2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay ben geliyorum kız, çok açım şuan..
açıyorum kapıyı hemen gel
nice yıllara
RABBİM hiç ayırmasın sizi
ben iki numero diyorum

Asla hayır demem. Eline sağlık.

Bir de fırın torbasına baharatlayıp patates dilimleri at, oh mis gibi oluyor. Hem sağlıklı, hem hafif
sağolasın ,sana da kapıyı açıyorum ,doluşun içeri
patates bana yasak o yüzden yapmadım ,yoksa baharatlı patatesi ben de çok severim ve yaparım
oh afiyet olsun benim menümde de tavuk pirzola pilav şehriyeli yoğurt çorbası var

çok güzel düşünmüsşşsün canım ya çok tatlı canım sevgilim yazanı beğendim ben

ohh süper valla ben yanına makarna yapacağım ,eşim çok sever ,tavukla da iyi gidiyor makarna ,pilav sevmez de herifim

Son düzenleyen: Moderatör:

geçmiş olsun gözün aydın canım maşallah kızına sağlıkla evinizede gelmişsiniz.darısı başımıza işallah.

milsacığım 2 numara güzelmiş.eşinin doğum günü kutlu olsun şimdiden .allahım sizi ayırmasın .en güzel hediyenizde yakında yanınızda olacak.

aslıirfan maşallah canım pek marifetlisn ne güzel olmuş şerbet takımların.

biizmde dün çapada randevumuz vardı.bebiş 3kilo olmuş suyum iyiymiş.bebek hala dönmedi tersmiş.bu haftadan sonra dönmesi zor dedi.dönmezse sezeryan olur dedi.ilk defa nstye girdim.sonuçlar normal çıktı sancı falan yok maşallah hiç durmadı kız tekmeleyip durdu.hemşire bile maşallah durmazmı bu hiç diyor.

ordandan özele beyin cerrahine gittim belimdeki fıtık için doktor emar istedi.zararlı diye istemedm ama emarda radyasyon yok filmde röntgen tehlikeli dedi.özeldeki doktorumdanda onay alıp çektirdim.bugün sonuçları aldım.belde sağ tarafta fıtık var ama normal doğumu engellemez çok ileri derecedede değil dedi.son haftalar yine gelirsin ağrın çok olursa tekrar değerlendiririz dedi.tabiki dönmesini beklicez normal doğum için.

ayşe teyzemiz kızımızın adını ece naz koyacağız.tabloya ekleyebilirmisin.

epidural iğnesi belde kalmıyor,

iğneyle çok ince bir kablo(kateter) sokuyorlar bele, kablo bele girdikten sonra iğneyi çıkarıyorlar, yani içeride sert bir iğne olmuyor, çok çok ince bir kablo oluyor, iğneyi belinde unutmuşlar, yok bel ağrısı olmuş, yok vakummuş, korkutmaya çalışanlar o kadar çok ki beni, epiduralle ilgili seminere katıldım, kararımı verdim, epidural normal doğum yapacağım Allah utandırmasın.

kızlar doktordan geldimm izne çıkardı beni rahim ağzı incelmiş yol kısalmış bebek kafayı dayamış aşağı inmiş
oo daha neler neler bır hafta sadece wc için kalkıcaksın hep yatıcaksın dedi şimdi geldım eve bu arada
bebişin yumurtalığında kist neym yokmuş hersey yolundaymış yani :) çok şükür tombalağım 2550 gr olmuş teyzeleri maşallahh :)
çok sancım varken bile nst de sancı cıkmadı gene 25-30 civarı öle işte yatıştayım :)

baş ağrım ve baş dönmesı ıcın vucuda bınen yuk artıyo bundan dolayı temız hava almaya calıs rahat şeler gıy dedıi işte
bırde hep 10 çıkan tansıyonum 12 fln cıkıo sanırırm o da gebelıgın son donemınde olmakla alakalı normal dedi dr yuksek diil dedı böle ıstee

ben hala tedirginim bu epidural konusunda ..
ben de sezeryan olacağım ama genel anestezi istiyorum

geçen sene bende göndermiştim bunlardan işyerine bayılmıştı herkes:)
2 numara güzel cnm bence.

bende çok istiyordum epidural normal,doktoruma söledim dediki ıkınma olayı çok olmuyor acı hissetmediğin için öle oluncada bazı durumlarda vakumla çekmek zorunda kalabiliyoruz onuda pek istemiyoruz dedi kafam karışmıştı :26:
seminerde bununla ilgili ne öğrendin cnm paylaşırmısın bizimlede ıkınma olayı sıkıntılı oluyor muymuş gerçekten?

sezeryan olacak olsam kesilirken uyanık olmayı istemezdim doğrusu

gerçi burda genel anestezi çok nadir durumlarda yapıyorlar o yüzden inş. sezeryan olmak zorunda kalmam.

