merhaba arkadaşlar
bir zamanlar ben de gün saymaya bu sayfada sizinle adım atmıştım.10 hafta beraber olduk bebeğimle.sonra melek oldu maalesef.
şimdi yeniden gün sayıyorum ben.şükür 17.haftamıza geldik.ama çok sıkıntılı bi süreç geçirdik.başta iki ay sürekli durmayan kanamalarım oldu.o geçti derken rubella testlerim yüksek çıktı alacağız bebeğini dediler ama atlattık hepsini şükür.
bana 11.haftada kızın olacak dedi doktor 15.haftada oğlun olacak dedi.bakalım bi dahaki randevuyu bekliyoruz emin olmak için.sağlıklı olsun da kuzucum hiç farketmez.
rabbim inşallah size sağlıklı doğumlar nasip etsin.bana da dualarınızı eksik etmeyin o günleri görelim
selam kızlar
nst ye girdim iyi dedi doktor
tahlillerimi yaptırdı guatr filan sonuclar 15.00 den sonra alıncak
ayrıntılı ultrosona girdim celtikle ilgili sorun önemli degilmis düzelmis
vee bomba kızım yine ters soktayım doktora soramadım o kadar cok soru sordum ki ters olmasını unuttum ters duruyordu persembe günü dönmeye calısıyordu pazartesi günü dönmüstü bugün persembe yine ters duruyor ne yapmaya calısıyor normalmi neler oluyor anlamadım
doktor bebek hareketlerinde azalma yada bitme olursa hic bekleme acile gel hemen dedi onun haricinde uyusma kasıntı filan normal dedi olur dedi
merhaba arkadaşlar, ya ben kaç gündür kafayı yiyeceğim, sanırım salı günüydü, bebek 2-3 kere yaklaşık olarak 1-2 dakika süreyle sürekli aynı hareketi yaptı, sanki leğen kemiğime yumruk attı. Hareketin bu kadar sürekli olması beni korkuttu ve o günden beri, bu tür tekrlanan hareketler otistik çocuklarda olur diye bildiğimden sürekli bir şüphe oluştu. gerçekten sürekli üzülüyorum, canım sıkkkın. kafayı yiyeceğim, öyle denk gelmiştir di mi, hatta belki bebek hıçkırmıştırda ben saçmalamışımdır di mi, hamilelik psikolojisinden dolayı böyle düşünüyorumdur di mi?((
Doktor kontrolümüz vardı gittik geldik yolunda herşey şükür.Önce NST ye girdim sancı mancı yok bu sefer kesin sancı çıkıcak diodum ama çıkmadı çok sevindim. Sonra doktorumuzun yanına geçtik. 35+1 2400gr kuzucumaslında daha yüksektir die bekliodum ama çok almamış sanki geçen seferkinde 3.5 filan doğar demişti doktor şimdi 3kg gibi doğar dedi,sağlıklı olsunda çok önemli diil tabi,zayıfmı sizce şu an? Suyun çok iyi dedi plesenta biraz yaşlı bundan sonra her hafta geliosun nst ye giriosun dedi,her ihtimale karşı suyunu takip edicez artık her hafta dedi.doğum şekliyle ilgili 37.haftada karar veririz sezeryan yaparsak miyomunuda alırız muhtemelen bakalım konuşuruz daha dedi.
hazırlıklı ol artık bu haftadan sonra herşey olabilir demeyide ihmal etmedi :18: Dönmüş bu arada oğluşum kafa aşağıda şu an
darısı sizlere güzel haberlerle gelin inşş...
