açıyorum kapıyı hemen gelay ben geliyorum kız, çok açım şuan..
nice yıllaraKızlar pazartesi günü eşimin doğum günü. Biz tanıştığımızdan beri eşim özel günlerde doğum günü, öğretmenler günü, yılbaşı vs. hep çiçek gönderirir atlamaz hiç sağolsun. Geçen sene de ben doğum gününde ona böyle kekli çiçeklerden göndermiştim. çok mutlu olmuştu.
bu sene hediye falanda alamıcam. dışarıda çıkamıcaz yemeğe, malum evde yatıyorum.
yine o kek çiçeklerden göndereyim diyorum şirkete.
2 tanesi arasında kararsız kaldım, sizce hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 570362 Eki Görüntüle 570363
sağolasın ,sana da kapıyı açıyorum ,doluşun içeriAsla hayır demem.Eline sağlık.
Bir de fırın torbasına baharatlayıp patates dilimleri at, oh mis gibi oluyor. Hem sağlıklı, hem hafif
oh afiyet olsun benim menümde de tavuk pirzola pilav şehriyeli yoğurt çorbası var
çok güzel düşünmüsşşsün canım ya çok tatlı canım sevgilim yazanı beğendim ben
Slm kızlar nasılsınız biz kızımla eve geldik çok şükür ikinizde iyiyiz teyzeleri görseniz kızım o kadar tatlıki maşben duş aldım kızımda yanımda yatıyo agrılarım baya azaldı sütümd geldi emiyo kızım 2538 gr 47 cm doğdu meleğim herkes bana benzetiyo siyah saçları var şindilik bizden bu kadar kızlar darısı sizin başınıza doğum hîkayemi bi ara yazıcam kendibize çok ii bakın :))
epiduralle sezeryanda bele iğne sokuyorlarmış ve doğum bitene kadar iğne kalıyomuş belde...doğru mu bu bilen varmı???
ben çok korktuğum için netten araştırmıyorum dr lada henüz konuşmadık bu konuyu.ama bir arkadaş anlattı iğneyi doğumdan sonrada belinde unutmuşlar!!!çok korktumm(nasıl doğurcaz kızlar.karın ağrısı bile beni mahvediyo doğum sancısını nasıl çekcem kara kara düşünüyorum
ben hala tedirginim bu epidural konusunda ..epidural iğnesi belde kalmıyor,
iğneyle çok ince bir kablo(kateter) sokuyorlar bele, kablo bele girdikten sonra iğneyi çıkarıyorlar, yani içeride sert bir iğne olmuyor, çok çok ince bir kablo oluyor, iğneyi belinde unutmuşlar, yok bel ağrısı olmuş, yok vakummuş, korkutmaya çalışanlar o kadar çok ki beni, epiduralle ilgili seminere katıldım, kararımı verdim, epidural normal doğum yapacağım Allah utandırmasın.
Kızlar pazartesi günü eşimin doğum günü. Biz tanıştığımızdan beri eşim özel günlerde doğum günü, öğretmenler günü, yılbaşı vs. hep çiçek gönderirir atlamaz hiç sağolsun. Geçen sene de ben doğum gününde ona böyle kekli çiçeklerden göndermiştim. çok mutlu olmuştu.
bu sene hediye falanda alamıcam. dışarıda çıkamıcaz yemeğe, malum evde yatıyorum.
epidural iğnesi belde kalmıyor,
iğneyle çok ince bir kablo(kateter) sokuyorlar bele, kablo bele girdikten sonra iğneyi çıkarıyorlar, yani içeride sert bir iğne olmuyor, çok çok ince bir kablo oluyor, iğneyi belinde unutmuşlar, yok bel ağrısı olmuş, yok vakummuş, korkutmaya çalışanlar o kadar çok ki beni, epiduralle ilgili seminere katıldım, kararımı verdim, epidural normal doğum yapacağım Allah utandırmasın.
ben hala tedirginim bu epidural konusunda ..
ben de sezeryan olacağım ama genel anestezi istiyorum
bende çok istiyordum epidural normal,doktoruma söledim dediki ıkınma olayı çok olmuyor acı hissetmediğin için öle oluncada bazı durumlarda vakumla çekmek zorunda kalabiliyoruz onuda pek istemiyoruz dedi kafam karışmıştı :26:
seminerde bununla ilgili ne öğrendin cnm paylaşırmısın bizimlede ıkınma olayı sıkıntılı oluyor muymuş gerçekten?
