Merhaba arkadaşlar, dün akşamüzeri dr.a gittim, benim de sertleşmelerim vardı ve akıntım artmaya başlamıştı ve çok fazla kalça kemiği ağrım vardı, dr. bunların hepsinin normal olduğunu, vücudun kendini doğuma hazırladığını söyledi. Doğum belirtisi hiç görmedim, herşey gayet normal dedi. ben de Ocak ayını görür müyüz dedim, kesin olarak bişey diyemem ama bence 2013 model olsun daha iyi olur dedi :) renkliden yüzüne bakmaya çalıştık ama benim güzel kızım elleriyle yüzünü kapatıp kendini sakladığı için göremediksadece koca burnunu gördük. Bu arda kızım 2500 gr olmuş, herşeyi de normalmiş, Allaha şükürler olsun... Haa bi de dr.um bana 1 ay sonra gel demesine rağmen ben 15 gün sonra gittiğim için dr. bana ayrılırken özellikle 15 gün sonra gel, erken gelmene gerek yok diye tembihledi (tabi kanama, su gelmesi gibi bu durum olmazsa) benden de haberler bu kadar... herkese selamlar...
:))))))) inşallah vaktinde ve zamanında alırız canım doktor bana dün antibiyotik başladı birde magnezyum dedim ya sabah bir idrara çıktım aklım çıktı resmen idrarımın rengi turuncu kırmızı arası birşey di acayip tırstım yani doktora söyledim ilaçtan dedi .
benim 29 aralık son canım inşallah ondan sonra evde bekliycez tabi bizim kız erken gelmezse :)) yani kaldı 22 gün :))
geçmiş olsun canım..bakalım benimde benimde son 1 hafta 14 Aralıkta izine ayrılacağım inş..günler geçmek bilmedi bir türlü..darısı başına..
Yaşasınnnnnnnn benim elifimin de bebek şekeri var artıkk :)
Komik gelicek size şimdi ama ben izmitte yalnız oldugumdan öyle akraba ziyareti olmayacağı için ve kalabalık bi komşum çevreside olmadıgından bebek şekeri hiç düşünmemiştim gerek yok die...
Aslında can dostum yani en samimi kız arkadaşım antepte bu işi yapıyor yıllardır.Görümcemin ikizlerine bile kendim sürpriz yaptırıp antepten göndermiştim. Şimdi dolabımın üstünde herkesin bebişinin şekerleri var ve benimki nie olmasın die geçenlerde arkadaşa sölemiştim bi tanede olsa bana yap annemle gönder die.Aslında o daha önceden fazlaca yapıp sepetiyle herşeyiyle ismiyle hazırlamış anneme vermiş.O kadar sevindimki anlatamam...Bunu özellikle paylaşmak istedim.İnsanın gerçekten böle değerli düşünceli arkadaşlarının olması çok güzel bişiy.Annem pazar günü burda olucak inş.P.teside sizlere şekerimizi paylaşıcam......
kızlar doktordan geldimm izne çıkardı beni rahim ağzı incelmiş yol kısalmış bebek kafayı dayamış aşağı inmiş
oo daha neler neler bır hafta sadece wc için kalkıcaksın hep yatıcaksın dedi şimdi geldım eve bu arada
bebişin yumurtalığında kist neym yokmuş hersey yolundaymış yani :) çok şükür tombalağım 2550 gr olmuş teyzeleri maşallahh :)
çok sancım varken bile nst de sancı cıkmadı gene 25-30 civarı öle işte yatıştayım :)
baş ağrım ve baş dönmesı ıcın vucuda bınen yuk artıyo bundan dolayı temız hava almaya calıs rahat şeler gıy dedıi işte
bırde hep 10 çıkan tansıyonum 12 fln cıkıo sanırırm o da gebelıgın son donemınde olmakla alakalı normal dedi dr yuksek diil dedı böle ıstee
Ya kizlar aranizda babyser urunlerini duyan var mi?
Bugun hamile kiyafetleri satan biyere girdik kayinvalidemle. Orda bi stand acmislar bu babyser urunleri var. Sadece beyaz tulumlar zibinlar vs.. Ben bebisin kiyafetlerini tamamladm diye hic ilgilenmedim ama kayinvalidem sordu bunlar nedir diye? Kadin basladi anlatmaya;
iste bunlar %100 steril urunlerdir. El degmeden uretilmistir. Ameliyathane ortamina sokulan materyallerle ayni mantikta uretilmistir. Anlatti anlatti. Bunun paketini hic acmadan dogumdan sonra hemsireye veriyomusuz ilk hemsire aciyomus. Diger urunler gbi onceden yikama olayi yokmus. Bunlar anne karni kadar sterilmis.
