2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Canım sen nasıl oldun? kasılmaların, kontrollerin nasıl gidiyor?

kasılmalarım var canım ama nidilat iyi geliyor herhalde.nst de çok fazla çıkmıyor.ben aksamları çok kaılıyorum bunu söyledm burcu hanıma sen madem böyle hissedyiyorsun nidilatı ikiye çıkaralım dedi.idrar tahlili yaptı.enfeksiyon varmış yüksek oranda.antibiyotik içiyorum şimdi.2 hafta daha beklesin yeter ya.yarın 35. haftaya giriyorum

yok tatlım. erken doğum riski vardı. uzun zamandırda girmiyor. doğum mu yaptı acaba diye merak ediyoruz...:26:

hımm giremiyprdur belkide.bende çalışırken daha çok giriyordum izne ayrıldım güya dinleneceğim ya çamaşr yıkıyorum asıyorum topluyorum yada gezmelerdeyim :)

Anladım cnm. Sen yine de dinlenmeni ihmal etme. Nidilat mucizevi bir ilaç. Ama prekpektüsünde gebeler kullanmamalı yazıyor, ama birçoğumuz içiyor. Zarar, fayda ilişkisi heralde :26:

bu mide yanması ne vakit geçecek çok siinir bozucu.

bana hiç bir mide ilacı fayda etmedi ne rennie ne de gaviscon
çözümü doğal yoldan buldum yandıkça su içiyorum ,içtikçe rahatlıyorum.tam yanma başlamadan zaten artık hisseder duruma geldim aşağıdan yukarı asit yükselmeye başladığı anda hemen ayağa kalkıp dik konumda durup su içiyorum

Anladım cnm. Sen yine de dinlenmeni ihmal etme. Nidilat mucizevi bir ilaç. Ama prekpektüsünde gebeler kullanmamalı yazıyor, ama birçoğumuz içiyor. Zarar, fayda ilişkisi heralde :26:

nidilat normalde tansiyon hapı ilacın yan etkisi doğumu geciktiryo dedi benim doktorum.bu yüzden erken doğum tehlikesi olanlara veriyolar.banada verdi normalde ama ilacı alıp nstye bağlandım ve bebeğin kalp atışları çok hızlandı devam etmedim ilaca bıraktım

Kızlar pazartesi günü eşimin doğum günü. Biz tanıştığımızdan beri eşim özel günlerde doğum günü, öğretmenler günü, yılbaşı vs. hep çiçek gönderirir atlamaz hiç sağolsun. Geçen sene de ben doğum gününde ona böyle kekli çiçeklerden göndermiştim. çok mutlu olmuştu.

bu sene hediye falanda alamıcam. dışarıda çıkamıcaz yemeğe, malum evde yatıyorum.

yine o kek çiçeklerden göndereyim diyorum şirkete.

2 tanesi arasında kararsız kaldım, sizce hangisi daha güzel?

Bende de bebekte değil, kendimde çok çarpıntı yapıyor. Bazen nefesim kesliyor gibi oluyorum. Ama kasılmalara ciddi olarak iyi geliyor..

fırında baget ve yanında ızgara biber domates yapıyorum ,yiyen varsa beri gelsin

oh afiyet olsun benim menümde de tavuk pirzola pilav şehriyeli yoğurt çorbası var

çok güzel düşünmüsşşsün canım ya çok tatlı canım sevgilim yazanı beğendim ben

bir numara derim ben canım..çok iyi düşünmüşsün..bu senede böyle olsun..hayatının hediyesini vereceksin eşine yakında inş..

Bende de bebekte değil, kendimde çok çarpıntı yapıyor. Bazen nefesim kesliyor gibi oluyorum. Ama kasılmalara ciddi olarak iyi geliyor..

fırında baget ve yanında ızgara biber domates yapıyorum ,yiyen varsa beri gelsin

oh afiyet olsun benim menümde de tavuk pirzola pilav şehriyeli yoğurt çorbası var

çok güzel düşünmüsşşsün canım ya çok tatlı canım sevgilim yazanı beğendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…