2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ayy cnm ortadaki kahverengi pembeliye bayıldım çok severim zaten kahverengi ve pembenin uyumunu.harikalar..iyigünlerde kullansın kızın inş.. linkini yazsana aldığın sitenin bende oğluşuma bişeyler bakayım

linkini bize de versene tatlım yada adını

Kızlar faceden nalan cosgun diye girin proil resminde patik var

Sagol canımm allah kimseye yaşatmasın ama gerçekten ciddiye alınması gereken bir konu..Nstye bence 32.haftadan itibaren baglamaları gerekiyor..

bayanlar benim kızım sürekli hareket eder dururdu ve kuvvetli hareket ederdi
dünden beri hem çok az hem de güçsüz hareket ediyor
evham yapmaya başladım, doktoru aradım ameliyattaymış

Canım ihmal etme aman..Bende hareketlerinde güçsüzlük hissettimm bebegin kalp atışları zayıflamıştıı..Allahın izni ile sende böle bişey yoktur korkma ama yinede tedbirini al..

hastahane yatağı için nasıl ayarlama yaptın gayet güzel duryo senin hastahane süslmeiyo dimi odanı kendiniz süsliceksiniz

cnm süslüyo hastanemiz ama okadar çok paralar istiyolarki kusura bakmasınlar vermem ben o parayı,onun yerine oğluma kapı süsü yaptırıcam...yakın kız arkadasım çiçekci. eşimle beraber halledicekler...bebek yatağı iiçin yaptığım şeyi soruyosun sanırım cnm..2 metre tül 2,5 metrede fırfır aldım..önce gerçiriceğim lastik kısmını ayarlayıp aynı iğne poyası yapar gibi kıvıra kıvıra diktim.içine lastik geçirdik üstünede 2 metre fırfırı diktim..fakat alttan biraz lastiği gözüktü oyüzden daha kalın bi fırfır alıp kamufle etmeye çalışıcam..önündeki kalpleride çiçekçi arkadasımdan aldım köpükten onalr simli mavi üstü.misine ip aldım özellikle daha estetik duruyır dikiş belli olmuyor..çiçekçi arkadasım HOŞGELDİN KUZEY BEBEK Yazısı çıkardı bide..onuda balonalrla beraber başucuma yapıştırıcam folyo balon alıcam bide 2 tane internette buldum..linkini yazıcam bak ,kapı tülüde aldım kapısüsümüde yaptırıcam meleğineline...en doğumdayken eşimle arkadasım ayarlıycak gayette hoş olucak eminim..aynı şeyi yapıp uçuk fiyatta paralar alıyolar...1 gece durucam gerek yok okadarına diorum şahsen...annem bunları bile gereksiz görüyo ya neyse ehehehe.. bak alıcağım folyo balon da bu..18 inç yazmışlar ölçüsüne 45 cmlik bir yastık kadar var.büyük yani

Folyo Balon 18"-Baby Boy

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba,

Pazartesi Günü Doktordaydım..
Kan Alındı Karaciğer Enzimlerime Bakıldı..
Sınırda Çıktı..

Cuma Günü Tekrar Bakılacak..
Aştım veya Sınırda İse Bebeğim Verilen Tarihten Önce Gelecek..

Bence Haftaya Haftaiçi Gelir Bu Kız..

cnm öncelikle hayırlısı olsun.bebeğinin ve senin sağlığın için en iyisi neyse o olsun inş.

ÇEKİRDEK Bu hafta içimizden biri daha doğuracak içimden bi ses öyle diyor demişti. haklı çıkıcak galiba

Günaydın annelerr

dünkü misafir telaşımdan sonra dün gece ilk defa kesintisiz uyumuşum 2de bi yattım sadece 6.30da kalktım wc ye, bu benim için bir mucizeydi nerdeyse

ben o saatlerimi genelde tuvalette geçiriyorum da.. sonra bi daha bi yattım, eşim işe giderken kalktım 8e doğru daha da uyuyamadım...kalktım bulaşıklarımı dizdim,

