Slm kızlar nasılsınız biz kızımla eve geldik çok şükür ikinizde iyiyiz teyzeleri görseniz kızım o kadar tatlıki maşben duş aldım kızımda yanımda yatıyo agrılarım baya azaldı sütümd geldi emiyo kızım 2538 gr 47 cm doğdu meleğim herkes bana benzetiyo siyah saçları var şindilik bizden bu kadar kızlar darısı sizin başınıza doğum hîkayemi bi ara yazıcam kendibize çok ii bakın :))
Slm kızlar nasılsınız biz kızımla eve geldik çok şükür ikinizde iyiyiz teyzeleri görseniz kızım o kadar tatlıki maşben duş aldım kızımda yanımda yatıyo agrılarım baya azaldı sütümd geldi emiyo kızım 2538 gr 47 cm doğdu meleğim herkes bana benzetiyo siyah saçları var şindilik bizden bu kadar kızlar darısı sizin başınıza doğum hîkayemi bi ara yazıcam kendibize çok ii bakın :))
Eki Görüntüle 569689
kızlar oğluma odasındaki yatağından başka bu beşiği aldım....(laf aramızda sırf kaynanama inat!)çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum aslında.siz ne dersiniz?
Kızlarrr lohusa şerbeti takımlarımı diktim sonunda bakalım beğenicekmisiniz...
Eki Görüntüle 569739 Eki Görüntüle 569741
buda oğluşumun hastanede yatacağı yatağının kenarı için..haliyle sandalyeye geçirip göstermek zorundayım..ama kenarlarına çektiğim fırfırlar hem çok ince geldi hemde altındaki lastiği belli oluyor biraz..biraz daha kalın bi fırfır alıcam dikicem..ama göstermek istedim yinede..fikir vermek isteyen olursa seve seve kabul ederim
Eki Görüntüle 569735 Eki Görüntüle 569738
Kızlar Merhaba,
Pazartesi Günü Doktordaydım..
Kan Alındı Karaciğer Enzimlerime Bakıldı..
Sınırda Çıktı..
Cuma Günü Tekrar Bakılacak..
Aştım veya Sınırda İse Bebeğim Verilen Tarihten Önce Gelecek..
Bence Haftaya Haftaiçi Gelir Bu Kız..
Selam kızlar,
Ben doğurmadım onu haber veriyim dedim
Hadi görüşürüz
Kızlar günaydın hepinize dünden beri karnım resmen taş gibi kızım kendini kasıp duruyor hele gece canım o kadar çok yandıki uykumun içinde ağrıdan inlediğimi hatırlıyorum sol tarafıma çok gıcık bir ağrı girdi bugünde aynı kasılmalar devam ediyor ara arada sanki vajinama ince bir sızı giriyor ne yapsam benim doktorda aksi gibi ameliyatta aslında kontrolüm yarın eğer bugün gidebilirsem gidicem gidemezsem yarın sabahtan gidicem dua edin kızlar bebişim acele etmesin
Artık yatarak baktığım için laptopa arada kaçırıyorum yazılanları cnm. İdare ediceksiniz
Artmazmış gittikçe azalırmış, ama yatarak ve sürekli dinlenerek kısalma yavaşlatılabilirmiş. Aklında bulunsun cnm.
Göbeğim çoooooooooookkk kaşınıyor.Geceleri uyutmuyor bu kaşıntı beni.Sizde de var mı aynı durum?Ne yapmam gerek,nasıl azalır acaba bu kaşıntı?
Kızlar benim hafif sancım var yani hafifin biraz üstünde sanki...
Ve evde yalnızım...
Evet evet hafifin üstünde
Ne yapacağım
hoff çok güzel yaa en sevdiğimden...güle güle uyusun da büyüsün oğluşun...Eki Görüntüle 569689
kızlar oğluma odasındaki yatağından başka bu beşiği aldım....(laf aramızda sırf kaynanama inat!)çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum aslında.siz ne dersiniz?
