Kızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
darısı hepinizin başınaaaa...
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
şuan alttan dikişlerim var onlar çok canımı yakıyor normal doğum oldu bebek küçük diye zor doğdu yaklaşık 13 saat doğumhanede geçirdim zordu ama sonunda onu görmek paha biçilemez kimse kendini korkutmasın bizimki erken geldi ve yola tam giremediği için zor geçti
Ayy canım ya daha çok varmış işten ayrılmana. Dikkat et kendine, çok yorma. Rabbim sana çalışma gücü versin..
millet size bir soru geliyor
dr browns cam şişe biberonlarıyla uyumlu göğüs pompası hangisi bilen varmı ?
ya da tüm biberonlarla uyumlu göğüs pompası hangisi ?
güzel soru dimi
bu arada ben göğüs kremi sürmeyeceğim ne olur ne olmaz diye ,erken doğum riskim var zaten
evt canım konuştum benim ogluş dogum kanalına girdigi için ,ayaklarınıda tam mideme koymuşGeçmiş olsun canım. Doktoruna sordun mu neden bulanıyor ki bu kadar çok?
okadar dikkat ediyorumki anlatamamcorekotu cigneyince azaliyor biraz tabi corek otunu cok yememek lazm
birde limon mandalina gibi hamur isi gibi seyler iyice yakiyor.
)
Canlarım bir şey sorucam size.
Ben şimdi lansinoh göğüs kremi aldım. Hani doktorlar hep diyor ya, emzirmeden, doğumdan önce sürmeye başlayın diye.
Şimdi sadece meme başına mı sürücem, yoksa çevresine de sürücek miyim?
Emzirirken bütün meme başını da bebeğin ağzına verin diyorlar ya, acaba kremi de mi öyle sürücez?
Emin olamadım, bir sorayım dedim.
Kızlar herkese merhaba öncelikle hepimizi Allah kurtarsın inş:) bi kitap almıştım oradaki bilgileri sizinlede paylaşmak istiyorum belki denemek istersiniz:) defne tohumu,sinameki,adaçayı öğütülüp balla karıştırılarak macun yapılır doğuma 3-4 gün kala birer tatlı kaşığı günde 3 kere yenirse doğumu kolaylaştırır...... çemen kaynatılır 2-3 su bardağı içilirse doğumu kolaylaştırır çocuğu kaydırır...sancı başladıktan sonra ve su geldikten sonrada vajinanın esnemesi yırtılma olmaması için vajina ağzına ve içine zeytinyağı sürülür......İnş faydasını görürsünüz kızlar Allah nasip ederse o gün geldiğinde ben denicem valla:))
diğerlerini bilemiyorum da çemen konusunda yokum
doktor siz doğurmadan kaçar valla
Canım epıdural farkı bazı hastanelerde yuksek oluyo benım hastanemde normal doğum 435 sezeryan 550 epidural normal 1350 + masraflar ssk karşılamıyormuş istege bağlı sezeryan 1850 yanı zora gelemıyorsan parayı bastıracaksın kardesim diyo acık acık
MAŞALLAH CANIM EE ARTIK ZAMANIMIZ İYİCE DARALIYOR HER GÜN FARKLI BİR SIKINTI YAŞIYORUZ
+Demet ablacım çok geçmiş olsun.
Doktora gittik bugün.
Kızım 2070 gr olmuş kuşum benim
Birde baş büyüklüğü haftasına göre çok önde. Bu bir sıkıntı mıdır ya? Biliyor musunuz?
NST'de sancı çıkmadı bir sorun yok çok şükür...
sağol canım bebişin koca kafalı olur kız
canım ben 15lerinde kontrole gittiğimde heryeri 1hafta boyu 2hafta öndeydi şimdide göbüşü öne geçmiş değişir bide ilk aylarda baş büyüklüğü iyi değil ama doğuma doğru çogu kişinin baş ölçüsü büyük çıkabiliyormuş bakalım cmt kociş evde olursa gideceğiz özelde ult daha iyi 2hafta önde çıkıyor ama tıpta 1hafta önde çıktı uzun ve tontiş oğlum doktorda nerde duruyo bu göbişte bu oğlan diyoray anca göbüş tam çıktı kardeşimle skyptan görüşürken gösteriyorum kocaman olmuşsunuz diyor zayıfllarda pırtlıyorda benim gibi zaten tombişlerde seçilmiyordu :) kocişte akşamları oğlumu sevcem diye geliyor açıyoruz ama kasılması çok olan yada bana nst li hasta diyolardı göbeği okşamak sevmek de kasılmaları arttırdığı için yasak sade elimizi koyup konuşuyoruz oğluşla ay karşında olmayınca göbeklede konuşulmuyor ki
Aşk olsun teyzesi koca kafalı deme kızımaa
Aman aman göbüşe de kibar davranmak lazım artıkın :)
slm kızlar bende az önce doktordan geldim normal doğum yapıcam allah nasip ederse bebeğim doğum pozisyonunu almış ve kanala girmiş artık boyunu ölçemiyor 3 kilo olmuşuz maşallah artık heran bekle gelişiminide tamamlamış dedi beni heycan sardı tabi allah hepimizi bi avazda kurtarsın inş
Ay canım ya Allah yardımcın olsun :)
fesliş cidden artık yaklaştık sona gumbur gumbur gelıyolar :)
ayyy ben de bazen cıkıverıcek sanıyodum meger bası asagıdaymıs ama nası bastırıyo bılıomusun :) biliosundur tabıı
900 epidural için ıyıymıs ucuz benceben yatıyorum valla sımdıden totom uyusmaya basladı ben de cıkıcam yarın cıkcıaktık ama dr yat kalkma
dediği için az daha ertelıym kendımı ıyı hıssettıgım gun cıkıcaz nasılsa evdeım artık :)
Evet tatlım biliyorum
Sen daha ev hanımlığına yeni terfi ettin. Yat biraz daha :)
Canım inşallah gönlüne göre kolay bir doğum yaparsın. Hastane fiyatları da bu arada çok iyimiş. Epidurel ya da spinal için her yerde 400-300 TL arasında fark alınıyor cnm. Ama hastaneye bir sor, bebeğin ilk testleri, bakımı, aşıları dahil mi? Bazıları özellikle belirtiyor çünkü.