çamaşır attım makineye kan ilacımı içtim sabah gündemine bakıyorum

gece sadece bi ara sırt üstü yatarken boğuluyor gibi olduğumu hisettim, öksürdüm baya anca öyle geldim kendime..

kızım bana eşlik ediyo şu an hareketleriyle, hiç kaçırmıyo ne zaman uyansam o da hareketleniyo hemen

salı günü nst'ye girdim sancım çıkmadı, 10 gün sonra çağırdı tekrar bakalım o zaman vajinal muayene de olucam.. sona doğru geliyoruz artık :18: hayırlısı

GÜNAYDIN KIZLAR BİLGİSAYAR BAŞINA OTURAMIYORUM BU GÜNLERDE ŞÖYLE BİR GEÇMİŞİ OKUDUM.HASTA OLANLAR VAR GEÇMİŞ OLSUN ARKADİŞLERİM.SIKIN DİŞİNİZİ VERMEYİN CANINIZI.BENİM DOKTOIRUM HEP ÖYLE DİYOR 34.HAFTA BİTERSE YIRTTIN DER.KIZLAR YA BEN UYKU SETİ KİDBOO NUN PİLOT SERİSİNİ BEĞENDİM KENDİ SİTESİNDE ÇOK PAHALI DİĞER SİTELERDEDE STOKTA KALMAMIŞ.BİLEN DUYAN GÖREN OLURSA BANA HABER VERSİN

HIMM BİRDE BİZ BEBİŞE TELSİZ ALDIK ELECTRO WORLDE İNDİRİM VAR 140 LİRAYA DÜŞMÜŞ EN UYGUN KONYADA 200 LİRAYA BULMUŞTUM.İNTERNETTEDE 170 LİRA CİVARIYDI. DÜŞÜNEN VARSA 2 KANALLI OLANLAR 100 LİRA BURAYADA EKLYORUM AHANDA

Weewell WMA400 Dijital Bebek Telsizi - Electro World

günaydın kızlar.
akşam bişey oldu size de oluyomu merak ettim vajinaya sanki bıçak saplanıyomuş gibi bi ağrı ama 1 sn falan sürüyo anlık bişey. 3 kez oldu ama bikaç saat aralıklarla.
neden olmuş olabilir bu esnada yemek yapıyodum ayaktaydım.

canım hepsi çok güzel olmuş....sanırım tülü düz olrk kullandın ? pile göremiyorum...mevcut boyun ıkı katı tülü alıp iğne boyu kadar

teğellesen ve kendın kıvrımlar versen böyle tütü gibi durur beşiğin kenarında çok da şık olur verebilicem tavsıye bu :)

pileli olsa daha bi zengin görünür gibi geldi bana böyle yapınca üsttekı fırfırı büyütmene de gerek kalmaz

fırfırı koyup tegellediğin kısımdan dikişle gecersın hem fırfır hem pileler sabitlenmiş olur

yine de sen bilirsin tabii :) ellerine sağlık :)

hadi hayırlısı olsun :)

canım tekrar hoşgeldınız zamanında sağlıkla gelsın bebıs :)

Kızlar benim hafif sancım var yani hafifin biraz üstünde sanki...
Ve evde yalnızım...
Evet evet hafifin üstünde
Ne yapacağım

geçmiş olsun canım inşaallah iyisindir bugün, nasıl oldun şimdi?

Göbeğim çoooooooooookkk kaşınıyor.Geceleri uyutmuyor bu kaşıntı beni.Sizde de var mı aynı durum?Ne yapmam gerek,nasıl azalır acaba bu kaşıntı?

canım kaşıntı çatlak oluştuğunun göstergesi, sakın kaşıma çatlamasına yardımcı olursun iyice.. vazelin, bebe yağı yada özel kullandığın bir çatlak kremi varsa onlarla masaj yap rahatlatmaya çalış.