Evet dıger topıkte de Kasım'da doğurdu herkes)uyum tatlım cok Saol son son ıdare edıyorum işte ama ılk hamılelıgım old ıçin pek sıkıntım yok kocaelidenım CNm ızmıtte Acıbadem Kocaeli hastanesınde yapıcam doğumumu inş )
Kızlar Merhaba,
Sınırda Çıktı..
günaydın canım ayy maşallah bebişine, benim kızım da ben uyanır uyanmaz başlıyor oynamayaGünaydın annelerr
gece sadece bi ara sırt üstü yatarken boğuluyor gibi olduğumu hisettim, öksürdüm baya anca öyle geldim kendime..
kızım bana eşlik ediyo şu an hareketleriyle, hiç kaçırmıyo ne zaman uyansam o da hareketleniyo hemen
salı günü nst'ye girdim sancım çıkmadı, 10 gün sonra çağırdı tekrar bakalım o zaman vajinal muayene de olucam.. sona doğru geliyoruz artık :18: hayırlısı
evet canım bende de oluyor sık sık, kasılma olduğunda oluyor genellikle. çok ayakta durunca aşağıya baskı yapıyor rahim çekilir gibi oluyor uzun süre derken 10 dk bile dursam oluyor bende çünkü artık göbeği taşıyamıyor belim, vücudum.günaydın kızlar.
akşam bişey oldu size de oluyomu merak ettim vajinaya sanki bıçak saplanıyomuş gibi bi ağrı ama 1 sn falan sürüyo anlık bişey. 3 kez oldu ama bikaç saat aralıklarla.
neden olmuş olabilir bu esnada yemek yapıyodum ayaktaydım.
Kızlar günaydın hepinize dünden beri karnım resmen taş gibi kızım kendini kasıp duruyor hele gece canım o kadar çok yandıki uykumun içinde ağrıdan inlediğimi hatırlıyorum sol tarafıma çok gıcık bir ağrı girdi bugünde aynı kasılmalar devam ediyor ara arada sanki vajinama ince bir sızı giriyor ne yapsam benim doktorda aksi gibi ameliyatta aslında kontrolüm yarın eğer bugün gidebilirsem gidicem gidemezsem yarın sabahtan gidicem dua edin kızlar bebişim acele etmesin
Kızlar, bu birlikte satılan puset, çanta, altaçma, kanguru, anakucağı setleri varya onlardan mı alsam diyorum?
Kullanıp tavsiye eden var mı? Kalitesi falan nasıldır?
Bilgisi olan varsa yazar mısınız? ona göre alıcam da bu hafta sonu.
Happy Baby Happy Baby 5`li Bebek Taşıma Seti | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Hoşbulduk canım :)) çok şükür korktuğum gibi olmadı canım kilosu aynn öle bakıp bakıp bu benim kızımmı diyorum hele eşim her bakışında gözleri doluyo :)) amin canımm tabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inş :))) tamam canım müsait olduğun bi zaman eklicem hemn :)canım hoşgeldin :) maşallah sana ve yavrunaa :)
kilosu da boyu da çok güzel ay doğdu dimi bu zamana kadar karnınd aolan sıpa kucağına geldi ne güzel yaa
hayırlısıyla Rabbim bize de nasib eder inşallahhh :) doğum hikayeni bekliyoruz dört gözlee :)
çok sık giremiediğimden sizi takip edemedim ama meleğiniz gelmiş gözünüzaydın , sağlıcakla büyüsün .. güzel güzel emzirin , yara olmasın diye mutlaka krem kullanın, bir anda olabiliyor çünkü , doğum hikayenizi merak ettim takipteyim.. kilosu boyu da çok güzel maşşallah ..
allahım hoşgeldin btlkübra canım ya gözün aydın kvuştun minigine allah analı babalı büyütsünSlm kızlar nasılsınız biz kızımla eve geldik çok şükür ikinizde iyiyiz teyzeleri görseniz kızım o kadar tatlıki maşben duş aldım kızımda yanımda yatıyo agrılarım baya azaldı sütümd geldi emiyo kızım 2538 gr 47 cm doğdu meleğim herkes bana benzetiyo siyah saçları var şindilik bizden bu kadar kızlar darısı sizin başınıza doğum hîkayemi bi ara yazıcam kendibize çok ii bakın :))
Arkadaşlar merheba.ben bugün ilk kez girdim bu sayfaya yani yeni buldum.36. haftamdayım..ilk kez nst çektirdim 120-150 arası iyi bir sonuç mu? bu arada yorumları okudum sancılarla ilgili hiç bir şey diyemiycem çünkü bende olmuyo ama nst de 40 falandı galiba...birde troid nodülü olanlarda doğum nasıl tercih ediliyo normal mi sezeryan mı?
