2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

1-ay ben hastanedekilerin yalancısıyım kız uğraşamam daha halsizim bide çoktu şimdi hatırladım sen yayım diyince

2-ay bende acırım 50tl 3parçaya ama kıymış kayınvalide :26: şu bambu yada organikler bile daha ucuz ay bizimde organik bi gezmelik cicimiz var yıkamaya kıyamıyorum okadar yumuşak ve şirin ki ay sağlıkla gelsinlerde giysinler gerçi benim miniş nasıl sığcak onlara bakalım kocaylagülüyoruz sade battaniyeye sarıp gelirmişiz yada 6aylık cicileri mi götürsek hastaneye

3-ay çok güldüm kız polyana hemen uydurmuş ay yerim sizin ileri görüşlülerinizi ay ikinizin kide kızmış iyi davranak size ama oğluşumunda kısmeti şimdidden açık hep sürer inşallah eşimin iş arkadaşının 2ay sonra kızı olcak ona talibiz bide burda 1yaşında kızı olan biri var ay dünya tatlısı öyle bebek görmedim hepmi gülünür ısırmalık veririz size zengin olurlar diyo ay alırım bende o böcükü oğluma

Son düzenleme:
Günaydın Arkadaşlar cumanız mubarek olsun inş....

Orkidecim sana cvp yazmayı unutmuşum cnm sorry şimdi farkettim.Dr a gidip gitmediğimi sormuştun galiba.Ben annemi bekledim aslında 27 kasımda 1 ay dolmuştu gitmem gerekti.Ben 10 gün daha bekleyimde annemle gideyim dedim hem çatı muayenesini de olurum die bekledim.Yani bu p.tesi gidicem inş.Sen ne zaman gideceksin ??

ben geldimmm
günaydın tontiş anneler... umarım keyifler yerindedir geçen salı halılarımı vermiştim yıkamaya,
koltuklarımıda yıkatıcaktım ama sadece bir koltuk takımını 100 tl'ye yıkadıkalrını duyunca vazgeçip kendim silmeye karar vermiştim salon ve oturma odasıda silinecek çünkü.. annemle silicektik,eşim sağolsun kıyamadı bana,bu seneden kalma 1 günlük izni kalmıştı garibimin,onu ne ara alsam diye düşünüyodu.. bugün için izni almış evde kociş.annemde gelicek 1 gibi silicekler beraber bende arkadan kurularım artık heheh

Son düzenleme:

günaydın canım hayırlı cumalar..

bende salı günü gitmeyi düşünüyorum..cuma' dan doğum iznine ayrılmayı planlıyorum..bakalım hele doktorumuzla konuşalım ne diyecek..doktora giden evde yatıyor, izine ayrılmak zorunda kalıyor..
artık yoruluyorum, canım evden çıkmak istemiyor hiç..zorumdan gidip geliyorum işe..1 hafta daha sabrederim inş..
evet bu sefer çatı muayenesini yapacak, bana ona söyledi..bakalım hakkımızda hayırlısı..

ay canım ya bu kocişlerin hakkı nasıl ödenir bizde sorduk aynen halılardan çok pahalı eh kirlide olmuyoki hapimizin kaç yıllık koltuğu ben doğalgaz yaptırınca elime tozlu gibi geliyodu hep eh 3takımda var 300e halı yıkama alırım demiştim komşudan halıyıkamasını aldık kociş hem sildi hemde suyunu onunla çektirdik hemende kuruyor ozaman varsabirinde isteseydin kolay gelsin sende mama hazırla onlara

buarada herkeze hayırlı cumalar biz iyileştikte gezmelere başladık dün yan apartmanda birine gittik ordakilerde biz ona gidicektik diyolarmış gelcek yukarda diyin geçmiş olsununuzu diyolar bugünde bizim apt mevlit var askerden gelen oğluşuna okutacak biri ona gidicez artık ben gezicem kimseyi alamam diyorum

hadi yine iyisin canım..ah ah bu kocişler olmasa ne yaparız biz..sen yine şanslısın annen yakınında..şükret haline..benim anacığım uzaklarda 8 Ocakta gelecek yanıma inş..

canım benim madem bu dr seni dinlemedi başka kardiyoloğa görün tekrar.

