2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canımm Rabbim cc yavruna da sana da sağlık sıhhat versin.. Rabbim cc birdaha böyle acılar yaşatmasın inşAllah.. Sağlıkla ve vaktinde yavrunu kucağına almak nasip olsun..

Sonuçlar iyi çıkmış çok şükür canım.. Ya bana da demişlerdi. Doğum pozisyonu almış diye seviniyoruz ama bebişin ne yapacağı belli olmuyormuş. Pozisyonunu değiştirebiliyormuş. Yeniden dönebilir yani canım. sıkma canını.

insallah degistirir düzelir ya ne yapmaya calısıyorlar icerde bilmiyorum yaramazlar :))
normal dogumu cok istiyorum insallah döner

hayırlı olsun canım Allah bebeğine sağlık sıhat versin ayy kilosu da boyu da çok iyi maşaallah ne güzel bir duygu dimi

seni hayal ettim de bir an, mutluluk bu olsa gerek İnşaallah biz de o güzel günleri görürüz

doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum

kızlar bakanlık yeni liste yayınladı süt ürünlerine bitkisel yağ jelatin vs katarak sahtecilik yapan firmaların bi kısmını ifşa etti.
biz anne adayları bilinçli olmalıyız çünkü bizler mutfakta ne hazırlarsak eşimiz ve çocuğumuz onlarla besleniyor.
Kamuoyuna Duyurulur

benimde oluyor canım bebek baskı yapıyormuş öyle dedi doktor

git canım doktora nst ye soksunlar

epiduralle sezeryanda bele iğne sokuyorlarmış ve doğum bitene kadar iğne kalıyomuş belde...doğru mu bu bilen varmı???
ben çok korktuğum için netten araştırmıyorum dr lada henüz konuşmadık bu konuyu.ama bir arkadaş anlattı iğneyi doğumdan sonrada belinde unutmuşlar!!!çok korktumm(nasıl doğurcaz kızlar.karın ağrısı bile beni mahvediyo doğum sancısını nasıl çekcem kara kara düşünüyorum

kızlarımız yanlız bırakmıyo bizi ne güzell
sırt üstü yatmamaya çalışıyorum bende ama bazen uyurken fark etmiyorum öyle uyanıyorum yada eşim uyarıyo farkedince, ama dün akşam ilk defa o kadar zorlanmışım nefes almada inşalallah bebişim etkilenmemiştir çok :44::18: onun dışında güzeldi uykum dün gece çok şükür

merhaba arkadaşlar, ya ben kaç gündür kafayı yiyeceğim, sanırım salı günüydü, bebek 2-3 kere yaklaşık olarak 1-2 dakika süreyle sürekli aynı hareketi yaptı, sanki leğen kemiğime yumruk attı. Hareketin bu kadar sürekli olması beni korkuttu ve o günden beri, bu tür tekrlanan hareketler otistik çocuklarda olur diye bildiğimden sürekli bir şüphe oluştu. gerçekten sürekli üzülüyorum, canım sıkkkın. kafayı yiyeceğim, öyle denk gelmiştir di mi, hatta belki bebek hıçkırmıştırda ben saçmalamışımdır di mi, hamilelik psikolojisinden dolayı böyle düşünüyorumdur di mi? ((

evet canım hakikaten saçmalamışsın ah biz meraklı kadınlar fazla araştırdığımızdan mı yoksa her söyleneni çok önemsediğimizden mi bilmem hemen inanıyoruz ve iyi şeyleri değil kötü şeyleri bizde de oluyormuş gibi düşünüyoruz :)

evet canım doğru, sonrasında belinde unutmamışlardır da, bazen sonrasında da ağrı kesiciyi ordan vermek için ilk gün iğneyi çıkarmayabiliyorlarmış. Sezeryan bişi diil hareketsiz yatıosun o iğne bişi olmaz da, epidural normal doğumda iğne belindeyken nasıl ıkınıosun ben onu merak ediyorum

ay canım abartma yaaa :) hiçbişey yoktur annesi merak etme benimde oluyo öyle hıçkırıktır diyorum