nstde sancın mı 120-150 arası çıktı?100e yaklaşınca bile doktor panikliyor seninki bir şey demedi mi yahu??
ya inanmıyorum çok heyecanlııı çok güzel of allahım darısı başımıza hayırlısıylaa çok duygulandım
maşallah değerleri de çok iyiymiş.resmini de koy kızının canım görelim güzelliği
yanında kim var kim yardımcı olucak? sen de iyi bak kendine canımm sağlıkla büyüsün
of çok duygulandım yine evimize kızımla ilk girişimizi onunla yan yana yatmayı emzirmeyi onu seyretmeyi ne çok istiyorum...
geçmiş olsun canım..doktoruna görün istersen..bu saatten sonra heran gelebilir bebekler..ihmale gelmez..
CANIM GİDİCEMDE ADAM AMELİYATTA ONU BEKLİYORUM KARNIM HALA TAŞ GİBİ CANIM YANIYO YA
günaydın canımmm benim de akşam çok kötüydü hatta ilk kez adet sancısı gibi bir ağrıyı üst üste ve bu kadar şiddetli hissettim ama 1 saat sonra geçti şükür. doktora git bence çünkü aynen tarif ettiğin şekilde bana olmuştu o gün gitmedim ertesi günü bekledim ama geçmedi, doktorum kızdı neden hemen gelmedin diye, sancıymış o, göbekten vajinaya kadar ince bir sızı dediğimiz meğer rahim kasılmalarıymış vajinaya doğru çekilme oluyormuş doğum sancılarının başlangıcı yani.
sadece wc için kalk onun dışında hep yat yoksa devam edebilir uzun sürebilir o zaman da doğum başlayabilr doktorum aynen böyle söylemişti canım...
AYNEN CANIM ACAYİP RAHATSIZ EDİYO ÇOK FAZLA DİNLENME ŞANSIN YOK ÇALIŞIYORUM HALA AYAKLARIMI UZATIYORUM AMA YİNEDE ÇOK DİNLENEMİYORUM CANIM
Hoşbulduk canım :)) çok şükür korktuğum gibi olmadı canım kilosu aynn öle bakıp bakıp bu benim kızımmı diyorum hele eşim her bakışında gözleri doluyo :)) amin canımm tabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inş :))) tamam canım müsait olduğun bi zaman eklicem hemn :)
Amin canım çok teşekkürederim gögüsleriö hafiften acımaya başlaı krem sürüyırum inş daha fazla olmaz doğum hikayemi yazıcam en kısa zamanda inşş:))[/QUOTmrb..öncelikli hayırlı olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim.birşey sorucam sizin mesajlarınızın altında 36. haftada ve 3 octak muhtemel doğum tarihi yazıyo..bu bilgiler sizemi ait doğum biraz erkenmi oldu? benim muhtemel tarih 5 ocak...merak ettim....
