2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Slm kızlar nasılsınız biz kızımla eve geldik çok şükür ikinizde iyiyiz teyzeleri görseniz kızım o kadar tatlıki maş ben duş aldım kızımda yanımda yatıyo agrılarım baya azaldı sütümd geldi emiyo kızım 2538 gr 47 cm doğdu meleğim herkes bana benzetiyo siyah saçları var şindilik bizden bu kadar kızlar darısı sizin başınıza doğum hîkayemi bi ara yazıcam kendibize çok ii bakın :))

canım hoşgeldin :) maşallah sana ve yavrunaa :)

kilosu da boyu da çok güzel ay doğdu dimi bu zamana kadar karnınd aolan sıpa kucağına geldi ne güzel yaa

hayırlısıyla Rabbim bize de nasib eder inşallahhh :) doğum hikayeni bekliyoruz dört gözlee :)

çok sık giremiediğimden sizi takip edemedim ama meleğiniz gelmiş gözünüzaydın , sağlıcakla büyüsün .. güzel güzel emzirin , yara olmasın diye mutlaka krem kullanın, bir anda olabiliyor çünkü , doğum hikayenizi merak ettim takipteyim.. kilosu boyu da çok güzel maşşallah ..

güle güle kullan canım..

ellerine sağlık canım..güzel olmuş..iyi günlerde kullan inş..dikiş nakış konusunda bir bilgim yok o yüzden sana yardımcı olamayacağım..

Merhaba canım

hakkında hayırlısı olsun..
Selam kızlar,
Ben doğurmadım onu haber veriyim dedim
Hadi görüşürüz

iyi yaptın..doktora gidip geldikten sonra bizi haberdar et,sakın merakta bırakma..

geçmiş olsun canım..doktoruna görün istersen..bu saatten sonra heran gelebilir bebekler..ihmale gelmez..

slm canım..yerim ben onu..maşallah subhanallah..tekrardan gözün aydın canım..doğum hikayeni heyecanla bekliyoruz..öpüyorum sizi..

oy maşallah maşallahhhh...Allah sağlıkla analı babalı büyütsün...

sağol canım benim unutmamış somuşsun :)
ama, azalırmış derken yani 26 mm iken 25,24,23 diye mi? yoksa normale döner(26nın üstü) anlamında mı kafam karıştı
ben artar mı derken onu kastetmiştim, ciddiyeti artar mı yani 25in altına mı düşer anlamında..??

Göbeğim çoooooooooookkk kaşınıyor.Geceleri uyutmuyor bu kaşıntı beni.Sizde de var mı aynı durum?Ne yapmam gerek,nasıl azalır acaba bu kaşıntı?

sakınnn tırnaklarınla kaşıma canım normal bu kaşıntılar, bolca krem yağ ne kullanıyosan ondan sür ve avcunun içiyle ovarak yedir, kaşındıkça da yine avcunun içiyle daire çizerek gidermeye çalış kaşıntını. çatlama sonra

Kızlar benim hafif sancım var yani hafifin biraz üstünde sanki...
Ve evde yalnızım...
Evet evet hafifin üstünde
Ne yapacağım

ne yaptın fesleğenim doğurmadım merak etmeyin diye yazmışsın ama doktora gittin mi nstye girdin mi nedir durumun canımm???

hoff çok güzel yaa en sevdiğimden...güle güle uyusun da büyüsün oğluşun...
ne kadara nerden aldın? ben de kaynanama inat almak isterdim lakin artık bütçe kalmadı

hayırlısı olsun canım rahatça sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi. ilk hamilelikte en çok sıkıntı yaşanırmış ama sen rahatmışsın ne güzel :13: sezaryen mi normal mi karar verdiniz mi günü belli mi???

