2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım bi sorsaydın doktoruna gerçi dokor çarpıntı nefes açlığı filan yapar dedi ama çok olursa mutlaka haberim olsun dedi bana

Canım doktorum normaldir dedi. Yaparmış, o yüzden. 130 a kadar normal. Benim de en fazla 125-130 falan oluyor. Erken doğumu engellesinde, ben idare ederım cnm :26:

evet canım aslında bu aylarda olması normal ama benim dünden beri böyle olunca artık iyiden iyiye canım acımaya başladı onun için bi gidicem doktora

sen git doktora aklında kalmasın hem ne olur ne olmaz ama rahat ol tatlım

ahhh ayşecim ahhhh.... Atom karınca anne bir dakika durmadın yerinde ben bekliyordum böyle bir haber, artık dinlenirsin inşallah...

biraz sitem ediyorum sana kızma sakın vallahi o kadar hak ediyorsun ki anne olmayı ben seni ve prensesini düşündüğüm için söylüyorum tatlım

evde iyce dinlen biraz sıkıcı oluyor yatmaktan belim ağrıdı benim de ama ne yapalım sayılı gün çabuk geçer her şey bebekler için...

Sakin hareket etme canim senin icin zor olacak ama kizini dusun ins biraz daha bekler. Allahim tum ocak anneleri mi erken doguracak noluyo boyle onemli olansag salim gelmeleri tabi Allah yardimcimiz olsun

Ay canim hosgelmissiniz evinize yerim ben o tatli kizi yaa neguzel emiyormus da darisi basimiza ins..

Benden Başka Doğuran Var mı ?

ohh süper valla ben yanına makarna yapacağım ,eşim çok sever ,tavukla da iyi gidiyor makarna ,pilav sevmez de herifim

ennüüü benim herife daya pilavı hergün hayr demez makarnayı 2. gün koyamam önünee hele tavuğun yanında illede pilav diyenlerden
ufff akşama kankitoşlarımız gelicek fenerbahçe maçına benim herif hala trafikte ve maç 8 de her an gelebilirler :44:

selam canım,
Benimde öyle oldu salı günü gittim izne çıkardı.artık ne gördü bilmiyorum ama 2012 bebeği olacak dedi.aslında 8 ocak beklenen doğum tarihi. bana yat falan demedi.sadece dinlen dedi. benimde nst de hersey normal çıktı. bakalım hayırlısı bebişler çok sabırsız :))

Ya kizlar aranizda babyser urunlerini duyan var mi?

Bugun hamile kiyafetleri satan biyere girdik kayinvalidemle. Orda bi stand acmislar bu babyser urunleri var. Sadece beyaz tulumlar zibinlar vs.. Ben bebisin kiyafetlerini tamamladm diye hic ilgilenmedim ama kayinvalidem sordu bunlar nedir diye? Kadin basladi anlatmaya;

iste bunlar %100 steril urunlerdir. El degmeden uretilmistir. Ameliyathane ortamina sokulan materyallerle ayni mantikta uretilmistir. Anlatti anlatti. Bunun paketini hic acmadan dogumdan sonra hemsireye veriyomusuz ilk hemsire aciyomus. Diger urunler gbi onceden yikama olayi yokmus. Bunlar anne karni kadar sterilmis.

Ay bu en son dedigini duyunca bi tepem atti, yani anne karni kadar nasil steril olabilir. Sallama bee diyesim geldi de edebimle dinlemeye devam ettim :)

iste bu bodylerin cıtcıtları bile %100 saglikliymis.

Ben ilk defa duydum boyle biseyi kusura bakmayin ama dedim.. Aaaaaaa dedi artik hastaneler hep boyle seyleri istiycekler, sizin yikayip hastaneye goturduklerinizi almiycaklar dedi.

Ben iyice gicik olmaya basladm :) icimden , yok yaaa dedim :))

nekadar diye sordu kayinvalidem; 67 lira dedi. Uc parca sey yani. Sonra yine icimden bi yuhh cektim :) aslinda daha yuksekmis fiyati ama indirimli satiyomus bu nezih bayan :) bakti ben hic orali degilim, once 60 dedi sonra 50 olsun dedi.

Ayy kayinvalidem de dayanamadi aldi. Heves etti bise demedm bende.

Bu urunu hic duyan oldu mu???

masallah kuzuya
korktum simdi bende rahimle ilgili sorun ama yakında cıkar :9 seni kıskanıyoruz ya :)
az daha sabır yaramazlar :)
saglıkla kucagına alırsın insallah canım

benim hastane cıkıslarımdan biri ondan ama biz güvenmedik yıkadık onları öyle pahalı almadık tanıdıktan aldık gelis fiyatına verdi bize

benim hastane cıkıslarımdan biri ondan ama biz güvenmedik yıkadık onları öyle pahalı almadık tanıdıktan aldık gelis fiyatına verdi bize

Ya tut ki kendisi hakkaten steril, onun paketi pistir bi kere. Hemsire tutcak accak onu eliyle, yine ayni elle kiyafeti tutcak. Nerde kaldi hijyen. Yani sirf kayinvalidem istedi aldi diye bise demedim. Bende yikiycam sanirim. Cok sacma degil mi?? Ay gerildim resmen

Canımcım geçmiş olsun şimdi gördüm yazını..İzne çıkarmış Dr.un.Aşağı inmiş ha.Aceleci bıdıklar hepsi öyleler.Biz görmek için sabırsızlanırken bizden fazla sabırsızlanıyorlar çıkmak için:) Çok geçmişi okumadım cnm Dr kontrolün vardı da öyle gidip mi anlaşıldı bu durum yoksa farklı bişiy için mi gitmiştin? bol bol dinlen bari umarım herşey yolunda devam eder cnm....

Oy oy MaşallahhhAllahım esirgesin ya...Kilosuda boyuda herşeyi çok güzel..Evinizede gelmişsiniz ay ne büyük mutluluk "kızımda yanımda yatıyo" ne duygulandırdı beni ya gözlerim dolduAllah analı babalı büyütsün inş cnm tekrar gözünaydın..Allahıım darısı bizim başımıza olsun hayırlısıyla.

ohh ne güzel kaynatın işte fena mı ,çerez cips kola eşliğinde

sezeryan olacak olsam kesilirken uyanık olmayı istemezdim doğrusu

gerçi burda genel anestezi çok nadir durumlarda yapıyorlar o yüzden inş. sezeryan olmak zorunda kalmam.
benim ikiz mecbur sezeryan olacak
o yüzden sezeryanda da gözüm açık olmasını istemiyorum
masadan kalkarım filan neme lazım
uyuyup uyanayım en güzeli o ..
tüp bebek sürecinde de narkoz almıştım mesela uyudum uyandım gayet iidi bunda da öyle olur inş.
inş. RABBİM gönlüne göre verir...
ayy aşkolsun açtım kapıyı sen bi parça tadına bakıp döneyim herifim evde dedin

benimki sürekli hıçkırıyor teyzeleri

maşaallah kuzuna bi başlıyolar zaten durmak bilmiyorlar, ilk başlarda çok tuhaf geliyodu şimdi alıştım bende hoşuma bile gidiyo

çok güzel bir sürpriz bence canım, zaten yakında büyük hediye geliyo bence 2 numara

maşallah kuzuna canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin size vatana ve rabbime hayırlı olsun inşallah ve küvözde değil yanında olmasına nasıl sevindim annesini emer tontişler o şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…