2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

merhaba canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..maşallah kuzuna..rahatlattın beni..ama insan hem bebeğini özlüyor hemde acaba nasıl diye merak etmeden alamıyor kendini..

Yaşasınnnnnnnn benim elifimin de bebek şekeri var artıkk :)

Komik gelicek size şimdi ama ben izmitte yalnız oldugumdan öyle akraba ziyareti olmayacağı için ve kalabalık bi komşum çevreside olmadıgından bebek şekeri hiç düşünmemiştim gerek yok die...

Aslında can dostum yani en samimi kız arkadaşım antepte bu işi yapıyor yıllardır.Görümcemin ikizlerine bile kendim sürpriz yaptırıp antepten göndermiştim. Şimdi dolabımın üstünde herkesin bebişinin şekerleri var ve benimki nie olmasın die geçenlerde arkadaşa sölemiştim bi tanede olsa bana yap annemle gönder die.Aslında o daha önceden fazlaca yapıp sepetiyle herşeyiyle ismiyle hazırlamış anneme vermiş.O kadar sevindimki anlatamam...Bunu özellikle paylaşmak istedim.İnsanın gerçekten böle değerli düşünceli arkadaşlarının olması çok güzel bişiy.Annem pazar günü burda olucak inş.P.teside sizlere şekerimizi paylaşıcam......

ay çok sevindim canım..gerçekten insanın böyle dostu olması ne kadar güzel..arkadaşından çok büyük incelik canım..paylaşınca görürüz bizde artık şekerlerini..
isim konusunda Elif ' e karar kıldınız sizde galiba bizim gibi..kızıma adaş geliyor desene:)))))))

Kızlar ya benim bu aralar hiç keyfim yok. Hiçbirşey yapasımda yok.. Karnım o kadar gerginki şuan çatlayacağım sanki..
Yapılacak birsürü de işim var..

ayşecim demek yatışa gectin, kıyamam canım.. ama iyi oldu bence ihtiyacın vardı..
keyfini çıkar bence.. zorunlu yatış kadar güzel bişey yok keyifine bak canım, bebeğinin ve senin sağlığın için demek ki gerekliymiş..
hakkımızda hayırlısı olsun inşalllah canım.. cok gecmiş olsun..

ben de izmirde özdilekte ve bir bebek mağzasında gördüm.. ama aynı marka mıydı bilmiyorum..

herhalde doğum yapınca artık canım bende bi ara geçti sandım ama yok gene hortluyo..Allah'tan rennie var

ben de muzdaribim bu yanmalardan.. üstelik sizde de oluyor mu bilmiyorum ama, su içince daha da cok yanıyorum. havalar da serinledi zaten su içesim yok, bir de bu yanmalardan dolayı hepten uzaklaştım sudan gvaviskon dan midem bulandığı için artık ben de rennie ye döndüm.. içimi daha kolay gaviskona göre..

günaydın hanımlar mutlu günler hayırlı cumalar güzel hafta sonları

hayırlı cumalar canım..nasılsın???

Kızlar ya benim bu aralar hiç keyfim yok. Hiçbirşey yapasımda yok.. Karnım o kadar gerginki şuan çatlayacağım sanki..

canım Allah yardımcın olsun..artık sona yaklaştık ve ağırlaşmaya başladık..insanın canı hiç birşey yapmak istemiyor..inan bana yapılacak işler bitmez..

canım ne güzel, ne mutlu sana.. adı üstünde işte can dost :))
allah muhabbetinizi bozmasın inşallah :)))
fotoğrafı bekliyorum merakla..

ben de senin gibiyim canım.. bugün keyfim yok hiç.. kanepede uzanıyorum, battaniyemi de aldım üstüme, pc karşımda.. tv acık..

sabahtan oğlumun kıyafetlerinin sonuncu postasını da attım yıkandılar, ama hava soğuk izmirde, kurumak bilmiyor yıkananlar.. narin programda yıkıyorum haliyle ve 600 devirde sıkıyor çamaşırları.. malesef biraz ıslak cıkıyor. ufoyu actım dün bütün gün yandı da kurudular..

lohusa kadında adetli kadın gibidir canım.Yani namaz kılamaz oruç tutamaz 40 gün boyunca.Lohusalık bittikten sonra gusül abdestini alıp onda sonra abdestli emzirebilirsin bebeğini

selam canım nasılsın? oh oh maşallah ev hanımlığına terfi edince keyif de yaparmış..amanda aman..bende o günleri görebilecek miyim?son bir hafta geçmek bilmiyor nedense..artık işe gidip gelmekten sıkıldım..bende evimde oturmak istiyorum canım..
oy oy yerim ben onun cicilerini..evet havalar soğudu çamaşır kurutmak işkenceye dönüştü adeta..

kızlar selam herkese..