Ne kadar sakinleştirici bir etkin var Milsacım ya pozitif insan :)
Teşekkür ederim inşallah hep beraber :)
Bak bunu söylediğin iyi oldu. Diğer gidişimde sorayım.
Bu arada doktor artık 15'te gel dedi bana... Yine aynı ücreti ödeyeceğim değil mi? :/
Canım ya hafiflemedi mi grip biraz olsun. Hamilelik sıkıntılarının üstüne bir de bu grip. Rabbim cc şifa versin canım. Bol bol dinlen ve c vitamini ye bol bol..
Bugün sanki daha iyiyim canım çok teşekkür ederim.
Sende çok pozitif bir insansın. :)
Kızlar ya benim bu aralar hiç keyfim yok. Hiçbirşey yapasımda yok.. Karnım o kadar gerginki şuan çatlayacağım sanki..
Yapılacak birsürü de işim var..
Benimde çok işim var.
Günlere bölmeye karar verdim.
Ancak öyle başedebilirim sanırım. :)
Amanda aceleci oğluşa bak sen.
Hoş gelmiş sefalar getirmiş.
Rabbim yardımcınız olsun canım.
Allah kavuşan ellerinizi hiç ayırmasın.
Ver parayı çekme sancıyı arkadaş heheyyt
Evet canım günler geçtikçe her gün yeni bir durumla karşılaşıyoruz. Allah hepimize yardım etsin... Cümle darda olanlarla beraber...
Aşk olsun teyzesi koca kafalı deme kızımaa
Aman aman göbüşe de kibar davranmak lazım artıkın :)
Ay canım ya Allah yardımcın olsun :)
Evet tatlım biliyorum
Sen daha ev hanımlığına yeni terfi ettin. Yat biraz daha :)
Ne kadar sakinleştirici bir etkin var Milsacım ya pozitif insan :)
Teşekkür ederim inşallah hep beraber :)
Bak bunu söylediğin iyi oldu. Diğer gidişimde sorayım.
Bu arada doktor artık 15'te gel dedi bana... Yine aynı ücreti ödeyeceğim değil mi? :/
Bugün sanki daha iyiyim canım çok teşekkür ederim.
Sende çok pozitif bir insansın. :)
Benimde çok işim var.
Günlere bölmeye karar verdim.
Ancak öyle başedebilirim sanırım. :)
Amanda aceleci oğluşa bak sen.
Hoş gelmiş sefalar getirmiş.
Rabbim yardımcınız olsun canım.
Allah kavuşan ellerinizi hiç ayırmasın.
Canım benimRabbim hepimize kolay doğumlar versin inşallah. Doğumumuz zor olursa da, sonrası kolay olur inşallah. Artık öyle dua ediyorum. Bol bol emen, tatlı tatlı tatlı uyuyan, gaz problemi olmayan bebişlerimiz olsun.
Kontrol süresi bazı hastanelerde 10, bazılarında 15 gün cnm. Sen ne kadar ödüyorsun?
Maşallah canım bebişine işin zor kısmını atlatmışsın ama kılosu ıyı oldugu için çok fazla kuvezde herhalde biran önce kucağına alırsın işallah yiğit emiri. Allah analı babalı buyutsun. Hayırlı zamanda bızlerınde kucaklarını doldursun işallah2700 doğdu canım
hiçbir fikrim yok canım benim..ne desem yalan..göğüs kremi bende sürmeyeceğim..onun yerine ayva çekirdeği jölesi yapıp sürmeyi düşünüyorum..görümcem kullandı..hiç problem yaşamadı göğüsleriyle alakalı..hemde 100% doğal..
Kızalr ya size bir sorum olucak,benim uzun zamandır erkenn doğum riskim var,yani bebişin ne zaman geleceği belli değil.Geçen haftalarda kanamam oldu açılmam varmı diye baktı doktor,ama biz doğum şeklini sorduğumuzda daha belli olmaz diyoo 38.haftada belli olcak diyo anlamdım gitti yani:44:Aranızda erken doğum riski olan pek çok arkadaş var,sizin yapıldımı çatı muaneniz,yada doktor bi doğum şekli söyledimi??
masallah canim. Rabbim hayirla kucagina almayi da nasip etsin insssKızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin
az kalmış senin de, benden 5 gün geridesin ama bakalım belli olmaz hangisin önce geleceği,malum sabırsızlar
inşaallah hayırlısı ile doğum yaparsn alırsın bebeğini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?