canım bi sorsaydın doktoruna gerçi dokor çarpıntı nefes açlığı filan yapar dedi ama çok olursa mutlaka haberim olsun dedi bana
evet canım aslında bu aylarda olması normal ama benim dünden beri böyle olunca artık iyiden iyiye canım acımaya başladı onun için bi gidicem doktora
kızlar doktordan geldimm izne çıkardı beni rahim ağzı incelmiş yol kısalmış bebek kafayı dayamış aşağı inmiş
oo daha neler neler bır hafta sadece wc için kalkıcaksın hep yatıcaksın dedi şimdi geldım eve bu arada
bebişin yumurtalığında kist neym yokmuş hersey yolundaymış yani :) çok şükür tombalağım 2550 gr olmuş teyzeleri maşallahh :)
çok sancım varken bile nst de sancı cıkmadı gene 25-30 civarı öle işte yatıştayım :)
baş ağrım ve baş dönmesı ıcın vucuda bınen yuk artıyo bundan dolayı temız hava almaya calıs rahat şeler gıy dedıi işte
bırde hep 10 çıkan tansıyonum 12 fln cıkıo sanırırm o da gebelıgın son donemınde olmakla alakalı normal dedi dr yuksek diil dedı böle ıstee
Sakin hareket etme canim senin icin zor olacak ama kizini dusun ins biraz daha bekler. Allahim tum ocak anneleri mi erken doguracak noluyo boyle onemli olansag salim gelmeleri tabi Allah yardimcimiz olsunkızlar doktordan geldimm izne çıkardı beni rahim ağzı incelmiş yol kısalmış bebek kafayı dayamış aşağı inmiş
oo daha neler neler bır hafta sadece wc için kalkıcaksın hep yatıcaksın dedi şimdi geldım eve bu arada
bebişin yumurtalığında kist neym yokmuş hersey yolundaymış yani :) çok şükür tombalağım 2550 gr olmuş teyzeleri maşallahh :)
çok sancım varken bile nst de sancı cıkmadı gene 25-30 civarı öle işte yatıştayım :)
baş ağrım ve baş dönmesı ıcın vucuda bınen yuk artıyo bundan dolayı temız hava almaya calıs rahat şeler gıy dedıi işte
bırde hep 10 çıkan tansıyonum 12 fln cıkıo sanırırm o da gebelıgın son donemınde olmakla alakalı normal dedi dr yuksek diil dedı böle ıstee
evet aysecim, bencede çok iyi dinlenCanım benim siz iyi olda yatın artık ne yapıcan. Peki neden sadece 1 hafta dedi?
Dinlen sende, hamarat hatunsun evdeyim diyip iş yapma sakın.
Sancın çıkmamasına da çok sevindim. Kızına da maşallahNazar değmesin yavruma.
Slm kızlar nasılsınız biz kızımla eve geldik çok şükür ikinizde iyiyiz teyzeleri görseniz kızım o kadar tatlıki maşben duş aldım kızımda yanımda yatıyo agrılarım baya azaldı sütümd geldi emiyo kızım 2538 gr 47 cm doğdu meleğim herkes bana benzetiyo siyah saçları var şindilik bizden bu kadar kızlar darısı sizin başınıza doğum hîkayemi bi ara yazıcam kendibize çok ii bakın :))
cnm öncelikle hayırlısı olsun.bebeğinin ve senin sağlığın için en iyisi neyse o olsun inş.
ÇEKİRDEK Bu hafta içimizden biri daha doğuracak içimden bi ses öyle diyor demişti. haklı çıkıcak galiba
ohh süper valla ben yanına makarna yapacağım ,eşim çok sever ,tavukla da iyi gidiyor makarna ,pilav sevmez de herifim
kızlar doktordan geldimm izne çıkardı beni rahim ağzı incelmiş yol kısalmış bebek kafayı dayamış aşağı inmiş
Benden Başka Doğuran Var mı ?
3 arkaşımız doğum yaptı canım
Ya kizlar aranizda babyser urunlerini duyan var mi?