sağlık sıkıntın olmasın da varsın erken gelsin bebişin canımm zaten erken değil artık istediği an gelebilür
artık son haftalardasın ne güzel, allah huzurla kucağına almayı nasip etsin, bizlere de tabi....
günaydın canım ayy maşallah bebişine, benim kızım da ben uyanır uyanmaz başlıyor oynamaya
nasıl hoşuma gidiyor anlatamam
sırt üstü yatmamak lazım aman diyeyim dikkat et ben de farkında olmadan sırt üstü yatıyorum gece ama nefessiz kalınca hemen dönüyorum, ya da eşim de tetikte zaten sağ olsun o döndürüyor yoksa bebiş de oksijensiz kalabilir biz nefessiz kaldıkça, kan akımı yavaşlayabilir, solumuza yatmak lazım ... evet sona geliyoruz artık hayırlısıyla geliyor bebişler yavaş yavaş, senin daha sancın çıkmamış ne güzel inşallah vakitlice sağlıcakla gelir

evet canım bende de oluyor sık sık, kasılma olduğunda oluyor genellikle. çok ayakta durunca aşağıya baskı yapıyor rahim çekilir gibi oluyor uzun süre derken 10 dk bile dursam oluyor bende çünkü artık göbeği taşıyamıyor belim, vücudum.
hemen kasıklarımda ve vajinada sancı oluyor. çok ayakta durmamaya bak bebiş de çok aşağı inmesin...

günaydın canımmm benim de akşam çok kötüydü hatta ilk kez adet sancısı gibi bir ağrıyı üst üste ve bu kadar şiddetli hissettim ama 1 saat sonra geçti şükür. doktora git bence çünkü aynen tarif ettiğin şekilde bana olmuştu o gün gitmedim ertesi günü bekledim ama geçmedi, doktorum kızdı neden hemen gelmedin diye, sancıymış o, göbekten vajinaya kadar ince bir sızı dediğimiz meğer rahim kasılmalarıymış vajinaya doğru çekilme oluyormuş doğum sancılarının başlangıcı yani.
sadece wc için kalk onun dışında hep yat yoksa devam edebilir uzun sürebilir o zaman da doğum başlayabilr doktorum aynen böyle söylemişti canım...

Çok güzelle benzemiyor basit gibi sanki.,kraftın ev tipi anna kucağını bir arkadaşım kullanıyor memnun.

ayy çok heyecanlı :) büyüsün büyüsün anne sütüyle büyüsün gökyüzü bile dar olsun anne sütüyle büyüsün minik prenses :)

Hoşbulduk canım :)) çok şükür korktuğum gibi olmadı canım kilosu aynn öle bakıp bakıp bu benim kızımmı diyorum hele eşim her bakışında gözleri doluyo :)) amin canımm tabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inş :))) tamam canım müsait olduğun bi zaman eklicem hemn :)

Amin canım çok teşekkürederim gögüsleriö hafiften acımaya başlaı krem sürüyırum inş daha fazla olmaz doğum hikayemi yazıcam en kısa zamanda inşş:))

allahım hoşgeldin btlkübra canım ya gözün aydın kvuştun minigine allah analı babalı büyütsün
yerim ben onun siyah saçlarını

nstde sancın mı 120-150 arası çıktı? 100e yaklaşınca bile doktor panikliyor seninki bir şey demedi mi yahu??

ya inanmıyorum çok heyecanlııı çok güzel of allahım darısı başımıza hayırlısıylaa çok duygulandım
maşallah değerleri de çok iyiymiş.resmini de koy kızının canım görelim güzelliği
yanında kim var kim yardımcı olucak? sen de iyi bak kendine canımm sağlıkla büyüsün
of çok duygulandım yine evimize kızımla ilk girişimizi onunla yan yana yatmayı emzirmeyi onu seyretmeyi ne çok istiyorum...

Canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün, maşallah, şimdi misss gibi cennet kokuyordur, bizim yerimizede kokla annesi

yok bebişin kalp atımı 120-150...sancı 40 lardaydı

merhaba arkadaşlar
bir zamanlar ben de gün saymaya bu sayfada sizinle adım atmıştım.10 hafta beraber olduk bebeğimle.sonra melek oldu maalesef.
şimdi yeniden gün sayıyorum ben.şükür 17.haftamıza geldik.ama çok sıkıntılı bi süreç geçirdik.başta iki ay sürekli durmayan kanamalarım oldu.o geçti derken rubella testlerim yüksek çıktı alacağız bebeğini dediler ama atlattık hepsini şükür.
bana 11.haftada kızın olacak dedi doktor 15.haftada oğlun olacak dedi.bakalım bi dahaki randevuyu bekliyoruz emin olmak için.sağlıklı olsun da kuzucum hiç farketmez.
rabbim inşallah size sağlıklı doğumlar nasip etsin.bana da dualarınızı eksik etmeyin o günleri görelim