selam kızlar nasılsınız ? hemn bizden haberleri özet geçiyorum :) önceki gece anamdan emmdiğim süt burnumdan geldi karnım oldu bir taş ne tarafa dönsem ağrıdan kıvranıorum ağlaya ağlaya uyuyorumm sabahı ettim sabahtan doktoru aradım bu arada hala yataktayım o sıra ...kasılmaya benzemio ama gel bakalım dedi tabi benim hazırlanmam (çorabımı bile zor giyom artık ) 12yi buldu taksiye atladım doktoruma gittim tabi ağrıdan kıvranıorum taksicide abla bugun doğurmazsın dimi dio bana yaa dedim sus ağzından yel alsın karnıma bastırdı falan miden bu senin dedi ben hala ısrar ediyorum yok midem değil mide yer değiştirirmi benim her tarafım ağrıyo neyse dün ne yedin dedi 2 mandalina yedim yattım dedim afferin sana dedi posalı seyler mercimek çorbası bile mideyi yoarar sen kesin mide spazmı geçiriyosun... dedi az ye dedi şunu ye bunu yeme falan ama benim ağrı dinmio tansiyonumu ölçtü 14 9 bebeğe baktı hafta geç olmasına rağmen 1800 olmus boyunu sormak aklıma gelmedi çatı muyanesine aldı beni hiç açılma yok dedi sen olur de ben normal doğururum dedim 122 ile falan doğuracak büyük ihtimalle 118 olmusum çünkü gerçekten mi dio bana dedim saka yapar gibi bi haliimmi var neyse nst ye yolladı kızım patır patır oynuyo hiç kasılma yok 18lerde seyredio içimiz rahatladı tabii 2 hafta daha doğurma ondan sonra küveze de girmez doğursan da dedi 33 haftadayım bu arada ağrılarım daha bu saat geçti bu arada allah kimseye vermesin KIZLAR YAĞLI VE POSALI YİYECEKLERDEN KAÇININ BİDE ÇAVDAR EKMEKLERİDE ZOR TÜKETİLİOMUS MİDEDE HABERİNİZ OLSUN hepinizi öpüyorum vallahi yoruldum yazarken :)
nasılsınız canlar :)
beni soracak olursanız, evimdeyim bugün.. dün işte son günümdü..
işler de cok yoğundu gidişim şerefine herhalde..
dün çıkışıma yakın eşim geldi iş yerine, dedim benim mesaim bitmedi amaa
güldü bişey demedi
meğer bir organizasyon yapmışlar, kocaman bir pasta geldi, üzerinde resmim olan..
cok duygulandım, bütün arkadaşlarım etrafımdaydı, patronum kısa ama anlamlı bir konuşma yaptı.
ben de bir kaç kelime söyledim, sesim titremeye başlayınca kısa kestim
pastamızı kestik yedik, güldük konuştuk.. güzel bir ugurlama oldu, hepsini özleyeceğim gerçekten..
bugün erken kalkma derdi yoktu, uyuduk kocamla güzel güzel, sonra kahvaltımızı yaptık, onu işe uğurladım..
ben de evdeki işlerime koyuldum.. yemeğimi koydum ocağa...
akşamdan oğlumun battaniyelerini yıkamıştım, biraz önce de hastane çıkışını, tulumlarını ve çıtçıtlı bodylerini attım..
battaniyeleri yumuşacık oldu oğlumun, mis gibi de koktular.. dalan roxy kullandım.. tavsiye ederim kızlar henüz yıkamayan arkadaşlara..
dün foruma bakmaya calıştım ara ara, btlkubra doğum yapmış ablasının mesajını gördüm.
allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı hepimizin başına..
sizde ne var ne yok bakalım?? herşey yolunda di mi??
gecmişe biraz bakayım ben.. hadi görüşürüz kızlar..
Teyzelerim geldiler yatılı. Evim kalabalık, yatıyorum ya moral olsun diye. İnsanın böyle sevenleri olması ne güzel. Hemen yemekler, temizlik, ütü işlerine giriştiler. İnsanın akrabalarının canından can olması ne kadar önemli...
Allah eksik etmesin, kimseyi de yalnız bırakmasın...