ev hanımı oldum olalı pek sık giremiyorum.. iş yerinde sürekli acıktı pc önümdeydi.. evde öyle olmuyor işte. ilk iki gün oğlumun kıyafetlerini yıkamaya adadım kendimi.. yıkamaya kalkınca aman allahım meğer ne cok şey almışız dedim.. bitmek bilmedi, 4 posta attım aralıklarla.. dediğim gibi hava soğuk ve nemli, kurumak bilmediler.. neyse coğu bitti son postayı attım sabah..

erken kalktık bugün biraz, kahvaltı yaptık, eşimi gönderdik oğlumla işe.. sabahtan biraz kırıklık vardı üzerimde yatsam yatacaktım daha hatta eşim hemen yat ben gidince dedi ama içime sinmedi, yatak odasını topladım, nevresim değiştirdim allahım öldüm bittim. sizi de yoruyor mu tarz şeyler.. altı üstü yastıkların kılıflarını değiştim, yün yorganımızı çıkardım havalansın diye, yatak çarşafını serdim, yatağın altına sokmak cok zorluyor beni, yatağımız biraz alçak olunca eğilmek beni çok yordu, nefes nefese tamamladım bitirdim.. bulaşıklarımı yerleştirdim vs.. mutfağı da topladım ve yattım salondaki kanepeye..

gecmişe baktım alıntılar da yapmaya calıştım.. hepiniz iyisiniz di mi?? cok öpüyorum sizleri ve bebişleri

cnm rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş. kem gözler uzak olsun ailenizden

cnm benim emzirmekte abdest olayındaki kasıt şudur : cünup emzirilmez çocuk...
yani 40 gün adet gibi oluyosun diye çocuğu emzirmezsen hem günaha girer hemde çocuğun birdaha seni emmez..mamaya alışmış olur almaz memeyi...eşin yanlış biliyor.. sadece lohusa kadın lohusaklıkta namaz kılamaz oruç tutamaz...çocuğunu emziremez diye bişey olmaz..sadece cunüpken yalancı memeyi bile yüzüne bakmadan vermeli,oan abdestsiz emzirilmemeli... emzirme olayında cünupken ki abdestsizlikle lohusalıktaki abdestsizlik ayrı kavramlar...eşle ilişkiye girildiğinde cünupken emzirmek günahtır çocuğu..

Son düzenleme:
Kızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
darısı hepinizin başınaaaa...

yapabilirsin canim . benimde ilki sezaryan 4 yil gecti dr umla konustum bebek iri olmazsa denicez sorun cikarsa
sezaryana alicak. cok kilo almasini istemiyrum o yuzden, sende arastir bu konuyu
ssvd (sezaryan sonrasi vajinal dogum) yapan bir cok kadin var . umarim bende onlardan biri olurum
ben de cati muayenesi yaptirmadim canim zaten dogum baslayincada yapiliyormus . benimde bir ara erken dogum rsikim oldu
suan durum ne bilmiyroum yarin dr a gidicem cok heyecanliyim.
bende sana katiliyorum elbette mikroba alissinlar ama ilk gunler degil
bagisiklik sistemleri cok guzsuz havadan nem kapar onlar
Korede bir adet varmis kizlar dogum yapanlar kapilarina kirmizi biberleri ipe gecirip asiyorlarmis
bunun anlami bu evde dogum oldu 3 hafta boyunca eve gelmeyin demekmis Bebek hasta olmasin diye
bizde nasil 40 varsa bunlarda da 21 var. :) 40 zaten cok uzun 21 ideal:)
ben dogum sonrasi 2 hafta bakim servisi rezarvasyonu yaptiricam ins bebegimle basbasa guzel bir baslangic yapicaz
ev isi yok yemek derdi yok. bebegin bakiminida yapiyorlar ben sadece dinlenicem ve emzricem bide ol bol koklarim artik
bebisimi:) ay heyecanlandim kizlar ya:))
canim ama 1 ayda uzunmus biz 28. haftadan itibaren 2 haftaya dusurduk hala oyle devam ediyoruz yarin 36 bitiyor cok sukur
2 hafta sonrami cagirir bilmiyorum duruma gore karar vericek sanirim.
ay benimde ya
mutfak dolaplari savas alani gibi temizlenip derlnmesi lazim kurubakliyatlara bez torba dikecektim yalan oldu
gardolap icleri darmadaginik, camlar kirlendi, buzdolabi silinecek, bebesin kiyafetleri hazirlanacak....
bu liste uzar onumuzdeki hafta hepsini siraya koyup yapicam Allahin izniyle.

canım benim iyyim allaha şükür.. evde olmak cok güzel gerçekten. sayılı gün cabuk geciyor ben de sayıyordum calışırken biliyosun.. senin de bitecek canım bir bakmışsın evdesin.. allah kolaylık versin son iş günlerin için..

Kızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
darısı hepinizin başınaaaa...

ay canım gözün aydın, yavruna kavuştun.. allah analı babalı büyütsün inşallah..
yiğit emire maşallah
sen nasılsın??? doğumun nasıl oldu vaktin olursa yaz bekliyoruz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…