canım sen bu tedaviyi devlet hastanesinde mi gördün, hangisi yazabilir misin?
ben de bazen gece çok kasılıyorum ama kendi hastanem özel olduğu için acile gitmeye çekiniyorum, her şeye para alıyorlar geçen acile gittiğimde 100 tl verdik, en son kontrol için gittiğimde 150 tl verdim adamlar damar açmak için benden 20 tl aldılar, özel hastanelerde her şey para o yüzden gidemiyorum, devlet hastaneleri de nasıl bilmiyorum, hastalığımı 10 ay boyunca anlamadıkları için artık güvenemiyorum da...
ben anadolu yakasındayım acaba böyle durumlarda üsküdar da zeynep kamil doğum hastanesi varmış orası uzak ama oraya mı gitsem, bilen bana yardım etsin...
aynen canım ben de ne ağrı ne kasılma anlamıyorum aynen bebek dayanıyor sanıyorum ama galiba kasılma onlar, valla işimiz zor bizim...
bana magnezyum veya nidilat falan vermiyor doktor neden acaba ben magnezyumu doğal yollardan tamamlayayım bari :44:
canım ben izmirdeyim hem özele hem ege tıpa gidiyorum tıpta normal kontrol sırasında yaşadım bunları ve doktorlar hemşireler okadar iyiydiki doğumum acil olursa orda yapmayı bile düşünüyorum ve eğer özelde 2hafta yatsam şuan ne öderdim bilemiyorum :26: ben kasılma ve ağrıyı hala ayırt edemiyorum doktorlarda bana anlatmaktan vaz geçip eşime ayırt edemiyor işimiz zor demiştibenim minişim azcık tontik gidiyo vcye çıkma problemimde vardı normalde ayağa kalkınca zaten şiş ama ağrı denen kasılma kısa süreli oluyor iniyor ordan ayırt ediliyor dayamada kolay kolay inmiyor göbüş mağnezyumun sana zararımı varki nidilatı bilmiyorum ama mağnezyum her hücredemi bulunması lazımmış benim çoğu serumum mağnezyumdu şimdide sabah ve akşam alıyorum buara maşallah kuzuna bak ne güzel bekliyo annesini erken alcaz derken duruyo pıtırcık
benim sorularımın cvbınıda vermişsin burda:) hadi bakalım sende iyi haberlerle gel cnm inş. cumartesi
bu arada tontirik iyiymiş annesinde kalıomuş bel ve bacak ağrısı varmış biraz hafta sonu geçicekmiş evine cnm
endless şu doğum iznine çıkıp evde interneti olmayan arkadasımızdı sanırım yaa.veda etmişti bize sanki özliycem buraya girmeyi falan yazmıştı ama..başka birimiydi ki o :44:
Merhaba Sevgili Ocak Anneleri,
KK yı ara sıra okuyordum fakat doğum yapacak annelerin bir arada toplandığını çok geç keşfettim :) Birkaç gündür girip paylaşımlarınızı okudum ve çok sıcak bir iletişim olduğunu görünce hemen üye oldum.
Gerçi ben ocak annesiyim diye dolaşıorum ortalarda ama bugün dr um ocak ayını beklemeyebilir iyice yerleşmeye başlamış dedi. Bakalım kısmet artık. Herkese hayırlı doğumlar dilerim :)
Merhaba Sevgili Ocak Anneleri,
KK yı ara sıra okuyordum fakat doğum yapacak annelerin bir arada toplandığını çok geç keşfettim :) Birkaç gündür girip paylaşımlarınızı okudum ve çok sıcak bir iletişim olduğunu görünce hemen üye oldum.
Gerçi ben ocak annesiyim diye dolaşıorum ortalarda ama bugün dr um ocak ayını beklemeyebilir iyice yerleşmeye başlamış dedi. Bakalım kısmet artık. Herkese hayırlı doğumlar dilerim :)
kaç haftalıksın bu arada? cinsiyet ne olacak
benim oğluşum olcak Allah'ın izniyle
Oooo süper yaa demek bebişlerini kucaklarına alan annelerimiz olmuş süper bi şey bu yaa allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tebrik ediyorum hepsini :)
35+1 deyim cnm benimde oğluşum olcak bebişlerimizi allah bağışlasın
Amin cnm , bu arada günlerimiz aynı
Ewet günlerimiz aynı cnm bakalım aynı günde de gelicekler mi ? :)
Boyu 44 cm kilosu 2600 civarı dedi dr teyzemiz
Bende bugün çantamdaki ufak tefek eksiklerimi tamamladım hazır olsun dedim ne olur ne olmaz
bizimki babası gibi tez canlı olacağa benzio :)
ben bugün gittim kontrole 2.400gr dedi seninki daha tontişmiş maşallah cnm
evet cnm hazırlamak lazım artık bende hazırladım geçen haftadan beri hazır çantam doğuran arkadaşlarda olunca telaş yaptık biz biraz topikçe :)
bu mide bulantısı beni öldürecek
8 aylık hamile deyilim sanki daha 2 aylık hamile gibi midem çok bulanıyo uyuyamıyorum
su içmekten midem guluk guluk ses çıkarıyo
allahımmmmm
Haklısın cnm bende şimdi eşime diyordum bazı ocak anneleri doğurmuş diye eşimde zamane çocukları sıkıntıya gelemio demekki dio
Nst ye girdin mi peki benim nst ii dedi sadece bi kere 70 i gördüm umarım bi kaç hafta daha böyle gider..
ne içsem ne yesem hiç birinin faydası yoksıcak bişiler içsen nane limon filan iyi gelir belki cnm
girdim cnm baya yüksekmiş senin bende hiç sancı yok şu an şükür 25 lerde filandı hep
Bende 70 i görünce bi an panikledim ama doktorum sadece 1 kez 70 e çıkmış onun dışında 20 lerde seyretmiş korkulcak bişi yok dedi biz de bi ohh çektik eşimle..
Benim son bi haftadır çok nadirde olsa ağrılı kasılmalarım oluo oturup dinlenince geçio ama, bunlar olucak mış artık
Buarada şükür ki artık kasılmayla bebişin dayanması aradaki farkı nihayet anladım :) :)
Buarada siteyi yeni keşfediyorum umarım doğru cevaplaya biliyorumdur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?