2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlarrr oğluşum dayanamadı 35+4 te geldi
yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş
darısı hepinizin başınaaaa...

ayyyy hadi maaşallah.oğlun evinize mutluluk huzur bereket sağlık getirsin...ALLLAH analı bbalı büyütsün güzellik

yiğit emir im şuan küvezde solunumu düzelsin diye tutuyorlar kısa bir süre sonra kucağıma alıcağım inşşş

canım benim kuzuuum çok sevindim demek bir oğluşumuz daha oldu amanın ne güzel, ne heyecan verici

Allah analı babalı sağlıklı sıhatli bir ömür nasip etsin oğluşuna ve ömür boyu mutlu olun inşallah

canım gözün aydın ikinizide çok geçmiş olsun inşallah oğluşunda en kısa zamanda yanına gelir maşallah kilosuda gayet iyi çabuk toparlar korkma sende bir an önce topalarsın inşallah canım

Ayy canım ya daha çok varmış işten ayrılmana. Dikkat et kendine, çok yorma. Rabbim sana çalışma gücü versin..

sağol tatlım amin bakalım işte idare ediyoruz ileri geri hayırlısı artık

Son düzenleme:
millet size bir soru geliyor

dr browns cam şişe biberonlarıyla uyumlu göğüs pompası hangisi bilen varmı ?

ya da tüm biberonlarla uyumlu göğüs pompası hangisi ?

güzel soru dimi

bu arada ben göğüs kremi sürmeyeceğim ne olur ne olmaz diye ,erken doğum riskim var zaten

hiçbir fikrim yok canım benim..ne desem yalan..göğüs kremi bende sürmeyeceğim..onun yerine ayva çekirdeği jölesi yapıp sürmeyi düşünüyorum..görümcem kullandı..hiç problem yaşamadı göğüsleriyle alakalı..hemde 100% doğal..

Geçmiş olsun canım. Doktoruna sordun mu neden bulanıyor ki bu kadar çok?
evt canım konuştum benim ogluş dogum kanalına girdigi için ,ayaklarınıda tam mideme koymuş
sıgamayınca oraya itekliyo
ama anlatamam bulantıyı ölüyorum resmen
özelliklede gece ortaya çıkıyo

corekotu cigneyince azaliyor biraz tabi corek otunu cok yememek lazm
birde limon mandalina gibi hamur isi gibi seyler iyice yakiyor.

)
okadar dikkat ediyorumki anlatamam
ama çörek otunu denicemteşekkür edrim

Ben lansinoh göğüs kreminden çok memnun kalmıştım ilk kızmda, kahverengi kısıma sürmek lazım. doğumdan sonra göğüs emzirmeye alışınca kullanmaya gerek kalmıyor.

diğerlerini bilemiyorum da çemen konusunda yokum
doktor siz doğurmadan kaçar valla

Ver parayı çekme sancıyı arkadaş heheyyt

MAŞALLAH CANIM EE ARTIK ZAMANIMIZ İYİCE DARALIYOR HER GÜN FARKLI BİR SIKINTI YAŞIYORUZ

Evet canım günler geçtikçe her gün yeni bir durumla karşılaşıyoruz. Allah hepimize yardım etsin... Cümle darda olanlarla beraber...

2700 doğdu canım
Maşallah canım bebişine işin zor kısmını atlatmışsın ama kılosu ıyı oldugu için çok fazla kuvezde herhalde biran önce kucağına alırsın işallah yiğit emiri. Allah analı babalı buyutsun. Hayırlı zamanda bızlerınde kucaklarını doldursun işallah

Aaa onasıl bışey hıç duymamıştım. Nasıl yapılıyo bıraz tarıf edebılırmısın canım

Canım gözün aydın, Allah analı babalı sağlıklı büyütsün darısıda bizlere olsun...

canim ben de 23. haftamdan beri bu bekleyisi yasiyorum. geldi gelecek dediler 34. haftani doldurdum cok sukur. her bünye farkli oldugu icin doktorlarda net birsey diyemiyor. benim cati muanemi yaptilar hatta kac kez. rahim agzi acikmis. normal dogum yapmak isteyip istemedigimi sordu. ama her ihtimale karsi da sezeryan form kagitlarini da imzalatti. doguma kadar hersey degisebilir. su hastanede kac odaarkadasim sancilanip normal. dogum kararlastirilmisken sezeryana alindi.onun icin kaygilanma hakkinda hayirlisi neyse o olsun ins,

masallah canim. Rabbim hayirla kucagina almayi da nasip etsin insss

Teşekkür ederim cnm heyecanla bekliyoruz
hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş miniklerimzi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…