Genellikle ıkınma olayında sıkıntı olmuyor dedier ancak ıkınman gerektiğini hissedemeyebiliyorsun bu durumda da ıkınman gerektiğini ebeler söylüyorlar. Vakum veya forseps riski var tabii, ama vakum da o kadar sıkıntılı bir olay değil.

Yoğun geçen bir ıkınmadan sonra bebek hala gelmiyorsa epiduralin şöyle bir pozitif yönü var, epiduralsizlerin çektiği sancıyı saatlerce çekmediğinden çok yorgun olmuyorsun, daha güçlü oluyorsun..

epiduralin de normal doğumun da iyi ve sıkıntılı yanları var insanlar kendi bünyelerine göre karar vermeli, benim ağrı eşiğim düşük ve normal doğum istiyorum. bunu da epidural olmadan denemek bile istemiyorum. o yüzden epidurali seçtim.

geçmiş olsun canım benim..doktorun söylediklerinden çıkma sakın..bol bol istirahat et..ne yapalım nasip böyleymiş 9 gün önden çıkmış oldun izine..önemli olan bebişlerin sağlığı..

sezeryan hiç istemiyorum ama olursa bende genel anestezi istiyorum..bu arada geldim kapıyı açan olmadı bende geri döndüm ::)))) şaka bir yana sana afiyet olsun ellerine sağlık canım..

canım diyarbakırda yaşıyorum ben. burda bir bebek mağazasından aldım.internette de baktım var bir kaç sitede.en ucuzu 400 lira .ben 450 ye aldım.5-6 ay yatabilecek ancak dediğin gibi.çok şık ama kullanışlı değil maalesef...oda da almıştık...biraz fazl aoldu ama ilk bebek ya heves işte...dediğim gibi inadımdan aldım kaynanam damarıma bastı :)

çok geçmiş olsun canım doktorun dediği gibi bol bol istirahat et .bebeğinde iyi gerisi önemli değil.benimde baş ağrılarım baş dönmeleri vardı niye diye merak ediyordm. .demekki son zamanlarda normalmiş.kendine dikkat et canıım.

ayy ne guzel yanında ve kokluyorsunnn:) miss:)
canım Allah analı bablı sağlıklı sıhhatli mutlu günlerde büyütmeyi nasip etsinn..bizim içinde öp o tatlı şeyi:))

benimki sürekli hıçkırıyor teyzeleri

benimkide çok hıçkırıyor,bazen 60ı geçiyor saymaktan vazgeçiyorum korkuyorum çünkü..

canım bende 2yıl önce ayrı şehırlerde yaşarken(taınım çıkmamıştı ankaraya) o zaman fabrıkaya meyve sepeti yollamıştım,iş arkadaşları bayılmıs:) ama eşim kapıda güvenlıkten alıp koca fabrıkayı elınde sepetle yürüyünce pek memnun olmamış::)) iş yerındekıler hala soruyormus senın doğum gunun ne zamandı dıye:)
ben 2.cıyı beğendim

oh afiyet olsun benim menümde de tavuk pirzola pilav şehriyeli yoğurt çorbası var

çok güzel düşünmüsşşsün canım ya çok tatlı canım sevgilim yazanı beğendim ben

bir numara derim ben canım..çok iyi düşünmüşsün..bu senede böyle olsun..hayatının hediyesini vereceksin eşine yakında inş..

geçen sene bende göndermiştim bunlardan işyerine bayılmıştı herkes:)
2 numara güzel cnm bence.

Tüm güzel dilekler için teşekkür ederim. Ben de 2. si daha çok içime sinmişti. O zaman bunu göndereyim

Bende de bebekte değil, kendimde çok çarpıntı yapıyor. Bazen nefesim kesliyor gibi oluyorum. Ama kasılmalara ciddi olarak iyi geliyor..

canım bi sorsaydın doktoruna gerçi dokor çarpıntı nefes açlığı filan yapar dedi ama çok olursa mutlaka haberim olsun dedi bana

Canım benim siz iyi olda yatın artık ne yapıcan. Peki neden sadece 1 hafta dedi?

Dinlen sende, hamarat hatunsun evdeyim diyip iş yapma sakın.

Sancın çıkmamasına da çok sevindim. Kızına da maşallah Nazar değmesin yavruma.

:) aramıza hoşgeldin.dikkat et canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…