Tarif ettiğin ağrıyı aynı şekilde bende hissediyorum, Üstelik çok sık tuvalete çıkmaya başladım. Bu tür sancılar bebeğin yaptığı baskıdan dolayı olduğunu düşünüyorum.

canım cok sevindim gözün aydın.. kızını sağlıkla büyüt inşallah.. darısı başımıza :)))

canım çeltiğin düzelmesine sevindim, nts de iyi gecmiş..
kızının dönmesine takma kafanı canım, bebişler cok hareketli, son ana kadar dönebilir yine.. inşallah normal doğum yaparsın canım..
allah gönlüne göre versin, hepimizi kurtarsın bir avazda inşallah..

bayanlar benim kızım sürekli hareket eder dururdu ve kuvvetli hareket ederdi
dünden beri hem çok az hem de güçsüz hareket ediyor
evham yapmaya başladım, doktoru aradım ameliyattaymış

canım sanırım genel olarak hepimizde aynı sorunlar var benimde bu hafta hareketler azaldı kasılmalar arttı, ben de çok endişeliyim ama sakin olmaya çalışıyorum eşim de sakinleştiriyor gerçekten normal herhalde hepimizin kasılmaları arttı, ağrıları var ve bu da bebek hareketlerini az hissetmemize sebep oluyor, her ihtimale karşı yine doktora danış istersen ama panik yapma...

canım hepsi çok güzelmiş, güle güle kullanın. bende de o kırmızı puang koltuktan var ben de onu bebek odasına aldım ben de uyuturken kullanırım belki, gece lambası da güzelmiş söyleyeyim de eşim ona da baksın...

zeynepfaz canım bende de o küvetten var, o yeterli olur elbette.
ama küvet filesi, kova ve maşrapa almadım ben de unuttum kaldı :26: bi de kirli sepeti de şart değil mi :44:

[/COLOR]

tamam canım ben zaten beyaz renkli küvet istiyordum fiyatı da iyiymiş onu alırlar, ben file almayacağım zaten maşrafa aldık bir tek kova kaldı, haklısın kirli sepeti şart ona da bakmak lazım

canım sen bu tedaviyi devlet hastanesinde mi gördün, hangisi yazabilir misin?
ben de bazen gece çok kasılıyorum ama kendi hastanem özel olduğu için acile gitmeye çekiniyorum, her şeye para alıyorlar geçen acile gittiğimde 100 tl verdik, en son kontrol için gittiğimde 150 tl verdim adamlar damar açmak için benden 20 tl aldılar, özel hastanelerde her şey para o yüzden gidemiyorum, devlet hastaneleri de nasıl bilmiyorum, hastalığımı 10 ay boyunca anlamadıkları için artık güvenemiyorum da...
ben anadolu yakasındayım acaba böyle durumlarda üsküdar da zeynep kamil doğum hastanesi varmış orası uzak ama oraya mı gitsem, bilen bana yardım etsin...

aynen canım ben de ne ağrı ne kasılma anlamıyorum aynen bebek dayanıyor sanıyorum ama galiba kasılma onlar, valla işimiz zor bizim...
bana magnezyum veya nidilat falan vermiyor doktor neden acaba ben magnezyumu doğal yollardan tamamlayayım bari :44:

bende de var ondan ama çok ayakta kaldıysan ağrın artar tabi dinlenmeye gayret et yorma kendini...