hayirli günler
gece en son yazmistim, 9 gibi baslayan kasilmalarim iyice artti. sıklasinca hastaneye geldin. rahim inceligi yok denecek kadar inelmis. rahimagzina acik dedi doktor. simdi yine hastanedeyim...=( gözetim altindayim...ne olacak bilemiyorum
slm kuzumun teyzoşlarıdoktordan geldik biz oğluşumun sağlığı yerinde şükür.kilosu tam 2.000 gr, baştan ayağada 42 cm olmuş ama umarım doğuncada böyle uyur velet.gıcık etti yine babayla bizi.doktor ne yaptıysa sadece 2 tepik attı istifini bile bozmadı yaa..arada gözlerimizi açtık.korktum valaa sağa sola fır dönüyolar çapkın olcak galba çok net poz veremedik yine teyzeleri yaa..moralim bozuldu yine..söylendim gelirken dedim elalemin veletleri ne pozlar veriyo sen dön kıçını yat,çıkta çimdiklicem seni dedim
sarı akıntım vardı ama kaşıntısız..fitil verdi..geç döllenmeydi benim oğluş ama haftasını yakalamış.33.haftadayız..15 ocaktan ocak sonuna kadar bekleyebiliriz dedi doktorumuz kuzuşumurabbim hayırlı doğumlar versin hepimize inş.
Eki Görüntüle 569225 Eki Görüntüle 569228
kızlar biz çıkamadık hastaneden.sarılığımız yine artmış biraz.neyse o iyi olsunda alıştık artık hastanelere nasıl olsa.
slm arkadaslar size bi sorum olucak gobuslerinizde bi degisiklik hissediyormusunuz benim gobuk asagiya indi galiba once oturamiyordum batiyordu simdi baya rahatim bide camasirim islanmaya basladi acaba suyum mu geliyor
bayanlar benim kızım sürekli hareket eder dururdu ve kuvvetli hareket ederdi
dünden beri hem çok az hem de güçsüz hareket ediyor
evham yapmaya başladım, doktoru aradım ameliyattaymış
ya ben internetten bikaç hikaye okudum da kalbim çarpıyo şuan çok korktum
bebeğim normalinden çok çok az hareket ediyo ve dünden beri böyle, ihmal mi ettim ben kötü mü yaptım
doktor da ameliyatta hala
Tatlım bak ikeadan ben de bunları aldım.
Küveti kesinlikle ikeadan almanı tavsiye ederim. Ben de aldım. Altında ve içinde kaydırmaz bantlar var ve fiyatı 15 TL mi neydi..
Eki Görüntüle 569376 Eki Görüntüle 569377 Eki Görüntüle 569378 Eki Görüntüle 569379 Eki Görüntüle 569380
En baştaki yıldız gece lambası. Çok güzel bir aydınlatması var.
Odasına yatak istemiyordum ben, o yüzden şu koltuktan aldım. Kenarları daha ceviz rengi. Emzirirken ini falan rahat olur diye düşündülk. Rengini de kırmızı aldık. Çünkü biz de kırmızı, mavi ağırlıklı oda.
2 tane şu sepetlerden aldık. Oyuncak çok geldi bize hediye, onları yıkayıp yerleştiridk.
Bir de en sondaki oyun halısını aldık. Oğluşum arabalarını vın vın yapar oynar diye
slm annişler ve kuzucukları
ay bunu yazmayı bile özlemişim canlarım hepinizden Allah razı olsun bende haber vermeyi istedim ama ilk hafta sürekli uyudum 2hafta kendimdeydim eşim ver şifreni adını yazayım dedi ama garip geldi haber veremedim şimdi evdeyiz rahatım ama ev boş kalmıyor buhafta böyle sürer sağolsun komşular kim uygunsa hizmetleri yapıyor ama ev hastane gibi olmuyor
biz ilk nst miz ve tıptaki ilk ult için gitmiştik nst de sıra yoktu ertesi gün sabah erkene kaldık ult çıktık orda kasıldık bende hep oluyordu ama ben bebek kendini dayıyor diye anlamıyordum megerse şu yalancı kasılmalarmış aşağıda doktora söyleyince geç muayene edicem dedi o elini itiyo ben itiyorumay çok komik bi ilk muayeneydi 2cm açıklık olmuş kadın hemen doğumhaneye yolladı orda da nst ve elle muayene oda maceraydı ben kasıyorum kendimi doktor acıcak kasma diyor ve anlatılan öcü doktorlar yoktu çok iyiydi hepsi ve hemen yatırıldık
