2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ay sizin bu hediyeleşmeler tel yönünden iyi oldu bide endelesss vardı oda yok gibi gerçi geçenlerde de kayıptı o ay hasta yatarken bile ulaşmak istedim bebiş olsa hemen paylaşmak ister insan :)

biz bugün yine karaciğer enzimleri için sağlıkocağına gittik asıl bakılması gereken değerlere bakılmamış kanım zaten düşüktü şeker normal çıkmış ama evde ölçülen şu alette yüksek çıkıyor bide kocaya iyisini al dedim ama aynı tansiyon aleti gibi buda güvenli değil
hemşire sol kolun ana damarını denedi kan gelmedi sonra sağı denedik yine yok elimin üstünden aldı doktora da mahvetmişler damarları dedi eh okadar serum hergün kan alma ama el üstü daha beter acıyormuş busefer düzgün bakılır inşallah bugün özele yarın tıpa gidecektim ama ikisinide iptal ettim hastane ve doktor göresim yok eşimde göndermem seni artık tıpa diyor bi kontrole gittim 2hafta çıkamadım başta ona değişik gelmiş bana yat dinlen işte diye kızıyodu ama 2hafta yalnız kalıp bide beni ve bebişi düşünmekten oda delirdi evde
bide elimden kan verdim diyince mandiş hani benim parmaklarım uyuşuyor ve hiç bişey tutamıyorum demiştim ya benim damarlarım gözükmez zor bulunur ama oara elimdeki damarlar börtlemişti ve bebişimi kucağıma alamıcam mı diye korkmaya başlamıştım her şerde bi hayır vardır derler ya okadar mağnezyum yüklenince ellerim şükür normale döndü damarlar ve o ağrılar gitti şimdide 2ye çıkarıldı mağnezyumum

buarada ocak bebişleri aceleci demişsiniz ya bende kova olacak oğlak olsa derken bianda yay olacaktı oğluşum ay bizde hastanede herkez yaylar tembel olur dedikçe ay (annemde yay duymasın :)) ama erkekleri tembelmiş

endless şu doğum iznine çıkıp evde interneti olmayan arkadasımızdı sanırım yaa.veda etmişti bize sanki özliycem buraya girmeyi falan yazmıştı ama..başka birimiydi ki o :44:

Merhaba Sevgili Ocak Anneleri,
KK yı ara sıra okuyordum fakat doğum yapacak annelerin bir arada toplandığını çok geç keşfettim :) Birkaç gündür girip paylaşımlarınızı okudum ve çok sıcak bir iletişim olduğunu görünce hemen üye oldum.
Gerçi ben ocak annesiyim diye dolaşıorum ortalarda ama bugün dr um ocak ayını beklemeyebilir iyice yerleşmeye başlamış dedi. Bakalım kısmet artık. Herkese hayırlı doğumlar dilerim :)

merhaba cnm hoşgeldin
walla bizde Ocak annesiyiz die dolaşıyoruz ama çoğumuz Aralık'ta doğuracak gibi zaten, 3 arkadaşımız anne oldu bile
Amin cnm hepimize hayırlı doğumlar inşş

kaç haftalıksın bu arada? cinsiyet ne olacak
benim oğluşum olcak Allah'ın izniyle

kaç haftalıksın bu arada? cinsiyet ne olacak
benim oğluşum olcak Allah'ın izniyle

Oooo süper yaa demek bebişlerini kucaklarına alan annelerimiz olmuş süper bi şey bu yaa allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tebrik ediyorum hepsini :)

35+1 deyim cnm benimde oğluşum olcak bebişlerimizi allah bağışlasın

ben bugün gittim kontrole 2.400gr dedi seninki daha tontişmiş maşallah cnm
evet cnm hazırlamak lazım artık bende hazırladım geçen haftadan beri hazır çantam doğuran arkadaşlarda olunca telaş yaptık biz biraz topikçe :)

bu mide bulantısı beni öldürecek
8 aylık hamile deyilim sanki daha 2 aylık hamile gibi midem çok bulanıyo uyuyamıyorum
su içmekten midem guluk guluk ses çıkarıyo
allahımmmmm

Haklısın cnm bende şimdi eşime diyordum bazı ocak anneleri doğurmuş diye eşimde zamane çocukları sıkıntıya gelemio demekki dio

Nst ye girdin mi peki benim nst ii dedi sadece bi kere 70 i gördüm umarım bi kaç hafta daha böyle gider..

girdim cnm baya yüksekmiş senin bende hiç sancı yok şu an şükür 25 lerde filandı hep

girdim cnm baya yüksekmiş senin bende hiç sancı yok şu an şükür 25 lerde filandı hep

Bende 70 i görünce bi an panikledim ama doktorum sadece 1 kez 70 e çıkmış onun dışında 20 lerde seyretmiş korkulcak bişi yok dedi biz de bi ohh çektik eşimle..
Benim son bi haftadır çok nadirde olsa ağrılı kasılmalarım oluo oturup dinlenince geçio ama, bunlar olucak mış artık

Buarada şükür ki artık kasılmayla bebişin dayanması aradaki farkı nihayet anladım :) :)

Buarada siteyi yeni keşfediyorum umarım doğru cevaplaya biliyorumdur ..

iyi bari doktorun öyle dediyse panik yapmaya gerek yok zaten cnm, normal tabi yalancı sancılar olucak artık oluyor zaten hepimizde
ben hala aradaki farkı anlayamıyorum
doğru doğru bi sorun yok merak etme
Uykuya geçiyorum iyigeceler cnm hoşgeldin tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…