evet canım ikeada bu model var, ben bunu aldım yani, çok sevdim ben tavsiye ederim, kaydırmazları var altında ve içinde.. bunun kendi kovası yoktu ikeada, farklı kova varmıydı bilmiyorum o yüzden almadım ben

kova yok galiba ama normal bir kova da olur alınır o küveti aldırayım ben en iyisi, kova da kusur kalsın

ayyy hayatım aynısını anlatıyorsunuz hepimizde var demekki normal ama az hareket etmekte dinlenmekte fayda var telaş yapmayalım valla sizlerde aynı şikayetleri yazınca ben biraz rahatlıyorum

amanın yeriz biz o kızı yaa ne tatlı ne güzel biz endişe içinde bekliyoruz sen çok şükür atlattın tadını çıkarıyorsun yavrunun ne güzel bize de nasip olur inşallah...
kendine ve bebeğine çoook dikkat et canım öp kokla bizim için o cadıyı...

benimde oluyor canım bebek baskı yapıyormuş öyle dedi doktor

git canım doktora nst ye soksunlar

gidicem inşallah canım aradı hastaneyi doktor 3 ten sonra gelecekmiş bi gidicem belimde ağrımaya başladı iyi mi ((

Canım benim çok sevndim yaa maşallah kilosu boyu falan da çok iyi darısı başımıza

cnm bendede oluyor o..doktorum rahim genişlediği zaman yapar dedi.ee veletlerde doğru durmuyoki içimizde normal cnm ..rahmin hacmi büyüyor..valla ara ara hertürlüağrıyı çekiyorumgerçi ben hafta olarak senden küçüğüm eğer çok şiddetli hissedersen doktoruna danış tatlım

teşekkür ederim kuşum bakalım annem gelicek bugün senin verdiğin fikride göz önüne alarak yeni bişeyler ürretebilirim.. varya aklıma geleydi direk tütü gibi yapardım..bi arkadasın kızına yapmıştık tütü etek çokta kolay..tüühhh

kime benziyo annesi sence :) yüz hatları belirgin çıkmış.maşallah oğluşuna
valla cnm bana benzetiyoruz ama bellide olmaz.eşimin küçüklüğü falanda çok güzelmiş.farketmez yani

oyy maşallah minnoşuna kübra yaa..kokla bol bol cnm meleğini..bizim daha var vuslata kkavuşmamıza daha var..hasretler içindeyiz negüzel sütünde gelmiş darısı başımıza cnm

cnm epudral sezeryan olmaz ,epudral normal doğum olur..senin dediğin spinal sezeryan.belden iğneyle yapılan sezeryan spinal sezeryan diye geçiyo kuşum
valla bende epudral normal doğum istiyorum bi sağlık sorunu olmazsa ama olmazsada spinal sezeryan istiyorum..fakat nasıl olduğunu internette izledim falan ama belde iğne kalıyomu bilmiyom cnm..

canım nası mutlu oldum neşe doldum bir anda inan ve sabırsızlandım bende o anı yaşamak için maşallah size öp güzel kızını benim içinde

Maşallah Allah nazardan saklasın :) Allah bağışlasın,Allah iyi günlerini göstersin canım :)

Doktor kontrolümüz vardı gittik geldik yolunda herşey şükür.Önce NST ye girdim sancı mancı yok bu sefer kesin sancı çıkıcak diodum ama çıkmadı çok sevindim. Sonra doktorumuzun yanına geçtik. 35+1 2400gr kuzucum aslında daha yüksektir die bekliodum ama çok almamış sanki geçen seferkinde 3.5 filan doğar demişti doktor şimdi 3kg gibi doğar dedi,sağlıklı olsunda çok önemli diil tabi,zayıfmı sizce şu an? Suyun çok iyi dedi plesenta biraz yaşlı bundan sonra her hafta geliosun nst ye giriosun dedi,her ihtimale karşı suyunu takip edicez artık her hafta dedi.doğum şekliyle ilgili 37.haftada karar veririz sezeryan yaparsak miyomunuda alırız muhtemelen bakalım konuşuruz daha dedi.
hazırlıklı ol artık bu haftadan sonra herşey olabilir demeyide ihmal etmedi :18: Dönmüş bu arada oğluşum kafa aşağıda şu an

darısı sizlere güzel haberlerle gelin inşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…