ciğer gelişimi için 2iğne bide dursun diye 1i mağnezyum 1i preparat diye geçiyor 2serum 3gün yoğun bakım buarada koca izin aldı geliyo ama bizi görüştürmüyolar getirdiklerini alıyolar ama onu
4gün normal servise alındım ama hala 2serum takılı ben 8 saydım ama raporda 12 serum geçiyor yemişiz sonrada şekeri düşürme çalışmaları ve diyet ay rabbim yıllarca bu diyete uymak zorunda olanları korusun sade süt ve yoğurt birazda üstüne yoğurt dökülecek yiyecekler ama aklıma vefat eden (allah rahmet eylesin)betül geldi bide devlette doğum yapmak zorunda olan biri vardı gerçekten belki şans belki de artık öyleler hemşirelerde doktorlarda çok iyiydi hele sabah gezen prof bana ilk gün evmi taşıdın dedi kalabalık bi gurup ağırladım dedim iyi halt ettin dedi bidaha ağırla diyor o açılma nedeniymiş şu günlerde yormayın sakın kendinizi ki ben bebişin eşyalarını bile yıkamamıştım yıkanmamaış giyen bebekte doluydu çünkü 26 hafta doğumlar bile vardı
pzt çıkarcaz dediler son dakika daha bekletiyolardı ama şimdi evdeyiz çıkınca hemen özele koştuk eşim teyzemizi arayıp hakkımda bilgi vermişti ben hastanede yine kğ olarak aldıklarımıda verdim 85e düştüm ama minişim kendine yine iyi bakmış kızlar biz doğunca pek miniş olmucaz benim tarafım hep uzun iri ben kısayım 163 ama aile sülale uzun benimki babaya benzesin derken bizim tarafa çekecek şimdi bile yumuk yumuk suratı
şuan 1hafta perhiz ve şeker ölçümü sürecek bide karaciğer enzimlerim ama haftaya yemek listem var normalde yemediğim herşey hastanede gözümde döndü
cicişlerini alanlar hayırlı olsun biz daha odamızı bile hazırlamadık ama oğluş izin verirse başlıcaz bakalım daha 2ay var diye rahattık şimdi normal doğum 4ocak ama bu yaramaz yılbaşından önce gelir diyor babası hepimize 34 ü görüp nasip etsin rabbim tabi 36 daha iyide
özfer ve evka 2ye gelen arkadaş mavişehire girerken kordon var 20 tl. gidip bebişlerinizi 3boyutlu yada 4boyutlu görebilirsiniz yumuk yumuklarımızı
bide biz kasılmayı anlamıyoruz oğluşta artık hep dayıyo biyerlerini doktor dışarda eşime eşiniz ağrıyı anlayamıyor işimiz zor demişki bence o biyerlerini dayıyo şişiyorum ama onlar kasılıyosun ağrı işte diyor inşallah nişan ve suyum düzgün anlaşılır gelirde bebişi evde doğurmak zorunda kalmam
bide tam hastaneye yattığım gün nasıl emzirilir ve anne sütü konusunda ders almıştımsezaryanda zorda gelse 2saatte bir uykudan uyandırıp emzirecekmişiz ne zorluklar yaşanıyor o bebişlerin ağlaması miniciklerden topuk kanı alınıyor hele sarılık olmaması için emzirmek muhakkak şart ama gelmeyincede gelmiyor ben süt pompasımıydı almayı düşünmüyodum ama şuan liste başılarımızdan şeker ölçümü düzeldi diye vermediler ama başta idrar iltihapına sonra yüksek tansiyona ve enson şekere dikkat edin bunlar hem bebişe hem anneye çok zararlı ve erken doğum ihtimalini arttıran şeyler
bide bol bol mağnezyum ve kalsiyum ben düzenli almıyodum bebişte iyiydi ama benim depolar boşalmış sağolsunlar yüklediler
bebeğimin başı hala yukarda ve gelişimi 2 hafta ilerde acaba dönermi doktor iri bi bebek dönmeyebilir yani sezeryan olabilir dedi hayırlısı diyorum ama bilemiyorum işte hep aşağıdaydı başı son 1 aydır ne işi varsa yukarıya dönmüş gerişimdi tekrar dönermi merak ediyorum ??