kızlar doktordan geldimm izne çıkardı beni rahim ağzı incelmiş yol kısalmış bebek kafayı dayamış aşağı inmiş
oo daha neler neler bır hafta sadece wc için kalkıcaksın hep yatıcaksın dedi şimdi geldım eve bu arada
bebişin yumurtalığında kist neym yokmuş hersey yolundaymış yani :) çok şükür tombalağım 2550 gr olmuş teyzeleri maşallahh :)
çok sancım varken bile nst de sancı cıkmadı gene 25-30 civarı öle işte yatıştayım :)
baş ağrım ve baş dönmesı ıcın vucuda bınen yuk artıyo bundan dolayı temız hava almaya calıs rahat şeler gıy dedıi işte
bırde hep 10 çıkan tansıyonum 12 fln cıkıo sanırırm o da gebelıgın son donemınde olmakla alakalı normal dedi dr yuksek diil dedı böle ıstee
ben hala tedirginim bu epidural konusunda ..
ben de sezeryan olacağım ama genel anestezi istiyorum
cnm nerden ve ne kadara aldın bunu cok güzelmiş kullanış olarak diyosan en fazla 6 ay sonra sarkmaya başlıyorlar derinliği de fazla olmadıgı için yatıramıyosun ilkinde 5 aylığa kadar yatırabilmiştim şimdi bunu bile bile yine alasım var
kızlar doktordan geldimm izne çıkardı beni rahim ağzı incelmiş yol kısalmış bebek kafayı dayamış aşağı inmiş
oo daha neler neler bır hafta sadece wc için kalkıcaksın hep yatıcaksın dedi şimdi geldım eve bu arada
bebişin yumurtalığında kist neym yokmuş hersey yolundaymış yani :) çok şükür tombalağım 2550 gr olmuş teyzeleri maşallahh :)
çok sancım varken bile nst de sancı cıkmadı gene 25-30 civarı öle işte yatıştayım :)
baş ağrım ve baş dönmesı ıcın vucuda bınen yuk artıyo bundan dolayı temız hava almaya calıs rahat şeler gıy dedıi işte
bırde hep 10 çıkan tansıyonum 12 fln cıkıo sanırırm o da gebelıgın son donemınde olmakla alakalı normal dedi dr yuksek diil dedı böle ıstee
Slm kızlar nasılsınız biz kızımla eve geldik çok şükür ikinizde iyiyiz teyzeleri görseniz kızım o kadar tatlıki maşben duş aldım kızımda yanımda yatıyo agrılarım baya azaldı sütümd geldi emiyo kızım 2538 gr 47 cm doğdu meleğim herkes bana benzetiyo siyah saçları var şindilik bizden bu kadar kızlar darısı sizin başınıza doğum hîkayemi bi ara yazıcam kendibize çok ii bakın :))
benimki sürekli hıçkırıyor teyzeleri
Kızlar pazartesi günü eşimin doğum günü. Biz tanıştığımızdan beri eşim özel günlerde doğum günü, öğretmenler günü, yılbaşı vs. hep çiçek gönderirir atlamaz hiç sağolsun. Geçen sene de ben doğum gününde ona böyle kekli çiçeklerden göndermiştim. çok mutlu olmuştu.
oh afiyet olsun benim menümde de tavuk pirzola pilav şehriyeli yoğurt çorbası var
çok güzel düşünmüsşşsün canım ya çok tatlı canım sevgilim yazanı beğendim ben
bir numara derim ben canım..çok iyi düşünmüşsün..bu senede böyle olsun..hayatının hediyesini vereceksin eşine yakında inş..
açıyorum kapıyı hemen gel
nice yıllara
RABBİM hiç ayırmasın sizi
ben iki numero diyorum
sağolasın ,sana da kapıyı açıyorum ,doluşun içeri
patates bana yasak o yüzden yapmadım ,yoksa baharatlı patatesi ben de çok severim ve yaparım
ohh süper valla ben yanına makarna yapacağım ,eşim çok sever ,tavukla da iyi gidiyor makarna ,pilav sevmez de herifim
milsacığım 2 numara güzelmiş.eşinin doğum günü kutlu olsun şimdiden .allahım sizi ayırmasın .en güzel hediyenizde yakında yanınızda olacak.
aslıirfan maşallah canım pek marifetlisn ne güzel olmuş şerbet takımların.
geçen sene bende göndermiştim bunlardan işyerine bayılmıştı herkes:)
2 numara güzel cnm bence.
Bende de bebekte değil, kendimde çok çarpıntı yapıyor. Bazen nefesim kesliyor gibi oluyorum. Ama kasılmalara ciddi olarak iyi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?