herkese günaydınnn
geçmişi okumaya çalıştım ama mümkün değil bıraktım
umarım herkes iidir ve herşey yolundadır
var mı bir durum biri özetlesin
ben de dün annemdeydim işte anneannesi ciciler aldı torunlarına ,akşam da hamsi yaptık yedik ,bir kilo yemişimdir herhalde
hamsiye asla hayır demem ,hamsilerime hamsi yedirdim ohhh alsınlar omega 3 ü de anaları gibi zeki olsunlar
bugün de sabah 11 de kalktım ,dün yorulmuşum sanırım
Doktor kontrolümüz vardı gittik geldik yolunda herşey şükür.Önce NST ye girdim sancı mancı yok bu sefer kesin sancı çıkıcak diodum ama çıkmadı çok sevindim. Sonra doktorumuzun yanına geçtik. 35+1 2400gr kuzucumaslında daha yüksektir die bekliodum ama çok almamış sanki geçen seferkinde 3.5 filan doğar demişti doktor şimdi 3kg gibi doğar dedi,sağlıklı olsunda çok önemli diil tabi,zayıfmı sizce şu an? Suyun çok iyi dedi plesenta biraz yaşlı bundan sonra her hafta geliosun nst ye giriosun dedi,her ihtimale karşı suyunu takip edicez artık her hafta dedi.doğum şekliyle ilgili 37.haftada karar veririz sezeryan yaparsak miyomunuda alırız muhtemelen bakalım konuşuruz daha dedi.
hazırlıklı ol artık bu haftadan sonra herşey olabilir demeyide ihmal etmedi :18: Dönmüş bu arada oğluşum kafa aşağıda şu an
cnm süslüyo hastanemiz ama okadar çok paralar istiyolarki kusura bakmasınlar vermem ben o parayı,onun yerine oğluma kapı süsü yaptırıcam...yakın kız arkadasım çiçekci. eşimle beraber halledicekler...bebek yatağı iiçin yaptığım şeyi soruyosun sanırım cnm..2 metre tül 2,5 metrede fırfır aldım..önce gerçiriceğim lastik kısmını ayarlayıp aynı iğne poyası yapar gibi kıvıra kıvıra diktim.içine lastik geçirdik üstünede 2 metre fırfırı diktim..fakat alttan biraz lastiği gözüktü oyüzden daha kalın bi fırfır alıp kamufle etmeye çalışıcam..önündeki kalpleride çiçekçi arkadasımdan aldım köpükten onalr simli mavi üstü.misine ip aldım özellikle daha estetik duruyır dikiş belli olmuyor..çiçekçi arkadasım HOŞGELDİN KUZEY BEBEK Yazısı çıkardı bide..onuda balonalrla beraber başucuma yapıştırıcam folyo balon alıcam bide 2 tane internette buldum..linkini yazıcam bak ,kapı tülüde aldım kapısüsümüde yaptırıcam meleğineline...en doğumdayken eşimle arkadasım ayarlıycak gayette hoş olucak eminim..aynı şeyi yapıp uçuk fiyatta paralar alıyolar...1 gece durucam gerek yok okadarına diorum şahsen...annem bunları bile gereksiz görüyo ya neyseehehehe.. bak alıcağım folyo balon da bu..18 inç yazmışlar ölçüsüne 45 cmlik bir yastık kadar var.büyük yani
Folyo Balon 18"-Baby Boy
kullanan varmı menunmuki bundan bilemedim şimdi :18::18:GÜNAYDIN KIZLAR BİLGİSAYAR BAŞINA OTURAMIYORUM BU GÜNLERDE ŞÖYLE BİR GEÇMİŞİ OKUDUM.HASTA OLANLAR VAR GEÇMİŞ OLSUN ARKADİŞLERİM.SIKIN DİŞİNİZİ VERMEYİN CANINIZI.BENİM DOKTOIRUM HEP ÖYLE DİYOR 34.HAFTA BİTERSE YIRTTIN DER.KIZLAR YA BEN UYKU SETİ KİDBOO NUN PİLOT SERİSİNİ BEĞENDİM KENDİ SİTESİNDE ÇOK PAHALI DİĞER SİTELERDEDE STOKTA KALMAMIŞ.BİLEN DUYAN GÖREN OLURSA BANA HABER VERSİN
HIMM BİRDE BİZ BEBİŞE TELSİZ ALDIK ELECTRO WORLDE İNDİRİM VAR 140 LİRAYA DÜŞMÜŞ EN UYGUN KONYADA 200 LİRAYA BULMUŞTUM.İNTERNETTEDE 170 LİRA CİVARIYDI. DÜŞÜNEN VARSA 2 KANALLI OLANLAR 100 LİRA BURAYADA EKLYORUM AHANDA
