Melone'den hala haber yok cnm
rennie fayda etmedi canım gaviscon kullanıyorum.çok iyi geliyor.ama devamlı yanıp ilaç içmek sinir bozucu çantamda taşıyorum.Canım ihtiyaç duydukça Rennie kullan. Çok iyi geliyor. Şurup..
rennie fayda etmedi canım gaviscon kullanıyorum.çok iyi geliyor.ama devamlı yanıp ilaç içmek sinir bozucu çantamda taşıyorum.
melone ye noldu.rahatsızlığı mı vardı
Canım sen nasıl oldun? kasılmaların, kontrollerin nasıl gidiyor?
yok tatlım. erken doğum riski vardı. uzun zamandırda girmiyor. doğum mu yaptı acaba diye merak ediyoruz...:26:
Melone'den hala haber yok cnm
kasılmalarım var canım ama nidilat iyi geliyor herhalde.nst de çok fazla çıkmıyor.ben aksamları çok kaılıyorum bunu söyledm burcu hanıma sen madem böyle hissedyiyorsun nidilatı ikiye çıkaralım dedi.idrar tahlili yaptı.enfeksiyon varmış yüksek oranda.antibiyotik içiyorum şimdi.2 hafta daha beklesin yeter ya.yarın 35. haftaya giriyorum
bu mide yanması ne vakit geçecek çok siinir bozucu.
Anladım cnm. Sen yine de dinlenmeni ihmal etme. Nidilat mucizevi bir ilaç. Ama prekpektüsünde gebeler kullanmamalı yazıyor, ama birçoğumuz içiyor. Zarar, fayda ilişkisi heralde :26:
fırında baget ve yanında ızgara biber domates yapıyorum ,yiyen varsa beri gelsin
fırında baget ve yanında ızgara biber domates yapıyorum ,yiyen varsa beri gelsin
nidilat normalde tansiyon hapı ilacın yan etkisi doğumu geciktiryo dedi benim doktorum.bu yüzden erken doğum tehlikesi olanlara veriyolar.banada verdi normalde ama ilacı alıp nstye bağlandım ve bebeğin kalp atışları çok hızlandı devam etmedim ilaca bıraktım
Kızlar pazartesi günü eşimin doğum günü. Biz tanıştığımızdan beri eşim özel günlerde doğum günü, öğretmenler günü, yılbaşı vs. hep çiçek gönderirir atlamaz hiç sağolsun. Geçen sene de ben doğum gününde ona böyle kekli çiçeklerden göndermiştim. çok mutlu olmuştu.
bu sene hediye falanda alamıcam. dışarıda çıkamıcaz yemeğe, malum evde yatıyorum.
yine o kek çiçeklerden göndereyim diyorum şirkete.
2 tanesi arasında kararsız kaldım, sizce hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 570362 Eki Görüntüle 570363
Kızlar pazartesi günü eşimin doğum günü. Biz tanıştığımızdan beri eşim özel günlerde doğum günü, öğretmenler günü, yılbaşı vs. hep çiçek gönderirir atlamaz hiç sağolsun. Geçen sene de ben doğum gününde ona böyle kekli çiçeklerden göndermiştim. çok mutlu olmuştu.
bu sene hediye falanda alamıcam. dışarıda çıkamıcaz yemeğe, malum evde yatıyorum.
nidilat normalde tansiyon hapı ilacın yan etkisi doğumu geciktiryo dedi benim doktorum.bu yüzden erken doğum tehlikesi olanlara veriyolar.banada verdi normalde ama ilacı alıp nstye bağlandım ve bebeğin kalp atışları çok hızlandı devam etmedim ilaca bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?