Bugun hamile kiyafetleri satan biyere girdik kayinvalidemle. Orda bi stand acmislar bu babyser urunleri var. Sadece beyaz tulumlar zibinlar vs.. Ben bebisin kiyafetlerini tamamladm diye hic ilgilenmedim ama kayinvalidem sordu bunlar nedir diye? Kadin basladi anlatmaya;
iste bunlar %100 steril urunlerdir. El degmeden uretilmistir. Ameliyathane ortamina sokulan materyallerle ayni mantikta uretilmistir. Anlatti anlatti. Bunun paketini hic acmadan dogumdan sonra hemsireye veriyomusuz ilk hemsire aciyomus. Diger urunler gbi onceden yikama olayi yokmus. Bunlar anne karni kadar sterilmis.
Ay bu en son dedigini duyunca bi tepem atti, yani anne karni kadar nasil steril olabilir. Sallama bee diyesim geldi de edebimle dinlemeye devam ettim :)
iste bu bodylerin cıtcıtları bile %100 saglikliymis.
Ben ilk defa duydum boyle biseyi kusura bakmayin ama dedim.. Aaaaaaa dedi artik hastaneler hep boyle seyleri istiycekler, sizin yikayip hastaneye goturduklerinizi almiycaklar dedi.
Ben iyice gicik olmaya basladm :) icimden , yok yaaa dedim :))
nekadar diye sordu kayinvalidem; 67 lira dedi. Uc parca sey yani. Sonra yine icimden bi yuhh cektim :) aslinda daha yuksekmis fiyati ama indirimli satiyomus bu nezih bayan :) bakti ben hic orali degilim, once 60 dedi sonra 50 olsun dedi.
Ayy kayinvalidem de dayanamadi aldi. Heves etti bise demedm bende.
Bu urunu hic duyan oldu mu???
benim hastane cıkıslarımdan biri ondan ama biz güvenmedik yıkadık onları öyle pahalı almadık tanıdıktan aldık gelis fiyatına verdi bize
Slm kızlar nasılsınız biz kızımla eve geldik çok şükür ikinizde iyiyiz teyzeleri görseniz kızım o kadar tatlıki maşben duş aldım kızımda yanımda yatıyo agrılarım baya azaldı sütümd geldi emiyo kızım 2538 gr 47 cm doğdu meleğim herkes bana benzetiyo siyah saçları var şindilik bizden bu kadar kızlar darısı sizin başınıza doğum hîkayemi bi ara yazıcam kendibize çok ii bakın :))
ohh ne güzel kaynatın işte fena mı ,çerez cips kola eşliğindeennüüü benim herife daya pilavı hergün hayr demez makarnayı 2. gün koyamam önünee hele tavuğun yanında illede pilav diyenlerden
ufff akşama kankitoşlarımız gelicek fenerbahçe maçına benim herif hala trafikte ve maç 8 de her an gelebilirler :44:
benim ikiz mecbur sezeryan olacaksezeryan olacak olsam kesilirken uyanık olmayı istemezdim doğrusu
gerçi burda genel anestezi çok nadir durumlarda yapıyorlar o yüzden inş. sezeryan olmak zorunda kalmam.
inş. RABBİM gönlüne göre verir...geçmiş olsun canım benim..doktorun söylediklerinden çıkma sakın..bol bol istirahat et..ne yapalım nasip böyleymiş 9 gün önden çıkmış oldun izine..önemli olan bebişlerin sağlığı..
sezeryan hiç istemiyorum ama olursa bende genel anestezi istiyorum..bu arada geldim kapıyı açan olmadı bende geri döndüm ::)))) şaka bir yana sana afiyet olsun ellerine sağlık canım..
Benden Başka Doğuran Var mı ?
bu mide yanması ne vakit geçecek çok siinir bozucu.
benimki sürekli hıçkırıyor teyzeleri
Kızlar pazartesi günü eşimin doğum günü. Biz tanıştığımızdan beri eşim özel günlerde doğum günü, öğretmenler günü, yılbaşı vs. hep çiçek gönderirir atlamaz hiç sağolsun. Geçen sene de ben doğum gününde ona böyle kekli çiçeklerden göndermiştim. çok mutlu olmuştu.
bu sene hediye falanda alamıcam. dışarıda çıkamıcaz yemeğe, malum evde yatıyorum.
yine o kek çiçeklerden göndereyim diyorum şirkete.
2 tanesi arasında kararsız kaldım, sizce hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 570362 Eki Görüntüle 570363
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?