Weewell WMA400 Dijital Bebek Telsizi - Electro World
ay canım abartma yaaa :) hiçbişey yoktur annesi merak etme benimde oluyo öyle hıçkırıktır diyorum
evet canım hakikaten saçmalamışsın ah biz meraklı kadınlar fazla araştırdığımızdan mı yoksa her söyleneni çok önemsediğimizden mi bilmem hemen inanıyoruz ve iyi şeyleri değil kötü şeyleri bizde de oluyormuş gibi düşünüyoruz :)
merhaba canım oy maşallahh miniiğine ay minik diyorum kocaman olmuş ama :) Rabbim sağlıkla kavustursun
canım o sorunalrı halletmıssınzı gecmıs ınsallah bundan sonra bi sorun yasamazsınız :) güzel haberlerını beklıyoruz
selam canım ay amma kararsızmıs senın kız aaa :) dön dön bası da dönmuyo hayır yer de buluyo demekkı
cadı :) annesı böle sık döndüğüne göre belkı gene döner hayırlısı bakalım :)
eheheh canım çok güldüm kusura bakma ama cidden saçmalamışın öle şey olur mu kız :)
otizm çocuk akrsında duruken bile zor anlaşılıo kaldı kı karnındakı hareketlere göre anlaşılıcak
sanmıyorum ayrıca hıckırık tutumsutur buyuk ıhtımal annesi daha öyle mükemmel nefes alamıyo napsın
yavru :) calısıo üzerinde o sırada da hıckırık tutuyo ıste :)
he he sağolun ya içim rahatladı...
Slm kızlar nasılsınız biz kızımla eve geldik çok şükür ikinizde iyiyiz teyzeleri görseniz kızım o kadar tatlıki maşben duş aldım kızımda yanımda yatıyo agrılarım baya azaldı sütümd geldi emiyo kızım 2538 gr 47 cm doğdu meleğim herkes bana benzetiyo siyah saçları var şindilik bizden bu kadar kızlar darısı sizin başınıza doğum hîkayemi bi ara yazıcam kendibize çok ii bakın :))
Tatlım çok sevindim. Sancı çıkmamasına, için rahatlamıştır ne güzel... Bebişinin de kilosuna maşallah
ASLIİRFAN Canım ellerine sağlık, ne de güzel şerbet takımın. Bayıldım. Ne marifetlisin maşallah
MANDALİNA Minnoş dönüp duruyor sürekli. İyi olsun da, önemli olan o. Doktor kontrollerinin de güzel geçmesine sevindim.
İKİZİMOLSUNİSTİYORUM Ay canım merak ettim seni, ne yaptın? Doktora gittin mi? Mutlaka yaz bize.
ÖZFER Canım yanlış anlamışım sen artar mı diyince, azalma artar mı diye anlıayamadım benGittikçe düşermiş o. Daha da kısalırmış. Yatarak ve bol dinlenerek düşmesi durdurulurmuş. Bakalım cumartesi gidicem yine doktora ne dicek. Salı 2ydi, tuvalet haricinde kalkmıyorum, bakalım düşmüş mü?
Kızlar Tontirik nerde ya?Her gün yazardı o mutlaka. Diğer taraftan yazıyor mu bilemediğim için merak ettim. :44:
Aramızdan birisi 4 gün girmese hemen acaba doğum mu yaptı diye aklıma düşmüyor değil. :26:
benim sorularımın cvbınıda vermişsin burda:) hadi bakalım sende iyi haberlerle gel cnm inş. cumartesi
bu arada tontirik iyiymiş annesinde kalıomuş bel ve bacak ağrısı varmış biraz hafta sonu geçicekmiş evine cnm
rahatladım cnm walla kasılmalarım oluo die düşünüodum çok biliosun,tedirgindim onun için ama çıkmadı sancı çok sevindim saol cnm:)
sen nasılsın dinleniosun dimi, nası gidio bidaha kontrol ne zamandı senin
Canım ihtiyaç duydukça Rennie kullan. Çok iyi geliyor. Şurup..bu mide yanması ne vakit geçecek çok siinir bozucu.
çok şükür tontirikten haber var..tamam canım..melonee ne yaptı acaba?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?