Ay bu en son dedigini duyunca bi tepem atti, yani anne karni kadar nasil steril olabilir. Sallama bee diyesim geldi de edebimle dinlemeye devam ettim :)
iste bu bodylerin cıtcıtları bile %100 saglikliymis.
Ben ilk defa duydum boyle biseyi kusura bakmayin ama dedim.. Aaaaaaa dedi artik hastaneler hep boyle seyleri istiycekler, sizin yikayip hastaneye goturduklerinizi almiycaklar dedi.
Ben iyice gicik olmaya basladm :) icimden , yok yaaa dedim :))
nekadar diye sordu kayinvalidem; 67 lira dedi. Uc parca sey yani. Sonra yine icimden bi yuhh cektim :) aslinda daha yuksekmis fiyati ama indirimli satiyomus bu nezih bayan :) bakti ben hic orali degilim, once 60 dedi sonra 50 olsun dedi.
Ayy kayinvalidem de dayanamadi aldi. Heves etti bise demedm bende.
Bu urunu hic duyan oldu mu???
herhalde doğum yapınca artık canımbende bi ara geçti sandım ama yok gene hortluyo..Allah'tan rennie var
günaydın hanımlar mutlu günler hayırlı cumalar güzel hafta sonları
Kızlar ya benim bu aralar hiç keyfim yok. Hiçbirşey yapasımda yok.. Karnım o kadar gerginki şuan çatlayacağım sanki..
Yapılacak birsürü de işim var..
Yaşasınnnnnnnn benim elifimin de bebek şekeri var artıkk :)
Komik gelicek size şimdi ama ben izmitte yalnız oldugumdan öyle akraba ziyareti olmayacağı için ve kalabalık bi komşum çevreside olmadıgından bebek şekeri hiç düşünmemiştim gerek yok die...
Aslında can dostum yani en samimi kız arkadaşım antepte bu işi yapıyor yıllardır.Görümcemin ikizlerine bile kendim sürpriz yaptırıp antepten göndermiştim. Şimdi dolabımın üstünde herkesin bebişinin şekerleri var ve benimki nie olmasın die geçenlerde arkadaşa sölemiştim bi tanede olsa bana yap annemle gönder die.Aslında o daha önceden fazlaca yapıp sepetiyle herşeyiyle ismiyle hazırlamış anneme vermiş.O kadar sevindimki anlatamam...Bunu özellikle paylaşmak istedim.İnsanın gerçekten böle değerli düşünceli arkadaşlarının olması çok güzel bişiy.Annem pazar günü burda olucak inş.P.teside sizlere şekerimizi paylaşıcam......
Kızlar ya benim bu aralar hiç keyfim yok. Hiçbirşey yapasımda yok.. Karnım o kadar gerginki şuan çatlayacağım sanki..
selam arkadaşlar yazılarınızın hepsini okuyamadım.ama doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun Allah anneli babalı büyütsün.yarın doğum semineri var bi hastanede rahatsız olmazsam gideceğim kısmetse.çok korkuyorum doğumdan.prenses iğne yazmış bi arkadaş nedir bilgisi olan varmı.iki hafta sonra kısmetse izne ayrılcam bende.doğum sonrasına aktarcam kısmetse.akika kurbanı ile ilgili bilgisi olan varmı.acaba ikika kurban etini biz yiyebiliyormuyuz?bide doğumdan sonra 40 gün kanama oluyoımuş doğru mu?eşim abdestli emzir çocuğu diyo bana, ama kanama olursa abdest olmayacak???
merhaba canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..maşallah kuzuna..rahatlattın beni..ama insan hem bebeğini özlüyor hemde acaba nasıl diye merak etmeden alamıyor kendini..
geçmiş olsun canım..bakalım benimde benimde son 1 hafta 14 Aralıkta izine ayrılacağım inş..günler geçmek bilmedi bir türlü..darısı başına..
çok sağol hayatım gerçektende günler geçmek bilmedi banada çok sinir yaa
ben de senin gibiyim canım.. bugün keyfim yok hiç.. kanepede uzanıyorum, battaniyemi de aldım üstüme, pc karşımda.. tv acık..
sabahtan oğlumun kıyafetlerinin sonuncu postasını da attım yıkandılar, ama hava soğuk izmirde, kurumak bilmiyor yıkananlar.. narin programda yıkıyorum haliyle ve 600 devirde sıkıyor çamaşırları.. malesef biraz ıslak cıkıyor. ufoyu actım dün bütün gün yandı da kurudular..