CANIM GÖZÜN AYDIN ÇOK ŞÜKÜR SIKINTISIZ BİR ŞEKİLDE PRENSESİNLE BİRLİKTE EVİNİZE GELDİNİZ RABBİM BUNDAN SONRASINIDA GÜZEL BİR ŞEKİLDE SIKINTISIZ GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

selam kızlar

nst ye girdim iyi dedi doktor
tahlillerimi yaptırdı guatr filan sonuclar 15.00 den sonra alıncak
ayrıntılı ultrosona girdim celtikle ilgili sorun önemli degilmis düzelmis

vee bomba kızım yine ters soktayım doktora soramadım o kadar cok soru sordum ki ters olmasını unuttum ters duruyordu persembe günü dönmeye calısıyordu pazartesi günü dönmüstü bugün persembe yine ters duruyor ne yapmaya calısıyor normalmi neler oluyor anlamadım

doktor bebek hareketlerinde azalma yada bitme olursa hic bekleme acile gel hemen dedi onun haricinde uyusma kasıntı filan normal dedi olur dedi

Çok geçmiş olsun canım.. Rabbim cc birdaha yaşatmasın.. Rabbim cc sağlıkla ve vaktinde kuzucuğunu kucağına almayı nasip etsin canım.

MaşAllah ya ne güzel süpriz yapmışlar.. Hayırlı olsun canım. Artık evdesin.. evde olunca da iş yapmadan zor duruyor insan.. Kendini yorma canım..

Gözün aydın canım.. Ne mutlu sana.. Ah bizimkilerde acıcık yakın olsalardı ne güzel olurdu.. Eşimin akrabaları yakın ama hiçbirinin hayrı yok. Kendi başıma debelenip duruyorum. Yavaş yavaş dip köşe temizlik yapıyorum bende. Kayınvalide haftaya yap diyo. Bende dedim zaten bu kadar ağır yapmaya devam edersem haftaya da sarkar sen merak etme. Akıl veren çok ama yardım eden yok..

Kıyamam canım benim ya. Sıkma canını. Bebişinin ve senin sağlığın iyi olsun o herşeyden önemli canım.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma canım.

MaşAllah barekAllah kuzucuğunaa.. Rabbim cc nazarardan saklasın canım. Aşkolsun annesi daha ne istiyorsun ne güzel poz vermiş işte kuzucuk.. Bizim kızçe pek nazlı poz falan vermiyor bize..

kızlar biz çıkamadık hastaneden.sarılığımız yine artmış biraz.neyse o iyi olsunda alıştık artık hastanelere nasıl olsa.

Sarılık geçer annesi, bebişin iyi olsun da gerisi önemli değil. Rabbim cc sağlık sıhhat versin yavruna..

slm arkadaslar size bi sorum olucak gobuslerinizde bi degisiklik hissediyormusunuz benim gobuk asagiya indi galiba once oturamiyordum batiyordu simdi baya rahatim bide camasirim islanmaya basladi acaba suyum mu geliyor

Canım genelde bebek doğum şeklini alınca öyle geliyor insana. Çamaşırının ıslanması devam ediyorsa doktora git canım.

bayanlar benim kızım sürekli hareket eder dururdu ve kuvvetli hareket ederdi
dünden beri hem çok az hem de güçsüz hareket ediyor
evham yapmaya başladım, doktoru aradım ameliyattaymış

ya ben internetten bikaç hikaye okudum da kalbim çarpıyo şuan çok korktum
bebeğim normalinden çok çok az hareket ediyo ve dünden beri böyle, ihmal mi ettim ben kötü mü yaptım
doktor da ameliyatta hala

Canım inşAllah önemli birşey yoktur. Bende de arada hafifliyor hareketleri ama sonra eski haline dönüyor. Hala hareketleri zayıf geliyorsa doktora gözük canım..
Hayırlı haberler ver bize inşAllah..
Ve internette en olumsuzu yazıyor, ordaki yazıları okuma canım.

Oyy yesinlerr arabalarını vın vın yapacakmışş. Ayy ya düşününce bile heyecanlanıyor insan.. Aldıklarının hepsi çok güzel canım. Güle güle kullanın kuzucuğunla..

