırfır alıcam dikicem..ama göstermek istedim yinede..fikir vermek isteyen olursa seve seve kabul ederim
Eki Görüntüle 569735 Eki Görüntüle 569738
slm kuzumun teyzoşlarıdoktordan geldik biz oğluşumun sağlığı yerinde şükür.kilosu tam 2.000 gr, baştan ayağada 42 cm olmuş ama umarım doğuncada böyle uyur velet.gıcık etti yine babayla bizi.doktor ne yaptıysa sadece 2 tepik attı istifini bile bozmadı yaa..arada gözlerimizi açtık.korktum valaa sağa sola fır dönüyolar çapkın olcak galba çok net poz veremedik yine teyzeleri yaa..moralim bozuldu yine..söylendim gelirken dedim elalemin veletleri ne pozlar veriyo sen dön kıçını yat,çıkta çimdiklicem seni dedim
sarı akıntım vardı ama kaşıntısız..fitil verdi..geç döllenmeydi benim oğluş ama haftasını yakalamış.33.haftadayız..15 ocaktan ocak sonuna kadar bekleyebiliriz dedi doktorumuz kuzuşumurabbim hayırlı doğumlar versin hepimize inş.
Eki Görüntüle 569225 Eki Görüntüle 569228
masal deniz koyacak olan arkadaşlar var, bence çok yakışıyor iki isim :)
kız kaç kez söylicemm26 mm idi 10 gün önce. şimdi bilmiyorum :26: Artar mıymış ki??
biliyorum gittim oraya daha önce, iyiydi ama çok aman aman ilgili değildi övüldüğü kadar, doktor gülcan mıydı neydi adı da ama 1 kez gittim sonra eşim gerek yok kendi dr.umuza gidiyoruz zaten falan dedi. şansıma o gidişimde de kızım yüzünü yumruk yaptığı elleriyle kapatmıştı...
kızlar yardım edin :18:yarın bebek deterjanı alayımda kıyafetlerini yıkayayım diyorum çok geç kaldım ne alayım ne önerirsiniz ??:44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?