son hafta dönen bebekler de varmış, bende biyerlerde okumuştum canım.. inşaallah döner seninki de. daha zamanın varmış hem

bayanlar benim kızım sürekli hareket eder dururdu ve kuvvetli hareket ederdi
dünden beri hem çok az hem de güçsüz hareket ediyor
evham yapmaya başladım, doktoru aradım ameliyattaymış

hemen kötü düşünme canım, bazen hareketlerde seyrelme olabiliyo sonuçta yerleri daralıyo bu bebişlerin..yada bir iki gün az hareket eder, sonra tekrar artar.

benim de kızım sanki durgundu bir iki gün, bugün gene hareketleriyle eşlik ediyo bana. inşaallah senin de bişeyi yoktur.. eğer uzun sürerse doktoruna görün canım..

slm arkadaslar size bi sorum olucak gobuslerinizde bi degisiklik hissediyormusunuz benim gobuk asagiya indi galiba once oturamiyordum batiyordu simdi baya rahatim bide camasirim islanmaya basladi acaba suyum mu geliyor

göbeğimde büyüme dışında çok bi değişiklik hissetmiyorum da çamaşırım benim de ıslanıyo bu ara, yani normalden fazla.. bende tedirgin oldum ilk başta ama son haftalar

akıntıda artış normalmiş.. inşaallah bişey yoktur :18:

evet canım ikeada bu model var, ben bunu aldım yani, çok sevdim ben tavsiye ederim, kaydırmazları var altında ve içinde.. bunun kendi kovası yoktu ikeada, farklı kova varmıydı bilmiyorum o yüzden almadım ben

geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun canım

oy maaşşallah kuzuna canım yaa, kızma yakışıklı oğluna annesi ne yapsın uykusu varmış

canım çok çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın çok şükür ikinizde iyisiniz önemli olan bu inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürüz hep birlikte canım

kızlar yardım edin :18:yarın bebek deterjanı alayımda kıyafetlerini yıkayayım diyorum çok geç kaldım ne alayım ne önerirsiniz ??:44::44::44::44::44:

canım ben dün dalan roxy matik aldım kokusu gayet güzel bir ker yıkadım bir kerede durulama yaptım ne olur ne olmaz diye mis gibi oldu tavsiye edebilirim

kime benziyo annesi sence :) yüz hatları belirgin çıkmış.maşallah oğluşuna

ezgi_karabatak arkadaşım ben dalinin sıvı deterjanını kullandım.bira pahalı indirimde 2 lt sini 18 tl ye aldım.mis gibi kokuyor.banada bi arkadaşım önermişti.memnun kaldım tavsiye ederim sana da.

bugün karnımda bi ağrı var.sanki adet sancısı gibi bide mide bulantısı 35.haftanın içindeyim sabah işe gelirken istifra ettim.çok fenayım(

Kızlar günaydın hepinize dünden beri karnım resmen taş gibi kızım kendini kasıp duruyor hele gece canım o kadar çok yandıki uykumun içinde ağrıdan inlediğimi hatırlıyorum sol tarafıma çok gıcık bir ağrı girdi bugünde aynı kasılmalar devam ediyor ara arada sanki vajinama ince bir sızı giriyor ne yapsam benim doktorda aksi gibi ameliyatta aslında kontrolüm yarın eğer bugün gidebilirsem gidicem gidemezsem yarın sabahtan gidicem dua edin kızlar bebişim acele etmesin

ozfer ben 22 sınde gelıyorum kontrole beraber gıtsek guzel olurdu ama gunler tutmuyor malesef senınde kafanı karıstırdım kusura bakma
kordonun fıyatı uygunmus gercı benım ıcın suan fıyat ıkıncı sırada onemlı olan oğluşu görmek :)

Arkadaşlar merheba.ben bugün ilk kez girdim bu sayfaya yani yeni buldum.36. haftamdayım..ilk kez nst çektirdim 120-150 arası iyi bir sonuç mu? bu arada yorumları okudum sancılarla ilgili hiç bir şey diyemiycem çünkü bende olmuyo ama nst de 40 falandı galiba...birde troid nodülü olanlarda doğum nasıl tercih ediliyo normal mi sezeryan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…