Zorlu bir dönem geçirmişsin canım. Rabbim cc bundan sonra sıkıntı yaşatmasın inşAllah.. Bu kasılma olayını bende anlamıyorum ya. Burda okuyana kadar hep kızım biryerlerini dayıyor diyodum. Şimdi hep tereddüt ediyorum..

Canım benim kızım da 34. haftamızda döndü. Son hafta hatta son gün bile dönen bebekler olabiliyormuş. Dönmese desıkma canını. Rabbim cc hepimize en hayırlı en kolay doğumları nasip etsin..

Göbeğim çoooooooooookkk kaşınıyor.Geceleri uyutmuyor bu kaşıntı beni.Sizde de var mı aynı durum?Ne yapmam gerek,nasıl azalır acaba bu kaşıntı?

Çatlamak için çabaladığından kaşınıyor canım.. Sakın kaşıma. Krem falan sür.

Çok güzel canım. 6 aya kadar yatabilirmiş içinde bende sormuştum. Güle güle kullansın oğluşun.

kızlar yardım edin :18:yarın bebek deterjanı alayımda kıyafetlerini yıkayayım diyorum çok geç kaldım ne alayım ne önerirsiniz ??:44::44::44::44::44:

Burdaki arkadaşların tavsiyesiyle Dalin Sıvı deterjan aldım ve çok memnun kaldım canım.. Bebek bebek kokuyor çamaşırları kuzumun..

Ohh maşAllah hamarat hatun. Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık. Ayşe de yazmış. İmkan varsa pileli yapsan çok zengin durur..

Sana da bebişine de sağlık sıhhat versin Rabbim cc. Sağlıkla ve vakitlice gelsin kuzucuklar inşAllah.. Sata göre bizim doğum tarihleri aynı gözüküyor canım. Bende kızçem erken gelecek gibi hissediyorum.. Hayırlısı bakalım..

Bende geçen gece deliksiz uyumuşum. Namaz vakti kalktım bir tek. Allah ım cc bu bir mucize diyorum.. Normalde 10 kez gidip geldiğim oluyor wc ye. Ağrılardan sağa sola zor dönüyorum ama haftada 1 kez güzel uyuyorum ve dinlenmiş olarak kalkıyorm. İlaç gibi geliyor.. :)

Sona doğru geliyoruz dediğn gibi.. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşAllah..

Selam kızlar,
Ben doğurmadım onu haber veriyim dedim
Hadi görüşürüz

Canım diğer yazılarını alıntı yapmış yorum yazacaktım ki doğurmadım haberini okudum. :)
Önce geçmiş olsun canım. Grip olmuşsun.. Rabbim cc acil şifa versin..
Bebişin arada korkutsa da seni zamanını bekleyecek annesi.. Sağlıkla, vaktinde kucağına al yavrunu inşAllah..

Bende de oluyor canım. Artık normal geliyor böyle ağrılar. Geçen birden ve çok şiddetli oldu dediğin gibi anlık ama gözlerimden yaşlar aktı resmen. Artık doğuma gitgide yaklaşıyoruz..

Geçmiş olsun canım..

Hayırlı haberlerle dön inşAllah canım.. Rabbim cc sağlıkla vaktinde kavuştursun yavruna.

Hoşgeldin aramıza canım. Hayırlı olsun bebişin.. Ben de haftaya gireceğim nst e onun için hiç bilgim yok ama giren arkadaşlar var. Olar daha iyi bilir. ama sanki biri 100 sancı için yüksek bir değer demişti.

Oyy yerimm benn minnoşuuu... Yazını görünce nasıl heyecanlandım anlatamam canım. Bende kızımı yanımda hayal ettim biran.. Musluklar açıldı açılacak..
MaşAllah barekAllah yavruna da sana da canım.. Boyu kilosu hepsi çok güzel.. Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz canım.. Bizim içinde kokla cennet kokulu yavrunu..

yok bebişin kalp atımı 120-150...sancı 40 lardaydı
haa aman şükür yaa yoksa doğum sancıları bile o kadar yüksek değil
iyi iyi kalp atışı, sancı seviyen de iyi ama bunları doktor söylemedi mi zaten canım ya??

off benim de vajinaya sızlamalar girmeye başladı yaa çok acıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…