cnm rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş.amin canım..evet çok zor canım ama Allah sabrını veriyor..ben eşimi çok seviyorum, onunla çok mutluyum..eşim her konuda bana destek ve yardımcı Allah razı olsun..o yüzden her zaman bir yanım eksik olsa da yuvamda mutluyum şükür..
cnm benim emzirmekte abdest olayındaki kasıt şudur : cünup emzirilmez çocuk...selam arkadaşlar yazılarınızın hepsini okuyamadım.ama doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun Allah anneli babalı büyütsün.yarın doğum semineri var bi hastanede rahatsız olmazsam gideceğim kısmetse.çok korkuyorum doğumdan.prenses iğne yazmış bi arkadaş nedir bilgisi olan varmı.iki hafta sonra kısmetse izne ayrılcam bende.doğum sonrasına aktarcam kısmetse.akika kurbanı ile ilgili bilgisi olan varmı.acaba ikika kurban etini biz yiyebiliyormuyuz?bide doğumdan sonra 40 gün kanama oluyoımuş doğru mu?eşim abdestli emzir çocuğu diyo bana, ama kanama olursa abdest olmayacak???
yapabilirsin canim . benimde ilki sezaryan 4 yil gecti dr umla konustum bebek iri olmazsa denicez sorun cikarsabende normal doğum yapmak istiyorum ama birincisi sezeryandı diye dr göze alamıyor aslında 6 yıl geçti aradan yapamazmıyım ki acaba... kızlar oğluşumu çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım beeeeeeennnnn..
ben de cati muayenesi yaptirmadim canim zaten dogum baslayincada yapiliyormus . benimde bir ara erken dogum rsikim olduKızalr ya size bir sorum olucak,benim uzun zamandır erkenn doğum riskim var,yani bebişin ne zaman geleceği belli değil.Geçen haftalarda kanamam oldu açılmam varmı diye baktı doktor,ama biz doğum şeklini sorduğumuzda daha belli olmaz diyoo 38.haftada belli olcak diyo anlamdım gitti yani:44:Aranızda erken doğum riski olan pek çok arkadaş var,sizin yapıldımı çatı muaneniz,yada doktor bi doğum şekli söyledimi??
bende sana katiliyorum elbette mikroba alissinlar ama ilk gunler degilcanım dedilerinde haklısın ancak, yeni doğan bebkler için bu durum söz konusu değil. Atalarımız boşuna 40 gün mevzusunu hem bebek hem de anne için söylememişler. 40 günlük süreçte bebeği ve kendini olabildiğince korumak kollamak gerekir. Özellikle de mikrobun, salgın gribin çok olduğu günümüz şartlarında...
canim ama 1 ayda uzunmus biz 28. haftadan itibaren 2 haftaya dusurduk hala oyle devam ediyoruz yarin 36 bitiyor cok sukurMerhaba arkadaşlar, dün akşamüzeri dr.a gittim, benim de sertleşmelerim vardı ve akıntım artmaya başlamıştı ve çok fazla kalça kemiği ağrım vardı, dr. bunların hepsinin normal olduğunu, vücudun kendini doğuma hazırladığını söyledi. Doğum belirtisi hiç görmedim, herşey gayet normal dedi. ben de Ocak ayını görür müyüz dedim, kesin olarak bişey diyemem ama bence 2013 model olsun daha iyi olur dedi :) renkliden yüzüne bakmaya çalıştık ama benim güzel kızım elleriyle yüzünü kapatıp kendini sakladığı için göremediksadece koca burnunu gördük. Bu arda kızım 2500 gr olmuş, herşeyi de normalmiş, Allaha şükürler olsun... Haa bi de dr.um bana 1 ay sonra gel demesine rağmen ben 15 gün sonra gittiğim için dr. bana ayrılırken özellikle 15 gün sonra gel, erken gelmene gerek yok diye tembihledi (tabi kanama, su gelmesi gibi bu durum olmazsa) benden de haberler bu kadar... herkese selamlar...
ay benimde yaKızlar ya benim bu aralar hiç keyfim yok. Hiçbirşey yapasımda yok.. Karnım o kadar gerginki şuan çatlayacağım sanki..
canım sana cevap yazdım ama sanki kendi kendime konuşuyomuşum gibi olmuş :))))))))))))
selam canım nasılsın? oh oh maşallah ev hanımlığına terfi edince keyif de yaparmış..amanda aman..bende o günleri görebilecek miyim?son bir hafta geçmek bilmiyor nedense..artık işe gidip gelmekten sıkıldım..bende evimde oturmak istiyorum canım..
oy oy yerim ben onun cicilerini..evet havalar soğudu çamaşır kurutmak işkenceye dönüştü adeta..
Kızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
darısı hepinizin başınaaaa...
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?