Benimde aklıma sürekli o geliyor valla.Geç gidicem inş olumsuz bişiy yoktur die.Çokda merak ediyorum kızımı ne kadar oldu,suyu nasıl, durumu nasıl die:) az kaldı görücem p.tesi inş.Zor olmaz mı çalışmak tabi ağırlaştıda vücut o da dinlenmek istiyor haliyle .Neyseki cnm az kalmış senin izninede sabır....

bende çok merak ediyorum..birde burda arkadaşlar yazdıkça acaba ben neyle karşılaşacağım diye merak ediyorum..az daha sabır salı günü göreceğiz inş..ben doktor randevularını eşimin çalışmasına göre ayarlıyorum mecburen benimle gelebilmesi için..o benden çok merak kızını..o kadar sabırsızlanıyorum ki, nasıl doğacak neler hissedeceğim ??????sonunda bende Anne oldum diyebilecekmiyim?

slm kızlar bende az önce doktordan geldim normal doğum yapıcam allah nasip ederse bebeğim doğum pozisyonunu almış ve kanala girmiş artık boyunu ölçemiyor 3 kilo olmuşuz maşallah artık heran bekle gelişiminide tamamlamış dedi beni heycan sardı tabi allah hepimizi bi avazda kurtarsın inş

amin..Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..gözün aydın canım..

ay cnm yokki çevremde öle makinası olan en sonunda ben alıcam o makinadan

hadi yine iyisin canım..ah ah bu kocişler olmasa ne yaparız biz..sen yine şanslısın annen yakınında..şükret haline..benim anacığım uzaklarda 8 Ocakta gelecek yanıma inş..
ah cnm gurbetlik zor annemden babamdan bilirim.annem de babamda gurbetlik çekmiş insanlar..senede 2 kere taş çatlasın 3 kere görürdük anneannemi babaannemi..çocukların okul derdi olunca bayramdan bayrama yaz tatillerinde görüyo insan yakınları öyle olunca malesef..özlemek zor tabi ,Rabbim sabır versin cnm

tatlım gözün aydın ,darısı başıma inş.

Son düzenleme:

amin canım..evet çok zor canım ama Allah sabrını veriyor..ben eşimi çok seviyorum, onunla çok mutluyum..eşim her konuda bana destek ve yardımcı Allah razı olsun..o yüzden her zaman bir yanım eksik olsa da yuvamda mutluyum şükür..

Ay-she cim ya dinlenmene bak. keyfini çıkar evin.
Benim minik kızımın adını da listeye ekleyebilir misin?
İpek olucak Allah nasip ederse.
Teşekkürler...

ekleyeyeım canım :)

2 gün önce benimkide aynı tarif ettigin gibi duruyordu ne vardıysa DÖNECEK djuramadı yerinde :))
yerim onun agzını bal o annesi bal suda icermis masallah masallah

eheheh duramamıs yerınde dmeekkı şöle bi el daha döneyım okey gelır belkı dmeıs eheuehue

fesliş cidden artık yaklaştık sona gumbur gumbur gelıyolar :)

ayyy ben de bazen cıkıverıcek sanıyodum meger bası asagıdaymıs ama nası bastırıyo bılıomusun :) biliosundur tabıı

900 epidural için ıyıymıs ucuz bence ben yatıyorum valla sımdıden totom uyusmaya basladı ben de cıkıcam yarın cıkcıaktık ama dr yat kalkma

dediği için az daha ertelıym kendımı ıyı hıssettıgım gun cıkıcaz nasılsa evdeım artık :)

canım cok gecmıs olsun ağrı kesıcı nane lımon alrak ıyılesebılırsn aslınd ao kdr mı kötusun ???? bı de sana tavsıyem bol temız hava al

en hızlı o ıyılestırıyo cidden ben denedım bunu burnu kulagı acılıo ınsanın.....canım bebısde dayanıo ama rahım kasılması farklı her tarafı bırden tas gibi oluo

bebıs toplanınca sadece nbıyer sertleşıo o kdr kasılmalar arrttıkca zaten farkı goruyosun :) sağlıkla gelsınler ınss amınnn :)

canim ins birsey cikmaz bazi anomaliler gebelik boyunca kaybolup gidiyor. ins buda oyle olur.
Saglikla kavusmayi nasip etsin Allah tum yavrulari korusun .
masalla canim bebisine ben 50-70 arasi birde duzenli olursa kasilmalar o zaman riskli diye biliyorum
ben de girdim dumduz cizgi cikti:)) adet sancilari yalanmis:)
masallah canim gunumuz ayni. bende yarin gidicem bebisi gormeye bakalim kac gr oldu?
cok heyecanlaniyorum:)

bende normal doğum yapmak istiyorum ama birincisi sezeryandı diye dr göze alamıyor aslında 6 yıl geçti aradan yapamazmıyım ki acaba... kızlar oğluşumu çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım beeeeeeennnnn..

Canım bonnyfood diye bir yer. Geçen sene de göndermiştim, çok tazeydi demişti eşim. İnternetten gönderiyorum. Çiçekten daha uygun bir hediye bence erkek için. Hoş eşime çıkarken hasta olduğunda çiçekte göndermiştim ya ben

Canım inşallah gönlüne göre kolay bir doğum yaparsın. Hastane fiyatları da bu arada çok iyimiş. Epidurel ya da spinal için her yerde 400-300 TL arasında fark alınıyor cnm. Ama hastaneye bir sor, bebeğin ilk testleri, bakımı, aşıları dahil mi? Bazıları özellikle belirtiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…