Göbeğim çoooooooooookkk kaşınıyor.Geceleri uyutmuyor bu kaşıntı beni.Sizde de var mı aynı durum?Ne yapmam gerek,nasıl azalır acaba bu kaşıntı?
Eki Görüntüle 569689
kızlar yardım edin :18:yarın bebek deterjanı alayımda kıyafetlerini yıkayayım diyorum çok geç kaldım ne alayım ne önerirsiniz ??:44::44::44::44::44:
Kızlarrr lohusa şerbeti takımlarımı diktim sonunda bakalım beğenicekmisiniz...
Eki Görüntüle 569739 Eki Görüntüle 569741
buda oğluşumun hastanede yatacağı yatağının kenarı için..haliyle sandalyeye geçirip göstermek zorundayım..ama kenarlarına çektiğim fırfırlar hem çok ince geldi hemde altındaki lastiği belli oluyor biraz..biraz daha kalın bi fırfır alıcam dikicem..ama göstermek istedim yinede..fikir vermek isteyen olursa seve seve kabul ederim
Eki Görüntüle 569735 Eki Görüntüle 569738
Kızlar Merhaba,
Sınırda Çıktı..
Günaydın annelerr
dünkü misafir telaşımdan sonra dün gece ilk defa kesintisiz uyumuşum2de bi yattım sadece 6.30da kalktım wc ye, bu benim için bir mucizeydi nerdeyse
ben o saatlerimi genelde tuvalette geçiriyorum da..sonra bi daha bi yattım, eşim işe giderken kalktım 8e doğru daha da uyuyamadım...kalktım bulaşıklarımı dizdim,
çamaşır attım makineye kan ilacımı içtim sabah gündemine bakıyorum
gece sadece bi ara sırt üstü yatarken boğuluyor gibi olduğumu hisettim, öksürdüm baya anca öyle geldim kendime..
kızım bana eşlik ediyo şu an hareketleriyle, hiç kaçırmıyo ne zaman uyansam o da hareketleniyo hemen
salı günü nst'ye girdim sancım çıkmadı, 10 gün sonra çağırdı tekrar bakalım o zaman vajinal muayene de olucam.. sona doğru geliyoruz artık :18: hayırlısı
Selam kızlar,
Ben doğurmadım onu haber veriyim dedim
Hadi görüşürüz
günaydın kızlar.
akşam bişey oldu size de oluyomu merak ettim vajinaya sanki bıçak saplanıyomuş gibi bi ağrı ama 1 sn falan sürüyo anlık bişey. 3 kez oldu ama bikaç saat aralıklarla.
neden olmuş olabilir bu esnada yemek yapıyodum ayaktaydım.
ezgi_karabatak arkadaşım ben dalinin sıvı deterjanını kullandım.bira pahalı indirimde 2 lt sini 18 tl ye aldım.mis gibi kokuyor.banada bi arkadaşım önermişti.memnun kaldım tavsiye ederim sana da.
bugün karnımda bi ağrı var.sanki adet sancısı gibi bide mide bulantısı 35.haftanın içindeyim sabah işe gelirken istifra ettim.çok fenayım(
Arkadaşlar merheba.ben bugün ilk kez girdim bu sayfaya yani yeni buldum.36. haftamdayım..ilk kez nst çektirdim 120-150 arası iyi bir sonuç mu? bu arada yorumları okudum sancılarla ilgili hiç bir şey diyemiycem çünkü bende olmuyo ama nst de 40 falandı galiba...birde troid nodülü olanlarda doğum nasıl tercih ediliyo normal mi sezeryan mı?
haa aman şükür yaa yoksa doğum sancıları bile o kadar yüksek değilyok bebişin kalp atımı 120-150...sancı 40 lardaydı
CANIM GİDİCEMDE ADAM AMELİYATTA ONU BEKLİYORUM KARNIM HALA TAŞ GİBİ CANIM YANIYO YA
AYNEN CANIM ACAYİP RAHATSIZ EDİYO ÇOK FAZLA DİNLENME ŞANSIN YOK ÇALIŞIYORUM HALA AYAKLARIMI UZATIYORUM AMA YİNEDE ÇOK DİNLENEMİYORUM CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?